Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğm 30.günümdeyim bugün nesi erken acebeeee olsaydı kesin çıkardı ateşime baksana saçma sapan bi hal aldı

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kiz bende anlamadim valla sende ki is nedir?? ama adetten 2 gun gecince anca o testler sonuc veriyo..su 3 4 liralik testlerden degil mi yaptigin?

canim belki hamilesindir, benim bir arkadasim dusuk yapti hic korunmadi hemen sonraki ay hamile kalmisti simdi bebegi 2 yasina girdi bile hadi hayirlisi canim.. bebek yoksada olur öyle sancilanman sonucta bi operasyon gecirdin rahim 3 ayda toparlar kendini demisti dr um..

ama korkuyrm ya ya heran regli olursam yada ilkinde gecikmedi şimdiki geciktiyse olamazmı
korkunun ecele faydası yok bebeğim bi kaç gün daha bekle sonra bi idrar bi kan patlatırsın:)eczanelerin ve hastanelerinde paraya ihtiyacı var dimi ama
ateşime kimse bi anlam veremio zaten saçma sapan bi hal aldığı test 3 lira erken gebelik testi filan diil

dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersin
yani :) bende iyiyim canım.yarın kocacım geliyo :)) rüyamda gördüm kardeşinin yaptığı yanlışa kızıyorum diye kulaklarımı çekiyodu ve çok saçmaki gerilmekten kafmın derileri yırtıldı :)) nasıl kısdım anlatamam :))
hepsi bir gerçekten yazık ama.anlamıyolar istediğin kadar dostuz de, türkün de kürdün de bizden olmayanları varmış... yani o zman her millet ayrışsın ... laz çerkez hatta olmadı alevi sunni .. oh ya şuna bak..
canım normaldir.ama hamilede olabilirsin korunmadıysan...

bende çok fec yanıyorum ya, valla alev alevim :)

kizlar dun cok kötu bi gece gecirdim..esim calisma yapmak istedi ben psikolojim iyi degil dedim.. neyse ikna etti ama ben kötuydum yaa asiri kurulugum vardi, yapamadim , hic böyle bisey yasamamistim yani böyle kurulugum ilk kez oldu:44: anlamadim ya resmen sanki icindeki tum siviyi almislar gibi kuruydum..:44::44: adet öncesi olurmus internette baktim ama bende hic olmuyordu valla..sizde oluyor mu ?

rüyalarımızda saçmalamaya başladı ee sende yokmu kız bi gelişme adetin yakın seninde bende bu ay kesin bişi yok kırmızılar gelcek eminim

hayırlısı semacım ya ama ilki tam tarihinde olunca şaşırttı beni belkide dedgn gibi kürtajdan sonra sancılar normal bende böyle düşünyrdm çok sagol

ateşin söner bebeğim hafta sonuuuuuuuuuu:):):):)

canım benim sadece ilk evlendiim gece böyle olmuştu gerginlikten sanırım hatta yapamadık :)ertesi gün yapabilmiştik kuruluk vardı ve canım çok acımıştı

salla kizim ya dandik o testler onlara guvenme sen kan testini yaptir bacim..

anaa neden kiii? adet yakin diye mi acaba yoksa biseyler var mi ki?

bendede oldu demekki regli olcam

sanırım normal hayırlısı artık teşekkr canım

saol canim yaa valla ilk kez öyle oldum..dun cok bunalmistim haberlerden dolayi belki ondandir stresliydim gergindim..canim cok yandi esime istemiyorum yeter dedim kizdim..adamda sasirdi yattik dedim kizdin mi kustun mu bana? uyu dusunme beni dedi...neyse gece bi anda esimi bana SIM SIKI sarilirken buldum ama nasil SIKIyor , bide sayikliyordu canim ne yapiyorsun felan diyor du ay korktum bi anda ittim, arkasini döndu yatti.. sabah kalktigimizda dedim gece neydi o halin felan dedim, o anlamadi yo sana kusmedim, canim SIKIldi biraz dedi sen öyle canim aciyor felan dedin diye biraz uzuldum dedi.. yok dedim o degil gece bana sariliyordun simsIKi canim cok yandi uyandim sayikliyordun felan dedim..hic hatirlamiyorum alla alla dedi..

onlar bizden fazlasıyla kazanıyo zaten her ay var umuduyla ne testler yaptık demi canım

ALLA ALLA canım inş bu senin belirtindir benim arkadaşım hamileliğini kuruluktan anlamıştı ama wc de filanda kuruymuş haberin olsun...

rüyalarımızda saçmalamaya başladı ee sende yokmu kız bi gelişme adetin yakın seninde bende bu ay kesin bişi yok kırmızılar gelcek eminim
bende de yoktur canım yani belirtim filan yok.sadece arada bel ve karın ağrısı.o da bende adet belirtisi.tek fark ateş var ama onunda bağını hamilelikle kurmuyorum. yaa
salla kizim ya dandik o testler onlara guvenme sen kan testini yaptir bacim..

anaa neden kiii? adet yakin diye mi acaba yoksa biseyler var mi ki?
yok canım ya bence bşey yok ama adete yakın ilkkez ateş basıyo :)
sanırım normal hayırlısı artık teşekkr canım
inş hayırlısı korundun mu peki ?

candascim gözun aydin nazlimin dedigi gibi haftasonu biseycigin kalmaz insallah

utandım ama :)

stres bütün hormonlarımızı deli gibi etkiliyo eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay napcam bilmiorum yine bu kadar sıkı çalışırmıyım stüne düşermiyim emin diilim yıpranıyoruz bende geceleri sayıklıomuşum saçma sapan şeyler allahım aklımızı almasın:)

evet canim valla uykularim bölunuyor surekli.. uyaniyorum olur olmadik..insallah hamilesindir canim ya bi dahaki aya devirirsin bi tarafini yatar uyursun insallah..

utanma

canim wc de felan kuruluk yok , ilk dun farkettim..ama benimde adetim gelecek gögus agrim herzaman ki gibi bir anormal belirti yok..

hayır canım korunmadım

selamlar kuduruklar :)))

nazlım sen test yapma kan tahlili yaptır canım ya, candaşa katılıyorum ender insanlardansın. Sağlıklısın maşallah.

candaş seni niye ateş bastı, bu hafta vuslat var dikkat et kendine hastalanma lütfen.Sende nedir durumlar

melek kürtaj sonrası regl benim sınıfta kaldığım bir konu, 35.gününe kadar bekle sonra ya test ya dr yaparsın

dr_alp dr görün korunma dersen korunma 9.ayımdayken hamie kaldım.

chnb canım biraz uzak durun birbirinizden insan çok yıpranıyor.

renkliatlas sık ilişki sırasında kuruluk olabilir, pressed bu gibi işler için kullanılabiliyor.

ya ne biliyim canım ya ilk reglimi günüm şaşmadan gelince meraklandm işte beklicem zaten kısmet artık bakalım hayırlısı sagol canım bide hamile kaldigın ayda belirtinde sancı oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…