KESİNLİKLE ZOR Bİ DURUM.eMİNİM SENİNDE AKLINA GELMİŞTİR YAŞADIKLARIN.EĞER SENİ ÜZMEYECEKSEM GÖÇÜK ALTINDA MIYDINIZ SİZDE ? GERÇİ HİÇ BİŞEY OLMASADA ETRAFI GÖRMEK ÇOK ACIEVET MAALESEF İNSAN HAYATI ÇOK UCUZ.GALERİ İÇİN ONLARCA İNSAN ÖLDÜ O BİNADAN
MANYAK :)) DEMEK SEVMEDİN :)) HAMİLE OLDA YETERKİ SEVME :)
insanın elinde ne yoksa onu arıyo işte ben evde olmayı çok isterdim şuan yayıla yayıla yatmayı çokkk özledim bayramdan sonra iznimi kullancam inşallahhh 1 haftam kaldı yedirmemmmm onlara kalsa demio kimse iznini kullan diye annenin tezi doğruysa hamileyim canım:)memelerimin ucu yanıyo ateş ateş bide acayip şekil almışlar çirkin olmuş yarık yarık sevmedim:)
kızz görsen çok çirkinler ama hiç memelerimi bu kadar izlememiştim:)keşke bi hafta önce resmini çekseydim önce sonra yapardım :)telefonum falan kaybolsaydı resimler birinin eline geçseydi allahımmmmmmmmmmm komplo teorilerime bak kocamda görseydi boşasaydı beni:):):):)
insanın elinde ne yoksa onu arıyo işte ben evde olmayı çok isterdim şuan yayıla yayıla yatmayı çokkk özledim bayramdan sonra iznimi kullancam inşallahhh 1 haftam kaldı yedirmemmmm onlara kalsa demio kimse iznini kullan diye annenin tezi doğruysa hamileyim canım:)memelerimin ucu yanıyo ateş ateş bide acayip şekil almışlar çirkin olmuş yarık yarık sevmedim:)
kızz görsen çok çirkinler ama hiç memelerimi bu kadar izlememiştim:)keşke bi hafta önce resmini çekseydim önce sonra yapardım :)telefonum falan kaybolsaydı resimler birinin eline geçseydi allahımmmmmmmmmmm komplo teorilerime bak kocamda görseydi boşasaydı beni:):):):)
annemin tezi dogru cikiyor bacim 2 kere tutturdu kadin..demek baktin uclarina dayanamadin demi seni hinzir..insallah senin kide tutar canim ben hamile oldugunu umuyorum..
kiz benim öyle bi fiyaskom olmustu.. bi ic camasiri almistim giydim bi ton resim cektim kendimi sagdan soldan felannetbooka atmistim kocam görse yine iyi erkek kardesim görmus rezillik dusunseeneee
candas bu topikte hamile sayisi git gide artiyor..nazliminda 2 yumurtasi var bence hamile olma ihtimali cok yuksek ,meme uclari testinden de gecti..
senle ben kaldik yaaabeni iyice heyecan sardi vallaaa
ayyyyyyyyyyy kabus baban filan görse daha kötü sanki:)
evet artık çoğaldı hamilelerimiz.onlar için çok iyi tabide bizim için psikolojik yanı var.en çok deneme yapan sen ve beniz sanırım.ardımızdan ceza var.ondan sonra chnb, lonelines, en tazelerimizde minikler ve dr_alb. ama sanırım krize en yakın olan sen ben ve ceza.cezada bu ay olmazsa öbür ay inş hamile olacak bence.tedavide başlayacak filan ya.hadi benide durumdan ötürü geçelim inş seninde en geç kasımda olur be ... valla beni heyecan sarmıyo aslında da haberleri çifter çifter alınca adet olursam üzülür müyüm diye düşünüyorum :) yalnız nazlıma direk hamile muamelesi yaptık inş öyledir :)
ya evet beni gaza getirdiniz bu kadar hamile değilsem hepimiz üzülces:)evet artık çoğaldı hamilelerimiz.onlar için çok iyi tabide bizim için psikolojik yanı var.en çok deneme yapan sen ve beniz sanırım.ardımızdan ceza var.ondan sonra chnb, lonelines, en tazelerimizde minikler ve dr_alb. ama sanırım krize en yakın olan sen ben ve ceza.cezada bu ay olmazsa öbür ay inş hamile olacak bence.tedavide başlayacak filan ya.hadi benide durumdan ötürü geçelim inş seninde en geç kasımda olur be ... valla beni heyecan sarmıyo aslında da haberleri çifter çifter alınca adet olursam üzülür müyüm diye düşünüyorum :) yalnız nazlıma direk hamile muamelesi yaptık inş öyledir :)
dil altından her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan baya yüksek ateşin düşmez işallahhhhherturlusu kötu valla..neyseki olay uzerinden cook gecti unutuldu ama cok fena valla.. artik netbookuma sifre koydum kimseye vermiyorum, gerci öyle fotolar yok ama olsun yinede o rezilligi bi kere yasayinca panik oluyor insan..
gögus uclarinin o sekilde degismesi ilginc? benim vucut isim bugun 37.2 gösteriyor cok yuksek degil mi? bu arada ben agizdan ölcuyorum sen?
ya evet beni gaza getirdiniz bu kadar hamile değilsem hepimiz üzülces:)
dil altından her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan baya yüksek ateşin düşmez işallahhhh
sabah yataktan kalkmadan ölctum 36.8 di , simdi 37,2 olmussurekli ölcuyorum
offf kötymüş beee böle saçma şeyler insanın aklından ölene kadar çıkmaz malesefAtlas, canım ya netbook olayı çok kötü olmuş bee( sen anlatınca aklıma bişey geldi.kuzenim dışında ilkkez size anlatcam.üzerinden tam 12 yıl geçti ama hala kötü oluyorum aklıma gelince.kuzenime gittim orda kalıyoruz.yukardada babanesi var ama köydeler.eniştede dediki rahat.a banyo yapın isterseniz babanede yapın candaş benden çekinmesin filan.neyse biz banyoya girdik nasıl kuduruyoruz.çıktık çamaşırlarımızı giydik kuzenim odaya gitti üstünü giyiniyo bende tam giyinecem aynadan bi çocuk gördüm ( şok ... kuzenimim kuzeni.benden 4 yaş büyük.liseyi yeni bitirmiş düşünsene rezalet.çocukta şok oldu.özür dilerim filan dedi ama berbattı yani.acaba hırsız mı diye girmiş ( o çocuğu gördükçe utanırım.ama işin kötü yanı şu ki o çocuk bu olaydan sonra bana resmen ilgi duymaya başladı.annesi bile.yalnız ben evlendim o bekar ama hala bakışlarındaki değişikliği anlıyorum.eşimdende ektra utanıyorum.tamam bikinilide geziyoruz ama böyle bi durum olması beni çok utandırmıştı halada utandırır...
bu arada ankarada mesai 8,00 olmuş 31 ekim itibariyle(
sayinin cogalmasi guzelde, geride kalanlar icin daha da stres ve bekleyis artiyor..sabirda azaliyor..ben gercekten krize girme asamasindayim, surekli aklimda bebek fikri dusunmiyim diyorum ama nafile.. yumurtlama calisma döneminde öyle olmuyorum isin akisina birakiyorum kendimi, eglencesinde oluyorum isin.. ama bekleyis moduna gecince cok stresliyim, esim gun asiri yine yapmak istiyor ama zoraki yapiyorum cunku cikarim yok :44: yumurtlama bitti diyorum yapmaya gerek yko diyorum esime , neden ki sadece bebek icin mi yapicaz ben istiyorum bu yetmez mi diyor.. o da hakli.. dun bana dediki sema ya bebegimiz olmazsa ne yapacaksin dedi, bu ihtimali dusunmek istemiyorum dedim. sen ne yaparsin dedim , hic birsey dedi yasamaya devam edicez uzulucez ama ikimiz birlikte olmaya ve yasaamaya devam edicez dedibebek yapmak bu kadar zor mu? bu bir imtahan sanirim bizim icin..sabrim cok tukendi benim, helede cok ayrilik cektik ya ondan dolayida sabirsizligim daha bir artiyor , zaten ayri gayri 4 sene gecirdik.. artik uzulmeyelim istiyorum, tez zamanda askimiz pekissin birer bebemiz olsun yaaa
kız deli elinde ateş ölçerlemi dolaşıon aynı haltı bende yiyom ama sabah ölçüom eve gidiomyine ölçüom:):):)
offf kötymüş beee böle saçma şeyler insanın aklından ölene kadar çıkmaz malesef
aynen öyle hiç aklımdan çıkamıyo( dikkatli olmakta fayda var.aksi gibi her zman erken giyinirdim banyodan sonra o zman oyalanasım tuttu..şans yani
Atlas, canım ya netbook olayı çok kötü olmuş bee( sen anlatınca aklıma bişey geldi.kuzenim dışında ilkkez size anlatcam.üzerinden tam 12 yıl geçti ama hala kötü oluyorum aklıma gelince.kuzenime gittim orda kalıyoruz.yukardada babanesi var ama köydeler.eniştede dediki rahat.a banyo yapın isterseniz babanede yapın candaş benden çekinmesin filan.neyse biz banyoya girdik nasıl kuduruyoruz.çıktık çamaşırlarımızı giydik kuzenim odaya gitti üstünü giyiniyo bende tam giyinecem aynadan bi çocuk gördüm ( şok ... kuzenimim kuzeni.benden 4 yaş büyük.liseyi yeni bitirmiş düşünsene rezalet.çocukta şok oldu.özür dilerim filan dedi ama berbattı yani.acaba hırsız mı diye girmiş ( o çocuğu gördükçe utanırım.ama işin kötü yanı şu ki o çocuk bu olaydan sonra bana resmen ilgi duymaya başladı.annesi bile.yalnız ben evlendim o bekar ama hala bakışlarındaki değişikliği anlıyorum.eşimdende ektra utanıyorum.tamam bikinilide geziyoruz ama böyle bi durum olması beni çok utandırmıştı halada utandırır...
bu arada ankarada mesai 8,00 olmuş 31 ekim itibariyle(
kiz valla ates ölcer hep yanimda sen aksam ölcunce kac cikiyor? ne kadar fark oluyor sabahkiylekız deli elinde ateş ölçerlemi dolaşıon aynı haltı bende yiyom ama sabah ölçüom eve gidiomyine ölçüom:):):)
offf kötymüş beee böle saçma şeyler insanın aklından ölene kadar çıkmaz malesef
bak şimdi yeni evlenen bi arkadaş girdi diyo ki cuma günü hanımın dr da işi var.gelde hamile değil diye düşün :)
haklısın canım ya gerçekten sabırlar azaldı.senle bende ektra durum var tabi.ayrı bekleyişler...inş o son düşünce gerçekleşmesin.bende konduramasamda kendi kendime sordum bunu.cesareimi topladığımda ise eşime.onun bu soru karşısındaki bakışı hiç unatamam galiba.cevap aynıydı eşinin ki gibi.bende dedim en son çare evlatlık.. yapacak hiç bişey yok.gelen allahtan...dilerim sadece düşüncede kalsın bunlar.dediğin gibi bide o işi sanki sadece bebek için yapıyoruz eşlerin isteği bile önemli olmamaya başladı.inş son sıkıntılı günlerimizdir.
bu arada nedendir bilmiyorum ben eşini ağır abi gibi biridir diye beklemiştim hani dr filan ya... hep dr larda olgundur ya..ama çok genç görünüyo...hatta direk bayağı genç :)
aaaaaaaaaaa bende bişi hatırladım ayyyyyyyyyy aklıma geldi bakkk halamın kocası beni tuvalette yakalamıştı dana herif kapı çalmadan dan diye girdi ben donları toplayana kadar inşallah görmemişir çocuktum daha 9 yaşlarında filan unutmamışım bak bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?