- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.461
bebeğm 30.günümdeyim bugün nesi erken acebeeee olsaydı kesin çıkardı ateşime baksana saçma sapan bi hal aldı
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar fikrinize ihtiyacm var kürtajdan sonra bu ikinci reglm olcak hemde ilk reglimi normal tarihimde olmştm 26 günde bir olurum ve tam 26.cı günümde oldm ama bu ay bugün 27.günüm oldu gelmedi ama çokta sancım var kaç gündr sanki ha geldi ha gelcek ilki bile gecikmedi sizce bu normalmi yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
korkunun ecele faydası yok bebeğim bi kaç gün daha bekle sonra bi idrar bi kan patlatırsın:)eczanelerin ve hastanelerinde paraya ihtiyacı var dimi amaama korkuyrm ya ya heran regli olursam yada ilkinde gecikmedi şimdiki geciktiyse olamazmı
ateşime kimse bi anlam veremio zaten saçma sapan bi hal aldığı test 3 lira erken gebelik testi filan diilkiz bende anlamadim valla sende ki is nedir?? Ama adetten 2 gun gecince anca o testler sonuc veriyo..su 3 4 liralik testlerden degil mi yaptigin?
Canim belki hamilesindir, benim bir arkadasim dusuk yapti hic korunmadi hemen sonraki ay hamile kalmisti simdi bebegi 2 yasina girdi bileHadi hayirlisi canim.. Bebek yoksada olur öyle sancilanman sonucta bi operasyon gecirdin rahim 3 ayda toparlar kendini demisti dr um..
yani :) bende iyiyim canım.yarın kocacım geliyo :)) rüyamda gördüm kardeşinin yaptığı yanlışa kızıyorum diye kulaklarımı çekiyodu ve çok saçmaki gerilmekten kafmın derileri yırtıldı :)) nasıl kısdım anlatamam :))dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersin
hepsi bir gerçekten yazık ama.anlamıyolar istediğin kadar dostuz de, türkün de kürdün de bizden olmayanları varmış... yani o zman her millet ayrışsın ... laz çerkez hatta olmadı alevi sunni .. oh yagunaydn canim bu sabahada sinirli basladimdedigin gibi bu ayrimlar !! ama ben karsi tarafin ayrimciligina sahit oldum facede bi tanidigin paylastigi videolar, neymis vanda turk kurt ayrimi yapiliyormus yardimlar verilmiyormus felan..fasistligin turku kurdu yok valla..bunlar fasist!tepem atti.. dun yorum yazmistim ona bana bi ton saldirmis misilleme yapiyorum ama kardeslik dostluk tan bahsediyorum ama anlayana bacim bunlarin beynini örumcekler sarmis..
canım normaldir.ama hamilede olabilirsin korunmadıysan...kızlar fikrinize ihtiyacm var kürtajdan sonra bu ikinci reglm olcak hemde ilk reglimi normal tarihimde olmştm 26 günde bir olurum ve tam 26.cı günümde oldm ama bu ay bugün 27.günüm oldu gelmedi ama çokta sancım var kaç gündr sanki ha geldi ha gelcek ilki bile gecikmedi sizce bu normalmi yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rüyalarımızda saçmalamaya başladı ee sende yokmu kız bi gelişme adetin yakın seninde bende bu ay kesin bişi yok kırmızılar gelcek eminimyani :) bende iyiyim canım.yarın kocacım geliyo :)) rüyamda gördüm kardeşinin yaptığı yanlışa kızıyorum diye kulaklarımı çekiyodu ve çok saçmaki gerilmekten kafmın derileri yırtıldı :)) nasıl kısdım anlatamam :))
hepsi bir gerçekten yazık ama.anlamıyolar istediğin kadar dostuz de, türkün de kürdün de bizden olmayanları varmış... Yani o zman her millet ayrışsın ... Laz çerkez hatta olmadı alevi sunni .. Oh yaşuna bak..
Canım normaldir.ama hamilede olabilirsin korunmadıysan...
kiz bende anlamadim valla sende ki is nedir?? ama adetten 2 gun gecince anca o testler sonuc veriyo..su 3 4 liralik testlerden degil mi yaptigin?
canim belki hamilesindir, benim bir arkadasim dusuk yapti hic korunmadi hemen sonraki ay hamile kalmisti simdi bebegi 2 yasina girdi bilehadi hayirlisi canim.. bebek yoksada olur öyle sancilanman sonucta bi operasyon gecirdin rahim 3 ayda toparlar kendini demisti dr um..
bende çok fec yanıyorum ya, valla alev alevim :)
canım benim sadece ilk evlendiim gece böyle olmuştu gerginlikten sanırım hatta yapamadık :)ertesi gün yapabilmiştik kuruluk vardı ve canım çok acımıştıkizlar dun cok kötu bi gece gecirdim..esim calisma yapmak istedi ben psikolojim iyi degil dedim.. Neyse ikna etti ama ben kötuydum yaa asiri kurulugum vardi, yapamadim , hic böyle bisey yasamamistim yani böyle kurulugum ilk kez oldu:44: Anlamadim ya resmen sanki icindeki tum siviyi almislar gibi kuruydum..:44::44: Adet öncesi olurmus internette baktim ama bende hic olmuyordu valla..sizde oluyor mu ?
salla kizim ya dandik o testler onlara guvenme sen kan testini yaptir bacim..korkunun ecele faydası yok bebeğim bi kaç gün daha bekle sonra bi idrar bi kan patlatırsın:)eczanelerin ve hastanelerinde paraya ihtiyacı var dimi ama
ateşime kimse bi anlam veremio zaten saçma sapan bi hal aldığı test 3 lira erken gebelik testi filan diil
bende çok fec yanıyorum ya, valla alev alevim :)
bendede oldu demekki regli olcamkizlar dun cok kötu bi gece gecirdim..esim calisma yapmak istedi ben psikolojim iyi degil dedim.. neyse ikna etti ama ben kötuydum yaa asiri kurulugum vardi, yapamadim , hic böyle bisey yasamamistim yani böyle kurulugum ilk kez oldu:44: anlamadim ya resmen sanki icindeki tum siviyi almislar gibi kuruydum..:44::44: adet öncesi olurmus internette baktim ama bende hic olmuyordu valla..sizde oluyor mu ?
yani :) bende iyiyim canım.yarın kocacım geliyo :)) rüyamda gördüm kardeşinin yaptığı yanlışa kızıyorum diye kulaklarımı çekiyodu ve çok saçmaki gerilmekten kafmın derileri yırtıldı :)) nasıl kısdım anlatamam :))
hepsi bir gerçekten yazık ama.anlamıyolar istediğin kadar dostuz de, türkün de kürdün de bizden olmayanları varmış... yani o zman her millet ayrışsın ... laz çerkez hatta olmadı alevi sunni .. oh yaşuna bak..
canım normaldir.ama hamilede olabilirsin korunmadıysan...
ateşin söner bebeğim hafta sonuuuuuuuuuu:):):):)
canım benim sadece ilk evlendiim gece böyle olmuştu gerginlikten sanırım hatta yapamadık :)ertesi gün yapabilmiştik kuruluk vardı ve canım çok acımıştı
korkunun ecele faydası yok bebeğim bi kaç gün daha bekle sonra bi idrar bi kan patlatırsın:)eczanelerin ve hastanelerinde paraya ihtiyacı var dimi ama
ateşime kimse bi anlam veremio zaten saçma sapan bi hal aldığı test 3 lira erken gebelik testi filan diil
ALLA ALLA canım inş bu senin belirtindir benim arkadaşım hamileliğini kuruluktan anlamıştı ama wc de filanda kuruymuş haberin olsun...kizlar dun cok kötu bi gece gecirdim..esim calisma yapmak istedi ben psikolojim iyi degil dedim.. neyse ikna etti ama ben kötuydum yaa asiri kurulugum vardi, yapamadim , hic böyle bisey yasamamistim yani böyle kurulugum ilk kez oldu:44: anlamadim ya resmen sanki icindeki tum siviyi almislar gibi kuruydum..:44::44: adet öncesi olurmus internette baktim ama bende hic olmuyordu valla..sizde oluyor mu ?
bende de yoktur canım yani belirtim filan yok.sadece arada bel ve karın ağrısı.o da bende adet belirtisi.tek fark ateş var ama onunda bağını hamilelikle kurmuyorum.rüyalarımızda saçmalamaya başladı ee sende yokmu kız bi gelişme adetin yakın seninde bende bu ay kesin bişi yok kırmızılar gelcek eminim
yaaateşin söner bebeğim hafta sonuuuuuuuuuu:):):):)
canım benim sadece ilk evlendiim gece böyle olmuştu gerginlikten sanırım hatta yapamadık :)ertesi gün yapabilmiştik kuruluk vardı ve canım çok acımıştı
yok canım ya bence bşey yok ama adete yakın ilkkez ateş basıyo :)salla kizim ya dandik o testler onlara guvenme sen kan testini yaptir bacim..
anaa neden kiii? adet yakin diye mi acaba yoksa biseyler var mi ki?
inş hayırlısı korundun mu peki ?sanırım normal hayırlısı artık teşekkr canım
candascim gözun aydinnazlimin dedigi gibi haftasonu biseycigin kalmaz insallah
saol canim yaa valla ilk kez öyle oldum..dun cok bunalmistim haberlerden dolayi belki ondandir stresliydim gergindim..canim cok yandiesime istemiyorum yeter dedim kizdim..adamda sasirdi yattik dedim kizdin mi kustun mu bana? uyu dusunme beni dedi... neyse gece bi anda esimi bana SIM SIKI sarilirken buldum ama nasil SIKIyor , bide sayikliyordu canim ne yapiyorsun felan diyor du ay korktum bi anda ittim, arkasini döndu yatti.. sabah kalktigimizda dedim gece neydi o halin felan dedim, o anlamadi yo sana kusmedim, canim SIKIldi biraz dedi sen öyle canim aciyor felan dedin diye biraz uzuldum dedi.. yok dedim o degil gece bana sariliyordun simsIKi canim cok yandi uyandim sayikliyordun felan dedim..hic hatirlamiyorum alla alla dedi..
stres bütün hormonlarımızı deli gibi etkiliyo eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay napcam bilmiorum yine bu kadar sıkı çalışırmıyım stüne düşermiyim emin diilim yıpranıyoruz bende geceleri sayıklıomuşum saçma sapan şeyler allahım aklımızı almasın:)
ALLA ALLA canım inş bu senin belirtindir benim arkadaşım hamileliğini kuruluktan anlamıştı ama wc de filanda kuruymuş haberin olsun...
bende de yoktur canım yani belirtim filan yok.sadece arada bel ve karın ağrısı.o da bende adet belirtisi.tek fark ateş var ama onunda bağını hamilelikle kurmuyorum.
yaa
yok canım ya bence bşey yok ama adete yakın ilkkez ateş basıyo :)
inş hayırlısı korundun mu peki ?
utandım ama:)
hayır canım korunmadımALLA ALLA canım inş bu senin belirtindir benim arkadaşım hamileliğini kuruluktan anlamıştı ama wc de filanda kuruymuş haberin olsun...
bende de yoktur canım yani belirtim filan yok.sadece arada bel ve karın ağrısı.o da bende adet belirtisi.tek fark ateş var ama onunda bağını hamilelikle kurmuyorum.
yaa
yok canım ya bence bşey yok ama adete yakın ilkkez ateş basıyo :)
inş hayırlısı korundun mu peki ?
utandım ama:)
ya ne biliyim canım ya ilk reglimi günüm şaşmadan gelince meraklandm işte beklicem zaten kısmet artık bakalım hayırlısı sagol canım bide hamile kaldigın ayda belirtinde sancı oldumuselamlar kuduruklar :)))
nazlım sen test yapma kan tahlili yaptır canım ya, candaşa katılıyorum ender insanlardansın. Sağlıklısın maşallah.
candaş seni niye ateş bastı, bu hafta vuslat var dikkat et kendine hastalanma lütfen.Sende nedir durumlar
melek kürtaj sonrası regl benim sınıfta kaldığım bir konu, 35.gününe kadar bekle sonra ya test ya dr yaparsın
dr_alp dr görün korunma dersen korunma 9.ayımdayken hamie kaldım.
chnb canım biraz uzak durun birbirinizden insan çok yıpranıyor.
renkliatlas sık ilişki sırasında kuruluk olabilir, pressed bu gibi işler için kullanılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?