varsa takatin çık bencede. ama dışarısıda sıkıntıyı almıyo ben dolandım geldim öğlen.alacağım bi etrk vardı bugün almadım .. belki biraz saçma ama bendeki yas böyle.bireysel olarak kendimi tatmin edebiliyorum ... en acı günde kendimi sevindirmek haksızlık olabilir ... iyi ki hayatımdaki özel günlerden biri değil ...burda hava guzel ciksam yuruyus yapsam diyorum ama useniyorum...bunaldim daa...
yani sen hamilesin gitmede. kasvet çöktü maalesef...benimde canım çok sıkılıyor, kasvet çöktü üzerimize,
ben gidemem mitinge
ne mintingii?? haberim yok ?
varsa takatin çık bencede. ama dışarısıda sıkıntıyı almıyo ben dolandım geldim öğlen.alacağım bi etrk vardı bugün almadım .. belki biraz saçma ama bendeki yas böyle.bireysel olarak kendimi tatmin edebiliyorum ... en acı günde kendimi sevindirmek haksızlık olabilir ... iyi ki hayatımdaki özel günlerden biri değil ...
yani sen hamilesin gitmede. kasvet çöktü maalesef...
birçok ilde teröri lanetleyen mitingler düzenlenecek haftasonu.öğle arası da vardı burda kızılayda yani. bizden giden bikaç arkadaş oldu bende niyetliydim de kızlar gelmedi ...
turk egitim sen in bi eylemi vardi onu bilyorum..maalesef turkiyede olmadigimdan haberim yok eylemlerden ,orda olsam kesin katilirdim
candascim vaktim cok ondan sIkiliyorum zaten..bos vakit cok olunca ev isi yapsam nereye kadar hemen bitiyor kucucuk ev , dus aldim biraz rahatliyim diye.. bu arada kara harekati baslamis 10 bin askerimiz karadan kuzey iraga gecmis...Allah yardimcilari olsun..kaddafi yakalanmis bide..
merhabalar herkese..... nasılsınız arkadaslar??? ben epeydir giremiyodum. işler malumunuz. herkesler iyidir inşallaahhh...
merhaba canim en son hamile olabilirim diyordun tahlil yaptirmistin..merak ediyordum seni ? varmi hayirli bir haber?
hoşgeldin.iyi sayılmayız gündemden ötürü.sen nasılsın ?merhabalar herkese..... nasılsınız arkadaslar??? ben epeydir giremiyodum. işler malumunuz. herkesler iyidir inşallaahhh...
merhaba canim en son hamile olabilirim diyordun tahlil yaptirmistin..merak ediyordum seni ? varmi hayirli bir haber?
hoşgeldin.iyi sayılmayız gündemden ötürü.sen nasılsın ?
kaddafide öldürülmüş.darısı apoya !
anammhadi bakalim bizede öyle mujdeli haberler gelsin valla..bu kadar sehitten sonra icimize su serpilsin..
hoşgeldin.iyi sayılmayız gündemden ötürü.sen nasılsın ?
kaddafide öldürülmüş.darısı apoya !
bilmiyorum hala( tetkik yapmak istemiyorum çünkü bi yandan hamile kalmaktan da korkuyorum canım. bence o pozitiflik düşükten kalma. o yüzden ben hamile değil gibi davranıyorum. dün kanamalardan sonra ilk kez bi kahverengi lekelenmem oldu. herhalde adet olcam. bakalım henüz bişey yok ama. adet olmazsam eğer bekliycem 10 gün daha sonra tetkik yapıcam canım. bakalım hayırlısı...
herkese selam...
renkliatlas nasılsın canım..okuldan gelince bende mutlaka ilk önce buraya bakıyorum ama bazen yazacak halim olmuyor..örneğin dün başım feci ağrıyordu..sonra da yemek çay derken giremiyorum..hele bide sayfalar ilerledi ise okumak çoook zor oluyor.face den gördüm..piden güzel görünüyordu..afiyet olsun..
nazlım doktordan sonra mutlaka haber ver..merak ettim
nuray ve günlük hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz..
candas boşver sen kızları
dr_albiyiyim canım..yorgunum biraz okul çok yorucu sınavlar testler derken enerjim bitiyor..
kızlaaaaar nasılsınız?günü yakın olan başka kim vardı?
inşallahhhhh o günlerigörürüziyidir canım ne olsun. depresyondan çıkıyorum galiba. düşük sonrası yeni yeni kendime geliyorum da bugün 27 gün oldu. en azından ağlama ataklarım geçti:) apo için olan iyi dileklerine hep birlikte katılıyoruz.... inşallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........
okulda internet var ama giremiyorum görülüyor çünkü sayfayı küçültsem bile aşağıda kürtaj kelimesi görünüyo o yüzden eve gelinceye kadar dişimi sıkıyorum..geçmişi okuyunca akşamları ara ara giriyorum..ben bu sayfa dışında pek başka sayfalara bakmıyorumtesekkur ederim caniimmmbegenmene sevindim.. okuldan gelince benimde ilk yaptigim forumu acmakti ama bu topigi o zaman bilmiyordum erken gebeliik belirtilerine takiliyordum..
inşallahhhhh o günlerigörürüz
okulda internet var ama giremiyorum görülüyor çünkü sayfayı küçültsem bile aşağıda kürtaj kelimesi görünüyo o yüzden eve gelinceye kadar dişimi sıkıyorum..geçmişi okuyunca akşamları ara ara giriyorum..ben bu sayfa dışında pek başka sayfalara bakmıyorum
okulda girilmezkurtaj yazisi varken hic girilmez bende pek bakmiyorum baska yerlere en iyi topik bu genelde ögretmen arkadaslar cogunlukta
evet yaa ne kadar çok dur sayayım.sen ,ben,minikler,senem,chnb,pileo başkaaaa aklıma gelmiyor olmalı sanki
hello var, muhendis ve doktorumuzda var
oyyyyy maşallah topiğimize:)her meslek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?