- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.121
Kızlar merhaba yoğunluktan yazamadım tamamen de okuyamadım.
Öncelikle şehitlerimiz için çok üzgünüm.
Bomba haber sanırım Günlükten. Çok mutlu oldum canım. İnşallah Allah analı babalı büyütsün. Nazlımın da 2 yumurtası varmış sanırım. Sinaunun kızı olacakmış galiba. Çok okuyamadım da. Herkes iyidir inşallah. Çocuk, ev, dersler derken. Bu yoğunluğun için de 10 kasım programını bizim okula vermişler.
En genç ben ve bir bayan arkadaş bize kalmış. 2 gündür sinir oldum. Diğerleri emekliliği geçmiş hala çalışıyor. Çalışmasınlar o zaman...
2 gündür bu işle uğraşıyoruz. 60 kişilik oratoryo istemişler. Pop star arar gibi sınıf sınıfgezip öğrenci seçtik...
Zaman dar,öğrencide bahane çok. Hayırlısıyla işin içinden çıkarız inşallah. Bir de uçak bileti almıştık önceden. İstanbula gideceğiz. Rapor almam lazım...
ohhhhhh ne güzel..demekki yumurtlama günleri değişebiliyormuş..klomenin etkisi mi acaba?ay benimde bu ay öyle olur mu acep:)yaşşşşşaaassııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
içimede doğdu hani:)ablaaaa canımsın haberlerini berkliorum lütfen gündüz gir ve bize haber ver nolurrrr meraktan çatlarım bak ben
kızlar günaydınnnn bendede güzel haberler var dün doktora gittim soldaki yumurtam çatlamış veeee sağda bi tane daha kocamannnnn bi yumurta vardı oda çatlamak üzere dedi eğer ikiside döllenirse ikiz olma şansı bile varmış ay yeminle gerçek yumurta gibi kocamandı çok mutlu oldum kzılar adetimin 24.günündeyim çalışmaları sakın kesmeyin adete kadar devam bak ne zaman yumurta olcaa belli olmuyo bu ay allah sana iki şans vermiş dedi doktor inşallah olur arife gününe kadar adet olmazsa gel bebeğe yada bebeklere bakalımdedi:):):):
günaydınlar kızlarrr...
canım nazlım günaydın geldim kız merakta bırakmam sizi....
sabah tekrar yaptım testi daha belirgindi hayırlısı olsun inşallah....sanada çok sevindim canım 2 olmasada tekede razıyız canım inşallah çatlayan önden çatlayacakta arkadan tutmuştur canım benim...
allah yardimcin olsun ,en nefret ettigim sey benimde siz gencsiniz siz yaparsiniz olayi...ama parali bise olsa en basta yaslilari yazarlar neymis kidemli..sinav görevi cikinca yasli olmazlar kosa kosa giderler, parasiz angarya is olunca genclere verin derleremekli olsalar gitseler keske...
istanbula neden gideceksiniz?
ohhhhhh ne güzel..demekki yumurtlama günleri değişebiliyormuş..klomenin etkisi mi acaba?ay benimde bu ay öyle olur mu acep:)
korkmuştum çizgi çıkmaz diye..çok şükür sevindim..bundan sonr hergün yap testini..nasılsa hep çift çıkacak:)
chnb böyle üzerime yıkıldımı nefret ediyorum..bilim bakalım bana ne yıktılar...TKY belasınıoffffff ne sıkıcı kağıtlarla uğraşmak... bu konuda renkliatlasa katılıyorum paralı bi iş olsaydı sınav falan koşa koşa giderlerdi..istanbula doktor için mi gideceksin..bu arada kromozonun fotolarını gönderecektin belli olacaktı bu hafta (umarım doğru hatırlıyorumdur) ne oldu?
renkliatlas rüyan harolsun...bu ay iyi çalıştın..gerçek olur umarım rüyan
allah yardimcin olsun ,en nefret ettigim sey benimde siz gencsiniz siz yaparsiniz olayi...ama parali bise olsa en basta yaslilari yazarlar neymis kidemli..sinav görevi cikinca yasli olmazlar kosa kosa giderler, parasiz angarya is olunca genclere verin derleremekli olsalar gitseler keske...
istanbula neden gideceksiniz?
ohhhhhh ne güzel..demekki yumurtlama günleri değişebiliyormuş..klomenin etkisi mi acaba?ay benimde bu ay öyle olur mu acep:)
korkmuştum çizgi çıkmaz diye..çok şükür sevindim..bundan sonr hergün yap testini..nasılsa hep çift çıkacak:)
chnb böyle üzerime yıkıldımı nefret ediyorum..bilim bakalım bana ne yıktılar...TKY belasınıoffffff ne sıkıcı kağıtlarla uğraşmak... bu konuda renkliatlasa katılıyorum paralı bi iş olsaydı sınav falan koşa koşa giderlerdi..istanbula doktor için mi gideceksin..bu arada kromozonun fotolarını gönderecektin belli olacaktı bu hafta (umarım doğru hatırlıyorumdur) ne oldu?
renkliatlas rüyan harolsun...bu ay iyi çalıştın..gerçek olur umarım rüyan
Alt tarafı e,l, a ve t sesini öğrendiler. Buna bağlı kelime ve heceler. Daha fazlalışınca ne yapacağım? Bunları örenemedi tam olarak daha...:
ama zaten önemli olan elat ve inorm grubu..bütün çocuklar zorlanıyor.şimdi çoğu çocuk anlamadı kavrayamadı ses birleştirmek nedir 2. grup seslerden sonra rahatlayacaksın.ben 1. sınıf okttuğumda ilk başta anlayamayan öğrenciler 2. gruptan sonra tıkır tıkır okudular.günde 1 ses veriyodum.belli olmaz o 3 çocuk tüm sınıfı geçebilir yeter ki birleştirmeyi anlasın kavrasın..dedim ya önceki sayfalarda ela lale ve talat isminden nefret edeceksin:)
lonelines, ceza ve chnb kızlarrr çok teşekkürler allah sizinde gönüllerinize göre versin canlarım...
ceza, canım bugün kan testi yaptırdım bebişim çok küçük 98.45 çıktı 2 haftalık daha bende sinau gibi allahım sen bebeğimi sağlıkla kavuştur bana diye dua ediyorum canım...
chnb, vallahi çok yorucu bir tempo aslında istanbula gitmek size iyi gelecektir canım...
hello nerelerdesin yaa bugünde girmemişsin merak ettim seni canım sesss ver....
Canım ya Ela'yı okuyor da Lale'yi okuyamıyor. Defalarca yazdı, söylettik. Kura da 4 tip yazdım. Bir kağıda lale yazdım yanına lale şekli çizdim, 2. kadıda Lale yazdım kız çizdim. Tabi resim var okuyor, Lale ve lale yazınca okuyamıyor. Ne bileyim ben mi abartıyorum öğretmen de 3 kişi böyle deyince stres yaptım. Dün t yi verdi. Şimdi garibim t yazıyor. Zambak yayınlarının kitabından gidiyorlar ve bir defteri var. Bir de ezberlenecek her hafta şiir veriyor. Canımız çıktı haftasonuna 10 sayfa vardır kesin yazı. Niye koşturuyorlar ya geçmesin aralıkta şubatta ve martta geçsin. Canımız çıkıyor ya...
lonelines, ceza ve chnb kızlarrr çok teşekkürler allah sizinde gönüllerinize göre versin canlarım...
ceza, canım bugün kan testi yaptırdım bebişim çok küçük 98.45 çıktı 2 haftalık daha bende sinau gibi allahım sen bebeğimi sağlıkla kavuştur bana diye dua ediyorum canım...
chnb, vallahi çok yorucu bir tempo aslında istanbula gitmek size iyi gelecektir canım...
hello nerelerdesin yaa bugünde girmemişsin merak ettim seni canım sesss ver....
bişey sorcam kızlar...37 günde bir adet oluyorum buna göre pazar yumurtlamam lazım bugün ilişki oldu yarını es geçip pazar mı çalışalım yoksa yarında çalışalım mıkafam allak bullak
gunlukcum masallah yaa kan vermissin artik icimizde suphe kalmadi cok sukur.. bende hala adet gormedim... bakalim bekliyorum yarinida beklicem ondan sonra test yapicam.. esimde daha erken diyor gecen ayki tecrubeden dolayi.. bugunde bi arkadasima gittim ordan yeni geldim anca yaziyorum...
insallah saglikla sihhatle alirsin bebisini kucagina.. bencede kiziniza simdiden soylemeyin...dogru bi karar almissin.. insallah banada dua et canim bakalim hala bende ne agri var ne bisi.. insallah 1-2 gune benimde belli olur ya adet gelir ya bebis..tabii insallah bebis gelir :))))
cezacim bence yumurtlama doneminse bence calisma yap derim.. yumurtlama donemin bittikten sonra gun asiri olmasi bana daha mantikli geliyor canim yinede sen bilirsin :))
ayy canim kiyamam yaa ama bende hic ustuste yaptigimizi hatirlamiyorum muhakkak ya 1 gun gecer yada 2 gun... 3 gun oldugu bile olurdu... esim cok yoruluyor o yuzden bisi diyemiyorum.. ama 2 gun ustuste olduysa bi gun ara ver diyebilirim ... insallah Rabbim halimizi gorur canim yaa bu ay bende umutluyum herkesten.. guzel haberler duyacagimiza inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?