Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam pek güzel anlatmışın canım çekti beeeeeeeeee bende hazır tatlı alayım akşam bari:)ya egens diye bi marka 1 lira tanesi kalme tip kaset tipi filan diil strip olanlardan

anam nalet gitsin benim teste 5 dene 50 lira babystart midir nedir öyle biseydi benim ki hadi bakalim ins. bende egensi görmustum keske alaydim ama mikroskop aldim iste sonra... bende senin gibi idrar testini seviyorum en sevdigim sey test yapmak valla yapiyon bekliyon heyecan katiyor insana... kiz benimde canim cekti centruma insem sirf tatli icin inilmez kurabiye yiyim bari dun aksam ki bulasiklari yikamadim sancim coktu, simdi yikayacam useniyorum..tembel avrat oldum ben

Chnb, ablam saolasın.inş seneye tayin olur.üzülmedik açıkçası . beklemiyoduk ya sıradan bi haber gibiydi de inş seneye herşey yolunda gider :) inş avtarda bereket getirir :)) seninde adetin gelmiş hayırlı olsun..tüp bebek olayınada adımı atıyomuşsunuz inş herşey çok güzel olur ve 9 ay sonra bol ağlamalı gazlı emzirmeli güzler senin olur.dualarımız sninle.güzel olacak inancımız bu yönde :)) 10 kasım Atamızın yası ama seninde uğrun olsun inş :)) zaten o bebekte sağlam Atatürkçü olur valla :) inş :)

günlük, ablacım ya valla avatarı koyarkende aklıma geldin :) bu arada yasaklı ama kızı çoşturabilrim filan diye :) siz sadece sarılma aşamasında kalın en iyisi :) inş lekelenmeler sadece orda kalır ve yeni bi umut bebeği olur olacakta allahın izniyle.teyzelerinide annelerinide üzmeyecek.senem teyzesinin dediği gibi bebeklerimizin topiği var artık bırakıp gitmeleri kolay değil :) k.pederin içinde çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Durum çok mu ciddi peki ? gerçekten senin hamileliğin en karmaşık olanlardan oldu eşininde yurtdışı ihtimali olabilimiş, herşey üstüste gelmiş.ama hayırlısı tabi.biz bilemiyruz ki iyi mi olur kötü mü ? zor olur ama inş allahta sabrını verir.ben kavuşmayı beklerken senin ayrılma ihtimalini okumak bile kötü dualarımız yanında olsun.çok öpüyorum senide destinayıda ... hırsızlık için çok saol, aman ya dikkatli olmak en güzeli.ben üniv. deyken öyle bi evdeydim ki ahır dersin.bacağını dsalla kır camı, omzunu daya aç kapıyı.demir filanda yok 8 ay allaha emant yaşamışız valla :)

Kıtty, avatar bayağı ateşli oldu valla :)) neşemiz gelsin dedim :)) epilasyon olayı tamamdır ipatl ettiki 1 ay sonra ücreti geri yükleyecek karta da yeni bi yere başlamadım.Aralık 10 dan önce başlayamam çünkü maddiyat çöküntüde :) o arad bebekte gelirse hiç başlayamam keşke gelsede kalsa yani :)) dilekçemizin cevabı geldi, red tabiki.üzülmedik bekliyoduk.ama inş seneye mutluluk olur.planladığımız gibi olursa sanırım vuslata son 11 ay.Ekim 1 de olursa tabi :) ektra 2 ay daha beklemeyede razıyız :) bu ayda beraberiz inş uğurlu olur bakalım ...

ceza, canım valla o dediğini yazıp geri silmiştim üzülmeyelim diye :) sayfa 3 ten ber kazık çaktık buraya.demir baş olduk valla muhasebe hesabı, devredilemiyoruzda :) inş bu ay son olurda bizde gözden çıkarılanlar listesine geçeriz :) yani hamişlere :)) meslekte zor gerçekten ama dediğin gibi ekmek kapısı.bende bi ara polis olmak çok istemiştim ama zor olduğuna 1 kere daha şahit oldum.allah hayırlı kazsız belasız görevler versin inş ..

Nuray, canım ohhh iyi yapmışsın hazır ilişki durumu tatile çıkmışken sende arkadaşa kaçmışsın :) süper :)) aa eşlerimiz adaşmış, bi Ahmette bende var :) çok gıcık ya Ahmetler, bide ukalalar sanki.çocukluktan beri izlenimim bu isime karşı :) Aslında aslan burcunu severim problem yokta fazla dikbaşlılar ve otorite sağlamayı seviyolar iyi bilirsin.ben ona gelemeyebilirm bende çok asi ve dikbaşlıyımdır, sanırım otoritede varmış.kendime bile tahammül edemiyorum çatışmayalım diye dedimde şimdi allah var yöneticelrde genelde aslan yada oğlak.o bakımdanda uygun.yoksa ideal burç.dediğin gibi hiç farketmez.burcu bahanesi.mesela akrep ve ikizlerden nefret ediyodum halada krkum var onlara karşı.kişilerden kaynaklı.bide çok samimi 2 arkadaşım var bu burçlardan hiçte öyle değiller.sanırım biraz aile ve kültürde etkili.cezada akrep ama maşalalh melek :)) kaş ypayım derken göz çıkarmayım dimi :) bu arada dairedeki samimi arkadaşımda aslan ve uyumluyuz gerçekten.bazen bahanesi yani burç olayı :) bende başağım başaklarda uyuzdur kısaca böyle diyoolar :)) hırsız olayı içinde çok saol.şükür evde değildik.kasa olayımızda isabetli olmuş :) allah sizlere göstermesin :)

renkliatlas, canım çiçeğinle iletişimin ne güzelmiş öyle maşallah :) eşininde dediği hoşuma giti, görevi mutlu etmekti başarılı oldu :) inş asıl mutluluğuda canlı bi nefesle bi parçanızla yaşayacaksınız :)

nazlım, günaydın sendie zor ve yorucu bi gün bekliyomuş.kolaylıklar dilerim :))

minikler, lonelines, taf, senem, yamateke, dr_alb, melek, adını y-unttuğum arkadaşlarım varsa çok özür dileyerek soruyorum nasılsınız şekerler ?

kuzu senin avatarı görünce libidon yükseliyo:)gitsin kırmızılarrr glesin çalışmalar diyorummmmmmmmmm

semacım aldıın testler çok pahalıymış valla bendede test yapma hobisi var onun heycanı farklı :)

bayağı tahrikkarmış desene :)) yarın serbest atışlar başlar artık :)) bende semanın testinden alcam :) ama önce işlerimi bitirmem gerek ve göbek bağıyla ilgili bişey söyleyecem unutursam hatırlatın bana. belki yaparsınız sizde

candascim hosgeldin hemsom...bu testler bizi bitirdi ah ah... allah gebelik testi almayi cift cizgi görmeyi nasip etsin insaallahh..valla ben dun aksam esime dedim ki bu kadar zorluk yasiyoruz bebek icin ahdim olsun bebem olsun 4 tane yapacam dedim..

bizim atışlar cumaya kaldı yavrucum bitmedi hala adetim valla:)yarında bitmez gibime gelio bitsin hiç durmucam atlıcam adamın tepesine töbeeeeeeeee duyanda beni çok azgın bi hatun sanar:)

hoşbuldum hemşom :) ama sen gezmelere gidiyomuşsun iyi gezmeler :) valla benimde idealim 4 tü ama bende pes ettim valla 1 tane olsa kafi diyecem :)) inş sen 4 ü yakalarsın :) ve dilerim ki birgün çift çizgiyi görebiliriz :)
bizim atışlar cumaya kaldı yavrucum bitmedi hala adetim valla:)yarında bitmez gibime gelio bitsin hiç durmucam atlıcam adamın tepesine töbeeeeeeeee duyanda beni çok azgın bi hatun sanar:)
:) kaç gün sürüyo ki ? benim 5 gün.orta yani :) atla kızım tabi koca senin değil mi :))
günaydınlarrr herkeseeeeeeeeee

günaydın hocam :) nasılsın ?

Kızlar bebekler doğunca göbek kordonu hastaneler tarafından belli bir ücret karşılığında bir ömür saklanabiliyomuş ve Allah korusun özellikle çocukta herhangi bir yaşta kanser durumu olursa göbek bağıyla sorun hallediliyomuş + son bilimsel gelişmede de o bağdan böbrek dahi yapılabiliyomuş.yani her derde deva göbek bağında.senemcim en yakın sen varsın aramızda, değerlendirebilrsin.Bende anne olabilirsem mutlaka yapacağım bunu inş ...

canım helal olsun dedim dr'a way be, allah işte ol dedikten sonra dr vesile oluyor sanıyorum. Canım çok sevindim dr dan randevu almana dr bekle bekle diyordu oda haklıdır kendine göre ama bir çaba bir umut bizleri ayakta tutuyor. İyi yaptın kesinlikle. Eşinle nasılsın canım ayrıca oğlunda umarım iyidir.

bebeem ben sana durumumu anlatayım gelmeni bekledim ben geçen ay adetimin 23.günü gittm ya doktora sağda yumurtan var çatlamak üzere dedi sonra adet oldum neyse gittim işte yumurta katlamamış kiste dnüşmüş adetinle atarsın onu gebeliğe engel değil bu ay kloemn kullanma dedi sen nasılsın çınarımız nasıl

ondan sular seller giibi kanaman var, azaldı mı biraz. İyiyim ben kuzum, Çınar iyidir inşallah, nazlım bana öyle geliyor ki ben bu arlar beslenmeme dikkat etmedim sanki, bak bu saat oldu kahvaltı edemedim. :) Araba geldi ya kaldırdım arabayı aklıma hep saçma sapan kurgu geliyor, kalbi durdu mu doğacak mı ben ogünleri görecek miyim, analı babalı büyütmek nasip olacak mı vss.

Bu hafta bayrammış, geçen ay kotonun fabrika satış mağzasından 42 beden siyah yün bir elbise almıştım 20 liraya, perşembe günü diyorum gidim bakim bir babet birde kotun üstüne bişiler alim diyorum amann böyle işte.

ah kuzum ya istersen kaldır tabi ama neden bebeğnin kokusunu içine çekeceğin günlerin hayali yerine böle kötü şeyler düşünüosun yapma bebeem bunu kendine allahıma emanet yavruccun bi sürü teysesi var ona dua eden hergün yasin oku elini karnına koyda oku duanı et rabbim büyük bi kez kötü şey yaşadık diye hep yaşamıcazya kuzum

canım haklısın da işte elden gelmiyor. Bende sizler için dua ediyorum. Kasımda aşk başkadır bu ayın sloganı oldu.

cezaaa kuzu test yaptın mı brea

nerde bu millet yawww ay ben tatilde giremicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meraktan çatlarımmm ceza tatilden gelmeden hamile haberini alalım minkler ve loniesinde bende testlerimi sipariş verdim kızlar aranızda kullanan varmı testlerden hellooo sen varsın burda bi kullandınmı kız sen test

kıtty, cANIM test yaptırmayı düşünüyoruzda 12. adetimde bitince.eşim biraz önce aradı daireden bi işi varmış dışarda, jinekolog görünce uğrmmış.bahsetmiş durumdan.kadında muhtemelen uzaklıktandır filan demiş ama bizimki kesin test yaptırmaya karar vermiş. evi de toparlamıştık.bayram tmizliği bile yaptık düşün.sadece ortalığa attığı çamaşırları yıkamadım rutubetlenmesin diye, onuda cumartesi pazar halletcem.sana hamielik çok yakışmış ya süpesin, kıskanmış millet valla hiç fazla yok.maşallah nazarım değmesin.faceden gördüm :)

ayrıca eşime çok kızgınım sinriimden ağlamak istiyorum, çok kötü bişey yapmadı ama canm çok sıkıldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…