Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şımarıklık olmaz kuzu da sabırsızlık olur, hep diyorum çok şükür canımız sağ. regl düzenli olması nasıl bir duygu bilirim hayırlısı olsun canım benim. dr ne dedi merak da ediyorum.

ayy kıyamam, çokda severlermiş cezamızı... inşallah bebiş gelmiştirde onun duygusallığıdır, İnsanın sevenlerinin olması çok güzel bir duygu. Pasta nasıldı anlatsana

yerler onun poposunu ham yaparlar... böylece topikte şöle bi durum oldu galiba destinayla 3 kız, chnb 4 erkek. İsim ne düşünüyorsunuz şekerlik

pileo bebeişimizin ismi ne ?

canım her doğru her yerde söylenmez. Salla bebek olsun aaa bende anlamadım falan dersin. WC korkusu bende de vardı hala da var, pede bakmaktan gına geliyordu. Dr gitmeli bir an önce, ben çok yormamıştım kendimi 2 ay fulla yakın yattım 3.ayda ayağa kalktığım gibi tatile uçakla gitmiştim.
Günde 2 tane maden suyu tavsiye ediyorlar. 2 tane de ceviz. Adaçayı yasak ben bunları uygulamıştım dr gidene kadar. AAA bride geçen de dedim ya dr progest vermişti. İlişki yasaktı bana 3 ay dr çok etkilemez ama yinede ara verin dedi. Günlüğe yazarken akıma geldi sıcak su ile ayakta duş alma sıcak su iyi değil demişti dr

canım benim insan çok korkuyor, olumlu ve sakin olmaya çalış. Geçen gün söylemiştim ama sen geçmiş okuyamadın ya ondan görmedin keşke face den mesaj atsaymışım. Proges almakta sakınca yokmuş. Dr bana ramazan bayramı öncei bırak demişti ben yolculukta bişi olur diye bırakmak istemedim dr kullan zararı yok dedi. İlişki 3 ay yasaktı bize. Mevlam çoluğumuzu çocuğumuzu bize bağışlasın. Sağlıklı uzun ömürler nasip olsun. Korkma kuzum inşallah hiçbişi olmayacak. Dinlenmeye çalış olu r mu. Birde sıcak suyla uzun süre ayakta duş alma. sende bilrsin ama aklıma geldi dur nuraya da yazayım.

günaydın kızlar iki gündür giriyorum okuyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.. ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum en belirgin çizgi dün çıktı ve wc ye gittiğimde çok afedersiniz uzayan ve beyazımsı bir akıntı geldi baya da ıslaklık vardı içimden gelerek olmasa da umutla bi çalışma yaptık inşallah yumurtlama zamanımdır ve tutmuştur

ne güzel ya gözün aydın canım inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder rabbim..

bende sizin gibi yapardım benmde ilk gebeligim nazardan gitti o yüzden eger rabbim nasip ederse sıkıntılı süre geçene kadar söylemem bu arada kaçıncı ayda geldi bebişin
melek cnm mesajını okyunca ben mi yazmışım bunu die baktım çünkü aynı şeyleri düşünüyoruz.. buarada benim adetim 32-33 günde gelir kürtajdan sonra ilk adetimi 45. gündü sanırım olduğumda 2. adetim ise 27 günde geldi şimdi 3. adetim olmadan gelsin yaramaz die dua ediyorum ama kaç günde gelecek ne zaman test yapmalıyım hiç bilmiyorum bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü bulmaya çalıştım onu da aynı saatte uygulayamadım ne olur ne olmaz die günlük çalışma yaptık..
allahım cümlemize hayırlısını versin ve bir daha hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın..

günlük ve nuray canlarım sizler bizim umut ışığımızsınız dua ediyorum cnm kötü bişey olmayacak biliyrum hissediyrum ama şu korkuyuda salmadan devam etse değilmi hamişliğimiz. benim önceki hamişliğimde hiç lekenme olmamıştı kızlar ne olur leke görünce çok endişelenmeyin.. o bize tutunmak isteyip allah da nasip edecekse gelecek ve biliyosunuz ilk 3 ay onlar için aslında yapabileeğimiz pek bişey yok dinlenecez ve bol bol dua edecez..ki bizler bir kez denendik bence artık mükafatımız olacak yavrularımız..

ceza cnm dün yazamadım çıktım doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum yeni yaşın sana en çok istediğin dileğini sunsun inşallah

nazlım cnm ne güzel pozitif düşünebiliyosun üzülmekle elden ne gelir zaten ben de kendime söz verdim kırmızıyı görürsem üzülmeyecem çünkü hep hayırlı bebek nasp etsin die yalvardım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin acelem yok hemen gelip beni tekrar üzmesindense ben sabırla beklemye razıyım..biliyomusun bebeğim benimle olsaydı şuanki sınıfım benimle olmayacaktı 1. sınıf devamlılık istediği için müdür ara sınıf verecekti hem arkadaşlar kendş sınıflarından olacaktı hem de okulun incileri benim olamayacaktı herkes imrenerk bakıyor sınıfıma dün sabah öğrencim geldi sarıldı öptü öğretmenim ben gece yatmadan önce allahım öğretmnimiz çocuğu olsun die dua ettim dedi gözlerim doldu..

renkliatlas cnm kırmızıyı görmeden paçayı sıvama belirtiler birbirini tutmayabilir cnm inşallah seni kandırıyordur sıpacık sonra testte çift çizgiyi görüp mutluluk çığlıkları atarsın inşallah olmazsa da üzülmek yok cnm hayırlı zamanda gelmesi için çalışmalara ve duaya devam..

candas güzel bir hafta sonu geçiriyor bu mutluluğun meyvesini bekliyoruz......
hello cnm senden naber iyisin değil mi buarada ben hayırlı olsun demeyi unuttum çınarıın arabası güzel günlerde kullanın inşallah....

insallah minnosun sana tutunmustur canim... bol bol dua edelim..her gece dua ederek uyuyorum allahim bizlere hayirli evlatlar var diye diye siziyorum.. kirmizida gelirse cani sagolsun Allahtan gelene kapimiz acik

canımızsın kanımızsın ey hürriyet CUMHURİYET..
88. yaşın kutlu olsun AYDINLIK yıllara TÜRKİYEm..

‎88.yılda bir ilk !
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !
ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !
1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!

Şimdi Niye ?
Cumhuriyet Bayramı Törenleri Nerenize Batıyor ...

insallah minnosun sana tutunmustur canim... bol bol dua edelim..her gece dua ederek uyuyorum allahim bizlere hayirli evlatlar var diye diye siziyorum.. kirmizida gelirse cani sagolsun Allahtan gelene kapimiz acik

aminn cnm inşallah.. biz bu sınavı hakkıyla veriyoruz isyansız allahta mükafatını verecek yakındır buna yürekten inanıyorum.. bu ay olmadı gelecek ay daha olmadı bir sonraki.. yeterki dermansız dert vermezsin rabbim..

herkese slm geçmişe fazla bakamadan yazıyorum sadece son sayfaya göz attım. nuray ve günlük de korku var sanırım ki çok normal. ama endişeleri bi kenara atıp içinizdeki sese kulak verin. hissettiğiniz güzel şey olacak olandır. benim içimdeki ses herşey güzel olacak diyodu ama korkum bi kenarda pusya yatmışca bekliyodu bekliyorda( lekelenme için söyleyebileceğim tek şey bende 3 ay sonrasında bi kahverengi lekelenme oldu dr hemen bi iğne yaptı dinlen dedi. tam 4. ayımda da bildiğiniz regl oldum. nasıl koktuğumu yazmıştım size. ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. dr regl peryodundan dedi. bebeğim eşiği herşey eyrinde ve iyiydi çünkü. ben o kanamayla kaybetmediysem ufak lekelenmlere çok takılmayın ama kendinizde çok yormayın progestanı alın bi zararı olmaz içiniz rahat eder. yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelecektir miniklerimiz. ilk bikaç ayı atlattıktan sonra korkularınız biraz daha azalacak inşallah. ama tamammen yok olmuyo ( ilişki konusu bizde yasak değildi ama ilk lekelenmeden sonra bizde tedbirliydik. ama asıl kanamadan sonra ikimizdede korku oldu ve amaannn olmayıversin hiç napalım dedik.dr yasak koymadı ama bizde korku var maalesef. herşey güzel olacak inşallah kızlar. inanın en derinden hem de...
kittycim isim için daha karar veremedik ama gündemde bi kaç isim var. eşim yiğit olsun yanınada bi isim koyalım diyo. çok sever bu ismi. bende kayra, doruk, aras koymak istemiyorum. son zamanların erkek çocuklarında hep bu isimler var. arkadaşım kreş öğretmeni. 3-4 yaş gruptaki sınıfın çoğu bu isimler. yiğitte var aslında ama eşim isterse yanına efe dışında bi isimle koyarım:) ben daha yavruma hiç bişe almadım senin araba hayırlı oslun bu arada. güle güle gezdirmek nasip olsun. bizde masraflar az oalcak gibi. eşimin abisi bebek arabasını bize verdi. onlar almış ama kışa denk gediği için kullanamadılar sonrasındada bebeği içine bi türlü alıştıramadılar. yenice kaldı yani:)) ablamda oyun parkıyla araba koltuğunu veriyo. görümcemde beşikle şifonyerini veriyo. bana perde halı kıyafetleri kalıyo :)) üstelik görümcemin vereceklerini 4 sene önce ben seçmiştim çilekten eşim hayır yeni alalım herşeyini desede ben bu tarz şeylere takılmıyorum. yazık günah var zaten niye yenisini alalım hepside yepyeni zaten deyip konuyu kapadım.. bu arada dün tetanoz aşısnı yaptırdım. drum sen bilirisn demişti. ben aile hekimliğine giderken hala bi kararsızlık içindeydim ki bi baktım aşı hazırlanmış. eşimde yaptır ne kaybedeceksin demişti. 1 ay sonrada 2. doz yapılacak. kiloya gelince aldım başımı giidyorum her nekadar dışardan bakanlar hiç 5 aylık gibi değilsin deselerde ben eski halimle kendimi kıyaslayınca bilidğin duba gibiyim. 7 kilo almışım şimdiden amaan hep zayıftım zaten birazda toplu olayım nolcak sanki.. ( 47 le hamile kalmıştım)
taff sninde cinsiyet belli olmuş hadi gözün aydın . sana kız demiştim ben ama tutmamış pipi görünmüşş :)) sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
kızlar hepinizi çok öpüyorum.

arkadaşlar merhaba;
düşükten 38 gün sonra adet görmeyi başardım. 3 ay korunun demişti doktor. kaldı 2 adet daha..ilk adetten sonra, bayram ertesi test sürecine başlayacağız. bu zamanı da kilo vererek değerlendirmeye çalışıyorum. ara ara gidip okuyorum paylaşımlarınızı..herkese sevgiler..

renkliatlascim ve hellocum kizlar simdiden dediklerini yapmaya basladim bile.. maydanoz olayini bende biliyodum yememeye gayret ediyorum...ama digerlerini bilmiyodum evdede hurma vardi yemiyim bari... insallah bisi olmaz...

gunlukcum canim dikkatli ol.. sende bi cocuk oldugu icin belki daha hareketlisindir.. bende genelde yatiyorum fazla bisi yapmiyorum .. yemekti bulasikti falan oyle seyler..ama yinede korkum hat safhada... ikimzi icin ve herkes icin dua ediyorum.. bu riskli donemi kolaylikla atlatalim diye..bizde dun ssk gibi bi yer var orraya gittik.onceki hamileligimden sigortam vardi.. yeni hamileligi bildirmek icin .. bildirince sigortayi uzatiiyolarmis.. yani prosedur cok onlari hallettik sukur..simdi sadece dr gidip bakmaya kaldi.. gunlukcum ya bayramdan sonra gidersek doktora kalp atisini duyabilirmiyiz yoksa erken mi? ben hic duymadigim icin cok merak ediyorum

miniklercim cok sagol boyle konusmalarla icimize su serpiyorsunuz.. insallah dedigin gibi olur canim .. bende sizlere cok dua ediyorum..insallah en kisa zamanda duyariz hayirli haberlerinizi :))) cok opuyorum

pileocum evet hatirliyorum masallah atlattin o gunleri simdi insallah saglicakla alacaksin kucagina.. darisi bize insallah..valla akinti geldigini anlasam tuvalete kosturuyorum gecen hamileligimde 6. hafta da gelmisti .. insallah bu sefer atlaticaz

Kızlar nasılsınız? Öncelikle cumhuriyet bayramını kutluyarak başlayayım.

Cezacığım doğum günün kutlu olsun, biraz buruk olmuş, ama inşallah seneye bebişin kucağında olur da gazıydı filan derken kutlamaya fırsat kalmaz:))

Minikler, sınıfına maşallah... Bizim oğlan çok zorluyor canım ya... Açık hecelerde hala zorlanıyoruz. Artık çıldırma aşamasına geldik. Bizim de oğlanın doğum gününü sınıfında kutladık... Miniklerin azmış, siz de kutluyorsunuzdur belki...

Hellom uzun zamandır yazamadım sana canım. İyisin sanırım.

Nazlım bu ay olmamış ama hayırlısı diyelim canım. Beni düşün teselli bul:)) Biz zorunlu korunuyoruz. İnanın adet olsaydım üzülürdüm bende ama böyle korunmak zorunda kalmak daha üzücü...

Günlük leke çoğu hamilelikte olur, progestan al hatta bence leken devam ediyorsa proluton depot iğne var daha etkili...

Nuray korkular bitmiyor. Bence bayramdan sonra duyarsın canım...

Tafçığım oğluşun hayırlı olsun, korkma rahat ol, maşallah iyi gidecek hep...

Pileo iyisin sanırım. Dersane nasıl gidiyor?

Candaş eşiyleydi, umarım iyi zaman geçirmiştir.

Loneliness, senin beklenmeyen gün yaklaşıyor galiba...

Peppe, adet olmuşsun, gözün aydın... Korunma bence...

Renkliatlas umarım hamilesindir arkadaşım.

Dün okuldan çıkınca okuldan arkadaşlar geldi, akşam da oğlanın arkadaşı ve ailesi geldi. Birazdan da biz gideceğiz. Ödevlerle boğuştuk tüm gün...

Ben de bir de bugün doktoru aradım sekreter dediki doktor 14 kasıma dek olmayacakmış, hala da haber yok. Benden haber beklesin demiş. Beklemekten çok sıkıldım, hoş hemen hamilelik düşünemem ama bilmemezlik de çok yoruyor beni... Memorialden randevu alsam mı diye düşünmeye başladım.

bende cumhuriyet bayramınızı kutlayarak başlıyorum ....iyi akşamlar herkeze...

chnb, canım benim içinde oğlun olur inşallah demiştin dileğin için teşekkürler canım evet kızı olunca erkek istiyor insan sağlıklı olsunda hayırlısı artık...sanada annesi gibi güzel bir kız nasip etsin yarabbim...

hellom, canım benim okudum seni okumammı, ben progestana başladım...günde 3 defa 200 lük kullan dedi dr kanama durmazsa gel dedi bugün misafirim gelecekti biraz bişeyler yaptım temizlik gibi duramadım tabii kimse bilmediği için hamile olduğumu neyse geldi misafir, yemek falanda hazırladım derken benim başım bir dönmeye başladı kıza dedimki kusura bakma tansiyonum düştü galiba ben biraz uzanayım rengim oldu bembeyaz sonra tatlı yedim biraz kendime geldim...yaa hamilelikten önce ağzım boş durmazdı şimdi aklıma yemek gelmiyor buda tabii 2 gündür baş dönmesi yapıyor:) sonra biraz kan geldi dua ediyorum artık allahım şu günler hayırlısıyla geçsin diye....

pileo, canım hepimiz bu korkuları yaşıyoruz ne yazıkki, allahım hayırlısını versinde sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...canım ben kızıma 4 yıldır hiç kıyafet almadım mama sandalyesi beşik hepsi bizimkilerden yani yiğenlerin takılma tabii yeni almaya gerek yok eşine bencede aldırma vallahi kızım çok şanslı diyorum bizimkiler bide hep kaliteli alırlar 3 kızdan geliyor düşün bolluk içinde yaşıyor kızım allah razı olsun kuzenlerimden ve yengemden çocuk kıyafetleri çok pahalı vallahi yanına varılmıyor:)) canım hayırlı olsun şimdiden herşeyciği oğlunun...çok özledik seni...

minikler, canım benim ne güzel şeyler yazmışsın...benimde içime doğuyor allah sesini duyacak dualarını kabul edicek canım benim hayırlısıyla...

ceza, ne güzel kutlama olmuştur benim bile gözlerim doldu canım yaa....

lonelines naber?

nuray, canım benim hiç yaşama lekelenme falan....allahım uzak götürsün hepimizden....canım benim seninki daha büyük sanırım benimki 3 haftalık seninki bayram sonrası kesin duyulur kalp atışları yani allahım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririzde şu pıt pıtlarıda duyalım daha bir rahat edelim inşallah...evet kızımdan dolayıda daha harektliyim canım malesef yatamıyorum( ama sen yat dinlen canım b ol bol...

nazlım canım benim allah hayırlısını versin inşallah bir daha ki aya saklıdır müjde...

candaş naber canım?

hellocum sagol canim iyiyiz sukur sen nasilsin?

chnb ablacim insallah duyariz korkular bitmiyor gercekten.. senin doktorunda bekle demis herhalde bayramdan sonrayi bekliyor icinin rahat etmesini istiyosan ara ablacim bakalim ne diyecekler :)))

bu arada renkliatlascim halaa pogacayi yapamadim elim degmedi dun aksam imisafirim vardi ama sadece tatli yaptim.. hidistancevizli tatli ilk defa denedim onuda netten aldim baya guzel oldu herkes begendi..

canım içini rahat tut. bişey olmayacak inşallah. sıkı sıkı tutunacak.

tafçım, oğluşun geliyormuş. hayırlı bir evlat olur inşallah.
nazlım üzüldüm canım. sendne çok umutluyduk. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
minikler inşallah bu ay gelir bebişin.
chnb ne kadar yoğunsun canm. misafir eksik olmuyor maşallah.
ceza doğum günün kutlu olsun canım. işallah hamilesindir.
benim bat az kaldı ama bu ay umutlu değilim. folic asit bile içmedim bu ay. 2 gece üst üste çalışma oldu. bir de bir gün arayla oldu. onun dışında yoğun bi sezon geçiremedik. ikimiz de çok yoruluyoruz. bir de eşim bir kaç kez hafif girip atlattı.
çıtak nuray, ne zaman türkiyeye yolculuk.
renkli senin ne kadar kaldı bata?
candaş'ta çorludan güzel haberlerle döner umarım.
kitty ve pileo maşallah oadaları düzmüşsünüz. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. darısı bizlere. en büyük hayalim benim de bebişime oda yapmak. boş bir odam var, ve ben oraya gidip gidip hayallere dalıyorum. kendi kafama göre beşiği bir tafafa, dolabını vesaireyi hayal ediyorum. kız olursa şöyle, erkek olursa böyle renk alırım diyorum. ve bu forudmaki bebek odalarına bakıyorum hep.

gunlukcum seninki gec dollenmeden dolayimi 3 haftaliksin canim ben anlamadim.. ikimizde 20 ekim degilmiydik? doktor bana son adet tarihimi soruyo sonrada 5 haftaliksin diyo ben zaten bu hafta islerini hic anlamiyorum kafam basmiyo valla :))) aman canim dikkat et kendine dogru soyluyosun misafir icinde kosturuyo insan sen fazla su aralar misafir almamaya bak canim..bende progesteron hapi falan yok doktora gitmeden de alamam boyle kalacak bakalim Allhim korusun

aslindan bayramdan hemen sonra dusunuyoruz 10-15 kasim gibi once bi doktora gidelim ondan sonra bakalim dr ne diyecek eger yolculuk yapma falan derse 1-2 ay sonra gideriz.. insallah canim sende duzeceksin o bos odani merak etme.. ben inaniyorum ki bu topikteki herkes hamile kalacak hemde 3- 5 ay icinde INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…