Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazlım? canım kasık batman bebişten olmasın ? öyle yoralım diyorum :) benimde geçenlerde çok oldu ama sanırım soğuktandı .. şimdi geçti ...

ya bilmiom valla bugün doktora onun için gitcem kuzum ateşim çatlamadı diyo hala
merak içindeyim seninki çatlamış maşallahhhh

gulben ergen kim yaa ???? !! kim o tanimiyorum bosver canim öyle tipleri onun kocasininda kaynininda kimlere destek verdigini hepimiz biliyoruz..bosver su testisi su yolunda kirilir ,onlarinda zamani gelir ...

valla canim sacin siyahi karasi önemli deil önemli olan ruhtur , namaz kiliyorsan orucunu tutuyorsan,zekatini fitreni veriyorsan ,kul hakki yemiyorsan..zina etmiyorsan..diger ufak tefek yok dövmedir yok siyahti karadi önemli deil ...öbur tarafta sana neden sacini kara ettin diye sormazlar önce namazi sorarlar..bosveeeerr! agzi olan konusuyor seninde aklin var sende okuyorsun biliyorsun ,kimseden akil alacak yasta degiliz din var dinyanet var acar oraya sorariz...

ben ayniyim canim ,bekleme moduna gectik artik..aslinda bugun calisma gunumuz ama yapmak istemiyorum hem morallerimiz bozuk hemde yoruldum

adet oldunmu abla ne durumdasın

nazlim sende benim tabloma bakmadin:26: diger topik cok hizli ilerliyor orayi takip edemiyorum:18:

tünaydın yavu kuşlar,

şehit haberlerini öncelikle candaştan duydum çok üzgünüm, yüreğine taş bas laflarından başka birşey duymak istiyorum yazık analara babalara eşlere canlara allah gani gani rahmet eylesin Nefes filmini izlemiştim ben hep aklıma geliyor şehit haberi duyunca.

gelelim sizlere bugün citaknuray ile günlük günü regl günleri olmazsınız bebek vardır inşallah.

nazlım dr kan tahlili verir bölece bebek olur :)) sende ağrılarınla kalırsın diyim sana.

renkliatlas candaş öpücükler yavrular.

candaş simsiyah firavun zamanıymış bilemedim ama çarşaf niye simsiyah o zaman gözlere çekilen şeyin adını unuttum oda gözleri simsiyah yapıyor madem dikkat çekmek günah diye tartışılır, simsiyah saç renkliatlasın dediği gibi çok bu gibi yapıyor ifadeni, gözlerim mavi yada yeşil olsaydı boyatırdım bir ara siyahtı benim ama simsiyah değil :)

nazlim sende benim tabloma bakmadin:26: diger topik cok hizli ilerliyor orayi takip edemiyorum:18:

baktım ya bebeem yazdım ya çatlamış yumurtan diye 10 gün içinde belli olur herşey öbür tarafta çok kız var :)hepside genelde evdeler rahatlar bizim öğretmenler ortadan kayboldu candaş sen ben kaldık:)

kızlar öncelikle hepinizi kokulu kokulu öpüyorum,
yaklaşık 12 gündür iş seyahatindeydim dün döndüm ankaraya ama bende sanırsam bu seyahatler sırasında biraz üşüttüm o yüzden bu hafta sonuna kadar evde dinlenmeye çekildim zaten eşim sağolsun 5 makina çamaşır biriktirmiş onları yıkamak sorun değilde ütüyle uğraşmak bir dert hem artık iyice soğudu havalar,
kızım ve ben maşallah diyeyim iyiyiz hiçbir testte olumsuzluk yok şeker yüklemelerimdede bişey çıkmadı şimdilik devam 29.hafta içindeyiz gittikçe heyecan artacak ama öncelikle bir senem dünyaya getirsinde ondan öğreniceklerimiz var,
diğer hamiş arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor topikte kaç kız kaç erkek var bir yazın bakalım merak ettim,
çookk geçmişi okuyamadım mağlum bayagı ilerlemiş sayfalar bir değişiklik varmı yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişş
hellocum senin nasıl gidiyor oğlusun nasıll haraket konusuna gelince canları isterse ooooo bir coşuyolar canları istemesse tıkk yok ben bile halaa anam bu kız nazlı oynamıyor diyorum ama doktorum içerde ooo eler yapıyor diyor o çok şiddetli oynamaları sanırım 32lerde hissedecekmişiz:)

neyse şimdilik benden bu kadar gene girerim öpüyorum herkesii.byeee

baktım ya bebeem yazdım ya çatlamış yumurtan diye 10 gün içinde belli olur herşey öbür tarafta çok kız var :)hepside genelde evdeler rahatlar bizim öğretmenler ortadan kayboldu candaş sen ben kaldık:)

dogru onlar evdeler ondan..bizim kizlar hep calisiyor.. ama ben calisirkende giriyordum 3 den sonra devamli yaziyordum.. ama böyle olmasi daha iyi yoksa isnan takip edemiyor ne oldu ne bitti , en sevmedigim seyde gecmisi okumak..

hoşgeldin kuzu ve kuzusu nasılsınız bakalım çınar beyimiz nasıllar :)
canım gitcem bugün bakalım yumurtan çatlamış derse zaten pazartesi o istemese de ben kan testi yaptırcam hehehe sabırsızım

dogru onlar evdeler ondan..bizim kizlar hep calisiyor.. ama ben calisirkende giriyordum 3 den sonra devamli yaziyordum.. ama böyle olmasi daha iyi yoksa isnan takip edemiyor ne oldu ne bitti , en sevmedigim seyde gecmisi okumak..

bana da zor gelio bazen maşallah çok hızlı bak ben 2 topiği birden idare ediom:)

canım hoşgeldin iyi olduğunuza çok sevindim, uzun zamandır olmadığının farkındayım dedim işler çok yoğun ki yanılmıyormuşum, Offf 5 makine çamaşırrr aynen ütü yok mu o ütü ... kolay glesin canım.
benim trioid le başım belada :)) bugün dr gittim 24 de tekrar gideceğim, başka bir yaramazlık yok çok şükür.

sanırım senem ve sen kız , ben pileo erkek taf var bana kı gibi geliyor, diğerlerinden haber alamıyoruz...

hoşgeldin kuzu ve kuzusu nasılsınız bakalım çınar beyimiz nasıllar :)
canım gitcem bugün bakalım yumurtan çatlamış derse zaten pazartesi o istemese de ben kan testi yaptırcam hehehe sabırsızım

kuzu ateş tablona baktımda ben anlamıyorum o işten bilion mu? dr götürsene tablonu o yorumlasın belki bişi der :) Çınar'dan tık yok bugün hastaneye gittim baktım doluydu kadın doğum yoksa diyecektim bir bakalım ne durumda diye, Yeğenleri gelsin diye bekliyor içeride. Sabah 7 de kalktım dr gittim birazss kestirem şimdi. kız dr yaz merak ederim.

ya bilmiom valla bugün doktora onun için gitcem kuzum ateşim çatlamadı diyo hala
merak içindeyim seninki çatlamış maşallahhhh
öyle mi diyosun ? git bakalım dr a öğren rahatla.inş çatladığında tutar canım ya ...

aynen canım.su testisi su yolunda kırılmalı.

saç muhabbetinde de öyle.yapanda kendine yapmayanda. benim için hiç farketmez günahta kulun sevapta.yan allah akıl vermiş tabi herkese.

allah sabır versin canım gerçekten bambaşka bi acı bu pazar günü mitinge gitmek istiyorum ben, bi işim var erteleyeceim sırf bunun için.bişeyi değiştirmez ama orda bulunmak ruhumu rahtlatacak.

yani saç mevzusunda da öyle.bende dedim madem öyle neden çarşaf siyah ? aman herkes tutturmuş bi yol gidiyo..
canım geçmiş olsun hoşgeldin.kolay gelsin işlerinde de ... hiç bi güzel haber yok maalesef

benimde canım çok sıkılıyor, kasvet çöktü üzerimize,

ben gidemem mitinge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…