ya canim benim ilk dusugum tekirdagda oldu oraya yeni tayinim cikmisti,yeni tasindik felan orda dusuverdi cöpe attilar , esimde dediki o daha bebek bile degil cenin o dediruhu bile yoktu dedi ama 40 gunlukten sonra ruhu verilirmis benim kisi 10 haftalikti gitti bebek cöpe herseye bilim adami gözuyle bakiyor bebegimi bebek gözuyle bile görmuyor ki esim bebegim öldu diyorum bana diyor ki o bebek degildi! sadece cenin ! salla bacim bunlari konusa konusa icim karardi..
ben yatakda gelende yan yatarim esimin oldugu yerin tersine dönerimbirinin nefesi gelince uyuyamiyorum cunku..arkadasim bu yatak maceralari feci dun bize gulme geldi spermler ziyan olmasin diye kicim havada basim yerde yatiyom..dusun artik sen gerisini...
canim bende öyleyim valla yeni gelinim bi esyam olmadi yemek takimim felan.. ben turkiyedeyim ama göcebe gibi oldumuzdan nereye yerlesecegimiz beli olmadigindan alamadik..bu ocak dan sonra alacaktik es durumu atamalari kaldirildi agustosa kaldirenkliatlascim cok begendim gullerini.. olsun alsinda cope atilsin ben raziyim valla..ben cicekleri cok severim esimde tartismadan sonra gul alir genelde..oyle normal zamanda almaz yani ozel gunlerin disinda ..bu arada ikinci elde almak istemiyor yatak icin diyorum neymis nasil olsa gidecekmisiz bide giderken onlari birilerine vermeye ugrasacakmisiz.. ahhh ah bi donersek ben biliyorum yapacagimi soyle 12 sandalyeli en pahalisindan bi takim aldiriyimda gorsun icimde kaldi.. yeni geliniz yaaa bi esyam olamadi kendime ait(((
bende duydum bu hamilelere bagirma olayini hemde cok duydum bana oyle biri yapsin dogum zamanimda bile olsa ayaga kalkar bogazlarim onu... bu iste yurtdisini kutlamak istiyorum gercekten.. ben burda kurtaj oldum ve benimle bi bebek gibi ilgilendiler hamilelerede ayni sekilde.. turkiye olarak daha cok ilerlememiz lazim..
chnb ablacim Allah kolaylik versin sahalardan uzak kaldin ama insallah en yakin zamanda senide calismalarda gormek isteriz :))))
esimde oglen yemegine arkadasini gtirdi yemek falan yapmamisim sinir oldum boyle emri vaki yapiyor bende patates kizarttim kahvalti koydum ne yapiyim yaa bu arada bende hasta oldum kizlar yani grip.. burun akiyor bas agrisi ...
gunlukcum 3 gunumuz kaldi bakalim ne olacak bazen kendimle basbasa kalinca diyorum hani ''belki'' ....ama belirti falan yok sadece goguslerde baya bi patlama var cok buyuduler tabii heray oluyor bu hicbi belirtiye guvenemiyorum
calisma yapan kizlar rastgelsin insallah
candascim hosgeldin arkadaslar tanismis.. insallah hayirlisi olsun birbirini begendilerse artik onlara kalmis gorusup konusurlar anlasirlarsa devam eder.. Allah sonunu hayir etsin
gunaydin canim.............
ayy alemsin valla kafam sisti diyon ya cok guldum basimiza gelince ne yapcaz bilmem bende uykuma falan cok duskunumdur nasul kalkarim diye dusunuyorum bazen.. hamile kalirsam aldiricam insallah o zaman herseyi aldirirm ben kocama :)))
evet canim malesef oyle siz yataga ben ayaga sonra tam tersi iyigeceler bende opuyorum canim gorusuruz
iyiyiz canım sen nasılsın benim adetimede 8 gün filan var listede bi kaçgün fazlası yazıo bendede aynı durumlar var piskopatlaştık yine :)adet öncesi gebelik belirtisi arama sendromu sarı akıntı ve gögüs hassasiyeti:)gunlukcum nasilsin? Var mi bisiler belirtiler falan .. Benim gogusler manyak sisti ara arada sizliyor boyle aciyor uc kisimlari... Birde akintim kopkuyo sari geliyor adet belirtisimi baska bisimi anlamadim yormakta istemiyorum ama bakalim bekleyip gorecez ak koyun mu kara koyun mu :))))
iyiyiz canım sen nasılsın benim adetimede 8 gün filan var listede bi kaçgün fazlası yazıo bendede aynı durumlar var piskopatlaştık yine :)adet öncesi gebelik belirtisi arama sendromu sarı akıntı ve gögüs hassasiyeti:)
bende iyiyim canim sagolasi.. diyorumki kafama takmicam bi belirti aramicam ama son gunler yaklastikca boyle bi tedirginlik basiyo.. suan saat gece 2 ben hala topiklerde geziyom hamilelik belirtileri kismini hepsini okudum galiba :))) kocamda bi yandan horlamaya gecti :))) dert tasa bizde valla su gunler gecsede bu ay icin rahatlasak
gunlukcum nasilsin? var mi bisiler belirtiler falan .. benim gogusler manyak sisti ara arada sizliyor boyle aciyor uc kisimlari... birde akintim kopkuyo sari geliyor adet belirtisimi baska bisimi anlamadim yormakta istemiyorum ama bakalim bekleyip gorecez ak koyun mu kara koyun mu :))))
iyiyiz canım sen nasılsın benim adetimede 8 gün filan var listede bi kaçgün fazlası yazıo bendede aynı durumlar var piskopatlaştık yine :)adet öncesi gebelik belirtisi arama sendromu sarı akıntı ve gögüs hassasiyeti:)
bende iyiyim canim sagolasi.. diyorumki kafama takmicam bi belirti aramicam ama son gunler yaklastikca boyle bi tedirginlik basiyo.. suan saat gece 2 ben hala topiklerde geziyom hamilelik belirtileri kismini hepsini okudum galiba :))) kocamda bi yandan horlamaya gecti :))) dert tasa bizde valla su gunler gecsede bu ay icin rahatlasak
YA BENİM KOCAMDA DÜN HASTA OLMUŞ TİTREDİ BÜTÜN AKŞAM ATEŞİDE VARDI ÇALIŞMADA YAPAMADIK GERÇİ GEÇEN HAFTA YOĞUN ÇALIŞTIK AMA 10-12-14-16-18 İLİŞKİ OLDU 20.GÜN OLMADI BAKALIM BUGÜN İYİ OLURSA YAPARIZ YİNE yat uyu sende:)günah kendine
günaydın kızlar :)) nasılsınız ? şimdilik sadece bi selam.işleri hafifleteyim geçmişe bakacam öyle yazcam :) öptüm hepinizi ....
günaydın kızlar :)) nasılsınız ? şimdilik sadece bi selam.işleri hafifleteyim geçmişe bakacam öyle yazcam :) öptüm hepinizi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?