Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keske sadece pkk yandaslari ölse..ne yazikki ögrendigime göre 30 tane ögretmen ölmus Allah rahmet etsin..orda sadece kurtler yok ki? facede göruyorum bende bazi yazilari,van belediye baskani ile ilgili ,ne yapalim ne derse desin bu bir insanlik meselesi ,umarim o belediye baskanida bundan sonra akillanir ona bir ders olur diyorum.. ordaki herks pkk yandasi degil ki? ben gecen bi video paylastim canim firsatin varsa izle, bakanim kurt olmaktan utanir oldum diyor adam,sehit cenazesine gelmis utancimdan iceri giremedim, ya biz onlardan degiliz ya onlar bizden degil diyor ,bunlar bizden degil bizi bunlardan kurtarin diyor..(pkk icin diyor )
böyle serefli onurlu insanlar da var bizim bildigimiz kurtler namusuna duskun imani kuvvetli insanlardir, karisini kizini daga pkk destekli eyleme gönderecek insanlar degiller! bunlar ney kim bizde anlamiyoruz valla..ya cok degistiler yada bunlar kurt degil..

cınam ercişte kuzenimin baldızı vardı iniilgzce öğretmeni..evi yıkılımş..çok şükür kendinde birşey yokmuş..ehmen erzuruma tanıdıklara gitti..eşimin çok samimi aradakşı varsı vanda çok şükür onlarda iyiymiş..bugün burda sökede şehit cenazesi var malesef..eşim canezeye gitti..

kızlaarrrrr ne buuuu? günlük ve nuray hamile mi yanlış mı okudum ay bi daha bakayım. geçmişe öyle bi bakıp size yazacaktım ama bi baktım tebrikler. ben bi daha gözleirmi iyice açıp okuyayım dönüyorum hemen ona göre sevinecem

valla buldum yazıyı. amanınnn günlükkkkk canım benim yaaaa.gitmiş kistler gelmiş bebik:))) oy maşlllaahh. Allahım sonuna kadar yaşatsın bu güzelliği sana. arayı açtın peşimi bıraktın diye sitem ederken sana, geldi bebiş iştee değerin kat ve kat artsın sonra pıtpıtları uydum de bize. sonra tesltler derken aayyy heyecanlandım şimdi:)) canım çok sevindim. destinaya kardeş geliyo. Allah gönlüne göre versin canıım benimm

oleyyyyy. nuraycım gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsin. ay bu ay patlama var yaaaa. hadi bakalım az kişi kaldı kızlar topiği boşaltıyoruz bu ay inşallah. candas ceza az kaldı hadiiii verin güzel haberleri

ceza83, yamatake, gunluk2011, NAZLIM+, _CandaS_+,
ohhhhhhh hekres burada ne güzel:)
yaşasın ingilizce:)

kızlar günaydın....

topiği açtığımdan beri ağlıyorum ya hem sevincimden hem üzüntümden...

nurayım, canımsın ayyyy ben biliyordum yaa emindim sana diyecektim ama senin hayal kırıklığınada uğramandan korktuğum için diyemedim hep biraz daha bekle dedim sana tam emin olalım diyee allahım ne güzel bir haber verdin sen bize yarabbim allah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hep iyi düşünelim iyi olsun canım eskiyi düşünmeyelim artık geldi meleklerimizin kardeşleri...canım allah nazarlardan saklasın allah bu dafa sonuna kadar götürsün inşallah eşinin ve senin gözün aydın

candaş, canım buruk bir haberle başlamışsın çok şükür kuzenin hayatta allah enkazdakilere yardım etsin yakını çlenlerede sabır versin...o duyguyu nasıl iyi bilirim 99 depremi allahım ne kötü günlerdi kimselere yaşatma,söylediğin her şeyede katılıyorum canım yaşanılan şeyleri suçlu suçsuz herkeze mal etmemek gerek burdaki depremdede neler neler söylendi duysanız aklınız hayaliniz durur yaa o gece gölcükte balo gibi bişey varmışda açık giyinmişlerde ondan olmuş deprem şimdi size soruyorum kocaeli küçük biryer istanbul buranın 3 katı de barlar pavyonlar afedersiniz anlayın işte ker... buralar yıllardır işlek gören yerler neden deprem kocaeliye vurduda istanbula vurmadı dimi ama yanlış anlaşılmasın asla olmasın böyle şeyler ortalıkta dolanan şu dedikodulara söylenen cahilce sözleredir kızgınlığım bunlar allahın takdiri buna kimse karışamaz laf edemez yaa bu nedemektir allah orayı sallamış kürt oldukları için doğuda sadece 1 şehirmi var kürtlerin yaşadığı allahım bu ne mantıksızlıktır yaa...orada kimbilir ne ler yaşanıyor biliniyormu biz yaşadık aynı şeyin ta kendisini yaa günlerce dağda kaldık tüpraş patlayacak korkusuyla yaşadık, yeni evli bir çift vardı mahallemizde enkazda kaldılar kadının kolundaki bilezikleri çalmışlar, evler terkedildi herkez kaçsın tüpraş patlayacak denildi, bunu fırsat bilen hırsızlar evleri yağmaladılar, çadırlarda yaşandı aylarca eski usul sular taşındı gölcük yerle bir oldu hafızasını bile yitiren oldu,daha neler neler canım yaa, eşim kürt daha öncede bahsetmiştim kürt olduğu halde memleketini bırakıp buraya geldi nedenmi pkk yüzünden çoluğum çocuğumuda almasınlar demiş kayınbabam adeta kaçmışlar onların yurt dışından geldiğini hepimiz biliyoruz sadece bizim ülkemizdemi var kürt bilinmeyen bir sürü şey var herkez kulaktan duymayla konuşuyor işte kısacası canım uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş dedikoduculuk dinimizdeki yeri nedir? gözünle görsen bile ilgilendirmez dimi ama gözleriyle görmeyenler neler söylüyor neler yazık yaa allahın işine karışmak allah affetsin onları ne diyeyim...

hellom, evet canım benim biz yüreğimizi ferah tutalım zaten allahım nasip etmişse bebeğimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız...

kızlar bu arada burada ettiğiniz tüm dualarınıza amiiiinnnn diyorum...

nazlım, dur bakalım yaa günün gelmedi bende yok diyordum biliyorsun:))

pileom, canım pileom özledik senide yaaa nasılsın canım? çok teşekkürler geçde olsa peşindeyim canım benim sen doğum yapmadan yetiştim sana allah o günleride hayırlısıyla göstersin bize...amin..

MNG Kargo deprem bölgesine gönderilecek yardımlardan ücret almayacağını duyurdu; 444 06 06.. En çok ihtiyaç duyulan malzemeler; battaniye, içme suyu, kuru gıda, bebek bezi, kazak..

Müslüman kardesinin ugradigi felaketi sevinerek karsilama Allah onu rahmetiyle o felaketten kurtarir da seni musibete imtihan eder.Hz.Muhammed s.a.v

Ay ve Güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır,
su herkesin suyudur da. Ekmek neden herkesin ekmeği değildir ?,
- ACI niye herkesin ACISI değildir-..?

Şeyh Bedreddin
acılarımız da KARDEŞ !!!

yaa evet bende şöyle bir okudum geçmişi çokkk tebrik ederim günlük ve nurayyy hadi insallah sorunsuz sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin allah...

kesinliklikle sonuna dek katılıyorum.her düşüncenin aşırısı tehlike.bu türkçülük içinde olsa müslümanlık içinde olsa zarar verir bize.bende anlamıyorum insanları.canım hiç video izleyemiyorum pc den kaynaklı.ama açabilirsem mutlaka izlerim.evde de pek giremediğim için sadece burdan takip ediyorum ...
canım arkadaşlarınız için çok geçmiş olsun ve şükürler olsun..maalesef cenazemiz varmış eşin için zor bigün olacak ( sen nasılsın ? çok sağol ayrıca...
canım ya çok haklısın.biraz önce arkadaş anlattı o 99 depremindeki söylentiyi.böyle saçmalık olur mu hiç ? ya o zman dini bütün şehirleri bulsa o zman ne diyecekler var.bilime uzak olduğumuz nasıl belli.dediğin gbi o zman istanbul yıkılsın o zman.manyak millet ya.evet demiştin canım.dediğin gibi kkkkkkkkkkkkkkkkler kürtlerden çıkmıyor elbet.türkte lazda çerkeste fazlasıyla şererfszlik edebiliyor.eşin gibilere binlerce kez helal olsun.ama muhtaca el uzatmayanada binlerce kez zehir zıkkım olsun varsa benim hakkm... orda sadece terör yandaşları yok devlet tarafından gönderilmiş insanlarda var.herşeyi unutsalar bbunu nasıl unutuyolar ki ... sen nasılsın canım yeni bebeğin nasıl ? :)
MNG Kargo deprem bölgesine gönderilecek yardımlardan ücret almayacağını duyurdu; 444 06 06.. En çok ihtiyaç duyulan malzemeler; battaniye, içme suyu, kuru gıda, bebek bezi, kazak..
ektra kadınlar içn ped ihtiyacıda çok olabilir....
Ay ve Güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır,
su herkesin suyudur da. Ekmek neden herkesin ekmeği değildir ?,
- ACI niye herkesin ACISI değildir-..?

Şeyh Bedreddin
acılarımız da KARDEŞ !!!
ne kadar doğru...
yaa evet bende şöyle bir okudum geçmişi çokkk tebrik ederim günlük ve nurayyy hadi insallah sorunsuz sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin allah...
Canım hoşgeldin.nasılsın ? karin nasıl ? sen nasılsın ? kaçıncı haftadasınz şimdi ?

Son düzenleme:
candaşım, şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür olmazda inşallh bebişimizi seviyoruz babsıyla işte :)) o bizi duyuyordur onu çok sevdiğimizi ve bizi bırakmamsını söylüyoruz canım allahın izniyle...öyle işte...

yamatake canım teşekkür ederim...sizinde az yolunuz kaldı sanırım allah yardım etsin kızına ve sana sağlık versin....

aman aman maşallah inş hiç olmasında, bebeinde sesini duyup bırakmayacak inş annesini babasını ve ablasını :)

kızlar akşama kadar yerime oturamadım çok yoruldum eve gitcem yemeğimde ypok offff hepinizi öpüyorum

Kızlar, içim gidiyor ama fazla takip edemiyorum.
Bugünün bomba haberi Nuraydan gelmiş. Allah zamanında, sağ salim kucağına almayı, hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Çok sevindim. Geçen ay pas geçmiştik. İnşallah darısı diğer arkadaşlara en kısa zamanda.

Günlükçüğüm sen iyisindir inşallah? Bebişinizi sevin tabi. İnsan kayıp yaşayıncadaha da seviyor mu nedir?

Renklitaş, inşallah bebişin seninledir.

Candaş Van'daki akrabaların adına sevindim. Diğer insanlar adına çok üzgünüm. 99 depremini biz de yaşadık. Şok olmuştuk. O yıl öğretmenliğe başlamıştım ve sınıflarda memleketlere göç olmuştu, İstanbulda öğretmendim o zaman... Evlilik yıl dönümünü de kutlarım.

Hellom beni sıkıştırmışsın araya yine. İnşallah siz güzel güzel bebişlerinizi alınca, belki sıra bana gelir. Bu ara eşimle de aram limoni. Aklımdan iyice çıkardım sanki bu fikri... Oğlan bugün sanki daha iyi gibi. Zamana ihtiyacım var sanırım, sakın 1. sınıfannesi olanlar hamilelik düşünmesin:))

Loneliness, senin nasıl gidiyor çalışmalar?

Segemy, canım az kalmış, Allah kolaylık versin, sağ salim al kucağına inşallah...

Nazlım inşallah ilk yumurta tutmadıysa 2. si tutmuştur....

Cezacığım sağ olasın. Minimini birlerimden elat gurubunu izlettim. Klipler bir hoş... T sesinde bizim yörenin tridine bandım türküsüne klip yapmışlar. Tridine bandım derken t'ler titriyor.:))

Minikler nasıl gidiyor 1. sınıf canım. Benim içim dışıma çıktı elat gurubuyla ilgili kelimelerden...

Bu arada T SESİNİ YAZARKEN BEN ÖNCE ÜSTTEN BAŞLATIYORDUM bugün bir sitede çizgiden gördüm. Hangisi doğru?

Dr arkadaşım biraz daha iyiymişsin sanırım. İnşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın...

Ben de yoğunum hala. 10 KASIM ÇALIŞMALARINDAN SESİM GİTTİ. Bu hafta yarın akşam ve cuma öğleden sonraya misafirim var. Perşembe günü de oğlanın sınıfında doğum gününü yapacağız...

İşte böyle arkadaşlar... Unuttuklarım varsa özür diliyorum...

henüz ilk sayfaya baktım ikinci müjde gelmiş hadi kızlarrrrr bi daha bi daha nuraycım allah sağlık sıhhatle tamamına erdirsin cnm..
kızlar deprem konusunda tüylerim diken diken izledim onlarla ağladım ve deprem + şehitlerimizi kullanarak siyaset yapanları şiddetle kınıyorum.. şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ama intikamını kürtlerden değil dağa çıkmış it sürüsünden alacağız bizler eğer ülkemizde yaşayan bir ırkı terör die suçlayıp dışlarsak o zaman teröristin ekmeğine bal sürmüş oluruz.. deprem ise tamamen bir doğal afet ve tabiki zorda kalan insanımıza HALKIMIZA yardım edecez.. buarada kardeş kardeş diyerek araya sınır çekiyorlar bence hiç dile gelmeseydi ne kadar güzeldi herşey..

chnb cnm ben de aynı durumdayım :) elat grubu gerçekten zor bir grup bugün i'ye geçtik sınıf mevcudum 13 kişi ve 8'i mantığı kavradı 2'si az ilgi istiyor 1 tanesi 3 gün üstüste devamsız ama yarın gelecek ve zeki bir çocuk kavrar gibime geliyor.. büyük t harfini sormuşsun cnm önce alt çizgisi yapılıyor üstü sonradan çiziliyor çocuklara öyle öğretiyorum ama ben kendim yazarken de senin öğrettiğin gibi yazıyorum :) çok da farketmez çünkü yanındaki harfle birleşmiyor mecburen kalem kalkıyor..
ben de 29 ekim de görevliyim ama saolsun arkadaşlar bana hiç görev bırakmadan hallediyorlar zaten teneffüs olayım şimdilik yok ya duvarlarla uğraşıuorum ya da öğrencilerle :) sabret cnm en fazla 2. gruptan sonra sana bu kadar yükü kalmaz.. bir de direksiyon öğrenirken dikkat ediyorum sitrese girince hatalı davranıyorum kendimi rahat hissedince güzel kullanıyorum çocuklar da böyle çok sıkmak ters tepkş yapıyor hepsinin bir kavrama zamanı var hepsi öğrenecek dert etmemek gerek marta kadar yolu var..

Yazdıklarına katılıyorum canım. Hepimiz bu vatan kurtarılırken mücadele ettik. Ayrım yapılmamalı. Valla bu Fransız ihtilalini yapanları şiddetle kınıyorum. Dünyaya milliyetçilik gibi tehlikeli bir dinamit attılar şimdi de ayıkla pirincin taşını. Hepimiz insanız. Gerisi alt kimlikler diğerleri ön plana çıkarılmamalı hiçbir zaman. Onlar bireysel özellikler olmalı bence...

Canım bizimkiler 28 kişi. Özel okul bir de düşün. İnşallah iyi olack. Şimdi büyük t ye baktım. Ben yanlış öğretmişim çocuğa canım. Bugün elat gurubu tekrarı yapmışlar okulda. Sınav nasıldı? Verdin inşallah...

sınav güzel geçti bayramdan sonra açıklanacak ve sonrada direksiyon sınavı.. ama artık korkum kalmadı haftasonuda eşim çalıştırıyor kendime güvenim geldi site adı vermek de sakınca varmı bilmiyorum ama eğitimhane die bir site var oraya arada gir 1. sınıf dökümanları felan oluyor cnm zorlandığında ordan sor türkiyenin her köşesinden öğretmen var ben çok faydalanıyorum o siteden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…