- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.481
selamlar kuduruklar :)))
nazlım sen test yapma kan tahlili yaptır canım ya, candaşa katılıyorum ender insanlardansın. Sağlıklısın maşallah.
candaş seni niye ateş bastı, bu hafta vuslat var dikkat et kendine hastalanma lütfen.Sende nedir durumlar
melek kürtaj sonrası regl benim sınıfta kaldığım bir konu, 35.gününe kadar bekle sonra ya test ya dr yaparsın
dr_alp dr görün korunma dersen korunma 9.ayımdayken hamie kaldım.
chnb canım biraz uzak durun birbirinizden insan çok yıpranıyor.
renkliatlas sık ilişki sırasında kuruluk olabilir, pressed bu gibi işler için kullanılabiliyor.
ya ne biliyim canım ya ilk reglimi günüm şaşmadan gelince meraklandm işte beklicem zaten kısmet artık bakalım hayırlısı sagol canım bide hamile kaldigın ayda belirtinde sancı oldumu
selam canim kuduruk hemde nasil kuduruk..bi dahaki ay preseed almayi dusunuyorum canim, ama ilk kez kurulugum oldu..adetime cok yakin ondan olurmus.
yok canım az az geldi ben sökemiyorum diye dr gitmiştim. Hayırlısı gerçekten aramızda bir kadın doğumcu yok yahu... maşallah senin ilk reglin düzgün gemiş. hameilesindir inşallah canım .
adetime yakın bende de kuruluk olur. bu arada ben presed almıştım sonra dr dedi ki bana çok kafaya takma ilişki sırasında düşünme falan bende başkalarına vermiştim akapunktura gitmiştim kilo vermeye başlamıştım.
yavrular ben evi temizyeem gelirim.
ALLA ALLA canım inş bu senin belirtindir benim arkadaşım hamileliğini kuruluktan anlamıştı ama wc de filanda kuruymuş haberin olsun...
bende de yoktur canım yani belirtim filan yok.sadece arada bel ve karın ağrısı.o da bende adet belirtisi.tek fark ateş var ama onunda bağını hamilelikle kurmuyorum.
yaa
yok canım ya bence bşey yok ama adete yakın ilkkez ateş basıyo :)
inş hayırlısı korundun mu peki ?
utandım ama:)
amannn çalışıom kuşum nerde devirip yatcan sabah 7 de ayaktayım dün annemlere gezmeye gittim çay çekirdek mis gibi oldu kendime gleldim az gözlerimin altı morarmış kaşlarım birbirine tecavüz ediyo:)mala bağladım iyiyceevet canim valla uykularim bölunuyor surekli.. uyaniyorum olur olmadik..insallah hamilesindir canim ya bi dahaki aya devirirsin bi tarafini yatar uyursun insallah..
utanma
canim wc de felan kuruluk yok , ilk dun farkettim..ama benimde adetim gelecek gögus agrim herzaman ki gibi bir anormal belirti yok..
selamlar kuduruklar :)))
nazlım sen test yapma kan tahlili yaptır canım ya, candaşa katılıyorum ender insanlardansın. Sağlıklısın maşallah.
candaş seni niye ateş bastı, bu hafta vuslat var dikkat et kendine hastalanma lütfen.Sende nedir durumlar
melek kürtaj sonrası regl benim sınıfta kaldığım bir konu, 35.gününe kadar bekle sonra ya test ya dr yaparsın
renkliatlas sık ilişki sırasında kuruluk olabilir, pressed bu gibi işler için kullanılabiliyor.
şu hamile kalındıında ekstra bişi olsa avcumuzda kırmızı bi nokta falan çıksa mesela :)kolay anlayabilsek adet elirtileriyle çok benziyo kestiremioski anacım
amannn çalışıom kuşum nerde devirip yatcan sabah 7 de ayaktayım dün annemlere gezmeye gittim çay çekirdek mis gibi oldu kendime gleldim az gözlerimin altı morarmış kaşlarım birbirine tecavüz ediyo:)mala bağladım iyiyce
çınar beyin sevgili anacııı teşrif etmişlerrr hoşgeldin kzuummm pazartesi kan yaptırcam kuzum adet olmazsam o güne kadar hayırlısı bakalım beyaz akıntım var çok fazla bende hiç olmazı böle hamileyken oluyomu yoksa üşütmekten filanmıdır sence
himm..bende kesin alacam canim onla hamile kalanlar olmus.. candas önermedi , ama burda cok ucuz o yuzden alalim dedik.selamlar kuduruklar :)))
kiz hamilelikte insanin kaslari cok cabuk uzuyo benim öyleydi hamileyken..yatarsin dedigim aksam calisma yapmadan devirir yatarsinşu hamile kalındıında ekstra bişi olsa avcumuzda kırmızı bi nokta falan çıksa mesela :)kolay anlayabilsek adet elirtileriyle çok benziyo kestiremioski anacım
amannn çalışıom kuşum nerde devirip yatcan sabah 7 de ayaktayım dün annemlere gezmeye gittim çay çekirdek mis gibi oldu kendime gleldim az gözlerimin altı morarmış kaşlarım birbirine tecavüz ediyo:)mala bağladım iyiyce
çınar beyin sevgili anacııı teşrif etmişlerrr hoşgeldin kzuummm pazartesi kan yaptırcam kuzum adet olmazsam o güne kadar hayırlısı bakalım beyaz akıntım var çok fazla bende hiç olmazı böle hamileyken oluyomu yoksa üşütmekten filanmıdır sence
himm..bende kesin alacam canim onla hamile kalanlar olmus.. Candas önermedi , ama burda cok ucuz o yuzden alalim dedik.
Kiz hamilelikte insanin kaslari cok cabuk uzuyo benim öyleydi hamileyken..yatarsin dedigim aksam calisma yapmadan devirir yatarsin
Kiz bendede sut kesigi gibi akinti varabooo
bu süt kesikleri kırmızılara dönüşmez inşallah kuzu:)
kızlar bişey sormam lazım.
küraj oldugum yarın 1 hafta olucak.
2 gündür fena sancı giriyor tabiri caizde resmen makatıma doğru..
inanın canımı alıyor.. bu nedir sizce böyle
canim dr a git hemen..ne olur ne olmaz parca felan kalmis olabilir..belkide usutmussundur ama sen yinede ihmal etme.. kurtajdan sonra bende agri yasadim ama yatmadigim icin , kurtajdan sonra hemen otobusle 5 saatlik yola annemlere gittik. ertesi gunde sanki bise olmamis gibi kalktim carsida dolandim, cok sancilandim yolda eve zor attim kendimi ama yatinca isininca dinlenince gecti...
sonra hic agri olmadi, bence hemen kurtaj oldugun yere git ve söyle sikayetini..ihmale gelmez
canim yaa sende ayni hatayi yapmissin..ben öyle gezenti gibi gezince sancilaninca babannem geldi hemen, bi ton kizdi dusuk yapan kurtaj olan kadin lohusa gibidir dedi, kendini sicak tutucan yatip dinlenicen dedi, rahmin sarkar dedi cocugun olmaz daha dedi:26: bende dinlendim yattim iste ama 1 hafta felan öyle cok dolanmadim onun disinda oturdum bende..sende cok ayakta kalma ayaklarini sicak tut belini sicak tut.. bide pamuklu bi bez koy altina ped degilde ,sicak tutmasi icin babannem yapti bana , bi atleti kesti katladi altina surekli bunu tutun dedi 1 ay, hic soguk aldirma dedi.bende kürtajdan sonra eve geldim hemen hiç yatmadan sadece 2 saat kadar uyumuşum
sonra hiç bi daha yatmadım
bende ertesi gün carşıda bir güzel gezdim bütün gün...
o günden beri hiç yatmadım .
hatta dün akşam halama söyledim o da sen hiç yatmadın dedi...
üfff inşallah gecer bugün yarın filan geçmezse giderim doktora
feci gaz var bagırsaklarım valla sürekli hareket halinde... ama bu sancı beni öldürecek..
git yat dinlen der kesin yaw:)
ama ben bütün gün 9:00 / 18:30 oturuyorum hiç yerimden kalkmıyorum yetmez mi canım??
kontrole haftaya filan giderim yinede mi gidicem ..
:44:
canim yaa sende ayni hatayi yapmissin..ben öyle gezenti gibi gezince sancilaninca babannem geldi hemen, bi ton kizdi dusuk yapan kurtaj olan kadin lohusa gibidir dedi, kendini sicak tutucan yatip dinlenicen dedi, rahmin sarkar dedi cocugun olmaz daha dedi:26: bende dinlendim yattim iste ama 1 hafta felan öyle cok dolanmadim onun disinda oturdum bende..sende cok ayakta kalma ayaklarini sicak tut belini sicak tut.. bide pamuklu bi bez koy altina ped degilde ,sicak tutmasi icin babannem yapti bana , bi atleti kesti katladi altina surekli bunu tutun dedi 1 ay, hic soguk aldirma dedi.
hadi yaaa Allahım yandık...
zaten 2-3 gün sürekli misafir vardı bişeyim yok diye hiç oturmadım evi temizledim biii güzel...
halamda bana kızdı 15 gün yatman lazım diye.. off napıcaz şimdi.
aslında kürtajdan sonra aynende senin dediğin gibi kapkalın bi gazlı bez verdiler
ben anında wc ye gidip annemden aldıgım ped ile değiştirdimincecicik
hehe
ayy şimdi iş işten gectimi yaaa :26:
tüh pişman oldum rapor almadıgıma şimdi keşke 1 hafta rapor alsaydım ama artık gecti yanii napalım ..
ay canım keşke en baştan sorsaydım size...
çok sagol hem bilgilerin bana cok yardımcı oldu hemde çok üzüldüm şimdi yaptıklarımaa
Melek, canım inş bebeğin yerleşmiştir diliyorum.
Kıtty, ya yok ondan değildir :) vuslat varda ateş yok..sadece vücut ısısı arttı galiba :)
Renkliatlas, napıyon şeker? ya bide şey sorcam sana ve KITTY e , sizin lazer epilasyonundaki kullanılan cihaz ıpl miydi aleksandır mı ? kadın kesinlikle bititryor ıpl diyor.ama isterseniz 1 ay sonra iade yaparım dedi. yarın geleyim dedim boşluğuma geldi.kararsız kaldım ya
bende aleksandır yaptırmıştım bende en iyisini o diye biliomcandaşımaleksandir di canim..kadin yalan söylemis en iyisi aleksandr diye biliyorum, internetten arastirmistim ben..
aleksandir di canim..kadin yalan söylemis en iyisi aleksandr diye biliyorum, internetten arastirmistim ben..
bende aleksandır yaptırmıştım bende en iyisini o diye biliomcandaşım
kadin para kazanmak icin seni kandirmaya calismis uyanik! sen yine aleksandr yaptir..teşekküğrler kızlar, bende aleksandır diyroum.benim önceki yaptırdığım yerde de aleksandır yapılmış 6 yıl evveldi oralardan geri çıkmadı üstelik sadece 2 seans gitmiştim. iptal ettircem havadan para kazanmıyoruz ne de olsa.hem umutlarım hem vaktim hem param gitmesin.daha çok verir kesin sonuç alırım napalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?