canım arkadaşlarım, ben henüz fark ettim bu konu başlığını. maalesef ben de düşük ve kürtaj yaşadım. hiç umudumu yitirmedim. tedavi filan da görmedim. düşükten 2 ay sonra tam olarak hesaplayarak yeniden hamile kaldım :) allaha şükür şimdi 1.5 yaşında pamuk prenses gibi bir kızım var :) hiç umudunuzu yitirmeyin lütfen! bebek sağlıklı olmadığı için tutunamıyormuş zaten gelişmemesi daha hayırlıymış... ben bunlarla kendimi teselli ettim yoksa üstesinden gelinemiyor... en yakın zamanda sağlıklı ama çok sağlıklı bebişleriniz olur inşallah :):):):)
slm hanimlar..
ben bugün kadin dr gittim dr moralimi bozdu... kürtaji iyi yapmamislar icimde kan toparciklari kalmis yani iyi temizlememisler kan gelmesi gerekmiss ama gelmiyor.. kan testi yaptiydi hala hamile gözüküyormusum degerlerim yüksekmiss bugün tekrar yapti aradim sonuc icin degerim düsmeye baslamis ama cok fazla bi düsüs olmamis 1 hafta icinde. pazartesi tekrar randevu verdi kan testi icin eger degerim düsmesse tekrar kürtajj allahim 3 kezz nasil dayancam yaa daha yeni kendimi toparlamaya baslamistim nkozu yeyince tekrar bunalim agri sizi offfff...:18::18:
allah iyiligini versin:13:ne yazacaktım unuttumm....
tekrar geçmişi okuyayım
canim cok gecmis olsun..korkma canim hayirlisi olsun bundada bir hayir vardir..bu sefer bayiltsinlar hic bise anlamazsin..ama insallah gerek kalmaz ..
allah iyiligini versin:13:
saolcnmm amin... hep bayiltiyorlarda iste yürekteki aci gecmiyor... allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin..
heh :)
renkliatlas hepimiz hamile kalalım bebeklerimizi kucağımıza alıp toplu resim çektirip bu topiği bırakıp yeni topiğe geçelim :))) kesinlikle varım.
cezacımmm nabersin nasılsın tatlım, gelişmeler neler
chnb bugün giremedi kim bilir nelerle uğraşıyor
günlük canım
kızlar ben bu aralar kopuk kopuk yazıyorum farkındayım :) şu geçmişi okumak varya çok zor artık.
candaşş hani sen kendine etek diktirmiştin onların fotoğrafları var mı face de aklıma gedi :)
en guzel topik bizim kiama hamile kalirsak baska topi acip ordan devam edelim.. kurtaj ve dusukten sonra birlikte hamile kalanlar gibi meselaa
ya kizlar bisey sorucam normalde adetime daha 12 gun var hala gun asiri iliskiye girsem mi? emin degilim ..gecen seferde adete kadar iliski oldu ama bebek olmadi.. enfeksiyonum varmis ilacimi kullandim acaba o ilac etkiler mi yumurtlamayi yani gec felan olabilir mi yumurtlama? bide folik asite 3 hafta felan oldu baslayali oda degistirir mi acaba suresini..ates ölcmeme ve ovulasyon mikroskobuma göre yumurtladim..ama yinede emin degilim vallakafam karisik..calisma yapmaktan yoruldum yaaa
Selam kızlar...
Nuraycık, gelmemiş daha uyuyormu yoksa?nedir durumun canım...
Bugün nuray ve benim adet günüm ama moralim çok bozuk tamda tahmin ettiğim gibi adet olmadım hiç lekelenme falanda yok yine adet olamıcam galiba offff bir kaç gün daha bekleyeceğim...sonra tekrar soğan kürüne başlayacağım... Hoş adet belirtimde olmaz benim birden kahverengi lekelenme şeklinde gelir...allahım sen hayırlısı neyse onu ver yarabbim....
Hepinizi tek tek öpüyorum kızlar....
kızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...
psikolojime bakın::18::18: :26::26: ...
anladınızmı siz onu deyip kaçıcaktım ama sizi merakta bırakmayacağım tabiikii yaparmıyım öyle birşey hepimiz bu ay güzel haberler bekliyoruz dimi canlarım...
hani ben ggden ovulasyon testi almıştımya, hani onun içinde 2 tane gebelik testi vardıya, hani benim bugün adet günümdüya, hani ben bugün adet olamadım ya, hani ben yine adet olamayacağım diye üzülüyordum ya, hani benim bir bıcırım varya ,onu uyıutup o testlerden birini yapayım dedim,hani ben onu şimdi yaptım yaa sanki silik bir ikinci çizgi çıktıya napıcam ben şimdi kızlaarrrrr.....?????????????????
cezam canım evet bende test yapıp soğan kürüne öyle başlamak istiyordum yaa zaten yok birr yapayım dedim eşimede gösterdim ikimizde sanki var gibi olduk yaa diğer testide yarın ilk idrarla yaparım bakalım o zaman sonuç ne olacak....cezam evet aynı zamanda adet olduk ama canım benim adet döngüm 24 günde bir:))
hellom canım yaa öyle garibimki bilmiyorum test doğrumu ama içimde nasıl birşey tarif edemem korkuyla karışık bişey yaa... inşallah doğrudur...senin dediğin korkular kaygılar bu olsa gerek canım...
bu arada testin markası wondfo hellom bunu senemde kullanmıştı demiştin yanlış hatırlamıyorsam....allahım sen büyüksün yarabbim eğer test sonucum doğruysa sen bana meleğimin kardeşini sağlıklı ve hayırlı ver yarabbim...vee buradaki tüm kızlara canlarımada bu sevinci yaşat yarabbim ve isteyen olmayan herkeze...
sinau, canım biz seni çok merak ettik neyse iyiymişsin sorun değil o zaman allah nazardan korusun seni ve bebeğini canım
kızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...
anladınızmı siz onu deyip kaçıcaktım ama sizi merakta bırakmayacağım tabiikii yaparmıyım öyle birşey hepimiz bu ay güzel haberler bekliyoruz dimi canlarım...
hani ben ggden ovulasyon testi almıştımya, hani onun içinde 2 tane gebelik testi vardıya, hani benim bugün adet günümdüya, hani ben bugün adet olamadım ya, hani ben yine adet olamayacağım diye üzülüyordum ya, hani benim bir bıcırım varya ,onu uyıutup o testlerden birini yapayım dedim,hani ben onu şimdi yaptım yaa sanki silik bir ikinci çizgi çıktıya napıcam ben şimdi kızlaarrrrr.....?????????????????
cezam canım evet bende test yapıp soğan kürüne öyle başlamak istiyordum yaa zaten yok birr yapayım dedim eşimede gösterdim ikimizde sanki var gibi olduk yaa diğer testide yarın ilk idrarla yaparım bakalım o zaman sonuç ne olacak....cezam evet aynı zamanda adet olduk ama canım benim adet döngüm 24 günde bir:))
hellom canım yaa öyle garibimki bilmiyorum test doğrumu ama içimde nasıl birşey tarif edemem korkuyla karışık bişey yaa... inşallah doğrudur...senin dediğin korkular kaygılar bu olsa gerek canım...
bu arada testin markası wondfo hellom bunu senemde kullanmıştı demiştin yanlış hatırlamıyorsam....allahım sen büyüksün yarabbim eğer test sonucum doğruysa sen bana meleğimin kardeşini sağlıklı ve hayırlı ver yarabbim...vee buradaki tüm kızlara canlarımada bu sevinci yaşat yarabbim ve isteyen olmayan herkeze...
sinau, canım biz seni çok merak ettik neyse iyiymişsin sorun değil o zaman allah nazardan korusun seni ve bebeğini canım
ay canım ne güzell. inşallah hamilesindir. ben de hiç durduk yere silik çizgi çıkmadı bugüne kadar.kızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?