Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öğrencin için geçmiş olsun. 4. sınıf bu açıdan iyidir herhalde, aradanefes alıyorsundur.

Tembel öğrenciler sizi... Eşin ve sen sınıfta kaldın canım. Benim notum aslında boldur ama beğenmedim ödevlerinizi...

Sorma canım ödev yapmayan öğrencileri hiç anlamam. Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş derler ya, bizim oğlana bıraksam ödev filan hak getire...

Artık şuna karar verdim. Hepsinin bireysel özellikleri farklı. Kıyaslamadan elimden geleni yapacağım. Yoksaben de çocuk da çok yıpranacak...

geçmiş olsun dileklerini sunan tüm canlarıma kocaman öpücükler,

kızlar bugün sizde de varmış resmen depresifim ya ortada bişi yok ama bir mutsuzluk çöktü içime töwbe ya, şu guatr işinide halledemedim onun sıkıntısı da var dr bulamadım, tokso negatifdi birde guatr eklendi mevlam beterinden korusun.

geçe biri Çınar hareketlerini sormuş yok arkadaşlar ağırkanlı mı olcak nedir öyle anlatılan gibi bişi yok, elimi koyuyorum elime geliyor, ismiyle sesleniyorum tekme atıyor falan yok öyle şeylerimiz.

evde oturmaktan sıkıldım, kendimi değersiz işe yaramaz hissediyorum. Gelecekten korku sardı içimi, hamileliğin keyfini falan sürmek yok öyle bir hikaye daha. Siz dışında kimse hamile olduğumun farkında değil farkettiremedim sanıyorum. Ödüm patlıyor kötü bir şey olacak diye hee bebeğini kaybeden insanların canı yok mu ? değil mi? başkalarının başına gelen korkunç birşeyden allah korusun demek gibi bencillik yapıyorum şu anda ama cidden korkyorum ama görün sizde hamile kalınca korkularınız artacak.

nazlımmm ağlıyorum demişsin ya işte hepsi birikim üzerimizde her ne kadar dile getirmesekte korku ve kaygıların stresi var düşünüyoruz hep. Ama geecek bu günler hepimizin bebkleri olacak sağlıklı ve uzun ömürlü.

candaşım annesi babası gibi konuşkan olur umarım bebek yada bebekler ama bildiğim bir şey varsa çocuk yada çocuklaırnız için insan evladı diyecekler en önemli ve güzeli bu. annene düdüklü tencere aldın mı

günlük, selam canım nasıl gidiyor hayat,
chnb allah kolaylık versin oğlunun okul maceralarını keyifle ve dikkatle okuyorum. Yazık sabah erken kalkıp ders yapacak.

cezaaa, ne durumdasın sen?

renkliatlas, sonbahar kasveti resmen ya.

citaknuray, lonilesss naberler ,, aaa minikler ne yapıyor acaba.

bu ay şöyle güzel haberlere ihtiyacımız var,

öyle tabii ama ne biliyim gönlüm öyle demiyor...biz yumurtlama öncesi çalışıyoz sonrasına istek kalmıyo..dönemler karışıyo bizim:)
doktora tatil girmeden gideceğim yani cuma günü anlatacağım bakalım durumu ne diyecek..

canım yeni nesil böyle...isteksiz..haftasonu arkadaşım aradı memleketten oğlu okulöncesinde öğretmenleri çalışma veriyomuş o da yapmak istemiyomuş..çocukları çok mu sıkıyoruz ne?ödevler 6 yaşında başlıyo....

hellom sıkma canını tedavin kısa sürede olur inşallah..umarım iyi bir doktor bulursun konuya hakim olan..çınarımız çok ağır başlı maşallah..çıkınca canına okumasın:) evet ya bu ay güzel haberler gelsinnn...sıkıldık kaç aydır kırmızı kırmızı

yamateke naber canım nasılsın?

Off canım öğrenemiyor gibi geliyor. İçimiz dışımız aynı kelimeleri defalarca yazmak ve okumakla geçiyor, inan 10 dakika geçiyor defalarca yazıp okuduğumuz şeyleri okuyamıyor hatta önceki günleri bile. Sinir sistemim çöktü resmen... İlgili miyim bilmiyorum ama çok yorgun ve gerginim. Hamilelik de olsaymış yanmıştım demek...

Canım iyi bak kendine, aslında eşin baksa ... Oğlanı sorma canım. Seninkisi sakin olsun, canım hareketli çocuk çok zor... Kıpır kıpır oğlan...

Sorma canım o sıkıntı bizde de vardı. Yumurtlama dönemi kabusu... Kızlar yazıyor maşallah diyorum okurken her seferinde....
Çocuklara oynamaya dazaman yok. Bizimki 3 sene tam gün anaokuluna gitti. Aslında sıkılmadı ama oyun kavramını unutamıyor.

günaydınnnnnnnnn kıslarrrrr

canlar gördüğünüz üzere topiği ben açtım bugün. Devlet hastanesinden randevu almaya kafayı taktım, birinden alabildim şimdi 2.sini bekliyorum. Doktorları araştırıp ona göre karar vereceğim.

ceza, canım bu cuma dr gideceksin anladığım kadarıyla, yumurtlama sonrası zaten stresle geçiyor genelde ben 3 ay yada 2 ay öyle çalıştım olmadı bir türlü. Çınar vallahi çıkınca canıma okuyacak, çıkana kadar zaten ömrümden ömür yemiş olacak. Bende merak ediyoum bakalım neler olacak.

chnb, geçen gün arkadaş oğlundan bahsetti bir an sen konuşuyorsun zannettim. işte ödev yaparken acıkmalar, 40 kere başından kalkmalar ödev unutmalar falan aynı... onun birde her sabah karnı ağrıyormuş bir fotoğrafını çekmiş oğlunun saçlar böyle kirpi gibi olmuş sarışın bir çocuk diyor sinirlendi mi o saçlar hiç yatmaz :)))))

bende herşey aynıı bu hafta perşembe günü eşimin küçük kardeşi gelecek izmirde tıp okuyor, çok tatı bir çocuk pardon delikanlı bugün belki onun için hazırlık yaparım bakalım...

herkese bombaaaa gibi günler diliyorum.

Günaydınlaaaaar ve kocaman öpücükler herkese Keyifler yerinde inşallah? Hamişler, adaylar sonbahar depresyonundan etkilenmediler umarım pek çok Ben fena hallerdeyim kızlar. Zaman azaldıkça korkmaya başlıyorum. Sezaryen olursak 8 Kasımda meleğim benden ayrılıyor, bana geliyor Hala poposunun üstünde olduğundan sezaryen gibi görünüyor son durum. Bir de aşırı sininrlilik halleri sözkonusu, Allah çevremdekilere sabır versin valla
Hello'cum ben de öyle çok tepkiler hissetmedim. Bir tek müzik diletirken kulaklığı koyduğum yere gelmesini biliyorum, çok eğlenmiştik Sen hareket ederken zaten içerdeki sıvı beşik etkisi yaparmış ve uyurmuş. Sen oturunca da harekete başlıyor zaten. Biraz daha büyüsün, şikayet edeceksin, resmen korkutuyor insanı ani hareketler yapıp.

ablacım benim adam sürekli hasta zaten yaşlandı valla çökerttim adamı bi senede çok mızmız ay beni deli edio ama akşam kaçamadı yahşi cazibemden:)kızınla uyumuşsun ne güsel gündüz uykuları hayallerde kaldı benim için bi hafta iznim kaldı bayramdan sonra kullanmayı düşünüorum bol bol uyucam o zaman inşallahhhh

ablacım duygusal patlamalar yaşıorum bu aralar dün akşamda kedi sesi geliodu camı açtım baktım yavru kedi ağladım soğukta kalmış diye kocam sıyırdıımı filan düşünüo :)

allahım hayırlısını nasib etsin cezacım yaa millet ayda bir ilişkiyle yakalıo evladı rabbim ol desin inşallah hepimizin yüzü gülsünn

çınar ne kadar asil bi isim olcak hello ismi gibi bi evlat olsun inşallah çınar agacı gibi dimdik yıkılmayan gölgesinde herkese faydalar sağplayan sağlıklı bi evkat olsun korkunu şimdiden anlayabiliorum canım bebeğinde sende güzel rabbime emanet olun hiç üzülmeyin inşallah iyi şeyler düşün hep kucağına alıp kokusunu içine çektiin güzel günleri düşün

benden önce davrandın sen bugün maşallah diyorum:)günaydın bitanem umarım işlerini halledersin öptüm kocamannnn

günaydın herkeseeeeeee

nazlım..................................................... 29 ekim

günlük2011............................................. 20 ekim

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

citaknuray......................................................20 ekim

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

günaydın canım benim korkma hiç allaha emanet bi avazda kurtul inşallahhhh hakkında hayırlısı sağlığyla gelsin inşallah sonbahardan ben etkilendim sanırım çekilmez çirkef bi kadın haline dönüştüm çalışma dönemindeyiz sürekli ilişki falan gerginim bu ara

Tüylerim diken diken ! 24 şehit !!! Allah belasını versin, sebep olanada göz yumana da !!!

gunaydin herkese...kasvetli bir gun daha allah ailelerine sabir versin sehitlerimizin...rabbim dusmanlarimizi ters duz etsin ,zalimlere firsat vermesin insallah...

keşke gazeteyi hiçaçmasaydım biz doğmamış evlatlarımıza nasıl üzüldük o insanlar napsınlar hepsinin allah belasını versin çok üzüldüm 24 can

nazli cim senle ben varim yine ...candas cee yapip cikiyor...calisma yapabildiniz mi esin duzeldi mi? biz calisiyoruz gun asiri..dun iyiydi cok sukur,ben istekli olunca calismalar ödev gibi gelmiyor..istekli olmak icinde gun icersinde badem ceviz felan yiyorum iliskiden öncede kahve iciyoruz biraz enerji icin..bu ay umutluyum ve bu bebege cok ihtiyacimiz var aslinda..biliyorsunuz subat es durumu atamasi kaldirildi agustosta olacak ,ben subata kadar izine ayrilmistim , bu durumda subatta atama olmayacagina göre ya görevime geri dönecem yada yeni bi izin daha alacam temmuza kadar..ama simdi hamile kalirsam mayisa kadar alirim sonrasinda dogum iznine ayrilirim daha mantikli olur... cok cikarci gibi görundum bu yorumda ama yani bebisimize maddi manevi her yönden ihtiyacimiz var..aslinda gecen ay kalsam cok daha iyi olacakti ama kismet degilmis ..Rabbim ne zaman uygunsa o zaman verir bakicaz duruma..

günaydın herkese. keyifler iyidir inşallah diyecem ama şehitlerimizin haberi sabah sabah mahvetti... Allah ailelerine sabır versin. çok zor çoookk..... kızlar ben boğaz ağrım var diyodum ya işte geçmeyince ve öksürükde başlayınca dra gittim mecburen iyikide gitmişim.bronşite çevirmiş çünkü. antibiyotik verdi dr mecbur kullandım tabi. enfeksiyon bebek için daha zararlı diyince dr rahat rahat içtim ilacı. biraz daha iyiyim ama burun tıkanıklığım hala var. dersi anlatırken zorlanıyorum ama napalım aldık bi klere sorumluluk. dün aile hekimliğinden çağırdılar. tetanoz aşısı yapalım mı dediler. drumla görüşeyim ona göre dedim. tansiyon kilo ölçtü işte şunu yiyo musun felan tarzı zorular. haa bide el doppleriyle bebeğin kalp atışlarını dinlettiler:)) işte bunun için bile olsa gitmeye değiyo. hoş benim evde kendi aldığım bi cihazım var ama olsun deneyimli biri tarafından dinlenilmesi daha bi güven veriyo cumaya kontrol var tarama yapılacak. bide ben bu aralar duygusallaştım. eşim nihayet dedi. normalde öyle kolay kolay ağlayamam. ama şimdi ota b..a herbişeye ağlıyorum dün salya sümük haldeydim. ortada hiç bişe yok. eşimin bana çok iyi davranıyo olmasına bile ağlıyorum biri bebek mi var diyince bile ağlıyorum..dersanede öğrencilerimden karnımı seven bile olunca doluyo hemen gözler( ah bu hormonlar nasıl bişeymiş yaaa. hareketlere gelince bana zayıf olduğun için anlaman lazım diyo drum ama ben içerde bi balık hareketi tarzı bişeyi arada hissetsemde bağırsakalrımla bebeği pek ayırt edemiyorum sanırım. daha vakti vardır heralde diyorum. kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar. sizleri çok özledim eskiden yazamasamda geçmişi okuyabiliyodum şimdi onuda yapamıyorum. aklım sizde. vereceğiniz güzel haberlerde ay daha yazacaktım ama unuttum sanırım. neyse zaten derse gircem şimdi. öpüyorum hepinizi. bizi merak eden etmeyen herkese sevgiler...ara ara girip bizden haber verecem,sizlerden haberler alacam inşallah....

ah kiyamam taze annecik.. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..Allah senide nazarlardan korusun

NAzlım günaydın...

Renkliatlas, canım valla hiç elim gitmiyo yazmaya.hepimizi çok sarstı bu haber nasılsın ? inş planladığın gibi gelir bebeğin.napalım çıkarımıza uyması lazım bazı şeylerin...

pileo, canım özledik seni.demek gerçekten başka duygulara bürünüyo insan.

kıtty, inş gümbür gümbür hissedersin çınarın hareketlerini.. anneme düdüklüyü alamadım daha.bakiyem doldu artırmak için başvurdum bekliyorum .. eşimle haftasonu baktık.diyo ki bizimki daha iyi.üst modelini alma filan.ama ben taktım alacam onu.benimkide anneye ...

evet canim aci haberlerle uyandik bugun Allah sonumuzu hayir etsin..bende baska seylere odaklanmaya calisiyorum dusundukce icim daha cok karardi , zaten dun ustumde bi agirlik vardi iyice karamsarliga dustum..
bugun pirasali pide yapicam , pirasanin yesil saplari dogranip kavuruluyor icine cökelik koyulup mayali hamurun ortasina koyuluyo kapatilip tepsiye basiliyo ,kapali pide gibi biliyor musun? canim cok cekti nedense..

canımmm,
sonbahar depresyonu süper etkiledi benide bugün güneşle attım üzerimden. Aşırı sinirlilik yorgunluktan mı hormonlardan mı? ahhh ahhh o korkuları atamadık bi üzerimizden, sağlıkla uzun ömürle gelsin. Bende dinletim bakayım bir kulaklık bulayımda :) Sezaryen ile doğuruyor herkes zaten artık hayırlısı olsun. Korkma canım dualarım sizinle.

bende senin ağladıını okuyunca ağladım ay allahımmmmm ne acaip yaratıklarız biz musluklar hep açık

candaşım günaydın bebeemmm nassın inşallahhhh

günülk ablaaaaa hoşgeldinnnn

bugün gün hiç aydın değil kızlar....şehitlere çok üzüldüm çokkk duyduğumda tüylerim diken diken oldu...rüyamdada komşumun torunuymuş 2 yaşlarında bir erkek çocuk gördüm gözleri mavi mavi hafif uzun saçlı çok güzel bir çocuktu biraz mutlu kalkmıştım ama bu haberi görünce çok kötü oldum allahım sen ailelerine sabır ver yarabbim off yaaa düşünmesi bile çok kötü...

pileo, canım iyileşmene sevindim umarım kontrolünde güzel geçer...ve yaşadığın herşey çok normal canım hamileleikten yani

hellom, sende aynı duygulardaymışsın canım benim yaşadığınız herşey bebeğinizi kucağınıza aldığınızda son bulacak canım...bende chnb ye katılarak çınarın sakin bir çocuk olmasından yanayım bir hareketlide bende var hareketli çocukla uğraşmak gerçekten çok zor canım bırak çevrendekiler istediklerini desinler aldırma sen onlara doğduğunda bebişe bakacak olan sensin onlar değil...guatr bendede var korkma canım tedaviside var onun unutmadan ikinci hamileliği düşünme aşamasında önce guatra baktır unutma

candaş, söylediklerine canı gönülden katılıyorum canım benim...

nazlım, adamı dün yine rahat bırakmamışsın:)) benim kocamda seninki gibi çok nazlı yaa içimden derim o değil ben hasta olsaydım keşke:)))

renkliatlas, vallahi çıkarcı değil düşüncen canım zaten istiyorsunuz çocuk diğer düşüncelerini istemende candaşın dediği gibi promosyon oluyor bişey yok onda:))

bende pazara gidiyorum kızlar önce evlenen bir kız var mahallede onun çeyüzüne bakmaya gidicem, ordan pazar annem annemde kalıcam akşam eşim oraya gelicek çünkü nehirimin doğum günü var 2 ye gidiyor abimin kızı 5 tane kitap aldım hediye olarak umarım sevinir destinada bir karta çiçek yaptı yazı yazdık falan size iyi günler kızlar yarın görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…