zaman çabuk geçio bence doktorunu dinle yüreğinde rahat etmiş olur
bi ay neki su gibi akarr geçer ba benim korunmam daha yeni bitti ve adetlerim hep düzensiz oldu adet olmak bile mucize geldi bana ya zorla adet oldum ya 15 günde bir kabus gibiydi eylül 28 de adet oldum en son bida 9 ay olmamk dileğiyle diyorum:)burdaki cadılar beni hamile moduna soktular bile:)
inşallah 9 ay olmazsın bidaha:))) ne mutlu sanaki bi umudun var su anda. o bile cok güzel bi duygu. ihtimali bile güzel sıpanın:))
ben korunmaya calışcam bakalım belli olmaz benim ne yapacağım:))
selam... iyidir, sen nasılsın? mutluyum işte adet oldum diye:)) eşime söylüyorum adet oldum cok mutluyum diyorum. sen de sevindin mi diyorum? ben nie sevineyim yaa diyor? onun için yas günü tabi:)
kadın doğumcu değilim canım. soru çok güzeldi hakkaten. objektif olayım dedim:))
ama ben bu forumda hasta rolündeyim ve içimdeki sesi dinliyorum.
dün gece ne tembih ettim ben sizeAllahtan çok yazmamışsınız
Okumaya çalıştım olmadı.yemek yapayım sonra tekrar okumaya geleceğim..bugün kasıklarım çok kötüydü ağrım vardı.bu arada gazman gibiydim o kadar feci...bide bolca beyaz akıntım oldu..yumrtlamam 2 gün oldu bunlar bi belirti değildir herhalde....senemcim şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar..rüyanda beni görC
sonra yazarım nasılsınız kızlar?
hehehe çenemiz düşük bizim candaş sen ben çok konuşuos :)ben kaçıcam birazdan sabah okurum akşam çok yazmıonus bana kolaylık oluyo:)sanirim nuray gecmisi okuyor bu gun cok konustuk, sayfalar ilerledi..
canim hosgeldin, folic acid kullaniyorum bende solgar markali.. folibol de ayni sonucta hepsi folik asit , solgar kullaniyorsan gunde 1 tane yeterli 400mq zaten.. turkiyeye geldiginde saklayabilecegini hic sanmiyorumrenkliatlascim dogru tahmin canim oku oku bitmedi kahvaltimi yapamadim yahuu :)))
nazlicim benim en belirgin belirtim adetten once boyle karnimda bir agri olurdu bu sefer yoktu... rebkliatlasinda oyle galiba aklima gelen.. sadece bu belirti vardi goguslerde biraz siskinlik vardi ama adettede oluyordu.. ben korunmasiz 4. ayimda hamile kaldim.. yani bu ay hic beklemiyordum acikcasi... dusunmemek icinde hep gezdim.. arkadaslarla bulustum kendimi dinlemedim fazla adetten sonrada 3 gun bekledim yaa o zamanda kendimi oyalayacak bisi buldum yoksa zaman gecmyor gercekten.. fazla dusunmeyin derim canlarim.. ozellikle renkliatlas ve nazlim keyfinize bakin kizlar gelecekse geliyor zaten..
hem size bisi soyliyim mi ben biliyosunuz esimle fazla calisamadik bile... 13. gun cift cizgiyi gordum o gun calistik ondan 3 gun sonra tekrar iliski oldu o 3 gunden sonrada 2 gun sonra iliski oldu.. yani duzenli iliskim yoktu..biz bir turlu basaramadik onu.. bu yuzden bu ayda beklemiyordum... yazmistim hatta size iliski olmasi lazim ama esim uyuyor hic kafaya takmiyor bebegi diye uzuluyordum ama tabii gunu kacirmamak acisindan siz iyi yapiyorsunuzda dedigim gibi gelecekse geliyor :))))
CAndascim canim benim iyiyim cok sukur.. insallah bakicaz canim ben hala inanamiyorum ya orasi ayri...boyle hala bisi yokmus gibi.. testlerden bahsetmissin.. icin rahatlar canim bencede bende git derim.. bizde bayramdan sonra Turkiyeye gelmeyi dusuunuyoruz..eger hamile kalmasaydim bende testleri yaptiracaktim geldigimde kafaya koymustum..ordada kimseye soylemeyi dusunmuyorum 3 hafta kadar kalicaz.. bakalim insallah saklayabilirim
hellocum iyisindir insallah.. siz 3 ay korundunuz haaa masallah :))) bakalim bende o zaman gunluk gibi yapayim insallah ddoktora gidelimde bi soralim.. bende bayramdan sonra giderim kismetse...belki bizede 3 ay falan der.. Hellocum belki musait olursan ziyaretine gelirim oraya geldigimde :))
loneliness canim cok sagol insallah bu ay tutar senin ve diger kizlarin umutluyum herkesten
nazlicim seni hamile moduna sokmuslar valla insallah oyledir canim sen yinede adetin gecmesini bekle insallah hayirli haberini aliriz..
gunlukcum sen nasilsin.. bu folibol ,folicasit falan hepsi ayni mi yaa?? ben folicasid kullaniyorum herhalde aynidir..aslinda dr vitamin kan hapi falan vermisti hicbirini icmedim hangisini iceyim gunde hap icmeyi hic sevmiyorum
dr. alp sevindim adet olmana .. diger bi arkadas sormustu ben 25 gunde adet gordum kurajdan sonra ...
atladigim bisi yoktur insallah.. bugun gun yapmaya basladik kizlarla oraya gidicem.. kisir yapmam lazim.. :))) burdada zaman boyle geciyor iste..opuyorum herkesi
canim hosgeldin, folic acid kullaniyorum bende solgar markali.. folibol de ayni sonucta hepsi folik asit , solgar kullaniyorsan gunde 1 tane yeterli 400mq zaten.. turkiyeye geldiginde saklayabilecegini hic sanmiyorumsakliycam diyor insan ama duramiyorsun sevinctek söyluyorsun, birine söyledin mi zaten yayiliyor
evet benimkide 400mg .. insallah canim saklamaya calisicam sen nasilsin? bende kisir yapicam evde ince bulgur yok extra ince bulgur var bakalim nasil olcak. psta borek isinde berbat kotuyum yaa .. kacgundur pogaca yapiyorum bir turlu tutturamadim... var mi elinde soyle peyniri pogaca tarifi canim .. burdaki bayanlar okadar guzel seyler yapiyolar ki.. heryerden yiyomusun biliyosun onlarda kendileri yapiyor neler neler hemde.. onlara yetiseyim diye bende calisiyorum ama nafile
harika canim insallah hemen deneyecegim.. bende de kimsenin tarifi yok internetten aklima yyatani yapiyorum ama pek olmuyor gibi..insallah bu sefer olur.. bulgurlu yemegini gordum cok guzel gorunuyor afiyet olsun.. cok sagol tarif icin hemen denerim ben bunu :)))
Kızlaaaar, yine kaynatmışsınız.
Renklitaş inşallah annen yanılır bu sefer. İç çamaşır olayına çok güldüm canım komik değil ama güldüm işte..
Candaş sen de bir kaza yaşamışsın. Ama kaza olmuş olsun Test sormuşsun. Ne testi canım? Sperm kalitesi filan mı? Doktora desen gereken testleri sıralar sanırım. Neden düştü mü, neden hamile kalamıyorum mu? Ona göre test verir.
Nazlım inşallah hamilesindir canım, bu ay yeni bomba senden bekleniyor galiba...
Dr canım haklısın. Doktor da olsan insansın ve ebn önemlisi anne adayısın. Bence korunma. Ben 2010 haziranında 25 haftalık erken doğum yapmıştım buna rağmen 3 ay vermişti doktor, senin küçük haftan. Burada genelde ilk adetten sonra korunmadlar. Ben de korunmamıştım ama tutmamıştı. Sonrasında da genetik işler girince korunmaya başladık canım. Hayırlısı inşallah...
Günlük canım oğlan inşallah dediğin gibi olur. Çok ilginç. Yazıda Talat aleti at, at Talat at yazıyor ya neden aleti atıyor bozuk mu diye soruyor, tamier etsin diyor. İki Talat resmi var. Yaşlı Talat aleti tamir ediyor. Oğlan diyor ki buna niye Talat usta dememişler diyor? Çocuk Talat var. Önce niye genci koymamışlar diyor.
Offf oğlum oku sen bırak başka şeyleri sorma diyorum.
Gönlümden geçen yine sağlıklı bir oğlunun olması canım... İnşallah...
Nuray inşallah güzel güzel geçecek günler...
Yeni bir arkadaş yazmış. Ona da geçmiş olsun diliyorum.
Hellom sen de mi tartışmıştın? Kaçırmışım. Biz bu ara her gün tartışıyoruz. Biraz çocuk biraz daaraba almadığı için. Çok sıkılıyorum, yorgunum.
Minikler sen neler yapıyorsun? Adet ne zamandı? Çalışmalar nasıl geçti?
Segemy artık valizin hazır bekliyorsun sanırım...
Loneliness, karşılamadık uzun zamandır...
Unuttuklarım var mı? Herkes nasıl? Biz de de 2.5 aylık bebekli misafir vardı. Yeni gittiler...
gunaydin bacim.. insallah mujdeli haberin gelir cuma gunu... candas senide gördum alttan alttan dikizliyorsun topigiiinazlım ..................................................... 29 ekim
loneliness ..................................................... 5 kasım
minikler ............................................. 5 kasım
chnb ........................................................... ?
ceza83 ........................................................6 kasım
renkliatlas ...................................................1 kasım
_CandaS_ ...................................................... 29 ekim
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . ..
passifloraa . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
günaydın kızlarrrrrrrrr uğurlu listemizi hemen koyayım bende adet yok hala cuma gün kan testi yaptırmaya karar verdik idrar testi yapmak istemiorum biliosunuz benim testler pozitif çıkıo genelde:)hayırlısı bakalım cumaya kadar olmazsam test yaptırcam umarım 3. bomba haberi verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?