- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.181
Renkli atlas, o sonsuz boşluk olayını duydum ama çok gveniir değil bence.inş seninkinde yanılgıyı anlarız :) arikatürü görünce kk nın dr nun bana dediği aklıma geldi.sizin yumurtanız tavuk yumurtası değil kırılmaz :)) sen nasılsın canım ? bu hafta zordu pek yazamadım
Chnb, kötü olmuş görev size kalmış.Kolay gelsin size inş...bende diyorum bu kız nerelerde ?
Nazlım, canım geçmiş olsun arkadaşa.Zor maalesef ümitlerimizin yıkılıması zor.benimkinde de kalp atışı alınmamıştı.dr un bana verdiği kesin garanti 2. de kalp atışı alamam ihtimalin yok sayılır dedi.ama bende de belki düşük ihtimali olur normalinş kimsed olmasında zor ya
Günlük, canım annemde seni öpüyomuş yani hepinizi.Tebrik ediyo ayrıca :) taze anne stres erken başlamış umarım destinayı alıştırarak söylemeyi başarabilirsiniz.zor günler sizi bekliyo her bakımdan.inş çok sağlıklı hamilelikler nasip olur...
Minikler, canım selmlar naber?
Kızlar bende dayımlardayı Kırıkkalede.Bu hafta buluşma yoktu .. yarında Ankaraya döncem bizimkilerden önce.Mtinge katılmam lazım :) Benim rüyanın gündemi belli.. Şehit eşleri vardı hepsinin yanında ben varım bebekli anneler, hamileler.kısacası gözü yaşlı eşler.uyanıyorum tekrar aynı rüyaya dönüorumne zor zmanlar yaşayanlar için
Kıtty, nasılsın canım düzeldimi boğazın biraz ?
Senem, doğum yanaştı heyecen dorukta sanırım ,?
Taf, dr bebeğin cinsiyetini söyledi mi ?
Ceza, umarım bebeği yakalarsın bu ay.Çalışmalara tam gaz devam :)
umarım kimsyi atlamamışımdır
günlük canım benim çooooooooookkk sevindim geçen ayın durgunluğu bozuldu artık gelsin bebişler arka arkayaallahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel rahat bir hamişlik olsun inşallah çünkü hakketiğimizi düşünüyorum..
citaknuray müjde verme sırası sende sanırım canım inşallah bu sevincimiz hiç bitmez ben de bu hafta yumurtlama dönemine girdim sizden gelecek her güzel haber beni daha çok gaza getirecek hadi kızlarhep birlikte
loneliness canım batllar aynı inşallah bu ay kırmızı yerinegelir kendimden de çok senin hamiş olmanı yürekten istiyorum..
renkliatlas canım ii bak enişteye hamiş oluncaya kadar lazım biliyosunçok geçmiş olsun cnm
nazlım ceza candas hello kity chnb kızlar nabersiniz geçmişi okuyamıyorum inşallah herkesin neşesi yerindedir benim koşturmaca bitmiyoki şimdide amcalar gezmeye başlamış eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum öğretmenlerim spor kulübü dökümanları olan var mı ?
bugün motorlu taşıt sınavı vardı geçerim heralde şimdi direksiyona odaklandım ama hocamı çıldırtıyorum sanırım gaz gaaaazzz minikler gaza bas deyip duruyor:) bir de hocam çok ciddi ben ise tam tersi ben güldükçe eminim adam deli oluyor ama bozuntuya vermiyor:)
canim yaa adamin basinin etini yeeeee! valla ben stresten bayilirim hic dayanamam adamin basinin etini yirim aldiririm o testidaha yapmadim nazlicim sizin israrlariniza dayanamayip yapacam galiba.. isin kotusu evde testte yok almam lazim.. esimde daha diyo erken erken.. aldirmiyo testi..:18::18: suanki ruh halim boyle valla
Allah razi olsun gunlukcum.. insallah daha kirmizilar gelmedigi icin bende umut var diyorum.. eniste baslamis artik bebisimizi sevmeye.. Allah insallah bu defa yuzunuzu guldursun ..bendede hala adet gelecekmis gibi bi belirti yok buraya gore 1 gun gecti bugun 2. gun.. gecen ay 3.gun kirmizilar gelmisti.. acele etmiyim diyorum ama dayanamayip yparsam hemen yazarim zaten..
renkliatlascim gecmis olsun eniste icin..corban ise yaramistir insallah..bu ara herkes hasta valla bendede hala gecmedi burnum akiyor...
cezacim biliyorum merak ettiginizi canim yaa bende felaket stresliyim ne yapsam diye dusunuyom.. insallah en gec yarina haber vericem size opuyorum canim
Günlüüüüüüükkkk??? Yeni gördüm aman TanrımTebrikleeeeeer Çok çok çok çok sevindim. Allah kucağında görmeyi nasip etsin, sağlıkla, mutlulukla, keyifle, tadını çıkara çıkara hamilelik yaşarsın inşallah.
Candas'ım az kaldı ya. Her an her şey olabilir, çantamız hazır, tetikteyizŞaka bi yana 2 hafta kaldı sezaryen olursa. Kasıklarımda ağrı başladı yavaş yavaş. İş zulüm oldu resmen. Heyecan, korku bir arada. Allahım nasip edecek inşallah da siz de göreceksiniz; insan ne kadar isterse istesin korku dağları bekliyor doğum yaklaştıkça
Kitty'cim nasılsın? Çınar bebiş nasıl? Kontroller yolunda inşallah? Üzmüyo di mi anneyi?
Taf'cım var mı cinsiyetle ilgili bi gelişme?
Yeni güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum kızlar. Günlük'cüm ayağını sürüsün de arkası gelsin yineHep öyle oluyor.
Ceza'cım senin hayat nasıl gidiyor? Nazlım? Nuray? chnb? nasılsınız arkadaşlar? Aklıma gelmeyen herkesi de öpüyorum kocaman kocaman
cezacim bende yeni bitirdim yumurtlam suresini,gercekten bekleme asamasi cok bunaltici...ruyamda dusuk yaptigimi gördum bu gece aslinda dusukde degil ,hamileymisim kanamam oluyor ama pedimde tam ortada beyaz yer kaliyor yuvarlak..öyle bakiyorum uzuluyorum insallah bebek dusmez diyorum..gercekten psikolojimiz bozuldu
Canım sorma bomba gibi gerginim. Dün müdüre gittik iki genç arkadaş olarak, zaten bu okulu istememiştim kadro yaşlı diye. Ama norm fazlası olunca seçtim. Buranın en iyi puanla öğrenci alan okullarından. Ama çok yaşlılar var. Müdüre dedimki başbakanı eleştiriyoruz burası yan gelip yatma yeri değil dedi diye.(Geçen konuşulmuştu okulda) Madem yaşlıyız diyorlar emekli olsunlar o zaman dedim. Sonra ortada bir cenaze var kaldırmamız lazım dedi. Ben de iki arkaşa mı kaldı dedim kaldırma işi. Bize kızdı yapmayın ben tek yaparım dedi. Paşa paşa gittik sınıfa öğrenci seçmeye. 70 kişiyi topladık salona. Lise 2 ve 3 lerden müdür yardımcısı yanımızda susmuyorlar. Bir bağırmışım, sormayın. Sussalarda yine başlıyorlar vır vır. Pazar günü de okul aile birliği toplantısı var. Hiç gidesim yok. Bizim aileler İstanbul'da canım.Uçak biletlerini önceden aldık tatili bağlarlar dedik ama 10 kasım haftası olduğunu unutmuşuz...
Şu işe yaramaz TKY çalışmaları... Kağıt israfı yalnızca. Ben bu sene sınav görevi de istemiyorum yazdım çok yoruluyorum diye. Canım çıkıyor sabah 8 akşam 3.20. Gel, çocuk, yemek, okul hazırlığı. Bir de eski okuluma da görevlendirme gidiyorum 1.5 gün. Çok yorucu. Salı günü sabah eski, öğlede sonra yeni okul. İstemedim o yüzde. Zaten oğlan da çok zorluyor beni. Canım öğrenemiyor. Ne yapacağım bilemedim. Fiş gibi kağıtlara kesip kura çekiyoruz. Şimdi biliyorsa birazdan unutuyor. Öğretmen de dedi 3 kişi var sınıfta böyle dedi canım çok sıkkın. Dikkat seti aldık ama ona bakmaya bile zaman yok. Gerçekten dikkat sorunumuz var...
Foto işi doğru. ARADIM AMA DOKTOR HALA GÖRÜŞEMEMİŞ BİR AY OLDU. hAFTAYA O BENİ ARAYACAKMIŞ. iNŞALLAH UNUTMAZ. Doktora belki gideriz, gitsek de dese ki doğal dene, şu aralar deneyemeyiz, şu oğlan okumaya geçene kadar. Huzurum kalmadı gerçekten...
malesef kendimi saça tırnağa verdim:) 2 hafta nasıl geçer bilmiroyum
benim gögus agrilarim basladi az az adet olucagimin isaretidir bucok uzgunum..ama adet olucam kesin cunku en az 1 hafta önce basliyor benim bu sinyaller
Renkli atlas, o sonsuz boşluk olayını duydum ama çok gveniir değil bence.inş seninkinde yanılgıyı anlarız :) arikatürü görünce kk nın dr nun bana dediği aklıma geldi.sizin yumurtanız tavuk yumurtası değil kırılmaz :)) sen nasılsın canım ? bu hafta zordu pek yazamadım
Chnb, kötü olmuş görev size kalmış.Kolay gelsin size inş...bende diyorum bu kız nerelerde ?
Nazlım, canım geçmiş olsun arkadaşa.Zor maalesef ümitlerimizin yıkılıması zor.benimkinde de kalp atışı alınmamıştı.dr un bana verdiği kesin garanti 2. de kalp atışı alamam ihtimalin yok sayılır dedi.ama bende de belki düşük ihtimali olur normalinş kimsed olmasında zor ya
Günlük, canım annemde seni öpüyomuş yani hepinizi.Tebrik ediyo ayrıca :) taze anne stres erken başlamış umarım destinayı alıştırarak söylemeyi başarabilirsiniz.zor günler sizi bekliyo her bakımdan.inş çok sağlıklı hamilelikler nasip olur...
Minikler, canım selmlar naber?
Kızlar bende dayımlardayı Kırıkkalede.Bu hafta buluşma yoktu .. yarında Ankaraya döncem bizimkilerden önce.Mtinge katılmam lazım :) Benim rüyanın gündemi belli.. Şehit eşleri vardı hepsinin yanında ben varım bebekli anneler, hamileler.kısacası gözü yaşlı eşler.uyanıyorum tekrar aynı rüyaya dönüorumne zor zmanlar yaşayanlar için
Kıtty, nasılsın canım düzeldimi boğazın biraz ?
Senem, doğum yanaştı heyecen dorukta sanırım ,?
Taf, dr bebeğin cinsiyetini söyledi mi ?
Ceza, umarım bebeği yakalarsın bu ay.Çalışmalara tam gaz devam :)
umarım kimsyi atlamamışımdır
Oyyyyy unuttum demeyi bak, unutulur mu böyle şey? nuraycım seni gördüm rüyamda. Hamişmişsin. Topiğe resimlerin koymuşsun ama böyle karnın koskocaman. Ben de ne zaman büyüdü bu, benim sıpa hala küçük diye fesatlık ediyorumSen de "anlamadım ne zaman büyüdü, benimkinin cinsi böyleymiş" diyomuşsun Allah hayra çıkarsın, bekleten minnoş bu ay gelir inşallah. Taf'ın da hamileliğini görmüştüm rüyamda. Pek öyle içgörüsü yüksek biri değilim ama bu aralar rüyalarımı dikkate alınız
ayyyyyy çok az kalmış kızımızın gelmesine maşallah...inşallah sorunsuz bi şekilde calaaksın kızını kollarına.iyi haberlerinizi bekliyoruz.ben iyiyim yumurtlama aşamasını bugün itibari ile bitiriyorum..artık 2 hafta bekleme süresine gicereğim..
hellom nerreledesin canım?iyisindir umarım..
günlüksiz nasılsınız bakalım:)
nuray test:)test:) manyaklaştık belekdikçe stres oluyor dimi insan..hayırlısını dileyelim
renklitlaas iyileştiğinize seviimdn sırada bekleme var?işte bu bölüm sıkıcı
kizlar testi yaptim ve sonucc HAMILEYYYIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamiyorum hemen yazmak istedim gec aldik testi...iki cizgiyi gordum baya belirgin sekilde..cok agladim ilk gordugumde.. Senemcim ruyan cikti Allah razi olsun canim... insallah bu ay herkesten hamile haberleri duyalim yazacak bisi bulamiyorum sevincten delirmis vaziyetteyim
ay allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim canımmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu ay biliodum patlama olacağını yaaa ne zamandır durgunuz ee ne zaman yaptın test ay fotografını koy:):):):)):):9canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhhh
canimmmmm yaaa biraz once yaptim dur hemen yukleyeyim nasil oluyo bilmiyom ama bi yapayim... insallah en kisa zamanda sizlerdende haberi alicaz yarabbimmmmm yuzumuzu guldursun bu defa hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?