Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.kürtaj olalı 3.5 ay oldu.ben 21 eylülde adet olunca eşimle çocuk yapmaya karar verdik.pazartesi test yaptım negatif çıktı.adet tarihim düzensiz olduğu için adet tarihimi bilmiyorum.yine de hamile kalmış olma şansım var mıdır.bi daha test yapayım mı?

canım allahım gönlüne göre versin testi idrarda yaptıysan kanda yap derim

hanimlar merhaba,
ben bos gebelikten dolayi 2 kez kurtaj oldum allahim kimseye yasatmasin...birin 2010da digerini 2 hafa önce ... kontrole gittim kürtajdan önce dr rahim kan birikmis dedi kanama olmasi gerek dedi ama bende öle bi kanama olmuyor her gün az az oluryor... birde kürtajdan sonra nekadar kanama olmasi gerek??? nede acaba kan birikti acaba gitmismidir.. sizlerin nasil olmustu??

merhaba hosgeldin canim, gecmis olsun, kurtajdan sonra cok kanama olmuyor canim az az oluyor leke leke.. benim 10 gun leke oldu.. 10. gun biraz geldi kan 10 damla kadar ..onun disinda hep leke idi öyle cok kanama olmaz dedi dr da zaten

nazlım, nasıl olayım be.valla dünya başıma yıkılmış gibiyim.sadece ben olsam yine iyi.tüm türkiye böyle bende toplayamıyorum kendimi böyle zmanlarda işte bide kardeşim artık bi astsubay adayı, asker ailelerini daha iyi anlıyorum şimdi..kimbilir başlayınca neler yaşanacak ne zorluklar olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum sen nasılsın ...

renkliatlas, canım o pideyi hiç duymadım.değişikmiş.yaptır ye.belki biraz keyfin yerine gelir.gerçekten berbat bigün...sen nasılsın canım ? çalışmalar ne alemde ? bende hiç bişey yapamıyorum az bi gülsem kenimi suç işlemiş gibi hissediyorum işte (

günlük, rüyan hayır olsun.güzel başlangıç ani bi hızla kötüye dönmüş rabbim sabır versin ailelere..

kıtty, selamlar canım ...

Son düzenleme:

nasil oolsun canim calismalar devam....dun öbur gun mikroskobumda egrelti otunu gördum bugun yok ..yumurtladim bitti demekki..o yuzden 2 gunde bire dusurecem esim kabul ederse..yarin yapmamiz gerek normalde yapsam mi bilmiyorum..egrelti otu ok cunku , yemek yedikte sonrada yaptim yine yok demekki yumurtladim..insallah tutmustur

valla canim uzun suredir bu kadar cok olay yoktu resmen kudurmus köpekler gibi saldiriyorlar heryere..dua edelim Allah ailelerine sabir versin ates dustugu yeri yakiyor..hayat devam ediyor onlar sehitlik mertebesine ulastilar rabbim cennette en guzel yerleri verecek onlara insallah, bazen böyle olaylar yasayinca inancli biri oldugum icin cok seviniyorum , ya Allaha inanmayan insanlar nasil avutuyor kendilerini? inanmak ve teslim olmak gibisi yok ! Allah veriyor Allah aliyor ,rabbim onlari sehitlige layik gördu ve aldi..böyle dusunup rahatlamak lazim cnaim

gazeteye bakamıorum canım benimde canım çok yandı benimde erkek kardeşim askere gitcek bu sene annem süreklli ağlıyo şimdiden başladı bide uzun boylu yapılı komanda olcam diyo allah herkese sabır versin

kızlar geçmişi okuyamadım..moralim bozuk...Allahım askerlerimizin ailelerine sabır verins..o canlara kıyan kkkkkkkkkkkkkkkkleride cehenneminden çıkarmasın..ölemesinler acı çeksinler..dünde 5 polis şehit oldu..söylenecek söz kalmadı..mekanları cennet olsun..sonra görüşürüz baş ağrısından ölüyorum

Yeni aldım şehit haberini. Yoğundum sabahtan beri. Ne denir, ne düşünülür. Ateş düştüğü yeri yakar derler, bizi bile böyle yaktıysa, ailelerinin yüreği nasıl kor olmuştur kimbilir. Allah sebep olanların içine de aynı ateşi düşürsün inşallah.

canım bende geçen hafta kürtaj oldun kanamam bikaç gün leke gibi oldu sonra adet kanaması gibi oldu benimde rahimde kan sıvısı var bi kaç gün devam eder korkma dedi aynen öyle oldu yoksa korkudan soluğu hastanede alırdım

merhaba hosgeldin canim, gecmis olsun, kurtajdan sonra cok kanama olmuyor canim az az oluyor leke leke.. benim 10 gun leke oldu.. 10. gun biraz geldi kan 10 damla kadar ..onun disinda hep leke idi öyle cok kanama olmaz dedi dr da zaten

cok saollun icimi rahatlattiniz.. bucucum ayni seyi dr banada dedi ama iste gene insan tereddütte kaliyor..

ins hersey normal gider.. bakalim bidaha nezaman hamile kalirim ilk hamileligimde 1.5 sene sonra kalmistim ve gene bos gebelik dediler.. ins meleklerimizi kucagimza alirizda bidaha allahim yasatmaz böyle bir aciyi...

peki kürtajdan sonra kontrol falan yaptirdinizmi??? bende 4.11 test aptircaz esimle biran önce gelsende gitsek.. korkuyorumda kötü sonuc cikacak die..

sehit haberini ben yeni duydum kizlar ne denmeli bilmiyorum Allahim insallah onlari cennetine aldi.. Ailelerine yurekten bassagligi diliyorum...bizde esimle sabah sabah morali bozuk bi kahvalti yaptik Allah sabir versin ilk basta ailelere sonrada bizlere

nazlicim videoya bayildim cok guzeldi sagolasin

amin canim insallah bu sefer daha erken kavusursun melegine.. benim dusuk ve kurtaj olali 1 seneyi gecti hic kontrole gitmemistim, yaklasik 2 hafta önce gitmistim,bisey cikmadi,enfeksiyonum vardi biraz antibiyotik kullandim..

evet canım dün kontroldeydim bi problem yok dedi benim 4.olduğu için bütün tahlillerimi yaptırmıştım kan sulandırıcı kullandım bunda yine olmadı birtek histereskopi kaldı onuda yaptırayımda rahatlarım ondan sonra artık ben allahtan kolay hamile kalıyorum en azından bu iyi tarafı

nazlım..................................................... 29 ekim

günlük2011............................................. 20 ekim

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

citaknuray......................................................20 ekim

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

günaydn kızlarrrrrrr
batı bugün olablar ne alemdesinzzzzzz

günaydın herkese ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…