hahahahaahah..ben yeni bi topik kesfettim ..elle muayene ile gebelik testibaya biseyler ögrendim sun sonsuz bosluk dedigimiz sey aslinda öyle degilmis, yusyuvarlak baon gibi yumusak bisey hissedecekmisiz... ben baktim hissetim hamilemiyim acaba simdi kizcaksiniz surekli parmaklayip durma kendini diye ama ne yapim yaa bende kafayi siyirdim.. hamile kalsamda zaten sevinecek durumda degilim akil sagligimdan suphe ediyorum su siralar
kızlar akşama kadar ayakta iş yaptım ay bitmedide hala çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben öksürüyorum hamilelik belirtisi olabilirmi:):)yakında bu duruma gelcemde:)
hahahahaahah..ben yeni bi topik kesfettim ..elle muayene ile gebelik testibaya biseyler ögrendim sun sonsuz bosluk dedigimiz sey aslinda öyle degilmis, yusyuvarlak baon gibi yumusak bisey hissedecekmisiz... ben baktim hissetim hamilemiyim acaba simdi kizcaksiniz surekli parmaklayip durma kendini diye ama ne yapim yaa bende kafayi siyirdim.. hamile kalsamda zaten sevinecek durumda degilim akil sagligimdan suphe ediyorum su siralar
kesik kesikse olabilirama uzun uzun öksürüyorsan olmaz başka aya inşallahhhh bide öksürüğün nerden geldiği önemli ciğerden mi yoksa boğazdan mı
şimdi yavrum öksürük ciğerden geliyorsa ve iki ciğerde hissediyorsan o anda ,ikizdir yavrum .yok tek ciğer ve sağsa kız ,yok sol ciğerse erkek...nefestemi alıyon sen tamam tamam kesin hamilesin..burundan alıyosan kız ağızdan alıyosan erkek
yorgunluktan seni cevaplamayı unutmuşum:)))) bu bir belirti olabilir mi:)çok karıştırma alt tarafı
bende böyleolmamak için hep akşam gezmeleri ayarlıyorum..yarın akşam okuldan arkadaşlara gideceğiz..hafta sonu dışarı çıkacağız..belkide izmire giderim...aklıma gelsin istemiyorum bebek konusu
allah iyiliğini versin kızzz deli :)nasılmış anlat bakim ay ben yapamam onu yaaa
şimdi yavrum öksürük ciğerden geliyorsa ve iki ciğerde hissediyorsan o anda ,ikizdir yavrum .yok tek ciğer ve sağsa kız ,yok sol ciğerse erkek...nefestemi alıyon sen tamam tamam kesin hamilesin..burundan alıyosan kız ağızdan alıyosan erkek
hocam ben bugün çok yoğundum resmen mıçımdan soludum bu ne demek oluyo sizce ay allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıyrıdık ya la kocama anlatsam bunları boşar beni delirdim diye:)
renkli anacım ben parnaklayamam orayı valla gider 3 liraya alırım cuma testimi poztif çıkarsa kana hadi hayırlısı:)
hocam ben bugün çok yoğundum resmen mıçımdan soludum bu ne demek oluyo sizce ay allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıyrıdık ya la kocama anlatsam bunları boşar beni delirdim diye:)
renkli anacım ben parnaklayamam orayı valla gider 3 liraya alırım cuma testimi poztif çıkarsa kana hadi hayırlısı:)
bacim idrar testlerinde cikmiyor kiadet öncesinden bahsediyorz bu test icin
merhaba canım bebeğin ve sen iyisin bunu anladım gündem dışında :) maşallah size... 29 ekimde de kendi adıma ümitsizim ama nazlımdan bekliyoruz :) ama yinede kısmet tabi...kızzlar günaydın hepinize,nasılsınız?gerçi bu aralar iyi olmak ne mümkün,memlekette hiç dert keder bitmiyo bu acılar son olsun inşallah.nuraycım tebrik ederim gözünaydın,allah sanada kucağına almak nasip etsinninşallah sırada dğer kızlar var bakalım gördüğüm kadarıyla en yakında candaş la nazlım var inşallah çüfte bayram yaşatırsınız 29 ekimdee.
ayyyyyyy hamile haberleri var
Birkac gundur telefonumun internet atarlari bozulmustu giremiyordum dun aksam formatlandi ancak gece girebildim . Facede hellom yazmis gunluk hamile diye ben de heyecanla gecmise bakiyordumki nurayin da hamile oldugunu ogrendim ayyyy cok guzel haber bunlar allahim bu sevinclerimizi bu sefer hayirlisiyla tamamina erdirmemizi nasip etsin insallahsenemcim beni de ruyasinda gormustu hamile kaldigim ay nuraycigim seni de gormus ruyasinda
Ben henuz doktora gitmedim kontrolumu 2 kasimdan 28 ekime cektim daha fazla bekleyemeyecegim diye:18: allahim insallah bebegimin saglikli oldugunu gorurum usg ekranindan ve doktordan hayirli haberlerle gelirim inanin cinsiyet dusunmuyorum bile :18: bazen bebegim yasiyor mu diye endiseye kapilip aglama krizleri oluyor engel olamiuorum kendime doktora gitmeye de korkuyorum oturup muayene gunumu bekliyorum cok farkli bir psikolojideyim. Karnim buyudu alt kismi sertlesti normal heralde bunlar 4.ayim dolacak ay sonunda:26: doktordan gelince hayirli haberler verebilirim insallah sizlere
gunlukcugum kan degerine gore pazartesi yani 31ekimde bebegin kesesini karindan bakilan usg ile gorebilirsin, bayramdan sonra da insallah kalp atislarini duyarsin
hepinizi opuyorum kizlar[/CO
bende nuray için kız diyorum :) oo 4 hamile çıkarsak topiği nerdeyse kapatıp gideriz :) inş o günlerde gelecekte zaten sanırım toplam 7 kişi kaldık ..taf kuzu hoşgeldin, iyi olduğuna sevindim. dr sonrası yaz evet çok merak ediyoruz. senemi ve başka topikten iki arkadaşı tuturdum pileo yu da tutturmuştum sonra vazgeçip kız dedim, bu arada çiğdem diye arkadaş var face de onuda tutturdum. Taf için çok net hissetmiyorum ama erkek diyorum. yaşıyordur kuzummm. 19.hfatlarda pıt pıt hisseidyor gibi oluyorsun. millet 23.haftadan sonra rahatlıyor, yerim ben onun minik popousunu. Ağlama krizi bende de hala mevcut.
citaknuray için kız diyorum :))) günlük için bişi geçmedi içimden şimdilik biraz pusuya yatayım.
bu ay 4 hamile haberi bekliyorum ben isimleri sölemicem :)))) toplamda 6 hamileyle bu ayı kapatırız diyorum.
kesin az kaldı bu duruma gelmeye :)kızlar akşama kadar ayakta iş yaptım ay bitmedide hala çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben öksürüyorum hamilelik belirtisi olabilirmi:):)yakında bu duruma gelcemde:)
aman aman allah akıl sağlıklarımızın yoksunluğundan etkilesin biz bebek isteme aşamasındakilieri :))hahahahaahah..ben yeni bi topik kesfettim ..elle muayene ile gebelik testibaya biseyler ögrendim sun sonsuz bosluk dedigimiz sey aslinda öyle degilmis, yusyuvarlak baon gibi yumusak bisey hissedecekmisiz... ben baktim hissetim hamilemiyim acaba simdi kizcaksiniz surekli parmaklayip durma kendini diye ama ne yapim yaa bende kafayi siyirdim.. hamile kalsamda zaten sevinecek durumda degilim akil sagligimdan suphe ediyorum su siralar
nice yillara canim..bende bitmiş haldeyim..bi göz atayım dedim yatacağım birazdan...hakkaten delirdik..cuma benim doğum günüm hayırlı gelsin sana....
adet öncesi kandada belliolur canım..ben yapamam...en iyisi kan testi
süpersin cezam :))) peki birde burundan akıntı geliyosa hocam :)) ?? :))
bi burun deliğinden mi yoksa iki burun deliğinden mi akıntı geliyoooooo
sıyırttım yaaaaaaaa
Kızlar geçen demiştim ya dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.ama olaylara kendimi ne kadar kaptırdıysam unutmuşum.yani öğlen aklımdaydı akşama unutmuşum.
Dün çiçekçi geldi.Çiçek varmış bana.ya diyorum eşim değildir bu ama kimdir ? ama olurmu başkası neden çiçek göndersin eşimdir de neden gönderiyo ? alla alla bugün özel bi gün de değil ki hayırdır diyorum ama çiçekçi kapıda ben bunları düşünürken 2 dk sonra kağıdı okumayı akıl edemeden aaa bugün bizim yıldönümümüzdü dedim.eşimde ben demeyince bekliyorumde demiyorum sanmış.yok be dedim aklıma bile gelmedi.özür dilerim ama tahmin edersin sebebini dedim saolsun bozulmadı bile.. şimdiye dek hiç kutlayamadık bile. ilk yıl eşim yanımda değildi.2. yıl hamileydim uyuyakaldım.bu sene hem yine yanyana değiliz hem gündem.seneye diyroum bari beraber olabilsek.valla 4. yılda ilk kutlama olur ama artık hevesimde kalmadı o da ayrı .. Allah sağlıklı mutlu beraber yıllar nasip etsinde hepimize kutlamalar hikaye kalsın...
canim bizde hic kutlayamadik ...hep ayriydik yildönumlerimizde dogumgunlerimizde..insallah araligin 16 si benim dogum gunum birlikte olucaz..sonra ocakta esimin var temmuzdada evlilikrabbim can sagligi versin canim..
sizede nice yillar ne guzel esin cok ince dusunceliymis..facede cok guzel bisey paylasmis masallah canim cok begendim valla..Allah bozmasin bu mutlulugumuzu...
belitilere gelincece benim burnum akmiyo öksurmuyorum ama neseff aliyomgazim var , memem aciyo, parmak muayenesinde balon gibi bise hissediyorum
nice yillara canim..
ben kan testi icin nereye gidecem burda bilmiyorum..adet gecikmesini beklemek en mantiklisi..az kaldi...benim daha sali gunu adetim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?