- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.161
günlük ablam canım canım diyorum kocamannn çok mutluyum ve hergün birinizin haberini almak istiyorum ben dün rüyamda hamileymişim:)test yapıodum pozitifti hayrolsun inşallahhhhhhhh
cezacım çalışmalara devam bak ben doktora gittimde 24.günümdeydim doktor hikaye o 14.günler hiç belli olmaz yumurtanın ne zaman çatlıcaa dedi yorulcas ama değer biz dün akşamda çalıştık bug
nde devam hemdeşükür çocuk filan gelmio hiç aklımıza:):)
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
rüyan gerçek olur inşallahhhhhh
maşallah size..çalışmanızın sonucunu alırsınız inşallah
nurayyyyyy test yaptın mı merak ettim baakkkktest yaptınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
sabah sabah duygulandırdın canım yaaaaaaaa...evet güzel bi dostluk oldu burada..devam ettirmek dileğiylegünaydın kızlar....
nazlım, canım bende sana teşekkür edicektim sizide yanımıza bekliyoruz bu ay kimse yukarda kalmasın ona göre...
renkliatlas, geçmiş olsun eşine canım bende nazlım gibi düşünüyorum ayyy ben oraya bırak parmak sokmayı dokunamam bile:))
ceza, canım benim yaa aslında etkilemek istemem seni ama ben bu ay yaptığım şeyi söyleyeyim ovulasyon ilk defa kullanmıştımya benim döngüme göre 8. gün başladık ovulasyonuda ilk o gün yaptım negatif hatta demiştimki burda bu dandik heralde chnbde devam et canım bende öyle sanmıştım dedi neyse 9. gün silik çizgiyi gördüm o günde çalıştık 10. gün yine silik o gün çalışmadık 11. gün yine silikti o günde çalıştık ben hep aynı koyuluğu bekliyordum 12. gün negatif çıktı ahhaaa dedim zaten topu topu 3 gün gördüm 2 gün çalıştım olmadı kesin diye düşündüm tecrübem oldu bu ay ona göre çalışırım diyordum ama o zaman tutmuş...bugün bırak yarın ve pazartesi çalış dicem ben ama yinede sen bilirsin:))
nuray, canım yaa ben sendende aynı şeyi duymak istiyorum şimdi senin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım başladı benim hormonlar sıra sende olduğu için öyle içten dua ediyorum ki canım sana inşallah yüzünü güldürür allahım...gerçekten çok istiyorum canım benim...bizde seninle beraber yürürüz...
dr umu aradım söyledim daha küçük olduğu için göremeyiz bayramdan sonra gel dedi sadece folik asit kullan dedi...dün arkadaşımda hamileliğini benim gibi öğrenmişti 2 haftalık ona dru progestan vermiş onu sordum yok sadece folik asit dedi..
böyle kızlar yaa 1 tane pantolonum vardı oda çok sıkıyor artık:)) eşime dedim yarın gidip eşofman alıcaz pantolonum var bitane kızımın hamileliğinden:)) eşim sabah giderken işe diyorki bebişimize iyi bak hayatım sıkı tut onu sakın bırakma o seni bırakırsa bile bırakma onu ayy off çok erken başladı bu hormonlar yahuu
allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder...
kızlar, bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...burada güzel bir dostluk yuvası kurduk hepimiz acısıyla tatlısıyla anlattık dinledik yorum yaptık moral verdik destek olduk kimsenin bilmediklerini burda yazdık rahatladık moralimiz yerine geldi içimiz rahatladı...çevremizde o kadar çeşit insan varki kimi kıskanç kimi bencil kimi çıkarcı ama buradaki dostluk senemin dediği gibi buradaki dosluktur belkide gerçek olan...burası farklı bir dünya anlatsakta kimse anlamaz burada olanları...inşallah günün birinde hep birlikte tanışırız dünya gözüylee... ve bebişlerimizde tanışır kaynaşır kocaman bir salon tutup kurtlarımızı dökelim kızlar ne var ne yok yıllardan birikim belki gines rekorlar kitabınada gireriz....hepinizi çok seviyorum...kucaklıyor ve tek tek öpüyorum canlarım..
çok moralim bozuldu diğer topikte bi arkadaşın bebeğinin kalbi atmamış salı günü kürtaj olcakmış allahımmmmmmmm sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm çöok
Allahım tekrarından koru ya rabbim..sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle....amin
renkliatlas geçmiş olsun canım...boşluğa takılma canım ya..banada teehlikeli gibi geliyor..