Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canına kardeşmi gelio şimdiş ay ağlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm abla ne zaman kan vercen seni kocaman kucakladım biliosun bunu dimi

merhabalar canım.şükür kendine geliyomuşsun artık. darısı tez vakitte yeni meleğine ..
boşverdim :) çözdük meseleyi o da kabul etti renkli atlasın açıklamasını .. aman nefret ediyoru m din ve siyaset tartışmasından ama hep içinde buluyorum kendimi...
en guzel topik bizim ki ama hamile kalirsak baska topi acip ordan devam edelim.. kurtaj ve dusukten sonra birlikte hamile kalanlar gibi meselaa
inş ordan devam eder umut saçarız herkese...
elbise olabilr mi acaba? ondan bahstmiştim.etekte diktirdim..biraz kısa.ama face de yok.çekip koyacam inş hep akllımda da bi fırsat yaratamadım.nasılsın sen ?
ilk bunu okudum ve sondan başladım yazmaya.valla çok güzel bi haber bu... canm seni çok merak ettik nerelrdeydin.şkür herşey yolundaymış....
:) ilkkez sende çok değişik duygular hissettim.içimde çok yoğun bi ağlama isteği var.Allahım bugnleride gösterdi ya şükürler olsun..ne mutlu en sonunda 9 ay sonunda uğrun geldi..inş 9 ay karnında sonra ömründe olsun.kötü gününü göstermesin hiç, hep iyi bi evlat olsun.hayırlısı neyse o ama inş bi oğlun olsun aslnalar gibi.ayy ağlayacam ben ya ( canım beni tebrikler..çok çok sevndim bütün kızlar gibi :)
gunlukcum bende wondfo yu kullandim kizlarin tavsiyesi uzerine.. cok iyi bbir test o insallah dogrudur ... bugun sen bana umut oldun valla heyecendan olucem :)))))
hadi darısı sana, sende patlat güzel haberi nurayım ...
katılıyorum.sorunumuz olsa hemen çocuğumuz olurdu.ben çok derim bnu.hem eşlerimizle huzurluyuz hem iyi ktü maddi sıkıntımız yok.ama evlat yok.arıyoruz inş bigün buluruz ....
zor bu soruyu cevaplamak.ancak biz anlarız.evet canım onu ben demiştim diyorum da.hayal gibi .. kavuşmak imkansız gibi ... ay ben bugün çok kötüyüm ya ( samimiyetinize güzvenerek yazcam.aklımda şehitler var aklımda biz varız.. ne emeklerle ne umutlarla büyüyo canlar ( kardeşim şey yazmış duvarına. sen görevini tamam ettin kardeşim sıra bizde.. dağlara biz çıkacağız diye ( kötü oldum ya ... gözümüzün nurları kardşlerimz evlatlarımız... allahım kimseye kötü gün göstermesin ya (

aklımızdan hiç çıkıyorlar mı (

gunaydin kizlar,, gunlukcum hamileymissin tebrik ederim, Allah kucagina almayi nasip etsin..dun ben girmedigim zamanda ne kadar cok ilerlemis topik

bende dun gece cok acaip ruyalar gördum bir suru kaz yumurtasi ,yumurtalar hep catliyor icince yavrular cikiyor o kadar cok kii! bazilarina yardim ediyorum cikmalari icin,
bazilari buyumus,bazilari hala yumurtada..
bide zenci bi oglan bebek gördum gece 4 gibi atesler icinde kalktim wc ye gittim,sabah 6 da yine cis geldi yine wc ates basti..bi turlu uyuyamadim..dun calisma yapmamistik bu sabay yaptik ne olur ne olmaz diye..sizler nasilsiniz

candaaass gunaydin nasilsin bugun???

canım günaydın öncelikle rüyan hayır olsun.bence güzel bi rüya bu. belkide senin yumurtalara işartetir ne dersin... inş öyledir.bu ay patlasın topik...

bende iyi gibiyim.sen mi kıtty mı paylaşmışya asıl sayı 84 diye yine kötü oldum.gerçekten gülsem vicdan azabı çekiyorum.günlüğün haberini duyuncada bi tuhaf oldum.bende karmaşık oldum resmen.allah hayırlara vesile eder kucağına almak nasip olur inş ve de darısı önce sana sonra herkeslere nasip olur.sen nasılsın canım ? n var ne yok ?

nazlım, bu süper bi haber. inş birisi tutacak bu ay.gerçekten mucize bu.inş adet olmazsın.bu arada benim kürtaj tarihimde arefede tam 1 tıl olacak

inşallah canım yaa tek umudum bu bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhh

renlkliatlas rüyan hayrolsun kafa yeme ilk aşaması olarak değerlendiriyorum:):):):)

ne olsun canim bende ayniyim ..evde SIkiliyorum, kitap felan okuyacam ,biraz ingiilizce calisacam öyle program yaptim kendime ,ykosa vakit gecmez pazartesiden itibaren basliycam bugun temizlik gunum,haftasonu esim calismiyor geziyoruz felan ev temiz olsun..

ya canim bende paylastim ya sayi 56 mis ama haberlerde vermiyorlar diye, dun haberlerde izledik böyle provokasyonlara gelmeyin dediler, toplumu kiskirtip kaos cikarmak icin böyle dedikodular yaymislar, bide iste diyarbakirda dtp binasina saldiran ulkucu genc bicaklandi gibisnden haberler özellikle gencleri galyana getirip sokaga cikarmak kaos ve dusmanlik yaratmak icin birileri yapiyormus,pkk nin suan ki amacida buymus,son zamanlarda kurtler de baris istiyor pkk ya destek vermiyormus ,pkk bu yuzden dusmanlik artarsa kurt gencleri pkk ya kaymak zorunda kalir diye yapiyormus..cunku insan kaynagi konusunda ciddi sIkintilari varmis,pkk nin son cirpinislari diyor ,can cekisen bi köpek gibi ölmeden önce kimi isirirsam kar diye dusunuyor sanirim...dun tartisma programlarinda izledik esimle, kesinlikle sag duyulu olup dusmanligi nefreti arttiran seylerden uzak durmamiz gerekiyor..bunu anladik konusulanlardan..insallah bu kötu gunler gececek...84 sehit olsa belli olur hemen medyada cikar, ulkemiz ölu teröristin cesedini bile ailesine teslim ediyorken!! bizim sehidimizi nasil saklayacak mantiksiz bisey..

renlkliatlas rüyan hayrolsun kafa yeme ilk aşaması olarak değerlendiriyorum:):):):)
hayırlısı bakalım..

kolay gelsin işlerinde inş..

haklısın canım sağduyulu davranmak galeyana gelmemek lazım.şimdi birde farkında olmadan kürtler ayrımındayız.bu da yanlış tarafa kaymaya sebp olabilri.bu cümleyi kurmamaya dikkat ediyoum.tabi o kdar olsa saklanamz diye düşünüyoda insan hani bilemiyoruz ki sonuçta bu yarı savş hali.olabilme ihtimalide vardır ha o kadar sayı değildirde belki birkaç tane daha fazladır.dilerim tek zerrelerine bile zarar gelmez ve inş bu zorlu günleride atlatır şehitlerimize borcumuzu öderiz.ama bi yandan da kim için ne içn diyroum ? otobüste 2 üniv. genç (muhtemelen özlede burslu okuyanlar) abi liselilerde miting yapmışlar ne yapacaklarsa nee karları varsa manyakmılar ne diye konuşuyolar.şok oldum ya.aramızda vardı epeyce bişey diyecektim kavga etmek istemedim.yaık ya ..muhtemeln şehitlerimizle aynı yaştalar..ama şu davranışlara bakar mısın ? !! yazık gerçekten... üzülenler çoğunluktayız ama zerresini kıpırdatmayanlarda az değil.günlerdir bnu gözlemledim maalesefki

insallah bu ruya hayirli olur bakalim ,tabire baktigime göre erkek evlat demekmis..

genclerin bazilari bu aciyi anlayamiyorlar ya gencliklerinden yada ekmek elden su göldenciliklerinden,sanki onlar askere gitmeyecek..insallah onlar askere gitmeden bu isler cözulur,ben umutluyum ulkemden ne zorluklari astik bunu da asicaz insallah..yakalim yikalim mantigida ise yaramaz bazirlari katliam istiyor ama .. bazi filmlerde izliyoruz pkk nin icince zorla tutulan oraya zorla cekilmis kurtulamayan insanlar var özellikle kadinlar,hayvan gibi yasiyorlar kadinlara tecavuz ediyorlar ,öyle bir röportaj okumustum pkk dan kacmayi basaran bazi kadinlarin anlattiklari insanin tuylerini diken diken ediyor..bazilari kacmaya tesebbus edince benzin dökup yakmislar canli canli..artik bu isin bir sonu gelmeli zalimlerin cezasi verilmeli tez zamanda..ordumuza cok is dusuyor insallah cözerler bu isi

inş canım inş bigün o günleri görürüz.bizim özlliğimiz savaş ülkesi olmamız, doğuştan asker vasfına bürürnmemiz.elbette baş edeceğiz.o salkların yazısını bende okumuştum.millet 3 kuruşa kanıp yön çiziyor sonrasıda işte içler acısı.valla hakediyorlar...

kıtty, senin yaptırdığın lazer ıpl miydi başka mı ? bizimki o. ama iyi değilmiş diye duydum umarım doğru değildir...

Son düzenleme:
ağlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kiz sen herseye agliyorsun hamilemisin yoksa

bende lazer epilasyon yaptirdim 1 bucuk sene önce.. alexsandr midir nedir ondandi benim lazer aletinin adi.. cok memnunum hic bi problem yasamadim bu zamana kadar

bende lazer epilasyon yaptirdim 1 bucuk sene önce.. alexsandr midir nedir ondandi benim lazer aletinin adi.. cok memnunum hic bi problem yasamadim bu zamana kadar

senin ağzını yerim ben :):):):)inşallah bembeyaz bş akıntım var kızlar süt gibi sizdede varmı böle bişi

ıpl kesinlikle azaltmıyomuş şimdi öğrendim güvenilir biyerden.modern ağdaymış çıkıyomuş geri iade isteyeceğiz.vermezse sağlık bak. na şikayet ederim dicem.güzellik saolnuydu çünkü.ve 2010 tarihiyle bu kuruluşlarda yasaklanmış bu aletlerin kullanımı....hiçte böyle sazanlık yapmazdım biri kefil olunca düşünmeden atladım resmen ya (( sen ne kadara yaptırmıştın çok olmuş ama olsun bi fikir olur...ve dr a mı yaptırdın ?

kızlar yaa hepinize çok teşekkür ederim canlarım...

darısı sizlere inşallah ben gribim hemde çok kötüyüm burnum durmuyor:)) hellomun dediği gibi zaten duygularım çok karışık...nazlım bilmezmiyim canım sarılırsın canım benim bizim kayıplarımız aynıydı erkek ve benim 14 senin 15 haftalık allahım bu güzelliği bu ay sanada gösterir inşallah tabii diğer kızları ayırmıyorum kayıplarımız aynı diye yazdım sana:)) tüm kızlarında allah istedikleri zamanda gönüllerine göre versin inşallah...

candaş, canım mutluluk gözyaşarı akıtıyoruz bazen inşallah bizde sende bu duyguları yaşayacağız canım benim...adaşıma selam ellerinden öperim canım...

renkliatlas, allah seninde emeğini boşa çıkarmasın bu ay sen ve nazlımda çok çalıştınız inşallah duyacağız sizdende güzel haberler....

nuray canım ne yaptın meraktayım?

hello daha girmedin topiğe guatr işi ne oldu?

bende kayınbabamı hastaneye götürücem dr geldi sabah taş var demiş ambulans çağırdım görüşürüz kızlar hepinizi tek tek yanacıklarınızdan öptüm hamile sihiri olsun size göbüşlere bebişler dolsun kolay gelsin sizlere...

canim bi klinikte yaptirdim ,hemsireydi yapanlar ..ama önceki sene tayinim cikinca biraktim yarida ama tuyler %90 azaldi suan cok az var genital bölgemdekiler cok daha az yani almasam sorun olmuyor renkleri sarimsi kol tuyu gibi.. koltuk altimdakilerde öyle ama onlar biraz daha koyu ama cok az oldugundan 5 6 tel onlarida aliveriyorum..cogalmadi canim ama ilerleyen zamanlarda nasil olur bilmiyorum

ablacımmm yüreğine sağlıkkkkk ee sen ne zaman test yaptırcan hastaneye gidiomuşun arada kendinide kaynatsaydın keşkem

kızlar hepiniz çk sağolun annemde bilgisayr kapandığı için girememiştm,şimdi evdeym ara ara girerm.günlük senin adınada çk sevindm canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyz,candaşım bende özledm sizlerii grip oldm bayağ yattm zor geçti valla 20 gün sürdüü,kendime çk iyi bakmam lazım ,diğer kızlarda iyidr inşalah.dr bana sölemek için erken ama kıza benziyo dediii,o kadar mutlu oldumki sağlıklı olduğuna hiç aklıma cinsiyeti falan gelmemişti ,ilkinde daha 6 haftalıkken kız olursa ismi böle olsun falan diyodm ama bunda ettiğim tek duaa allahım bebeğimle beni sağlıkla kavuşturmk nasip eyle diyorm.

canımmmmmm hoşgeldin yeniden aramıza amanın prensesimiz mi geliyomuşşşşş maşallah allahım kucağına almayı nasib etsin merak ettik seni girmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…