Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum neden canın sıkıldı bu kadar doktora gidip konuşmasınamı

slmn alykm kızlar nasılsınız ya kızlar saçımı boyatmk istyrm sizce sıkıntı olrmu kimisi olmaz diyo kimiside olur diyo kararsız kaldım ama çokta heveslenmştm bu şekilde boyatan varmı

slmn alykm kızlar nasılsınız ya kızlar saçımı boyatmk istyrm sizce sıkıntı olrmu kimisi olmaz diyo kimiside olur diyo kararsız kaldım ama çokta heveslenmştm bu şekilde boyatan varmı

ben olsam asla boyatmazdım kuzucummm içinde kimyasal var

bende boyatmazdım..bu yüzden son iki yıldır hiç boyatmayıp kendi saçıma döndüm tavsiye ederim.....

he baco bana dr demişti ovulayon kiti kullan diye heh hatırladım bana clear blue kullan demişti 300 lira falandı bende sizinkilerden almıştı ilk test one step sonrada wondfo kullandım yumurtluyorum baktım sonra çalışmaktan sıkıldımdı ben. Geçen günlüğe de söyledim ciddi sabırla alıyorsun sonucu.
hayırlı olsun.

canım benim bende testleden hiçbişi çıkmayacağını biliyorum. Eşine niye kızdın bayram üstü, kov şeytanları...
sağolasın kuzum, bana kilo aldın çok kilo aldın diyenleride görecğeim :) takmıyorum sağ salim 4 kişilik bir aile olalım da gerisi tın. ama şaka bir yana topaç gibi oldum ve aydede aa buda olması gereken bir durum en azından kiloyu çok takmıyorum kafama.

kızlar dayanamayıp idrar testi yaptım...negatif çıktı bunun üzerine hemen bi tost yedim:)

aldım kuzum valla o dediklerin çok pahalı yaa internette bi liralılardın aldım 20 tane yeter bu ay:)yapcam sabırla inşallah sonucu ii olur

kızlar dayanamayıp idrar testi yaptım...negatif çıktı bunun üzerine hemen bi tost yedim:)
bide çikolata yeseydin:)daha gününe var du bakimm kırmızılar gelmeden hep umut vardır

onestep ile wondfoyu da aşağı yukarı o kadar paraya almıştım ben gg dan. sen geçen dr gittiğinde 2 yumoş var dedi ya adetin kaçıncı günüydü.

onestep ile wondfoyu da aşağı yukarı o kadar paraya almıştım ben gg dan. sen geçen dr gittiğinde 2 yumoş var dedi ya adetin kaçıncı günüydü.
adetin 23.günü gittim soldaki çatlamış sağdaki çatlamak üzere dedi ama çatlamamış dana yumuta kiste dönüşmüş

canım benim bende gecikmenin 3. günü yapmıştm negatif çıkmıştı,6. günü silik çizgi çıkmıştı o yüzden 1 hafta geçmeden şüpheniz varsa emin olmayın,ilaç almayn.

sayfa 3333 biz hala buralardayız...

canım benim bende gecikmenin 3. günü yapmıştm negatif çıkmıştı,6. günü silik çizgi çıkmıştı o yüzden 1 hafta geçmeden şüpheniz varsa emin olmayın,ilaç almayn.

benim daha gecikmedi ama yakınlaştıya belki bi silik çizgi..umut fakirin ekmeğidir

bu arada doktor randevum iptal..eğer bayramda hastalanırsam tedaviyi bir ay daha mecbur erteleyeceğiz dedi..hayırlısı bakalım...

çok kötüsün yawww çok acıktım heee öğlen karnıbahar vardı bide makarna töbe yarabbim sevmiom karnıbahar acıktım valla şimdi kumpir olsaaaa ayyy hafta sonu eşimle çıkalımda yiyelim aklıma soktun:)

benim daha gecikmedi ama yakınlaştıya belki bi silik çizgi..umut fakirin ekmeğidir
inşallah en kısa zamanda canım ,bende ilk yaptığımda acayip hayal kırıklına uğramıştm ama bebeğim şaka yaptı kendini geç gösterdi o yüzden allahtan umut kesilmez,zaten candaşla sen buranın eskilerindensn,inşallah rabbim sizede gülcek enkısa zamanda dualarım hep bizim gibilere

bu arada doktor randevum iptal..eğer bayramda hastalanırsam tedaviyi bir ay daha mecbur erteleyeceğiz dedi..hayırlısı bakalım...

neden iptal oldu vardır bi hayır heeeeeeeeeee belki gitmek zorunda kalmazsın huhuhuhu inşallahhhhhhh

tam da amacım buydu işteeee
kötüyüm ben kötüyüm ,kötüyüm,kötüyüm hasta ederim seni mikrobum ben:)))))

tam da amacım buydu işteeee
kötüyüm ben kötüyüm ,kötüyüm,kötüyüm hasta ederim seni mikrobum ben:)))))

hastalık senden gelsin anammmm:)ya kumpir yerken çok kararsız kalıorum en güzel karışımı henğüz bulamadım her seferinde değişik tatlar deniorum:)

Hellom sağ olasın. Eşimle aram iyi şükür bu aralar. Oğlan da ödevini kimi unutuyor, kimi getiriyor, yuvarlanıp gidiyoruz işte... Doktor işi böyle oldu bakalım neler diyecekler... Sen de moralini bozma. İnsan olumsuzu düşünüyor ama düşünmemeye çalış...

Candaş bizim oğlan akrep ben oğlağım canım:)) Doktora gidecekmişsin. Git içinde soru kalmasın. Kafan rahatlar. Eşleri kızıyoruz malesef arasıra...

Nazlım ben de one step kullanmıştım, o ay hamile kalmadım ama yumurtlamamı öğrenmiş oldum...

Renklitaş bize de gönder o kurabiyelerden canım:))

Ceza inşallah geç döllenme filan olmuştur. Bu ay olmazsa da üzülmek yok. Kasımda aşk başkadır sloganını çok sevdim olmazsa kasıma inşallah diyorum.

Melek, tıbbi olarak boyamanın sakıncası yok diyorlar ama şahsi olarak bence de boyama. Allah korusun boyasan sorun çıksa ondan mı oldu diye üzülürsün. Ben son düşüğümde eldivensiz sebze ve meyve bile ellememiştim. Deri yoluyla parazit geçer diye. Şampuan bile kullanmadım, bitkisel şampuan ve defne sabunu ile duş almıştım gerçi düştü ama yine de benim yüzümden olmadı diye teselli ediyorum kendimi. Ben de 2 yılı geçti boyayamadım... Yani kısaca bence de boyama...

Segemy yazmadı galiba...

Hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…