Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yukledim nazlicim oldu herhalde ayyyyyyy ne yazacagimi bilmiyom

oy maşallahhhhhhhhhhhhhh nasılda anneeeeeee ben burdayım diyo:) amin kuzum inşallahhhhh sıra kimde bakalım:)

zaten ilk gordugum gibi tuvalette aglamaya basladim :)))) ilk sira candasla sende gorunuyor batlar ayni...sira ilk basta sizde sonrada sirayla diger kizlara gelsin insalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

zaten ilk gordugum gibi tuvalette aglamaya basladim :)))) ilk sira candasla sende gorunuyor batlar ayni...sira ilk basta sizde sonrada sirayla diger kizlara gelsin insalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

eee kimse varmıydı yanında eşine söledinmi belirtiler neydi dur çok heycan yapma kız bebiş var artık içinde:)

eee kimse varmıydı yanında eşine söledinmi belirtiler neydi dur çok heycan yapma kız bebiş var artık içinde:)

sadece esim yanimdaydi zaten testi birlikte almaya gittik.. testi yaptiktan sonra ben aglayarak ciktim dedi ne oldu falan ben aglamaktan soyleyemiyorum negatif mi dedi ben yok pozitif dedim ... sarildik birlikte.. onunda gozleri doldu :)) belirtilerde ne bilim yok gibi sadece goguslerde ince bi sizi vardi.. bbirde heray adet olacagim zaman karnimda agri olurdu bu sefer olmadi yani cokta bi belirti yoktu aslinda..

seni ve lonelinesi geçmişim sonra arkettim özür dilerim ama bugünün konusu sensin :)))) oleyyyyyy :)) canım çok tebrik ederim ya inan çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inş bu kez sonuna dek götürsün 9 ay sonra bebek ağlamalarla inletsin yeri göğü :) inş herşey gönlünce olsun ... valla ne yalan söyleyim ben bu ay sadece nazlımdan uöutluydum siz beni yanılttınız iyikide yanılttınız... darısı bu ay son kalan 6 kişiye.kendimi saymıyorum ben... ama gerçketen diğer arkadaşlarında yüzü güler inş bu ay ...

benimde kuzenim vandaydı kızlar bahsetmiştim.doğum yapalı 17 gün oluyo.hemde erçşişteydi.dün mitinge gittim k.validem aradı sordu kuzenine ulaştınmı diye ? hiç işeyden haberim yoktu benim.tam 2 saat sonra enişteye güç bela uşatık teyzem amcam yasta.sesimi duyunca haykırışlarla ağladılar.sonra iyiler diye aradım ama çare omadı.şükü 3 saat sonra kuzenmim hem teyzemlere hem bana ulaştı iyilermiş.ama çıldırmış gibiydi ağlıyodu .... heryer yıkık diyo başkada bişey diyemiyodu resmen şoktaydı . karsta görümcesi vardı oda şark görevinde.onun yanına gitmiş k.validesiyle.enişte orda. orda da olmak zorunda zaten çünkü polis...allah kalanlara yardım etsin inş dualarımız onlarla.yie kötü bi haftaya başaldık allah sonumuz hayır ede. yarın evlilik yıldönümümüz ve hiç umrumda değil ülkenin bu durumunu görünce.yine 3 de şehidimiz var benim zaten ümidim yokta olacaksa bile şua ara hamileyim haberi bile beni sevindirmez sanırım...

ayyy ağlarımmmmmmmmmmmmmmmm

candascim cok sagol canim Amin diyorum herbir dilegine insallah seninde herkesinde yuzu gulsun canim ennn yakinnn zmandaaaa

kuzenin icinde gercekten zor bir durum Allah korumus onlari evlerine bisi olmus mu? ne guzel konusmussun iyilermis ya sukurler olsun.. Turkiyenin uzerinde kara bulutlar geziyor Allah VAndaki herkesin yardimcisi olsun .. Sabir versin ..Evlilik yildonumunuzde kutlu olsun canim Insallah daha nice nice senelere eristirsin Rabbim

amin canım saol. Evet şükür Allah korumuş.Evlerinde tek bir çizik bile yokmuş.Tokide oturuyolardı.burdan anlamış oldum ki gerçekten tokiler sağlammış.tv de de dedi.tokilerde hasar yok diye.Allah cümlesinn yardımcısı olsun.Senin duyguların nasıl ? ne güzel ya verdik mi çifter çifter hamile veriyoruz.

Nazlım sen nasılsın ? sanırım 3. hamişte sen olursun ....

evet ya masallah demekki Tokiler saglammis :)) benim duygular baya karisik canim yaa saat suan burda gece 2'ye geliyor uyku tutmuyor...kocam coktan sizdi bile :)))) simdide ne olacak nasil olacak diye dusunup duruyorum..insallah 3er , 5 er olsun hamislerimiz :)))))

günaydın canım kuzenine geçmiş olsun evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun rabbim huzurlu bi yuva nasib etsin hep inaşlalh bidaki seneye beraber olursunuz ben haberleri izlemeye dayanamıorum artık ağlamaktan helak oluyorum allahım herkesin yardımcısı olsun sen benden ümitliydin kuzum ama benden önce ikisi patlattı bombayı ben bu ay pek ümitli diilim bakalım hayırlısı

masallah caninm coook tebrik ederim...! Allah nazarlardan saklasin canimmm cok öpuyorum dikkat et kendinee

renkliatlascim cok sagol canimm bende cok opuyorum insallah teker teker bekliyoruz hamislerimizi :))))

kizlar ben kacar felaket uykum geldi opuyorum herkesi yarin gorusuruz insallah

:) inş herşey güzel olacak olsun sloganımız.ilkindeki talihsizliği düşünme..zor biliyorum ama umutlu bakmamız lazım gerçi sende umutsuzluk sezmedim ben kocişini yalnız bırakma canım ya uyku tutmamış uyumak zor ama git sarıl ya yazık adamı ilk geceden baba moduna sokma :)
saol canım her iki dileğin içnde.haberler içler acısı zaten izlesen olmuyo izlemedende olmuyo inş senden de duyarız bu haberi. renkli atlas, ceza, lonelines, minikler, chnb ... allah heimizin gönlünce versin inş....

masallah caninm coook tebrik ederim...! Allah nazarlardan saklasin canimmm cok öpuyorum dikkat et kendinee

canım günaydın, nasılsın ?

candascim kuzenine cok gecmis olsun Allah korumus ya...bu nedir böyle diyorum her gun bir felaket haberi var ölu sayisi cogaldi 4 sehidimiz daha var artik kötu bir haber daha duymak istemiyorum.. resmen felaketler ulkesi olduk..dun esimle pazar yuruyusune gittik, bizimde hic birseyden haberimizi yoktu, eve geldim resimleri yukledim, yine haberimiz yok, t v mis yok bburda ,internetten aciyoruz haberleri ,bi actik ki ne görelim sok olduk valla..Allah imtihan ediyor bizleri bol bol dua edelim kizlar rabbim ulkemizi dustugu bu SIKIntilardan felaketlerden kurtarsin,musluman kardeslerimize yardim etsin göcuk altindakilere sabir versin tez zamanda kurtarsin insallah..amiiinn

nuraycim yaa cok sukur valla cok sevindim senin adina,cok dikkat et canim strese girme fazla...cok duygusal anlar yasamissiniz rabbim hepimize yasatsin bu duygulari..
hello cum bekle demissin ama ben adet olmadan en az 1 hafta önce göguslerim siser agrir ,hamile kaldigimda agrimamisti uclarda sizi vardi..hamile olmadigimi garanti edebilrim bu yuzden, esime dun gece dedim göguslerim agrimaya basladi o bile TUUHH dedi ...hayirlisi olsun bi dahaki aya Allah kerim..

nazlim ne yapiyon kizz bu sabah dun yoktun gözlerim seni aradi

günlük yaaa korku nasıl oluyormuş şimdi sen beni tüket :)))) yaşıyormu yaşamıyormu dr kontrolleri kasıntı ayyyyyyyyyyyy :))) ama çok sevinçliyim ya ben cidden inanıyordum ama regl olmayınca da diyordum ya regl olsun bu kıslar diye, çok şükür çokkk...

citaknuray çok şükür allahıma çok sevindim kuzummm çokkk hemde. Allah tamamına erdirsin. Mevlam kimseyi bu konuda yarı yolda bırakmasın.

Candaş,renkliatlas,loniless,ceza,minikler,nazlım çalışmaları serberst olan başka arkadaşlar var mıydı ? hatırlayamadım. Sırayla inşallah pıtır pıtır dökülsün...

chnb ise tam en güzel zamanımızda çalışmalara başlayacak herkes yükünü tutmuş olup tüm ilgisini ona yöneltebilecek.

kizlar vucut sicaklik tablomu koydum cok artmis vucut isim enfeksiyon felan mi var acaba bilemedim..

candascim iyiyim canim sen nasilsin?? hafta sonu esin geldi mi? bu arada evlilik yildönumunuz kutlu olsun,nice yillara tatlim..

Kıtty, slm canım.naber?

Atlas, eşim gelmedi canım.ben haftasonu dayımlardaydım.sonrada mitingete :) ama olayı siyasi hareketlere döktükleri için ve sürekli Allahuekber nidalarını kullandıkları için sinir oldum.bu ülke hepimizin ... kuzenim içinde evliliik yıldönümü dileklerin için teşekkürler.biz güzel haberi aldık darısı tüm bekleyişte olanlara.Allah bugünleri götürsün bidahada getirmesin inş.ve şimdi gazeteleri şoklarla okuyorum.nasıl bi kin ve nefret ki deprem için iyi olmuş deniliyo ? ! destekçisi varsa pkk nın, Türkiyeninde yanında olan kürtler var eminim.ırkçılık yapanlardan nefret ediyorum.bende ilk duyduğumda eşime şunu dedim, dilerimki ölenler pkk yandaşları olsun.ama hepsi pkk lı değildir ki ... şimdi ben yardım göndermek istiyorum kürt diye göndermeyecek miyim ? ne mantık ya !

ben yanlış görmedim demi nurayyyyyyyyyyyyyyyyyy
gelsin güzel haberler...sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrikelr canım...darsı başımıza inşallah..sağsalim kucağına alırsın inşallah
benim dersim boş iyi kideg irmişim nete:) güzel bi hafta başlangıcı oldu zapartesi sendromu falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…