günaydınlar kızlarrr...
canım nazlım günaydın geldim kız merakta bırakmam sizi....
sabah tekrar yaptım testi daha belirgindi hayırlısı olsun inşallah....sanada çok sevindim canım 2 olmasada tekede razıyız canım inşallah çatlayan önden çatlayacakta arkadan tutmuştur canım benim...
merhabalar canım.şükür kendine geliyomuşsun artık. darısı tez vakitte yeni meleğine ..iyidir canım ne olsun. depresyondan çıkıyorum galiba. düşük sonrası yeni yeni kendime geliyorum da bugün 27 gün oldu. en azından ağlama ataklarım geçti:) apo için olan iyi dileklerine hep birlikte katılıyoruz.... inşallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...........
boşverdim :) çözdük meseleyi o da kabul etti renkli atlasın açıklamasını .. aman nefret ediyoru m din ve siyaset tartışmasından ama hep içinde buluyorum kendimi...herkese selam...
renkliatlas nasılsın canım..okuldan gelince bende mutlaka ilk önce buraya bakıyorum ama bazen yazacak halim olmuyor..örneğin dün başım feci ağrıyordu..sonra da yemek çay derken giremiyorum..hele bide sayfalar ilerledi ise okumak çoook zor oluyor.face den gördüm..piden güzel görünüyordu..afiyet olsun..
nazlım doktordan sonra mutlaka haber ver..merak ettim
nuray ve günlük hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz..
candas boşver sen kızları
dr_albiyiyim canım..yorgunum biraz okul çok yorucu sınavlar testler derken enerjim bitiyor..
kızlaaaaar nasılsınız?günü yakın olan başka kim vardı?
inş ordan devam eder umut saçarız herkese...en guzel topik bizim kiama hamile kalirsak baska topi acip ordan devam edelim.. kurtaj ve dusukten sonra birlikte hamile kalanlar gibi meselaa
elbise olabilr mi acaba? ondan bahstmiştim.etekte diktirdim..biraz kısa.ama face de yok.çekip koyacam inş hep akllımda da bi fırsat yaratamadım.nasılsın sen ?heh :)
renkliatlas hepimiz hamile kalalım bebeklerimizi kucağımıza alıp toplu resim çektirip bu topiği bırakıp yeni topiğe geçelim :))) kesinlikle varım.
cezacımmm nabersin nasılsın tatlım, gelişmeler neler
chnb bugün giremedi kim bilir nelerle uğraşıyor
günlük canım
kızlar ben bu aralar kopuk kopuk yazıyorum farkındayım :) şu geçmişi okumak varya çok zor artık.
candaşş hani sen kendine etek diktirmiştin onların fotoğrafları var mı face de aklıma gedi :)
ilk bunu okudum ve sondan başladım yazmaya.valla çok güzel bi haber bu...Selam kızlar...
Nuraycık, gelmemiş daha uyuyormu yoksa?nedir durumun canım...
Bugün nuray ve benim adet günüm ama moralim çok bozuk tamda tahmin ettiğim gibi adet olmadım hiç lekelenme falanda yok yine adet olamıcam galiba offff bir kaç gün daha bekleyeceğim...sonra tekrar soğan kürüne başlayacağım... Hoş adet belirtimde olmaz benim birden kahverengi lekelenme şeklinde gelir...allahım sen hayırlısı neyse onu ver yarabbim....
Hepinizi tek tek öpüyorum kızlar....
canm seni çok merak ettik nerelrdeydin.şkür herşey yolundaymış....kızlar napıyosunuz,yaklaşık 1,5 aydr annemdeydm.evime yeni geçtim,kocamla biraz temizlik yaptk bu arada,12+3 oldk çk şükür şimdilik herşey yolunda gidiyo,ikili test sonucumda temiz çıktı maaşallahh.inşallah sizlerde iyisinizdr,hepinizi çk öpüyorm allaha emanet olun,dualarım sizlerle.
:) ilkkez sende çok değişik duygular hissettim.içimde çok yoğun bi ağlama isteği var.Allahım bugnleride gösterdi ya şükürler olsun..ne mutlu en sonunda 9 ay sonunda uğrun geldi..inş 9 ay karnında sonra ömründe olsun.kötü gününü göstermesin hiç, hep iyi bi evlat olsun.hayırlısı neyse o ama inş bi oğlun olsun aslnalar gibi.ayy ağlayacam ben yakızlaarrrrrrrrrrrrrrr ne olcak şimdi yaaaaaaaa ben varya çok garibim çooookkkkkk...........ayyy allahım yardımmmmmmmmm ettt...
psikolojime bakın::18::18: :26::26: ...
anladınızmı siz onu deyip kaçıcaktım ama sizi merakta bırakmayacağım tabiikii yaparmıyım öyle birşey hepimiz bu ay güzel haberler bekliyoruz dimi canlarım...
hani ben ggden ovulasyon testi almıştımya, hani onun içinde 2 tane gebelik testi vardıya, hani benim bugün adet günümdüya, hani ben bugün adet olamadım ya, hani ben yine adet olamayacağım diye üzülüyordum ya, hani benim bir bıcırım varya ,onu uyıutup o testlerden birini yapayım dedim,hani ben onu şimdi yaptım yaa sanki silik bir ikinci çizgi çıktıya napıcam ben şimdi kızlaarrrrr.....?????????????????
cezam canım evet bende test yapıp soğan kürüne öyle başlamak istiyordum yaa zaten yok birr yapayım dedim eşimede gösterdim ikimizde sanki var gibi olduk yaa diğer testide yarın ilk idrarla yaparım bakalım o zaman sonuç ne olacak....cezam evet aynı zamanda adet olduk ama canım benim adet döngüm 24 günde bir:))
hellom canım yaa öyle garibimki bilmiyorum test doğrumu ama içimde nasıl birşey tarif edemem korkuyla karışık bişey yaa... inşallah doğrudur...senin dediğin korkular kaygılar bu olsa gerek canım...
bu arada testin markası wondfo hellom bunu senemde kullanmıştı demiştin yanlış hatırlamıyorsam....allahım sen büyüksün yarabbim eğer test sonucum doğruysa sen bana meleğimin kardeşini sağlıklı ve hayırlı ver yarabbim...vee buradaki tüm kızlara canlarımada bu sevinci yaşat yarabbim ve isteyen olmayan herkeze...
sinau, canım biz seni çok merak ettik neyse iyiymişsin sorun değil o zaman allah nazardan korusun seni ve bebeğini canım
hadi darısı sana, sende patlat güzel haberi nurayım ...gunlukcum bende wondfo yu kullandim kizlarin tavsiyesi uzerine.. cok iyi bbir test o insallah dogrudur ... bugun sen bana umut oldun valla heyecendan olucem :)))))
katılıyorum.sorunumuz olsa hemen çocuğumuz olurdu.ben çok derim bnu.hem eşlerimizle huzurluyuz hem iyi ktü maddi sıkıntımız yok.ama evlat yok.arıyoruz inş bigün buluruz ....seni anlıyorum canım . benim de kardeşim benden bir ay sonra evlendi. benden önce çocuğu olacak diye endişe ediyodum hep. ir de iyi anlaşamıyolardı, çok sorunları vardı. neyseki çocuk olmadan ayrıldılar. yanlış anlaşılmasın, ayrılacakları belliydi zaten, en azından çocukları olmadı, ortada kalmadı yani.
bir de dikkat ettim, eşiyle sorunu olan insanlar hamile kalır. benim çoğu arkadaşım öyle hamile kaldı. bir arkadaşıa hatta evlilik terapisti tavsiye etti. eşi aileisine çok düşkündü. arkadaşıma demişki çocuk yapın da kendi ailesi olduğunun artık farkına versin. bizim de çok şükür bir problemimiz yok, ama çocuğumuz olmuyor iste.
zor bu soruyu cevaplamak.ancak biz anlarız.evet canım onu ben demiştim diyorum da.hayal gibi .. kavuşmak imkansız gibi ... ay ben bugün çok kötüyüm yaanlıyorum seni canım ya. benim çocuğum yokken bile zor yetişiyorum. Allah kolaylık versin gerçekten. okul çok yoruyor beni de. ama kafamı dağıtıyorum. çok iyi geliyor o açıdan. adet olunca sadece o gün üzülüyorum. ben umudu kestim artık. bu ay isterse mide bulantısından içim dışıma çıksa inanmıycam artık. beynim ezberlemiş, aynı hamile kaldığım zamanlardaki gibi mide bulantısı yapıyor bana. daha önce de bulantım olurdu adetten önce, ama bu kadar olmazdı.
dün bir arkadaşa bebek görmeye gittim. kızdı bebeği ve çok tatlıydı. cicili bicili bir elbise girdirmişti..bebek odasına baktım. uzun süre kucağımda tuttum. başaksının bebeğini bile bu kadar sevebiliyorum. acaba kendimin olsa nasıl bir duygu olur diye düşünmeden edemedim.aslında o arkadaşında 5 yıl sonra oldu. çok anlatmıyor nasıl olduğunu. ben zaten sormuyorum, kendimden pay biçtiğim için. insanlara laf anlatması zor çünkü. ama soruyorlaar malesef. tüp mü, tedavi mi diye.olmuş işte niye soruyosunuz değil mi?normal oldu diyor, ama ben anlıyorum. çünkü bakışlarını kaçırıyor. aynen benim yaptığım gibi.
candaş yazmıştı sanırım, benim için zor bir düş diye. benim için de öyle galiba.
ya bi an ne yazdığımı unuttum benim için nereye gidecek bu kız diyom(aydın nazillideki şehit cenazesinin görüntülerini izledim moralim bozuldu) sonra düşününce aklıma geldi..tamam canım yarın gitsende olur farketmez benim için :)iyi geceler
candaaass gunaydin nasilsin bugun???
canım günaydın öncelikle rüyan hayır olsun.bence güzel bi rüya bu. belkide senin yumurtalara işartetir ne dersin... inş öyledir.bu ay patlasın topik...
bende iyi gibiyim.sen mi kıtty mı paylaşmışya asıl sayı 84 diye yine kötü oldum.gerçekten gülsem vicdan azabı çekiyorum.günlüğün haberini duyuncada bi tuhaf oldum.bende karmaşık oldum resmen.allah hayırlara vesile eder kucağına almak nasip olur inş ve de darısı önce sana sonra herkeslere nasip olur.sen nasılsın canım ? n var ne yok ?
nazlım, bu süper bi haber. inş birisi tutacak bu ay.gerçekten mucize bu.inş adet olmazsın.bu arada benim kürtaj tarihimde arefede tam 1 tıl olacak
canım günaydın öncelikle rüyan hayır olsun.bence güzel bi rüya bu. belkide senin yumurtalara işartetir ne dersin... inş öyledir.bu ay patlasın topik...
bende iyi gibiyim.sen mi kıtty mı paylaşmışya asıl sayı 84 diye yine kötü oldum.gerçekten gülsem vicdan azabı çekiyorum.günlüğün haberini duyuncada bi tuhaf oldum.bende karmaşık oldum resmen.allah hayırlara vesile eder kucağına almak nasip olur inş ve de darısı önce sana sonra herkeslere nasip olur.sen nasılsın canım ? n var ne yok ?
nazlım, bu süper bi haber. inş birisi tutacak bu ay.gerçekten mucize bu.inş adet olmazsın.bu arada benim kürtaj tarihimde arefede tam 1 tıl olacak
hayırlısı bakalım..inşallah canım yaa tek umudum bu bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhh
renlkliatlas rüyan hayrolsun kafa yeme ilk aşaması olarak değerlendiriyorum:):):):)
ne olsun canim bende ayniyim ..evde SIkiliyorum, kitap felan okuyacam ,biraz ingiilizce calisacam öyle program yaptim kendime ,ykosa vakit gecmez pazartesiden itibaren basliycam bugun temizlik gunum,haftasonu esim calismiyor geziyoruz felan ev temiz olsun..
ya canim bende paylastim ya sayi 56 mis ama haberlerde vermiyorlar diye, dun haberlerde izledik böyle provokasyonlara gelmeyin dediler, toplumu kiskirtip kaos cikarmak icin böyle dedikodular yaymislar, bide iste diyarbakirda dtp binasina saldiran ulkucu genc bicaklandi gibisnden haberler özellikle gencleri galyana getirip sokaga cikarmak kaos ve dusmanlik yaratmak icin birileri yapiyormus,pkk nin suan ki amacida buymus,son zamanlarda kurtler de baris istiyor pkk ya destek vermiyormus ,pkk bu yuzden dusmanlik artarsa kurt gencleri pkk ya kaymak zorunda kalir diye yapiyormus..cunku insan kaynagi konusunda ciddi sIkintilari varmis,pkk nin son cirpinislari diyor ,can cekisen bi köpek gibi ölmeden önce kimi isirirsam kar diye dusunuyor sanirim...dun tartisma programlarinda izledik esimle, kesinlikle sag duyulu olup dusmanligi nefreti arttiran seylerden uzak durmamiz gerekiyor..bunu anladik konusulanlardan..insallah bu kötu gunler gececek...84 sehit olsa belli olur hemen medyada cikar, ulkemiz ölu teröristin cesedini bile ailesine teslim ediyorken!! bizim sehidimizi nasil saklayacak mantiksiz bisey..
insallah bu ruya hayirli olur bakalim ,tabire baktigime göre erkek evlat demekmis..inşallah canım yaa tek umudum bu bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhh
renlkliatlas rüyan hayrolsun kafa yeme ilk aşaması olarak değerlendiriyorum:):):):)
hayırlısı bakalım..
kolay gelsin işlerinde inş..
haklısın canım sağduyulu davranmak galeyana gelmemek lazım.şimdi birde farkında olmadan kürtler ayrımındayız.bu da yanlış tarafa kaymaya sebp olabilri.bu cümleyi kurmamaya dikkat ediyoum.tabi o kdar olsa saklanamz diye düşünüyoda insan hani bilemiyoruz ki sonuçta bu yarı savş hali.olabilme ihtimalide vardır ha o kadar sayı değildirde belki birkaç tane daha fazladır.dilerim tek zerrelerine bile zarar gelmez ve inş bu zorlu günleride atlatır şehitlerimize borcumuzu öderiz.ama bi yandan da kim için ne içn diyroum ? otobüste 2 üniv. genç (muhtemelen özlede burslu okuyanlar) abi liselilerde miting yapmışlar ne yapacaklarsa nee karları varsa manyakmılar ne diye konuşuyolar.şok oldum ya.aramızda vardı epeyce bişey diyecektim kavga etmek istemedim.yaık ya ..muhtemeln şehitlerimizle aynı yaştalar..ama şu davranışlara bakar mısın ? !! yazık gerçekten... üzülenler çoğunluktayız ama zerresini kıpırdatmayanlarda az değil.günlerdir bnu gözlemledim maalesefki
[video]http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=101813619837974[/video]
insallah bu ruya hayirli olur bakalim ,tabire baktigime göre erkek evlat demekmis..
genclerin bazilari bu aciyi anlayamiyorlar ya gencliklerinden yada ekmek elden su göldenciliklerinden,sanki onlar askere gitmeyecek..insallah onlar askere gitmeden bu isler cözulur,ben umutluyum ulkemden ne zorluklari astik bunu da asicaz insallah..yakalim yikalim mantigida ise yaramaz bazirlari katliam istiyor ama .. bazi filmlerde izliyoruz pkk nin icince zorla tutulan oraya zorla cekilmis kurtulamayan insanlar var özellikle kadinlar,hayvan gibi yasiyorlar kadinlara tecavuz ediyorlar ,öyle bir röportaj okumustum pkk dan kacmayi basaran bazi kadinlarin anlattiklari insanin tuylerini diken diken ediyor..bazilari kacmaya tesebbus edince benzin dökup yakmislar canli canli..artik bu isin bir sonu gelmeli zalimlerin cezasi verilmeli tez zamanda..ordumuza cok is dusuyor insallah cözerler bu isi
kiz sen herseye agliyorsun hamilemisin yoksaağlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş canım inş bigün o günleri görürüz.bizim özlliğimiz savaş ülkesi olmamız, doğuştan asker vasfına bürürnmemiz.elbette baş edeceğiz.o salkların yazısını bende okumuştum.millet 3 kuruşa kanıp yön çiziyor sonrasıda işte içler acısı.valla hakediyorlar...
kıtty, senin yaptırdığın lazer ıpl miydi başka mı ? bizimki o. ama iyi değilmiş diye duydum umarım doğru değildir...
kiz sen herseye agliyorsun hamilemisin yoksa
bende lazer epilasyon yaptirdim 1 bucuk sene önce.. alexsandr midir nedir ondandi benim lazer aletinin adi.. cok memnunum hic bi problem yasamadim bu zamana kadar
kiz sen herseye agliyorsun hamilemisin yoksa
bende lazer epilasyon yaptirdim 1 bucuk sene önce.. alexsandr midir nedir ondandi benim lazer aletinin adi.. cok memnunum hic bi problem yasamadim bu zamana kadar
ıpl kesinlikle azaltmıyomuş şimdi öğrendim güvenilir biyerden.modern ağdaymış çıkıyomuş geriiade isteyeceğiz.vermezse sağlık bak. na şikayet ederim dicem.güzellik saolnuydu çünkü.ve 2010 tarihiyle bu kuruluşlarda yasaklanmış bu aletlerin kullanımı....hiçte böyle sazanlık yapmazdım biri kefil olunca düşünmeden atladım resmen ya (( sen ne kadara yaptırmıştın çok olmuş ama olsun bi fikir olur...ve dr a mı yaptırdın ?
kızlar yaa hepinize çok teşekkür ederim canlarım...
darısı sizlere inşallah ben gribim hemde çok kötüyüm burnum durmuyor:)) hellomun dediği gibi zaten duygularım çok karışık...nazlım bilmezmiyim canım sarılırsın canım benim bizim kayıplarımız aynıydı erkek ve benim 14 senin 15 haftalık allahım bu güzelliği bu ay sanada gösterir inşallah tabii diğer kızları ayırmıyorum kayıplarımız aynı diye yazdım sana:)) tüm kızlarında allah istedikleri zamanda gönüllerine göre versin inşallah...
candaş, canım mutluluk gözyaşarı akıtıyoruz bazen inşallah bizde sende bu duyguları yaşayacağız canım benim...adaşıma selam ellerinden öperim canım...
renkliatlas, allah seninde emeğini boşa çıkarmasın bu ay sen ve nazlımda çok çalıştınız inşallah duyacağız sizdende güzel haberler....
nuray canım ne yaptın meraktayım?
hello daha girmedin topiğe guatr işi ne oldu?
bende kayınbabamı hastaneye götürücem dr geldi sabah taş var demiş ambulans çağırdım görüşürüz kızlar hepinizi tek tek yanacıklarınızdan öptüm hamile sihiri olsun size göbüşlere bebişler dolsun kolay gelsin sizlere...
canımmmmmm hoşgeldin yeniden aramıza amanın prensesimiz mi geliyomuşşşşş maşallah allahım kucağına almayı nasib etsin merak ettik seni girmeyincekızlar hepiniz çk sağolun annemde bilgisayr kapandığı için girememiştm,şimdi evdeym ara ara girerm.günlük senin adınada çk sevindm canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyz,candaşım bende özledm sizlerii grip oldm bayağ yattm zor geçti valla 20 gün sürdüü,kendime çk iyi bakmam lazım ,diğer kızlarda iyidr inşalah.dr bana sölemek için erken ama kıza benziyo dediii,o kadar mutlu oldumki sağlıklı olduğuna hiç aklıma cinsiyeti falan gelmemişti ,ilkinde daha 6 haftalıkken kız olursa ismi böle olsun falan diyodm ama bunda ettiğim tek duaa allahım bebeğimle beni sağlıkla kavuşturmk nasip eyle diyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?