Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim günüme 1 hfta var..ben belirti arıyom...2 gündür iştahlıyım:) acaba hamilelikten mi yoksa rejimi bıraktığımdan mı bilemedim bugünler nasıl geçecek bilmiyorum..

benim günüme 1 hfta var..ben belirti arıyom...2 gündür iştahlıyım:) acaba hamilelikten mi yoksa rejimi bıraktığımdan mı bilemedim bugünler nasıl geçecek bilmiyorum..

valla belirti arasam cok bulurum ama dusunuyorum hepsi adet olmadan önce klasik olan seyler..takmiyorum suan.. gögus uclarim cok beter hassaslasti sanki kaynar suyla uclari yanmis gibi sizliyor onun disinda biraz akintim var baskada bise yok..ama bunlar adet öncesi olur

Cezacığım bu cümleler de zorlama değil mi canım sence. Fotokopiden okuyoruz. Cümle şu: Alt alta et elle. Kim nereyi elliyor be kuzum? Töbe töbe...

Cezacığım bu cümleler de zorlama değil mi canım sence. Fotokopiden okuyoruz. Cümle şu: Alt alta et elle. Kim nereyi elliyor be kuzum? Töbe töbe...

alt alta haaaaaa güzelmiş şu açıdan yazılmış bu cümle el ele kalimesinde çocuk el kelimesini görünce ele kelimesini yapıştırıyor yani ezbere okuyor...bu keliemler bir araya gelip saçma bi cümle oluşturmuş ama et kelimesini ezbere okumamış oluyor..

ya test yapsan çıkar mı acaba?

Sorma canım ne ilginç cümle. Gerçekten cümleleri ezberledi ama kelime çıkınca duraksıyor. Hele açık heceleri neredeyse okuyamıyor. Ama biraz toparladık. Bana madalya vermeliler.

Bir sürü tombala yaptım. Kelime ve hece tombalası...

Sizlerden de güzel haber bekliyorum...
Ben de İstanbula gidince Memorial genetik bölümüne gitmek istiyorum

topiğimizin nar tanesi bu hfta içi aramızda olacak yanılmıyorsam....senemcim Allah yardımcın olsun canım...

keşke her veli senin gibi olsaaaaaaaa
umarım hastaneden iyi haberlerle dönersin..

şimdiden hepinize iyi haftalar diliyorum...bol sürprizli bir hafta olur umarım....candas aklım sende...
herkese iyi gecelr..

yok canim ya cikmaz bence adetim sali gunu.. chnb allah yardimcin olsun senin oglan cok tatli masallah gelecegin sanatcisi

Sağ ol Allah sizlere de nasip etsin. Amin...

keşke her veli senin gibi olsaaaaaaaa
umarım hastaneden iyi haberlerle dönersin..

Sağ ol canım. Ama velinin gayretli olması kadar çocuğun da gayretliolması lazım:)) Bizim oğlanda bu biraz eksik canım. Nasıl keyifli hale getirebilirim diye düşünüyorum. Düşün tombala kağıdına bir kelime yazdığımda mesela at yazıyorum bir tane at resmi çiziyorum, bir başka kağıda da yalnızca at yazıyorum. Resmi çizilebilecek olanları öyle yapıyorum. 2 heceli ise farklı kalemle hecelerini yazıyorum. Bugün bir de örüntü yaptık bakliyatlardan. Anaokulu ne güzelmiş, boştan boştan gidiyordu:))

benim de bir tanidigim kurtaj olmustu ve tam 2 yil sonra hamile kalabildi kisiden kisiye degisiyor sanirim

kizlar selam herkes nasil ? insallah hersey yolundadir...

bende burda bi arkadasim var onun yanina geldim 4-5 gun kadar kalicam.. bizden 4 saat uzaklikta bir yer.. amac kafa dagitmak.. esimide yalniz biraktim onun disinda iyiyim.. bi problem yok simdilik.. gunlukcum dularin icin tsk ederim canim.. bence devam ediyorsa lekelerin mutlaka doktora git derim canim.. ben ilk bir damla gelse kostura kostura giderim herhalde.. aman canim ne olur dikkatli ol bende sana cok dua ediyorum.. ben arkadasin bilgisayarindan girebildigim kadar girecegim foruma.. takip etmeye calisacagim opuyorum herkesi iyi geceler

günaydın kızlarrr mutlu haftalar ceza renkli ne almedesiniz sizden güzel haber alalım nolurrrrrrrr

topiğimizin nar tanesi bu hfta içi aramızda olacak yanılmıyorsam....senemcim Allah yardımcın olsun canım...

Valla benim de hamilelik belirtilerinden en iyi hatırladığım aşırı iştahtı Sonra bulantılar geldi tabi. Umarım senin de öyle olur. Yani bulantı iyi bişey gibi görünmeyebilir ama ben ilk zamanlar her midem bulandığında Allahım sana şükürler olsun derdim. İnşallah önce iştah, sonra bebiş
Yarın doktor randevumuz var.4-8 Kasım arasında tarih verecek. Sıpa dönmedi, yan yatıyor hala. Tekmeler hep yan tarafta. Doktor bayramdan önce alabilir yani. Zaten kilosu da 3100 falan oldu Haberleşiriz buradan. İnşallah benimkinin gelişiyle sizinkilerin müjdesini beraber kutlarız buradan. Yavaş yavaş geliyor minnoşlar.

canım hoışgeldinnnn nasılsın nar tanemiz nasıl ne durumdasın kuzummm allahyardımcın olsun dualarımız seninleee

canım hoışgeldinnnn nasılsın nar tanemiz nasıl ne durumdasın kuzummm allahyardımcın olsun dualarımız seninleee

İyiyiz Tatlım, çok şükür. Korkular var tabi. Kendimle alakalı değil de bebeğin sağlığı ile alaklaı. İyi düşünelim iyi olsun tabi de, insan endişeleniyor tabi. Ben zaten aşırı panik bir insanım Sende ne var ne yok?

ay senemcigim doguma gun sayiyorsun ha cok heyecanlii allah hayirlisiyla sagligiyla minik prensesini kucagina almayi nasip etsin insallaaah
candaaaas senden naber sekerim haftasonu adet gununmus sanirim esin gelmis guzel ve mujdeli bir haftasonu gecirmissindir umarim ?

Günaydınlar kızlar, geçmişi okuyamadan direk yazıyorum.Umarım güzel haberler vardır.bu haftasonu ektra adrenalin yaşadık biz

1- Kırmızlar geldi.Bu kez beklenen adet tarihim 27 kasım.bu adetimide olunca 1. yılımızı dolduracağız tebrik ediyroum kendimizi bu başarısızlıktan ötürü.Ama yine üzülmedim çünkü gerçekten artık adet olmayı bekliyorum , olmamak mucize...

2- Haftasonu düğünde topukluyu giydim üstüne üstük acayipte oynadım şaşırtıcıydı.bi daha tebrik ediyroum kendimi...

3- ve en şoku.Evimize hırsız girdi cuma sabahı eşime kızdım yoldan dönüşünde yani, eve gitmedim hemen o annemlere geldi. öğleden sonra 2 gibi evimize uğradık 16,30 da çıktık.Ordan anneme ayakkabı almaya gittik eşimde babama araba lastiği değiştirmeye yardım etti, sonra k.validemlere filan gittik geldik derken evimize dönüşümüz 23,00 oldu.Kapıyı açtık daha doğrusu açamadık üstten sürgü çekilmiş, ışık yanı etrafın dağınıklığını görebildik sadece.Eşim kapıyı zorluyo ben içerden ses duydum.Derken hadi gel polisi arayalım dedik.Aradık 2-3 dk da polis geldi biz evin civarından uzaklaştık.Evimiz kotta, 1 altı daha var ama bahçeden çıkılabilir balkona.Eşim 1 polisle bahçeye dolandı, ben 1 polisle kapıdan girdik.Polisle aynı heyecanı ve korkuyu yaşadık ciddi anlamda.içerde sanıyoruz tabi.polis sürgüyü kırdı içeri girdi.Apartman ruh gibi, sadece 1aile çıktı ki 18 daire var.sonradan yarım saat sonra filan.Eve girdik darmadağınYatak odası, koridor, salon.Camdan girmiş.Çamaşırlarım geceliklerim hep dışarda.adamlar hiç bi yere dokunmayın desede bi iki mahremlikleri soktuk hemen içeri.Annemleri k.vaidemleri aradık geldiler.Polisler tutanak yazdı.Olay yeri inceleme geldi parmak izlerimiz ifademiz alındı.Gece 3 te işimiz bitti.dağınıkları az bi düzene soktuk.Evde yatamadık annemlere gitik, k.validemin günü varmış ertesi gün.sonra oraya gittik.eve hiç uğrayamadık, nişana gittik.Dönüşte evimizde kalacaktık eşim dedi tedirgin yatmayalım ortalığıda tam toplamadık diye tekrar annemlerde yattık.Ertesi gün annem k.validem biz beraber gidip etrafı topyekun temizledik. ama havlularım nevresimlerim vesaire tüm ortalığa dökülen çamaşırlar yıkanacak kaldı perdeleri yıkayabildim tek.çok uzun sürdü.diğerileride rutubet yaparmış yıkatmadılar. korktuk velhasıl kelam zor bi haftasonuydu..hmm çalınan var mı ? evet var. 48 ekran uyduruk bi lcd almıştık sırf tv olsun diye o gitmiş.Sanırım dijital foto. maki,nemizde gitmiş ve en komiği.Eşime hediye aldığım bi parfüm varı kutudaydı onu almış kutuyu bırakmış.Değerli bi parfüm müydü ? hayır sadec 30 liralık ..STR 8 .. reklamında kışkırtcı vurgusu vardı.Hırsızda kışkırmış demekki :))

Siz nasılsınız ? var mı güzel haberler ? senem doğum tarihin belli oldu galiba ? hangi gün inş Nehir e vuslat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…