kuzum neden canın sıkıldı bu kadar doktora gidip konuşmasınamıkıtty, cANIM test yaptırmayı düşünüyoruzda 12. adetimde bitince.eşim biraz önce aradı daireden bi işi varmış dışarda, jinekolog görünce uğrmmış.bahsetmiş durumdan.kadında muhtemelen uzaklıktandır filan demiş ama bizimki kesin test yaptırmaya karar vermiş. evi de toparlamıştık.bayram tmizliği bile yaptık düşün.sadece ortalığa attığı çamaşırları yıkamadım rutubetlenmesin diye, onuda cumartesi pazar halletcem.sana hamielik çok yakışmış ya süpesin, kıskanmış millet valla hiç fazla yok.maşallah nazarım değmesin.faceden gördüm :)
ayrıca eşime çok kızgınım sinriimden ağlamak istiyorum, çok kötü bişey yapmadı ama canm çok sıkıldı
slmn alykm kızlar nasılsınız ya kızlar saçımı boyatmk istyrm sizce sıkıntı olrmu kimisi olmaz diyo kimiside olur diyo kararsız kaldım ama çokta heveslenmştm bu şekilde boyatan varmı
slmn alykm kızlar nasılsınız ya kızlar saçımı boyatmk istyrm sizce sıkıntı olrmu kimisi olmaz diyo kimiside olur diyo kararsız kaldım ama çokta heveslenmştm bu şekilde boyatan varmı
nerde bu millet yawww ay ben tatilde giremicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meraktan çatlarımmm ceza tatilden gelmeden hamile haberini alalım minkler ve loniesinde bende testlerimi sipariş verdim kızlar aranızda kullanan varmı testlerden hellooo sen varsın burda bi kullandınmı kız sen test
kıtty, cANIM test yaptırmayı düşünüyoruzda 12. adetimde bitince.eşim biraz önce aradı daireden bi işi varmış dışarda, jinekolog görünce uğrmmış.bahsetmiş durumdan.kadında muhtemelen uzaklıktandır filan demiş ama bizimki kesin test yaptırmaya karar vermiş. evi de toparlamıştık.bayram tmizliği bile yaptık düşün.sadece ortalığa attığı çamaşırları yıkamadım rutubetlenmesin diye, onuda cumartesi pazar halletcem.sana hamielik çok yakışmış ya süpesin, kıskanmış millet valla hiç fazla yok.maşallah nazarım değmesin.faceden gördüm :)
ayrıca eşime çok kızgınım sinriimden ağlamak istiyorum, çok kötü bişey yapmadı ama canm çok sıkıldı
kızlar dayanamayıp idrar testi yaptım...negatif çıktı bunun üzerine hemen bi tost yedim:)
he baco bana dr demişti ovulayon kiti kullan diye heh hatırladım bana clear blue kullan demişti 300 lira falandı bende sizinkilerden almıştı ilk test one step sonrada wondfo kullandım yumurtluyorum baktım sonra çalışmaktan sıkıldımdı ben. Geçen günlüğe de söyledim ciddi sabırla alıyorsun sonucu.
hayırlı olsun.
canım benim bende testleden hiçbişi çıkmayacağını biliyorum. Eşine niye kızdın bayram üstü, kov şeytanları...
sağolasın kuzum, bana kilo aldın çok kilo aldın diyenleride görecğeim :) takmıyorum sağ salim 4 kişilik bir aile olalım da gerisi tın. ama şaka bir yana topaç gibi oldum ve aydede aa buda olması gereken bir durum en azından kiloyu çok takmıyorum kafama.
bide çikolata yeseydin:)daha gününe var du bakimm kırmızılar gelmeden hep umut vardırkızlar dayanamayıp idrar testi yaptım...negatif çıktı bunun üzerine hemen bi tost yedim:)
aldım kuzum valla o dediklerin çok pahalı yaa internette bi liralılardın aldım 20 tane yeter bu ay:)yapcam sabırla inşallah sonucu ii olur
bide çikolata yeseydin:)daha gününe var du bakimm kırmızılar gelmeden hep umut vardır
adetin 23.günü gittim soldaki çatlamış sağdaki çatlamak üzere dedi ama çatlamamış dana yumuta kiste dönüşmüşonestep ile wondfoyu da aşağı yukarı o kadar paraya almıştım ben gg dan. sen geçen dr gittiğinde 2 yumoş var dedi ya adetin kaçıncı günüydü.
kızlar dayanamayıp idrar testi yaptım...negatif çıktı bunun üzerine hemen bi tost yedim:)
sayfa 3333 biz hala buralardayız...Chnb, ablam saolasın.inş seneye tayin olur.üzülmedik açıkçası . beklemiyoduk ya sıradan bi haber gibiydi de inş seneye herşey yolunda gider :) inş avtarda bereket getirir :)) seninde adetin gelmiş hayırlı olsun..tüp bebek olayınada adımı atıyomuşsunuz inş herşey çok güzel olur ve 9 ay sonra bol ağlamalı gazlı emzirmeli güzler senin olur.dualarımız sninle.güzel olacak inancımız bu yönde :)) 10 kasım Atamızın yası ama seninde uğrun olsun inş :)) zaten o bebekte sağlam Atatürkçü olur valla :) inş :)
günlük, ablacım ya valla avatarı koyarkende aklıma geldin :) bu arada yasaklı ama kızı çoşturabilrim filan diye :) siz sadece sarılma aşamasında kalın en iyisi :) inş lekelenmeler sadece orda kalır ve yeni bi umut bebeği olur olacakta allahın izniyle.teyzelerinide annelerinide üzmeyecek.senem teyzesinin dediği gibi bebeklerimizin topiği var artık bırakıp gitmeleri kolay değil :) k.pederin içinde çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Durum çok mu ciddi peki ? gerçekten senin hamileliğin en karmaşık olanlardan oldueşininde yurtdışı ihtimali olabilimiş, herşey üstüste gelmiş.ama hayırlısı tabi.biz bilemiyruz ki iyi mi olur kötü mü ? zor olur ama inş allahta sabrını verir.ben kavuşmayı beklerken senin ayrılma ihtimalini okumak bile kötü dualarımız yanında olsun.çok öpüyorum senide destinayıda ... hırsızlık için çok saol, aman ya dikkatli olmak en güzeli.ben üniv. deyken öyle bi evdeydim ki ahır dersin.bacağını dsalla kır camı, omzunu daya aç kapıyı.demir filanda yok 8 ay allaha emant yaşamışız valla :)
Kıtty, avatar bayağı ateşli oldu valla :)) neşemiz gelsin dedim :)) epilasyon olayı tamamdır ipatl ettiki 1 ay sonra ücreti geri yükleyecek karta da yeni bi yere başlamadım.Aralık 10 dan önce başlayamam çünkü maddiyat çöküntüde :) o arad bebekte gelirse hiç başlayamam keşke gelsede kalsa yani :)) dilekçemizin cevabı geldi, red tabiki.üzülmedik bekliyoduk.ama inş seneye mutluluk olur.planladığımız gibi olursa sanırım vuslata son 11 ay.Ekim 1 de olursa tabi :) ektra 2 ay daha beklemeyede razıyız :) bu ayda beraberiz inş uğurlu olur bakalım ...
ceza, canım valla o dediğini yazıp geri silmiştim üzülmeyelim diye :) sayfa 3 ten ber kazık çaktık buraya.demir baş olduk valla muhasebe hesabı, devredilemiyoruzda :) inş bu ay son olurda bizde gözden çıkarılanlar listesine geçeriz :) yani hamişlere :)) meslekte zor gerçekten ama dediğin gibi ekmek kapısı.bende bi ara polis olmak çok istemiştim ama zor olduğuna 1 kere daha şahit oldum.allah hayırlı kazsız belasız görevler versin inş ..
Nuray, canım ohhh iyi yapmışsın hazır ilişki durumu tatile çıkmışken sende arkadaşa kaçmışsın :) süper :)) aa eşlerimiz adaşmış, bi Ahmette bende var :) çok gıcık ya Ahmetler, bide ukalalar sanki.çocukluktan beri izlenimim bu isime karşı :) Aslında aslan burcunu severim problem yokta fazla dikbaşlılar ve otorite sağlamayı seviyolar iyi bilirsin.ben ona gelemeyebilirm bende çok asi ve dikbaşlıyımdır, sanırım otoritede varmış.kendime bile tahammül edemiyorum çatışmayalım diye dedimde şimdi allah var yöneticelrde genelde aslan yada oğlak.o bakımdanda uygun.yoksa ideal burç.dediğin gibi hiç farketmez.burcu bahanesi.mesela akrep ve ikizlerden nefret ediyodum halada krkum var onlara karşı.kişilerden kaynaklı.bide çok samimi 2 arkadaşım var bu burçlardan hiçte öyle değiller.sanırım biraz aile ve kültürde etkili.cezada akrep ama maşalalh melek :)) kaş ypayım derken göz çıkarmayım dimi :) bu arada dairedeki samimi arkadaşımda aslan ve uyumluyuz gerçekten.bazen bahanesi yani burç olayı :) bende başağım başaklarda uyuzdur kısaca böyle diyoolar :)) hırsız olayı içinde çok saol.şükür evde değildik.kasa olayımızda isabetli olmuş :) allah sizlere göstermesin :)
renkliatlas, canım çiçeğinle iletişimin ne güzelmiş öyle maşallah :) eşininde dediği hoşuma giti, görevi mutlu etmekti başarılı oldu :) inş asıl mutluluğuda canlı bi nefesle bi parçanızla yaşayacaksınız :)
nazlım, günaydın sendie zor ve yorucu bi gün bekliyomuş.kolaylıklar dilerim :))
minikler, lonelines, taf, senem, yamateke, dr_alb, melek, adını y-unttuğum arkadaşlarım varsa çok özür dileyerek soruyorum nasılsınız şekerler ?
canım helal olsun dedim dr'a way be, allah işte ol dedikten sonra dr vesile oluyor sanıyorum. Canım çok sevindim dr dan randevu almana dr bekle bekle diyordu oda haklıdır kendine göre ama bir çaba bir umut bizleri ayakta tutuyor. İyi yaptın kesinlikle. Eşinle nasılsın canım ayrıca oğlunda umarım iyidir.
canım regl olmadığına çok seivndim, Polisler gerçekten çok çalışıyorlar bizim üniversitede basın dersimiz vardı roportaj falan yapamak gerekiyordu bir mekan seç dediler bende arkadaşımla taksim polis karakolunu seçtim 2 gece kaldık eve gelmeden ya bacım varya çıktığımda bitmiştim nalet gelsin ya bu dünyaya dedim sonra arkadaşım (erkekti) dedi bu adamlar nasıl deşarj oluyorlar ben dedim allah eşlerine çocuklarına sabır versin. Çünkü adamlar bitiyorlar eve gidiyorlar eş çocuk ilgi bekliyor, ben onların yerinde olsam bana bişi dese eşim bardağım taşardı ama işte mevlam dağına göre kar veriyor.
cancan keşke aaaahh yakın olsaydık çok hayıflanıyorum yemin ederim. Körler sağırlar birbirini ağırlar olurdu ne güzel. Tahlillere çok sevindim, lekelenmeye çok takmamaya çalış sen benimsin gitme falan diye konuşsana ben bir kere konuşmuştum. Senem demişti banada.
kayınpederin için çok üzüldüm acil şifalar nasip olsun, eniştemin yurtdışı kaç ay sürecek, vallahi her şerde vardır bir hayır, Bir kere huzurumuz oynadı ya sevinemiyoruz. Olsun sağlıkla kucağımıza alalım öyle seviniriz. Geç olsunda güç olmasın. Kendine çok iyi bak allaha emanetsiniz.
ah ahhhh sorma polis eşi olmak ne kadar zor...çalışma saatleri belli olmaması kötü..evet ya bu kızlar çok konuşuyo..okumaya çalışıyrum kaç dakikadır..bu arada bebek araban hayırlı olsun..bak o bebek arabasına ama güzel şeyler hayal et lütfen...canım ayyyy bebek gelsinde dediğin gibi. :) Red cevabını bekliyorduk zaten malesef yani. Sabrın sonu selamet kuzum. Siz testleri yaptıracak mısınız = ne düşünüyorsunuz. Candaş evi toparlayabildin mi?
renkliatlas, nazlım öpüyorum sizi,
kızlar siz delirdiniz mi anam cır cır cır kız yetişemiyorum sizebirde şey bayramda bir tatlı yapim diyorum ne yapim ? siz napacaksınız.
aferim sanaaaaa ne kadar düzenli besleniyosun senondan sular seller giibi kanaman var, azaldı mı biraz. İyiyim ben kuzum, Çınar iyidir inşallah, nazlım bana öyle geliyor ki ben bu arlar beslenmeme dikkat etmedim sanki, bak bu saat oldu kahvaltı edemedim. :) Araba geldi ya kaldırdım arabayı aklıma hep saçma sapan kurgu geliyor, kalbi durdu mu doğacak mı ben ogünleri görecek miyim, analı babalı büyütmek nasip olacak mı vss.
Bu hafta bayrammış, geçen ay kotonun fabrika satış mağzasından 42 beden siyah yün bir elbise almıştım 20 liraya, perşembe günü diyorum gidim bakim bir babet birde kotun üstüne bişiler alim diyorum amann böyle işte.
doğru tabiii bakalım yarın doktor ne diyecekafiyet olsun :) ben kırmızılar gelemden dr bişi demeden inanmıyorum artık özür dilerim kuzum ama böyle :)
aldım kuzum valla o dediklerin çok pahalı yaa internette bi liralılardın aldım 20 tane yeter bu ay:)yapcam sabırla inşallah sonucu ii olur
bide çikolata yeseydin:)daha gününe var du bakimm kırmızılar gelmeden hep umut vardır
ben öyle pek tatlı aramam canım..çikolata krizine girenlerden değilim:)ben tost,mantı,pide,kumpir....krizine girerim..karnınızda acıkmıştır şimdi sizin...ohhhh patates cipsi pizza cola:)))
canım benim bende gecikmenin 3. günü yapmıştm negatif çıkmıştı,6. günü silik çizgi çıkmıştı o yüzden 1 hafta geçmeden şüpheniz varsa emin olmayın,ilaç almayn.
inşallah en kısa zamanda canım ,bende ilk yaptığımda acayip hayal kırıklına uğramıştm ama bebeğim şaka yaptı kendini geç gösterdi o yüzden allahtan umut kesilmez,zaten candaşla sen buranın eskilerindensn,inşallah rabbim sizede gülcek enkısa zamanda dualarım hep bizim gibilerebenim daha gecikmedi ama yakınlaştıya belki bi silik çizgi..umut fakirin ekmeğidir
bu arada doktor randevum iptal..eğer bayramda hastalanırsam tedaviyi bir ay daha mecbur erteleyeceğiz dedi..hayırlısı bakalım...
çok kötüsün yawww çok acıktım heee öğlen karnıbahar vardı bide makarna töbe yarabbim sevmiom karnıbahar acıktım valla şimdi kumpir olsaaaa ayyy hafta sonu eşimle çıkalımda yiyelim aklıma soktun:)
tam da amacım buydu işteeee
kötüyüm ben kötüyüm ,kötüyüm,kötüyüm hasta ederim seni mikrobum ben:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?