Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşalllahhhhh canım çok teşekkür ederimmmmmm

bugün kocacıınla güselll bi yemek yiyin gezin dolaşın kafan dağılsın bence ne kadar kafaya takarsak o kadar erteleniyo bu bebek olayı benim daha ilk ayımdı bu çok fazla ümit etmedim ama 2 günde bir çalışma oldu ya ondan umutlanmışım sanırım üzüldüm biraz bu ayda tedaviyle denicem olmazsa kasmıcam kendimi hiç

cezacim face de gördum dogum gunun oldugunu ,ordan yazdim ama burdan da yaziyim...dogum gunun kutlu olsun nice senelere..insallah bu yil sana minik elleri minik ayaklari olan bir hediye getirir..

günaydın kızlarrrr

ben düb akşam kırmızı kartı yedim hayırlısı biraz moralim bozuldu sanki ama eşim saolsun saçma esprileriyle sakinleştirdi

ayy sok oldum canim yaaaaa offf 2 yumurtan vardi oysakiiii!!! hayirlisi olsun ne diyelim ama cok uzuldum...benim kirmizilarda gelir sali gunu..adet belirtilerim basladi hafif hafif agrilarim bacak agrilarim basladi

bende kendi memleketime gidince herkes karnima bakiyor ayyyy of yaaa

şansıma eşim bugün izinli yapacağız birşeyler bakalım...ne yapsak acabaaaaaaa?maulum bugün okullarda yarım gün...havada güzel..canım ben takmayacağım diyorum ama adet günü yaklaştıkça gözümü iç çamaşırımdan alamıyorumdaha ilk ay sabır bakalım...ilk hamileliğinde kaç denemen olmuştu canım...rahat ol bakim bu ayy.ikinci aydan çatlatma iğnesi erken değilmi..hatta kürtajdan sonra ilk ayda klomen bile erken...ban bile doktorum 12 dneme yap olmazsa gel dedi.ama ben beklemek istemiyorum artık diye başlıyoruz tedaviye...

hee bende günlük pedimde kırmızıları görünce şok oldum:)2 yumurtada bi halta yaramamış kuum demekki bu ay daha rahatım şimdiden adetimin düzene girmedi beni çok mutlu etti

canım biz temmuz 11 de evlendik temmuz ağustos eşim korundu sonra saldık ama bebek fikri çok yoktu aklımda hemen olur sanıodum ilişkiden sonra kalkıp yıkanıodum en soın 23 şubatta adet oldum o ay yattım ve tuttu bebek malum haziran 1 de düştü adetler düzensizleşti doktordan tedavi olayını ben istedim desem yeridir doktorumla konuşmam lazım bakalım ne dicek ya yarında tatil size bugünde yarım gün ohhhhhhhhhhh ah baba ah izin vermedi üniversteye gitmeme böle saçma sapan insanların kahrını çekioruz

cezacımmm doğum günün kutlu olsunn..nice boll bol çocuklu yıllar geçirmen dileğiyle..

herkese günaydınn..

herseyin hayirlisi canim.. insallah bi dahaki aya hepimiz hamile kaliris

herseyin hayirlisi canim.. insallah bi dahaki aya hepimiz hamile kaliris

kız sen adet olmadın daha ben bişi sorcam şimdi dün akşam adet oldum ama çok az geldi doktor adetinin 3 yada 4.günü gel dedi bana pazartesi uygun olur heralde dimi

kız sen adet olmadın daha ben bişi sorcam şimdi dün akşam adet oldum ama çok az geldi doktor adetinin 3 yada 4.günü gel dedi bana pazartesi uygun olur heralde dimi

canim benim bat 1 kasim..ama benim belirtiler 1 hafta önce basliyor cok yogun belirti yasiyorum genelde..göguslerim catliycak cok fena...hamile kaldigimda göguslerim agrimamisti sadece uclari yaniyordu öyle anlamistim

selam kızlaaarrrrrrrr. insan adet olunca hem seviniyo hem üzülüyo ne garip...
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. şimdi bebek derdiyle yanıp tutusuyoruz. onlar olunca da sorunlarıyla boğuşacağız hepimiz. ne garip ya dertleri hiç bitmiyo sıpaların:)))

evet canimj herkesin derdi ayri..insallah bebekler gelsinde :) o zamanda cis ti kakaydi onlari konusuruz burda
ZARİF DANTELLİ ÇİZMELER*İNDİRİMDE*35-43*4 RENK GittiGidiyor.com'da #46909973

semaaaaaaaaaa ayakkabılara bak kardeşimin doğum günü bunlardan alcam nasıulll

kiz cok guzel cizmeler.. sen benden betersin valla bende cok alisveris yapiyordum turkiyede internetten

evet canimj herkesin derdi ayri..insallah bebekler gelsinde :) o zamanda cis ti kakaydi onlari konusuruz burda

kiz cok guzel cizmeler.. sen benden betersin valla bende cok alisveris yapiyordum turkiyede internetten
kız kapına kadar getiriolar gidip gezinme kabusu yok itiraf ediorum vıcık vıcık insan kaynayan yerlerden nefret ederim ve vaktm hep hafta snu müsait olduundan bişi alamıorum internet daha zevkli:)

kız kapına kadar getiriolar gidip gezinme kabusu yok itiraf ediorum vıcık vıcık insan kaynayan yerlerden nefret ederim ve vaktm hep hafta snu müsait olduundan bişi alamıorum internet daha zevkli:)

kesinlikle canim kapima kadar geliyor...ben trendyoldan cok aliyorum

günaydın kızlarrrr

ben düb akşam kırmızı kartı yedim hayırlısı biraz moralim bozuldu sanki ama eşim saolsun saçma esprileriyle sakinleştirdi

tünaydın cicilerrrr

cezaa face den yazamadım yeni yaşınn sana çok tatlı sağlıklı bebiş yada bebişler getirsin kuzumm çok öpüyorum.

lonileness nabersin

citaknuray & günlük kızlar o kadar bekleyebilecek misiniz ya ? ben çatlarım. günlük wc korkusu çok fena ben tutuyordum çişimi öyle gidiyordum wc ye , bende de gaz vardı bana meyve iyi geldi, kabızlık sorunum çok şükür olmadı. Uyuyunda büyüyün neeeniii :))

nazlım canım hep doğruları söylüyorum 2 yumurtaya ve kudurukluğa çok güvenmiştim, naparsak yapalım mevlam ol diyecek de olacak. Hamile kalmakla da bitmiyor işte.

dr git bakalım klomen yada çatama iğnesi yumurtalıkları yoruyor mu diye sorar mısın ? bana dr öyle demişti vermedi cezanın dediği gibi demişti 6 ay dene ovulasyon kiti al şu 300 lira olanlardan dene olmadı gel demişti.

çizmeler çok güzel

haaa birdeeee hani regl öncesi uzayan akıntı vardı ya yapışkan onuda sor dr olur mu canım.

renkliatlas nasılsın, yaaa gelmesin kırmızılar kış kışşş....

bu arada demek ki regl öncesi de akıntı gelebiyor

evet canim benimde akintim var ama az..demekki gelebiliyor..benim adet gelir cunku normal belirtilerim var hamilelikte daha farkli olmasi gerekmez mi? keza hamileligimde öyle oldu belirtilerim anormaldi basdönmem coktu adet öncesi baslamisti basdönmeleri

günaydın bebeğim:)yazdıkalrını not alcam adet belirtileriyle gebelik belirtilerinin birebir olduğuna kanaat getirdim uzayan akıntıyı daha 3-4 gün önce hissettim ondan sonra beyaz akıntım oldu ya şükrediom kuzum adetim düzene girdiya sizler ne kadar sabrettiniz benim daha ilk ayım şımarıklık yapmanın manası yok dimi doktoruma sorucam bunları

yaklaşık 1 saattir ağlamaktayım..öğretmen arkadaşlarım sürpriz hazırlamışlar..hepsi öğretmmenler odasında toplanmış pasta falan almışlar(( onların önünde başladım ağlamaya..müdürüm falan gülüyo sulugöz diye...ya ben bugün bi havalardayım...
nazlım ben bugün çok ağladım hamiş olabilir miyim:)

yani canım gözyaşların çok suluysa olabilirsin ama az suluysa tereddütteyim allahım mutluluktan ağlatsın hep kzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…