Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden iptal oldu vardır bi hayır heeeeeeeeeee belki gitmek zorunda kalmazsın huhuhuhu inşallahhhhhhh

ya canım gittiğimde ultrasyonla bakıp muayene edip sonra ilaç verecekti ama adetimin ikinci günü tatil olduğu için günleri kaçırıyoruz...anlatabildim mi...geçen ay erteledik çünkü seminere gitmişti bu ayda erteleyeceğiz aralığa kaldık...

arkadaşlar merhaba, 55 gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu, hala adet olmadım dr. da gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum , soğan kürü mü yapsam beklesem mi bilemedim, benzer bir durum yaşayan var mı

bu arada doktor randevum iptal..eğer bayramda hastalanırsam tedaviyi bir ay daha mecbur erteleyeceğiz dedi..hayırlısı bakalım...

Hayırlısı canım. İnşallah hastalanmazsın. Kumpir mi dediniz, ben de severim...

Hayırlısı canım. İnşallah hastalanmazsın. Kumpir mi dediniz, ben de severim...
ah abla ceza akşam akşam harektlendirdi yemem isteğimi bizim fabrikada mahrumiyet bölgesinde bi kaç büfe var 1 lira olan şeyi 2 liraya satıo danalar ablam bende kist filan dedi ya doktor ondan aldım test bakalım yumurtlucammı

cezacım vardır bi hayır doktora gidememende bebeğim yüzümüz güler teker teker inşallahhh

canım kişiye göre değişiyo benim50. günde gelmişti ama için rahatlasın dersen bence çokda gecikmeden gözükebilrsn doktora,çk geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Benim 26. gün adetim gelmişti. O aradakorunmasız ilişki oldu mu? Olmadıysa soğan kürü olabilir bence. Ama yine de bayram öncesi bir doktora görün istersen..

Canım klomen kist yapabiliyor bana da yaptı sonra adetle atılmıştı. Yap tabi test, ben de sevmiştim. Çift çizgi olunca insan gebelik testi gibi heyecan yapıyor. Sonra da bekle bakalım akşam eşin gelsin diye...

Canım klomen kist yapabiliyor bana da yaptı sonra adetle atılmıştı. Yap tabi test, ben de sevmiştim. Çift çizgi olunca insan gebelik testi gibi heyecan yapıyor. Sonra da bekle bakalım akşam eşin gelsin diye...
peki abla adetimin bu kadar yoğun olmasıda kisttenmidir sence bak 6.günüm bugün azalma çok az var yine yoğun gelio ağrım filan yok ama

geçmişe baktım 28.12.2010 muydu neydi ilk yazdığım mesaj topiğe, sonra hamile kaldığım ay bilgisayarım bozulmuş ondan bişi diyememişim kasıklarım ağrıyor yine adet olamadım demiş sonrada dr gitmişim ve bunu yazmışım.

adetin 23.günü gittim soldaki çatlamış sağdaki çatlamak üzere dedi ama çatlamamış dana yumuta kiste dönüşmüş

nazlım18.19.20.21.22.23.24 çalışma günleri sanırım ovulasyon testini ona göre kullanacak mısın ?

bu arada doktor randevum iptal..eğer bayramda hastalanırsam tedaviyi bir ay daha mecbur erteleyeceğiz dedi..hayırlısı bakalım...

hayırlısı olsun, senbi test daha al yanında dursun.

cancan iyi olduğunuza sevindim, umarım beklediğimiz ve güzel süpriz bir açıkalma yapar dr. Bende seviyorum sizi.

Geçmiş olsun. Benim 26. gün adetim gelmişti. O aradakorunmasız ilişki oldu mu? Olmadıysa soğan kürü olabilir bence. Ama yine de bayram öncesi bir doktora görün istersen..

teşekkür ederim canım , az önce test yaptım negatif, hormon ilaçları ve dr. bende fobi oldu artık

peki abla adetimin bu kadar yoğun olmasıda kisttenmidir sence bak 6.günüm bugün azalma çok az var yine yoğun gelio ağrım filan yok ama

Tabi olabilir canım, bence kistin atılıyordur. Ağrı olup olmaması önemli değil. Ben klomen kullandım o ay kist oluşmuştu, sonraki ay kullanmadım hamile kalmıştım o ay. Hem de hiç ümidim de yoktu... İnşallah sen de hamile kalırsın bu ay...

inşallah senin ki gibi olur canım...

hastalık senden gelsin anammmm:)ya kumpir yerken çok kararsız kalıorum en güzel karışımı henğüz bulamadım her seferinde değişik tatlar deniorum:)
bu hayat bilgisi dersi ile ilgili bir şarkı:)))ben evde yaptığımdan canım ne istiyorsa koyuyorum... mısır turşu sosis kaşar ve rus salatası ağırlıklı:)
öyle tabiii bende soğan kürü yapıcam ama öyle 2 gün yap bi gün dinlen şeklinde değil..ayrıca ovulasyon testide alacağım...hemen gelecek ayın planlarını yaprtım:)

teşekkür ederim canım , az önce test yaptım negatif, hormon ilaçları ve dr. bende fobi oldu artık

Canım drden kaçış yok. Sanırım en çok dr nin kapısını aşındıranlardan biriyimdir burada. Bende de hobi oldu diyesim geliyor:)) Öyle de böyle de gideceksin kaçarı yok. Bence bir görün hem rahimin toparlanmış mı ona bakarlar...

böyle şeyler okurken yüzümdeki o salak ifadeyi çok seviyorum yaaa :)adetim bitsin hemen başlıyayım çalışmalara:)

hellom kuzum adetim bitince başlıcas çalışmalara 18 19 bilmem anam iki günde bir ilişki adamcaaz kaçamıcak benden yine:)

bi klomen kullanmak nasip olmadıııııııı

bi klomen kullanmak nasip olmadıııııııı

Canım adetin 1. günü başlıyorsun. 10 tane var. Sabah akşam içiyorsun. Sor telefonda belki önerir ama o zaman da kist olabiliyor bazen ya da çoğul gebelikler...

Nazlım, dr a gitmesine kızmadım.bizim akrabalar boşanıyo.bizden 1hafta önce evlenmişlerdi, ilk duruşma yapılmış boşanamamışlar, hakim şahit istemiş.bizde kızla samimiydik, bana k.valideyle ilgili sıkıntılardan bahsetti kah hak verdim kah fikir.erkek tarafındanız biz.olamam.eşimede dedim ki sana derlerse yeminliyim arkadaş olamayız filan diye çünkü eşimin yüzü yumuşaktır.o da babanda sende akıl verip duruyosunuz salakmıyım filan dedi canımda çok sıkıldı , çok alınacak bişey yok ama bugün sanırım kötü bign geçiriyorum.en nefret ettiğim şeyi söylettirdi bana belkide ondan sıkıldım.bela okumak gibi ....

Melek, canım benim arkadşım byattı.düşüğü yoktu ama.şimdi bebeği 2 yaşında.oladabilir yani ama vicdanın rahat etmeyecekse az daha bekle 3. ayda filan yaptır derim ben.

Kıtty, canım bi akrabanın boşanma davası var onda çatıştık.yukarda anlattım.testler umarım temiz çıkar.kıskananlarda çatlasın tabi.tek derdimizde kilo değil, sağlıklı mutlu ve huzurlu hayat.gereirse kilolarımızla mutlu oluruz biz.inş 4 kişilik aileyide tamamlarsınız.ben hiç 4. yü düşnemiyroum.herkes ikiz beklesede 4 kiilik aile hayal.hatta 3 kişilik bile .....

ceza, tostun afiyet bal şeker olsun.inş sinuanınki gibi yanıltsın bizi o testcik :) ve inş sayfa bi 333 daha atlamadan bizde hamilelik dertleriyle boğuşuruz :) valla benimde canım şimdi kumpir çekti çok kötüsün :))) inş hastanenin ertelenmeside hayır getirir size, keşke gerek kalmadan bu ay haber verebilsen ....

sinua, hoşgeldin canım.nasılsın ? allah razı olsun inş yıl bitmeden bari atlasla ceza hamile kalabilse benden ümit yok çünkü :)

chna, kızdırdı valla aa oğlunun akrep olduğunu bilmiyodum, ama kırıldı o akrep fobim.1 tane dairede melek gibi bi akrep adaşım var.bide yılan gibi teyze kızı vardı eşim tarafından.bağı koparık ama onunla.ve öğrendim ki herkes bir olamaz.ama oğlakları özellikle ben çok severim.birde her burç kendini över ya sinir olurum. bikaç tanıdık varda öyle.iyi olduğumuz kadar kötü yanlarımız var mutlaka.yine diyorum bende gıcık bi başakmışım ve de huysuz :)

Esra canımi geçmiş olsun.kişye göre değişiyo da 40 günü geçerse dr kontrolü şart oluyo.bi uğrasan dr una.inş yeni meleğini seni bekletmeden ve üzmeden gelir....

geçmiş olsun canım...bence soğan küründen önce doktora git...bu kür adet olmak için değil kistleri eritmek için belki başka bir sorun vardır..bu yüzden adet olamıyorsundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…