Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağ ol Minikler. Baktım şimdi. Bir sunu indirdim bile:))

renkliatlas anladım canım tabii burada gereksiz umut vermiyoruz, sen daha iyi bilirsin vucudunu, ısının yükselmesi enfeksiyona mı sebep. Dur bakalım kızlar dememdeki sebep
benim durmamış olmam, ben regl olamadım diye dert yanıyordum aklıma yerleşme kanaması hiç gelmemişti.

candaş canım kuzenine ne oldu kaçırmışım, ben bir sürü trip koşturma hastane arasındaydım kaç gündür ondan kopuk kopuk yazıyorum.

günlük ve nuray kuzular bence hemen folik plus almaya başlayn ve isterseniz progestoron da alın.dr gidene kadar. folik plus kesin onu zaten allahın emri dr veriyor.

chnb canım sen oğlanın dikkat dağınıklığı sebebiyle mi kavga etmiştin yada genel durum mu aranızın limoni olmasında sebep, ayrıca allahtan uğraş var, dr işlerini ne yaptın sen ,zaten çocuk yapma işi bizim elimizde değil malesef.

bana gelince...eşime trip yaptım, annanemdeydim kaç gündür evde değildim, eve geldim eşimin küçük kardeşi geldi izmirden sonra eltimlere gittik onlarda kaldık vss. bugün bütün gün hemen hemen dr daydım, tsh tahlilim 3,65 çıkmıştı sonra dr gittim falan ya geçen perşembe bugün işte tahlil souçlarımı aldım 2,40 çıktı hal böyle olunca 1 ay sonraya kaldım yine. off yani...
bu arada cmt günü bebek arabası aldık, uygun fiyata bulduk ondan aldım, ama içim hiç rahat değil doğmamış çocuğa don biçmek istemiyorum. annaneme götürcem :))) birdeee cmt günü annnem bebek çeyizi yapmış. onları verid bana onlarıda yıkayacağım ve annaneme götüreceğim. böyle işte.

chnb ablacim, gunlukcum cok sagolun kizlar Amin insallah dilekleriniz icin..Gunlukcum sevin bebisi bakalim sende var mi bi degisiklik falan ??

hellom Allah razi olsun canimm Amin.. sen nasilsin? keyfin sihhatin yerindedir insalalh..bizde size yetisicez insallah teyzesi :)))

canim vucut isisi yukselince adet gelmiyo diye biliyorum ben insallah bu ay senden bekliyorum gizel haberi.. sen icini ferah tut

ayyyy cok sagol cezacim insalla darisi basiniza en kisa zamanda canim opuyorummm

pileocum bende bu ay gunlukun pesini birakmadim tutundum eteklerine valla insallah saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim

miniklercim insallah bu ay birdaha duyacaz guzel haberleri Amin canimm

bende sabah esime kahvalti hazirladim sonra o gittikten sonra tekrar yataga, gece gec yattim diye uyanamamistim.. simdi kizlar sey soracam.. hamile oldugumuzu ogrendik esim bana 5 gundur elini surmuyor... adam bekliyodu haberi var mi yok mu diye... simdi bebek oldugunu ogrenince artik yok diyor (yani iliski) korkuyomus nasil yapcaz diyor.. simdi ayni sekilde devam edebilecekmiyiz ben bu kouda cahilim yaaaaa... ne yapmamiz lazim????

hellom yaaa simdi esine niye trip yaptin anlamadim ben yoksa benim kafam mi basmadi:44::44:bu tahlil sonucunun dusmesi iyi mi degil mi .. araban icinde iyi yapmissin canim ya almissin bi kosede dursun nasil olsa lazim olacak insallah... kotu dusunme sagsalim saglicakla alicaz bebekleri kucagimiza :))ooohh oohh ceyiz bile hazir masallah Allah gule gule giymeyi nasip etsin insallah

bende folicplus kullaniyorum zaten ama progesteron bana dr. dan recete olmadan hayatta vermezler.. ilk once bi dr'a gitmek lazim.. burda kurallar cok kati..ne zaman gitsem onuda bilmiyorum.. ilk once burda bi yere gidiyosun ssk gibi bir yer.. ordan kayidini yaptiriyosun hamileyim diye... sonra eve 10 gun sonra bir kart geliyor devletten.. o kartla herseyin burda ucretsiz.. en kaliteli doktora gitsen dahi ersey ucretsiz.. devler hamilelere manyak haklar tanimis.. ilk once oraya gidip karti cikartmamiz lazim onun icinde bir suru evrak lazim.. ugrasicaz bizde anlayacagin

TEBRİKLEEEEEEEERRR İşte bunu bekliyodum Aştım ben bu rüya olayını ya. TAFcığımı da rüyamda görmüştüm hamile kaldığı ay. Ben en iyisi bugün erken yatayım da bol bol hamiş getireyim topiğe Canımcım Allah kucağında görmeyi nasip etsin, sağlığıyla gelsin anneciğine babacığına miniğimiz inşallah.
Hamilelik riskli değilse cinsel ilişkide sakıca yok. Çok atraksiyonlu olmaması koşuluyla tabi Bence doktora gidin, kesenizi görün, doktorunuz okey versin. Benim eşim de doktor sakınca yok diyene kadar çok korktu, yaklaşmadı hiç. Ama doktor," bu şekilde düşecekse zaten sağlıklı değildir, cinsel ilişki düşüğe neden olmaz" deyince verdik coşkuyu Şaka bi yana, rahimle ilgili sıkıntı yoksa sorun olmaz. Onu da doktora gidince öğrenirsin. Tekrar tebrikler

senemcim ruyanada inanmistim acikcasi ama kendi kendime yok canim falan diyordum Allaha sukur..bugun inanmazsin sukur namazi kildim...bencede sen erken yat bati yaklasanlar var insallah gorursun kizlari artik sen gordun mu tamam diyecem kesin hamiledir anladim canim o zaman su ara biraz coskusuz olsun insallah haftaya falan gideriz herhalde keseyi gormeyi ..kalp atisi falan duyarmiyim acaba gidene kadar yollarda aglicaz :18::18:iyi dusunelim dimi herzman soyluyoruz .. cok sagol senemcim seninde cok az kaldi insallah hayirlisiyla tek avazda gelir kizin kucagina .. teyzeleri yesin onun poposunu cok opuyorrum

canim kendimden cok eminim ondan öyle dedim, daha önce hamile kaldigimda hic göguslerim agrimiyordu uclari yaniyordu..bu kes adet belirtilerim basladi her ay oldugu gibi hayirlisi olsun canim..

benim adete kadar atesim yukseliyor adet gunu dusuyor..suan göguslerim basladi cok fena..adet olmama 7 gun var yani..7 gun önce basliyor alternatifsiz...
ama ilginc bisey daha oldu suan yine uzayan akintim var ovulasyon mikroskobuna baktim kristallesme var yumurtlama var diye gösteriyor anlaayamadim, akintimda var bugun sabah calisma oldu yumurta varsa tutar insallah

canim sen nasilsin bulanti felan baska belirtin var mi? nasil hissediyorsun kendini?

iyi geceler herkeseeeeeeeee..
chnb ve hellom umarım çabucak barışırsınız...
yarın görüşürüz çok yazmayın haaaaaaaa:)

insallah canim hayirlisi olsun...bendede hicbir belirti yok ne bulanti ne bisi kendimi iyi hissediyorum yanisadece biraz uykum var o kadar insallah hersey sorunsuz gecer :)))

nuraycım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. çok sevindik hepimiz.
bu kötü günelrde böyle güzel haberler bize moral veriyor.

İyi düşün, iyi olsun Canım. Ben kalp atışı olayına fazla takmıştım. Hamileliğime sevinememiştim bile ikincide ama bir kadının iki kere arka arkaya düşük yapma ihtimali %5 bile değil diye okuyunca kendime geldim, bebişimin tadını çıkardım. Çok özel bir dönem seni bekliyor. İçinde adım adım büyüttüğün bebeğini her gün biraz daha hiseetmek dünyanın en güzel mucizesi. Her hamilelik de kendine has güzellikler taşıyor. Bu topikte herkes tadacak biliyorum. Taaaa içimden biliyorum. Bebişler topiği yapıcaz sonra da.

nazlım..................................................... 29 ekim

loneliness..................................................... 5 kasım

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

kahvaltıdan sonra döneceğim:))

renkliatlas, sana yazmadan geçemeyeceğim canım, kızımda ve ondan sonraki gebeliğimde adetten 1 hafta çnce hamile kaldığımı söylemişti dr umudunu yitirme canım

Günaydınlar herkese..

Kıtty, canım doğum yapan kuzenim vardı ya geöenlerde.Onlar Ercişte görevdeydiler.Depremde yani.Ama çok şükür hepsi çok iyi.Burunları bile kanamamış.Allah yaralılara acil şifalar versin, ölenlerede bol rahmet.Ailelerinede çok çok sabır diliyorum. Sizinde bebek arabanız hayırlı olsun öyle düşünme.Artık vakti.Allahın izniyle çınar'a kavuşacaksın.Don biçmiyosun ki hayata hazırlıyosun :)

Nasılsınız kızlar ? renkli atlas, nazlım , günlük? sizler onlıne sınız ya o yüzden sizlere soruyorum.

Ayrıca bilen varsa bişey sorcam.Tam testlerimizi yaptıracağız sanırım bayram sonrası.Hanfgi testleri yaptırmam lazım eşimin ve benim ? tek tek isimlerini yazarsanız sevinir + rahim ağzı testi çok can yakıyo mu ?

canım günaydın bence sizin hiç bi probleminiz yok tek sorununuz kavuşamamak ama testlerini yaptır chnb abla daha iyi bilir bunları adet oldunmu sen ne durumdasın

renli günlük günaydınnnnnnnnnnnnnn benim gögüslerim kocamannnn oldu eski düzenime göre bugün adet günüm ama düzenim tamamen değiştiğinden bilemiorum

kiz benimde göguslerim inek gibi oldu, gece yatarken sutyeni cikariyorum inek memesi gibi yayiliyor öyle böyle kocaman olmadi ama adet öncesi hep oluyor benim..kesin kanaat verdm ben adet olacagima normal zamanda da adet belirtilerim böyle benim.. bi daha ki ay preseed jel diye bisye varmis ondan almayi dusunuyorum , burda baya ucuz turkiyeye göre..alip bide onu deneyecem, forumda bir gurub var orda gördum cogu hamile kalmis hemen ilk kullanimda

selam tatlim iyiyim cok sukur.. nazlima katiliyorum sizin probleminiz kavusamamak ,bak bizde öyleydik kavustuk ama bakalim insallah olur dr a bende gitim smear testi yapti, ultrasonda yumurtaliklara rahime bakti bisey yok dedi, icin rahat etsin git genel bir kontrole..

canım benim tsh la ilgili birseyler yazmışsın tam anlamadım ama bişey sorucam benimde butun troid yani tsh hormon testleri geçen aylara göre inanılmaz düştü ama doktor bunun hamilelikte olduğunu ilaç almama gerek olmadığını söyledi bebek bazı şeyleri alıyormuş anneden ama sana doktor ilaç tedavisimi dedi??

bu arada kızlar herkese günaydınn....bizde bebişin bayagı bişeyini aldık bebek arabası başta hellocumm sen ne aldın bebek arabasında??
alışverişler başladı bizdede ama napalım insan özeniyor dediğin gb doğmadan almak daha vakit varken benimde pek istemediğim olaydı ama daha sonra ağırlaşınca gezmekte yorucu oluyor diye artık 30 haftalara ulaştık diye aldım valla insallah herkes gb buradaki bütün hamişler bebişlerini alcaklar kucaklarına senemin dediği gb bende inanıyorum sağ sağlim kavuşacağız evlatlarımıza.....

gunaydin arkadasim, umutlanmak istemiyorum canim..ama insallah dedigin gibidir..

günaydın kızlar
aranıza malesef yeni katılıyorum
Cuma günü kürtaj oldum
2 ayın sonunda malesef mecburen alındı
kalp atışları yoktu bide su ikizi vardı bebeğin yanında
bayagı bir sorunlu bir gebelikti...
ve sonunda gitti...

15 gün ilişki yok... ama ben cok cok iyiyim
ve eşimi cok özlüyorum bebek için değil kocam için istiyorummmm
bebek ne zaman olursa olsun sorun değil :) Allah ne zaman dilerse olur kızlar
ben zor hamile kalanlardanım

1 bucuk senenin sonunda yaptıgım kullandıgım bir takım bitkisel ilaçlardan sonra oldu sanırım...
1 ay sonra yine başlıcam
suanda kuru inciri suya koyup onu yiyorum
yumurta kalitesini artırmak için ve kolay çatlaması için iyi geliyor diye düşünüyorum
en azında ön hazırlık olsun

ne güzel hamile olan arkadaşlar da var
umarım bende çok beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…