iyimyim bitanem napim evdeyim köskös oturuyorum,çk şükür ayaklandm artık,4 aylık oldk nasipse bayramdan sonra kontrole gidicm bakalım inşallah herşey yolunda gider,öle deme canım benim gün doğmadan neler doğar en umutsuz olduğun anda bebeğin sana gelicek hiç sıkma canını.sormaya gelince herkes sorar ,banada daha kürtaj olalı 2 ay olmuşken ee daha bebek yokmu bi ayağı içerdedr falan diyolardı öle sinir oluyodumki yuh diyodm bi kendimi toplim diyodm,o yüzden en iyi neler yaayıp hissettiğini sen bilirsin.Nazlım, dr a gitmesine kızmadım.bizim akrabalar boşanıyo.bizden 1hafta önce evlenmişlerdi, ilk duruşma yapılmış boşanamamışlar, hakim şahit istemiş.bizde kızla samimiydik, bana k.valideyle ilgili sıkıntılardan bahsetti kah hak verdim kah fikir.erkek tarafındanız biz.olamam.eşimede dedim ki sana derlerse yeminliyim arkadaş olamayız filan diye çünkü eşimin yüzü yumuşaktır.o da babanda sende akıl verip duruyosunuz salakmıyım filan dedi canımda çok sıkıldı , çok alınacak bişey yok ama bugün sanırım kötü bign geçiriyorum.en nefret ettiğim şeyi söylettirdi bana belkide ondan sıkıldım.bela okumak gibi ....
Melek, canım benim arkadşım byattı.düşüğü yoktu ama.şimdi bebeği 2 yaşında.oladabilir yani ama vicdanın rahat etmeyecekse az daha bekle 3. ayda filan yaptır derim ben.
Kıtty, canım bi akrabanın boşanma davası var onda çatıştık.yukarda anlattım.testler umarım temiz çıkar.kıskananlarda çatlasın tabi.tek derdimizde kilo değil, sağlıklı mutlu ve huzurlu hayat.gereirse kilolarımızla mutlu oluruz biz.inş 4 kişilik aileyide tamamlarsınız.ben hiç 4. yü düşnemiyroum.herkes ikiz beklesede 4 kiilik aile hayal.hatta 3 kişilik bile .....
ceza, tostun afiyet bal şeker olsun.inş sinuanınki gibi yanıltsın bizi o testcik :) ve inş sayfa bi 333 daha atlamadan bizde hamilelik dertleriyle boğuşuruz:) valla benimde canım şimdi kumpir çekti çok kötüsün :))) inş hastanenin ertelenmeside hayır getirir size, keşke gerek kalmadan bu ay haber verebilsen ....
sinua, hoşgeldin canım.nasılsın ? allah razı olsun inş yıl bitmeden bari atlasla ceza hamile kalabilse benden ümit yok çünkü :)
chna, kızdırdı vallaaa oğlunun akrep olduğunu bilmiyodum, ama kırıldı o akrep fobim.1 tane dairede melek gibi bi akrep adaşım var.bide yılan gibi teyze kızı vardı eşim tarafından.bağı koparık ama onunla.ve öğrendim ki herkes bir olamaz.ama oğlakları özellikle ben çok severim.birde her burç kendini över ya sinir olurum. bikaç tanıdık varda öyle.iyi olduğumuz kadar kötü yanlarımız var mutlaka.yine diyorum bende gıcık bi başakmışım ve de huysuz :)
Esra canımi geçmiş olsun.kişye göre değişiyo da 40 günü geçerse dr kontrolü şart oluyo.bi uğrasan dr una.inş yeni meleğini seni bekletmeden ve üzmeden gelir....
Nazlım, dr a gitmesine kızmadım.bizim akrabalar boşanıyo.bizden 1hafta önce evlenmişlerdi, ilk duruşma yapılmış boşanamamışlar, hakim şahit istemiş.bizde kızla samimiydik, bana k.valideyle ilgili sıkıntılardan bahsetti kah hak verdim kah fikir.erkek tarafındanız biz.olamam.eşimede dedim ki sana derlerse yeminliyim arkadaş olamayız filan diye çünkü eşimin yüzü yumuşaktır.o da babanda sende akıl verip duruyosunuz salakmıyım filan dedi canımda çok sıkıldı , çok alınacak bişey yok ama bugün sanırım kötü bign geçiriyorum.en nefret ettiğim şeyi söylettirdi bana belkide ondan sıkıldım.bela okumak gibi ....
Melek, canım benim arkadşım byattı.düşüğü yoktu ama.şimdi bebeği 2 yaşında.oladabilir yani ama vicdanın rahat etmeyecekse az daha bekle 3. ayda filan yaptır derim ben.
Kıtty, canım bi akrabanın boşanma davası var onda çatıştık.yukarda anlattım.testler umarım temiz çıkar.kıskananlarda çatlasın tabi.tek derdimizde kilo değil, sağlıklı mutlu ve huzurlu hayat.gereirse kilolarımızla mutlu oluruz biz.inş 4 kişilik aileyide tamamlarsınız.ben hiç 4. yü düşnemiyroum.herkes ikiz beklesede 4 kiilik aile hayal.hatta 3 kişilik bile .....
ceza, tostun afiyet bal şeker olsun.inş sinuanınki gibi yanıltsın bizi o testcik :) ve inş sayfa bi 333 daha atlamadan bizde hamilelik dertleriyle boğuşuruz:) valla benimde canım şimdi kumpir çekti çok kötüsün :))) inş hastanenin ertelenmeside hayır getirir size, keşke gerek kalmadan bu ay haber verebilsen ....
sinua, hoşgeldin canım.nasılsın ? allah razı olsun inş yıl bitmeden bari atlasla ceza hamile kalabilse benden ümit yok çünkü :)
chna, kızdırdı vallaaa oğlunun akrep olduğunu bilmiyodum, ama kırıldı o akrep fobim.1 tane dairede melek gibi bi akrep adaşım var.bide yılan gibi teyze kızı vardı eşim tarafından.bağı koparık ama onunla.ve öğrendim ki herkes bir olamaz.ama oğlakları özellikle ben çok severim.birde her burç kendini över ya sinir olurum. bikaç tanıdık varda öyle.iyi olduğumuz kadar kötü yanlarımız var mutlaka.yine diyorum bende gıcık bi başakmışım ve de huysuz :)
Esra canımi geçmiş olsun.kişye göre değişiyo da 40 günü geçerse dr kontrolü şart oluyo.bi uğrasan dr una.inş yeni meleğini seni bekletmeden ve üzmeden gelir....
Nazlım, dr a gitmesine kızmadım.bizim akrabalar boşanıyo.bizden 1hafta önce evlenmişlerdi, ilk duruşma yapılmış boşanamamışlar, hakim şahit istemiş.bizde kızla samimiydik, bana k.valideyle ilgili sıkıntılardan bahsetti kah hak verdim kah fikir.erkek tarafındanız biz.olamam.eşimede dedim ki sana derlerse yeminliyim arkadaş olamayız filan diye çünkü eşimin yüzü yumuşaktır.o da babanda sende akıl verip duruyosunuz salakmıyım filan dedi canımda çok sıkıldı , çok alınacak bişey yok ama bugün sanırım kötü bign geçiriyorum.en nefret ettiğim şeyi söylettirdi bana belkide ondan sıkıldım.bela okumak gibi ....
olun beyaaaaaaa:)bizde bu ay 6.denememiz galiba.benimde doktorum kürtajdan sonra 12 deneme olsun demişti.biz istemedik canım.yetr beklemek istemiyoruz diye.o yüzden başlayacaktık tedaviye...cezammm olsun çoğul olsun, :))) yani bir şey demek istemiyorum ama nazlıma da söyledim benim dr klomen tembellik yapar çatlamaz kiste dönüşür demişti. Ekimde kürtaj olmuştum dr nisanda gittim oda 6 ay ovulasyon testi yap olmazsa gel yumoş kontrolünü beraber yaparız sonrasında konuşuruz dedi.
cancoşlar ben kitap okuyayım bugün çok nete girdim. Akşa gelirsem okurum mucukoooooo
inş o da olsun, sizlerde 4. ye dair konuşabilriz :) biz bekleyenlerde teseli 3 te :)) bu ay çalışma var ama tahmin edersin ki umut ve beklenti yok.ovulasyon testide almaktn vazgeçtim.bizim akrabalrın işi karışık , haksız oldukları durumda var.bişey olsa piyango bize vurur beddua da alabilirz.bende korkarım öyle şeylerden.eşimde sinir etti hep böyle yapıyo[evet dediğin gibi çok alınacak bir şey dememiş, salak mıyım ben demseymiş süper olacakmış. Selamın kavlen dieylim geçsin bela. Oda farkına varmıştır. O işler dediğin gibi uzak durulması gereken şeyler malesef. Hani ortada çok büyük bir haksızlık olsa, mağdur olan olsa o zaman kimse engellemez şahitliği. Akrabaların içinde hakkında hayırlısı. Ben yanlış yazmışım 3 kişilik aile diyecektim. 4. nerden geldi bilmiyorum :))))) olacak o günler tabiiki gelecek inşallah. bu ay çalışma var dimi ama.
ohh maşallah :) cinsiyet kesinleşmemişti değil mi ? maalesef yaşayan bilir, allah ol ders olur zorlamanın bi getirisi olmayacak.dilerim hayrılı zamanlarda gelir.biz sabrettikçe onları kaçıyo buna emin oldum bu kez.özlüyoruz seni, arada uprasana ...iyimyim bitanem napim evdeyim köskös oturuyorum,çk şükür ayaklandm artık,4 aylık oldk nasipse bayramdan sonra kontrole gidicm bakalım inşallah herşey yolunda gider,öle deme canım benim gün doğmadan neler doğar en umutsuz olduğun anda bebeğin sana gelicek hiç sıkma canını.sormaya gelince herkes sorar ,banada daha kürtaj olalı 2 ay olmuşken ee daha bebek yokmu bi ayağı içerdedr falan diyolardı öle sinir oluyodumki yuh diyodm bi kendimi toplim diyodm,o yüzden en iyi neler yaayıp hissettiğini sen bilirsin.
:) eşinde benden :) uyumluysanız mesele yok.benimki burç uyumsuzluğundan ziyade kişiye karşı kinden kaynaklı sanırm :)ben akrebim eşim başak.....
iyi okumalar canım sana, benimde hiç keyfim yok bu ara okuyamıyorum hala yasemin kokusundayım , 3 hafta oluyocancoşlar ben kitap okuyayım bugün çok nete girdim. Akşa gelirsem okurum mucukoooooo
bende mutfağaaaaaaa
görüşürüz yavru kuşlarrrrr
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecekÖzel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecekÖzel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
mini mini birler naber:)
allah kurtarsın canım artık kızınla seni,birbirinize kavuşmanıza çk az kalmış gözüme uyku girmezdi heycandan senin yerinde olsam allah yardımcın olsun canımm:124::124:
Maşallah canım dualarımızdasın. Sen de bize dua et...
ahhhhhhh harika bir burç..neden acaba:))) güzel ve özel olmuş yaaaaaa ben son şansı kaçırmayayım bari 12.12.2012:)
dualarımız seninle tabiiii..sende bizi aklından çıkarma emi..doğum anındaki dualar gerçek olurmuş..öyle derler..sen doğumdan önce bizi aklından şöyle bir geçirsen yeter:)
bende mutfağaaaaaaa
ne yaptın ceza yemek olarak :)
aynen işte banada öyle dedi 6 ay olmuştu zaten kürtaj olalı 6 ayda öyle ekledi dr, 12 ay dedi dr.olun beyaaaaaaa:)bizde bu ay 6.denememiz galiba.benimde doktorum kürtajdan sonra 12 deneme olsun demişti.biz istemedik canım.yetr beklemek istemiyoruz diye.o yüzden başlayacaktık tedaviye...
way maşallah hemen bugün ayı kaçı diye baktım bilgisayara. offf az kalmış ama çok kalmış :) saati de 11:00 yapsaymışız tam olacakmış Nehir zaten özel bir minoş, bizim ilk gözağrımız, canım kolay harika ve özel bir an olacak sağlıkla sıhatle inşallah, senem benim doğum lekesi rüyalarım oluyor 2 dir rüyamda görüyorum Oğlanı doğum lekesi varmış, :))) akrep olayına gelince insanlar güçten korkuyorlar akrep kadınları genlede güçlü ve dişi oluyorlar. Dikkat edin kendinize. Allaha emanet olun. Senem babaya desene face haber yazsın hemen biz çatlarız. :)))
hani gelinlerin ayakkabısının altına yazılır ya isim eğer hastane terliğinn altına yazı yazılabiliyorsa sende bizim isimlerimizi yaz :))) süper fikir ne dersiniz.
:) minikim snein işin hiç kolay değil zaten ondan hiçbişi diyemiyorum, benle ilgil yoruma gelince, ben çok kitap okuyordum acaip hemde lakin günlük program 08:30 kalk 09:30 evi genel topla evi süpür sil toz al otura otura derken 14:30 oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor sonra yemek dinlen hopp eşim geldi çay meyve vss.. gün bitti
candaşım ya ben genel bir yorum yapacağım izninizle, bizim topiklte kızların kocalarına verdikleri tepki de naif, adamlar genel halde bişi yapmıyorlar yani adamların öyle büyük hataları olmuyor bizler çok ince düşünebiliyoruz.
ben halaaaaaa ahmet ümit okuyorum, kuzenime söz verdim okuyayım kitabı sana verim sen oku dedim. Yetiştirebilirim ama istemiyorum da bitsin garip :))) şimdi maç izlicem öptüm çok.
Sorma ya. Tarih belli olduğundan beri heyecan dorukta :) Bir de bugün bir sürü bebek doğdu ben hastanedeyken. Tek derdim sağlıklı olması. Hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
Hepinizi tek tek düşünücem, dualar edicem. Allah'ın izniyle bebeğim hepinize uğur getirecek. Sizler onu benimle tuttunuz, sayenizde moralim de keyfim de yerinde oldu. Olumsuz düşünmeme hiç izin vermediniz. Bu kadarını sizlere borçluyuz.
way maşallah hemen bugün ayı kaçı diye baktım bilgisayara. offf az kalmış ama çok kalmış :) saati de 11:00 yapsaymışız tam olacakmış Nehir zaten özel bir minoş, bizim ilk gözağrımız, canım kolay harika ve özel bir an olacak sağlıkla sıhatle inşallah, senem benim doğum lekesi rüyalarım oluyor 2 dir rüyamda görüyorum Oğlanı doğum lekesi varmış, :))) akrep olayına gelince insanlar güçten korkuyorlar akrep kadınları genlede güçlü ve dişi oluyorlar. Dikkat edin kendinize. Allaha emanet olun. Senem babaya desene face haber yazsın hemen biz çatlarız. :)))
hani gelinlerin ayakkabısının altına yazılır ya isim eğer hastane terliğinn altına yazı yazılabiliyorsa sende bizim isimlerimizi yaz :))) süper fikir ne dersiniz.
canımya şuanda yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu olduyaaa nasıl geçmişş 9 ay dogum vakti gelmiş çatmış maaşşallah Allahım bir nefeste kurtarsın.sen kalbinin güzelliginin mükafatını görüyorsun canım rabbim eşinle çocugunla bir ömür mutlu etsin yüzünüz hep gülsün canım.dogum tarihin nezaman canım.kızımızın adı belli oldumu canım arkadaşım.
ben uzun zamandır giremiyorum girmek agır geliyor eskiden deşarj oldugumu düşünüyordum ama dahada agır oluyor her seferinde bebegim aklıma geliyor oyüzden ara verim dedim.zerdalla görüşüyormusunuz o nasıl insaallah oda çok iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?