Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günydın canımmm ee korunmayı bırakcakmısınız

Kıtty, canım inş boşuna çıkar test ama bende öyle olacağını tahmin ediyorum.evet tam gaz çalışmada olmuyo maalesef.kurbanda o döeneme denk geliyo ama en geç 29 ekimde olursam 7. gün başlar 15. gn son çalışma olabilir.evet ya anımızın garantisi yok bende en çok bebeğini emzirirken ölen öğretmen anneye en çok üzüldüm.22 yaşındaymış..her acı hüzünlü sanada çok geçmiş olsun inş düzene girer şu tiroit olayı.sağlık konularını çok bilemediğim için bişey yazmıyorum.

inanamıyorum resmen biyoloji dersi alır gibi cocuk yapıyoruz yaaaa
mikroskobun bile mi vaarr vay anaaaam vayyy

tam aradıgım kişi
ya ne zaman kürtaj oldun ne zaman adet oldun==)))
cıkma nolurrrrrr

beklemek çok zor canım yaa günlük abla hiç stres yapmamıştı bebiş geldi sonunda nurayda çok sakindi senle ben öyle diiliz demekki hamile kalamıcaz:):):):)

of ya nazlim agzini hayira ac kiz... bak böyle dedin ya daha cok heyecanlandim bennn

tekrar günaydın kızlar....

hellom, ooo vınnn vııınnnn almışız hayırlı olsun canım benim....allah güle güle kullanmak nasip etsin...sen troid için ilaç tedavisimi kullanıyorsun şimdi?

yamatake, sizin cicilerde hayırlı olsun canım kızımıza nede yakışır şimdi o ciciler...

aramıza yeni katılan arkadaş var, geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın...

nuraycığım, canım benim bende dün o konuyu eşimle konuştum isabet oldu:)) biz ilişki olayına ara vermeye karar verdik daha dr ada gitmedik zaten...bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum allah kısmet ederse..inşallah kalp atışlarınıda duyarız...değişiklik sormuşsunya canım, şu anda hiç bir hiss yok bazen kasıklarımda sancı oluyor...sanki uykuya eğilim var gibi canımda hiçbişey yapmak istemiyor ( ama kızım var biliyorsun uyumak biraz zor sen yat bol bol canım:))

chnb, canım senin oğlun çok zeki diye düşünüyorum bence harfler tek tek yaa sıkıcı geliyor ona ama okumaya geçince bak gör süper olacak...

minikler, canım sana tüm sınavlarda başarılar çok yoğunsun sende chnb gibi...bu yoğunlukta sürpriz yapar belki bebşiniz siz korunmuyorsunuz değilmi?

ceza, canım ne durumdasın?

nazlım, hani şu son adet tarhine göre yumurtlama günlerini sonra yerleşme kantesti ve idrar testini gösteren siteler varya ona göre bir baksana idrarda ne zaman görünürmüş?

candaş, canım smear testinde hiç birşey hissetmiyorsun bile, bende herşey yolundadır diye düşünüyorum ama rahatlamanız bebişi getirebilir canım:))

senem, nehirimiz bayram hediyesi olarakmı gelicek yani hayrılısıyla sğlıklı bir şekilde gelsin canım benim...

taf, özledik seni nerelerdesin?

lonelines, nasılsın canım?

sorma canim yaa ovulasyon mikroskobum var,tukurukten bakiliyor ama benim yumurtalar biraz tuhaf bu ay mikroskoba dayanarak yorum yapacak olursam 3 kere yumurtladim demektir..cunku hala eregrelti otu deseni cikiyor tukurugumde

sorma canim yaa ovulasyon mikroskobum var,tukurukten bakiliyor ama benim yumurtalar biraz tuhaf bu ay mikroskoba dayanarak yorum yapacak olursam 3 kere yumurtladim demektir..cunku hala eregrelti otu deseni cikiyor tukurugumde

aaaa-aaaaa agzım böyle açık kaldı baakkk

olabilir yumurtlamış olabilirsin
çalışmalar da son sürat ise...
he bide çatladıgını da gösteriyor mu pekiii
benimkiler çatlamıyodu meselaaa çatlatma ignesi bile olmuştumm...

canim yumurtlama olan 3 gunu gösteriyor , yumurtlama oldugunda gecis dönemi ve yumurtlamanin oldugu gunu gösteriyor, yumurtlamadan en az 1 gun önce kristallesme oluyor tukurukte egrelti otu deseni gibi.. diger gunler tek tek noktalar oluyor kristallesme olmuyor.. ama benim yumurtlama döneminde oldu kristallesme,aradan 2 gun gecti yine kristallesme oldu..simdi dun ve bugunde kristallesme oldu dun aksam uzayan akintimda vardi..of of kafam karisti

of ya nazlim agzini hayira ac kiz... bak böyle dedin ya daha cok heyecanlandim bennn
:)bende çok heycanlıyım of çalışmasam sağlık ocağına gider kan testi yaptırırdım özel hastaneler çok para istiyo
abla onlara göre şimdiye çoktan öğrenmem lazımdı ama doktor yumurtan çatlamamış dedi ki 24.günümdeyim hafta sonuına kadar yolu var ben oğlumda adette ne yaşadıysam aynısını yaşadım anlayamıorum sık idrar olayı devreye girdi bugün kasıklarımda hafif ağrı var sütyenlerimin hiç biri olmuyo gögüslerim çok şişti çok acıyo bide bacaklarımda ağrı bunlar adet belirtisde olabilir

Günlük canım hoşgeldin.umarım test konusunda tahminlerimiz beni yanıltmaz.aa süpriz bi sıkıntı varmış demem inş :) rahim ağzı testi konusunda sen ve atlas rahatlattınız valla saolun kızlar.uyuyamam demişsin ya destina uyursa hemen sende kapa gözleri :)

2. Taze anne nuray, sen nasılsın canım :))

canim bisey diycem ama herkeste ayni olur mu bilmem ama denemekten bisey olmaz.. ben gecen gebeligimide öyle anladim, adetim den 2 gun önce felandi basim dönuyordu ,yine isvecteydim annemi aradim anne böyle böyle basim dönuyo bi tuhafim dedim, annem dediki gögus uclarini elinin tersiyle bi elle bakim dedi, elledim ee dedim, eger ates ates se hamilesin , eger ilik yada soguksa degilsin dedi..abooo ates ates dedim hamilesin kizim sen dedi bende aman anne dedim imkansiz adetime 2 gun var hem bebek istemiyoruz ddedim annem guldu iyi sen bilirsin dedi.. neyse adetim gecti test yapptik hamile ciktim..ustelik esim disari cekilmeyle korunuyordu, 20. gunu mu ne yanlislikla unutmustu ben hemen kostum yikadim felan o sekilde tutmustu..
simdi anasini satimmm gun asiri yapiyoz tutmuyo sipa gelmiyo bi turlu istemezsin gelir istersin gelmez naz yapiyo sipaaa

allah iyiliğini versin anacıınınnn ellerinden öperim :)şuan iş yerinde olduumdan memişlerimi kurcalayamıom:)
çamaşır suyu testini yaptım ama köpürdü:)ilkel yöntemlerden bi tanesi başka aklında varsa söle sonsuz boşluk hariç:)

yani o nasıl bi şanstı bende onu merak ediyorum arkadaş aylardır da uğraş dur eşekler gelmiyo.demekki laf boşa değil, kaçan kovalanır...

yani o nasıl bi şanstı bende onu merak ediyorum arkadaş aylardır da uğraş dur eşekler gelmiyo.demekki laf boşa değil, kaçan kovalanır...
seninkide mi aynı oldu kız yoksaaa kaza kurşunumu:)

canim annem butun hamileliklerini öyle ögrenmis...bu yöntemi yengemede demisti 8 sene önce hatirliyorum ,yengem bakmisti memislerine sonrada yere yatip aglamisti hamileyim diyee 3. ve istenmeyen bebekti , ama simdi ailemizin maskotu oldu ardacik..iyiki olmus...kiz o camasir suyu testi neyyy bana da söyle hacii?? karbonat testini biliyorum bi kaba cis koyuyon uzerine karbonat dökunce köpururse bebis var demek

seninkide mi aynı oldu kız yoksaaa kaza kurşunumu:)

sormayin kizlar yaa valla kacan kovalanir nasil bir sans anlamiyorum.. hatta esim bi an dalginlikla cekilmeyince , ben bagirip adami atmistim ustumden iste insanlar böyle hamile kaliyor deyip firlamistim wc ye ve hamile kalmistim..ama biz istenmeyen bebekte olsa onu cok sevmistik ve sevinmistik Allahtan bize emanetti,ne kadar zamani degilsede bizi kendine bagladi alistirdi ve cekti gitti

karbonatın çamaşır suyu versiyonu işte ay semaa gözümüzü açsak kapasak koynumuzda evladımız olsa ne zor işmiş anacım bizimkide çok şans eseri olmuştu geç döllenme adetimin 32.günü öğrenmiştim kan değerim 51 di düşün

nasılmış yakışıklı çınarımızz

keske hemen gunler gecse dedigin gibi..cok zor beklemek..seninki yine gec döllenme olacak demekki gec yumurtluyorsun, bende dun yumurtladigimi saniyorum uzayan akintilarim oldu suphelendim kendimden hayirlsi artk gec mec olsunda bebekler

ya biz biraz manyadık bebek diye şimdi ateş yoksa bile bize var gibi gelir
kocişe elletmek lazım
ayyy ay cok komik hamile kalmışsın yaaa ama neden kaybettin ? ve na zaman kaybettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…