kadin para kazanmak icin seni kandirmaya calismis uyanik! sen yine aleksandr yaptir..
nazlliiiiimAltta gördm seni bugun topik cok sessiz , ne yapiyorsun belirtilerin var mi hala ? Memis uclari nasil ates ates mi? Baska biseyler var mi?+
ya çok güven vermedi banada pekte kavga etmek istemedim.özellikle şu dediği şphelendirdi beni. en kötü ihtimalle şunu düşünün, 3 sene sonra bile çıksa yinede ağdadan ucuza gelir dedi. hımm dur o zman dedim demekki o ihtimal var.yksa neden şüphelendiriyosun değil mi ama ?
ben yarın yine şeften torpilliyim.izin verdi.eşim geliyo sabaha.ohhh beraber uyuruz :)) cumarteside nişan var. ayaklarımı kırmayacağıma emin olursam topuklu giyecem :)) bu sefer oyun yok yastayım ... desemde ben gıcığı müzik sesi duyduğumda dayanamadığımı bildiğimden en iyisi bunu dememiş olayım :))
dönüşüm muhteşem olurda inş pazartesiye bikaç güzel haber alırım :) öptüm hepinizi ...
bacaklarımda ağrı var popomun kenarında bide aman kalçamda işte:)amannn çok yoruldum buygün ondandır yarın 31.günüm oğlumu 31.günde öğrenmiştim zamanın..........................................
canım idrarda görmeden kan yaptırmam saçma diilmi sencehadi bakalim yarin sana iyi eglenceler o zaman..bence topuklu giyme:) insan rahat oynayamiyor yaa ..
:) hadi hayirlisi bakalim neler olacak yarin iyi haberler aliriz insallah senden..yarin kan testi yaptiracaktin
canım idrarda görmeden kan yaptırmam saçma diilmi sence
yani hamiş oldugunda kanamanmı oldu az agrın varmıymıydı
şu hamile kalındıında ekstra bişi olsa avcumuzda kırmızı bi nokta falan çıksa mesela :)kolay anlayabilsek adet elirtileriyle çok benziyo kestiremioski anacım
amannn çalışıom kuşum nerde devirip yatcan sabah 7 de ayaktayım dün annemlere gezmeye gittim çay çekirdek mis gibi oldu kendime gleldim az gözlerimin altı morarmış kaşlarım birbirine tecavüz ediyo:)mala bağladım iyiyce
çınar beyin sevgili anacııı teşrif etmişlerrr hoşgeldin kzuummm pazartesi kan yaptırcam kuzum adet olmazsam o güne kadar hayırlısı bakalım beyaz akıntım var çok fazla bende hiç olmazı böle hamileyken oluyomu yoksa üşütmekten filanmıdır sence
ya çok güven vermedi banada pekte kavga etmek istemedim.özellikle şu dediği şphelendirdi beni. en kötü ihtimalle şunu düşünün, 3 sene sonra bile çıksa yinede ağdadan ucuza gelir dedi. hımm dur o zman dedim demekki o ihtimal var.yksa neden şüphelendiriyosun değil mi ama ?
ben yarın yine şeften torpilliyim.izin verdi.eşim geliyo sabaha.ohhh beraber uyuruz :)) cumarteside nişan var. ayaklarımı kırmayacağıma emin olursam topuklu giyecem :)) bu sefer oyun yok yastayım ... desemde ben gıcığı müzik sesi duyduğumda dayanamadığımı bildiğimden en iyisi bunu dememiş olayım :))
dönüşüm muhteşem olurda inş pazartesiye bikaç güzel haber alırım :) öptüm hepinizi ...
ağrı yoktu canım
cansucancan bende ilk bebekte akıntı olmuştu 2.de de kuruluk yoktu ama yerleşme kanaması olmuş bende sökemiyorum sandımdı. ağrı yoktu amaaa ilk bebekte acaip bir kasık ağrım vardı normal demişlerdi ama pek hayra çıkmadı.
yavru kuş üflemeliyi tercih et derim ben, teyzem ve ben de gittik çok memnun kaldık. Sana güzel hafta sonları diliyorummmm. Umarım pazartesi herşey güzel olmuş olurrr. Bebekle gel inşallah kuzum.
kızlar bir rüya gördüm ama varya ağlamaktan gözlerim şişti. Bebek doğurmuşum ama bebeğn suratında çok büüyük bir leke var derken bebek ölüyor falan... çok fena etkilendim
loneliness cnm baktım batlarımız aynı gün.. inşallah birlikte bu ay müjdeli mesajlar yazarız kendime ne kadar çok sevineceksem sana iki kat sevineceğim canım beklemiyorum diyosun aslında bir bakıma güzel bişey çünkü bizim yaramazlar beklenmedik anları seçiyor..canım umutluysan yarın bile yapabilirsin. varsa çıkar.
inşllah vardı.
ben de renkli ve senden umutluyum.
kendi adıma ise bu ay en umutsuz olduğum ay.
ceza ve candaştan da süpriz gelebelir.
inşallah gelir.
minikler de aynı şekilde. ilk bebeği kolay tutan kolay hamile kalır diye düşünüyorum.
galiba nazlım ve minikler ilk ayda kalmıştı.
nazlımmmm erken test dedin de bugün okuldan geldim akşama kadar idrarımı tutmuştum boşa gitmesin bi gebelik testi yapayım dedim tabiki çok erken ama test fazla olduğu için bir de sonucunu bilerek yaptım tabiki de negatif çıktı çünkü ben henüz çalışma zamanımdayım :) senin de testlerle bi ters orantın var sanırım bir iki gün gecikince bi kan testi yaptır senin yaşadıklarını yaşasam şahsen hiç güvenmezdim o testlere ??? hala güvendiğim söylenemez ama neyse :)dimi yaaaaaa kabus gibiydi hala adet olmadııma göre bi umut var demektir koca kafalı adam niye aldıysa nabersin
oh oh gözünaydın cnm bu haftasonu çifte bayramın var anlaşılan :) kurban bayramını da bebişinle çifte bayram haline getirirsin inşallah..yani :) bende iyiyim canım.yarın kocacım geliyo :)) rüyamda gördüm kardeşinin yaptığı yanlışa kızıyorum diye kulaklarımı çekiyodu ve çok saçmaki gerilmekten kafmın derileri yırtıldı :)) nasıl kısdım anlatamam :))
hepsi bir gerçekten yazık ama.anlamıyolar istediğin kadar dostuz de, türkün de kürdün de bizden olmayanları varmış... yani o zman her millet ayrışsın ... laz çerkez hatta olmadı alevi sunni .. oh yaşuna bak..
canım normaldir.ama hamilede olabilirsin korunmadıysan...
cnm biz sık ilişki yaşayan bi çift değiliz ama şu bebek düşüncesi olduğunda günlük ödevimiz oluyorkizlar dun cok kötu bi gece gecirdim..esim calisma yapmak istedi ben psikolojim iyi degil dedim.. neyse ikna etti ama ben kötuydum yaa asiri kurulugum vardi, yapamadim , hic böyle bisey yasamamistim yani böyle kurulugum ilk kez oldu:44: anlamadim ya resmen sanki icindeki tum siviyi almislar gibi kuruydum..:44::44: adet öncesi olurmus internette baktim ama bende hic olmuyordu valla..sizde oluyor mu ?
ağrı yoktu canım
cansucancan bende ilk bebekte akıntı olmuştu 2.de de kuruluk yoktu ama yerleşme kanaması olmuş bende sökemiyorum sandımdı. ağrı yoktu amaaa ilk bebekte acaip bir kasık ağrım vardı normal demişlerdi ama pek hayra çıkmadı.
yavru kuş üflemeliyi tercih et derim ben, teyzem ve ben de gittik çok memnun kaldık. Sana güzel hafta sonları diliyorummmm. Umarım pazartesi herşey güzel olmuş olurrr. Bebekle gel inşallah kuzum.
kızlar bir rüya gördüm ama varya ağlamaktan gözlerim şişti. Bebek doğurmuşum ama bebeğn suratında çok büüyük bir leke var derken bebek ölüyor falan... çok fena etkilendim
bende hersey bitti diyo hoplayıp zıplıyom koşuyom
megerse şimdi daha zormuş hersey..
bugün bi bebe aspirini içtim şimdi gecti sancım ya
üşütmiyim ona dikkat edeyim :) ay renkliatlas sagol canım biraz ciddiye alayım :26:
loneliness cnm baktım batlarımız aynı gün.. inşallah birlikte bu ay müjdeli mesajlar yazarız kendime ne kadar çok sevineceksem sana iki kat sevineceğim canım beklemiyorum diyosun aslında bir bakıma güzel bişey çünkü bizim yaramazlar beklenmedik anları seçiyor..
nazlımmmm erken test dedin de bugün okuldan geldim akşama kadar idrarımı tutmuştum boşa gitmesin bi gebelik testi yapayım dedim tabiki çok erken ama test fazla olduğu için bir de sonucunu bilerek yaptım tabiki de negatif çıktı çünkü ben henüz çalışma zamanımdayım :) senin de testlerle bi ters orantın var sanırım bir iki gün gecikince bi kan testi yaptır senin yaşadıklarını yaşasam şahsen hiç güvenmezdim o testlere ??? hala güvendiğim söylenemez ama neyse :)
oh oh gözünaydın cnm bu haftasonu çifte bayramın var anlaşılan :) kurban bayramını da bebişinle çifte bayram haline getirirsin inşallah..
cnm biz sık ilişki yaşayan bi çift değiliz ama şu bebek düşüncesi olduğunda günlük ödevimiz oluyorsık ilişki yaşamıyoruz ama istediğimiz arzuladığımız zaman ihmal etmeden ertelemeden yaşadığımız için hiç sorun olmuyordu dün ben de havamda değildim ama bu bizim ödevimiz yapmazsak içimiz rahat etmeyecek die biraz zorladık ve hiç tat almadım ve dediğin gibi acayip bir kuruluk yaşadım üstelik ben yumurtlama dönemindeyim artı adet günüme kadar hiç bi zaman kuruluk yaşamazdım şimdiye kadar..
canım benim rüyan hayır olsun öncelikle aklına kötü şeyler getrip üzülme inşallah oğluşun sağlıklı sıhatli gelecek sana ve çok yakışıklı bir delikanlı olacak çınarımız.. bana hamilelik döneminde çok sık rüya göreceksin bunları önemseme demişlerdi vücut korku yaşadığında kötü rüyalar görürmüşüz ki o korkular bizde hep var yinede biz hayra yorduk hayır olsun inşallah..
kızlar bugün cici süsler aldım sınıfımıza yarın sınıfımızı süsleyeceğiz çocuklarımın durumları çok güzel (1 öğrenci hariç) o kadar sıkı tuttumki işi tenefüslerde bile sınıfımdan ayrılmadım hamiş olursam çok ilgilenemem die iki kat performans sergiliyorum öğrencilerimin hepsi çok tatlı bugün çıkarım için kullanıyorum onları yatmadan önce dua edin çocuklar diyorum allahım öğretmenimize bizim gibi tatlı çocuklar nasip etsin deyin diyorum
teşekküğrler kızlar, bende aleksandır diyroum.benim önceki yaptırdığım yerde de aleksandır yapılmış 6 yıl evveldi oralardan geri çıkmadı üstelik sadece 2 seans gitmiştim. iptal ettircem havadan para kazanmıyoruz ne de olsa.hem umutlarım hem vaktim hem param gitmesin.daha çok verir kesin sonuç alırım napalım ...
çok teşekkür ederim canım.loneliness cnm baktım batlarımız aynı gün.. inşallah birlikte bu ay müjdeli mesajlar yazarız kendime ne kadar çok sevineceksem sana iki kat sevineceğim canım beklemiyorum diyosun aslında bir bakıma güzel bişey çünkü bizim yaramazlar beklenmedik anları seçiyor..
nuraycığım canım merhaba, dr bayramdan sonraa gitmeyi düşünüyorum canım...iyiyim allaha şükür...ama gaz problemi çok fazla çıkmıyor meret:)) yaa dolanıp duruyor...wc ye her gittiğimde allahım sen koru diye giriyorum yaa iyice piskopat oldum ama hep şükür çok iyiyim diyorum mide bulantısı fala yok olsada şikayet etmem:)) ...sen nasılsın canım?
taf, canı benim özlemiştik seni çok teşekkür canımsın yaa...dediğin gibi canım bu hafta kese görünürdü ama ben bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum allah nasip ederse...biz şimdiden senin gibiyiz artık birbirimize teselli verip durucaz canım dr günü gelince tansiyonumu düşünemiyorum zaten:)) seninde herşey yolundadır inşallah birbirimizin güzel haberlerini duya duya moral bulacağız burda korkma canım benim dr sonrası yazarsın öpüyorum bebişini ve seni...
çok uykum var nurayım iyi geceler canım yarın tekrar yazarım...
kızlar yarın size yazacağım...ama sizde bir yazmışsınız okumakla geçiyor yazmaya gelince uyku bastırıyor yawwww....
günaydın kızlarrrr
ben düb akşam kırmızı kartı yedim hayırlısı biraz moralim bozuldu sanki ama eşim saolsun saçma esprileriyle sakinleştirdi
hayırlısı canım...üzülme yaaa rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak..doktora gidecek misin bir daha..kolmen falan kullanacak mısın?bende dün akşam ağlama krizlerindeydim...eşim bot almış...geçen sene doğum ünümde hamileydim ve eşim çok güzel sürprizler hazırlamıştı..hamilelik elbisesi falan almıştı...dün gece konuşup konuşup ağladım...öylece uyuya kaldım..şuanda da masam dolu öğrencilerim hediye almışlar...bazen mutlu oluyorum bazen de kafama takıyorum.şimdi bayram gel
iyo..eşimin memleketine gitmek istemiyorum..gözler direk karnıma odaklanıyor..inşallah en kısa sürede hayırlı ise hamiş kalırız ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.umarım candastan güzel haberler alırız.üzme canını önemli olan sağlıklı bebişlere hamile kalabilemk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?