selam kizlar , gecmisi okudum hizlica, isim isim simdi hatirlayamiyorum soranlara diyorum daha adete 2 gunum var , 1 kasim bat.. suan icin adet belirtilerim var gebeligi ima eder bi belirtim yok ne yazikki.. hayirlisi olsun , melek63 hala adet olmamissin test yapsana canim hamile olabilirsin
benim günüme 1 hfta var..ben belirti arıyom...2 gündür iştahlıyım:) acaba hamilelikten mi yoksa rejimi bıraktığımdan mı bilemedimbugünler nasıl geçecek bilmiyorum..
Cezacığım bu cümleler de zorlama değil mi canım sence. Fotokopiden okuyoruz. Cümle şu: Alt alta et elle. Kim nereyi elliyor be kuzum?Töbe töbe...
valla belirti arasam cok bulurum ama dusunuyorum hepsi adet olmadan önce klasik olan seyler..takmiyorum suan..gögus uclarim cok beter hassaslasti sanki kaynar suyla uclari yanmis gibi sizliyor onun disinda biraz akintim var baskada bise yok..ama bunlar adet öncesi olur
alt alta haaaaaa güzelmişşu açıdan yazılmış bu cümle el ele kalimesinde çocuk el kelimesini görünce ele kelimesini yapıştırıyor yani ezbere okuyor...bu keliemler bir araya gelip saçma bi cümle oluşturmuş ama et kelimesini ezbere okumamış oluyor..
ya test yapsan çıkar mı acaba?
yok canim ya cikmaz bence adetim sali gunu.. chnb allah yardimcin olsun senin oglan cok tatli masallah gelecegin sanatcisi
Sorma canım ne ilginç cümle. Gerçekten cümleleri ezberledi ama kelime çıkınca duraksıyor. Hele açık heceleri neredeyse okuyamıyor. Ama biraz toparladık. Bana madalya vermeliler.
Bir sürü tombala yaptım. Kelime ve hece tombalası...
Sizlerden de güzel haber bekliyorum...
Ben de İstanbula gidince Memorial genetik bölümüne gitmek istiyorum
yok canim ya cikmaz bence adetim sali gunu.. chnb allah yardimcin olsun senin oglan cok tatli masallah gelecegin sanatcisi
keşke her veli senin gibi olsaaaaaaaa
umarım hastaneden iyi haberlerle dönersin..
benim günüme 1 hfta var..ben belirti arıyom...2 gündür iştahlıyım:) acaba hamilelikten mi yoksa rejimi bıraktığımdan mı bilemedimbugünler nasıl geçecek bilmiyorum..
topiğimizin nar tanesi bu hfta içi aramızda olacak yanılmıyorsam....senemcim Allah yardımcın olsun canım...
canım hoışgeldinnnn nasılsın nar tanemiz nasıl ne durumdasın kuzummm allahyardımcın olsun dualarımız seninleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?