gunaydiiin nazlim...bu sabah erkenciyim..kocam grip oldu cok fena,aksam erkenden yativerdik..uykumuda alinca zipladim sabahin körunde aslinda 6 da uyandim yatakda dönup durdum adami rahatsiz etmeyim diye kalktim .. ruyan hayir olsun canimm insallah iyi haberler alacaksin bu ay, ben senden umutluyum. ben dun su sonsuz bosluk testini yaptim sonsuz bosluk yoktu
parağımı oraya sokmak korkunç işi gibi gelio:)zarar vercem gibi :)günaydın bebeişimm geçmiş olsun kocana banyo yapmaktan hastamı oldu adamcaaz benimki gibi
günaydın kızlar....
nazlım, canım bende sana teşekkür edicektim sizide yanımıza bekliyoruz bu ay kimse yukarda kalmasın ona göre...
renkliatlas, geçmiş olsun eşine canım bende nazlım gibi düşünüyorum ayyy ben oraya bırak parmak sokmayı dokunamam bile:))
ceza, canım benim yaa aslında etkilemek istemem seni ama ben bu ay yaptığım şeyi söyleyeyim ovulasyon ilk defa kullanmıştımya benim döngüme göre 8. gün başladık ovulasyonuda ilk o gün yaptım negatif hatta demiştimki burda bu dandik heralde chnbde devam et canım bende öyle sanmıştım dedi neyse 9. gün silik çizgiyi gördüm o günde çalıştık 10. gün yine silik o gün çalışmadık 11. gün yine silikti o günde çalıştık ben hep aynı koyuluğu bekliyordum 12. gün negatif çıktı ahhaaa dedim zaten topu topu 3 gün gördüm 2 gün çalıştım olmadı kesin diye düşündüm tecrübem oldu bu ay ona göre çalışırım diyordum ama o zaman tutmuş...bugün bırak yarın ve pazartesi çalış dicem ben ama yinede sen bilirsin:))
nuray, canım yaa ben sendende aynı şeyi duymak istiyorum şimdi senin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım başladı benim hormonlar sıra sende olduğu için öyle içten dua ediyorum ki canım sana inşallah yüzünü güldürür allahım...gerçekten çok istiyorum canım benim...bizde seninle beraber yürürüz...
dr umu aradım söyledim daha küçük olduğu için göremeyiz bayramdan sonra gel dedi sadece folik asit kullan dedi...dün arkadaşımda hamileliğini benim gibi öğrenmişti 2 haftalık ona dru progestan vermiş onu sordum yok sadece folik asit dedi..
böyle kızlar yaa 1 tane pantolonum vardı oda çok sıkıyor artık:)) eşime dedim yarın gidip eşofman alıcaz pantolonum var bitane kızımın hamileliğinden:)) eşim sabah giderken işe diyorki bebişimize iyi bak hayatım sıkı tut onu sakın bırakma o seni bırakırsa bile bırakma onu ayy off çok erken başladı bu hormonlar yahuu
allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder...
kızlar, bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...burada güzel bir dostluk yuvası kurduk hepimiz acısıyla tatlısıyla anlattık dinledik yorum yaptık moral verdik destek olduk kimsenin bilmediklerini burda yazdık rahatladık moralimiz yerine geldi içimiz rahatladı...çevremizde o kadar çeşit insan varki kimi kıskanç kimi bencil kimi çıkarcı ama buradaki dostluk senemin dediği gibi buradaki dosluktur belkide gerçek olan...burası farklı bir dünya anlatsakta kimse anlamaz burada olanları...inşallah günün birinde hep birlikte tanışırız dünya gözüylee... ve bebişlerimizde tanışır kaynaşır kocaman bir salon tutup kurtlarımızı dökelim kızlar ne var ne yok yıllardan birikim belki gines rekorlar kitabınada gireriz....hepinizi çok seviyorum...kucaklıyor ve tek tek öpüyorum canlarım..
ay ne bilim canim ben soktum istesonsuz bosluk yoktu sert yuvarlak bise vardi rahim agzi sanirim...
kocama da banyo yapmaktan hasta oldun dedim kizdigrip bu virus yoluyla bulasiyor banyoyla ne alakasi var dedi:26::26: kapmis biyerlerden, ama bence surekli banyo yapmanin etkisi var ,sonucta sabah yikaniyor sacini kurutsada disari cikiyor ordan usuttu bence:2::2: ama desem yine kizar...cok nazlii ..simdi yatiyo ona marankinin sarimsak corbasini hazirliycam bacim,turp gibi olur onu icsin :2: hicte kiyamam minnosumaa.
allah yardimcisi olsun..nasip degilmis demekki..rabbim bi daha yasatmasin...
gunluk nazlim bu sabah bizler variz sadece baya erkenciyiz...ben cok erken yattim ondan uyandim siz neden kalktiniz?? sarimsak corbasi yaptim feci kokuyor heryersimdi benim koca bebek kalkar puff der bögg der .. biraz yese iyi olur ama insallah yedirebilrim..
ben artik calisma yapamam kocam grip oldu.dun sabah yaopmistik allahtan..adete kadar bekliycem yapacak bise yok , icimden bi ses git yine sonsuz bosluga bak diyoebelki simdi vardir diyo ama zirt pirtta bakilmaz demi
ya ben çalışıom be kızım evde olsam hayatta bu saatte kalkmam pzar günleri 11 de falan kocam zorla uyandırıyo beni kafamdan aşşa su dökmüşlüğü bile vardır canım rabbim hakkımıda hayırlısını nasib etsin evlat istemeye korkar oldum
bende korkuyorum canim artikhele böyle duydukca etraftan rabbim hayirlisini versin..Allah bi daha yasatmasin o kötu seyleri
amin kuzum amin bizler burda kardeş gibi olduk kimselere anlatamadıımız şeyleri anlattık çok canım yandı saçmaladım sanırımyok canim yaa öyle deme..dua niyetine gecer..9 ay gözetim altinda ultrasona bagli yasamak istemem canim..Allah hayirli evlat versin, veren o alan o ,
"Hoşunuza gitmeyen şeyde hayır olabilir. Allah bilir siz bilmezsiniz!"
(Bakara Suresi 216. Ayet)
Rabbim cocuk vermezse o öyle uygun görmustur..yeterki hayirli evlat versin canim..hayirsiz evlad olmasada olur
amin kuzum amin bizler burda kardeş gibi olduk kimselere anlatamadıımız şeyleri anlattık çok canım yandı saçmaladım sanırım
anliyorum hepimiz yasadik o bunalimi..en cok beni yipratan cevre baskisi, inanki isvecte daha huzurluyum cevre baskisi yok..cocuk olmazsa olmaz diyorum ama turkiyede isler farkli herkes soruyor..hic haddine olmayan insanlar bilse soruyor
aynen yaa ben düşük yapalı bi ay olmuşrtu acım taze hala moralim bozuk kalktı biri bana ee ikinciyi ne zmaan düşünüosnuz dedi malllllllll sanki birinciyi kucaama aldımda insanlar geveze beyaa ben olursa kimseye sölemicem zaten
öyle canim ,bana hala diyorlar ve bunu surekli yapiyorlar bebegin dusmese simdi sukadar olucakti felan? neden hatirlatiyorlar diye hep merak ediyorum, surekli ayni aciyi tazeliyorlar ve bunu en yakinlarim yapiyor..canakkalede yasamaya karar verdik ama bazen dusunuyorum acaba hata mi ettik, akrabalarla ic ice olunca böyle oluyor..gerci esimin ne yapacagi belli olmaz belki 2 3 sene sonra gideriz istanbula yada ankaraya..
yabanci insan ne bilsin zaten benim bebegimi cocugumu soran yine akraba ? elestiren yine akraba aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?