Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyimyim bitanem napim evdeyim köskös oturuyorum,çk şükür ayaklandm artık,4 aylık oldk nasipse bayramdan sonra kontrole gidicm bakalım inşallah herşey yolunda gider,öle deme canım benim gün doğmadan neler doğar en umutsuz olduğun anda bebeğin sana gelicek hiç sıkma canını.sormaya gelince herkes sorar ,banada daha kürtaj olalı 2 ay olmuşken ee daha bebek yokmu bi ayağı içerdedr falan diyolardı öle sinir oluyodumki yuh diyodm bi kendimi toplim diyodm,o yüzden en iyi neler yaayıp hissettiğini sen bilirsin.

ben akrebim eşim başak.....

cezammm olsun çoğul olsun, :))) yani bir şey demek istemiyorum ama nazlıma da söyledim benim dr klomen tembellik yapar çatlamaz kiste dönüşür demişti. Ekimde kürtaj olmuştum dr nisanda gittim oda 6 ay ovulasyon testi yap olmazsa gel yumoş kontrolünü beraber yaparız sonrasında konuşuruz dedi.

cancoşlar ben kitap okuyayım bugün çok nete girdim. Akşa gelirsem okurum mucukoooooo

olun beyaaaaaaa:)bizde bu ay 6.denememiz galiba.benimde doktorum kürtajdan sonra 12 deneme olsun demişti.biz istemedik canım.yetr beklemek istemiyoruz diye.o yüzden başlayacaktık tedaviye...

inş o da olsun, sizlerde 4. ye dair konuşabilriz :) biz bekleyenlerde teseli 3 te :)) bu ay çalışma var ama tahmin edersin ki umut ve beklenti yok.ovulasyon testide almaktn vazgeçtim.bizim akrabalrın işi karışık , haksız oldukları durumda var.bişey olsa piyango bize vurur beddua da alabilirz.bende korkarım öyle şeylerden.eşimde sinir etti hep böyle yapıyo ! gıcık
ohh maşallah :) cinsiyet kesinleşmemişti değil mi ? maalesef yaşayan bilir, allah ol ders olur zorlamanın bi getirisi olmayacak.dilerim hayrılı zamanlarda gelir.biz sabrettikçe onları kaçıyo buna emin oldum bu kez.özlüyoruz seni, arada uprasana ...
ben akrebim eşim başak.....
:) eşinde benden :) uyumluysanız mesele yok.benimki burç uyumsuzluğundan ziyade kişiye karşı kinden kaynaklı sanırm :)
cancoşlar ben kitap okuyayım bugün çok nete girdim. Akşa gelirsem okurum mucukoooooo
iyi okumalar canım sana, benimde hiç keyfim yok bu ara okuyamıyorum hala yasemin kokusundayım , 3 hafta oluyo öptüm şeker :)
bende mutfağaaaaaaa

görüşürüz yavru kuşlarrrrr

güle güle canım.seninde şimdiden ellerine sağlık :) öptüm seni

bende eve kaçar artık :) saygı ve selamlar :)

Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecek Özel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Son düzenleme:
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecek Özel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

allah kurtarsın canım artık kızınla seni,birbirinize kavuşmanıza çk az kalmış gözüme uyku girmezdi heycandan senin yerinde olsam allah yardımcın olsun canımm:124::124:

Maşallah canım dualarımızdasın. Sen de bize dua et...

ahhhhhhh harika bir burç..neden acaba:))) güzel ve özel olmuş yaaaaaa ben son şansı kaçırmayayım bari 12.12.2012:)
dualarımız seninle tabiiii..sende bizi aklından çıkarma emi..doğum anındaki dualar gerçek olurmuş..öyle derler..sen doğumdan önce bizi aklından şöyle bir geçirsen yeter:)

mini mini birler naber:)

:) okulda hecele hecele oku buraya gel sayfa sayfa oku :) yoruldum valla :) ceza cnm bi sivilce kandırmasın seni 3 gün daha var değil mi bata inşallah testte çift çizgigörürsün cnm olmazsa bile üzülmek yok hayırlı zamanda gelsin bize tutunacağı bi daha üzmeyeceği zamanda gelsin..

candascım çok geçmiş olsun hırsızlık olayına çok üzüldüm ama geçen haberlerde izliyorum bursada adam evdeyken girmiş hırsız hatta yakalmışlar ev sahibinin sözüne çok güldüm diyorki yanlış eve girdin bende aç yattım... biraz ağlanacak bir durum ama öyle işte... buarada avatarın harikaaa ama bu topik zaten coşkulu bilemiyorum artıkınn :)

senemgy canım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

günlük cancazımmm allah yar yardımcın olsun bebğini sana bağışlasın rahat olmaya bak ve kimseyi kafana takıp da kendini sitrese sokma derim... eşinin işi için de hayırlısı olur inşallah..

nazlım yarış felan derken ben daha sonucum ne bilmiyorum ama aranıza katılma hissi yaşıyorum yarışlara hiç dayanamam da :) buarada cnm sana zahmet ben bat tarihini yanlış vermişim tekrar hesaplıyorum 11 kasım çıkıo düzenlersen tabloya bakınca hemen test yapasım geliyor..

loneliness gün yaklaştıkça bende senin gibi ihtimalleri azaltıyorum cnm bat olarak ben senden sonrayım hadi bakalım ceza ve sen varın önümde beni heyecanladırmanızı diliyorum..

melek cnm allah tamamına erdirsin gözün aydın...

chnb canım bayram tatilinde randevuların varmış inşallah umut dolu görüşmeler olur ve zorunlu korunma sürecin son bulur..buarada tüp bebek mi düşünüyosun öyle bi konuşma geçmişti anlayamadım cnm ya karıştıryormuyum yoksa

hello cnm herşey yolunda sanırım maşallah bir kitap da ben okuyabilsem ama kitaptan dahil soğur hale geliyorum hecelemekten :) sana kolay gelsin cnm

kızlar kendimden bahsedemeden kociş geldi yazacam tekrardan öpüyorum hepinizi

allah kurtarsın canım artık kızınla seni,birbirinize kavuşmanıza çk az kalmış gözüme uyku girmezdi heycandan senin yerinde olsam allah yardımcın olsun canımm:124::124:

Sorma ya. Tarih belli olduğundan beri heyecan dorukta :) Bir de bugün bir sürü bebek doğdu ben hastanedeyken. Tek derdim sağlıklı olması. Hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.

Maşallah canım dualarımızdasın. Sen de bize dua et...

Her zaman Canım. Burası benim için çok özel insanlarla dolu. Her zaman dualarımdasınız.

Bence de harika bir burç Ama her duyan eyvah eyvah diyor, neden acabaaaaa Naaptınız kuşum siz bu insanlara da benim kızıma daha doğmadan ön yargıyla yaklaşıyorlar? Alınıyorum amaaa

Hepinizi tek tek düşünücem, dualar edicem. Allah'ın izniyle bebeğim hepinize uğur getirecek. Sizler onu benimle tuttunuz, sayenizde moralim de keyfim de yerinde oldu. Olumsuz düşünmeme hiç izin vermediniz. Bu kadarını sizlere borçluyuz.

canımya şuanda yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu olduyaaa nasıl geçmişş 9 ay dogum vakti gelmiş çatmış maaşşallah Allahım bir nefeste kurtarsın.sen kalbinin güzelliginin mükafatını görüyorsun canım rabbim eşinle çocugunla bir ömür mutlu etsin yüzünüz hep gülsün canım.dogum tarihin nezaman canım.kızımızın adı belli oldumu canım arkadaşım.
ben uzun zamandır giremiyorum girmek agır geliyor eskiden deşarj oldugumu düşünüyordum ama dahada agır oluyor her seferinde bebegim aklıma geliyor oyüzden ara verim dedim.zerdalla görüşüyormusunuz o nasıl insaallah oda çok iyidir

Hahahahaa hastane terliği olayına çok güldük annemle. Kesin yazarım Çok eğlenceli olacak. Evet akreplerde var öyle bir durum. Baba da ben de aslan burcuyuz. Bakalım artık nasıl olacak. Doğum lekesi olayına gelince, bugün annemle kardeşime de aşıladım aynı korkuyu nihayet Kardeşim "abla daha önce hiç aklıma gelmemişti, haklısın aslında" dedi. Eşim esmer. O da kendine benzesin istemiyor niyeyse, sarışın istiyor. Bir de öğrendi ya zayıf olduğunu, tutturdu kara kuru olacak diye. Ben de bayılıyorum esmer çocuklara. Keşke kocama benzese. Böyle yani. Ama işin şakası bir yana, o ilk ağlamasını duysam, sağlıklı haberini alsam, başka hiçbir şey umurumda değil. Ha bir de Çınar'ımızın sağlıklı haberlerini alınca, hamile haberlerimiz zaten her geçen gün artıyor... Offff ne güzel telaşlar bunlar.

Canım ya çok tatlısın. Herşey yolunda çok şükür şimdilik. Zerdal da hamileydi ama ne zamandır görüşemedim onunla. İnşallah iyidir. Doğum tarihi 11 kasımda. Kızımın adı Nehir olacak kısmetse. Bak hiç kötü şeyler düşünme. Burada hepimiz moral bulduk. Hepimize uğur getiriyor. Birbirimize verdiğimiz moral sayesinde içimizi ferah tutarak birer birer hamile kalıyoruz. Moral çok önemli. Hiç kendini üzmeden süreci bizimle paylaş. Artık şakaya vuruyoruz bazı şeyleri. Eninde sonunda olacak, sen de biliyorsun. En azından başka şeylere de odaklanabiliyoruz biz burada. Hep bebek konuşulmuyor emin ol.

doğum tarihin hayırlı olsun canım..inş sağsalim bebeğini dünyaya getirisin..mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…