- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.541
yaklaşık 1 saattir ağlamaktayım..öğretmen arkadaşlarım sürpriz hazırlamışlar..hepsi öğretmmenler odasında toplanmış pasta falan almışlar(( onların önünde başladım ağlamaya..müdürüm falan gülüyo sulugöz diye...ya ben bugün bi havalardayım...
nazlım ben bugün çok ağladım hamiş olabilir miyim:)
teşekkürler canımcezacim face de gördum dogum gunun oldugunu ,ordan yazdim ama burdan da yaziyim...dogum gunun kutlu olsun nice senelere..insallah bu yil sana minik elleri minik ayaklari olan bir hediye getirir..
ayy sok oldum canim yaaaaa offf2 yumurtan vardi oysakiiii!!! hayirlisi olsun ne diyelim ama cok uzuldum...benim kirmizilarda gelir sali gunu..adet belirtilerim basladi hafif hafif agrilarim bacak agrilarim basladi
bende kendi memleketime gidince herkes karnima bakiyor ayyyy of yaaa
amin canım inşallahhhhcezacımmm doğum günün kutlu olsunn..nice boll bol çocuklu yıllar geçirmen dileğiyle..
herkese günaydınn..
teşekkürler canımtünaydın cicilerrrr
cezaa face den yazamadım yeni yaşınn sana çok tatlı sağlıklı bebiş yada bebişler getirsin kuzumm çok öpüyorum.
lonileness nabersin
citaknuray & günlük kızlar o kadar bekleyebilecek misiniz ya ? ben çatlarım. günlük wc korkusu çok fena ben tutuyordum çişimi öyle gidiyordum wc ye , bende de gaz vardı bana meyve iyi geldi, kabızlık sorunum çok şükür olmadı. Uyuyunda büyüyün neeeniii :))
nazlım canım hep doğruları söylüyorum 2 yumurtaya ve kudurukluğa çok güvenmiştim, naparsak yapalım mevlam ol diyecek de olacak. Hamile kalmakla da bitmiyor işte.
dr git bakalım klomen yada çatama iğnesi yumurtalıkları yoruyor mu diye sorar mısın ? bana dr öyle demişti vermedi cezanın dediği gibi demişti 6 ay dene ovulasyon kiti al şu 300 lira olanlardan dene olmadı gel demişti.
çizmeler çok güzel
haaa birdeeee hani regl öncesi uzayan akıntı vardı ya yapışkan onuda sor dr olur mu canım.
renkliatlas nasılsın, yaaa gelmesin kırmızılar kış kışşş....
bu arada demek ki regl öncesi de akıntı gelebiyor
tipi var canım ara ara kara dönüşüyor:)yani canım gözyaşların çok suluysa olabilirsin ama az suluysa tereddütteyim allahım mutluluktan ağlatsın hep kzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaslar sag gözunden mi sol gözunden mi daha cok akti.. sagdan sa kiz soldansa erkek.. yaslAR yanagindan suzulduyse gec döllenme suzulmediyse erken döllenmeee
oy oy bebişim bizde sesni sevios sen candaş loniess renli inşallah sizlerden güsel haber alırıs ben çok dua ettim allahım oğlumun doğum günüde bana kardeşini yollasın diye öyle mi olcak sizceteşekkürler canım
amin canım inşallahhhh
teşekkürler canım
tipi var canım ara ara kara dönüşüyor:)
demekki kafayı yiyen tek ben değilmişim yalnız olmadığıma sevindim:) iyi ki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sizleri çok seviyorum.....
cezacim en kötu gunun bugun gibi olsun...rabbim sevincten aglamayi nasip etsin ..
canim candasin kocasi gelecekti , bugun sefi izin vermisti, esiyle kahvlti edeceklerdi gec kalkacaklardiii
wawwwwwwwwwwwwwwwwww diyorummmmmm anladın sen onuuuuuuuuu
maşallah de kız sen peşinde dolansan dahamı iyi olcak ne yedirion sen adamcaazA:)sölede bizde yapalım benim kocamında maşallahı var aksatmadı hiç saolsun olmazsa devam dedik etces :)
fafengggbizde dun calism a yaptik allahim yaa...kurtulamiyorum kizim ben calismalardan bende böyle bi koca varken offf
maşallah de kız sen peşinde dolansan dahamı iyi olcak ne yedirion sen adamcaazA:)sölede bizde yapalım benim kocamında maşallahı var aksatmadı hiç saolsun olmazsa devam dedik etces :)
Gecmise bakmadan yaziyorum doktordan geldimhersey yolundaymis cok sukur 4lu testimiz yapildi. Veee oglum olacaaak edepsiz oglum dondu kicini gosterdi pipiyi alin size der gibi o kadar belliydiki doktor demeden ben dedim doktora erkek degil mi diye doktorum da dogru gordun diye onayladi beni
Gecmise bakmadan yaziyorum doktordan geldimhersey yolundaymis cok sukur 4lu testimiz yapildi. Veee oglum olacaaak edepsiz oglum dondu kicini gosterdi pipiyi alin size der gibi o kadar belliydiki doktor demeden ben dedim doktora erkek degil mi diye doktorum da dogru gordun diye onayladi beni
ah kiyamam..valla rahat ol diyecem ama inanki bende hamile olsam wc den cikmam donuma bakmadan 1 saat gecirmezdim sanirim.. insallah bebegin bu sefer saglam tutunacak , tv de ender sarac demisti hergun 3 4 karanfil bebegin tutunmasina yardim eder demisti, ben onu duyduktan beri her sabah cayima mutlaka bi tane karanfil atiyorum..hem aliskanlik oldu bana, karanfilsiz cay icemiyorum.. bu arada canim tarcin , maydanoz ve hurmadan uzak dur olur mu?nazlim uzulme canim daha bu ilk ayin.. bende ilk ayda cok umitlenmistim.. hatta regli oldugum gun cok aglamaktan patron izin vermisti eve git sen iyi degilsin diye.. sonra 2. ay 3. ay derken 4. ay hamile kaldim yani canim sen bence klomenle catlatma ignesi falan daha ugrasma en azindan 4-5 ay gecsin oyle yap canim ..
renkliatlascim regli oncesi senindemi bacaklarina agri girer aynen benimde oyle anlardim gelecegini insallah umutlar obur aya canim
Candascim kocisiyle beraber demek woowwww
tafcim masallah pipiyi gostermis oglumuz :))) cok sevindim insallah bizde o gunleri goruruz
cezacim mutlu yillar diliyorum canim ne guzel surprizler yapilmis hem esinden hem okuldan valla en kotu gunun boyle olsun canim ..yeni yasin ailenize mutluluk, huzur ve bebisi getirsin insallah..
gunlukcum, hellom sizler nasilsiniz kizlar ??
bu ara bende burdaki arkadaslarla gorusmeye basladim.. herkese ayni soru ''yok mu daha bisi''.. herkese yalan soylemek zorunda kaliyorum icim hic el vermiyor ama.. riskli haftalar gecene kadar soylemicem soylemicem(( felaket korkum var kizlar ben hala ic camasirima bakiyorum heran bir kirmizi leke gelecek diye... cunku gecen sefer lekelerle haber vermisti bebisim ben gidiyorum diye ... bu korku yokmu ( hergun diyorum ki kendime ''seni nasil koruyacagim'' bilmiyorum cunku .gunlukcum bi akil ver sen ne yapiyosun ?? ben boyle kafayi yiyecem... olsa kafayi yiyoz olmasa yiyoz.. bu sipalar bizi 10 yas yaslandirdi valla :))))
nuraycığım canım aynı durumdayım, iki gündürde böyle kahverengimsi leke geldi az ama olsun yinede tedirgindim,bugün nette tafla konuştum progestan al dedi bende almaya karar verdim tafa dedimki kızımı uyutacağım neyse bende kızımla uyumuşum kalktım wcye gittim birde ne göreyim yavru ağzı tarzında bir leke peçeteye geldi allahım sen koru hayırlısını ver diyorum sürekli sonra dru aradım progestana baila dedi meleğimden kalma evde vardı( belki kardeşini korur ondan kalan progestan hemen aldım bir tane bakalım hayırlısı inşallah düşünmek istemiyorum ama olmuyor wcye gitmeye korkuyorum canım ve bizde herkeze yalan söylüyoruz benimde hiç hoşuma gitmiyor çünkü yalan söylemeyi hiç sevmem...allah hakkımızda hayırlısını versin...
bide kendimi nasıl teselli ediyorum, kayıbımda hamile olduğumu bilmiyordum vee 5 gün kahverengi lekelenmem olmuştu tabii daha sonra kalbi durdu oda ayrı ama şimdi çok küçükya yerleşiyordur diye tahmin ediyorum...allahım sen koru yarabbim canım inşallah sen yaşamazsın küçük leke bile olsa insan çok üzülüyor hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?