Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmmm hoşgeldin yeniden aramıza amanın prensesimiz mi geliyomuşşşşş maşallah allahım kucağına almayı nasib etsin merak ettik seni girmeyince

bakalım öle gözüküyo ama bi dahaki kontrolde daha belli olur dedii,aminnnn canım inşallah,allahım hepimize göstersin o mübarek günüü.sizler naptınız nasıl gidiyo??

kizlar az önce yogun bi akintim oldu , uzayan turden..sabah 8 de iliski olmustu acaba ondan kalan bisey mi`? yumurtlamam gecti acaba tekrar mi yumurtluyorum?

kizlar az önce yogun bi akintim oldu , uzayan turden..sabah 8 de iliski olmustu acaba ondan kalan bisey mi`? yumurtlamam gecti acaba tekrar mi yumurtluyorum?

ben artık inanmam yumurtlamanın bi kez olcaana filan:)adetin 24.günüde ikinci yumurtamı gördsüm ya devam çalışmalara semacım adamaların iliğini kurutcas

ben artık inanmam yumurtlamanın bi kez olcaana filan:)adetin 24.günüde ikinci yumurtamı gördsüm ya devam çalışmalara semacım adamaların iliğini kurutcas

kiz allah iyiligini versin..dur bak ne diyecem bu gece saat 4 gibi atesler icinde kalktim cok cisim vardi,wc ye gittim..uyku uyaniklik halinde sanki koridorda bi bebek gördum anne dedi..hemen kostum kafayi yiyecez bu bebek fikri yuzunden.. sonra uyudum sabah 7 ye ceyrek kala felan yine uyandim yine atesler icindeyim wc ye gittim.. cisim gelmisti yine.. geldim esim uyandi dun calisma gunumuzdu ama yapmadik bu sabah yapalim dedi esim,ne olur ne olmaz diye...

simdide supurge yapiyordum bi islaklik hissettim wc ye gittim uzayan akinti!! yumurtluyom mu ayol yine yaaa ?! sen ne diyorsun canim? bugun sabah calisma yaptim ama hemen kalktim ayaga kahvalti hazirlamak icin

bu arada dr sana yumurtan mi var dedi??? abooow

ama sen hiç benim yazdııımı okumamışsınnnnnnnnnnnnnnnnnn bende diom bu kız hiç yorum yazmadı sabah yazdııma baksana al seni yormuyayım:)

kızlar günaydınnnn bendede güzel haberler var dün doktora gittim soldaki yumurtam çatlamış veeee sağda bi tane daha kocamannnnn bi yumurta vardı oda çatlamak üzere dedi eğer ikiside döllenirse ikiz olma şansı bile varmış ay yeminle gerçek yumurta gibi kocamandı çok mutlu oldum kzılar adetimin 24.günündeyim çalışmaları sakın kesmeyin adete kadar devam bak ne zaman yumurta olcaa belli olmuyo bu ay allah sana iki şans vermiş dedi doktor inşallah olur arife gününe kadar adet olmazsa gel bebeğe yada bebeklere bakalımdedi:):):):

anaaaammmmmm cok sevindim kizzzz vallah adami sen kurut bu son 4 gunu iyi degerlendir ayyy insallah ikizin olurrrr canim yaaaaaaaaaaa

kiz gecmisi okuma özurluyum ben okusam bile gözden kaciriyorum

anaaaammmmmm cok sevindim kizzzz vallah adami sen kurut bu son 4 gunu iyi degerlendir ayyy insallah ikizin olurrrr canim yaaaaaaaaaaa

kiz gecmisi okuma özurluyum ben okusam bile gözden kaciriyorum

bende diom bu kız hiç yorum yazmadı ya rabbime şükürler olsun kız çok komiktiiii görsen bildiin yumurta gibi gülceem geldi idrara sıkışık gel dedi bide anammm o ultrasonda bastırdıkça bi çişim geldi sorma:)dün çalışma oldu bu akşamda yarında olcak huhuhuhuuuuuuuuuuu kuruttum adamı kuruttummmm

kiz kurutulmaz mi bende cift yumurta görrsem sabah aksam yaparim inanki cifter cifter gelsinlerrrr yihuuuu bak ne diyecem adami iyi besle bol bol balik et yedir adamcegizeee ! o isden öncede koyu bi nescafe tamamdirr

kiz kurutulmaz mi bende cift yumurta görrsem sabah aksam yaparim inanki cifter cifter gelsinlerrrr yihuuuu bak ne diyecem adami iyi besle bol bol balik et yedir adamcegizeee ! o isden öncede koyu bi nescafe tamamdirr
hayatta öyle zararlı şeyler içmez o kendine bi bakıooo ooo ben halt yiyeyim kimseye müdana etmeden alır herşeyini yıkar yer bana kaldıysa yandı zaten her akşam meyvesini yer düzenli yemekler hep zeytinyağlı yapılır asla hazır çorba filan istemezçok dikkat eder maşallah beni uğraştırmıyo muz aldım üdn:)

maşallah canım ya. benim hiç iki yumurta gözükmedi hiç bi kontrolümde. gerçekten büyük şans. inşallah tutar canım.

dedik sana o çizgi boşuna çıkmaz diye. tekrar çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kızın haberi var mı?eşin ne dedi?

bizim ki dikkat etmez , sadece deterjan kullanimima cok dikkat eder , cok kullanmami istemez, bul. mak. den cikan buklasiklari duru suyla calkalar... yemekleri ben yaparim zeytinyagli hazir corba hic kullanmam sadece knor bulyon kullanirim pilavlara... ama haftada 2 kere balik yemeye özen gösteriyoruz , gun icersinde protein almamisak mutlaka ekliyorum biseylere hic yemesek yumurta koyarim bir ögunde..özellikle calisma gunlerinde balik tuketmesine dikkat ediyorum , isvecte malum somon cok super ve ucuz bol bol somon yiyoruz , somon yaptigim gun mutlaka calisma oluyor adama enerji veriyor

muz dedin de dun ev yapimi puding yaptim , muz puresi yapip ekledim cok guzel oldu, esim doymadi benim tabagimida yedi..öylesine denemek icin yapmistim ama gercekten cok lezizdi

bizde hamsi yada alabalık yeriz pazar günleri klasik bol yeşillik salaytaaaaaaaa offfffff canım istedi sen şimdi bunuda hamileliğe bağlarsın :)bana gazı verionus varya havalara çıktım zaten

bizde hamsi yada alabalık yeriz pazar günleri klasik bol yeşillik salaytaaaaaaaa offfffff canım istedi sen şimdi bunuda hamileliğe bağlarsın :)bana gazı verionus varya havalara çıktım zaten

bu sefer baglamam.. daha yumurtalar yeni catladi du hele...anca döllencekte tutuncak öyle belirtin olucak hadi hayirlisi. sen benim belirtileri okudun mu gece halusunasyonlarimi

bu sefer baglamam.. daha yumurtalar yeni catladi du hele...anca döllencekte tutuncak öyle belirtin olucak hadi hayirlisi. sen benim belirtileri okudun mu gece halusunasyonlarimi

ay okudum unuttum yorumu yavrum hoş bişi diil buda:)hayrolsun diyorum

ay okudum unuttum yorumu yavrum hoş bişi diil buda:)hayrolsun diyorum

valla gece atesim vardi yaniyordum atesten dolayi diyrum o halusinasyon...hayrolsn.. yumurtlamadigina göre sen tam gaz devam ben de yumurtladim diyorum ama bugun akintim oldu seffaf uzayan cinsten..

nerdesiniz kizlar ... candas topiktesin sanirim.. ya önceleri bi sonsuz bosluk konusunu konusmustuk yaa heheh ben az önce yine bakindm erken gebelik belirtilerinde öyle bisey var elle muayene edince rahim agzi yumusak ve parmak kolay giriyorsa hamilsesin demek mis...adetten 10 gun önce belli olurmus..
kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis
diyor:26:

Kızlar merhaba yoğunluktan yazamadım tamamen de okuyamadım.
Öncelikle şehitlerimiz için çok üzgünüm.
Bomba haber sanırım Günlükten. Çok mutlu oldum canım. İnşallah Allah analı babalı büyütsün. Nazlımın da 2 yumurtası varmış sanırım. Sinaunun kızı olacakmış galiba. Çok okuyamadım da. Herkes iyidir inşallah. Çocuk, ev, dersler derken. Bu yoğunluğun için de 10 kasım programını bizim okula vermişler.
En genç ben ve bir bayan arkadaş bize kalmış. 2 gündür sinir oldum. Diğerleri emekliliği geçmiş hala çalışıyor. Çalışmasınlar o zaman...

2 gündür bu işle uğraşıyoruz. 60 kişilik oratoryo istemişler. Pop star arar gibi sınıf sınıfgezip öğrenci seçtik...
Zaman dar,öğrencide bahane çok. Hayırlısıyla işin içinden çıkarız inşallah. Bir de uçak bileti almıştık önceden. İstanbula gideceğiz. Rapor almam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…