- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.221
keske sadece pkk yandaslari ölse..ne yazikki ögrendigime göre 30 tane ögretmen ölmusKıtty, slm canım.naber?
Atlas, eşim gelmedi canım.ben haftasonu dayımlardaydım.sonrada mitingete :) ama olayı siyasi hareketlere döktükleri için ve sürekli Allahuekber nidalarını kullandıkları için sinir oldum.bu ülke hepimizin ... kuzenim içinde evliliik yıldönümü dileklerin için teşekkürler.biz güzel haberi aldık darısı tüm bekleyişte olanlara.Allah bugünleri götürsün bidahada getirmesin inş.ve şimdi gazeteleri şoklarla okuyorum.nasıl bi kin ve nefret ki deprem için iyi olmuş deniliyo ? ! destekçisi varsa pkk nın, Türkiyeninde yanında olan kürtler var eminim.ırkçılık yapanlardan nefret ediyorum.bende ilk duyduğumda eşime şunu dedim, dilerimki ölenler pkk yandaşları olsun.ama hepsi pkk lı değildir ki ... şimdi ben yardım göndermek istiyorum kürt diye göndermeyecek miyim ? ne mantık ya !
seni ve lonelinesi geçmişim sonra arkettim özür dilerim ama bugünün konusu sensin :)))) oleyyyyyy :)) canım çok tebrik ederim ya inan çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inş bu kez sonuna dek götürsün 9 ay sonra bebek ağlamalarla inletsin yeri göğü :) inş herşey gönlünce olsun ... valla ne yalan söyleyim ben bu ay sadece nazlımdan uöutluydum siz beni yanılttınız iyikide yanılttınız... darısı bu ay son kalan 6 kişiye.kendimi saymıyorum ben... ama gerçketen diğer arkadaşlarında yüzü güler inş bu ay ...
benimde kuzenim vandaydı kızlar bahsetmiştim.doğum yapalı 17 gün oluyo.hemde erçşişteydi.dün mitinge gittim k.validem aradı sordu kuzenine ulaştınmı diye ? hiç işeyden haberim yoktu benim.tam 2 saat sonra enişteye güç bela uşatık teyzem amcam yasta.sesimi duyunca haykırışlarla ağladılar.sonra iyiler diye aradım ama çare omadı.şükü 3 saat sonra kuzenmim hem teyzemlere hem bana ulaştı iyilermiş.ama çıldırmış gibiydi ağlıyodu .... heryer yıkık diyo başkada bişey diyemiyodu resmen şoktaydı . karsta görümcesi vardı oda şark görevinde.onun yanına gitmiş k.validesiyle.enişte orda. orda da olmak zorunda zaten çünkü polis...allah kalanlara yardım etsin inş dualarımız onlarla.yie kötü bi haftaya başaldık allah sonumuz hayır ede. yarın evlilik yıldönümümüz ve hiç umrumda değil ülkenin bu durumunu görünce.yine 3 de şehidimiz varbenim zaten ümidim yokta olacaksa bile şua ara hamileyim haberi bile beni sevindirmez sanırım...
lonelines, ceza ve chnb kızlarrr çok teşekkürler allah sizinde gönüllerinize göre versin canlarım...
ceza, canım bugün kan testi yaptırdım bebişim çok küçük 98.45 çıktı 2 haftalık daha bende sinau gibi allahım sen bebeğimi sağlıkla kavuştur bana diye dua ediyorum canım...
chnb, vallahi çok yorucu bir tempo aslında istanbula gitmek size iyi gelecektir canım...
hello nerelerdesin yaa bugünde girmemişsin merak ettim seni canım sesss ver....
kizlar testi yaptim ve sonucc HAMILEYYYIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamiyorum hemen yazmak istedim gec aldik testi...iki cizgiyi gordum baya belirgin sekilde..cok agladim ilk gordugumde.. Senemcim ruyan cikti Allah razi olsun canim... insallah bu ay herkesten hamile haberleri duyalim yazacak bisi bulamiyorum sevincten delirmis vaziyetteyim
kızlaarrrrr ne buuuu? günlük ve nuray hamile mi yanlış mı okudum ay bi daha bakayım. geçmişe öyle bi bakıp size yazacaktım ama bi baktım tebrikler. ben bi daha gözleirmi iyice açıp okuyayım dönüyorum hemen ona göre sevinecem
kesinliklikle sonuna dek katılıyorum.her düşüncenin aşırısı tehlike.bu türkçülük içinde olsa müslümanlık içinde olsa zarar verir bize.bende anlamıyorum insanları.canım hiç video izleyemiyorum pc den kaynaklı.ama açabilirsem mutlaka izlerim.evde de pek giremediğim için sadece burdan takip ediyorum ...keske sadece pkk yandaslari ölse..ne yazikki ögrendigime göre 30 tane ögretmen ölmusAllah rahmet etsin..orda sadece kurtler yok ki? facede göruyorum bende bazi yazilari,van belediye baskani ile ilgili ,ne yapalim ne derse desin bu bir insanlik meselesi ,umarim o belediye baskanida bundan sonra akillanir ona bir ders olur diyorum.. ordaki herks pkk yandasi degil ki? ben gecen bi video paylastim canim firsatin varsa izle, bakanim kurt olmaktan utanir oldum diyor adam,sehit cenazesine gelmis utancimdan iceri giremedim, ya biz onlardan degiliz ya onlar bizden degil diyor ,bunlar bizden degil bizi bunlardan kurtarin diyor..(pkk icin diyor )
böyle serefli onurlu insanlar da var bizim bildigimiz kurtler namusuna duskun imani kuvvetli insanlardir, karisini kizini daga pkk destekli eyleme gönderecek insanlar degiller! bunlar ney kim bizde anlamiyoruz valla..ya cok degistiler yada bunlar kurt degil..
canım arkadaşlarınız için çok geçmiş olsun ve şükürler olsun..maalesef cenazemiz varmış eşin için zor bigün olacakcınam ercişte kuzenimin baldızı vardı iniilgzce öğretmeni..evi yıkılımş..çok şükür kendinde birşey yokmuş..ehmen erzuruma tanıdıklara gitti..eşimin çok samimi aradakşı varsı vanda çok şükür onlarda iyiymiş..bugün burda sökede şehit cenazesi var malesef..eşim canezeye gitti..
canım ya çok haklısın.biraz önce arkadaş anlattı o 99 depremindeki söylentiyi.böyle saçmalık olur mu hiç ? ya o zman dini bütün şehirleri bulsa o zman ne diyecekler var.bilime uzak olduğumuz nasıl belli.dediğin gbi o zman istanbul yıkılsın o zman.manyak millet ya.evet demiştin canım.dediğin gibi kkkkkkkkkkkkkkkkler kürtlerden çıkmıyor elbet.türkte lazda çerkeste fazlasıyla şererfszlik edebiliyor.eşin gibilere binlerce kez helal olsun.ama muhtaca el uzatmayanada binlerce kez zehir zıkkım olsun varsa benim hakkm... orda sadece terör yandaşları yok devlet tarafından gönderilmiş insanlarda var.herşeyi unutsalar bbunu nasıl unutuyolar ki ... sen nasılsın canım yeni bebeğin nasıl ? :)kızlar günaydın....
topiği açtığımdan beri ağlıyorum ya hem sevincimden hem üzüntümden...
nurayım, canımsın ayyyy ben biliyordum yaa emindim sana diyecektim ama senin hayal kırıklığınada uğramandan korktuğum için diyemedim hep biraz daha bekle dedim sana tam emin olalım diyee allahım ne güzel bir haber verdin sen bize yarabbim allah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hep iyi düşünelim iyi olsun canım eskiyi düşünmeyelim artık geldi meleklerimizin kardeşleri...canım allah nazarlardan saklasın allah bu dafa sonuna kadar götürsün inşallah eşinin ve senin gözün aydın
candaş, canım buruk bir haberle başlamışsın çok şükür kuzenin hayatta allah enkazdakilere yardım etsin yakını çlenlerede sabır versin...o duyguyu nasıl iyi bilirim 99 depremi allahım ne kötü günlerdi kimselere yaşatma,söylediğin her şeyede katılıyorum canım yaşanılan şeyleri suçlu suçsuz herkeze mal etmemek gerek burdaki depremdede neler neler söylendi duysanız aklınız hayaliniz durur yaa o gece gölcükte balo gibi bişey varmışda açık giyinmişlerde ondan olmuş deprem şimdi size soruyorum kocaeli küçük biryer istanbul buranın 3 katı de barlar pavyonlar afedersiniz anlayın işte ker... buralar yıllardır işlek gören yerler neden deprem kocaeliye vurduda istanbula vurmadı dimi ama yanlış anlaşılmasın asla olmasın böyle şeyler ortalıkta dolanan şu dedikodulara söylenen cahilce sözleredir kızgınlığım bunlar allahın takdiri buna kimse karışamaz laf edemez yaa bu nedemektir allah orayı sallamış kürt oldukları için doğuda sadece 1 şehirmi var kürtlerin yaşadığı allahım bu ne mantıksızlıktır yaa...orada kimbilir ne ler yaşanıyor biliniyormu biz yaşadık aynı şeyin ta kendisini yaa günlerce dağda kaldık tüpraş patlayacak korkusuyla yaşadık, yeni evli bir çift vardı mahallemizde enkazda kaldılar kadının kolundaki bilezikleri çalmışlar, evler terkedildi herkez kaçsın tüpraş patlayacak denildi, bunu fırsat bilen hırsızlar evleri yağmaladılar, çadırlarda yaşandı aylarca eski usul sular taşındı gölcük yerle bir oldu hafızasını bile yitiren oldu,daha neler neler canım yaa, eşim kürt daha öncede bahsetmiştim kürt olduğu halde memleketini bırakıp buraya geldi nedenmi pkk yüzünden çoluğum çocuğumuda almasınlar demiş kayınbabam adeta kaçmışlar onların yurt dışından geldiğini hepimiz biliyoruz sadece bizim ülkemizdemi var kürt bilinmeyen bir sürü şey var herkez kulaktan duymayla konuşuyor işte kısacası canım uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş dedikoduculuk dinimizdeki yeri nedir? gözünle görsen bile ilgilendirmez dimi ama gözleriyle görmeyenler neler söylüyor neler yazık yaa allahın işine karışmak allah affetsin onları ne diyeyim...
hellom, evet canım benim biz yüreğimizi ferah tutalım zaten allahım nasip etmişse bebeğimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız...
kızlar bu arada burada ettiğiniz tüm dualarınıza amiiiinnnn diyorum...
nazlım, dur bakalım yaa günün gelmedi bende yok diyordum biliyorsun:))
pileom, canım pileom özledik senide yaaa nasılsın canım? çok teşekkürler geçde olsa peşindeyim canım benim sen doğum yapmadan yetiştim sana allah o günleride hayırlısıyla göstersin bize...amin..
ektra kadınlar içn ped ihtiyacıda çok olabilir....MNG Kargo deprem bölgesine gönderilecek yardımlardan ücret almayacağını duyurdu; 444 06 06.. En çok ihtiyaç duyulan malzemeler; battaniye, içme suyu, kuru gıda, bebek bezi, kazak..
ne kadar doğru...Ay ve Güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır,
su herkesin suyudur da. Ekmek neden herkesin ekmeği değildir ?,
- ACI niye herkesin ACISI değildir-..?
Şeyh Bedreddin
acılarımız da KARDEŞ !!!
Canım hoşgeldin.nasılsın ? karin nasıl ? sen nasılsın ? kaçıncı haftadasınz şimdi ?yaa evet bende şöyle bir okudum geçmişi çokkk tebrik ederim günlük ve nurayyy hadi insallah sorunsuz sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin allah...
candaşım, şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür olmazda inşallhbebişimizi seviyoruz babsıyla işte :)) o bizi duyuyordur onu çok sevdiğimizi ve bizi bırakmamsını söylüyoruz canım allahın izniyle...öyle işte...
yamatake canım teşekkür ederim...sizinde az yolunuz kaldı sanırım allah yardım etsin kızına ve sana sağlık versin....
henüz ilk sayfaya baktım ikinci müjde gelmiş hadi kızlarrrrr bi daha bi dahanuraycım allah sağlık sıhhatle tamamına erdirsin cnm..
kızlar deprem konusunda tüylerim diken diken izledim onlarla ağladım ve deprem + şehitlerimizi kullanarak siyaset yapanları şiddetle kınıyorum.. şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ama intikamını kürtlerden değil dağa çıkmış it sürüsünden alacağız bizler eğer ülkemizde yaşayan bir ırkı terör die suçlayıp dışlarsak o zaman teröristin ekmeğine bal sürmüş oluruz.. deprem ise tamamen bir doğal afet ve tabiki zorda kalan insanımıza HALKIMIZA yardım edecez.. buarada kardeş kardeş diyerek araya sınır çekiyorlar bence hiç dile gelmeseydi ne kadar güzeldi herşey..
chnb cnm ben de aynı durumdayım :) elat grubu gerçekten zor bir grup bugün i'ye geçtik sınıf mevcudum 13 kişi ve 8'i mantığı kavradı 2'si az ilgi istiyor 1 tanesi 3 gün üstüste devamsız ama yarın gelecek ve zeki bir çocuk kavrar gibime geliyor.. büyük t harfini sormuşsun cnm önce alt çizgisi yapılıyor üstü sonradan çiziliyor çocuklara öyle öğretiyorum ama ben kendim yazarken de senin öğrettiğin gibi yazıyorum :) çok da farketmez çünkü yanındaki harfle birleşmiyor mecburen kalem kalkıyor..
ben de 29 ekim de görevliyim ama saolsun arkadaşlar bana hiç görev bırakmadan hallediyorlar zaten teneffüs olayım şimdilik yok ya duvarlarla uğraşıuorum ya da öğrencilerle :) sabret cnm en fazla 2. gruptan sonra sana bu kadar yükü kalmaz.. bir de direksiyon öğrenirken dikkat ediyorum sitrese girince hatalı davranıyorum kendimi rahat hissedince güzel kullanıyorum çocuklar da böyle çok sıkmak ters tepkş yapıyor hepsinin bir kavrama zamanı var hepsi öğrenecek dert etmemek gerek marta kadar yolu var..
Yazdıklarına katılıyorum canım. Hepimiz bu vatan kurtarılırken mücadele ettik. Ayrım yapılmamalı. Valla bu Fransız ihtilalini yapanları şiddetle kınıyorum. Dünyaya milliyetçilik gibi tehlikeli bir dinamit attılar şimdi de ayıkla pirincin taşını. Hepimiz insanız. Gerisi alt kimlikler diğerleri ön plana çıkarılmamalı hiçbir zaman. Onlar bireysel özellikler olmalı bence...
Canım bizimkiler 28 kişi. Özel okul bir de düşün. İnşallah iyi olack. Şimdi büyük t ye baktım. Ben yanlış öğretmişim çocuğa canım. Bugün elat gurubu tekrarı yapmışlar okulda. Sınav nasıldı? Verdin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?