Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günlüüüüüüükkkk??? Yeni gördüm aman Tanrım Tebrikleeeeeer Çok çok çok çok sevindim. Allah kucağında görmeyi nasip etsin, sağlıkla, mutlulukla, keyifle, tadını çıkara çıkara hamilelik yaşarsın inşallah.
Candas'ım az kaldı ya. Her an her şey olabilir, çantamız hazır, tetikteyiz Şaka bi yana 2 hafta kaldı sezaryen olursa. Kasıklarımda ağrı başladı yavaş yavaş. İş zulüm oldu resmen. Heyecan, korku bir arada. Allahım nasip edecek inşallah da siz de göreceksiniz; insan ne kadar isterse istesin korku dağları bekliyor doğum yaklaştıkça
Kitty'cim nasılsın? Çınar bebiş nasıl? Kontroller yolunda inşallah? Üzmüyo di mi anneyi?
Taf'cım var mı cinsiyetle ilgili bi gelişme?
Yeni güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum kızlar. Günlük'cüm ayağını sürüsün de arkası gelsin yine Hep öyle oluyor.
Ceza'cım senin hayat nasıl gidiyor? Nazlım? Nuray? chnb? nasılsınız arkadaşlar? Aklıma gelmeyen herkesi de öpüyorum kocaman kocaman

Son düzenleme:
Oyyyyy unuttum demeyi bak, unutulur mu böyle şey? nuraycım seni gördüm rüyamda. Hamişmişsin. Topiğe resimlerin koymuşsun ama böyle karnın koskocaman. Ben de ne zaman büyüdü bu, benim sıpa hala küçük diye fesatlık ediyorum Sen de "anlamadım ne zaman büyüdü, benimkinin cinsi böyleymiş" diyomuşsun Allah hayra çıkarsın, bekleten minnoş bu ay gelir inşallah. Taf'ın da hamileliğini görmüştüm rüyamda. Pek öyle içgörüsü yüksek biri değilim ama bu aralar rüyalarımı dikkate alınız

bu haftayida atlattik canim...insallah gelecek hafta guzellikler getirsin bizleere

canim kocam biraz duzeldi hasta olmasina ragmen dun calisma bile yapti..iyilessin diye bi ton sey yedirdim, bana bir suru enerjik sey yediyiron diyo yerimde duramiyorum diyo
canim yaa adamin basinin etini yeeeee! valla ben stresten bayilirim hic dayanamam adamin basinin etini yirim aldiririm o testi
kocama marankinin sarimsak corbasini yaptim dun valla yedi adam rahatladi,gripsen yap sende , marankinin sifali sarimsak corbasi cok kokuyo ama tadi guzel bir guzel terletiyor insani

ayyyyyy çok az kalmış kızımızın gelmesine maşallah...inşallah sorunsuz bi şekilde calaaksın kızını kollarına.iyi haberlerinizi bekliyoruz.ben iyiyim yumurtlama aşamasını bugün itibari ile bitiriyorum..artık 2 hafta bekleme süresine gicereğim..

hellom nerreledesin canım?iyisindir umarım..
günlüksiz nasılsınız bakalım:)
nuray test:)test:) manyaklaştık belekdikçe stres oluyor dimi insan..hayırlısını dileyelim
renklitlaas iyileştiğinize seviimdn sırada bekleme var?işte bu bölüm sıkıcı

cezacim bende yeni bitirdim yumurtlam suresini,gercekten bekleme asamasi cok bunaltici...ruyamda dusuk yaptigimi gördum bu gece aslinda dusukde degil ,hamileymisim kanamam oluyor ama pedimde tam ortada beyaz yer kaliyor yuvarlak..öyle bakiyorum uzuluyorum insallah bebek dusmez diyorum..gercekten psikolojimiz bozuldu

malesef kendimi saça tırnağa verdim:) 2 hafta nasıl geçer bilmiroyum

canım kötü olmuş ya. rapor alıp doktora gidecektin değil mi?
şimdi istanbul işi yattı mı
günlük, maşallah bebeğin kendini erken göstermiş, testte. belirtin var mıydı?
5-6 kasım da epey beklenen s.at var. inşallah hepimiz bayrama sevinçli gireriz.
senemcim, azs kaldı hadi. hayırlısıyla bebeğin gelir inşallah.
kitty gözükmüyor gerçekten

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallahhhh

günlükk doğru değil mi ? doğru elbette. tuttu en sonunda tuttu hemde bu ay yok olmadı falan demiştin ben diyordum sanaaaaa :)))) çok şükür çok sevindim sağlıkla uzun ömürle gelsin minik kuzu, gözyaşlarımı yutuyorum resmen tuzlu tuzlu, çok sevindim. İnşallah hamile olanlar bebeklerini sağlıkla uzun ömürle kucağına alır ve inşallah sağlıkla uzun ömürle minik kuzular tutunurlar annelerine... hepimizin yüzü gülsün.

evde çığlıklar atttım ve eşime söyledim günlük hamile diye,, hayırlı uğurlu olsun çok sevindim tebrik ediyorum dedi. HOLeyyy (oley de o )

Umarım bu ay teker teker dökülürsünüz, hamileyimmmmmmmmmm diye.

başka bir haber var mı?

nasılsınız?

nazlım kuzuuu gelsin ikizler aman iyi çalışınnnn. inşallah herşeyin çok sağlıklı maşallah çok sevindim.

candaşım nabersin? vuslat nasıl geçti

loniness citaknuray chnb ceza nazlım arkadaşlar ve ismini unuttuğum varsa nasıl herkes,, geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız....

senemcimmm ilk göz ağrımın gelmesine amanda amann ne kadar az kalmış, 2 bilemedin 3 hafta kalmışşş, sağlıkla uzun ömürle gelsin kuzu. Yicem ben onu yicem. Ben bile daha yolun ortasındayım deli gibiyim bir heyecan bir korku.
Cancan Çınar bugün hareket ettiler zatı şahaneleri. Trioid için dr gidiyorum. Yarın sabahtan gidecğeim yarın sabah belli olacak... Çok şükür şimdilik yolunda .

kızlar hepinizi çok öpüyorum, ben perşembeden beri annanemdeydim orada da internet yok, yarın sabahtan da dr gideceğim öğleden sonra 5 gibi en geç gelmiş olurum, umarım pzt bir deli güzel haber daha alırız.

senem, canım benim çok çok teşekkürler...allah sana nasip etsin sağlıkla bebeğini kucaklamayı ben inanıyorumki buradaki herkezi hamile kalıcak ve herkezin bebeği sağlıkla kucağına almasını nasip edecek allahım... ben şimdiden senin gibiyim canım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun canım...senemciğim bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve senin kullandığın testtenmiş hellom demişti banada uğurlu geldi ve nartanemiz gibi bizede bir sürpriz geldi...

hellom hellom merak ettik seni canım yaa nerde bu cici anne çok çok teşekkür ederim canım benim evet sen bana demiştin yaa ama ne bileyim canım bende tutmamıştır diyordum allahıma şükürler olsun darısı tün kızlara inşallah...vallahi canım hem çok sevindik hemde en başta sizin yaşadığınız tedirginlikleri yaşıyoruz...allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...amin...

nurayım, umarım bizi sevindirecek haberle gelirsin canım benim...

minikler canım benim sağol iyiyim çok şükür sende koşturuyorsun hee bebşinde düşünmediğin bir zamanda konsun göbüşüne canım...

lonelines canım teşekkürler evet bende anlamadım yaa erken oldu ama iyiki belli oldu yoksa soğan kürü uygulayacaktım bebeğim dediki anneciğim ben burdayım çok şükür bu ay çok istyorum hepinizden güzel haberler bu defa haftalara göre muhabbetimiz olsun allahım sizlerin yüzünüde tez zamanda güldürsün inşallah...

nazlım ve lonelines sormuştu sanırım, belirti sadece yaklaşık 1 haftadır göğüslerime bıçak saplanıyormuş gibi sancı giriyordu ara ara normalde hiç olmaz bi bu vardı başka bide biraz abes olacak ama :)) adete 2 gün kala ishal olurdum bu ay olmadı aksine kabız gibi bişey oldum oda test yaptığım gündü zaten o kadar başka bişey yoktu....

renkliatlas dur canım bak bende tutmadı diyordum hellom dur bakalım dedi bende durdum:)) bekleyelim ve görelim hayırlısı olsun...

candaşım, iyidir canım sende gezmişsin bu hafta ne güzel annene selamlarımı söyle teşekkür ederim ellerinden öperim canım...yarın konuşmak üzere:))

chnb, canım bugün nasılsın?

unuttuğum tüm kızlar nasılsınız?

Candascim beni atladin ((((((((

senemcim masallah ne guzel bi ruya gormussun insallah hayra ciksin bu ay olurmu bilmiyorum ama olmasa bile insallah en yakiin zamnda ruyan gercek olur

cezacim cok uzgunum sizi yine merakta birakicam ama hala test yapmadim, yapamiyorum elim gitmiyo bir turlu.. tabi daha testte almadik.. esimde bende boyle bekliyoruz saatleri..ne zormus.. gecen ayda gec geldigi icin umudum yok acikcasi ama gecen ay 3. gun gelmisti, bu ay hala gelen giden yok..
bugun mutlaka test alip yapicam.. esimin pazar pazar toplantisi cikti..gelsin almaya gidicez insallah.. tek cizgi cikarsa buyuk hayalkirikligi yasicam valla cok korkuyorum..

renkliatlascim bende cok istiyorum ama cok korkuyorum gecen ayda 3 gun gecikmisti hamile gezdim o 3 gun valla..insallah testi yapinca hemen haber vericem size... insallah Senemin ruyasi gercek olur dua edin kizlar..

gunlukcum cok sagol canim bende bekliyorum bakalim insallah hayirlisi olsun

nazlım..................................................... 29 ekim

loneliness..................................................... 5 kasım

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

citaknuray......................................................20 ekim

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

günaydn kızlarrrrrr

27.günüme gelmişim be pehhh zaman ne çabuk geçiyo sabah dayanamayıp test yaptım negatifti hayırlısı bakalım ikinci yumurtadan ümitliyim:)bi hafta sonra belli olur varmı yokmu diye sütyenlerimin hiç biri olmuyo gögüslerim öküz kadar oldu bunun dışında hiç bişi yok mutlu haftalar herkeseeeeeee

kizlar testi yaptim ve sonucc HAMILEYYYIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM

inanamiyorum hemen yazmak istedim gec aldik testi...iki cizgiyi gordum baya belirgin sekilde..cok agladim ilk gordugumde.. Senemcim ruyan cikti Allah razi olsun canim... insallah bu ay herkesten hamile haberleri duyalim yazacak bisi bulamiyorum sevincten delirmis vaziyetteyim

ay allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim canımmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu ay biliodum patlama olacağını yaaa ne zamandır durgunuz ee ne zaman yaptın test ay fotografını koy:):):):)):):9canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhhh

nazlım..................................................... 29 ekim

loneliness..................................................... 5 kasım

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...

Son düzenleme:

canimmmmm yaaa biraz once yaptim dur hemen yukleyeyim nasil oluyo bilmiyom ama bi yapayim... insallah en kisa zamanda sizlerdende haberi alicaz yarabbimmmmm yuzumuzu guldursun bu defa hepimizin

hemen listemizi yeniledim:):):)

canimmmmm yaaa biraz once yaptim dur hemen yukleyeyim nasil oluyo bilmiyom ama bi yapayim... insallah en kisa zamanda sizlerdende haberi alicaz yarabbimmmmm yuzumuzu guldursun bu defa hepimizin

oy kuzum benim yaaa rabbim güldürdü yüzünü allah kucağına almayı nasib etsin inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…