Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah yardimcin olsun ,en nefret ettigim sey benimde siz gencsiniz siz yaparsiniz olayi...ama parali bise olsa en basta yaslilari yazarlar neymis kidemli..sinav görevi cikinca yasli olmazlar kosa kosa giderler, parasiz angarya is olunca genclere verin derleremekli olsalar gitseler keske...

istanbula neden gideceksiniz?

ohhhhhh ne güzel..demekki yumurtlama günleri değişebiliyormuş..klomenin etkisi mi acaba?ay benimde bu ay öyle olur mu acep:)

korkmuştum çizgi çıkmaz diye..çok şükür sevindim..bundan sonr hergün yap testini..nasılsa hep çift çıkacak:)

chnb böyle üzerime yıkıldımı nefret ediyorum..bilim bakalım bana ne yıktılar...TKY belasını offffff ne sıkıcı kağıtlarla uğraşmak... bu konuda renkliatlasa katılıyorum paralı bi iş olsaydı sınav falan koşa koşa giderlerdi..istanbula doktor için mi gideceksin..bu arada kromozonun fotolarını gönderecektin belli olacaktı bu hafta (umarım doğru hatırlıyorumdur) ne oldu?

renkliatlas rüyan harolsun...bu ay iyi çalıştın..gerçek olur umarım rüyan

Canım sorma bomba gibi gerginim. Dün müdüre gittik iki genç arkadaş olarak, zaten bu okulu istememiştim kadro yaşlı diye. Ama norm fazlası olunca seçtim. Buranın en iyi puanla öğrenci alan okullarından. Ama çok yaşlılar var. Müdüre dedimki başbakanı eleştiriyoruz burası yan gelip yatma yeri değil dedi diye.(Geçen konuşulmuştu okulda) Madem yaşlıyız diyorlar emekli olsunlar o zaman dedim. Sonra ortada bir cenaze var kaldırmamız lazım dedi. Ben de iki arkaşa mı kaldı dedim kaldırma işi. Bize kızdı yapmayın ben tek yaparım dedi. Paşa paşa gittik sınıfa öğrenci seçmeye. 70 kişiyi topladık salona. Lise 2 ve 3 lerden müdür yardımcısı yanımızda susmuyorlar. Bir bağırmışım, sormayın. Sussalarda yine başlıyorlar vır vır. Pazar günü de okul aile birliği toplantısı var. Hiç gidesim yok. Bizim aileler İstanbul'da canım.Uçak biletlerini önceden aldık tatili bağlarlar dedik ama 10 kasım haftası olduğunu unutmuşuz...

Şu işe yaramaz TKY çalışmaları... Kağıt israfı yalnızca. Ben bu sene sınav görevi de istemiyorum yazdım çok yoruluyorum diye. Canım çıkıyor sabah 8 akşam 3.20. Gel, çocuk, yemek, okul hazırlığı. Bir de eski okuluma da görevlendirme gidiyorum 1.5 gün. Çok yorucu. Salı günü sabah eski, öğlede sonra yeni okul. İstemedim o yüzde. Zaten oğlan da çok zorluyor beni. Canım öğrenemiyor. Ne yapacağım bilemedim. Fiş gibi kağıtlara kesip kura çekiyoruz. Şimdi biliyorsa birazdan unutuyor. Öğretmen de dedi 3 kişi var sınıfta böyle dedi canım çok sıkkın. Dikkat seti aldık ama ona bakmaya bile zaman yok. Gerçekten dikkat sorunumuz var...

Foto işi doğru. ARADIM AMA DOKTOR HALA GÖRÜŞEMEMİŞ BİR AY OLDU. hAFTAYA O BENİ ARAYACAKMIŞ. iNŞALLAH UNUTMAZ. Doktora belki gideriz, gitsek de dese ki doğal dene, şu aralar deneyemeyiz, şu oğlan okumaya geçene kadar. Huzurum kalmadı gerçekten...

Canım sorma bomba gibi gerginim. Dün müdüre gittik iki genç arkadaş olarak, zaten bu okulu istememiştim kadro yaşlı diye. Ama norm fazlası olunca seçtim. Buranın en iyi puanla öğrenci alan okullarından. Ama çok yaşlılar var. Müdüre dedimki başbakanı eleştiriyoruz burası yan gelip yatma yeri değil dedi diye.(Geçen konuşulmuştu okulda) Madem yaşlıyız diyorlar emekli olsunlar o zaman dedim. Sonra ortada bir cenaze var kaldırmamız lazım dedi. Ben de iki arkaşa mı kaldı dedim kaldırma işi. Bize kızdı yapmayın ben tek yaparım dedi. Paşa paşa gittik sınıfa öğrenci seçmeye. 70 kişiyi topladık salona. Lise 2 ve 3 lerden müdür yardımcısı yanımızda susmuyorlar. Bir bağırmışım, sormayın. Sussalarda yine başlıyorlar vır vır. Pazar günü de okul aile birliği toplantısı var. Hiç gidesim yok. Bizim aileler İstanbul'da canım.Uçak biletlerini önceden aldık tatili bağlarlar dedik ama 10 kasım haftası olduğunu unutmuşuz...

Şu işe yaramaz TKY çalışmaları... Kağıt israfı yalnızca. Ben bu sene sınav görevi de istemiyorum yazdım çok yoruluyorum diye. Canım çıkıyor sabah 8 akşam 3.20. Gel, çocuk, yemek, okul hazırlığı. Bir de eski okuluma da görevlendirme gidiyorum 1.5 gün. Çok yorucu. Salı günü sabah eski, öğlede sonra yeni okul. İstemedim o yüzde. Zaten oğlan da çok zorluyor beni. Canım öğrenemiyor. Ne yapacağım bilemedim. Fiş gibi kağıtlara kesip kura çekiyoruz. Şimdi biliyorsa birazdan unutuyor. Öğretmen de dedi 3 kişi var sınıfta böyle dedi canım çok sıkkın. Dikkat seti aldık ama ona bakmaya bile zaman yok. Gerçekten dikkat sorunumuz var...

Foto işi doğru. ARADIM AMA DOKTOR HALA GÖRÜŞEMEMİŞ BİR AY OLDU. hAFTAYA O BENİ ARAYACAKMIŞ. iNŞALLAH UNUTMAZ. Doktora belki gideriz, gitsek de dese ki doğal dene, şu aralar deneyemeyiz, şu oğlan okumaya geçene kadar. Huzurum kalmadı gerçekten...

Alt tarafı e,l, a ve t sesini öğrendiler. Buna bağlı kelime ve heceler. Daha fazlalışınca ne yapacağım? Bunları örenemedi tam olarak daha...:

Alt tarafı e,l, a ve t sesini öğrendiler. Buna bağlı kelime ve heceler. Daha fazlalışınca ne yapacağım? Bunları örenemedi tam olarak daha...:

ama zaten önemli olan elat ve inorm grubu..bütün çocuklar zorlanıyor.şimdi çoğu çocuk anlamadı kavrayamadı ses birleştirmek nedir 2. grup seslerden sonra rahatlayacaksın.ben 1. sınıf okttuğumda ilk başta anlayamayan öğrenciler 2. gruptan sonra tıkır tıkır okudular.günde 1 ses veriyodum.belli olmaz o 3 çocuk tüm sınıfı geçebilir yeter ki birleştirmeyi anlasın kavrasın..dedim ya önceki sayfalarda ela lale ve talat isminden nefret edeceksin:)

lonelines, ceza ve chnb kızlarrr çok teşekkürler allah sizinde gönüllerinize göre versin canlarım...

ceza, canım bugün kan testi yaptırdım bebişim çok küçük 98.45 çıktı 2 haftalık daha bende sinau gibi allahım sen bebeğimi sağlıkla kavuştur bana diye dua ediyorum canım...

chnb, vallahi çok yorucu bir tempo aslında istanbula gitmek size iyi gelecektir canım...

hello nerelerdesin yaa bugünde girmemişsin merak ettim seni canım sesss ver....

Canım ya Ela'yı okuyor da Lale'yi okuyamıyor. Defalarca yazdı, söylettik. Kura da 4 tip yazdım. Bir kağıda lale yazdım yanına lale şekli çizdim, 2. kadıda Lale yazdım kız çizdim. Tabi resim var okuyor, Lale ve lale yazınca okuyamıyor. Ne bileyim ben mi abartıyorum öğretmen de 3 kişi böyle deyince stres yaptım. Dün t yi verdi. Şimdi garibim t yazıyor. Zambak yayınlarının kitabından gidiyorlar ve bir defteri var. Bir de ezberlenecek her hafta şiir veriyor. Canımız çıktı haftasonuna 10 sayfa vardır kesin yazı. Niye koşturuyorlar ya geçmesin aralıkta şubatta ve martta geçsin. Canımız çıkıyor ya...

Cezacığım inorm dediğin gurup i,n,o,r,m sesleri mi canım? Sağ ol biraz rahatladım. Her şeyi kolay öğrenir, niye bunlarda sorun yaşıyoruz anlamıyorum. Kolay öğrenir sanmıştım oysa...

Canım maşallah... Geç döllenme mi? Her gün artacak değerin inşallah. Bayramdan sonra annemler gelecek yanımıza. Biraz rahatlarım. Vallahi şu çocuk okumaya geçsin bir fakir sevindireceğim hemen... İstanbul iyi gelir inşallah...

elayı kolay okur çünkü açık ses yani ünlü ile başlyor laleyi zor öğrenir çünkü kapalı la-le-ta -te zordur al-el-at -et kolaydır onlar için.. miniminibirlerim diye bir site var çok faydalı pıtırcık videolarını izlet faydalı olur belki:)hem senin içinde faydası olur.senin aldığı o setten bizim okulda bir arkadaşta aldı uzun vadede faydasını gördü çok memnun kaldı.

kızlar yazın yazın vallahi bizidee yakın vadede beklediği için bu konular öğreniyorum bende hoşuma gidiiyor yazdıklarınız...

nazlım, evet canım vallahi arada kaynadım bende kayınvalideme dedim anne bende gribimya numara aldım muayene olucam onları bıraktım polikliniğe tam gaz kan verdim çıkışta aldım çok şükür

lonelines yanılmıyorsam sen sormuştun canım, eşimle testi akşam beraber yapmıştık daha doğrusu ben yaptım negatif çıksa ona söylemeden atıcaktım sonra silik çizgi görünce onada gösterdim değişik bir şekilde sevindik( hepimizin yaşanan bir geçmişi var biliyorsun...allah birr daha yaşatmasın...sonra bugün kan testini yaptırınca aradım haberi yoktu çünkü hastaneye yolum düşünce:)) dedim evet varmış çok şükür oda gözümüz aydın o zaman dedi...

kimseye söylememe kararı aldık ama bir arkadaşım var kız ilk hamile olduğunu bana söylemişti ve biz hastaneden gelince aramasınmı sürekli soruyor ne yaptınız diye bende lafı karıştırdım bize gel dedim yok dedi dedimki gelirsen söylerim o zaman geliyorum demezmi:)) bende o saatten sonra yalan söyleyemedim tabii geldi ama kimseye söylemeyeceğiz dedim...öyle sizler ve tek o arkadaşım biliyor...

kızıma söylemeyi düşünmüyoruz canım çünkü geçen sefer herkez söyledi daha küçüktü vee mahvoldu psikolojisi bozuldu ben kardeş istemiyorum diye dolanmaya başladı herkezede söyleyedeğiz duyulunca bide cahil insan çok kaynanamlar özellikle kardeşi olsa bu onu öldürür falan konuşmaları çok yaptılar kıskanç kızım bu defa bunu yaşatmayacağız inşallah işte böyle canım...

bişey sorcam kızlar...37 günde bir adet oluyorum buna göre pazar yumurtlamam lazım bugün ilişki oldu yarını es geçip pazar mı çalışalım yoksa yarında çalışalım mı kafam allak bullak

gunlukcum masallah yaa kan vermissin artik icimizde suphe kalmadi cok sukur.. bende hala adet gormedim... bakalim bekliyorum yarinida beklicem ondan sonra test yapicam.. esimde daha erken diyor gecen ayki tecrubeden dolayi.. bugunde bi arkadasima gittim ordan yeni geldim anca yaziyorum...
insallah saglikla sihhatle alirsin bebisini kucagina.. bencede kiziniza simdiden soylemeyin...dogru bi karar almissin.. insallah banada dua et canim bakalim hala bende ne agri var ne bisi.. insallah 1-2 gune benimde belli olur ya adet gelir ya bebis..tabii insallah bebis gelir :))))

oyyyyyyy maşallah

bişey sorcam kızlar...37 günde bir adet oluyorum buna göre pazar yumurtlamam lazım bugün ilişki oldu yarını es geçip pazar mı çalışalım yoksa yarında çalışalım mı kafam allak bullak

cezacim bence yumurtlama doneminse bence calisma yap derim.. yumurtlama donemin bittikten sonra gun asiri olmasi bana daha mantikli geliyor canim yinede sen bilirsin :))

bu ayyyy hep birlikte güzel haberler alırız inşallahhhh...sıra sende nuraycım..inşallah bebiş gelir

cezacim bence yumurtlama doneminse bence calisma yap derim.. yumurtlama donemin bittikten sonra gun asiri olmasi bana daha mantikli geliyor canim yinede sen bilirsin :))

ya 3 gün üst üste alışık değil benim bünyem..sperm hızı azaılrmı onu düşünüyom:18::18: Allahım sen gör halimi:)

ayy canim kiyamam yaa ama bende hic ustuste yaptigimizi hatirlamiyorum muhakkak ya 1 gun gecer yada 2 gun... 3 gun oldugu bile olurdu... esim cok yoruluyor o yuzden bisi diyemiyorum.. ama 2 gun ustuste olduysa bi gun ara ver diyebilirim ... insallah Rabbim halimizi gorur canim yaa bu ay bende umutluyum herkesten.. guzel haberler duyacagimiza inaniyorum

inşallah canım....bende bu aydan ümitliyim güzel haberler alacağız..umarım haftaya cuma nazlım ve candastan güzel hbaerler alırız:)ama önce sendennnnn:) bizde 2 gün ara veririz mutlaka..çok çalışmak biz göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…