anladım canım .......ben burdayim esimi bekliyorum her an cikabilirim bakip bakip geri cikiyrum
günaydın bebeğim:)yazdıkalrını not alcam adet belirtileriyle gebelik belirtilerinin birebir olduğuna kanaat getirdim uzayan akıntıyı daha 3-4 gün önce hissettim ondan sonra beyaz akıntım oldu ya şükrediom kuzum adetim düzene girdiya sizler ne kadar sabrettiniz benim daha ilk ayım şımarıklık yapmanın manası yok dimi doktoruma sorucam bunları
yaklaşık 1 saattir ağlamaktayım..öğretmen arkadaşlarım sürpriz hazırlamışlar..hepsi öğretmmenler odasında toplanmış pasta falan almışlar(( onların önünde başladım ağlamaya..müdürüm falan gülüyo sulugöz diye...ya ben bugün bi havalardayım...
nazlım ben bugün çok ağladım hamiş olabilir miyim:)
Gecmise bakmadan yaziyorum doktordan geldimhersey yolundaymis cok sukur 4lu testimiz yapildi. Veee oglum olacaaak edepsiz oglum dondu kicini gosterdi pipiyi alin size der gibi o kadar belliydiki doktor demeden ben dedim doktora erkek degil mi diye doktorum da dogru gordun diye onayladi beni
bu ara bende burdaki arkadaslarla gorusmeye basladim.. herkese ayni soru ''yok mu daha bisi''.. herkese yalan soylemek zorunda kaliyorum icim hic el vermiyor ama.. riskli haftalar gecene kadar soylemicem soylemicem(( felaket korkum var kizlar ben hala ic camasirima bakiyorum heran bir kirmizi leke gelecek diye... cunku gecen sefer lekelerle haber vermisti bebisim ben gidiyorum diye ... bu korku yokmu ( hergun diyorum ki kendime ''seni nasil koruyacagim'' bilmiyorum cunku .gunlukcum bi akil ver sen ne yapiyosun ?? ben boyle kafayi yiyecem... olsa kafayi yiyoz olmasa yiyoz.. bu sipalar bizi 10 yas yaslandirdi valla :))))
nuraycığım canım aynı durumdayım, iki gündürde böyle kahverengimsi leke geldi az ama olsun yinede tedirgindim,bugün nette tafla konuştum progestan al dedi bende almaya karar verdim tafa dedimki kızımı uyutacağım neyse bende kızımla uyumuşum kalktım wcye gittim birde ne göreyim yavru ağzı tarzında bir leke peçeteye geldi allahım sen koru hayırlısını ver diyorum sürekli sonra dru aradım progestana baila dedi meleğimden kalma evde vardı( belki kardeşini korur ondan kalan progestan hemen aldım bir tane bakalım hayırlısı inşallah düşünmek istemiyorum ama olmuyor wcye gitmeye korkuyorum canım ve bizde herkeze yalan söylüyoruz benimde hiç hoşuma gitmiyor çünkü yalan söylemeyi hiç sevmem...allah hakkımızda hayırlısını versin...
bide kendimi nasıl teselli ediyorum, kayıbımda hamile olduğumu bilmiyordum vee 5 gün kahverengi lekelenmem olmuştu tabii daha sonra kalbi durdu oda ayrı ama şimdi çok küçükya yerleşiyordur diye tahmin ediyorum...allahım sen koru yarabbim canım inşallah sen yaşamazsın küçük leke bile olsa insan çok üzülüyor hayırlısı olsun canım...
ne güzel ya gözün aydın canım inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder rabbim..
Gecmise bakmadan yaziyorum doktordan geldimhersey yolundaymis cok sukur 4lu testimiz yapildi. Veee oglum olacaaak edepsiz oglum dondu kicini gosterdi pipiyi alin size der gibi o kadar belliydiki doktor demeden ben dedim doktora erkek degil mi diye doktorum da dogru gordun diye onayladi beni
melek cnm mesajını okyunca ben mi yazmışım bunu die baktımbende sizin gibi yapardım benmde ilk gebeligim nazardan gitti o yüzden eger rabbim nasip ederse sıkıntılı süre geçene kadar söylemem bu arada kaçıncı ayda geldi bebişin
insallah minnosun sana tutunmustur canim...günaydın kızlar iki gündür giriyorum okuyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.. ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum en belirgin çizgi dün çıktı ve wc ye gittiğimde çok afedersiniz uzayan ve beyazımsı bir akıntı geldi baya da ıslaklık vardı içimden gelerek olmasa da umutla bi çalışma yaptık inşallah yumurtlama zamanımdır ve tutmuştur
ne güzel ya gözün aydın canım inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder rabbim..
melek cnm mesajını okyunca ben mi yazmışım bunu die baktımçünkü aynı şeyleri düşünüyoruz.. buarada benim adetim 32-33 günde gelir kürtajdan sonra ilk adetimi 45. gündü sanırım olduğumda 2. adetim ise 27 günde geldi şimdi 3. adetim olmadan gelsin yaramaz die dua ediyorum ama kaç günde gelecek ne zaman test yapmalıyım hiç bilmiyorum bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü bulmaya çalıştım onu da aynı saatte uygulayamadım ne olur ne olmaz die günlük çalışma yaptık..
allahım cümlemize hayırlısını versin ve bir daha hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın..
günlük ve nuray canlarım sizler bizim umut ışığımızsınız dua ediyorum cnm kötü bişey olmayacak biliyrum hissediyrum ama şu korkuyuda salmadan devam etse değilmi hamişliğimiz. benim önceki hamişliğimde hiç lekenme olmamıştı kızlar ne olur leke görünce çok endişelenmeyin.. o bize tutunmak isteyip allah da nasip edecekse gelecek ve biliyosunuz ilk 3 ay onlar için aslında yapabileeğimiz pek bişey yok dinlenecez ve bol bol dua edecez..ki bizler bir kez denendik bence artık mükafatımız olacak yavrularımız..
ceza cnm dün yazamadım çıktım doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum yeni yaşın sana en çok istediğin dileğini sunsun inşallah
nazlım cnm ne güzel pozitif düşünebiliyosun üzülmekle elden ne gelir zaten ben de kendime söz verdim kırmızıyı görürsem üzülmeyecem çünkü hep hayırlı bebek nasp etsin die yalvardım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin acelem yok hemen gelip beni tekrar üzmesindense ben sabırla beklemye razıyım..biliyomusun bebeğim benimle olsaydı şuanki sınıfım benimle olmayacaktı 1. sınıf devamlılık istediği için müdür ara sınıf verecekti hem arkadaşlar kendş sınıflarından olacaktı hem de okulun incileri benim olamayacaktı herkes imrenerk bakıyor sınıfıma dün sabah öğrencim geldi sarıldı öptü öğretmenim ben gece yatmadan önce allahım öğretmnimiz çocuğu olsun die dua ettim dedi gözlerim doldu..
renkliatlas cnm kırmızıyı görmeden paçayı sıvama belirtiler birbirini tutmayabilir cnm inşallah seni kandırıyordur sıpacıksonra testte çift çizgiyi görüp mutluluk çığlıkları atarsın inşallah olmazsa da üzülmek yok cnm hayırlı zamanda gelmesi için çalışmalara ve duaya devam..
candas güzel bir hafta sonu geçiriyor bu mutluluğun meyvesini bekliyoruz......
hello cnm senden naber iyisin değil mi buarada ben hayırlı olsun demeyi unuttum çınarıın arabası güzel günlerde kullanın inşallah....
insallah minnosun sana tutunmustur canim...bol bol dua edelim..her gece dua ederek uyuyorum allahim bizlere hayirli evlatlar var diye diye siziyorum.. kirmizida gelirse cani sagolsun Allahtan gelene kapimiz acik
günaydın kızlar iki gündür giriyorum okuyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.. ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum en belirgin çizgi dün çıktı ve wc ye gittiğimde çok afedersiniz uzayan ve beyazımsı bir akıntı geldi baya da ıslaklık vardı içimden gelerek olmasa da umutla bi çalışma yaptık inşallah yumurtlama zamanımdır ve tutmuştur
canım ben geçen gün düşündüm benim de aynı öyle akıntım olmuştu hamile kaldığımda, inşallah sağlıkla hayırla tutmuştur. Rahim kendini toparlayınca hamile kalınıyor zaten. Canım benim araba içinde teşekkür ederim inşallah öyle olur güzel günlerde kullanmak nasip olur.
Senin ehliyet işin ne oldu en son hangi aşamadasın.
‎88.yılda bir ilk !
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !
ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !
1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!
ben anlayamadım şehitler varmış deprem varmış kutlanmaz olur mu ? hiç olmadı bu iş. Asıl bu zamanda kutlamak gerekli değil mi?
canım iyi olduğunuza sevindim, benim öyle bebek eşyası alma gibi şansım yoktu olsaydı bende kullanırdım, Teyzemin çocuklarının ancak giysilerini aldım bir sürü. Bende takılmam öyle şeylere. Bana mama sandalyesi gelecek teyzemden. Vallahi yiğit ismini ve diğer isimleri ben çok beğeniyorum. Birtek doruk isminde bir arkadaş vardı ona pek ısınmadığım için isimde birazcık soğuk geliyor ama en yakın arkadaşım koyacak bebeğinin ismini Doruk onunla ısınacağım. Bizim soyadımız alparslan olunca yiğit alparslan böyle çok ağır bir isim oluyordu ondan koymadık. Sarp Yamaç kuzenlerimin ismi Yankı yıda çok beeğneiyorum ben. Oğluşun güle güel kullansın şimdiden, biim masrafımız oldu zaten doktor ve doğum masraflı olacak bebek arabasını eşimin ailesiyle eşimin iş yeriin hediyeleri , park yatak kardeşimden gelecek. Öle sponsorlukla geçiniyoruz bizde.
nuray ve günlük nasılsınız,
renkliatlas ne durumdasın.
nazlım sen ehliyet işini ne yaptın, çizemeleri aldın mı
chnb, lonileness selam.
canım içini rahat tut. bişey olmayacak inşallah. sıkı sıkı tutunacak.nuraycığım canım aynı durumdayım, iki gündürde böyle kahverengimsi leke geldi az ama olsun yinede tedirgindim,bugün nette tafla konuştum progestan al dedi bende almaya karar verdim tafa dedimki kızımı uyutacağım neyse bende kızımla uyumuşum kalktım wcye gittim birde ne göreyim yavru ağzı tarzında bir leke peçeteye geldi allahım sen koru hayırlısını ver diyorum sürekli sonra dru aradım progestana baila dedi meleğimden kalma evde vardı( belki kardeşini korur ondan kalan progestan hemen aldım bir tane bakalım hayırlısı inşallah düşünmek istemiyorum ama olmuyor wcye gitmeye korkuyorum canım ve bizde herkeze yalan söylüyoruz benimde hiç hoşuma gitmiyor çünkü yalan söylemeyi hiç sevmem...allah hakkımızda hayırlısını versin...
bide kendimi nasıl teselli ediyorum, kayıbımda hamile olduğumu bilmiyordum vee 5 gün kahverengi lekelenmem olmuştu tabii daha sonra kalbi durdu oda ayrı ama şimdi çok küçükya yerleşiyordur diye tahmin ediyorum...allahım sen koru yarabbim canım inşallah sen yaşamazsın küçük leke bile olsa insan çok üzülüyor hayırlısı olsun canım...
canım içini rahat tut. bişey olmayacak inşallah. sıkı sıkı tutunacak.
tafçım, oğluşun geliyormuş. hayırlı bir evlat olur inşallah.
nazlım üzüldüm canım. sendne çok umutluyduk. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
minikler inşallah bu ay gelir bebişin.
chnb ne kadar yoğunsun canm. misafir eksik olmuyor maşallah.
ceza doğum günün kutlu olsun canım. işallah hamilesindir.
benim bat az kaldı ama bu ay umutlu değilim. folic asit bile içmedim bu ay. 2 gece üst üste çalışma oldu. bir de bir gün arayla oldu. onun dışında yoğun bi sezon geçiremedik. ikimiz de çok yoruluyoruz. bir de eşim bir kaç kez hafif girip atlattı.
çıtak nuray, ne zaman türkiyeye yolculuk.
renkli senin ne kadar kaldı bata?
candaş'ta çorludan güzel haberlerle döner umarım.
kitty ve pileo maşallah oadaları düzmüşsünüz. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. darısı bizlere. en büyük hayalim benim de bebişime oda yapmak. boş bir odam var, ve ben oraya gidip gidip hayallere dalıyorum. kendi kafama göre beşiği bir tafafa, dolabını vesaireyi hayal ediyorum. kız olursa şöyle, erkek olursa böyle renk alırım diyorum. ve bu forudmaki bebek odalarına bakıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?