Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya sorma yaa valla ne hallere düşüos he ama eğlenceli oluyo bu akşam arkadaş oturmaya çaardı gitmiyom valla ne zamandırda görmüom çalışma varda diyemedim uydurdum bişiler:)

zaman ne çabuk geçiyor. düşük yapalı bir ay olmuş...bende adet belirtisi falan hiç yok. normalde adetten yaklaşık 1 hafta önce şişkinlikten ölürdüm, vücudum acaip ödem yapardı. kilo verme sevdasına yaptığım diyetten mi, lıkır lıkır içtiğim sudan mı bilmiyorum ama hiçbir belirti yok. gerçi kürtajdan sonra yaklaşık 15 gün kadar hafif hafif kanamam sürdü.
haftasonu hafif hafif kasıklarım sancı yaptı, hah geliyor dedim ama yok.. son 5-6 aydır zaten düzensizdi adetim. onun da sebebini hamilelik sırasında öğrendiğim kistin varlığına bağladık. şimdi kist de yok..
hamilelik süresince kanama şüphesiyle pedli yat. düşükten sonra kanama devam etsin pedle gez. şimdi de ya adet olursam diye.. sanırım bir daha sadece kilot giyemeyeceğim, alışkanlık oldu..

renkliatlascim cok begendim gullerini.. olsun alsinda cope atilsin ben raziyim valla..ben cicekleri cok severim esimde tartismadan sonra gul alir genelde..oyle normal zamanda almaz yani ozel gunlerin disinda ..bu arada ikinci elde almak istemiyor yatak icin diyorum neymis nasil olsa gidecekmisiz bide giderken onlari birilerine vermeye ugrasacakmisiz.. ahhh ah bi donersek ben biliyorum yapacagimi soyle 12 sandalyeli en pahalisindan bi takim aldiriyimda gorsun icimde kaldi.. yeni geliniz yaaa bi esyam olamadi kendime ait (((

bende duydum bu hamilelere bagirma olayini hemde cok duydum bana oyle biri yapsin dogum zamanimda bile olsa ayaga kalkar bogazlarim onu... bu iste yurtdisini kutlamak istiyorum gercekten.. ben burda kurtaj oldum ve benimle bi bebek gibi ilgilendiler hamilelerede ayni sekilde.. turkiye olarak daha cok ilerlememiz lazim..

chnb ablacim Allah kolaylik versin sahalardan uzak kaldin ama insallah en yakin zamanda senide calismalarda gormek isteriz :))))

esimde oglen yemegine arkadasini gtirdi yemek falan yapmamisim sinir oldum boyle emri vaki yapiyor bende patates kizarttim kahvalti koydum ne yapiyim yaa bu arada bende hasta oldum kizlar yani grip.. burun akiyor bas agrisi ...

gunlukcum 3 gunumuz kaldi bakalim ne olacak bazen kendimle basbasa kalinca diyorum hani ''belki'' ....ama belirti falan yok sadece goguslerde baya bi patlama var cok buyuduler tabii heray oluyor bu hicbi belirtiye guvenemiyorum

calisma yapan kizlar rastgelsin insallah

candascim hosgeldin arkadaslar tanismis.. insallah hayirlisi olsun birbirini begendilerse artik onlara kalmis gorusup konusurlar anlasirlarsa devam eder.. Allah sonunu hayir etsin

canim bende öyleyim valla yeni gelinim bi esyam olmadi yemek takimim felan.. ben turkiyedeyim ama göcebe gibi oldumuzdan nereye yerlesecegimiz beli olmadigindan alamadik..bu ocak dan sonra alacaktik es durumu atamalari kaldirildi agustosa kaldi of of...bi yeni gelin esyam olmadan coluk cocuga karisacam tadini cikaramayacam 2. elde olsa olsun alin canim yaa ben olsam alirim belim cok agrir benim..yada sisme yatak alin biz 3 katli sisme yatak aldik koskocaman mis gibi yatiyoruz burda..
canim turkiyede de artik pek yok öyle seyler bende kurtaj oldum tekirdagda cok iyi davrandilar dr basimi oksadi uzulme yavrum dedi , o lafi yetti valla babam gibi hissettim..hemsirelerde öyle artik ama bebegi cöpe attiverdiler eskisi gibi deil hemsireler cok iyiler bu hukumetin saglik sektörunde cok iyi calismalari oldu cok takdir ediyorum ..eskiden dr larin yanina yanasamazdik azarlarlardi simdi hepsi babacan...

bizde bu aksam oturmaya gittik bi arkadasa bebegi olmustu 40 gun oldu 3. cocuk ..cok agladi kafam sisti..dayanamadik erken kalktik

iyi geceler nuraycim burda yatma vakti geldi geciyor..saat farkindan dolayi yalniz kaliyorsun topikte bi gireyim dedim gördum yazini öpuyorum cok görusmek uzere

ayy alemsin valla kafam sisti diyon ya cok guldum basimiza gelince ne yapcaz bilmem bende uykuma falan cok duskunumdur nasul kalkarim diye dusunuyorum bazen.. hamile kalirsam aldiricam insallah o zaman herseyi aldirirm ben kocama :)))

evet canim malesef oyle siz yataga ben ayaga sonra tam tersi iyigeceler bende opuyorum canim gorusuruz

nazlım..................................................... 29 ekim

günlük2011............................................. 20 ekim

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

citaknuray......................................................20 ekim

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

günaydn kızlarrrrrrr

sorma ya bende dun kendimle yuzlestim , sema surekli aglayan gazli bi bebekle ugrasmaya hazirmisin dedim..iki dakkada kafam sisti zor kactim ordan..ayip oldu biraz ama aldir canim hamile kalirsan,guzel bi karyola alin..

gunun ilk topik kizlari gunaydin nazlicim ve kisaca atlascim :)))

ins canim yaa o gunleri bi gorelimde basimiza gelince aglamasi bile guzel gelir insallah

gunlukcum nasilsin? var mi bisiler belirtiler falan .. benim gogusler manyak sisti ara arada sizliyor boyle aciyor uc kisimlari... birde akintim kopkuyo sari geliyor adet belirtisimi baska bisimi anlamadim yormakta istemiyorum ama bakalim bekleyip gorecez ak koyun mu kara koyun mu :))))

iyiyiz canım sen nasılsın benim adetimede 8 gün filan var listede bi kaçgün fazlası yazıo bendede aynı durumlar var piskopatlaştık yine :)adet öncesi gebelik belirtisi arama sendromu sarı akıntı ve gögüs hassasiyeti:)

bende iyiyim canim sagolasi.. diyorumki kafama takmicam bi belirti aramicam ama son gunler yaklastikca boyle bi tedirginlik basiyo.. suan saat gece 2 ben hala topiklerde geziyom hamilelik belirtileri kismini hepsini okudum galiba :))) kocamda bi yandan horlamaya gecti :))) dert tasa bizde valla su gunler gecsede bu ay icin rahatlasak

YA BENİM KOCAMDA DÜN HASTA OLMUŞ TİTREDİ BÜTÜN AKŞAM ATEŞİDE VARDI ÇALIŞMADA YAPAMADIK GERÇİ GEÇEN HAFTA YOĞUN ÇALIŞTIK AMA 10-12-14-16-18 İLİŞKİ OLDU 20.GÜN OLMADI BAKALIM BUGÜN İYİ OLURSA YAPARIZ YİNE yat uyu sende:)günah kendine

ben daha belirti arama moduna gecemedim...yumurtlama dönemindeyim hala..bu sabah ates icinde uyandim ,yumurtlamayi bugun gösteriyor ama bakalim..su belirti moduna gecsem iyi olur calisma yapmaktan yoruldum

cook gecmis olsun nazlicim tam hasta olma mevsimi herkesi bi yokluyor dikkat edin kendinize

günaydın kızlar :)) nasılsınız ? şimdilik sadece bi selam.işleri hafifleteyim geçmişe bakacam öyle yazcam :) öptüm hepinizi ....

günaydın kızlar :)) nasılsınız ? şimdilik sadece bi selam.işleri hafifleteyim geçmişe bakacam öyle yazcam :) öptüm hepinizi ....

gunaydin Candasim iyiyim kendi adima saat cok gec oldu ben yatiyorum size iyi muhabbetler kolay gelsin bende optum byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…