Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım günaydın.benim çok bi şüphem yok bu konuda aslında artık bende senin gibi düşünüyorumda annemler filan bıktırdı artık.eşimde ya sonra test yaptırmadığımıza pişman olursak deyince olalaım madem dedim.inş para haybeye gicedek gibi ama olsun.kafamız rahatlasın bari.adet olmadım.benimde asıl adet günüm yarın ama dediğin gibi değiştiği içinde bilemiyroum.muhtemelen adet olcam.keşke diyorum 31 ekimde olsamda tatili hasta hasta geçirmesem :)

merhaba canım.bende öyledir diye düşünüyorum ama kafayı rahatlatmakta lazım.benden ziyade annemi eşimi bilen birkaç arkadaşı.zor muydu o test ? ağrın oldu mu ? ya dünde evden bayağı kazak filan çıkardım van a göndercektim.bugünde kıyafet gönderilmesin duyumları aldım da eski değil benim göndereceklerim.o kadarda yük var ki geri mi götürsem göndersem mi bilemedim.

Yamateke canım günaydın.Karinin cicileri hayırlı olsun.iyi ve güzel günlerde kullanın inş...

hosgeldin canim cok gecmis olsun..umarim tez zaamanda hepimiz hamile kaliriz

canım burda senem diye bi arkadaşımız var oda presed le hamile kaldı dene istersen umarım gerek kalmaz gögüslerim düşükten önce benimde şişerdi adet döneminde o yüzden bende kestiremiorum varmı yokmu diye cuma gününe kadar beklcem yeniden test yaparım olmazsam hayırlısı bakalım
kafanızın rahatlaması açısından katılıyorum canım umarım bişey çıkmaz eşinde sende rahat bi nefes alırsınız bi an önce kavuşun lütfennnnnnnn veee 31 ekimde filanda adet olma:)

insan kestiremiyor belirtilere bakarak..cunku adet olmadan öncede aynisi oluyor..ama hamile kaldigimda anlamistim agri yoktu, meme uclarinda sizi vardi ates gibiydi uclari..simdi öyle deil normal aadetimden önce olan klasik belirtiler..
bu preseed mantikli geliyor bana bi dahaki aya kesin alacaz , esime dedim , olur dedi senin az kalmis valla...insallah olmazsin adet felan..benim daha sali gunu bekle bekle bitmez

elibeses, canm ççok geçmiş olsun.inş bu kez çabuk hamile kalır ve e n sağlıklı biçimde doğumunu yaparsın.

Renkliatlas, canım presedde şans işi.ben ve pasiflora denemiştik hamile kalamadık biz onunla.bence senem onu kullanmasaydıda hamile kalacaktı.çok bi faydası yok.zaten ucuzda değil.ama şansını denemk istersen neden olmasın.tek tavsiyem beklentili olmaman.

bende oğluma hamile kaldıımda hep adet gelio diye baktım ben ne zaman test yapayım şimdiiiiii 28.günüm bugün

canim hic agrim olmadi hic bisey hissetmedim,korkacak bise yok..sadece utandim o kadar..sende git kafan rahat etsin eminim bisey cikmayacak..bende enfeksiyon cikti bide rahim agzinda yara vardi..hayirlisi olsun..

hiiim bunu dusuneyim..valla ne biliyim cok iyi yorumlar okudum.. burda turkiyeye göre daha ucuz..ondan alayim dedim..ama dedigin gibiyse gerek yok aslinda

hosgeldin canim cok gecmis olsun..umarim tez zaamanda hepimiz hamile kaliriz

sağolun kızlar
sanırım bende artık sizinle aynı yoldayım...
bişey sorucam siz tecrubelisiniz bu konuda

benim kürtaj oldugu gün yani 21 ekim tam da adet tarihimdi 2. ayımı dolduracakken..
ama henüz adet görmedim
ne zaman olurum sizce?
cuma ve cumartesi biraz geldi ama sonra hiç yok...
nolucam ben yaaaa

45 güne kadar yolu var canım gecikme falan olursa sıkma kendini ben 40.gün adet olmuştum

semaaa benim tabloma baksana bi ne saçma bişi bu böle ilk günler griptim ama dikkate alma 10.güne kadar

28.09.2011 1.gün ölçmedim
29.09.2011 2.gün 36,7
30.09.2011 3.gün 36.7
01.10.2011 4.gün 36.5
02.10.2011 5.gün 36,5(klomene başladım)
03.10.2011 6.gün 36.6
04.10.2011 7.gün 36,9 adet bitti/grip)
05.10.2011 8.gün 36,4
06.10.2011 9.gün 36,6(klomen bitti)
07.10.2011 10.gün 36,6*
08.10.2011 11.gün
09.10.2011 12.gün*
10.10.2011 13.gün36,6
11.10.2011 14.gün36,5*
12.10.2011 15.gün36,3
13.10.2011 16.gün36,2(bi saat erken ölçtüm)*
14.10.2011 17.gün 36,2
15.10.2011 18.gün36,3*
16.10.2011 19.gün36,2
17.10.2011 20.gün36,5
18.10.2011 21.gün36,2*
19.10.2011 22.gün36,3
20.10.2011 23.gün 36.5*
21.10.2011 24.gün 36.5*
22.10.2011 25.gün 36.5
23.10.2011 26.gün 36.5*
24.10.2011 27.gün 36.5
25.10.2011 28.gün 36.4

yıldızlar çalışma günleri iyi çalışmışımmı hocam:)

inş canım rahatlarız, kısmetse olmam :)
bende oğluma hamile kaldıımda hep adet gelio diye baktım ben ne zaman test yapayım şimdiiiiii 28.günüm bugün
şimdi yapsan çıkabilir aslında.
anladım canım çok sağol.inş ytemiz çıkar. bende çok iyi yorumlar okudum ama bana biraz şans işi gibi geldi.bi topik vardı presed annleri diye, ordanda çok kişiyi es geçti, hamile kalanlar azdı.ama dediğin gibidi orda ucuz sonuçta çok gibi kaybın olmaz beklentiyi az tutarsan.aama belkide şuan hamilesindir inş ... gerçi anlıyoruz aet olup olmayacağımızı ya yinede belli olmaz.bende olcam kesin..

bende 40 güne dek olması normal diye biiyorum dr um demişti.

valla canim tabloda calsima gunleri gayet iyi cok duzenli..bizim ki biraz duzensiz.. atesinde git gide yukselmis hadi bakalim hayirlisi

valla canim tabloda calsima gunleri gayet iyi cok duzenli..bizim ki biraz duzensiz.. atesinde git gide yukselmis hadi bakalim hayirlisi
beğenmenize sevindim hocam:)kocama diomki dün akşam adet olcam galiba hayırlısı olsun canımda bişi sorcam adet olursan önümüzdeki ayda böle devam etces dimi çalışmalara:)eşşek dalga geçio benle devam dedim olana kadar devammmm gerekirse hergün hele bi sesini gıkını çıkarsın çenemden kimse kurtaramaz onu:):):)

candaşım test dğn yaptım negatif çıktı görmek istemiorum o negatifi ondan diom cuma yapsam çıkarmı acabaa

sabahtan beri sadece bi bardak çay içtim 4 kez tuvalete gittim kızlarr piskopatlaştım offffffffffffffff

citaknuray senden de hepinizden de Allah razı olsun. Way be çok şaşırdım hamilelik olayına sosyal devlet ayrı bir olay vee sanırım bebeğinde çift vatandaş olacak değil mi? folik plus süper, ilişkiyi sormuşsun bana dr 3 ay yasaklamıştı evet düşüğe sebep vermez yinede siz yanaşmayın birbirinize demişti. 3.ayın sonunda özgür bırakmıştı.

cezam tünaydın canım, keyiflerin nasıl, bu aralar misafir yok galiba. Birde durumlar nedir? kendini nasıl hissediyorsun.

candaş Allaha çok şükür hiçbişi olmamış. Mevlam yardımcıları olsun buz gibidir şimdi oralar ne canlar yandı ya kaç zamandır. Dün haberlerde vardı 2 yaşında çocuğu falan ölmüş ooo dedim hayatta bugün varız 1 sn sonrasını bilemiyoruz. Herşeyin hayırlısı olsun.
Ayrıca bencede sizin tahliller tertemiz gelecek, zaman ve para kaybı olacak ama kafan rahat edecek. Ben açıkçası bilemiyorum önce bir dr hastaneye karar verdin mi araştırdın mı? Kurban bayramında yoğun bir çalışma yapsak diye düşündüm dönemine denk geliiyor mu? Siz ayrısınız diye sende tam gaz veremedin şu çalışma olaylarına. Hepimizin güzel günleri gelecek bende Senem'e katılıyorum. Çok eğlenceli bir dönemimiz başlayacak. Büyük bir buluşma gerçekleştireceğiz inşallah.

yamatake selamlar kuzular, :) canım benim ailede troid var ve bildiğin gibi genetik o yüzden o tahlilleri yaptırdık. TSH hormonu 15 inde 3,65 çıktı kadın doğumcu ilaç kullanman gerek dr git dedi, gittim tahlil verdim geçen perşembe bu seferde 2,40 çıktı kendiliğinden düşmüş iltemiyoça gerek yok dedi, kadın doğumcumu aradım oda bayramdan sonra geldiğinde sana tahlil yapacağım bir bakalım dedi. Bu seviyeler bebek için zarar verecek değilmiş benim ödemlerim ve kilo almamı etkileyen ayrıca nefes darlığı yapan bir durummuş. Bakalım neler olacak.

canım bebe comfort aldık bebek arabasını,ana kucağı almak çok mantıklı gelmedi bana sonra araba için gerekli olduğuna karar verdik.
bende alışveriş yapmak istemiyorum lakin tek başımayım ya yıka ütüle ancak yetişirim doğumdan önce kaygana gelecek ondan önce hazırlayayım da uğraşmayayım onunla.

renkliatlas hayırlısı olsun canım dediğin gibi, siz çok sık ilişkide bulunuyorsunuz elbet yakalarsınız, bencede presed gerek yok, ama sen yurtdışındasın uygun fiyattır istersen al canım.

minikler benim 2 gebeliğimde 30. günlerden sonra çıktı testte.

hım 40 gün heee
bi bakmışım hiç olmuyomuşum ayyy ah ah nerde o günlerr
bu ay da adetsiz gecicek güzelmiş:) sevindim heheh

bu arada ben bu ateş olayını hiç beceremem heralde cok zor geliyor bana...
bende ovulasyon testi almıştım..
bir kaç tane var bakiyim bi 15 gün sonra yaparm artık...

nazlim valla insallah olur bu ay 2 yumurta var masallah barekallah! böyle cok wc ye gidiyorsan canim hamile olabilirsin belki..bende gece 5 gibi 2 gundur kalkiyorum wc ye , 6 da yine kalkiyorum gece bisey icmiyorum ama anlamadim..usttum mu enfeksiyon mu bebek mi bilemedim.. dun uzayan akintim vardi aksam yumurtlamadaki gibi uzayan akintiydi , sarimsi seffafta vardi..mideniz kalmasin sabah sabah anlatiyorum ama..mikroskobumdan baktigimda egrelti otu görunuyordu yumurtlama var görunuyor, bu sabah azalmis ot göruntusu gecis dönemindeki gibi göstermis.. dun sabah calisma oldu,, bu gunude degerlendirsem mi acaba:44:

hellocum gunaydin canim gecmis olsun, insallah testlerin normal cikar...saglicakla alirsin bebegini kucagina.. preseed olayinida dusunuyorum belki sperm sayisi azdir diye neyse hayirlisi olsun bi dahaki yumurtlamaya daha cok var dusunur tasnir bi karar veririm..

günaydın kıssllaaarrrrrrrrrrrrrrrr........
epeydir giremiyodum. yoğunum bu aralar yavv...
adet oldum bende cok şükür. ilk adetim kürtaj sonrası 4. gündeyim. bakalım hayırlısı bundan sonra neler görcez.
sayfalar cok ilerlemiş. okuyacak vaktim yok yaa... hadi görüşürüz yine

beklemek çok zor canım yaa günlük abla hiç stres yapmamıştı bebiş geldi sonunda nurayda çok sakindi senle ben öyle diiliz demekki hamile kalamıcaz:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…