- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.001
Eki Görüntüle 276401 canim benim tablomda burda...
nazlım? canım kasık batman bebişten olmasın ? öyle yoralım diyorum :) benimde geçenlerde çok oldu ama sanırım soğuktandı .. şimdi geçti ...
öyle canım haklısın..diyorum ya isterse çıplak gezsinler beni ilgilendirmez, gezerken minili kızlara onlar woow der ama ben pek sallamam.bana ne yani .. çokta açık giyinmem...kızlarıda çok severim aslında.içlerinden özellikle birine kızdım.hani geçen gün oje ve abdestle ilgili bişey sormuştum.çok uygun olmaz evet ama asla olmazda değil.bizim dinimizde hoşgörü var.o kız şey dedi.dövmeyle abdest tutar ama ojeyle asla.yani yıh dedim ya.ojeyi silersin ama dövme kazınmayla bile geçmez nasıl kabul olur.bunda aslı peygamberimizin yasağı vr.nasıl kabul edersin dediğimde diyanete bak öyle yazıyo dedi.açtı okudu.şimdide şey diyo dövme kesin harammış.şeytan dedi laf sok.aman be ne uğraşacam dip köşe hep yalaka dolmuş.herkesinki kendine ... 35 -40 yaşında hala doğru yolu arıyosa(hepimiz doğru yolu ararız ama elbet fikrimiz vardır) bu kadınla paylaşım yapmak gereksizdir diyroum... neyse dağıtmayım da şimdi ban filan yerim :) ama sizin samimiyetinize güvendiğim için paylaşmak istedim yani... sen nasılsın ?
bide gülben ergene kızdım.neymiş efendim bülent ersoy eskiden demişki oülum olsaydı askere göndermezdim.bende öyle düşünüyorummuş ! ulan sendin daha kocana yaranmak için kürt açılımını destkeleyen.ki kürtler evet kardeşimiz.en yakın arkadaşım kürt benim ... ama pkklı değil.sempatizanı değil ... gelde kızma.bide haberlerde en ceurumuz o diye yazmamışlar mı sinir oldum valla !!!
nazlim sende benim tabloma bakmadin:26: diger topik cok hizli ilerliyor orayi takip edemiyorum:18:
baktım ya bebeem yazdım ya çatlamış yumurtan diye 10 gün içinde belli olur herşey öbür tarafta çok kız var :)hepside genelde evdeler rahatlar bizim öğretmenler ortadan kayboldu candaş sen ben kaldık:)
tünaydın yavu kuşlar,
şehit haberlerini öncelikle candaştan duydum çok üzgünüm, yüreğine taş bas laflarından başka birşey duymak istiyorum yazık analara babalara eşlere canlara allah gani gani rahmet eylesin Nefes filmini izlemiştim ben hep aklıma geliyor şehit haberi duyunca.
gelelim sizlere bugün citaknuray ile günlük günü regl günleri olmazsınız bebek vardır inşallah.
nazlım dr kan tahlili verir bölece bebek olur :)) sende ağrılarınla kalırsındiyim sana.
renkliatlas candaş öpücükler yavrular.
candaş simsiyah firavun zamanıymış bilemedim ama çarşaf niye simsiyah o zaman gözlere çekilen şeyin adını unuttum oda gözleri simsiyah yapıyor madem dikkat çekmek günah diye tartışılır, simsiyah saç renkliatlasın dediği gibi çok bu gibi yapıyor ifadeni, gözlerim mavi yada yeşil olsaydı boyatırdım bir ara siyahtı benim ama simsiyah değil :)
dogru onlar evdeler ondan..bizim kizlar hep calisiyor..ama ben calisirkende giriyordum 3 den sonra devamli yaziyordum.. ama böyle olmasi daha iyi yoksa isnan takip edemiyor ne oldu ne bitti , en sevmedigim seyde gecmisi okumak..
kızlar öncelikle hepinizi kokulu kokulu öpüyorum,
yaklaşık 12 gündür iş seyahatindeydim dün döndüm ankaraya ama bende sanırsam bu seyahatler sırasında biraz üşüttüm o yüzden bu hafta sonuna kadar evde dinlenmeye çekildim zaten eşim sağolsun 5 makina çamaşır biriktirmişonları yıkamak sorun değilde ütüyle uğraşmak bir dert hem artık iyice soğudu havalar,
kızım ve ben maşallah diyeyim iyiyiz hiçbir testte olumsuzluk yok şeker yüklemelerimdede bişey çıkmadı şimdilik devam 29.hafta içindeyiz gittikçe heyecan artacak ama öncelikle bir senem dünyaya getirsinde ondan öğreniceklerimiz var,
diğer hamiş arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor topikte kaç kız kaç erkek var bir yazın bakalım merak ettim,
çookk geçmişi okuyamadım mağlum bayagı ilerlemiş sayfalar bir değişiklik varmı yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişş
hellocum senin nasıl gidiyor oğlusun nasıll haraket konusuna gelince canları isterse ooooo bir coşuyolar canları istemesse tıkk yok ben bile halaa anam bu kız nazlı oynamıyor diyorum ama doktorum içerde ooo eler yapıyor diyor o çok şiddetli oynamaları sanırım 32lerde hissedecekmişiz:)
neyse şimdilik benden bu kadar gene girerim öpüyorum herkesii.byeee
hoşgeldin kuzu ve kuzusu nasılsınız bakalım çınar beyimiz nasıllar :)
canım gitcem bugün bakalım yumurtan çatlamış derse zaten pazartesi o istemese de ben kan testi yaptırcam hehehe sabırsızım
öyle mi diyosun ? git bakalım dr a öğren rahatla.inş çatladığında tutar canım ya ...ya bilmiom valla bugün doktora onun için gitcem kuzum ateşim çatlamadı diyo hala
merak içindeyim seninki çatlamış maşallahhhh
gulben ergen kim yaa ???? !! kim o tanimiyorumbosver canim öyle tipleri onun kocasininda kaynininda kimlere destek verdigini hepimiz biliyoruz..bosver su testisi su yolunda kirilir ,onlarinda zamani gelir ...
valla canim sacin siyahi karasi önemli deil önemli olan ruhtur , namaz kiliyorsan orucunu tutuyorsan,zekatini fitreni veriyorsan ,kul hakki yemiyorsan..zina etmiyorsan..diger ufak tefek yok dövmedir yok siyahti karadi önemli deil ...öbur tarafta sana neden sacini kara ettin diye sormazlar önce namazi sorarlar..bosveeeerr! agzi olan konusuyor seninde aklin var sende okuyorsun biliyorsun ,kimseden akil alacak yasta degiliz din var dinyanet var acar oraya sorariz...
ben ayniyim canim ,bekleme moduna gectik artik..aslinda bugun calisma gunumuz ama yapmak istemiyorum hem morallerimiz bozuk hemde yoruldum
allah sabır versin canım gerçekten bambaşka bi acı butünaydın yavu kuşlar,
şehit haberlerini öncelikle candaştan duydum çok üzgünüm, yüreğine taş bas laflarından başka birşey duymak istiyorum yazık analara babalara eşlere canlara allah gani gani rahmet eylesin Nefes filmini izlemiştim ben hep aklıma geliyor şehit haberi duyunca.
gelelim sizlere bugün citaknuray ile günlük günü regl günleri olmazsınız bebek vardır inşallah.
nazlım dr kan tahlili verir bölece bebek olur :)) sende ağrılarınla kalırsındiyim sana.
renkliatlas candaş öpücükler yavrular.
candaş simsiyah firavun zamanıymış bilemedim ama çarşaf niye simsiyah o zaman gözlere çekilen şeyin adını unuttum oda gözleri simsiyah yapıyor madem dikkat çekmek günah diye tartışılır, simsiyah saç renkliatlasın dediği gibi çok bu gibi yapıyor ifadeni, gözlerim mavi yada yeşil olsaydı boyatırdım bir ara siyahtı benim ama simsiyah değil :)
canım geçmiş olsun hoşgeldin.kolay gelsin işlerinde de ... hiç bi güzel haber yok maalesefkızlar öncelikle hepinizi kokulu kokulu öpüyorum,
yaklaşık 12 gündür iş seyahatindeydim dün döndüm ankaraya ama bende sanırsam bu seyahatler sırasında biraz üşüttüm o yüzden bu hafta sonuna kadar evde dinlenmeye çekildim zaten eşim sağolsun 5 makina çamaşır biriktirmişonları yıkamak sorun değilde ütüyle uğraşmak bir dert hem artık iyice soğudu havalar,
kızım ve ben maşallah diyeyim iyiyiz hiçbir testte olumsuzluk yok şeker yüklemelerimdede bişey çıkmadı şimdilik devam 29.hafta içindeyiz gittikçe heyecan artacak ama öncelikle bir senem dünyaya getirsinde ondan öğreniceklerimiz var,
diğer hamiş arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor topikte kaç kız kaç erkek var bir yazın bakalım merak ettim,
çookk geçmişi okuyamadım mağlum bayagı ilerlemiş sayfalar bir değişiklik varmı yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişş
hellocum senin nasıl gidiyor oğlusun nasıll haraket konusuna gelince canları isterse ooooo bir coşuyolar canları istemesse tıkk yok ben bile halaa anam bu kız nazlı oynamıyor diyorum ama doktorum içerde ooo eler yapıyor diyor o çok şiddetli oynamaları sanırım 32lerde hissedecekmişiz:)
neyse şimdilik benden bu kadar gene girerim öpüyorum herkesii.byeee
off canim cook sIkiliyorrrrr
benimde( yapacak işim var ona bile elim gitmiyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?