Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar
hello canım anlam vermek çok zor ne olursa olsun bu ülkemizin doğumgünü kutlanması gerekirdi tabiki iyiki bayrak asmayı yasaklamadılar nasıl olsa alıştık yasaklara ve sorgulamadan yaşamaya... ehliyet sınavı sonuçları bayram haftasında açıklanır sanırım sonrasında direksiyon sınavı olacak buara direksiyon eğitimine gidiyorum baya baya kullanıyorum artık kendime güvenim geldi :) ama tabi henüz yeteri değil yarın da eşim çalıştıracak çok zevkli bir işmiş bu araba işi ya:)
günlük inşallah canım ağzından bal damlıyor
chnb canım benimkilerde çok zor kavradı ama bir ikisinde zorlanma devam ediyor tabi bunlar çok normal biz pazartesi n harfine geçecez ve bu haftadan itibaren haftada iki ses öğrencez bu hafta benim düğümler çözülmüş olacak inşallah oğluşunda seni üzmeden bu hafta o herkesin baş belası olan açık heceyi kavrar.. size komik bir olay anlatacam atlet kelimesinde iki pot olayı oldu sınıfta birincisi çocuğun biri çalışıp gelmiş kitabımızda atlet resimleri felan var neyse ben ilgi çekmeye çalışıyorum çocuklar bakalım bugün hangi kelimeyi öğrenecez dedim bir öğrencinin fanilaaa diye bağırmasıyla bütün sınıf birden fanila fanila die bağırmaya başladı ikincisi çocuklara heceleterek okuma yaptırıyorum önce at sonra let hecesini okudu hadi birleştirelim ne çıkacak dedim demez olaydım cevap kilot oldu..

çok güzel yaaaaaaaa.....güldürdün beni..öğretmenliğin güzel tarafı işte..

Cumhuriyet bir yaşam ve yönetim biçimidir. İptal edilecek bir konser ya da kına gecesi değil....diye düşünüyorum...iptal edilmemeliydi..

canım, yılbaşına kadar hamileliği yasakladı doktorum. zaten o vakte kadar vermem gereken çok kilo var. hamile kalırsam zaten önceki düşüklerden ve yaştan dolayı riskli bir hamilelik olacak, bir de tansiyondu-şekerdi uğraşmayalım diyoruz. testlerdi falan derken geçer zaman diye düşünüyorum. en çok pıhtılaşma testinin sonucunu merak ediyorum. hamile kalıyorum kalmasına ama bebekler 5-6. haftadan sonra gelişmiyor ve düşükle sonuçlanıyor...
Bayram yaklaştığı için doktor randevuları yoğundur şimdi. bayram ertesi de aynı yoğunluk en az bir hafta sürer. beni bayram sonrası çağırdı doktorum ama bayramdan hemen sonra gidip o yoğunluğun içinde kaybolmaktansa nispeten daha sakin olacak 14 kasım haftasını bekleyeceğim ben de. en azından rahat rahat görüşme, konuşma şansını yakalamış olurum doktorumla.acele ediyor, başka bir görüş almak istersen memorial'dan randevu almayı dene istersen. bilmemezlik, belirsizlik yıpratıyor insanı..

İnşallah herkesten güzel haber bekliyoruz:Ceza, Candaş, Loneliness,Renkliatlas,Minikler, Nazlım, Dr alp, Melek,Peppe... Kendimi de ekleyeyim:))

günaydınlar kızlar....

lonelines, sen bçyle şeyler yazınca seninde bunları yaşaman için dahada çok dua ediyorum canım benim allah bu güzel duyguyu hepimize sonuna kadar yaşatsın... biz başlangıcına naif olduk inşallah sonunuda nasip etsin rabbim...sizede başlangıcını bu ay olmazsa diğer ay nasip etsin canım benim... çok sağol sizin yazdıklarınızla dahada moral buluyorum canım...hepinize teşekkür ederim...

nuraycığım benim son adet tarihim 27 eylül fakat kan testi yaptırmıştımya ona göre döllenme ayın 5-6-7 si gibi olmuş yani şu anda 3 haftalık gibi görünüyor aslına bakarsan bu hafta olaylarını bende pek çakmıyorum canım:)) bendeki lekelenme olunca zaten sen geldin canım aklıma dedimki allahım nurayım yaşamasın ülkemizde olmadığın için daha bir zor olur senin için diye düşündüm canım sen bence o kart çıkar çıkmaz git dr ben yine dr gitmesemde arayıp konuşuyorum.... bazen lekelenme olmuyor bazende çok oluyor korkuyorum ama tabii korkununda ecele faydası yok allahım nasip ettiyse hiç bişey olmayacak...biz tedbirimizi alalımda gerisi allahın takdiri....

minikler sabah sabah güldürdün beni yaa, halamın kızıda öğretmen ilk öğretmenliğini diyarbakırda yapmıştı oradaki hikayeleri anlatırdı çok hoşuma giderdi onu anımsadım bir an...

ceza, minikler gibi sanada katılıyorum canım kutlanmalıydı... sen dr ne zaman gidiyordun?

hellom, tavsiyelerini dinleyeceğim canım ayakta duş almak yok...

canım hafta içi bi doktora git istersen..böyle kendini strese sokma canım...ben hemen gitmem diyordum ama soluğu doktorda alırım herhalde..progestanı hap olarak mı alıyorsun fitil olarak mı?ben fitil olarak kullanmıştım doktorum daha etkili olduğunu söylemişti..ben bu hafta hasta olmazsam cuma gidip soracağım ne yapacağımı çünkü adetin ikinci günü gel dedi eeeee o da bayramın 1. günü ne denk geliyor...tabiii geç gelmezse malum biliyorsun yazın 47. günlerde geldiği oldu..geçen hafta akıntım falan olmuştu hadi bi ümit demiştim ama şimdi kupkuruyum umutlarım yok oldu şimdi sırada candas ve renkliatlas ondan sonra loneliness ve minikler var...

chnb ve hellom eşlerle durum pozitif mi yoksa hala negatif mi:)...
bu arada doğum günümü kutlayıpta teşekkür etmeyi unuttuğum arkadaşlarım varsa onlarada çok teşekkür ederim...
candasta durum ne acaba?
nuraycım,renkiatlas,minikller ve diğerleri nasılsınız..ben evdeyim eşim çalışıyor..akşama kadar mutfaktan çıkmam artık

günaydın kızlar saatler geriye alınmış sabah uyanınca haberim oldu çok mutlu oldum çoook

canım ben de bugün komşularımı akşam çayına almayı düşünüyorum hazırlık yapacam varsa özel ve kolay tarifler alabilirim gösterişli olması önceliğimdir bugün bir de eşimle araba kullanmaya çıkacaz

arkadaşlarımın beğendiği bi tarifi yazayım çok basit..egeli olduğum için sarımsak ve yoğurtlu tabiiii....
4-5 tane patesi haşla onları ez..içine derotu doğra..biraz limon zeytinyağı tuz ekle yoğur hepsini yuvarlak yap ortalarına çukur aç içine sarımsaklı yoğurt koy..üzerine nane kırmızı pul biber mısır falan koyabilirsin....bana göre basit bişey..tadı falan da güzel oluyo:) yapacaksan patetesler sıcak iken şekil verme soğusun öyle şekil ver eline yapışıyo..afiyet olsun ...araba kullanmak bi başka duygu değil mi insanın kendine güveni geliyo:)

günaydın kızlar saatler geriye alınmış sabah uyanınca haberim oldu çok mutlu oldum çoook

hele yarın sabahh mükemmel olacak..uykumu alarak okula gitmiş olacağım...ama 1 hafta içinde vücudumuz alışacak..sonra kalkmak gene zor olacak

çok teşekkür ederim patatesli herşeye bayılırım ben :)birini aradım bugün misafirleri gelecekmiş artık haftaiçi alırsam süper birtarif oldu hem kolay hem de lezeetli duruyo.. çok saol cnm
hele yarın sabahh mükemmel olacak..uykumu alarak okula gitmiş olacağım...ama 1 hafta içinde vücudumuz alışacak..sonra kalkmak gene zor olacak
yine de hava karanlıkken insanın kalkası gelmiyordu biraz aydınlanmış olur ortalık

İnşallah herkesten güzel haber bekliyoruz:Ceza, Candaş, Loneliness,Renkliatlas,Minikler, Nazlım, Dr alp, Melek,Peppe... Kendimi de ekleyeyim:))

ay inş canım ya ben regli olmadım daha ama arada çok sancım oluyo özelliklede ilişki sonrası anlamadm ya gebelige dair bişeyde yok yarın test yapçam gelmezse artık kısmet

selam kizlar , gecmisi okudum hizlica, isim isim simdi hatirlayamiyorum soranlara diyorum daha adete 2 gunum var , 1 kasim bat.. suan icin adet belirtilerim var gebeligi ima eder bi belirtim yok ne yazikki.. hayirlisi olsun , melek63 hala adet olmamissin test yapsana canim hamile olabilirsin

Canım ben senin tekrarlayan düşüklerin olduğunu unutmuşum, bekle tabi. Pıhtılaşma dışında lupus antikoagülan, ana ve antdna ayrıca eşimle preferik kanda kromozom analizi yaptırmıştım ve, ana testinde ve eşimin kromozom testinde sorun çıktı. Pıhtılaşmam da var zaten. Yarın randevu alacağım herhalde...

Canım şimdi daha iyiyiz. Bizim tartışmalar oğlan ve arabasızlık yüzünden oluyor. Şimdi iyiyiz...Maşallah. 2 sabahtır kahvaltı hazırlıyor Edirnede olduğu gibi...

Bu arada bizim diğer topikte doktorlar ılık suyla ayakta duşu kısa sürede önermişti kızlar. Enfeksiyon olabilirmiş oturarark.

Hellom sorma canım. Kelimeler arasında atlet var. Hele dün okutmaya çalışıyorum. Cümle şu: Ata ite et at. Cocuk anlamadı tabi, şehir çocuğu iti ne bilir. Oğlum it köpek dedim öyle anladı garibim:)) Bir de Talat alet at, at alet atvr. Soruyor anne Talat aleti niye atıyor diye soruyor. Sorular bitmiyor yani. Dün 1. sınıfta hayat ne zormuş dedi, bugün de sanatçı olacağım kavga yok, savaş yok dedi. Resim yapıyor sürekli...:))

Hellom yarın randevu için arayacağım bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…