kızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...
psikolojime bakın::18::18: :26::26: ...
anladınızmı siz onu deyip kaçıcaktım ama sizi merakta bırakmayacağım tabiikii yaparmıyım öyle birşey hepimiz bu ay güzel haberler bekliyoruz dimi canlarım...
hani ben ggden ovulasyon testi almıştımya, hani onun içinde 2 tane gebelik testi vardıya, hani benim bugün adet günümdüya, hani ben bugün adet olamadım ya, hani ben yine adet olamayacağım diye üzülüyordum ya, hani benim bir bıcırım varya ,onu uyıutup o testlerden birini yapayım dedim,hani ben onu şimdi yaptım yaa sanki silik bir ikinci çizgi çıktıya napıcam ben şimdi kızlaarrrrr.....?????????????????
cezam canım evet bende test yapıp soğan kürüne öyle başlamak istiyordum yaa zaten yok birr yapayım dedim eşimede gösterdim ikimizde sanki var gibi olduk yaa diğer testide yarın ilk idrarla yaparım bakalım o zaman sonuç ne olacak....cezam evet aynı zamanda adet olduk ama canım benim adet döngüm 24 günde bir:))
hellom canım yaa öyle garibimki bilmiyorum test doğrumu ama içimde nasıl birşey tarif edemem korkuyla karışık bişey yaa... inşallah doğrudur...senin dediğin korkular kaygılar bu olsa gerek canım...
bu arada testin markası wondfo hellom bunu senemde kullanmıştı demiştin yanlış hatırlamıyorsam....allahım sen büyüksün yarabbim eğer test sonucum doğruysa sen bana meleğimin kardeşini sağlıklı ve hayırlı ver yarabbim...vee buradaki tüm kızlara canlarımada bu sevinci yaşat yarabbim ve isteyen olmayan herkeze...
sinau, canım biz seni çok merak ettik neyse iyiymişsin sorun değil o zaman allah nazardan korusun seni ve bebeğini canım
seni anlıyorum canım . benim de kardeşim benden bir ay sonra evlendi. benden önce çocuğu olacak diye endişe ediyodum hep. ir de iyi anlaşamıyolardı, çok sorunları vardı. neyseki çocuk olmadan ayrıldılar. yanlış anlaşılmasın, ayrılacakları belliydi zaten, en azından çocukları olmadı, ortada kalmadı yani.uyu valla :) sanırım artık bizi anlamaya başladı eşlerimiz.gerçekten can sıkıyo, bazıları dediğin gibi hiç uğrŞmadan hamile kalıyo kimide bizim giibi.hele olrdaki durumda olunca ektra üzüyodur.allah gönlümüze göre verse keşke..sıkıldık artık ... hani yine diyorum bzimki bikaç ya daha bekleyebilir, ama sizinkiler beklemesin artık .... haftasonu hamile kalan kuzenimle konuştum.ilk çocuğu 18 aylık, kız hani eğitimli filanda.bu kadar arası yakın çocuklara iyi cesaret etmiş dedim meğerse korunurken olmuş.şok oldum dedi kız.ki ilk bebeği içn 6 ay uğraşmıştı.demekk her hamilelik süreci farklıymış kendimi düşününcede anladım.inş bizlerde bu güzel duyguyu en yakın ve hayırlı zmnda tadarız.korkarım ki bu gidişler kardeşlerimin bile benden önce çocukları olcak :) erkek kardeşim 22 yaşında.en geç 2 seneye evlenecek sanırım.annemde sizi bilmem ama onun çocuğu hemen olsun deyip duruyo sinir oluyorum :) kaynanalıktan deilde mesleki olarak çabuk olsun istiyo.tabi olsunda benden öncede olmasın ama :)
bir de dikkat ettim, eşiyle sorunu olan insanlar hamile kalır. benim çoğu arkadaşım öyle hamile kaldı. bir arkadaşıa hatta evlilik terapisti tavsiye etti. eşi aileisine çok düşkündü. arkadaşıma demişki çocuk yapın da kendi ailesi olduğunun artık farkına versin. bizim de çok şükür bir problemimiz yok, ama çocuğumuz olmuyor iste.
canım inşallah yarında çift çizgiyi görürsün ve hayırlı bir şekilde 9 ay kırmızılara kırmızı kart gösterirsin 1 haftadır girmemiştim foruma açar açmaz senin mesajını okudum öyle heyecanlandımki anlatamaminşallah açılışı yapmış olursun ve bu ay çalışmalara katılan tüm arkadaşlar sırayla güzel haberlerini paylaşırlar..
kızlar nasılsınız ben çok yorgunum artık yetişemiyorum misafir sırası bana geldi sanırım :) sabah 7.45 te köye gidiyorum 3 buçukta dönüyorum bişiler atıştırıp 4 buçuk 5buçuk arasını direksiyon eğitiminde geçiriyorum.. eve gel hazırlık yap misafir ağırla derken 3 gün geçti akşamları olan kursa da katılamıyorumbugün de uyuyakalmışım gitmedim yine okulda da hazırlanması gereken evraklar vardı onlarla uğraşıyorum.. bu haftadan sonra bende düzenli çalışmalara başlıycam inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.. topiği yine okuyamayacağım sanırım gözlerim yanıyor çünkü hepinizi öpüyorum haftasonu bakarım artık güzel haberlere
ne insanlar var ya.aklima bisey geldi, 5 sene önce felan bi arkadasin esi dogum yapmisti gittik , kadinin elini bile tirnaklamislar hemsireler bagiriyor diye demisler ki ; girerken iyi cikarken mi kötudusunsenize böyle insanlar var !
hic unutmuyorum o olayi, esimede anlatmistim oda unutamiyor zavallibi keresinde bi arkadasina anlatiyordu duydum esini devlet hastanesine göturme orda dogum yapanlara kufur ediyolar eziyet ediyolar felan diyordu
seni anlıyorum canım . benim de kardeşim benden bir ay sonra evlendi. benden önce çocuğu olacak diye endişe ediyodum hep. ir de iyi anlaşamıyolardı, çok sorunları vardı. neyseki çocuk olmadan ayrıldılar. yanlış anlaşılmasın, ayrılacakları belliydi zaten, en azından çocukları olmadı, ortada kalmadı yani.
bir de dikkat ettim, eşiyle sorunu olan insanlar hamile kalır. benim çoğu arkadaşım öyle hamile kaldı. bir arkadaşıa hatta evlilik terapisti tavsiye etti. eşi aileisine çok düşkündü. arkadaşıma demişki çocuk yapın da kendi ailesi olduğunun artık farkına versin. bizim de çok şükür bir problemimiz yok, ama çocuğumuz olmuyor iste.
eşler arasında problem olduğu zman kafaları başka yerde oluyor çocuk düşünmeye vakitleri olmuyor..ben evlendiğim günden beri hep şu geçiyodu içimden "Allahım eşimle hiçbir problemim yok inşallah karşıma büyük sorunlar çıkmaz"derdim.bizim gündemimizden bebek düşmüyor bu da psikolojik olarak etkiliyor.bugün hır gür mü yapsam biraziştende gelmedi garibim sabah 6 da gitti gece 12 de gelecek..malum nazillide şehit var.onun için görevde...yarın kızdırayım bari:)
ne insanlar var ya.
ben sadece kürtaj oldum. genel anestezi, 8 haftalıktı. hiç bişey hatırlamıyorum. resimlerini daha atmadım, arada bakıp hamile kalabildiğimi hatırlamaya çalışıyorum.pozitif hamilelik testlerimi de saklıyordum. bir kere çift gördüm, yine görürüm diye. ama onları attım yeni.
anlıyorum seni canım ya. benim çocuğum yokken bile zor yetişiyorum. Allah kolaylık versin gerçekten. okul çok yoruyor beni de. ama kafamı dağıtıyorum. çok iyi geliyor o açıdan. adet olunca sadece o gün üzülüyorum. ben umudu kestim artık. bu ay isterse mide bulantısından içim dışıma çıksa inanmıycam artık. beynim ezberlemiş, aynı hamile kaldığım zamanlardaki gibi mide bulantısı yapıyor bana. daha önce de bulantım olurdu adetten önce, ama bu kadar olmazdı.kIZLAR HIZLI HIZLI OKUMAYA ÇALIŞTIM. Artık çok zaman ayıramıyorum malesef. Çok yoğunum. Yazılılar da yakın. Soru hazırlamaya da başladım bir taraftan...
Minikler, sınava girecekmişsin, inşallah iyi geçer canım. Ceza sen de mi girecektin canım? Ben de bir sene oldu alalı ama araba yok öğrenemedim.
Loneliness, eşimin bir proje sevdası var, haftaiçi gece dersi var. Dün de hiç demiyor bıraktı bizi gezmeye gitmiş meğer. Akşam da bıraktım oğlanı ona. Yıkadı filan, şiiri ezberletti. Ben de bir gerginlik var. Oğlana da yansıyor, çocuğa kötü davrandım çok mutsuz oldum sonra özür diledim. Söz verdim artık ne yapayım geç öğrensin okumayı. Yarış atı değil ya. Çocuk nefret edecek bu gidişle. Ben korunuyorum canım, bu aralarda eşim daha istekli. Ama korunuyoruz. Hem bu stresle hamilelik zor. Şimdi 2 okulda çalışmam da beni olumsuz etkiledi malesef... Sen iyisindir inşallah. Benim de bu aralar yumurtlama günlerim ama hiç olamaz. Eşim korunmayalım diyor ama artık yeni bir stres kaldıramam canım...
Candaşçığım inşallah hayırlısıysa arkadaşlarının işi olsun. Değilse olmasın. Sen dün akşam Umutsuz Ev Kadınlarını mı seyrettin yoksa? 4 çocuk filan? Hayır olsun inşallah...
Nazlım ben de geçen sene 800 gram oğlumu normal doğum yaptım. Ömrüm boyunca o ağlama sesini unutamayacağım. İlki genel anesteziyle sezaryendi. Bu çok başkaydı benim için. Bir de ben oğluma hiç dokunmadım canım. Yalnızca 4 gün küvezde gördüm. Süt sağıp vermiştim ama hemşireler ağzına damlatıyormuş. Elimle hiç dokunmadım diye çok üzgünüm. Hatta kadın doğum doktorumun benim için özel olmasının nedenlerinden biri de oğluma onun dokunmuş olması... Kürtajım diğeri kadar etkilemedi. Onda da 2 an çok üzücüydü özellikle. İlki rahim ağzına 12. haftadadikiş atılacak diye niyetlenip aldığım pijama takımını hastanede giymem, bir diğeri de doktorlardan birinin amma abartıyorsunuz alt tarafı bir kürtaj demesi... Allah onu bildiği gibi yapsın. Alışveriş de yapmışsın galiba. Güle güle kullan.
Renkliatlas üzülme canım. Çocuklara da takma. Bunlar doğal şeyler. Evlisiniz sonuçta. İnşallah hamile kalırsın canım.
Günlük adet ne zaman bacım? Kızla da hamburger yemişsiniz afiyet olsun....
Hellom sen nasılsın canım? Artık hareketleri çoğalmıştır?
Diğer arkadaşlar nasıllar?
anlıyorum seni canım ya. benim çocuğum yokken bile zor yetişiyorum. Allah kolaylık versin gerçekten. okul çok yoruyor beni de. ama kafamı dağıtıyorum. çok iyi geliyor o açıdan. adet olunca sadece o gün üzülüyorum. ben umudu kestim artık. bu ay isterse mide bulantısından içim dışıma çıksa inanmıycam artık. beynim ezberlemiş, aynı hamile kaldığım zamanlardaki gibi mide bulantısı yapıyor bana. daha önce de bulantım olurdu adetten önce, ama bu kadar olmazdı.kIZLAR HIZLI HIZLI OKUMAYA ÇALIŞTIM. Artık çok zaman ayıramıyorum malesef. Çok yoğunum. Yazılılar da yakın. Soru hazırlamaya da başladım bir taraftan...
Minikler, sınava girecekmişsin, inşallah iyi geçer canım. Ceza sen de mi girecektin canım? Ben de bir sene oldu alalı ama araba yok öğrenemedim.
Loneliness, eşimin bir proje sevdası var, haftaiçi gece dersi var. Dün de hiç demiyor bıraktı bizi gezmeye gitmiş meğer. Akşam da bıraktım oğlanı ona. Yıkadı filan, şiiri ezberletti. Ben de bir gerginlik var. Oğlana da yansıyor, çocuğa kötü davrandım çok mutsuz oldum sonra özür diledim. Söz verdim artık ne yapayım geç öğrensin okumayı. Yarış atı değil ya. Çocuk nefret edecek bu gidişle. Ben korunuyorum canım, bu aralarda eşim daha istekli. Ama korunuyoruz. Hem bu stresle hamilelik zor. Şimdi 2 okulda çalışmam da beni olumsuz etkiledi malesef... Sen iyisindir inşallah. Benim de bu aralar yumurtlama günlerim ama hiç olamaz. Eşim korunmayalım diyor ama artık yeni bir stres kaldıramam canım...
Candaşçığım inşallah hayırlısıysa arkadaşlarının işi olsun. Değilse olmasın. Sen dün akşam Umutsuz Ev Kadınlarını mı seyrettin yoksa? 4 çocuk filan? Hayır olsun inşallah...
Nazlım ben de geçen sene 800 gram oğlumu normal doğum yaptım. Ömrüm boyunca o ağlama sesini unutamayacağım. İlki genel anesteziyle sezaryendi. Bu çok başkaydı benim için. Bir de ben oğluma hiç dokunmadım canım. Yalnızca 4 gün küvezde gördüm. Süt sağıp vermiştim ama hemşireler ağzına damlatıyormuş. Elimle hiç dokunmadım diye çok üzgünüm. Hatta kadın doğum doktorumun benim için özel olmasının nedenlerinden biri de oğluma onun dokunmuş olması... Kürtajım diğeri kadar etkilemedi. Onda da 2 an çok üzücüydü özellikle. İlki rahim ağzına 12. haftadadikiş atılacak diye niyetlenip aldığım pijama takımını hastanede giymem, bir diğeri de doktorlardan birinin amma abartıyorsunuz alt tarafı bir kürtaj demesi... Allah onu bildiği gibi yapsın. Alışveriş de yapmışsın galiba. Güle güle kullan.
Renkliatlas üzülme canım. Çocuklara da takma. Bunlar doğal şeyler. Evlisiniz sonuçta. İnşallah hamile kalırsın canım.
Günlük adet ne zaman bacım? Kızla da hamburger yemişsiniz afiyet olsun....
Hellom sen nasılsın canım? Artık hareketleri çoğalmıştır?
Diğer arkadaşlar nasıllar?
anlıyorum seni canım ya. benim çocuğum yokken bile zor yetişiyorum. Allah kolaylık versin gerçekten. okul çok yoruyor beni de. ama kafamı dağıtıyorum. çok iyi geliyor o açıdan. adet olunca sadece o gün üzülüyorum. ben umudu kestim artık. bu ay isterse mide bulantısından içim dışıma çıksa inanmıycam artık. beynim ezberlemiş, aynı hamile kaldığım zamanlardaki gibi mide bulantısı yapıyor bana. daha önce de bulantım olurdu adetten önce, ama bu kadar olmazdı.
dün bir arkadaşa bebek görmeye gittim. kızdı bebeği ve çok tatlıydı. cicili bicili bir elbise girdirmişti..bebek odasına baktım. uzun süre kucağımda tuttum. başaksının bebeğini bile bu kadar sevebiliyorum. acaba kendimin olsa nasıl bir duygu olur diye düşünmeden edemedim.aslında o arkadaşında 5 yıl sonra oldu. çok anlatmıyor nasıl olduğunu. ben zaten sormuyorum, kendimden pay biçtiğim için. insanlara laf anlatması zor çünkü. ama soruyorlaar malesef. tüp mü, tedavi mi diye.olmuş işte niye soruyosunuz değil mi?normal oldu diyor, ama ben anlıyorum. çünkü bakışlarını kaçırıyor. aynen benim yaptığım gibi.
candaş yazmıştı sanırım, benim için zor bir düş diye. benim için de öyle galiba.
ceza, nuray,minikler,lonelines, canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inşallah 2 çizgi yarında çıkarda mutlu haberim yarım kalmaz...
nuraycığım, bende araştırıyordum ovulasyon testini one step dedi hellom baktım hiç biryerde yok bulamadım helloma dedimki wondfo diye bir test var oda dediki oda iyi onu senem kullanmıştı bende onu aldım ve sadece 6 tanesini kullandım...az önce başa döndüm okudum senemde onu kullanmış gebelik testindede onu kullanmış inşallah doğru sonuç vermiştir çok değişik duygulardayım...inşallah senin ve tüm kızlarında tutmuştur canım bende senin güzel haberini bekliyorum bana en yakın sensin , sonrada inşallah diğer kızların güzel haberlerini alırız...
nazlıııımmmmm, bugün beni sormuştu canım benim yaa kızım artık izin vermiyor sabahları hep açıyorum tam sizi okurken geliyor kaldırıyor beni sonra pc açık bırakmışım dışarı çıkardım onu sonra dışardayken amca kızı aradı annemlere geçtim geç geldim canım sonrada olaylar yazdığım gibi gelişti işte....
kızlar yaa siz böyle yazınca bende üzüldüm şimdi sizinde yaşamanızı okadar çok istiyorumki gözlerim bile doldu yani...allahım tez zamanda sizin yüzünüzüde güldürsün inşallah canlarım yaa şimdi kötü oldum loneliness canım sende kist filan varmıydı biliyorsun ben 4 ay falan düzensiz adet oldum en son bu ay soğzn kürü uyguladım ama kist vardı bu nedenle canım...allahım tüm kalbimle istiyorum sizinde hamile haberinizi duymayı yaraabbim duy sesimi...
ceza, nuray,minikler,lonelines, canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inşallah 2 çizgi yarında çıkarda mutlu haberim yarım kalmaz...
nuraycığım, bende araştırıyordum ovulasyon testini one step dedi hellom baktım hiç biryerde yok bulamadım helloma dedimki wondfo diye bir test var oda dediki oda iyi onu senem kullanmıştı bende onu aldım ve sadece 6 tanesini kullandım...az önce başa döndüm okudum senemde onu kullanmış gebelik testindede onu kullanmış inşallah doğru sonuç vermiştir çok değişik duygulardayım...inşallah senin ve tüm kızlarında tutmuştur canım bende senin güzel haberini bekliyorum bana en yakın sensin , sonrada inşallah diğer kızların güzel haberlerini alırız...
nazlıııımmmmm, bugün beni sormuştu canım benim yaa kızım artık izin vermiyor sabahları hep açıyorum tam sizi okurken geliyor kaldırıyor beni sonra pc açık bırakmışım dışarı çıkardım onu sonra dışardayken amca kızı aradı annemlere geçtim geç geldim canım sonrada olaylar yazdığım gibi gelişti işte....
yok canım bişeyim. geçen ay akıntım vardı, antibiyotik ve fitil verdi doktorum. inşallah bitmiştir de bu ay tutar. canım benim eşimde sperm sayısı az. o yüzden ilki de 21 ayda tutmuştu.kızlar yaa siz böyle yazınca bende üzüldüm şimdi sizinde yaşamanızı okadar çok istiyorumki gözlerim bile doldu yani...allahım tez zamanda sizin yüzünüzüde güldürsün inşallah canlarım yaa şimdi kötü oldum loneliness canım sende kist filan varmıydı biliyorsun ben 4 ay falan düzensiz adet oldum en son bu ay soğzn kürü uyguladım ama kist vardı bu nedenle canım...allahım tüm kalbimle istiyorum sizinde hamile haberinizi duymayı yaraabbim duy sesimi...
ceza canım senin için gitmek isterdim ama kızım uyuyor bide ben gribim nasıl kötüyüm alacı sevmediğim için allahtan kullanmadım sadece limonlu çay içiyorum ama başım kötü ayrıca çok üşüyorum deli gibi çift kat giymedimde yeni giydim patik falanda giydim kasıklarım ağrımaya başladı çünkü kan testinide belki eşim yarın işten gelince gideriz yada pazara kadar beklerim bu test güvenilirmi bilmiyorum bakalım hayırlısı yaa...
ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz iyi geceler hepinize...
yaşşşşşaaassııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...
psikolojime bakın::18::18: :26::26: ...
anladınızmı siz onu deyip kaçıcaktım ama sizi merakta bırakmayacağım tabiikii yaparmıyım öyle birşey hepimiz bu ay güzel haberler bekliyoruz dimi canlarım...
hani ben ggden ovulasyon testi almıştımya, hani onun içinde 2 tane gebelik testi vardıya, hani benim bugün adet günümdüya, hani ben bugün adet olamadım ya, hani ben yine adet olamayacağım diye üzülüyordum ya, hani benim bir bıcırım varya ,onu uyıutup o testlerden birini yapayım dedim,hani ben onu şimdi yaptım yaa sanki silik bir ikinci çizgi çıktıya napıcam ben şimdi kızlaarrrrr.....?????????????????
cezam canım evet bende test yapıp soğan kürüne öyle başlamak istiyordum yaa zaten yok birr yapayım dedim eşimede gösterdim ikimizde sanki var gibi olduk yaa diğer testide yarın ilk idrarla yaparım bakalım o zaman sonuç ne olacak....cezam evet aynı zamanda adet olduk ama canım benim adet döngüm 24 günde bir:))
hellom canım yaa öyle garibimki bilmiyorum test doğrumu ama içimde nasıl birşey tarif edemem korkuyla karışık bişey yaa... inşallah doğrudur...senin dediğin korkular kaygılar bu olsa gerek canım...
bu arada testin markası wondfo hellom bunu senemde kullanmıştı demiştin yanlış hatırlamıyorsam....allahım sen büyüksün yarabbim eğer test sonucum doğruysa sen bana meleğimin kardeşini sağlıklı ve hayırlı ver yarabbim...vee buradaki tüm kızlara canlarımada bu sevinci yaşat yarabbim ve isteyen olmayan herkeze...
sinau, canım biz seni çok merak ettik neyse iyiymişsin sorun değil o zaman allah nazardan korusun seni ve bebeğini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?