günlük yaaa korku nasıl oluyormuş şimdi sen beni tüket :)))) yaşıyormu yaşamıyormu dr kontrolleri kasıntı ayyyyyyyyyyyy :))) ama çok sevinçliyim ya ben cidden inanıyordum ama regl olmayınca da diyordum ya regl olsun bu kıslar diye, çok şükür çokkk...
citaknuray çok şükür allahıma çok sevindim kuzummm çokkk hemde. Allah tamamına erdirsin. Mevlam kimseyi bu konuda yarı yolda bırakmasın.
Candaş,renkliatlas,loniless,ceza,minikler,nazlım çalışmaları serberst olan başka arkadaşlar var mıydı ? hatırlayamadım. Sırayla inşallah pıtır pıtır dökülsün...
chnb ise tam en güzel zamanımızda çalışmalara başlayacak herkes yükünü tutmuş olup tüm ilgisini ona yöneltebilecek.
Eki Görüntüle 278360
kizlar vucut sicaklik tablomu koydum cok artmis vucut isimenfeksiyon felan mi var acaba bilemedim..
candascim iyiyim canim sen nasilsin?? hafta sonu esin geldi mi? bu arada evlilik yildönumunuz kutlu olsun,nice yillara tatlim..
ben yanlış görmedim demi nurayyyyyyyyyyyyyyyyyy
gelsin güzel haberler...sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrikelr canım...darsı başımıza inşallah..sağsalim kucağına alırsın inşallah
benim dersim boş iyi kideg irmişim nete:) güzel bi hafta başlangıcı oldu zapartesi sendromu falan kalmadı
kızlaarrrrr ne buuuu? günlük ve nuray hamile mi yanlış mı okudum ay bi daha bakayım. geçmişe öyle bi bakıp size yazacaktım ama bi baktım tebrikler. ben bi daha gözleirmi iyice açıp okuyayım dönüyorum hemen ona göre sevinecem
henüz ilk sayfaya baktım ikinci müjde gelmiş hadi kızlarrrrr bi daha bi dahanuraycım allah sağlık sıhhatle tamamına erdirsin cnm..
kızlar deprem konusunda tüylerim diken diken izledim onlarla ağladım ve deprem + şehitlerimizi kullanarak siyaset yapanları şiddetle kınıyorum.. şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ama intikamını kürtlerden değil dağa çıkmış it sürüsünden alacağız bizler eğer ülkemizde yaşayan bir ırkı terör die suçlayıp dışlarsak o zaman teröristin ekmeğine bal sürmüş oluruz.. deprem ise tamamen bir doğal afet ve tabiki zorda kalan insanımıza HALKIMIZA yardım edecez.. buarada kardeş kardeş diyerek araya sınır çekiyorlar bence hiç dile gelmeseydi ne kadar güzeldi herşey..
renkliatlas anladım canım tabii burada gereksiz umut vermiyoruz, sen daha iyi bilirsin vucudunu, ısının yükselmesi enfeksiyona mı sebep. Dur bakalım kızlar dememdeki sebep
benim durmamış olmam, ben regl olamadım diye dert yanıyordum aklıma yerleşme kanaması hiç gelmemişti.
candaş canım kuzenine ne oldu kaçırmışım, ben bir sürü trip koşturma hastane arasındaydım kaç gündür ondan kopuk kopuk yazıyorum.
günlük ve nuray kuzular bence hemen folik plus almaya başlayn ve isterseniz progestoron da alın.dr gidene kadar. folik plus kesin onu zaten allahın emri dr veriyor.
chnb canım sen oğlanın dikkat dağınıklığı sebebiyle mi kavga etmiştin yada genel durum mu aranızın limoni olmasında sebep, ayrıca allahtan uğraş var, dr işlerini ne yaptın sen ,zaten çocuk yapma işi bizim elimizde değil malesef.
bana gelince...eşime trip yaptım, annanemdeydim kaç gündür evde değildim, eve geldim eşimin küçük kardeşi geldi izmirden sonra eltimlere gittik onlarda kaldık vss. bugün bütün gün hemen hemen dr daydım, tsh tahlilim 3,65 çıkmıştı sonra dr gittim falan ya geçen perşembe bugün işte tahlil souçlarımı aldım 2,40 çıktı hal böyle olunca 1 ay sonraya kaldım yine. off yani...
bu arada cmt günü bebek arabası aldık, uygun fiyata bulduk ondan aldım, ama içim hiç rahat değil doğmamış çocuğa don biçmek istemiyorum. annaneme götürcem :))) birdeee cmt günü annnem bebek çeyizi yapmış. onları verid bana onlarıda yıkayacağım ve annaneme götüreceğim. böyle işte.
kizlar testi yaptim ve sonucc HAMILEYYYIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM
inanamiyorum hemen yazmak istedim gec aldik testi...iki cizgiyi gordum baya belirgin sekilde..cok agladim ilk gordugumde.. Senemcim ruyan cikti Allah razi olsun canim... insallah bu ay herkesten hamile haberleri duyalim yazacak bisi bulamiyorum sevincten delirmis vaziyetteyim
bende sabah esime kahvalti hazirladim sonra o gittikten sonra tekrar yataga, gece gec yattim diye uyanamamistim.. simdi kizlar sey soracam.. hamile oldugumuzu ogrendik esim bana 5 gundur elini surmuyor... adam bekliyodu haberi var mi yok mu diye... simdi bebek oldugunu ogrenince artik yok diyor (yani iliski) korkuyomus nasil yapcaz diyor.. simdi ayni sekilde devam edebilecekmiyiz ben bu kouda cahilim yaaaaa... ne yapmamiz lazim????
TEBRİKLEEEEEEEERRRİşte bunu bekliyodum Aştım ben bu rüya olayını ya. TAFcığımı da rüyamda görmüştüm hamile kaldığı ay. Ben en iyisi bugün erken yatayım da bol bol hamiş getireyim topiğe Canımcım Allah kucağında görmeyi nasip etsin, sağlığıyla gelsin anneciğine babacığına miniğimiz inşallah.
Hamilelik riskli değilse cinsel ilişkide sakıca yok. Çok atraksiyonlu olmaması koşuluyla tabiBence doktora gidin, kesenizi görün, doktorunuz okey versin. Benim eşim de doktor sakınca yok diyene kadar çok korktu, yaklaşmadı hiç. Ama doktor," bu şekilde düşecekse zaten sağlıklı değildir, cinsel ilişki düşüğe neden olmaz" deyince verdik coşkuyu Şaka bi yana, rahimle ilgili sıkıntı yoksa sorun olmaz. Onu da doktora gidince öğrenirsin. Tekrar tebrikler
renkliatlas anladım canım tabii burada gereksiz umut vermiyoruz, sen daha iyi bilirsin vucudunu, ısının yükselmesi enfeksiyona mı sebep. Dur bakalım kızlar dememdeki sebep
benim durmamış olmam, ben regl olamadım diye dert yanıyordum aklıma yerleşme kanaması hiç gelmemişti.
candaş canım kuzenine ne oldu kaçırmışım, ben bir sürü trip koşturma hastane arasındaydım kaç gündür ondan kopuk kopuk yazıyorum.
günlük ve nuray kuzular bence hemen folik plus almaya başlayn ve isterseniz progestoron da alın.dr gidene kadar. folik plus kesin onu zaten allahın emri dr veriyor.
chnb canım sen oğlanın dikkat dağınıklığı sebebiyle mi kavga etmiştin yada genel durum mu aranızın limoni olmasında sebep, ayrıca allahtan uğraş var, dr işlerini ne yaptın sen ,zaten çocuk yapma işi bizim elimizde değil malesef.
bana gelince...eşime trip yaptım, annanemdeydim kaç gündür evde değildim, eve geldim eşimin küçük kardeşi geldi izmirden sonra eltimlere gittik onlarda kaldık vss. bugün bütün gün hemen hemen dr daydım, tsh tahlilim 3,65 çıkmıştı sonra dr gittim falan ya geçen perşembe bugün işte tahlil souçlarımı aldım 2,40 çıktı hal böyle olunca 1 ay sonraya kaldım yine. off yani...
bu arada cmt günü bebek arabası aldık, uygun fiyata bulduk ondan aldım, ama içim hiç rahat değil doğmamış çocuğa don biçmek istemiyorum. annaneme götürcem :))) birdeee cmt günü annnem bebek çeyizi yapmış. onları verid bana onlarıda yıkayacağım ve annaneme götüreceğim. böyle işte.
benim adete kadar atesim yukseliyor adet gunu dusuyor..suan göguslerim basladi cok fena..adet olmama 7 gun var yani..7 gun önce basliyor alternatifsiz...chnb ablacim, gunlukcum cok sagolun kizlar Amin insallah dilekleriniz icin..Gunlukcum sevin bebisi bakalim sende var mi bi degisiklik falan ??
hellom Allah razi olsun canimm Amin.. sen nasilsin? keyfin sihhatin yerindedir insalalh..bizde size yetisicez insallah teyzesi :)))
canim vucut isisi yukselince adet gelmiyo diye biliyorum ben insallah bu ay senden bekliyorum gizel haberi.. sen icini ferah tut
ayyyy cok sagol cezacim insalla darisi basiniza en kisa zamanda canim opuyorummm
pileocum bende bu ay gunlukun pesini birakmadim tutundum eteklerine vallainsallah saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim
miniklercim insallah bu ay birdaha duyacaz guzel haberleri Amin canimm
bende sabah esime kahvalti hazirladim sonra o gittikten sonra tekrar yataga, gece gec yattim diye uyanamamistim.. simdi kizlar sey soracam.. hamile oldugumuzu ogrendik esim bana 5 gundur elini surmuyor... adam bekliyodu haberi var mi yok mu diye... simdi bebek oldugunu ogrenince artik yok diyor (yani iliski) korkuyomus nasil yapcaz diyor.. simdi ayni sekilde devam edebilecekmiyiz ben bu kouda cahilim yaaaaa... ne yapmamiz lazim????
canim kendimden cok eminim ondan öyle dedim, daha önce hamile kaldigimda hic göguslerim agrimiyordu uclari yaniyordu..bu kes adet belirtilerim basladi her ay oldugu gibihayirlisi olsun canim..
benim adete kadar atesim yukseliyor adet gunu dusuyor..suan göguslerim basladi cok fena..adet olmama 7 gun var yani..7 gun önce basliyor alternatifsiz...
ama ilginc bisey daha oldu suan yine uzayan akintim var ovulasyon mikroskobuna baktim kristallesme varyumurtlama var diye gösteriyor anlaayamadim, akintimda var bugun sabah calisma oldu yumurta varsa tutar insallah
canim sen nasilsin bulanti felan baska belirtin var mi? nasil hissediyorsun kendini?
senemcim ruyanada inanmistim acikcasi ama kendi kendime yok canim falan diyordum Allaha sukur..bugun inanmazsin sukur namazi kildim...bencede sen erken yat bati yaklasanlar var insallah gorursun kizlari artik sen gordun mu tamam diyecem kesin hamilediranladim canim o zaman su ara biraz coskusuz olsun insallah haftaya falan gideriz herhalde keseyi gormeyi ..kalp atisi falan duyarmiyim acaba gidene kadar yollarda aglicaz :18::18:iyi dusunelim dimi herzman soyluyoruz .. cok sagol senemcim seninde cok az kaldi insallah hayirlisiyla tek avazda gelir kizin kucagina .. teyzeleri yesin onun poposunu cok opuyorrum
canım günaydın bence sizin hiç bi probleminiz yok tek sorununuz kavuşamamak ama testlerini yaptır chnb abla daha iyi bilir bunları adet oldunmu sen ne durumdasınGünaydınlar herkese..
Kıtty, canım doğum yapan kuzenim vardı ya geöenlerde.Onlar Ercişte görevdeydiler.Depremde yani.Ama çok şükür hepsi çok iyi.Burunları bile kanamamış.Allah yaralılara acil şifalar versin, ölenlerede bol rahmet.Ailelerinede çok çok sabır diliyorum. Sizinde bebek arabanız hayırlı olsun öyle düşünme.Artık vakti.Allahın izniyle çınar'a kavuşacaksın.Don biçmiyosun ki hayata hazırlıyosun :)
Nasılsınız kızlar ? renkli atlas, nazlım , günlük? sizler onlıne sınız ya o yüzden sizlere soruyorum.
Ayrıca bilen varsa bişey sorcam.Tam testlerimizi yaptıracağız sanırım bayram sonrası.Hanfgi testleri yaptırmam lazım eşimin ve benim ? tek tek isimlerini yazarsanız sevinir + rahim ağzı testi çok can yakıyo mu ?
canım günaydın bence sizin hiç bi probleminiz yok tek sorununuz kavuşamamak ama testlerini yaptır chnb abla daha iyi bilir bunları adet oldunmu sen ne durumdasın
renli günlük günaydınnnnnnnnnnnnnn benim gögüslerim kocamannnn oldu eski düzenime göre bugün adet günüm ama düzenim tamamen değiştiğinden bilemiorum
selam tatlim iyiyim cok sukur.. nazlima katiliyorum sizin probleminiz kavusamamak ,bak bizde öyleydik kavustuk ama bakalim insallah olurGünaydınlar herkese..
Kıtty, canım doğum yapan kuzenim vardı ya geöenlerde.Onlar Ercişte görevdeydiler.Depremde yani.Ama çok şükür hepsi çok iyi.Burunları bile kanamamış.Allah yaralılara acil şifalar versin, ölenlerede bol rahmet.Ailelerinede çok çok sabır diliyorum. Sizinde bebek arabanız hayırlı olsun öyle düşünme.Artık vakti.Allahın izniyle çınar'a kavuşacaksın.Don biçmiyosun ki hayata hazırlıyosun :)
Nasılsınız kızlar ? renkli atlas, nazlım , günlük? sizler onlıne sınız ya o yüzden sizlere soruyorum.
Ayrıca bilen varsa bişey sorcam.Tam testlerimizi yaptıracağız sanırım bayram sonrası.Hanfgi testleri yaptırmam lazım eşimin ve benim ? tek tek isimlerini yazarsanız sevinir + rahim ağzı testi çok can yakıyo mu ?
günaydın kızlar...
kahvaltıdan sonra döneceğim:))
renkliatlas, sana yazmadan geçemeyeceğim canım, kızımda ve ondan sonraki gebeliğimde adetten 1 hafta çnce hamile kaldığımı söylemişti dr umudunu yitirme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?