Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar akşama kadar ayakta iş yaptım ay bitmedide hala çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben öksürüyorum hamilelik belirtisi olabilirmi:):)yakında bu duruma gelcemde:)

kesik kesikse olabilirama uzun uzun öksürüyorsan olmaz başka aya inşallahhhh bide öksürüğün nerden geldiği önemli ciğerden mi yoksa boğazdan mı

yorgunluktan seni cevaplamayı unutmuşum:)))) bu bir belirti olabilir mi:)çok karıştırma alt tarafı
bende böyle olmamak için hep akşam gezmeleri ayarlıyorum..yarın akşam okuldan arkadaşlara gideceğiz..hafta sonu dışarı çıkacağız..belkide izmire giderim...aklıma gelsin istemiyorum bebek konusu

kesik kesikse olabilirama uzun uzun öksürüyorsan olmaz başka aya inşallahhhh bide öksürüğün nerden geldiği önemli ciğerden mi yoksa boğazdan mı

şimdi sayın hocam öksüreük içten içten gelio ne diosunuz bu duruma hee bide nefes alıyorum buda hamilelik belirtismi:)

şimdi yavrum öksürük ciğerden geliyorsa ve iki ciğerde hissediyorsan o anda ,ikizdir yavrum .yok tek ciğer ve sağsa kız ,yok sol ciğerse erkek...nefestemi alıyon sen tamam tamam kesin hamilesin..burundan alıyosan kız ağızdan alıyosan erkek

ne diyom ben yaaaaaaaa:18:

allah iyiliğini versin kızzz deli :)nasılmış anlat bakim ay ben yapamam onu yaaa

bak simdi elini iyice yikiyon sabunla, istersen dustayken yapabilirsin , hem ayakta hemde oturur pozisyonda da bakilabilirmis, orta parmagini yavasca sokuyon eline yusyuvarlak balon gibi bisey deger ve elin gitmezse iceri hamileymisin..yumusak olacakmis..
ama sert biseyse ortasinda delik yani rahim agzi hissedilyorsa degilmissin..öyle diyolar..rahim agzi ters tarafa dönermis hamileyken...

baska bi yerde de diyor ki elin bosluga gidecek eline bise degmeyecek diyo.. benim elime degdi yuvarlak balon gibi bise.. yani iki yoruma göre yorumlarsak birine göre hamile degilim digerine göre hamileyim isler sarpa sardi...
aama benim adet belirtilerim basladi canim yani..1 hafta önce basliyor benim belirtiler, her zamanki gibi, anormal bir durum yok , adet olacam demek bu

hocam ben bugün çok yoğundum resmen mıçımdan soludum bu ne demek oluyo sizce ay allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıyrıdık ya la kocama anlatsam bunları boşar beni delirdim diye:)

renkli anacım ben parnaklayamam orayı valla gider 3 liraya alırım cuma testimi poztif çıkarsa kana hadi hayırlısı:)

bacim idrar testlerinde cikmiyor ki adet öncesinden bahsediyorz bu test icin

bende bitmiş haldeyim..bi göz atayım dedim yatacağım birazdan...hakkaten delirdik..cuma benim doğum günüm hayırlı gelsin sana....

chnb, kaza yaşadık diyelim :) düşüğün neden olduğu için değil, gebeliğe engel bi duurm var mı testleri istiyoruz.kadın erkek karışık :) benimki düşük gibi fdeğildi kalp atışı yoktu ya o yüzden çok endişe duymadım da belkide vardır bilmiyorum ki ... seni özledik bu aralar... giremiyosun hiç...

Günlük, deprem zamanı yaşananlar çok kötü olmuş hele kadın pazarlama davası.yazık ya ne insnalar var.

Nuray, Türkiyeye nereye gelcen İstanbul mu ? Biraz vakit geçince müjdeyi veririsiniz herkese inş ..

merhaba canım bebeğin ve sen iyisin bunu anladım gündem dışında :) maşallah size... 29 ekimde de kendi adıma ümitsizim ama nazlımdan bekliyoruz :) ama yinede kısmet tabi...

canım merhaba.ağlama krizlerine filan girme.haklısın yaşananlar zor ama olsun.Maalesef ülkenin gidişatını görünce herşeyde bi hayır olduğuna dahada fazla inandım.ağlayıp bebeğini üzme nolur.Şu yaşananları görünce bizim acımızın ne kadar küçük kaldığını anladım.Allah yinede en küçük acıdan bile korusun cümlemizide yıpratma kendini canım benim.Hem bence oğlun :) seni asla yalnız bırakmayacak.öpüyorum seni..bebeğinide :)
bende nuray için kız diyorum :) oo 4 hamile çıkarsak topiği nerdeyse kapatıp gideriz :) inş o günlerde gelecekte zaten sanırım toplam 7 kişi kaldık ..
kızlar akşama kadar ayakta iş yaptım ay bitmedide hala çok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben öksürüyorum hamilelik belirtisi olabilirmi:):)yakında bu duruma gelcemde:)
kesin az kaldı bu duruma gelmeye :)
aman aman allah akıl sağlıklarımızın yoksunluğundan etkilesin biz bebek isteme aşamasındakilieri :))

süpersin cezam :))) peki birde burundan akıntı geliyosa hocam :)) ?? :))

bende bitmiş haldeyim..bi göz atayım dedim yatacağım birazdan...hakkaten delirdik..cuma benim doğum günüm hayırlı gelsin sana....
nice yillara canim..
adet öncesi kandada belliolur canım..ben yapamam...en iyisi kan testi

ben kan testi icin nereye gidecem burda bilmiyorum..adet gecikmesini beklemek en mantiklisi..az kaldi...benim daha sali gunu adetim..

Kızlar geçen demiştim ya dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.ama olaylara kendimi ne kadar kaptırdıysam unutmuşum.yani öğlen aklımdaydı akşama unutmuşum.

Dün çiçekçi geldi.Çiçek varmış bana.ya diyorum eşim değildir bu ama kimdir ? ama olurmu başkası neden çiçek göndersin eşimdir de neden gönderiyo ? alla alla bugün özel bi gün de değil ki hayırdır diyorum ama çiçekçi kapıda ben bunları düşünürken 2 dk sonra kağıdı okumayı akıl edemeden aaa bugün bizim yıldönümümüzdü dedim.eşimde ben demeyince bekliyorumde demiyorum sanmış.yok be dedim aklıma bile gelmedi.özür dilerim ama tahmin edersin sebebini dedim saolsun bozulmadı bile.. şimdiye dek hiç kutlayamadık bile. ilk yıl eşim yanımda değildi.2. yıl hamileydim uyuyakaldım.bu sene hem yine yanyana değiliz hem gündem.seneye diyroum bari beraber olabilsek.valla 4. yılda ilk kutlama olur ama artık hevesimde kalmadı o da ayrı .. Allah sağlıklı mutlu beraber yıllar nasip etsinde hepimize kutlamalar hikaye kalsın...

canim bizde hic kutlayamadik ...hep ayriydik yildönumlerimizde dogumgunlerimizde..insallah araligin 16 si benim dogum gunum birlikte olucaz..sonra ocakta esimin var temmuzdada evlilik rabbim can sagligi versin canim..
sizede nice yillar ne guzel esin cok ince dusunceliymis..facede cok guzel bisey paylasmis masallah canim cok begendim valla..Allah bozmasin bu mutlulugumuzu...

belitilere gelincece benim burnum akmiyo öksurmuyorum ama neseff aliyom gazim var , memem aciyo, parmak muayenesinde balon gibi bise hissediyorum

kızlarrr üyamda kedi ve yılan gördüm ciddi soryom he:) bu ne demek rüya tabirleriyle ilgilenen varmı

( kaderdaşım ya ( inş bundan sonra hep beraber olursunuz ve hiç ayırmazsınız inş ... hissettiklerini inan içten hissettim ( saolsun eşim incedir biraz.ya evet face de bişeyler paylaşmış.bi arkadaş hamileyim sanmış.keşke olsa ama can atıyoruz olmuyo.vakti var demekki... yaa acaba bu belirtiler neye işaret acep :)) bunlar hamilelik belirtisi kesin :)) üçer beşer hayalmizde patlatacaz burayı :))

canımdemiştim ya komşumuz vanda öğretmendi, göçükte kalmış filan diye.dün kızı gördüm.gerçekten yaşayan ölü gibiydi.tepki yok sabit bakış.. dimdik zoraki yürüyüş.kaburgasında kırıklar varmış.şükür onu allah ailesine bağışlamış.eşi ve anne babası kızı almaya gitmişler hemen... ne mucize hayatlar bunlar ya..keşke diğerleride bu kadar şanslı olabilseydi .. herşeye rağmen o kızla düşündüm ki birkez daha eşle beraber zor durumda kalmak bile güçlerin en güzeli.ama devletin bazı saçma amaçları için ayrı hayatlarda yaşamak hatta ölümü tadmak geride evlatları eşleri aileleri bırakmak ne acı.

bizde ilk iki evlilik yıldönümde ayrıydık..ama son ikiyi beraber kutladık..darsı sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…