Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda hava guzel ciksam yuruyus yapsam diyorum ama useniyorum...bunaldim daa...
varsa takatin çık bencede. ama dışarısıda sıkıntıyı almıyo ben dolandım geldim öğlen.alacağım bi etrk vardı bugün almadım .. belki biraz saçma ama bendeki yas böyle.bireysel olarak kendimi tatmin edebiliyorum ... en acı günde kendimi sevindirmek haksızlık olabilir ... iyi ki hayatımdaki özel günlerden biri değil ...
benimde canım çok sıkılıyor, kasvet çöktü üzerimize,

ben gidemem mitinge
yani sen hamilesin gitmede. kasvet çöktü maalesef...
ne mintingii?? haberim yok ?

birçok ilde teröri lanetleyen mitingler düzenlenecek haftasonu.öğle arası da vardı burda kızılayda yani. bizden giden bikaç arkadaş oldu bende niyetliydim de kızlar gelmedi ...

turk egitim sen in bi eylemi vardi onu bilyorum..maalesef turkiyede olmadigimdan haberim yok eylemlerden ,orda olsam kesin katilirdim

candascim vaktim cok ondan sIkiliyorum zaten..bos vakit cok olunca ev isi yapsam nereye kadar hemen bitiyor kucucuk ev , dus aldim biraz rahatliyim diye.. bu arada kara harekati baslamis 10 bin askerimiz karadan kuzey iraga gecmis...Allah yardimcilari olsun..kaddafi yakalanmis bide..

turk egitim sen in bi eylemi vardi onu bilyorum..maalesef turkiyede olmadigimdan haberim yok eylemlerden ,orda olsam kesin katilirdim

uzaktasın canım duymaman normal.birsürü sendikalar ve siviller toplanıyor. bizim sendikada yapıyomuş ..

haklısın insan iş bulamayıncada sıkılıyo tabi... allah askerlerimize güç kuvvet versin cümlesi allaha emanet inş ...

merhabalar herkese..... nasılsınız arkadaslar??? ben epeydir giremiyodum. işler malumunuz. herkesler iyidir inşallaahhh...

merhabalar herkese..... nasılsınız arkadaslar??? ben epeydir giremiyodum. işler malumunuz. herkesler iyidir inşallaahhh...

merhaba canim en son hamile olabilirim diyordun tahlil yaptirmistin..merak ediyordum seni ? varmi hayirli bir haber?

merhaba canim en son hamile olabilirim diyordun tahlil yaptirmistin..merak ediyordum seni ? varmi hayirli bir haber?

bilmiyorum hala( tetkik yapmak istemiyorum çünkü bi yandan hamile kalmaktan da korkuyorum canım. bence o pozitiflik düşükten kalma. o yüzden ben hamile değil gibi davranıyorum. dün kanamalardan sonra ilk kez bi kahverengi lekelenmem oldu. herhalde adet olcam. bakalım henüz bişey yok ama. adet olmazsam eğer bekliycem 10 gün daha sonra tetkik yapıcam canım. bakalım hayırlısı...

hoşgeldin.iyi sayılmayız gündemden ötürü.sen nasılsın ?

kaddafide öldürülmüş.darısı apoya !

anamm hadi bakalim bizede öyle mujdeli haberler gelsin valla..bu kadar sehitten sonra icimize su serpilsin..

inş o günleride görürüz.

ben çıkıyorum bugün erkenciyim biraz.yarına görüşmek üzere.öptüm hepinizi.

herkese selam...
renkliatlas nasılsın canım..okuldan gelince bende mutlaka ilk önce buraya bakıyorum ama bazen yazacak halim olmuyor..örneğin dün başım feci ağrıyordu..sonra da yemek çay derken giremiyorum..hele bide sayfalar ilerledi ise okumak çoook zor oluyor.face den gördüm..piden güzel görünüyordu..afiyet olsun..
nazlım doktordan sonra mutlaka haber ver..merak ettim
nuray ve günlük hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz..
candas boşver sen kızları
dr_albiyiyim canım..yorgunum biraz okul çok yorucu sınavlar testler derken enerjim bitiyor..
kızlaaaaar nasılsınız?günü yakın olan başka kim vardı?

hoşgeldin.iyi sayılmayız gündemden ötürü.sen nasılsın ?

kaddafide öldürülmüş.darısı apoya !

iyidir canım ne olsun. depresyondan çıkıyorum galiba. düşük sonrası yeni yeni kendime geliyorum da bugün 27 gün oldu. en azından ağlama ataklarım geçti:) apo için olan iyi dileklerine hep birlikte katılıyoruz.... inşallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........

hayirlisi canim yaa , ne guzel kendine tahlil yapabiliyorsun..of of ben adete kadar bekliycem yumurtlama dönemini atlattik bakalim beklemesi daha zor yaa.. esime supriz yapmak istiyorum insallah bu ay gelir mujdeli haberlrimiz..ama hamile kalsakta bizim stres bitmiyor ya yine olursa ya duserse felan diye en buyuk stres o zaman baslayacak

yan dairemde sanirim koreli bi bayan var bebegi var cok agladi bu gun kadin susturamadi aldi disari cikti..bebek olduktan sonrada bu stresler basliycak..aslinda bunlar iyi gunlerimiz kizlar:44:

tesekkur ederim caniimmm begenmene sevindim.. okuldan gelince benimde ilk yaptigim forumu acmakti ama bu topigi o zaman bilmiyordum erken gebeliik belirtilerine takiliyordum..

inşallahhhhh o günlerigörürüz

tesekkur ederim caniimmm begenmene sevindim.. okuldan gelince benimde ilk yaptigim forumu acmakti ama bu topigi o zaman bilmiyordum erken gebeliik belirtilerine takiliyordum..
okulda internet var ama giremiyorum görülüyor çünkü sayfayı küçültsem bile aşağıda kürtaj kelimesi görünüyo o yüzden eve gelinceye kadar dişimi sıkıyorum..geçmişi okuyunca akşamları ara ara giriyorum..ben bu sayfa dışında pek başka sayfalara bakmıyorum

okulda girilmez kurtaj yazisi varken hic girilmez bende pek bakmiyorum baska yerlere en iyi topik bu genelde ögretmen arkadaslar cogunlukta

okulda girilmez kurtaj yazisi varken hic girilmez bende pek bakmiyorum baska yerlere en iyi topik bu genelde ögretmen arkadaslar cogunlukta

evet yaa ne kadar çok dur sayayım.sen ,ben,minikler,senem,chnb,pileo başkaaaa aklıma gelmiyor olmalı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…