Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kelimesini görünce ne kadar heyecanlandım anlatamam...mutlaka güzel bi haber var dedim..inşallah o çizgi yarın sabah daha da koyulaşır canım..çook sevindim hadi bakalım darısı bizeeeeeeee

kolay gelsin canım...bende misafir olmamasına rağmen 2-3 gündür çok yorgun ve halsizim..

ne insanlar var ya.
ben sadece kürtaj oldum. genel anestezi, 8 haftalıktı. hiç bişey hatırlamıyorum. resimlerini daha atmadım, arada bakıp hamile kalabildiğimi hatırlamaya çalışıyorum.pozitif hamilelik testlerimi de saklıyordum. bir kere çift gördüm, yine görürüm diye. ama onları attım yeni.

geçen sene doğum günümde hamileydim..o gün çekildiğim fotoları silemedim..ama ultrason fotolarını yırttım gördükçe kötü oluyordum... o haberi öğrendiğim günü aklıma getiriyorum hiç yaşamamışım gibi..ne güzeldi..anılarım depreştiumarım en kısa sürede çift çizgiyi tekrar görürsün canım..

anlıyorum seni canım ya. benim çocuğum yokken bile zor yetişiyorum. Allah kolaylık versin gerçekten. okul çok yoruyor beni de. ama kafamı dağıtıyorum. çok iyi geliyor o açıdan. adet olunca sadece o gün üzülüyorum. ben umudu kestim artık. bu ay isterse mide bulantısından içim dışıma çıksa inanmıycam artık. beynim ezberlemiş, aynı hamile kaldığım zamanlardaki gibi mide bulantısı yapıyor bana. daha önce de bulantım olurdu adetten önce, ama bu kadar olmazdı.
dün bir arkadaşa bebek görmeye gittim. kızdı bebeği ve çok tatlıydı. cicili bicili bir elbise girdirmişti..bebek odasına baktım. uzun süre kucağımda tuttum. başaksının bebeğini bile bu kadar sevebiliyorum. acaba kendimin olsa nasıl bir duygu olur diye düşünmeden edemedim.aslında o arkadaşında 5 yıl sonra oldu. çok anlatmıyor nasıl olduğunu. ben zaten sormuyorum, kendimden pay biçtiğim için. insanlara laf anlatması zor çünkü. ama soruyorlaar malesef. tüp mü, tedavi mi diye.olmuş işte niye soruyosunuz değil mi?normal oldu diyor, ama ben anlıyorum. çünkü bakışlarını kaçırıyor. aynen benim yaptığım gibi.

candaş yazmıştı sanırım, benim için zor bir düş diye. benim için de öyle galiba.

ceza, nuray,minikler,lonelines, canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inşallah 2 çizgi yarında çıkarda mutlu haberim yarım kalmaz...

nuraycığım, bende araştırıyordum ovulasyon testini one step dedi hellom baktım hiç biryerde yok bulamadım helloma dedimki wondfo diye bir test var oda dediki oda iyi onu senem kullanmıştı bende onu aldım ve sadece 6 tanesini kullandım...az önce başa döndüm okudum senemde onu kullanmış gebelik testindede onu kullanmış inşallah doğru sonuç vermiştir çok değişik duygulardayım...inşallah senin ve tüm kızlarında tutmuştur canım bende senin güzel haberini bekliyorum bana en yakın sensin , sonrada inşallah diğer kızların güzel haberlerini alırız...

nazlıııımmmmm, bugün beni sormuştu canım benim yaa kızım artık izin vermiyor sabahları hep açıyorum tam sizi okurken geliyor kaldırıyor beni sonra pc açık bırakmışım dışarı çıkardım onu sonra dışardayken amca kızı aradı annemlere geçtim geç geldim canım sonrada olaylar yazdığım gibi gelişti işte....

anlıyorum seni canım ya. benim çocuğum yokken bile zor yetişiyorum. Allah kolaylık versin gerçekten. okul çok yoruyor beni de. ama kafamı dağıtıyorum. çok iyi geliyor o açıdan. adet olunca sadece o gün üzülüyorum. ben umudu kestim artık. bu ay isterse mide bulantısından içim dışıma çıksa inanmıycam artık. beynim ezberlemiş, aynı hamile kaldığım zamanlardaki gibi mide bulantısı yapıyor bana. daha önce de bulantım olurdu adetten önce, ama bu kadar olmazdı.
dün bir arkadaşa bebek görmeye gittim. kızdı bebeği ve çok tatlıydı. cicili bicili bir elbise girdirmişti..bebek odasına baktım. uzun süre kucağımda tuttum. başaksının bebeğini bile bu kadar sevebiliyorum. acaba kendimin olsa nasıl bir duygu olur diye düşünmeden edemedim.aslında o arkadaşında 5 yıl sonra oldu. çok anlatmıyor nasıl olduğunu. ben zaten sormuyorum, kendimden pay biçtiğim için. insanlara laf anlatması zor çünkü. ama soruyorlaar malesef. tüp mü, tedavi mi diye.olmuş işte niye soruyosunuz değil mi?normal oldu diyor, ama ben anlıyorum. çünkü bakışlarını kaçırıyor. aynen benim yaptığım gibi.

candaş yazmıştı sanırım, benim için zor bir düş diye. benim için de öyle galiba.

kızlar yaa siz böyle yazınca bende üzüldüm şimdi sizinde yaşamanızı okadar çok istiyorumki gözlerim bile doldu yani...allahım tez zamanda sizin yüzünüzüde güldürsün inşallah canlarım yaa şimdi kötü oldum loneliness canım sende kist filan varmıydı biliyorsun ben 4 ay falan düzensiz adet oldum en son bu ay soğzn kürü uyguladım ama kist vardı bu nedenle canım...allahım tüm kalbimle istiyorum sizinde hamile haberinizi duymayı yaraabbim duy sesimi...

bende okulumdaki arkadaşların çocuklarını çok seviyorum.hele bir tanesi var onu öpüp kucaklamak oyun oynamak bir harika..özel onunla oynamak için arkadaşa gidiyorum o yemek yapıyor ben çocukları ile oynuyorum.inşallah bu duyguları kendi çocuklarımızda yaşayacağımız günler en kısa sürede gelir.bende samimi arkadaşlarım haricinde kimseye anlatmam nasip der geçerim...

ya gidip bi koşu acilden kan testi yaptırsana...............ben yarın okul çıkışına kadar nasıl dayanıcam:)

inşallahhhhhhh...isteyen herkesin kucağını rabbim boş bırakmasın..sağlıklı,sıhhatli ,hayırlı evlatlar nasip etsin amin

gunlukcum insallah bende bikacgun gecsin sonra yapicam testi gecen ay gecikti diye guvenemiyorum kendime.. gerci ben anlardim canim biliyosun gelecegini yazrdim gelecek diye.. ama bu sefer benimde hic agrim yok ben adet goremeden once agrim olur ve ben onu adet sancisi bilirim ayaklarima vurur daha gelmeden bu sefer hic oyle bi agrim yok ama hep agrisi olupta sonra agrisi olmadan adet gorenleride okudum o yuzden ihtimal vermek istemiyorum yine hayirlisi olsun canim..insallah bu ay kizlardan guzelguzel haberler aliriz topyekun hamile kaliriz :))))) yarin kan mi vereceksin yoksa test mi yapicaksin ???
benim sizinle cok saat farkim oldugu icin gelismeleri hep sonrdan takip edebiliyorum insallah yarin kalktigim gibi guzel haberini alirim side aksam olmus olacak...

yok canım bişeyim. geçen ay akıntım vardı, antibiyotik ve fitil verdi doktorum. inşallah bitmiştir de bu ay tutar. canım benim eşimde sperm sayısı az. o yüzden ilki de 21 ayda tutmuştu.
ben de çevremden kimseye söyleyemiyorum eşimde problem olduğunu.
inşallah canım. hamilelerin duası kabul olurmuş. sen de artık inaşallah hamilesin.

nuray canım bencede bekle beklemek çok zor ama aslında bende beklicektim ama soğan kürüne tekrar başlamayı düşündüğüm için yapayım dedim...yarın sabah idrarda bakıcam yine sonrada bilmiyorum benimde korkum var kalp atışları için hayırlısı olsun bakalım yarın olsun hayır olsunda...

ceza canım senin için gitmek isterdim ama kızım uyuyor bide ben gribim nasıl kötüyüm alacı sevmediğim için allahtan kullanmadım sadece limonlu çay içiyorum ama başım kötü ayrıca çok üşüyorum deli gibi çift kat giymedimde yeni giydim patik falanda giydim kasıklarım ağrımaya başladı çünkü kan testinide belki eşim yarın işten gelince gideriz yada pazara kadar beklerim bu test güvenilirmi bilmiyorum bakalım hayırlısı yaa...

ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz iyi geceler hepinize...

ya bi an ne yazdığımı unuttum benim için nereye gidecek bu kız diyom(aydın nazillideki şehit cenazesinin görüntülerini izledim moralim bozuldu) sonra düşününce aklıma geldi..tamam canım yarın gitsende olur farketmez benim için :)iyi geceler

yaşşşşşaaassııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

içimede doğdu hani:)ablaaaa canımsın haberlerini berkliorum lütfen gündüz gir ve bize haber ver nolurrrr meraktan çatlarım bak ben

kızlar günaydınnnn bendede güzel haberler var dün doktora gittim soldaki yumurtam çatlamış veeee sağda bi tane daha kocamannnnn bi yumurta vardı oda çatlamak üzere dedi eğer ikiside döllenirse ikiz olma şansı bile varmış ay yeminle gerçek yumurta gibi kocamandı çok mutlu oldum kzılar adetimin 24.günündeyim çalışmaları sakın kesmeyin adete kadar devam bak ne zaman yumurta olcaa belli olmuyo bu ay allah sana iki şans vermiş dedi doktor inşallah olur arife gününe kadar adet olmazsa gel bebeğe yada bebeklere bakalımdedi:):):):

günaydınlar kızlarrr...

canım nazlım günaydın geldim kız merakta bırakmam sizi....

sabah tekrar yaptım testi daha belirgindi hayırlısı olsun inşallah....sanada çok sevindim canım 2 olmasada tekede razıyız canım inşallah çatlayan önden çatlayacakta arkadan tutmuştur canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…