günaydın kızlarrrr,
nasılsınız iyi misiniz? benim bademcikler şişmişş, yatıyoruz, ne var ne yok konuşmayalı.
var mı değişiklik, öpüyorum sizi.
günaydın kızlarrrr,
nasılsınız iyi misiniz? Benim bademcikler şişmişş, yatıyoruz, ne var ne yok konuşmayalı.
Var mı değişiklik, öpüyorum sizi.
Chnb, haklısın ya bu bek daha farklı olacak senin için.çocuk ayrımı olmaz eminimde kıymetli olacak sanki.. allah kolaylık versin ya öğretmenlikle anneliği beraber yürütmekte sıkıntılı.. inş en yakın zmanda en güzel mutluluklar seni bekliyodur ....
nuray, canım inş dönünce eşyaların en güzeli, senin olur ve promosyonuda bebeğin olur inş :) arkadaşları tanıştırdık inş hayırlısı olur.yalnız birbirlerinden bayağı etkilenmişler ben bu kadarını tahmin etmiyodum :) çiçek konusunda saolsun benim eşimde arada alır sebebsizce.ben çok sevmesemde insanın hoşuna gidiyo.değer bunla ölçülmezde öyle hissediyo insan kendini.eşime diyorum ki bana illa çiçek alacaksan papatya al, hatta alma topla :) tacını yap tak kafama :) en çok sevdiğim çiçektir de :) nuraycım inş bu belirtiler bebeğe işaret olsun göbeğin dolsun patlatalım bu haberide güzlce :) dualarımız senle :) vede iyi geceler şeker, öptüm seni...
renkliatlas, canım inş sende tam düzene kavuşunca bebek promosyonlu eşyalara sahip olursun :) biz aldıkta benim bile hevesim kaldı3 yıldır eşyalar evde yıllandı.herşey çok güzel ama soğudum resmen ya.benim kürtaj dr. um da çok şekerdi.palyaço gibi kıpkırmızı burnu vardı çok poziitifti.kürtadan sonra odama geldi, çıkacakmış.takım elbiseli mendilli.süperdi.bizi güldürdü bile o anda.hamile kalırsam ona gideceğim yine inş...
kızlr bide o kadar bebk istiyoruz ama hala hazır değilmişiz gibiyiz çoğumuz.ama napalım uykusuzlupuada zman alıştıracak artık.biz birde k.valideme geçen diyoruz ki eşimle, bizim çocuk geveze olur ya ana konuşkan baba konuşkan,gerçekten hiç susmayız yani..eşimde diyo ki bizim bu çenemize bebek 1 aylıkken konuşur filan:) amannnn dedim ya allah korun biz 2 geveze zaten yetiyoruz azcık sakin olsun :))
nazlım, günaydın.nabersin ? eşin hastalanmış, çok geçmiş olsun.havalar felaket oldu ya.aman dikkat edin ya... bizim eşimin memleketi de karlar basmış şok oldum haberlerde izleyince ...
taf,günlük, kıtty, senem, yamatek, peppe, dr_alb, melek, pileo, pasiflora, minikler, nabersiniz şekerler ?
naber canim nasilsin bugun?? ben film izliyordum topige girmedim o yuzden..canim sIkiliyor valla bugun hava kapali tam kuzey ulkesi karanlik kasvetli soguk yagmurlu...icim karardi , evlerde korku filmlerindeki evleri aratmiyor göruntu olarak..
kızlar içim sıkılıyo yaaa ağlamak gelio içimden hatta gözümden yaş akıyo
burda hava soğuk ama güneşte var...tam yürüüş yhavası...naber canim nasilsin bugun?? ben film izliyordum topige girmedim o yuzden..canim sIkiliyor valla bugun hava kapali tam kuzey ulkesi karanlik kasvetli soguk yagmurlu...icim karardi , evlerde korku filmlerindeki evleri aratmiyor göruntu olarak..
günaydın kızlarrrr,
nasılsınız iyi misiniz? benim bademcikler şişmişş, yatıyoruz, ne var ne yok konuşmayalı.
var mı değişiklik, öpüyorum sizi.
hava çok bunaltıcı ruhum daraldı kahve yaptım kendime kapı önüne çıktım hava aldım iyi geldicanım havadandır belki, hayır olsun diyelim.aklında kötü bişey varsa silip atmaya çalış ...
bu akşamda olur çalışma kaçarı yok iyileşmiştir o işten izin alıp eve gitmediine göre:)ay adamı kendimden soğutcam sen nasılsın kuzumburda hava soğuk ama güneşte var...tam yürüüş yhavası...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
candasnasılsın canım?
nazlımçalışmalar iyiyiş mmaşallahuıramm 20.güne gerek kalmamıştır.eşinede geçmiş olsun.
renkliatlasvenuray umarım kendi evinize yerleşiğitnizde bütün eşyalarınız olur...ypeyeniii missss gibi kokan..
ben çıkıy mokızlr akşam eşim geceye gidecek o zman yazarım öp.mt..
hava çok bunaltıcı ruhum daraldı kahve yaptım kendime kapı önüne çıktım hava aldım iyi geldi
kendine geldiysen mesele hallolmuştur :)
turk komsularim var canim , esimin arkadasi cogu ama daha tanismadim , burasi turkiye gibi degil kimsenin kapisini cat diye calamiyorsun, dun bi komsu var onlarin evi 5 dk uzakta onlarin kapisini cat diye calarim ama 3 cocugu var bebegi var musait olur mu bilmiyorum..ama sIkildim bolca film izliyorum..bu aksam calisma var diye msn den esime yazdim , aksam toplanti varmis 9 gibi gelirim dedi...offiyiyim canım, senden naber? burada çok kapalı.insnaın canı sıkılıyo.tam film izlemelik gerçekten :) evlerde bayağı kasvetlii anlaşılan ? bide kimse yok değil mi tanıdık filan ? gerçi olsa neolacak ki insanda herkesin kapısını çalamıyo ... çok sakin ttopikte ...
aglama kuzum yyaa hepimiz öyleyiz sanirim bugun havadan !kızlar içim sıkılıyo yaaa ağlamak gelio içimden hatta gözümden yaş akıyo
burda hava soğuk ama güneşte var...tam yürüüş yhavası...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
candasnasılsın canım?
nazlımçalışmalar iyiyiş mmaşallahuıramm 20.güne gerek kalmamıştır.eşinede geçmiş olsun.
renkliatlasvenuray umarım kendi evinize yerleşiğitnizde bütün eşyalarınız olur...ypeyeniii missss gibi kokan..
ben çıkıy mokızlr akşam eşim geceye gidecek o zman yazarım öp.mt..
Cezacım, iyiyim canım sen nasılsın? epeydir rast gelmiyoduk.okul nasıl gdiyor ?
bu akşamda olur çalışma kaçarı yok iyileşmiştir o işten izin alıp eve gitmediine göre:)ay adamı kendimden soğutcam sen nasılsın kuzum
Kızlar az yazmışsınız. Çok sevindim oku oku biteremiyorum sonra.
Günlük bizim oğlanda uyudu canım. 8 de kaldırıp ödev yaptırırım canım. Yine ödevleri unutmuş. Yan apartmandan komşu ile aynı sınıfta. Servisi aradım komşunun telefonunu aldım akşam 8 gibi geleceklermiş eve. Bana fotokopi çektirip getirecekler... Kaçış yok...Senin ne zaman adet tarihin canım?
hELLO, nAZLIM, nURAY HASTALARMIŞ. gEÇMİŞ OLSUN.
Nazlım duygusal olunuyor bazen gerçekten. İnşallah sağ salim bebişler gelir de üzmezler bir daha annelerini...
Renklitaş düne kadar kısa kolluyla gidiyorduk okula. Bugün burada da yağmur yağdı. Soğuk değil hava ama.
Ben de yemeği tamamlayayım artık... Öptüm sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?