Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
rüyan gerçek olur inşallahhhhhh
maşallah size..çalışmanızın sonucunu alırsınız inşallah

test yaptınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nurayyyyyy test yaptın mı merak ettim baakkkk
sabah sabah duygulandırdın canım yaaaaaaaa...evet güzel bi dostluk oldu burada..devam ettirmek dileğiyle

Allahım tekrarından koru ya rabbim..sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle....amin

renkliatlas geçmiş olsun canım...boşluğa takılma canım ya..banada teehlikeli gibi geliyor..

cezacım bak sakın kesme çalışmaları kuzummmmmmmmm senden de güzel haberleri alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kocamı kuruttum artık 1 sene ellemese ellemez sanırım:)

cezacım bak sakın kesme çalışmaları kuzummmmmmmmm senden de güzel haberleri alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kocamı kuruttum artık 1 sene ellemese ellemez sanırım:)

yaşa ya nazlım 1 yılda çok be 3 ay diyelim güldürdün beni:)inşallah canım geçen sene bugün o güzel haberi almıştım akşam 21.00 gibiydi...bir sene olmuş vay beeeeeee Allahım tekrar yaşatsın o güzel duyguları..

canım benim bu sene rötar yapmış olsun mutlu haberin senin adetleirn düşükten öncede bu kadar uzunmu sürerdi düzenin mi değişti kaç günün kaldı şimdi

canım benim bu sene rötar yapmış olsun mutlu haberin senin adetleirn düşükten öncede bu kadar uzunmu sürerdi düzenin mi değişti kaç günün kaldı şimdi

evet canım uzundu...ama bi düzensizlikde vardı..yani bazen 30 bazen 35. günlerde gelirdi..hamile kaldığım ay döngüm 30 du çünkü 12.ve 14. günllerde çalışmıştık öyle tuttu..ve 31. günde öğrenmiştim hamile olduğumu..offffff gidip kocamı uyandırayım bari kahvaltı yapalım...geceden çıktı uyusun diye ayrıldım yanından öptm canım ben mutfağa börek yapmaya:)

afiyet olsun kuzummmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısı bakalım bana da 5 kasıma kadar adet olmazsa arife günü gel dedi

ceza canım benimde geçen sene satım bugündü 22 ekim... bu senede 20 ekim hamile olduüumu çğrendim allahım 1 yıl sonra aynı mutluluğu yaşattı bana darısı çok geçmeden sizlerin başına AMİNNNN....

YAA KIZLAR hello girmiyor bir kaç gündür ...

yok canim tehlikeli degildir neden olsun ki dikkatli olduktan sonra ama sonsuz bosluga takilmiycam gunumu bekliycem sabirsiz olmiycam:)

yasamadiklari icin bilmiyorlar..canakkale guzel memleket eyvah eyvah geyikli de cekildi ama orda yasamak istemezsin cok SIKIci sakin kimse yok yazin guzel ama kisin hic bisey yok orda biz merkezdeyiz

canım şu listeye beni de ekler misin?
5 kasım batım.

test yaptınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

daha yapmadim nazlicim sizin israrlariniza dayanamayip yapacam galiba.. isin kotusu evde testte yok almam lazim.. esimde daha diyo erken erken.. aldirmiyo testi..:18::18: suanki ruh halim boyle valla

Allah razi olsun gunlukcum.. insallah daha kirmizilar gelmedigi icin bende umut var diyorum.. eniste baslamis artik bebisimizi sevmeye.. Allah insallah bu defa yuzunuzu guldursun ..bendede hala adet gelecekmis gibi bi belirti yok buraya gore 1 gun gecti bugun 2. gun.. gecen ay 3.gun kirmizilar gelmisti.. acele etmiyim diyorum ama dayanamayip yparsam hemen yazarim zaten..

renkliatlascim gecmis olsun eniste icin..corban ise yaramistir insallah..bu ara herkes hasta valla bendede hala gecmedi burnum akiyor...

cezacim biliyorum merak ettiginizi canim yaa bende felaket stresliyim ne yapsam diye dusunuyom.. insallah en gec yarina haber vericem size opuyorum canim

nuraycığım bencede bekle eşine katılıyorum yani o tke çüzgi daha çok insanı üzüyor kendini rahat bırak hiç bişey yokmuş gibi davran ben bebk olayını çıkarmıştım ovulasyonda beni rahatlattı dedimki yok tutmadı çünkü yakalayamamıştık diye düşünmüştüm hep adetşm yinemi olmayacak diye düşünüyordum bebek olayı tamamen çıkmıştı aklımdan yani...yarında çık dışarı eşin çalışmıyorsa gez rahatla dağıt kafanı akşama kadar eve gelmeyin pazartesi haftanın ilk günü alalım senin o güzel haberinide inşallh...

bende daha bugunden oyle yapicam canim birazdan cikiyom evden gezeyim geleyim yarinada misafirim var 3 aile gelecek onlara bugunden bisiler hazirlamam lazim yani kafami doldurayimda insallah bebisi dusunmeyeyim..burda havalar guzel gidiyor bahar havasi..dusunmemek en iyisi opuyorum canim cok sagol dualrin icin hersy icin :))

günlük canım benim çooooooooookkk sevindim geçen ayın durgunluğu bozuldu artık gelsin bebişler arka arkaya allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel rahat bir hamişlik olsun inşallah çünkü hakketiğimizi düşünüyorum..

citaknuray müjde verme sırası sende sanırım canım inşallah bu sevincimiz hiç bitmez ben de bu hafta yumurtlama dönemine girdim sizden gelecek her güzel haber beni daha çok gaza getirecek hadi kızlar hep birlikte

loneliness canım batllar aynı inşallah bu ay kırmızı yerine gelir kendimden de çok senin hamiş olmanı yürekten istiyorum..

renkliatlas canım ii bak enişteye hamiş oluncaya kadar lazım biliyosun çok geçmiş olsun cnm

nazlım ceza candas hello kity chnb kızlar nabersiniz geçmişi okuyamıyorum inşallah herkesin neşesi yerindedir benim koşturmaca bitmiyoki şimdide amcalar gezmeye başlamış eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum öğretmenlerim spor kulübü dökümanları olan var mı ?
bugün motorlu taşıt sınavı vardı geçerim heralde şimdi direksiyona odaklandım ama hocamı çıldırtıyorum sanırım gaz gaaaazzz minikler gaza bas deyip duruyor:) bir de hocam çok ciddi ben ise tam tersi ben güldükçe eminim adam deli oluyor ama bozuntuya vermiyor:)

Renkli atlas, o sonsuz boşluk olayını duydum ama çok gveniir değil bence.inş seninkinde yanılgıyı anlarız :) arikatürü görünce kk nın dr nun bana dediği aklıma geldi.sizin yumurtanız tavuk yumurtası değil kırılmaz :)) sen nasılsın canım ? bu hafta zordu pek yazamadım

Chnb, kötü olmuş görev size kalmış.Kolay gelsin size inş...bende diyorum bu kız nerelerde ?

Nazlım, canım geçmiş olsun arkadaşa.Zor maalesef ümitlerimizin yıkılıması zor.benimkinde de kalp atışı alınmamıştı.dr un bana verdiği kesin garanti 2. de kalp atışı alamam ihtimalin yok sayılır dedi.ama bende de belki düşük ihtimali olur normal inş kimsed olmasında zor ya

Günlük, canım annemde seni öpüyomuş yani hepinizi.Tebrik ediyo ayrıca :) taze anne stres erken başlamış umarım destinayı alıştırarak söylemeyi başarabilirsiniz.zor günler sizi bekliyo her bakımdan.inş çok sağlıklı hamilelikler nasip olur...

Minikler, canım selmlar naber?

Kızlar bende dayımlardayı Kırıkkalede.Bu hafta buluşma yoktu .. yarında Ankaraya döncem bizimkilerden önce.Mtinge katılmam lazım :) Benim rüyanın gündemi belli.. Şehit eşleri vardı hepsinin yanında ben varım bebekli anneler, hamileler.kısacası gözü yaşlı eşler.uyanıyorum tekrar aynı rüyaya dönüorum ne zor zmanlar yaşayanlar için

Kıtty, nasılsın canım düzeldimi boğazın biraz ?

Senem, doğum yanaştı heyecen dorukta sanırım ,?

Taf, dr bebeğin cinsiyetini söyledi mi ?

Ceza, umarım bebeği yakalarsın bu ay.Çalışmalara tam gaz devam :)

umarım kimsyi atlamamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…