günaydın kızlar, ayy bi yazamadım sabahtan beri.şimdi de acil bi yazı var sonra görüşürüz :) öptüm hepinizi...
Günaydınlarrrrrrrrrr
herkese gunaydin...KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN....
hellocum anladım canım tabi aileden gelen ırsi bir durum varsa tedbiri elden bırakma derim çınar bebişinde cicileri hayırlı uğurlu olsun bakalım güle güle sağlıklı günlerde boll boll güneşli zamanlarda içinde anneciği gezdiriri insallah...
bu arada kızlar sabah sabah çokk ağladım şu depremde göçük altında kalan azra bebekle ilgili habere annesinin kucağında 46 saat beklemiş kadıncağız ilk gün sütle beslemiş ama 2.gün süt kanalları elbette su içemediği için kadıncağızın kurumuş bebekte yalanıyormuş habire annelik işte kadında ağzı kuramasın diye kendi tükrüğü ile beslemiş minik kızını allahımm herkesin yardımcısı olsunnnn....ama onlar kurtuldular çok şükürr. darısı yardım bekleyen tüm insanlara olur insallah.....
günlükcüm saol canım benim hadi bakalım bayram sonrası oo minik hayat sinyalini annesine duyurur insalllah hayırlı haberlerini bekliyozz
nazlıı hadi bakalım sıra sana gelmiş desene valla tüm kalbimde şimdilik sende....
ay ağlayacam yadaha haberleri okumaya fırsatım olmadı bile ama bu ne biçim bi acıdır.
nedir bu ülkemizin üzerindeki felaketlergşitsin gelmesin birdaha.. son bulsun artık acılar (
butun acilar son bulsun artik...bu ay hamile kalsam sevinemeyecek durumdayim, adet olsam farketmez valla, insanlar neler yasiyor..of of..
Allah rahmet eylesin..çok acı bir durum.Geride kalan kuzucuklara rabbim uzun ömürler nasip etsin..sabah sabah moraller sıfır.okula gelrken yolda kaza vardı.zaten onu görünce moralim bozulmuştu şimdi tümden yok oldu..bu atama konusuda ayrı bi olay..tvlerde izlediğimiz devlet yardım etmiyor ayrı bi olay...benimde doğum günüm yaklaştı cuma günü ama hiç bi heyecan yok...ben dün çok üşütmüşüm galiba ondan bu kadar sancım olmuş...bugün yok çok şükür
al benden de o kadar canım...
Kızlaaaar, yine kaynatmışsınız.:
Dr canım haklısın. Doktor da olsan insansın ve ebn önemlisi anne adayısın. Bence korunma. Ben 2010 haziranında 25 haftalık erken doğum yapmıştım buna rağmen 3 ay vermişti doktor, senin küçük haftan. Burada genelde ilk adetten sonra korunmadlar. Ben de korunmamıştım ama tutmamıştı. Sonrasında da genetik işler girince korunmaya başladık canım. Hayırlısı inşallah...
Unuttuklarım var mı? Herkes nasıl? Biz de de 2.5 aylık bebekli misafir vardı. Yeni gittiler...
allahım hayırlısını versin canım hepimize inşallah bikadın için en zor şeylerden biri ama şükür ki bizim cennet kuşlarımız var cennet kapısında mis kokularıyla bekliolar bizi inaşllah onların şefaatine nail olalım
benim hep bi sözüm vardır kızlar bilir biz seçilmiş melek anneleriyiz
bende sevinecek heves kalmadı hele minik bebekleri görünce bizimkilerin kaderi ne kimbilir diyorumbutun acilar son bulsun artik...bu ay hamile kalsam sevinemeyecek durumdayim, adet olsam farketmez valla, insanlar neler yasiyor..of of..
Allah rahmet eylesin..çok acı bir durum.Geride kalan kuzucuklara rabbim uzun ömürler nasip etsin..sabah sabah moraller sıfır.okula gelrken yolda kaza vardı.zaten onu görünce moralim bozulmuştu şimdi tümden yok oldu..bu atama konusuda ayrı bi olay..tvlerde izlediğimiz devlet yardım etmiyor ayrı bi olay...benimde doğum günüm yaklaştı cuma günü ama hiç bi heyecan yok...ben dün çok üşütmüşüm galiba ondan bu kadar sancım olmuş...bugün yok çok şükür
bende sevinecek heves kalmadı hele minik bebekleri görünce bizimkilerin kaderi ne kimbilir diyorumzaten geçenhafta genceik askerlerimizin acısı yeterince fazlaydı.. Allah ne verirse hayırlısını versin.
amin inş geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömürler olsun inş.gerçekten tüm umutlarımız kırıldı sevinler yokkötü bi zmanlama güzellikler için.iyi ki bu yıl evlenenlerden değilim ... zehir gibi bi düğün olmutur çoğu ....
dünkü adamın birine deli oldum.polisin biri ateş etmiş kargaşadan ötürü.adamda koca taşı almış koşuyor, diyolar nereye ? diyo ki polise.ben gösterecem bana ateş açmak neymiş.ama kinle nefretle.bu adam acıdan yapmıyor aşikar.devvlet düşmanlığından yapıyor.yardımlarımızdan onlarda yararlanıyor ama yinede düşmanlığı var.çadır kavgasındakiler belliki yaşam mücadelseinden acısından yapıyor ama diğerinin acısındanmış gibi gelmedi bana.yazık ya ....
canım eşinin katıldığı şehit cenazesi zor geçmiştir öyle değilmi? hiç haberlerde bahsedilmedi bu kez.kaza içinde çok geçmiş olsun hepimiz allaha emanet yaşıyoruz valla ...
ayyyyyyy hamile haberleri var
Birkac gundur telefonumun internet atarlari bozulmustu giremiyordum dun aksam formatlandi ancak gece girebildim . Facede hellom yazmis gunluk hamile diye ben de heyecanla gecmise bakiyordumki nurayin da hamile oldugunu ogrendim ayyyy cok guzel haber bunlar allahim bu sevinclerimizi bu sefer hayirlisiyla tamamina erdirmemizi nasip etsin insallahsenemcim beni de ruyasinda gormustu hamile kaldigim ay nuraycigim seni de gormus ruyasinda
Ben henuz doktora gitmedim kontrolumu 2 kasimdan 28 ekime cektim daha fazla bekleyemeyecegim diye:18: allahim insallah bebegimin saglikli oldugunu gorurum usg ekranindan ve doktordan hayirli haberlerle gelirim inanin cinsiyet dusunmuyorum bile :18: bazen bebegim yasiyor mu diye endiseye kapilip aglama krizleri oluyor engel olamiuorum kendime doktora gitmeye de korkuyorum oturup muayene gunumu bekliyorum cok farkli bir psikolojideyim. Karnim buyudu alt kismi sertlesti normal heralde bunlar 4.ayim dolacak ay sonunda:26: doktordan gelince hayirli haberler verebilirim insallah sizlere
gunlukcugum kan degerine gore pazartesi yani 31ekimde bebegin kesesini karindan bakilan usg ile gorebilirsin, bayramdan sonra da insallah kalp atislarini duyarsin
hepinizi opuyorum kizlar[/CO
kızlar akşama kadar ayakta iş yaptım ay bitmedide hala çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben öksürüyorum hamilelik belirtisi olabilirmi:):)yakında bu duruma gelcemde:)
hahahahaahah..ben yeni bi topik kesfettim ..elle muayene ile gebelik testibaya biseyler ögrendim sun sonsuz bosluk dedigimiz sey aslinda öyle degilmis, yusyuvarlak baon gibi yumusak bisey hissedecekmisiz... ben baktim hissetim hamilemiyim acaba simdi kizcaksiniz surekli parmaklayip durma kendini diye ama ne yapim yaa bende kafayi siyirdim.. hamile kalsamda zaten sevinecek durumda degilim akil sagligimdan suphe ediyorum su siralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?