- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.441
canım umutluysan yarın bile yapabilirsin. varsa çıkar.hocam ben bugün çok yoğundum resmen mıçımdan soludum bu ne demek oluyo sizce ay allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıyrıdık ya la kocama anlatsam bunları boşar beni delirdim diye:)
renkli anacım ben parnaklayamam orayı valla gider 3 liraya alırım cuma testimi poztif çıkarsa kana hadi hayırlısı:)
canım umutluysan yarın bile yapabilirsin. varsa çıkar.
inşllah vardı.
ben de renkli ve senden umutluyum.
kendi adıma ise bu ay en umutsuz olduğum ay.
ceza ve candaştan da süpriz gelebelir.
inşallah gelir.
minikler de aynı şekilde. ilk bebeği kolay tutan kolay hamile kalır diye düşünüyorum.
galiba nazlım ve minikler ilk ayda kalmıştı.
ilki sezeryandı demişsin ya canım bebeğin var mı peki?
içimde hissettim yaşadıklarını. çok güçlüsün sen maşallah. herkes senin gibi ayakta kalamaz bunca sıkıntıdan sonra. Allah gösterdiğin bunca sabrın karşılığını verecektir sana. ben inanıyorum. dualarım da seninle olacak. Rabbim dünyalar güzeli bebişler versin hepimize. sağlıkla inşallahhh.
canım umutluysan yarın bile yapabilirsin. varsa çıkar.
inşllah vardı.
inşallah gelir.
minikler de aynı şekilde. ilk bebeği kolay tutan kolay hamile kalır diye düşünüyorum.
ayyy inşallah canım...nedense umudum yokben 11. ayda haamile kalmıştım..gelsinler artıkkk
gecmis olsun allah bir daha boyle birsey ve daha kotusunu yasatmasin hicbirimize insallah. Bende kurtajdan sonra daha once tikir tikir calisan bagirsagim 5 gun boyunca calismamisti ve bir anda 3 kg sistim sonra bir sekilde az az da olsa calistirmayi basarmistim ve ilk doktor kontrolumde doktora sordugumda bagirsakta kurtaj sonrasi, anestezi sonrasi bu tip sorunlar olabilir demisti hamilelik sirasinda bir anda yuksek giden progesteron hormonu seviyesi kurtaj sonrasi dustugu icin. Mesela bende gaz sorunu hamileligimin 6. Haftasindan itibaren devam ediyor kurtaj oldugum hamileligim 10 hafta surmustu onda da ciddi gaz problemim vardi:26:kızlar selamlar.1 hafta önce kürtaj oldum karnımda acaip şekilde gaz var normal mi acaba??ama çıkmıo.sanki karnımda diilmiş gibi o gaz rahme doğru sancısı var.size böle bişi oldumu hiç??
gecmis olsun allah bir daha boyle birsey ve daha kotusunu yasatmasin hicbirimize insallah. Bende kurtajdan sonra daha once tikir tikir calisan bagirsagim 5 gun boyunca calismamisti ve bir anda 3 kg sistim sonra bir sekilde az az da olsa calistirmayi basarmistim ve ilk doktor kontrolumde doktora sordugumda bagirsakta kurtaj sonrasi, anestezi sonrasi bu tip sorunlar olabilir demisti hamilelik sirasinda bir anda yuksek giden progesteron hormonu seviyesi kurtaj sonrasi dustugu icin. Mesela bende gaz sorunu hamileligimin 6. Haftasindan itibaren devam ediyor kurtaj oldugum hamileligim 10 hafta surmustu onda da ciddi gaz problemim vardi:26:
gecmis olsun allah bir daha boyle birsey ve daha kotusunu yasatmasin hicbirimize insallah. Bende kurtajdan sonra daha once tikir tikir calisan bagirsagim 5 gun boyunca calismamisti ve bir anda 3 kg sistim sonra bir sekilde az az da olsa calistirmayi basarmistim ve ilk doktor kontrolumde doktora sordugumda bagirsakta kurtaj sonrasi, anestezi sonrasi bu tip sorunlar olabilir demisti hamilelik sirasinda bir anda yuksek giden progesteron hormonu seviyesi kurtaj sonrasi dustugu icin. Mesela bende gaz sorunu hamileligimin 6. Haftasindan itibaren devam ediyor kurtaj oldugum hamileligim 10 hafta surmustu onda da ciddi gaz problemim vardi:26:
amin, siz neden ayrıydınız?bizde ilk iki evlilik yıldönümde ayrıydık..ama son ikiyi beraber kutladık..darsı sizin başınıza
amin canım ya bende aynısını diyorum.Allahın izniyle eşlerimizle ömür geçirelimde bebek er yada geç olur.önemli olan birliğin bozulmaması...allah eşleri vefat edenlere bol bol sabır versin...valla ne biliyim canim her belirtiye umut bagliyoruz...bebek felan aslinda önemli degil allah eslerimizden ayirmasin bizi..
amin canım inş..umarım bu son ayrı geçirdiğiniz özel gündür...
Ankaraya gelirsen vaktin olsada görüşsek keşke yamateke, taf, sen ben filan.inş kız olur sağlıklıca...görüntülere bakıta ağlamamak ne mümkünCandascim evet insallah gelebilirsek Istanbul sonrada Ankara yapicaz.. saklayabildigim kadar saklicam
cezacim mutlu yillar canim dogumgunun kutlu olsun..
hellom Candasla tahmininiz bencede tutar galiba banada kiz geliyo.. Cin takvimindende baktim kiz cikiyo :))) hayirlisi olsun saglikli olsunda insallah
bende dun aksam haberlere baktim bi ilk 3. dakikaya aglamay basladim kapadim sonra dayanamiyorum hele ilk bina coktugu gibi galiba bi kiz oturmus yikilan binannin onunde anne diye bagiriyordu orda koptum zaten.. annesi icerde kalmis.. allah sabir versin cok zor.. opuyorum simdilik
çok şükür.bende aynısını düşünüyorum hep.... allah ayırmasında kimseyi...konunun başını okuyamadım kızlar ama aklıma bişey geldii sen böyle diyince. bi arkadas var tanıdığım. hamile doğum yapmak üzere. 2 ay kadar önce esini kaybetti. bazen görüyorum onu. diyorumki o hamile ama esini kaybetti. çok şükür ki benim eşim yanımda beeğimi kaybettim. ben kendimi çok daha fazla şanslı hissediyorum ve binlerce kez şükürler olsun diyorum..
Allahım töbe yarabbim alnımıza yazma ama dedimki keşke babası yaşasaydı.bebeklerimiz canımz ama eşlersiz hayatta çok zor. bilmiyorum o kadın kocasınınıın öldüğünü öğrenince ne yapartabiki canım şükürler olsun. dün azra bebeğin babası öldü demişlerdi. ben onu izlerken sıkı sıkı sarıldım kocama. Allah sağlık versin hepimize bebişler gelir nasıl olsa er yada geç...
hiç beklemiyorum ben canım valla.kesin adet olcam :)canım umutluysan yarın bile yapabilirsin. varsa çıkar.
inşllah vardı.
inşallah gelir.
inş canım.senin 11. deneme olmadı ama kürtajın yılı dolacak nerdeyse.inş bu ay güzel haber alırsın ...ayyy inşallah canım...nedense umudum yokben 11. ayda haamile kalmıştım..gelsinler artıkkk
eşinde haklı ama dediğin gibi ilkini bi kucağınıza alında inş 2. de olur :))tafcim cok haklisin suan bendede cok gaz var, acaba bende diyorum sadce bende mi var suan beni cok rahatsiz ediyor...bende onceki hamileligimde yoktu.. bakalim insallah az surer.. Bu arada burdada demistim ssk gibi bir yer var oraya gittik.. cuma gunune randevu verdiler.. hamileligim anlasilip bana kart verecekler bende kendi doktoruma ucretsiz gidebilecegim yoksa felaket pahali anlatamam... burda bir arkadas hem kendi hemde esi calistigi icin kendi maaslarida yuksekti.. yuksek diye devlet karsilamadi sadece bi kismini ozel sigorta karsilamis..ve dogum masrafi $20.000 tutmus...gercekten deli para insallah biz kartimizi alalim rahat ederiz...
tafcim sen nasilsin ? nasil gidiyor hersey umarim yolundadir..
renkliatlascim ben atlamisim o konuyu.. o alttan elleme olayi yapma kizz ..40 yil dusunsem aklima gelmezdi valla..insallah bu kadar calismaya mutlaka bebis geleck ben cok umutluyum ve guveniyorum kizlar olacak bu is
Candascim sormustun galiba evet bebis insallah saglicakla kucagimiza alirsak cift vatandas oluyor... esim diyor insallah ikinciyide hemen yapalim buralardan gidersek falan biri otekini kiskanmasin :))))) kardesim niye american vatandasi ben degilim demesin:))) biz sanki 1. yi aldikta kucagimiza 2. ci kaldi insallah Allah nasip eder, hepimize nasip etsin
nazlim birazdan gelir.. simdiden gunaydin sana canim Nazlicim batin cuma gunu seninde insallah canim hayirli haber verirsin.. bence gelmeyisni bekle sonra uzulme diye diyorum ben 3 gun dayandim valla... en azindan 1 gun falan gecsin boyle heyecan yapalim insallah canim bekliyoruz
günaydın kızlarrr benim dana kocam dün akşam test almış yaptım negatif malesef demekki bu ay kırmızılar teşrif etcek olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalım beklices gelen giden bişi yok henüz iyi dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden
dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersinkızım senin testlere güven olmaz.sen hamile olmamana rağmen defalarca çift çizgi görmüş ender insanlardansın :) negatifinde şüphelidir senin :)
herkese günaydın .. güzel sabahlar günler olsun inş .....
dünkü ortak yayın süpermiş galiba.ben uyuyakaldım aksine ... izleyemedim yani ...
ama yazıkki benim etrafımda da yardımı haketmiyo diyen çok insnalar varmış...üzüldüm ya..gün beraberlik günü ...
kürt türk ayrımı yapılıp, onlara gönderilen yardım kurşun olarak askermize dönecek diyenlere çok kızıyorum...
ya silah sıkmaktan vazgeçerlerse bide o yandan bakın diyorum .. yok ... üzüldüm hemde çok.. insanlar ırklarını kendileri seçemez ki .... bu yüzden de dışlanılmaz(
dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersin
kiz test mi yaptin daha erken beee!!
kızlar lütfen akıl vern ya aslında düşünmekte istemyrm ama ne bileym düşündryr sanki heran olcm içimden akıcak gibi
korundnuzmu bu ay
kız korunmadıysan bebiş olabilir:)test yapsana:)ben herkesi test yapmaya teşfik ediorumhayır ilk ayda zaten hormon tam temizlenmemişti ama bu ay bilmyrm ya olabilirmi erkenmi düşünyrm ama aslında erken düşünmeme sebeb olan şey ilk reglimin tam günümde olması
kız korunmadıysan bebiş olabilir:)test yapsana:)ben herkesi test yapmaya teşfik ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?