Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım umutluysan yarın bile yapabilirsin. varsa çıkar.
inşllah vardı.
ben de renkli ve senden umutluyum.
kendi adıma ise bu ay en umutsuz olduğum ay.
ceza ve candaştan da süpriz gelebelir.
inşallah gelir.

minikler de aynı şekilde. ilk bebeği kolay tutan kolay hamile kalır diye düşünüyorum.
galiba nazlım ve minikler ilk ayda kalmıştı.

ayyy inşallah canım...nedense umudum yokben 11. ayda haamile kalmıştım..gelsinler artıkkk

Canım benim 2. hamileliğimden bir oğlum var. Ondada 29. haftada 4 cm açıklık olmuştu ve yatarak tamamladım. Şükür 7 yaşında oğlum var. 1. sınıfta bu sene. Allah sizlere de versin. Benim oğlumdan sonra rahim ağzı yetmezliği, Ana testi ve pıhtılaşma sorunum çıktı.Bir de eşimin sorunu eklenince burada bir doktor bu kadar sorun arasında bu çocuk nasıl doğmuş, kesin başbakan filan olur dedi. :) İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur. Bakalım şu kromozom fotolarından ne haber gelecek?

Canım sen niye umutsuzsun bu ay?

ayyy inşallah canım...nedense umudum yokben 11. ayda haamile kalmıştım..gelsinler artıkkk

Cezacığım inşallah bu ay senden de alırız güzel haberler...

kızlar selamlar.1 hafta önce kürtaj oldum karnımda acaip şekilde gaz var normal mi acaba??ama çıkmıo.sanki karnımda diilmiş gibi o gaz rahme doğru sancısı var.size böle bişi oldumu hiç??

kızlar selamlar.1 hafta önce kürtaj oldum karnımda acaip şekilde gaz var normal mi acaba??ama çıkmıo.sanki karnımda diilmiş gibi o gaz rahme doğru sancısı var.size böle bişi oldumu hiç??
gecmis olsun allah bir daha boyle birsey ve daha kotusunu yasatmasin hicbirimize insallah. Bende kurtajdan sonra daha once tikir tikir calisan bagirsagim 5 gun boyunca calismamisti ve bir anda 3 kg sistim sonra bir sekilde az az da olsa calistirmayi basarmistim ve ilk doktor kontrolumde doktora sordugumda bagirsakta kurtaj sonrasi, anestezi sonrasi bu tip sorunlar olabilir demisti hamilelik sirasinda bir anda yuksek giden progesteron hormonu seviyesi kurtaj sonrasi dustugu icin. Mesela bende gaz sorunu hamileligimin 6. Haftasindan itibaren devam ediyor kurtaj oldugum hamileligim 10 hafta surmustu onda da ciddi gaz problemim vardi:26:

ben dün kontrole gittim cnm bunu sormayı unuttum.normal olabilio diosun yani.saol cnm.bya rahatsız edio insanı karnım acaip şiş.

tafcim cok haklisin suan bendede cok gaz var, acaba bende diyorum sadce bende mi var suan beni cok rahatsiz ediyor...bende onceki hamileligimde yoktu.. bakalim insallah az surer.. Bu arada burdada demistim ssk gibi bir yer var oraya gittik.. cuma gunune randevu verdiler.. hamileligim anlasilip bana kart verecekler bende kendi doktoruma ucretsiz gidebilecegim yoksa felaket pahali anlatamam... burda bir arkadas hem kendi hemde esi calistigi icin kendi maaslarida yuksekti.. yuksek diye devlet karsilamadi sadece bi kismini ozel sigorta karsilamis..ve dogum masrafi $20.000 tutmus...gercekten deli para insallah biz kartimizi alalim rahat ederiz...

tafcim sen nasilsin ? nasil gidiyor hersey umarim yolundadir..

renkliatlascim ben atlamisim o konuyu.. o alttan elleme olayi yapma kizz ..40 yil dusunsem aklima gelmezdi valla..insallah bu kadar calismaya mutlaka bebis geleck ben cok umutluyum ve guveniyorum kizlar olacak bu is

Candascim sormustun galiba evet bebis insallah saglicakla kucagimiza alirsak cift vatandas oluyor... esim diyor insallah ikinciyide hemen yapalim buralardan gidersek falan biri otekini kiskanmasin :))))) kardesim niye american vatandasi ben degilim demesin:))) biz sanki 1. yi aldikta kucagimiza 2. ci kaldi insallah Allah nasip eder, hepimize nasip etsin

nazlim birazdan gelir.. simdiden gunaydin sana canim Nazlicim batin cuma gunu seninde insallah canim hayirli haber verirsin.. bence gelmeyisni bekle sonra uzulme diye diyorum ben 3 gun dayandim valla... en azindan 1 gun falan gecsin boyle heyecan yapalim insallah canim bekliyoruz

nazlım..................................................... 29 ekim

loneliness..................................................... 5 kasım

minikler............................................. 5 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 kasım

_CandaS_...................................................... 29 ekim

senemgy...

yamatake...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...

günaydın kızlarrr benim dana kocam dün akşam test almış yaptım negatif malesef demekki bu ay kırmızılar teşrif etcek olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı bakalım beklices gelen giden bişi yok henüz iyi dilekleriniz için allah razı olsun hepinizden

bizde ilk iki evlilik yıldönümde ayrıydık..ama son ikiyi beraber kutladık..darsı sizin başınıza
amin, siz neden ayrıydınız?
valla ne biliyim canim her belirtiye umut bagliyoruz...bebek felan aslinda önemli degil allah eslerimizden ayirmasin bizi..
amin canım ya bende aynısını diyorum.Allahın izniyle eşlerimizle ömür geçirelimde bebek er yada geç olur.önemli olan birliğin bozulmaması...allah eşleri vefat edenlere bol bol sabır versin...
umarım bu son ayrı geçirdiğiniz özel gündür...
amin canım inş..
Ankaraya gelirsen vaktin olsada görüşsek keşke yamateke, taf, sen ben filan.inş kız olur sağlıklıca...görüntülere bakıta ağlamamak ne mümkün
çok şükür.bende aynısını düşünüyorum hep.... allah ayırmasında kimseyi...
tabiki canım şükürler olsun. dün azra bebeğin babası öldü demişlerdi. ben onu izlerken sıkı sıkı sarıldım kocama. Allah sağlık versin hepimize bebişler gelir nasıl olsa er yada geç...
Allahım töbe yarabbim alnımıza yazma ama dedimki keşke babası yaşasaydı.bebeklerimiz canımz ama eşlersiz hayatta çok zor. bilmiyorum o kadın kocasınınıın öldüğünü öğrenince ne yapar birde eşlerinden ayrı ölüme mahkum olanlar ! onlarda bambaşka acı yazık ya ...
hiç beklemiyorum ben canım valla.kesin adet olcam :)
inş canım.senin 11. deneme olmadı ama kürtajın yılı dolacak nerdeyse.inş bu ay güzel haber alırsın ...
eşinde haklı ama dediğin gibi ilkini bi kucağınıza alında inş 2. de olur :))

kızım senin testlere güven olmaz.sen hamile olmamana rağmen defalarca çift çizgi görmüş ender insanlardansın :) negatifinde şüphelidir senin :)

herkese günaydın .. güzel sabahlar günler olsun inş .....

dünkü ortak yayın süpermiş galiba.ben uyuyakaldım aksine ... izleyemedim yani ...

ama yazıkki benim etrafımda da yardımı haketmiyo diyen çok insnalar varmış...üzüldüm ya..gün beraberlik günü ...

kürt türk ayrımı yapılıp, onlara gönderilen yardım kurşun olarak askermize dönecek diyenlere çok kızıyorum...

ya silah sıkmaktan vazgeçerlerse bide o yandan bakın diyorum .. yok ... üzüldüm hemde çok.. insanlar ırklarını kendileri seçemez ki .... bu yüzden de dışlanılmaz (

kızım senin testlere güven olmaz.sen hamile olmamana rağmen defalarca çift çizgi görmüş ender insanlardansın :) negatifinde şüphelidir senin :)
dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersin

gunaydn canim bu sabahada sinirli basladim dedigin gibi bu ayrimlar !! ama ben karsi tarafin ayrimciligina sahit oldum facede bi tanidigin paylastigi videolar, neymis vanda turk kurt ayrimi yapiliyormus yardimlar verilmiyormus felan..fasistligin turku kurdu yok valla..bunlar fasist!tepem atti.. dun yorum yazmistim ona bana bi ton saldirmis misilleme yapiyorum ama kardeslik dostluk tan bahsediyorum ama anlayana bacim bunlarin beynini örumcekler sarmis..

kızlar fikrinize ihtiyacm var kürtajdan sonra bu ikinci reglm olcak hemde ilk reglimi normal tarihimde olmştm 26 günde bir olurum ve tam 26.cı günümde oldm ama bu ay bugün 27.günüm oldu gelmedi ama çokta sancım var kaç gündr sanki ha geldi ha gelcek ilki bile gecikmedi sizce bu normalmi yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar lütfen akıl vern ya aslında düşünmekte istemyrm ama ne bileym düşündryr sanki heran olcm içimden akıcak gibi

hayır ilk ayda zaten hormon tam temizlenmemişti ama bu ay bilmyrm ya olabilirmi erkenmi düşünyrm ama aslında erken düşünmeme sebeb olan şey ilk reglimin tam günümde olması
kız korunmadıysan bebiş olabilir:)test yapsana:)ben herkesi test yapmaya teşfik ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…