Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım arkadaşlarım, ben henüz fark ettim bu konu başlığını. maalesef ben de düşük ve kürtaj yaşadım. hiç umudumu yitirmedim. tedavi filan da görmedim. düşükten 2 ay sonra tam olarak hesaplayarak yeniden hamile kaldım :) allaha şükür şimdi 1.5 yaşında pamuk prenses gibi bir kızım var :) hiç umudunuzu yitirmeyin lütfen! bebek sağlıklı olmadığı için tutunamıyormuş zaten gelişmemesi daha hayırlıymış... ben bunlarla kendimi teselli ettim yoksa üstesinden gelinemiyor... en yakın zamanda sağlıklı ama çok sağlıklı bebişleriniz olur inşallah :):):):)

amin insallah canim...

slm hanimlar..
ben bugün kadin dr gittim dr moralimi bozdu... kürtaji iyi yapmamislar icimde kan toparciklari kalmis yani iyi temizlememisler kan gelmesi gerekmiss ama gelmiyor.. kan testi yaptiydi hala hamile gözüküyormusum degerlerim yüksekmiss bugün tekrar yapti aradim sonuc icin degerim düsmeye baslamis ama cok fazla bi düsüs olmamis 1 hafta icinde. pazartesi tekrar randevu verdi kan testi icin eger degerim düsmesse tekrar kürtajj allahim 3 kezz nasil dayancam yaa daha yeni kendimi toparlamaya baslamistim nkozu yeyince tekrar bunalim agri sizi offfff...:18::18:

Son düzenleme:

canim cok gecmis olsun..korkma canim hayirlisi olsun bundada bir hayir vardir..bu sefer bayiltsinlar hic bise anlamazsin..ama insallah gerek kalmaz ..

ne yazacaktım unuttumm....

tekrar geçmişi okuyayım
allah iyiligini versin:13:

canim cok gecmis olsun..korkma canim hayirlisi olsun bundada bir hayir vardir..bu sefer bayiltsinlar hic bise anlamazsin..ama insallah gerek kalmaz ..

allah iyiligini versin:13:

saolcnmm amin... hep bayiltiyorlarda iste yürekteki aci gecmiyor... allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin..

saolcnmm amin... hep bayiltiyorlarda iste yürekteki aci gecmiyor... allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin..

amin canim...insallah bu son olur bir daha yasamazsin o aciyi tum kalbimden diliyorum umarim hemen hamile kalirsin..

heh :)

renkliatlas hepimiz hamile kalalım bebeklerimizi kucağımıza alıp toplu resim çektirip bu topiği bırakıp yeni topiğe geçelim :))) kesinlikle varım.

cezacımmm nabersin nasılsın tatlım, gelişmeler neler

chnb bugün giremedi kim bilir nelerle uğraşıyor

günlük canım

kızlar ben bu aralar kopuk kopuk yazıyorum farkındayım :) şu geçmişi okumak varya çok zor artık.

candaşş hani sen kendine etek diktirmiştin onların fotoğrafları var mı face de aklıma gedi :)

kesinlikle hamile kalip bu topigi terketmek istiyorum sonsuza dek ama sizlerle birlikte hep beraber baska bir topige..koca göbekliler topigi olabilir..

ya kizlar bisey sorucam normalde adetime daha 12 gun var hala gun asiri iliskiye girsem mi? emin degilim ..gecen seferde adete kadar iliski oldu ama bebek olmadi.. enfeksiyonum varmis ilacimi kullandim acaba o ilac etkiler mi yumurtlamayi yani gec felan olabilir mi yumurtlama? bide folik asite 3 hafta felan oldu baslayali oda degistirir mi acaba suresini..ates ölcmeme ve ovulasyon mikroskobuma göre yumurtladim..ama yinede emin degilim valla kafam karisik..calisma yapmaktan yoruldum yaaa

bence sen devam et canım çalışmalara:)) bebek yapmak kolay değil yani, hele onu doğurabilmek daha da zor hepimiz yasayarak gördük dimi? folik asit etkilemez yumurtlamayı canım, antibiyotiklerde. hadi hayırlı haberler alırız inşallahh

Selam kızlar...

Nuraycık, gelmemiş daha uyuyormu yoksa?nedir durumun canım...

Bugün nuray ve benim adet günüm ama moralim çok bozuk tamda tahmin ettiğim gibi adet olmadım hiç lekelenme falanda yok yine adet olamıcam galiba offff bir kaç gün daha bekleyeceğim...sonra tekrar soğan kürüne başlayacağım... Hoş adet belirtimde olmaz benim birden kahverengi lekelenme şeklinde gelir...allahım sen hayırlısı neyse onu ver yarabbim....

Hepinizi tek tek öpüyorum kızlar....

kızlar napıyosunuz,yaklaşık 1,5 aydr annemdeydm.evime yeni geçtim,kocamla biraz temizlik yaptk bu arada,12+3 oldk çk şükür şimdilik herşey yolunda gidiyo,ikili test sonucumda temiz çıktı maaşallahh.inşallah sizlerde iyisinizdr,hepinizi çk öpüyorm allaha emanet olun,dualarım sizlerle.

ya biz senle aynı zamnada adet olduk ben anca çalışıyom:)yavaş yavaş ağırdan alarak..eşimi bi yakalasam çalışıcamda:)
bence önce test yap sonra başla küre..hem sen test yaptın mı kiadet olamdım pöfff diyosun..

sinuacanım iyi olmanıza sevindim..uzun süredir girmeyince merak ettik açıkcası

hellomiyi ne olsun..yorgunluktan bitmiş haldeyim.o unutkanlık bende de oluyo kime ne yazacağımı şaşırıyom..bu arada 1 kilo verdim:)ne çook dimi
egal üzülme canım umarım tekrar bi operasyona gerek kalmaz.başka bir doktora daha görün istersen
renkliatlas çalışsan iyi olur herhalde:)

kızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...

psikolojime bakın: :18::18::26::26:...

anladınızmı siz onu deyip kaçıcaktım ama sizi merakta bırakmayacağım tabiikii yaparmıyım öyle birşey hepimiz bu ay güzel haberler bekliyoruz dimi canlarım...

hani ben ggden ovulasyon testi almıştımya, hani onun içinde 2 tane gebelik testi vardıya, hani benim bugün adet günümdüya, hani ben bugün adet olamadım ya, hani ben yine adet olamayacağım diye üzülüyordum ya, hani benim bir bıcırım varya ,onu uyıutup o testlerden birini yapayım dedim,hani ben onu şimdi yaptım yaa sanki silik bir ikinci çizgi çıktıya napıcam ben şimdi kızlaarrrrr.....?????????????????

cezam canım evet bende test yapıp soğan kürüne öyle başlamak istiyordum yaa zaten yok birr yapayım dedim eşimede gösterdim ikimizde sanki var gibi olduk yaa diğer testide yarın ilk idrarla yaparım bakalım o zaman sonuç ne olacak....cezam evet aynı zamanda adet olduk ama canım benim adet döngüm 24 günde bir:))

hellom canım yaa öyle garibimki bilmiyorum test doğrumu ama içimde nasıl birşey tarif edemem korkuyla karışık bişey yaa... inşallah doğrudur...senin dediğin korkular kaygılar bu olsa gerek canım...

bu arada testin markası wondfo hellom bunu senemde kullanmıştı demiştin yanlış hatırlamıyorsam....allahım sen büyüksün yarabbim eğer test sonucum doğruysa sen bana meleğimin kardeşini sağlıklı ve hayırlı ver yarabbim...vee buradaki tüm kızlara canlarımada bu sevinci yaşat yarabbim ve isteyen olmayan herkeze...

sinau, canım biz seni çok merak ettik neyse iyiymişsin sorun değil o zaman allah nazardan korusun seni ve bebeğini canım

Son düzenleme:

canım inşallah yarında çift çizgiyi görürsün ve hayırlı bir şekilde 9 ay kırmızılara kırmızı kart gösterirsin 1 haftadır girmemiştim foruma açar açmaz senin mesajını okudum öyle heyecanlandımki anlatamam inşallah açılışı yapmış olursun ve bu ay çalışmalara katılan tüm arkadaşlar sırayla güzel haberlerini paylaşırlar..

kızlar nasılsınız ben çok yorgunum artık yetişemiyorum misafir sırası bana geldi sanırım :) sabah 7.45 te köye gidiyorum 3 buçukta dönüyorum bişiler atıştırıp 4 buçuk 5buçuk arasını direksiyon eğitiminde geçiriyorum.. eve gel hazırlık yap misafir ağırla derken 3 gün geçti akşamları olan kursa da katılamıyorum bugün de uyuyakalmışım gitmedim yine okulda da hazırlanması gereken evraklar vardı onlarla uğraşıyorum.. bu haftadan sonra bende düzenli çalışmalara başlıycam inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.. topiği yine okuyamayacağım sanırım gözlerim yanıyor çünkü hepinizi öpüyorum haftasonu bakarım artık güzel haberlere

gunlukcum ne diyon yaaaaaa valla heyecanini nasil yasadim anlatamam superrrr insallah yarinda bir test yap ve hemen kan ver o zaman belli olur insallahh bu ay acilisi sen yaptin eee hamile ile basladik gerisi gelir artik insallah ayyyy inanamiyorum ... bende daha adet olmadim benimde dun gelmesi lazimdi aslinda hep bigun onceden gelir gecen ay 3 gun gecikti ya bekliyim diyorum bende yaa sence ne yapsam yapsam mi testi ????

gunlukcum bende wondfo yu kullandim kizlarin tavsiyesi uzerine.. cok iyi bbir test o insallah dogrudur ... bugun sen bana umut oldun valla heyecendan olucem :)))))

ay canım ne güzell. inşallah hamilesindir. ben de hiç durduk yere silik çizgi çıkmadı bugüne kadar.
vardır inşallah bebiş canım. yarın tekrar çıkarsa kesin hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…