Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kiz benimde bi dis hekimi akrabam var bayan dis hekimi , onun köyune gitmistik bizi davet etti, köy evinde kaliyoruz, sabah kalktim wc ye gittim direk cat diye bi actim dis hekimi olan abla wc de bastim kadini valla , ayy semaa dedi donunu topladi ama cok utanmisti , bende utandim.. valla abla bise görmedim dedim rahatlasin diye

dün sabah 36.5 di akşam 36.8 di çok bişi farketmio ama akşamkileri hiççç dikkate alma

dün sabah 36.5 di akşam 36.8 di çok bişi farketmio ama akşamkileri hiççç dikkate alma

benim baya farkediyor sabah 36.8 oluyo aksam 37.3 oluyor ..demekki yediklerim cok arttiriyor atesimi.aksamlari dikkate almiyorum sabah hep ayni saate ölctuklerimi yaziyorum

bikiniden kötü bencede belkide bilerek girmiştir yani olabilir, çünkü önceden de baktığını biliyodum eğer bilerek yaptıysa çok haindir alçak ! :) güvenilmez tabi o yaşlara...
hiç 34 gbi görünmüyo.yine gençte sanki 28 filan gibi en çok.demek tahmin doğru :) ayrıca şu dedelere benim eşimde bayılır ya :) demekki denk gelseler bayağı anlaşacaklar :) evet ya bide erkeklerin anlamadığımız dilleri var , siyaset, futbol..sende ektra bilim.bizde 4 haritacıyız ama asla mesleki mevzulara girmem sonra bişey soruyolar beni aşıyo sonrada utanıyorum cevap vermezsem :) yani aynen gıcık oluyorum :)

hadi yaa :)) ama gördün galiba :)))

tam aradıgım kişi
ya ne zaman kürtaj oldun ne zaman adet oldun==)))
cıkma nolurrrrrr

gec oldu galiba ama geldim:))) 24 eylülde kürtaj oldum canım 22 ekimde adet oldum cok sükür.. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum((
coooookkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun sana da.

gec oldu galiba ama geldim:))) 24 eylülde kürtaj oldum canım 22 ekimde adet oldum cok sükür.. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum((
coooookkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun sana da.

bir doktor olarak ne düşünüosun korunmalımısın yoksa vur dibine mi demelisin:)

erkekler.....:44: uyuz seyler.. evet canim gördum ama görmemezlikten geldim görmedim dedim ne yapiyim kadn mahvoldu utancindan

esime herkes öyle diyor yasi cok kucuk diyolar hatta 17 yasinda diyende oldu..eski calistigim yerde , yeni tasinmistim bi apartmana yan komsum ,ben yokken bi kac kere esime denk gelmis kapiyi calmis bana bakinmak icin, esimde 2 ayda 3 ayda bir geliyor, tabi kadin esimin yurtdisinda oldugunu biliyor ama tanimiyor..esim gittikten sonra , kapimi caldi ya dedi ara sira senin yanina 17 yaslarinda felan bi cocuk geliyor kim o kardesin mi dedi , kadinda cok merakli uyuz bise , dediginiz kisi 32 yasinda dedim kardesim degil esim dedim , mor oldu kadinbende uyuz oldum 17 yasinda da ne demek

iyi yapmışsın zaten kadın utanmış :)

yani kadında abartmış he.mademe vli ve eşinin dışarda olduğunu biliyo insan dikkat eder değil mi :) ama almış cevabını :) demek ki böyle görünmekte kötü bişey :))

bir doktor olarak ne düşünüosun korunmalımısın yoksa vur dibine mi demelisin:)

:44:zor bi soru olmuş:)) 1 ay daha bekle derim ne acelen var derim:))
zaten tek korkum yeniden düşük yaparsam kendimi sorumlu tutucam. bu yüzden beklemem gerektiğini düşünüyorum canım. ama insan kalbine söz geçiremiyoki(( ne zormuş ya bebek yapmak((

bi doktorun ağzından bu gerçeği duymak ne güzel :)) kadın doğumcu değildin diye hatırlıyorum yanılıyomuyum ? bu arada selam.nasılsın :)

kesinlikle kötu bisey..yaslansin bence ebn yaslanmiyim hep genc kaliyim o yaslansin

doktorun ne dedi peki küçük kayıplarda genelde bekleme süresi vermiolar sen kendini nasıl iyi hissetceksen onuyap canım

kesinlikle kötu bisey..yaslansin bence ebn yaslanmiyim hep genc kaliyim o yaslansin

kesinlikle doğru olan bu :))) ya yaşlılık dedinde benim göz çevremde mimikleri çok kullanmamdan ötürü ciddi belirgin çizgilerim var.eşimde tek zerre yok.k.validem diyo ki bak oğluma güzel bi kırışıklık kremi al hep kırşmış diye.dedim pardon ? bi bana bak istersen . oğlun benden 4 yaş büyük ama bende olan kırışık onda yok + erkek tabi ya kırışacak valla alamam dedim :) galiba çok kıskancım :)

offffffffffffffffffffff bebek yapmak coook zormuusssss ! son gunlerde cok SIK duydum bu cumleyi.. of of

bi doktorun ağzından bu gerçeği duymak ne güzel :)) kadın doğumcu değildin diye hatırlıyorum yanılıyomuyum ? bu arada selam.nasılsın :)

selam... iyidir, sen nasılsın? mutluyum işte adet oldum diye:)) eşime söylüyorum adet oldum cok mutluyum diyorum. sen de sevindin mi diyorum? ben nie sevineyim yaa diyor? onun için yas günü tabi:)
kadın doğumcu değilim canım. soru çok güzeldi hakkaten. objektif olayım dedim:))
ama ben bu forumda hasta rolündeyim ve içimdeki sesi dinliyorum.

doktorun ne dedi peki küçük kayıplarda genelde bekleme süresi vermiolar sen kendini nasıl iyi hissetceksen onuyap canım

doktorum 2 adet dönemi geçir dedi. kocam da korunacaz diyo ama onu kandırmak pek zor olmaz:)) ama doktordan utanabilirim:)) ne meraklıymış der sonra:)) içimdeki ses yap diyoda ya düşerse diye korkuyorum işte herkes gibi. sonra kendimi suçlu hissederim. gerçi ne gelirse Allah'tan....

meslek ne olursa olsun su kalbimize es olacak o minik kalp atislarini duymak icin ,sabrimiz tukeniyor..gunler gectikce sabrim daha cok azaliyor..

adet olmana sevindim canim en son tahlil yaptirmistin..insallah bu ay tekrar hamile kalirsin, mumkun oldugunca erken kavussak su yavrucaklara ne iyi olacak..kendimde belirti aramaktan hicbirseye adapte olamiyorum acikcasi..

zaman çabuk geçio bence doktorunu dinle yüreğinde rahat etmiş olur
bi ay neki su gibi akarr geçer ba benim korunmam daha yeni bitti ve adetlerim hep düzensiz oldu adet olmak bile mucize geldi bana ya zorla adet oldum ya 15 günde bir kabus gibiydi eylül 28 de adet oldum en son bida 9 ay olmamk dileğiyle diyorum:)burdaki cadılar beni hamile moduna soktular bile:)

Sağol canım insallah en kısa zamanda kavuşuruz hepimiz. benimde her an aklımda(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…