Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video]http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=208519625885322[/video]

uzaylıııııııııııııııııı:)çirkin şeyler ay ağlıcam bugün çok duygusalım dün akşam 1.5 saat ağladım haberleri izlemeseydim keşke oturup onlara dua etseydim sadece
ben bugün doktora gitcem kızlar dün aradım bugün çaardı çok ağrım var sol tarafıma biri bıçak batırıyo sanki

candaşım günaydın

ya neden gidiyorsun canim dr a daha bekle bakalim adetiini ..belki bebis tutunuyordur ondandir batmalar...

ya neden gidiyorsun canim dr a daha bekle bakalim adetiini ..belki bebis tutunuyordur ondandir batmalar...

yok kuzum benim çok ağrım var hiç geçmedi ağrılar hem yumurtam çatladımı merak ediorum verdi bana klomeni kontrol filan yapmadı ya çatlamadıysa kist olursa ödüm kopuyo parada vermiom evimede yakın gideyim özledim hem doktorumu:)ateş ölçme yöntemini uyguluonmu sen

git bakalim icin rahat etsin ... atesimi ölcuyorum canim..mikroskobumda var tukurukten bakiyorum ama dun yumurtlama yok gözukuyordu önceki 2 gun var görunuyordu..bugun yine tukurukten baktim yine kiristallesme olmus off kafam karisti!

git bakalim icin rahat etsin ... atesimi ölcuyorum canim..mikroskobumda var tukurukten bakiyorum ama dun yumurtlama yok gözukuyordu önceki 2 gun var görunuyordu..bugun yine tukurukten baktim yine kiristallesme olmus off kafam karisti!

ya ben ateş ölçme yöntemine göre daha yumurtlamadım bile sana da yazayım bak bi anlarsın sende ilk günlerde griptim ama ondan çok yüksek ateşim

28.09.2011 1.gün ölçmedim
29.09.2011 2.gün 36,7
30.09.2011 3.gün 36.7
01.10.2011 4.gün 36.5
02.10.2011 5.gün 36,5(klomene başladım)
03.10.2011 6.gün 36.6
04.10.2011 7.gün 36,9 adet bitti/grip)
05.10.2011 8.gün 36,4
06.10.2011 9.gün 36,6(klomen bitti)
07.10.2011 10.gün 36,6*
08.10.2011 11.gün
09.10.2011 12.gün*
10.10.2011 13.gün36,6
11.10.2011 14.gün36,5*
12.10.2011 15.gün36,3
13.10.2011 16.gün36,2(bi saat erken ölçtüm)*
14.10.2011 17.gün 36,2
15.10.2011 18.gün36,3*
16.10.2011 19.gün36,2
17.10.2011 20.gün36,5
18.10.2011 21.gün36,2*
19.10.2011 22.gün36,3
20.10.2011 23.gün 36.5

aman be milletin şu ölümüne din savunmasından nefret ediyorum.sanki biz yeni müslüman olduk.
neymiş efendim, diğer renkler pek önemli değilmişte saçı siyaha boyatmak kesinlikle günahmış !!
çok sinirlendim ya.hayır tüm günahları bitirdik saçtaki siyah kaldı galiba bi tek ...

Son düzenleme:

kim diyo onu beeee ne saçmaaaa

daireden bi arkadaş. ve bunu destekleyenlerde milletin modern tabirinde bulunduğu kıyaftelerinde cesur olan kızlar...
of candaş ben olsam işten izin alıp gidip saçımı siyaha boyatırdım sarı günah olmuyomudasiyahmı oluyomuş ne cahil insanlar bugün hemen boyatıosun o saçlarını :)

of candaş ben olsam işten izin alıp gidip saçımı siyaha boyatırdım sarı günah olmuyomudasiyahmı oluyomuş ne cahil insanlar bugün hemen boyatıosun o saçlarını :)

vallahi aklıma geldi.bide biri diyo ki içlerinden biri siyaha boyatmaya karar verirse araştırmadan yapmasın.valla dedim hiç araştırmam.ama böyle körü körüne olurmuymuş... nefret ediyorum böyle bağnazlardan. yani her renk için dese tamam derimde sadece siyahmış günah olan.ee o zman sarılar neden tahrikkar ? onlara serbest mi günah ? boyatmam an meselesidir nazlım :) o kaadr kızıyorum ki insanlara gündemi ağızlarına almıyolar ama dini sahtekarlıklar içinde ölüyolar .... of ya durduk yere günaha sokuyolar adamı !

canim peygamberimizin hadislerine göre o, sim siyah disinda herrenge boyatabilirsin... firavunlar kömur siyahina boyatirmis saclarini o yuzden onlara benzememek amacliymis..kastedilen siyah sanirim o kapkara mavi siyah gibi olan..

ama siyaha boyatmak gunah demek biraz bizi asar..sadece firavunlara benzememek amacli.. asiri kömur siyahida iyi olmuyor be canim cok sert gösteriyor insani

canim peygamberimizin hadislerine göre o, sim siyah disinda herrenge boyatabilirsin... firavunlar kömur siyahina boyatirmis saclarini o yuzden onlara benzememek amacliymis..kastedilen siyah sanirim o kapkara mavi siyah gibi olan..

ama siyaha boyatmak gunah demek biraz bizi asar..sadece firavunlara benzememek amacli.. asiri kömur siyahida iyi olmuyor be canim cok sert gösteriyor insani

haklı olabilrsin ama kesin hükümler kurmaları sinir bozucu.sonuçta siyahın tek tonu olabilir.. çoğumuzun saçı doğuştan siyahtır zaten.ee ben şimdi gideyim gnah diye sarıya mı boyayım ? kızıla mı ? yani o zman bu bakış açısında bizde doğuştan günahkar sayılalım ... mantıksızlık ... hani benzememk için yapmayın demiştir ama cehennemliksiniz değil. buna kesin hükmle günah denmez.benim bildiğimde de saçı boytamk beyazlar düşmeye başlayınca günahtır. çünkü insanı olduğundan genç gösterir.şimdi kafası bembeyaz insan kızıl yada kahve yaparsa günah yok ama siyahta var ne bu ya ? açıkladığımda da hayır sadece siyah ısrarına kızdım ben.dediğin gbi bizler din profu değiliz yani sonuçta.. birde şu varki göğüs kısmını göstermekte çok günah ve bunu bile bile yapıyo bu insanlar.savunuyla bunun üzeri mi kapandı mı şimdi ? benim için hepsi uygundur ister çok kapat ister çok aç.ama yaptığınla savunduğun çelişmesin ... bende sevmem o rengi ama zorluyolar işte ...

Son düzenleme:

canim denilen siyah bence bizim algiladigimiz degil ,hani su kömur gibi mavi siyah olan..yani öyle memesi disarda gezen bana sacini siyaha boyamak gunah dese gulerim,söyleyen kisilerden dolayi sen kizmissin,haklisin, ben olsam derdim ki ee sacini siyaha boyamak gunah da sacini acip gezmek götunu acip gezmek daha gunah ,bu ikisini yan yana koyunca acaba hangisi agir basar derdim...

kesin hukum koymak bize dusmez.. ama siyahin tonundan bahsediyoruz dunyada hic kimse yoktur ki saci öyle simsiyah dogsun, o kömur siyahi denilen mavi siyah renginde sacla dogan görmedim esimin saclari cok siyah ama o mavi siyah gibi degil, bana cok itici geliyor o mavi siyah... mesela gözleri siyah olan insanda yoktur cok cok koyu kahvedir ama siyah gözlu insan yoktur.. bi tek peygamberimizin gözleri siyahdir ,dunyaya gelen tek siyah gözlu insandir..

semaaaaaaaaaaa benim tabloma baksana yaaaa o kadar yazdım

sanki 17. gunu biseyler olmus gibi..16.gun yumurtlamis olabilirsin..ama senin tablo baya karisik

öyle canım haklısın..diyorum ya isterse çıplak gezsinler beni ilgilendirmez, gezerken minili kızlara onlar woow der ama ben pek sallamam.bana ne yani .. çokta açık giyinmem...kızlarıda çok severim aslında.içlerinden özellikle birine kızdım.hani geçen gün oje ve abdestle ilgili bişey sormuştum.çok uygun olmaz evet ama asla olmazda değil.bizim dinimizde hoşgörü var.o kız şey dedi.dövmeyle abdest tutar ama ojeyle asla.yani yıh dedim ya.ojeyi silersin ama dövme kazınmayla bile geçmez nasıl kabul olur.bunda aslı peygamberimizin yasağı vr.nasıl kabul edersin dediğimde diyanete bak öyle yazıyo dedi.açtı okudu.şimdide şey diyo dövme kesin harammış.şeytan dedi laf sok.aman be ne uğraşacam dip köşe hep yalaka dolmuş.herkesinki kendine ... 35 -40 yaşında hala doğru yolu arıyosa(hepimiz doğru yolu ararız ama elbet fikrimiz vardır) bu kadınla paylaşım yapmak gereksizdir diyroum... neyse dağıtmayım da şimdi ban filan yerim :) ama sizin samimiyetinize güvendiğim için paylaşmak istedim yani... sen nasılsın ?

bide gülben ergene kızdım.neymiş efendim bülent ersoy eskiden demişki oülum olsaydı askere göndermezdim.bende öyle düşünüyorummuş ! ulan sendin daha kocana yaranmak için kürt açılımını destkeleyen.ki kürtler evet kardeşimiz.en yakın arkadaşım kürt benim ... ama pkklı değil.sempatizanı değil ... gelde kızma.bide haberlerde en ceurumuz o diye yazmamışlar mı sinir oldum valla !!!

nazlım? canım kasık batman bebişten olmasın ? öyle yoralım diyorum :) benimde geçenlerde çok oldu ama sanırım soğuktandı .. şimdi geçti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…