Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

off off vallahi şu kızların hamile habrleri olmasa hiç iyi bir haber alamadık ya geçen hafta. Sağol canım bakalım işte neler olacak.

günlük folik pluz ve dr ?

nazlım yemin eiidyorum taktım kafayı size, renkliatlas la sen inşallah tutmuştur. Çınar iyidir inşallah, ama bugün aynaya baktım göbeğim benim yukarıda değil normal mi acaba diye kendi kendim iyiyorum :) işte.

keske hemen gunler gecse dedigin gibi..cok zor beklemek..seninki yine gec döllenme olacak demekki gec yumurtluyorsun, bende dun yumurtladigimi saniyorum uzayan akintilarim oldu suphelendim kendimden hayirlsi artk gec mec olsunda bebekler

cuma günü gördüm ben uzayan akıntı bide bitek hafta sonu hiç olmadı dün ve bugünde var aşırı akıntım hayırlara vesile inşallahhhh

dua et bize kuzum sen mübarek insansın çınara söle kardeşleri için dua etsin:)çok çalıştık hellom inşallah tutmuştur kesmedik çalışmalarıda bugünde devam işi şansa bırakmamak lazım:)karnınıda takma be kuzum erkek çocuk keyfini çıkarrr

ya biz biraz manyadık bebek diye şimdi ateş yoksa bile bize var gibi gelir
kocişe elletmek lazım
ayyy ay cok komik hamile kalmışsın yaaa ama neden kaybettin ? ve na zaman kaybettin

canim gecen sene eylulde kaybettim 10 haftalikti,11 . haftaya giriyorduk..gidiverdi ..sebebini bilmiyoruz,dusuk yaptim sonra parcalar vardi kurtaj oldum..

esimle ayri oldugumuzdan calismalara yeni basladik aslinda, bu ay 3. ayimiz olacak

cuma günü gördüm ben uzayan akıntı bide bitek hafta sonu hiç olmadı dün ve bugünde var aşırı akıntım hayırlara vesile inşallahhhh

senin yumurtalar cifter cifter catliyo bacim , ama bana ne oluyor.. bugun akintim var ama uzayan degil sarimsi akintim var canim...rabbim hayirlisiyla bu ay karnimizi bebeklerle doldursun..insallah..adet olucam diyorum ama icimden bi ses hala bir umut diyor :26: of of..

dua et canim sen hamilesin allah dualarini kabul eder, özellikle isimlerimizle dua et canim.. sen kendini izleyip durma zaten hepimiz pimpirikliyiz kendimizi dinleye dinleye bisey buluyoruz..bence bisey yok asagida yada yukarida herkesin vucut yapisi bir degil, belden uzun biriysen ister istemez asagida duracakdir..

bilmiyorum ama akıntı iyi işaret :) bana göre. İnşallah kuzum inşalah vallahi her duamda sizlerde varsınız

canım vallahi her duam sizlele,

benim içimdeki sesde aynı şeyleri sölüyo bakalımm hayırlısı be canım allahım sağlık versin bize eşimize bebeler gelir biz gördük hamile kalabilioruz hiç olmayanlar var allah korusun

seninkide mi aynı oldu kız yoksaaa kaza kurşunumu:)
bizimkide kaza kurşunuydu canım.
canım üzülme elbette yeniden gelecek meleğin ...
eevt ya allahtan kızlardan güzel haber aldık.biraz önce babamla konuştum.alt komşu vanda öğretmendi benle yaşıt.göcük altından çıkmış kafayı sıyırmış gibiymiş.4-5 aylık evli.eşiyle tayin bekliyolardı ev arkadşıda ölmüş.

depremde ölen ögretmen arkadaslarimiza cok uzuluyorum,hepsinin ayri bir hikayesi var.. coguda bekar ilk atama..Allah rahmet etsin elimizden hic birsey gelmiyor o kadar caresiziz ki!

benim içimdeki sesde aynı şeyleri sölüyo bakalımm hayırlısı be canım allahım sağlık versin bize eşimize bebeler gelir biz gördük hamile kalabilioruz hiç olmayanlar var allah korusun

insallah bebekler gelir canim...kendimde belirti aramaktan usandim aramiyim diyorum oyalanmak icin film aciyorum , elim göguslerimde bakim ne var ne yok agriyo mu yaniyo mu..

annenin testini yap:)ben haberlere bakamıorum malesef çok duygusal bi insanım hemen ağlıorum ordakilere dua ediorum sadece rabbim yardımcıları olsun hepsinin çok zorr havalarda soğuk

mutlaka öyledir, sadece öğretmenlerin değil eminim tüm vatandaşların öyküsüde çok can yakıcıdır maalesef elden bişey gelmiyor..sadece duadayız.beni en çok etkileyende bebeğini emzirirken öeln anne ve bebek.birde anne babasını dinar depreminde kaybeden öğretmen... Allah ailelere sabır versin çokça.

annenin testini yap:)ben haberlere bakamıorum malesef çok duygusal bi insanım hemen ağlıorum ordakilere dua ediorum sadece rabbim yardımcıları olsun hepsinin çok zorr havalarda soğuk

maalesef canim annemin testini yaptim bile gögus uclari ilik yok bebisyok daha aramayacam belirti ne film izleyebiliorum nede is yapabiliyorum..bulasiklarim duruyo yikayan yok of of kafayi yedim bennn daha pijamalarimi bilem cikarmadim

maalesef canim annemin testini yaptim bile gögus uclari ilik yok bebisyok daha aramayacam belirti ne film izleyebiliorum nede is yapabiliyorum..bulasiklarim duruyo yikayan yok of of kafayi yedim bennn daha pijamalarimi bilem cikarmadim

of hayallerimi gerekleştiriosun şuan tembel tenekkeeeee bende evde olsam aynen yaptıklarını yapardım kuzum

amin canim geride kalanlara sabir versin Allah..

of hayallerimi gerekleştiriosun şuan tembel tenekkeeeee bende evde olsam aynen yaptıklarını yapardım kuzum

bu tembellik sanirim eylule kadar devam edecek..subat özur gurubu atamasi kaldirildi benim ataam agustosa kaldi, subatta 5 aylik bir izin daha alicam.. aslinda evde yatmakda guzel bisey. ama keske bebek olsa hamile felan kalsamda bu surec isime yarasa..en azindan rahat bi hamilelik geciririm diye dusunuyoruz ama bizim bebek ne zaman tesrif eder belli degil valla..
kiz bende calisirken ah ah evde olsamda yatsam diyorum, evde tatilde oluncada zink diye sabahin körunde dikiliyorum ortaliga

inş yakında teşrif eder :) bizim sıpada kalan son 1 yılı beraber geççirmemizi izin vermedi ya bende daha bişey demiyorum.kızdım ona, hemde küstüm şimdi bende ona gel hadi demiyorum :) madem ilkinde de söz dinlemedi geldi, ikincidede beni dinlemeyecek :)

candaş, canım yaa komşun için ne üzücü bişey...allah yardım etsin kafayı yememek elde ddeğil....sabah tvde bir programda 99 depreminde 2 çocuğunu kaybetmiş 2 çocuğuyla beraber göçük altından çıkan bir bayan vardı anlattıkları offf zaten bende çok duygusalım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü kızım hemen soruyor( bide çok sinir oldum vanda 7 katlı bir bina çökmüş sebebide en alt katı galeriymiş sahibi arabalar sığsın diye kolonları 40 cm kadar inceltmiş ayyy nasıl sinir oldum yaa bu kadar insanın canına kıydı....

hellom, canım dr a bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum allah izin verirde bir aksilik olmazsa...folbiol kullanıyorum...

insanın elinde ne yoksa onu arıyo işte ben evde olmayı çok isterdim şuan yayıla yayıla yatmayı çokkk özledim bayramdan sonra iznimi kullancam inşallahhh 1 haftam kaldı yedirmemmmm onlara kalsa demio kimse iznini kullan diye annenin tezi doğruysa hamileyim canım:)memelerimin ucu yanıyo ateş ateş bide acayip şekil almışlar çirkin olmuş yarık yarık sevmedim:)

KESİNLİKLE ZOR Bİ DURUM.eMİNİM SENİNDE AKLINA GELMİŞTİR YAŞADIKLARIN.EĞER SENİ ÜZMEYECEKSEM GÖÇÜK ALTINDA MIYDINIZ SİZDE ? GERÇİ HİÇ BİŞEY OLMASADA ETRAFI GÖRMEK ÇOK ACI EVET MAALESEF İNSAN HAYATI ÇOK UCUZ.GALERİ İÇİN ONLARCA İNSAN ÖLDÜ O BİNADAN

MANYAK :)) DEMEK SEVMEDİN :)) HAMİLE OLDA YETERKİ SEVME :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…