okul iyi canım..çocuklar konuları biraz daha hızlı kavrasalar daha iyi olacak:)bugün sadece 1 derse girdim..öğrencinin biri hastalandı onu hastaneye getirdim sonra branş derslerim vardı derken ilk derse girdim o kadar:)hep böyle olsaaaaaaaa.
nazlım ya sen hasta eşle çalışıyon ben sağlıklı eşle aynı çalışmayı elde edemiyom:)kendime 5 üzerinden çok çok 2 i, eşimede 10 üzerinden 0 veriyom:) dün çalışmadık pazar çalıştık bugün çalışacaktık olmadı işe gitti şimdi en yakın etüt zamanı yarın akşam.nasip dedim artık içimden..
chnb öğretmenlerin elinden kimse kurtulamaz:)sonuçta sende bi öğretmensin...sen servisten yan komşunun telini bul onlarda fotokopi çekip sana versinler...oooo oooooo nerdeee benim velilerde böyle öz veri..çocukların çantalarını bile kontrol etmezler
öyle tabii ama ne biliyim gönlüm öyle demiyor...biz yumurtlama öncesi çalışıyoz sonrasına istek kalmıyo..dönemler karışıyo bizim:)chnb, canım süpersin ne diyeyim kaçış yok yani senin oğlanın:)) ne güzel ilgili anne olmak dimi ilerde senin vicdanın rahat edecek inşallah hayırlı evlat olurlarda ne biz nede onlar üzülmezler... bizde başladık anaokulu dergisine şimdilik idare ediyoruz:))
ceza, gülüm boşver ödev gibi olmasın bide öyle olsun gelir belki bebişler...şimdi sen dr işini ne yapıcaksın canım...
canım yeni nesil böyle...isteksiz..haftasonu arkadaşım aradı memleketten oğlu okulöncesinde öğretmenleri çalışma veriyomuş o da yapmak istemiyomuş..çocukları çok mu sıkıyoruz ne?ödevler 6 yaşında başlıyo....Öğrencin için geçmiş olsun. 4. sınıf bu açıdan iyidir herhalde, aradanefes alıyorsundur.
Tembel öğrenciler sizi... Eşin ve sen sınıfta kaldın canım. Benim notum aslında boldur ama beğenmedim ödevlerinizi...
Sorma canım ödev yapmayan öğrencileri hiç anlamam. Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş derler ya, bizim oğlana bıraksam ödev filan hak getire...
Artık şuna karar verdim. Hepsinin bireysel özellikleri farklı. Kıyaslamadan elimden geleni yapacağım. Yoksaben de çocuk da çok yıpranacak...
Off canım öğrenemiyor gibi geliyor. İçimiz dışımız aynı kelimeleri defalarca yazmak ve okumakla geçiyor, inan 10 dakika geçiyor defalarca yazıp okuduğumuz şeyleri okuyamıyor hatta önceki günleri bile. Sinir sistemim çöktü resmen... İlgili miyim bilmiyorum ama çok yorgun ve gerginim. Hamilelik de olsaymış yanmıştım demek...chnb, canım süpersin ne diyeyim kaçış yok yani senin oğlanın:)) ne güzel ilgili anne olmak dimi ilerde senin vicdanın rahat edecek inşallah hayırlı evlat olurlarda ne biz nede onlar üzülmezler... bizde başladık anaokulu dergisine şimdilik idare ediyoruz:))
ceza, gülüm boşver ödev gibi olmasın bide öyle olsun gelir belki bebişler...şimdi sen dr işini ne yapıcaksın canım...
geçmiş olsun dileklerini sunan tüm canlarıma kocaman öpücükler,
kızlar bugün sizde de varmış resmen depresifim ya ortada bişi yok ama bir mutsuzluk çöktü içime töwbe ya, şu guatr işinide halledemedim onun sıkıntısı da var dr bulamadım, tokso negatifdi birde guatr eklendi mevlam beterinden korusun.
geçe biri Çınar hareketlerini sormuş yok arkadaşlar ağırkanlı mı olcak nedir öyle anlatılan gibi bişi yok, elimi koyuyorum elime geliyor, ismiyle sesleniyorum tekme atıyor falan yok öyle şeylerimiz.
evde oturmaktan sıkıldım, kendimi değersiz işe yaramaz hissediyorum. Gelecekten korku sardı içimi, hamileliğin keyfini falan sürmek yok öyle bir hikaye daha. Siz dışında kimse hamile olduğumun farkında değil farkettiremedim sanıyorum. Ödüm patlıyor kötü bir şey olacak diye hee bebeğini kaybeden insanların canı yok mu ? değil mi? başkalarının başına gelen korkunç birşeyden allah korusun demek gibi bencillik yapıyorum şu anda ama cidden korkyorum ama görün sizde hamile kalınca korkularınız artacak.
nazlımmm ağlıyorum demişsin ya işte hepsi birikim üzerimizde her ne kadar dile getirmesekte korku ve kaygıların stresi var düşünüyoruz hep. Ama geecek bu günler hepimizin bebkleri olacak sağlıklı ve uzun ömürlü.
candaşım annesi babası gibi konuşkan olur umarım bebek yada bebekler ama bildiğim bir şey varsa çocuk yada çocuklaırnız için insan evladı diyecekler en önemli ve güzeli bu. annene düdüklü tencere aldın mı
günlük, selam canım nasıl gidiyor hayat,
chnb allah kolaylık versin oğlunun okul maceralarını keyifle ve dikkatle okuyorum. Yazık sabah erken kalkıp ders yapacak.
cezaaa, ne durumdasın sen?
renkliatlas, sonbahar kasveti resmen ya.
citaknuray, lonilesss naberler ,, aaa minikler ne yapıyor acaba.
bu ay şöyle güzel haberlere ihtiyacımız var,
öyle tabii ama ne biliyim gönlüm öyle demiyor...biz yumurtlama öncesi çalışıyoz sonrasına istek kalmıyo..dönemler karışıyo bizim:)
doktora tatil girmeden gideceğim yani cuma günü anlatacağım bakalım durumu ne diyecek..
canım yeni nesil böyle...isteksiz..haftasonu arkadaşım aradı memleketten oğlu okulöncesinde öğretmenleri çalışma veriyomuş o da yapmak istemiyomuş..çocukları çok mu sıkıyoruz ne?ödevler 6 yaşında başlıyo....
hellom sıkma canını tedavin kısa sürede olur inşallah..umarım iyi bir doktor bulursun konuya hakim olan..çınarımız çok ağır başlı maşallah..çıkınca canına okumasın:) evet ya bu ay güzel haberler gelsinnn...sıkıldık kaç aydır kırmızı kırmızı
yamateke naber canım nasılsın?
ablacım benim adam sürekli hasta zaten yaşlandı valla çökerttim adamı bi senede çok mızmız ay beni deli edio ama akşam kaçamadı yahşi cazibemden:)kızınla uyumuşsun ne güsel gündüz uykuları hayallerde kaldı benim için bi hafta iznim kaldı bayramdan sonra kullanmayı düşünüorum bol bol uyucam o zaman inşallahhhhkızlar merhaba...
hava gibi topikte kapalıymış bugün:))
burdada çok kötü hava kızımla bir uyumuşuz amanıınnn...o hala kalkmadı gecede uyumayacak velet yaa...
nuraycığım, canım bende grip oldum burnumu çekiyorum habire:)) başım ağrıyor ayaklarım buz gibi... vallahi bende o belirtiler bile yok benim hamileliklerimi öğrenmem hep adet gecikmeleriyle olmuştur bu ayda zaten adet olacakmıyımın peşindeyim rahatım yani allahım nasip ederse çok sevinicem tabiii ama nasip değilsede kırmızıları istiyorum canım benim yaa...inşallah bu ay birinizden gelir güzel haber...
candaşım, vallahi pek iyi değilim grip benide yakaladı...tanışma kaynaşma olmuş hadi hayırlısı olsuncanım...
nazlım, senin eşinede geçmiş olsun canım inşallah bugün iyidirde çalışmalara devam edersiniz... biz çalışma takip etmiyoruz yaa vallahi saldık artık ne zaman ateşlernirsek:)) hadi sizinki rastgelir inşallah...
renkliatlas, canım filmlerin içine iyice dalda yoksa zaman geçmek bilmiyor...isveç sana uğur getirir inşallah...
hellom, canım sende hasta olmuşsun yaa çok gçmiş olsun dikkat et kendine ...
herkezi öpüyorum kızlar...hepinize selamlar....
ablacım duygusal patlamalar yaşıorum bu aralar dün akşamda kedi sesi geliodu camı açtım baktım yavru kedi ağladım soğukta kalmış diye kocam sıyırdıımı filan düşünüo :)Kızlar az yazmışsınız. Çok sevindim oku oku biteremiyorum sonra.
Günlük bizim oğlanda uyudu canım. 8 de kaldırıp ödev yaptırırım canım. Yine ödevleri unutmuş. Yan apartmandan komşu ile aynı sınıfta. Servisi aradım komşunun telefonunu aldım akşam 8 gibi geleceklermiş eve. Bana fotokopi çektirip getirecekler... Kaçış yok...Senin ne zaman adet tarihin canım?
hELLO, nAZLIM, nURAY HASTALARMIŞ. gEÇMİŞ OLSUN.
Nazlım duygusal olunuyor bazen gerçekten. İnşallah sağ salim bebişler gelir de üzmezler bir daha annelerini...
Renklitaş düne kadar kısa kolluyla gidiyorduk okula. Bugün burada da yağmur yağdı. Soğuk değil hava ama.
Ben de yemeği tamamlayayım artık... Öptüm sizleri...
allahım hayırlısını nasib etsin cezacım yaa millet ayda bir ilişkiyle yakalıo evladı rabbim ol desin inşallah hepimizin yüzü gülsünnokul iyi canım..çocuklar konuları biraz daha hızlı kavrasalar daha iyi olacak:)bugün sadece 1 derse girdim..öğrencinin biri hastalandı onu hastaneye getirdim sonra branş derslerim vardı derken ilk derse girdim o kadar:)hep böyle olsaaaaaaaa.
nazlım ya sen hasta eşle çalışıyon ben sağlıklı eşle aynı çalışmayı elde edemiyom:)kendime 5 üzerinden çok çok 2 i, eşimede 10 üzerinden 0 veriyom:) dün çalışmadık pazar çalıştık bugün çalışacaktık olmadı işe gitti şimdi en yakın etüt zamanı yarın akşam.nasip dedim artık içimden..
chnb öğretmenlerin elinden kimse kurtulamaz:)sonuçta sende bi öğretmensin...sen servisten yan komşunun telini bul onlarda fotokopi çekip sana versinler...oooo oooooo nerdeee benim velilerde böyle öz veri..çocukların çantalarını bile kontrol etmezler
çınar ne kadar asil bi isim olcak hello ismi gibi bi evlat olsun inşallah çınar agacı gibi dimdik yıkılmayan gölgesinde herkese faydalar sağplayan sağlıklı bi evkat olsun korkunu şimdiden anlayabiliorum canım bebeğinde sende güzel rabbime emanet olun hiç üzülmeyin inşallah iyi şeyler düşün hep kucağına alıp kokusunu içine çektiin güzel günleri düşüngeçmiş olsun dileklerini sunan tüm canlarıma kocaman öpücükler,
kızlar bugün sizde de varmış resmen depresifim ya ortada bişi yok ama bir mutsuzluk çöktü içime töwbe ya, şu guatr işinide halledemedim onun sıkıntısı da var dr bulamadım, tokso negatifdi birde guatr eklendi mevlam beterinden korusun.
geçe biri Çınar hareketlerini sormuş yok arkadaşlar ağırkanlı mı olcak nedir öyle anlatılan gibi bişi yok, elimi koyuyorum elime geliyor, ismiyle sesleniyorum tekme atıyor falan yok öyle şeylerimiz.
evde oturmaktan sıkıldım, kendimi değersiz işe yaramaz hissediyorum. Gelecekten korku sardı içimi, hamileliğin keyfini falan sürmek yok öyle bir hikaye daha. Siz dışında kimse hamile olduğumun farkında değil farkettiremedim sanıyorum. Ödüm patlıyor kötü bir şey olacak diye hee bebeğini kaybeden insanların canı yok mu ? değil mi? başkalarının başına gelen korkunç birşeyden allah korusun demek gibi bencillik yapıyorum şu anda ama cidden korkyorum ama görün sizde hamile kalınca korkularınız artacak.
nazlımmm ağlıyorum demişsin ya işte hepsi birikim üzerimizde her ne kadar dile getirmesekte korku ve kaygıların stresi var düşünüyoruz hep. Ama geecek bu günler hepimizin bebkleri olacak sağlıklı ve uzun ömürlü.
candaşım annesi babası gibi konuşkan olur umarım bebek yada bebekler ama bildiğim bir şey varsa çocuk yada çocuklaırnız için insan evladı diyecekler en önemli ve güzeli bu. annene düdüklü tencere aldın mı
günlük, selam canım nasıl gidiyor hayat,
chnb allah kolaylık versin oğlunun okul maceralarını keyifle ve dikkatle okuyorum. Yazık sabah erken kalkıp ders yapacak.
cezaaa, ne durumdasın sen?
renkliatlas, sonbahar kasveti resmen ya.
citaknuray, lonilesss naberler ,, aaa minikler ne yapıyor acaba.
bu ay şöyle güzel haberlere ihtiyacımız var,
benden önce davrandın sen bugün maşallah diyorum:)günaydın bitanem umarım işlerini halledersin öptüm kocamannnngünaydınnnnnnnnn kıslarrrrr
canlar gördüğünüz üzere topiği ben açtım bugün. Devlet hastanesinden randevu almaya kafayı taktım, birinden alabildim şimdi 2.sini bekliyorum. Doktorları araştırıp ona göre karar vereceğim.
ceza, canım bu cuma dr gideceksin anladığım kadarıyla, yumurtlama sonrası zaten stresle geçiyor genelde ben 3 ay yada 2 ay öyle çalıştım olmadı bir türlü. Çınar vallahi çıkınca canıma okuyacak, çıkana kadar zaten ömrümden ömür yemiş olacak. Bende merak ediyoum bakalım neler olacak.
chnb, geçen gün arkadaş oğlundan bahsetti bir an sen konuşuyorsun zannettim. işte ödev yaparken acıkmalar, 40 kere başından kalkmalar ödev unutmalar falan aynı... onun birde her sabah karnı ağrıyormuş bir fotoğrafını çekmiş oğlunun saçlar böyle kirpi gibi olmuş sarışın bir çocuk diyor sinirlendi mi o saçlar hiç yatmaz :)))))
bende herşey aynıı bu hafta perşembe günü eşimin küçük kardeşi gelecek izmirde tıp okuyor, çok tatı bir çocuk pardon delikanlı bugün belki onun için hazırlık yaparım bakalım...
herkese bombaaaa gibi günler diliyorum.
Günaydınlaaaaar ve kocaman öpücükler herkeseKeyifler yerinde inşallah? Hamişler, adaylar sonbahar depresyonundan etkilenmediler umarım pek çok Ben fena hallerdeyim kızlar. Zaman azaldıkça korkmaya başlıyorum. Sezaryen olursak 8 Kasımda meleğim benden ayrılıyor, bana geliyor Hala poposunun üstünde olduğundan sezaryen gibi görünüyor son durum. Bir de aşırı sininrlilik halleri sözkonusu, Allah çevremdekilere sabır versin valla
Hello'cum ben de öyle çok tepkiler hissetmedim. Bir tek müzik diletirken kulaklığı koyduğum yere gelmesini biliyorum, çok eğlenmiştikSen hareket ederken zaten içerdeki sıvı beşik etkisi yaparmış ve uyurmuş. Sen oturunca da harekete başlıyor zaten. Biraz daha büyüsün, şikayet edeceksin, resmen korkutuyor insanı ani hareketler yapıp.
günaydın herkese. keyifler iyidir inşallah diyecem ama şehitlerimizin haberi sabah sabah mahvetti... Allah ailelerine sabır versin. çok zor çoookk..... kızlar ben boğaz ağrım var diyodum ya işte geçmeyince ve öksürükde başlayınca dra gittim mecburen iyikide gitmişim.bronşite çevirmiş çünkü. antibiyotik verdi dr mecbur kullandım tabi. enfeksiyon bebek için daha zararlı diyince dr rahat rahat içtim ilacı. biraz daha iyiyim ama burun tıkanıklığım hala var. dersi anlatırken zorlanıyorum ama napalım aldık bi klere sorumluluk. dün aile hekimliğinden çağırdılar. tetanoz aşısı yapalım mı dediler. drumla görüşeyim ona göre dedim. tansiyon kilo ölçtü işte şunu yiyo musun felan tarzı zorular. haa bide el doppleriyle bebeğin kalp atışlarını dinlettiler:)) işte bunun için bile olsa gitmeye değiyo. hoş benim evde kendi aldığım bi cihazım var ama olsun deneyimli biri tarafından dinlenilmesi daha bi güven veriyo cumaya kontrol var tarama yapılacak. bide ben bu aralar duygusallaştım. eşim nihayet dedi. normalde öyle kolay kolay ağlayamam. ama şimdi ota b..a herbişeye ağlıyorum dün salya sümük haldeydim. ortada hiç bişe yok. eşimin bana çok iyi davranıyo olmasına bile ağlıyorumbiri bebek mi var diyince bile ağlıyorum..dersanede öğrencilerimden karnımı seven bile olunca doluyo hemen gözler ( ah bu hormonlar nasıl bişeymiş yaaa. hareketlere gelince bana zayıf olduğun için anlaman lazım diyo drum ama ben içerde bi balık hareketi tarzı bişeyi arada hissetsemde bağırsakalrımla bebeği pek ayırt edemiyorum sanırım. daha vakti vardır heralde diyorum. kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar. sizleri çok özledim eskiden yazamasamda geçmişi okuyabiliyodum şimdi onuda yapamıyorum. aklım sizde. vereceğiniz güzel haberlerde ay daha yazacaktım ama unuttum sanırım. neyse zaten derse gircem şimdi. öpüyorum hepinizi. bizi merak eden etmeyen herkese sevgiler...ara ara girip bizden haber verecem,sizlerden haberler alacam inşallah....
NAzlım günaydın...
Renkliatlas, canım valla hiç elim gitmiyo yazmaya.hepimizi çok sarstı bu habernasılsın ? inş planladığın gibi gelir bebeğin.napalım çıkarımıza uyması lazım bazı şeylerin...
pileo, canım özledik seni.demek gerçekten başka duygulara bürünüyo insan.
kıtty, inş gümbür gümbür hissedersin çınarın hareketlerini.. anneme düdüklüyü alamadım daha.bakiyem dolduartırmak için başvurdum bekliyorum .. eşimle haftasonu baktık.diyo ki bizimki daha iyi.üst modelini alma filan.ama ben taktım alacam onu.benimkide anneye ...
Günaydınlaaaaar ve kocaman öpücükler herkeseKeyifler yerinde inşallah? Hamişler, adaylar sonbahar depresyonundan etkilenmediler umarım pek çok Ben fena hallerdeyim kızlar. Zaman azaldıkça korkmaya başlıyorum. Sezaryen olursak 8 Kasımda meleğim benden ayrılıyor, bana geliyor Hala poposunun üstünde olduğundan sezaryen gibi görünüyor son durum. Bir de aşırı sininrlilik halleri sözkonusu, Allah çevremdekilere sabır versin valla
Hello'cum ben de öyle çok tepkiler hissetmedim. Bir tek müzik diletirken kulaklığı koyduğum yere gelmesini biliyorum, çok eğlenmiştikSen hareket ederken zaten içerdeki sıvı beşik etkisi yaparmış ve uyurmuş. Sen oturunca da harekete başlıyor zaten. Biraz daha büyüsün, şikayet edeceksin, resmen korkutuyor insanı ani hareketler yapıp.
çınar ne kadar asil bi isim olcak hello ismi gibi bi evlat olsun inşallah çınar agacı gibi dimdik yıkılmayan gölgesinde herkese faydalar sağplayan sağlıklı bi evkat olsun korkunu şimdiden anlayabiliorum canım bebeğinde sende güzel rabbime emanet olun hiç üzülmeyin inşallah iyi şeyler düşün hep kucağına alıp kokusunu içine çektiin güzel günleri düşün
nazlım okurken ağladım allah bin kere razı olsun yüce gönlüne göre versin. Çok teşekkür ederim. Çok yoğun yaşıyoruz herşeyi bende oyuncak hikayesi 3 e deli gibi ağlamıştım hiç unutmuyorum.
Tüylerim diken diken ! 24 şehit !!! Allah belasını versin, sebep olanada göz yumana da !!!
günadın canım aminnnn....
gunaydin herkese...kasvetli bir gun daha allah ailelerine sabir versin sehitlerimizin...rabbim dusmanlarimizi ters duz etsin ,zalimlere firsat vermesin insallah...
amin.
nazli cim senle ben varim yine ...candas cee yapip cikiyor...calisma yapabildiniz mi esin duzeldi mi? biz calisiyoruz gun asiri..dun iyiydi cok sukur,ben istekli olunca calismalar ödev gibi gelmiyor..istekli olmak icinde gun icersinde badem ceviz felan yiyorum iliskiden öncede kahve iciyoruz biraz enerji icin..bu ay umutluyum ve bu bebege cok ihtiyacimiz var aslinda..biliyorsunuz subat es durumu atamasi kaldirildi agustosta olacak ,ben subata kadar izine ayrilmistim , bu durumda subatta atama olmayacagina göre ya görevime geri dönecem yada yeni bi izin daha alacam temmuza kadar..ama simdi hamile kalirsam mayisa kadar alirim sonrasinda dogum iznine ayrilirim daha mantikli olur... cok cikarci gibi görundum bu yorumda amayani bebisimize maddi manevi her yönden ihtiyacimiz var..aslinda gecen ay kalsam cok daha iyi olacakti ama kismet degilmis ..Rabbim ne zaman uygunsa o zaman verir bakicaz duruma..
canım hayırlısı olsun kadar güzel bir dua yok. En uygun zamanda gelsin inşallahhhh..... çok ihtiyacımız var güzel bir habere inşallahhhhh
günaydın herkese. keyifler iyidir inşallah diyecem ama şehitlerimizin haberi sabah sabah mahvetti... Allah ailelerine sabır versin. çok zor çoookk..... kızlar ben boğaz ağrım var diyodum ya işte geçmeyince ve öksürükde başlayınca dra gittim mecburen iyikide gitmişim.bronşite çevirmiş çünkü. antibiyotik verdi dr mecbur kullandım tabi. enfeksiyon bebek için daha zararlı diyince dr rahat rahat içtim ilacı. biraz daha iyiyim ama burun tıkanıklığım hala var. dersi anlatırken zorlanıyorum ama napalım aldık bi klere sorumluluk. dün aile hekimliğinden çağırdılar. tetanoz aşısı yapalım mı dediler. drumla görüşeyim ona göre dedim. tansiyon kilo ölçtü işte şunu yiyo musun felan tarzı zorular. haa bide el doppleriyle bebeğin kalp atışlarını dinlettiler:)) işte bunun için bile olsa gitmeye değiyo. hoş benim evde kendi aldığım bi cihazım var ama olsun deneyimli biri tarafından dinlenilmesi daha bi güven veriyo cumaya kontrol var tarama yapılacak. bide ben bu aralar duygusallaştım. eşim nihayet dedi. normalde öyle kolay kolay ağlayamam. ama şimdi ota b..a herbişeye ağlıyorum dün salya sümük haldeydim. ortada hiç bişe yok. eşimin bana çok iyi davranıyo olmasına bile ağlıyorumbiri bebek mi var diyince bile ağlıyorum..dersanede öğrencilerimden karnımı seven bile olunca doluyo hemen gözler ( ah bu hormonlar nasıl bişeymiş yaaa. hareketlere gelince bana zayıf olduğun için anlaman lazım diyo drum ama ben içerde bi balık hareketi tarzı bişeyi arada hissetsemde bağırsakalrımla bebeği pek ayırt edemiyorum sanırım. daha vakti vardır heralde diyorum. kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar. sizleri çok özledim eskiden yazamasamda geçmişi okuyabiliyodum şimdi onuda yapamıyorum. aklım sizde. vereceğiniz güzel haberlerde ay daha yazacaktım ama unuttum sanırım. neyse zaten derse gircem şimdi. öpüyorum hepinizi. bizi merak eden etmeyen herkese sevgiler...ara ara girip bizden haber verecem,sizlerden haberler alacam inşallah....
geçmi olsun canım iyi olduğunuza sevindim, haftaa pıt pıt damar atması gibi olur sanırım... bende çok anlamıyorum :) görüşmek üzere öpüyorum çok.
bende senin ağladıını okuyunca ağladım ay allahımmmmm ne acaip yaratıklarız biz musluklar hep açıknazlım okurken ağladım allah bin kere razı olsun yüce gönlüne göre versin. Çok teşekkür ederim. Çok yoğun yaşıyoruz herşeyi bende oyuncak hikayesi 3 e deli gibi ağlamıştım hiç unutmuyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?