Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadin para kazanmak icin seni kandirmaya calismis uyanik! sen yine aleksandr yaptir..

ya çok güven vermedi banada pekte kavga etmek istemedim.özellikle şu dediği şphelendirdi beni. en kötü ihtimalle şunu düşünün, 3 sene sonra bile çıksa yinede ağdadan ucuza gelir dedi. hımm dur o zman dedim demekki o ihtimal var.yksa neden şüphelendiriyosun değil mi ama ?

ben yarın yine şeften torpilliyim.izin verdi.eşim geliyo sabaha.ohhh beraber uyuruz :)) cumarteside nişan var. ayaklarımı kırmayacağıma emin olursam topuklu giyecem :)) bu sefer oyun yok yastayım ... desemde ben gıcığı müzik sesi duyduğumda dayanamadığımı bildiğimden en iyisi bunu dememiş olayım :))

dönüşüm muhteşem olurda inş pazartesiye bikaç güzel haber alırım :) öptüm hepinizi ...

nazlliiiiim Altta gördm seni bugun topik cok sessiz , ne yapiyorsun belirtilerin var mi hala ? Memis uclari nasil ates ates mi? Baska biseyler var mi?+

bacaklarımda ağrı var popomun kenarında bide aman kalçamda işte:)amannn çok yoruldum buygün ondandır yarın 31.günüm oğlumu 31.günde öğrenmiştim zamanın..........................................

hadi bakalim yarin sana iyi eglenceler o zaman..bence topuklu giyme:) insan rahat oynayamiyor yaa ..

bacaklarımda ağrı var popomun kenarında bide aman kalçamda işte:)amannn çok yoruldum buygün ondandır yarın 31.günüm oğlumu 31.günde öğrenmiştim zamanın..........................................

:) hadi hayirlisi bakalim neler olacak yarin iyi haberler aliriz insallah senden..yarin kan testi yaptiracaktin

hadi bakalim yarin sana iyi eglenceler o zaman..bence topuklu giyme:) insan rahat oynayamiyor yaa ..

:) hadi hayirlisi bakalim neler olacak yarin iyi haberler aliriz insallah senden..yarin kan testi yaptiracaktin
canım idrarda görmeden kan yaptırmam saçma diilmi sence

canım idrarda görmeden kan yaptırmam saçma diilmi sence

ay ne bilim canim..erkenden ögrenmek icin kanda yaptirmak mantikli, idrarda hemen cikmaz ki? hassas gebelik testi olsa neyse.. burda satilan testler hep hassas gebelik testi, ama esime supriz yapmak icin turkiyeden dandik testlerden getirmistim ben mecbur adetimin gecmesini bekleyecem.. ama adetim gelecek bundanda adim gibi eminim,bosu bosuna kendimde belirti ariyorum bir umut diyorum ama...

yani hamiş oldugunda kanamanmı oldu az agrın varmıymıydı

ağrı yoktu canım

cansucancan bende ilk bebekte akıntı olmuştu 2.de de kuruluk yoktu ama yerleşme kanaması olmuş bende sökemiyorum sandımdı. ağrı yoktu amaaa ilk bebekte acaip bir kasık ağrım vardı normal demişlerdi ama pek hayra çıkmadı.

yavru kuş üflemeliyi tercih et derim ben, teyzem ve ben de gittik çok memnun kaldık. Sana güzel hafta sonları diliyorummmm. Umarım pazartesi herşey güzel olmuş olurrr. Bebekle gel inşallah kuzum.

kızlar bir rüya gördüm ama varya ağlamaktan gözlerim şişti. Bebek doğurmuşum ama bebeğn suratında çok büüyük bir leke var derken bebek ölüyor falan... çok fena etkilendim

ruyalar tersine cikar derler, hem dogurmak sIkintilardan kurtulmaktir..hayir olsun insallah..

bende hersey bitti diyo hoplayıp zıplıyom koşuyom
megerse şimdi daha zormuş hersey..
bugün bi bebe aspirini içtim şimdi gecti sancım ya
üşütmiyim ona dikkat edeyim :) ay renkliatlas sagol canım biraz ciddiye alayım :26:

loneliness cnm baktım batlarımız aynı gün.. inşallah birlikte bu ay müjdeli mesajlar yazarız kendime ne kadar çok sevineceksem sana iki kat sevineceğim canım beklemiyorum diyosun aslında bir bakıma güzel bişey çünkü bizim yaramazlar beklenmedik anları seçiyor..

dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersin
nazlımmmm erken test dedin de bugün okuldan geldim akşama kadar idrarımı tutmuştum boşa gitmesin bi gebelik testi yapayım dedim tabiki çok erken ama test fazla olduğu için bir de sonucunu bilerek yaptım tabiki de negatif çıktı çünkü ben henüz çalışma zamanımdayım :) senin de testlerle bi ters orantın var sanırım bir iki gün gecikince bi kan testi yaptır senin yaşadıklarını yaşasam şahsen hiç güvenmezdim o testlere ??? hala güvendiğim söylenemez ama neyse :)

oh oh gözünaydın cnm bu haftasonu çifte bayramın var anlaşılan :) kurban bayramını da bebişinle çifte bayram haline getirirsin inşallah..

cnm biz sık ilişki yaşayan bi çift değiliz ama şu bebek düşüncesi olduğunda günlük ödevimiz oluyor sık ilişki yaşamıyoruz ama istediğimiz arzuladığımız zaman ihmal etmeden ertelemeden yaşadığımız için hiç sorun olmuyordu dün ben de havamda değildim ama bu bizim ödevimiz yapmazsak içimiz rahat etmeyecek die biraz zorladık ve hiç tat almadım ve dediğin gibi acayip bir kuruluk yaşadım üstelik ben yumurtlama dönemindeyim artı adet günüme kadar hiç bi zaman kuruluk yaşamazdım şimdiye kadar..

canım benim rüyan hayır olsun öncelikle aklına kötü şeyler getrip üzülme inşallah oğluşun sağlıklı sıhatli gelecek sana ve çok yakışıklı bir delikanlı olacak çınarımız.. bana hamilelik döneminde çok sık rüya göreceksin bunları önemseme demişlerdi vücut korku yaşadığında kötü rüyalar görürmüşüz ki o korkular bizde hep var yinede biz hayra yorduk hayır olsun inşallah..

kızlar bugün cici süsler aldım sınıfımıza yarın sınıfımızı süsleyeceğiz çocuklarımın durumları çok güzel (1 öğrenci hariç) o kadar sıkı tuttumki işi tenefüslerde bile sınıfımdan ayrılmadım hamiş olursam çok ilgilenemem die iki kat performans sergiliyorum öğrencilerimin hepsi çok tatlı bugün çıkarım için kullanıyorum onları yatmadan önce dua edin çocuklar diyorum allahım öğretmenimize bizim gibi tatlı çocuklar nasip etsin deyin diyorum

evet canim dikkat et kendine..insallah daha iyi olursun..

ya ödev oalrak görmekten herseymiz alt ust oldu bende adete kadar hic kuruluk yasamazdim..neyse artik olan olur..kafama takmak istemiyorum ,esimde dun uzuldu diye ona kurabiye yaptim cok sever , sevinecek gelince

allah kolaylik versin canim ögrencilerinle isi kolaylamissin,insallah hamile kaldiginda performansin dusmez.. benim eski calistigim yerde bi ingizliceci vardi, kadin hamileydi 3 yasindada oglu vardi ve kadin 100 kiloydu hamis kaldiginda seker hastasi ve astimi bronsiti vardi, ama kadin dogum iznine kadar full ayakta ordan oraya kostuyordu ben ona bakmaktan yoruluyordum dusun bende yeni stajerim bi ton beslenme getirirdi nerdeyse iki buyuk canta ile, ben bide ortak oluyordum yediklerine acaip bir enerji vardi, aksamlarida egzersiz yapiyordu ustelik lise ydi okulumuz

renkliatlas amin canım inşallah çok teşekkür ederim

minikler sen ne güzel bir öğretmensin yahu, çok şanslı sınıftakliler. İnşalllah güzelim duaların için. Çok erken olmuş test umarım herşey çok güzel olurrr. Sende bu sevgi varken hamileykende düşmez performansın.

canım benim bir arkadaşım evlenmeden yaptırdı. hamilelik hormonları değiştirdiği için tüyler de yeniden çıkıyormuş. yarı yaraıya çıkmış arkadaşın da. çocuk işini bitirin, öyle yaptırın diyolar genelde.

çok teşekkür ederim canım.
keşke öyle olsa.

Candascim gozun aydin iyi bir haftasonu gecirirsin insallah

gunlukcum sen nasilsin? nasil gidiyor canim ? doktora gittin mi ?

nuraycığım canım merhaba, dr bayramdan sonraa gitmeyi düşünüyorum canım...iyiyim allaha şükür...ama gaz problemi çok fazla çıkmıyor meret:)) yaa dolanıp duruyor...wc ye her gittiğimde allahım sen koru diye giriyorum yaa iyice piskopat oldum ama hep şükür çok iyiyim diyorum mide bulantısı fala yok olsada şikayet etmem:)) ...sen nasılsın canım?

taf, canı benim özlemiştik seni çok teşekkür canımsın yaa...dediğin gibi canım bu hafta kese görünürdü ama ben bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum allah nasip ederse...biz şimdiden senin gibiyiz artık birbirimize teselli verip durucaz canım dr günü gelince tansiyonumu düşünemiyorum zaten:)) seninde herşey yolundadır inşallah birbirimizin güzel haberlerini duya duya moral bulacağız burda korkma canım benim dr sonrası yazarsın öpüyorum bebişini ve seni...

çok uykum var nurayım iyi geceler canım yarın tekrar yazarım...

kızlar yarın size yazacağım...ama sizde bir yazmışsınız okumakla geçiyor yazmaya gelince uyku bastırıyor yawwww....

aynen canim yaa benimkide dolanip duruyor :))) bende cok sukur iyiyim gunduzleri cok uyuyorum ama psikolojik mi bilmem uykum gelip duruyor...benimde bayramdan sonraya kaldi doktor isi opuyorum canim iyigeceler tatli ruyalar bebisinle :)))

günaydın kızlarrrr

ben düb akşam kırmızı kartı yedim hayırlısı biraz moralim bozuldu sanki ama eşim saolsun saçma esprileriyle sakinleştirdi

günaydın kızlarrrr

ben düb akşam kırmızı kartı yedim hayırlısı biraz moralim bozuldu sanki ama eşim saolsun saçma esprileriyle sakinleştirdi

hayırlısı canım...üzülme yaaa Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak..doktora gidecek misin bir daha..kolmen falan kullanacak mısın?bende dün akşam ağlama krizlerindeydim...eşim bot almış...geçen sene doğum ünümde hamileydim ve eşim çok güzel sürprizler hazırlamıştı..hamilelik elbisesi falan almıştı...dün gece konuşup konuşup ağladım...öylece uyuya kaldım..şuanda da masam dolu öğrencilerim hediye almışlar...bazen mutlu oluyorum bazen de kafama takıyorum.şimdi bayram gel
iyo..eşimin memleketine gitmek istemiyorum..gözler direk karnıma odaklanıyor..inşallah en kısa sürede hayırlı ise hamiş kalırız ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.umarım candastan güzel haberler alırız.üzme canını önemli olan sağlıklı bebişlere hamile kalabilemk..

canım benim bana dion sen kendin üzülüon bi sene geçti demek allahım hakkımızda hayırlısını versin canım diyecek bişey yok başka kocam sakinleştirdi işte bu ay tohumları daha güsel atcakmış söz verdi:)ben doktorumu arıcam öğlen adet olursan 3.günü gel dedi konuşmam lazım iki ay üstüste klomen kullanmak bana zarar vermicekse bu ay yeniden isterim ve eşliğinde yumurta tsakibiyle çatlatma iğnesi eğer bu ay da olmazsa ilaç falan kullanmam bidaha buna karar verdim dün akşam adet oldum test aldım giderken sabah yaparım diye bi girdim tuvalete adet olmuşum:)testte elimde patladı

Ben çok aptalım koca kafalıyım bebeğimmmmmmmmm özür dilerim doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kafam o kadar dağınıkki ay ne danayım bennnnnnnnnnnnnnn affet kuzum yaaa nolurrrrrrrrrrr

Yeni yaşın sana huzur sağlık evlat versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…