Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minikler canım ya ben bir 1. sınıf çocuğuyla çıldırma aşamasına geldim. Şimdi eşime devrettim. Çocuk kesin okumaktan nefret edecek ya. Bugün dün"n" sesine geçtiler. Amma çok kelime oldu. Offff...

Canım evet tüp bebek merkezine gideceğiz. Benim eşimde kromozom sorunu çıktı ya. Normal yolla olursa korkuyoruz. Bir görüşelim bakalım. Bir de riskli gebelik uzmanına görüneceğim. Burada öyle yerler yok gitmişken hepsini aradan çıkarayım diyorum... Sen neler yapıyorsun?

Segemy beni de yaz terlik altına. Leke düşünme canım çok nadir oluyor belirgin yerlerde. Olmaz inşallah...
 
Hellocuğum yorma kuzum kendini fazla. Ben de o kitabı okurken hiç bitmesin istemiştim. İstanbuldadoğup büyüdüğüm halde bu kitapla öğrendim birçok şeyi. Bir de İstanbula aşık oldum. Önemini anladım. Sen niye bitirmek istemedin?
 


evet evet eğlenceli hale getirelim bari napalım? Doğum lekesi de benim aklıma kim getirdi bilmiyorum, yani yüzünde belirgin yerlerinde olmasında töwbe yarabbim :))) Millet diyor ki; tombul çocuk bakımı çok zormuş, normal çocuklar ise daha çabuk büyüyorlarmış. Kilosunun nesi az maşallahhh İkinize de benzesin, Biimki aynı baba senem, eşim diyor sana benzesin keşke demek herkeste oluyor bu muhabbet. Çok güzel bu telaşlar biz topikçek sana yetişeceğiz 2012nin sonunda bu topiği kapatırız en geç.
Alacaksın alacağız inşallah,


elimde okuyacağım kitap var ama bu kitap kadar sürükleyici değil, Sindire sindire okuyayım diyorum. Bahsettiği yerlerin çocuğunu bilmeme rağmen bende de tekrar görme isteği uyandırdı. Bayramda belki sende vakit bulursun tekrar görmeyi.
 
ayyyy okurken gözlerim doldu yaa nehirimizzzz ilk göz ağrımız canımız bi tanemiz teyzelerini uğur getirecek inşallah senemcim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım benim allahıma emanet yavrunda sende hastaneye bi laptop ayarlasınlar:)bizi habersiz bırakma ben cep telefonumu veririrm gerekirse ordan haber ver çatlarız meraktan topikcek:)

kızlar günaydın herkese bu saatte ayaktayım yine yazık bana kış boyunca 7-5 çalışma devam edicek allah yardım etsin öptüm herkesiii
 
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecek Özel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

senemcigim dogum tarihin cok guzel
buyuk bulusmaya cok az kaldi arada bayram var zaten cabucak gececek gunler

bu arada dun doktorum aradi 4lu test sonucum da normal cikmis cok sukur bir sinavi da basariyla gecti oglum karnim sibri sivri kendini belli ediyor sadece 1 kg aldim bakalim kilo konusunda takintili degilim de karnim ciktikca galiba kalca agrilarim yogunlasacak:26: cok oturunca veya cok ayakta durunca kalcam cok agiriyor yeterki oglum saglikla buyusun de karnim kocaman olsuncekerim agrilari ben karnimin buyumesi cok mutlu ediyor beni
 

sabah sabah bi güzel haberde senden oğluşuna ne diyelim o zamannnn maşallahhhhhhhhhhhhhh allahım kucağına almanı nasib etsin sende yolu yarıladın sayılır kuzum dualarınızda eksik etmeyin bizi de ah tafım bendede kist çıktı yumurtam çatlamadı
 
sagolasin teyzesi herzaman dualarimdasiniz ayni yollardan gectik hepimiz seninki benimkinden daha aciydi allah en hayirli zamanda verecek sana melek oglunun kardesini
Aslinda atesinden belliydi birseylerde sorun oldugu cunku klomen kullananlarin en gec 15. Gun catlar yumurtasi seninki epeyi gec oldu nitekim bir tanesi de catlayamamis:26: ama adet ile birlikte atilir o kist sen ates olc yine de o cok guzel belirleyici bir yardimci inan bana ne kadar erken baslarsan kardir. Sabahlari artik erken isbasi yapiyormussun o zaman erken olcersin atesini yeterki ayni saatlere denk getir olcumunu yarim saat oynayabilir onemli degil deliksiz uyku olduktan sonra
 
doğum tarihin hayırlı olsun canım..inş sağsalim bebeğini dünyaya getirisin..mutluluklar

Çok teşekkürler. Darısı herkesin başına olsun inşallah.

Segemy beni de yaz terlik altına. Leke düşünme canım çok nadir oluyor belirgin yerlerde. Olmaz inşallah...

Heheheee yazdım gitti Ama kimse görmesin, çok komik görünüyor böyle rumuzlar falan


Kötü düşünmemek lazım. Her annede oluyor böyle stresler demek ki. Ben de duymuştum zayıf çocuğun kolay serpildiğini. Ben 4100 gr. doğmuşum. Doktorum duydu bunu, "oyy tosunuma maşallah" diyor
Bizim kocişler sanırım az da moral olsun diye yapıyorlar, kıyamam. Ama bizim ailede bütün çocuklar sapsarı. Eşimin ailesi ise esmer. Onlar sarışına biz esmere hasret Sürpriz yumurta gibi hissediyorum kendimi
Ya zaten bu topik kapansın, hemen "ikinci bahar" topiği yapıcaz Beraber büyütücez sıpacıkları.


Canım ya çok teşekkürler. Laptop götürürüm herhalde. Kuzenimi halkla ilişkilerden sorumlu devlet bakanı yaptım, iletişimle ilgilenecek


Az kaldı Canım ya. Senin de çabuk geçecek, bak demedi deme Test sonuçlarının güzel olmasına çok sevindim. Sınavlar bitmiyor bir türlü. Ama dörtlü testi yaptırman iyi olmuş. Daha fazla parametre üzerinden incelediği için sonuçları daha güvenilir. Çok şükür oğluşumuz iyi gidiyor Kilo da iyi gidiyor, sonraki aylarda rahat edersin. Ben ilk üç ay üç kilo aldım, sonra frenlemek zorunda kaldım. Bulantım çoktu ama, habire bişeyler yemek zorunda kaldım ders anlatabilmek için. 13 kilo almıştım, Son ay bir kilo verdim. Toplamda 12 kilo aldım. Normal diyor doktorum. Senin de öyle olacak gibi.
 
Senem, doğum tarihimiz hayırlı uğurlu olsun inş.Gözümün önünde film şeridi geçti dsem yeridir.topiğe ilk yazan sanırım bendim, ardından ceza, sonra sen , kıtty, ardından kaderdaşımız kızlar.en güzel yanı sen hiç bi zman umutsuz değildin, üzüntülerimizden çok bahstsekte umut doluydun ve ne mutlu ki mükafatınıda almana çok az kaldı.inş herşey yolunda gidecek, o ilk ağlama sesiyle bence sen ve eşinde gözyaşlarına boğulacaksınız.bi kuzenim vardı 8. senede kavuşmuştu yavrusuna ve hüngür hüngür ağlamıştı.ne güzel bi yaştır bu böyle inş nehirimizle herşeyin ik tecrübesini yaşayacağız , emzirme gaz uykusuzlk .. topiğimizin ilk göz ağrısına kolay gelmesi dileklerimzii ileterek sevgi dolu öpücükler gönderiyoruz, senide çooookk öpüyoruz :)) tatlı anne :))) valla içim kıpır kıpır oldu :)))


minikler, canım çok saol.o olay daha acıymış cana gelmedi ya şükür.valla topik zaten çoşkun, avatarda ektra oldu :))

kıtty, haklısın biraz kırılganız sanırım topikçek, allah kocalarımıza zeval vermesinde çeksinler bizi böyle :))

taf, günaydın canım.Oğluşuna var mı plandığınz bi isim yada isimler dizisi :))

Herkeslere günaydınlar :) güzel günler olsun :)) adetim bitti.cumartesi maratonlar başlıyor :)
 
gunaydin kizlar...dun arkadasa kahvaltiya gittik,abooo oturduk kalkamadik aksam yemeginede kaldik,kocamida aradik oda oraya geldi bi arkadas var oda uzak bi semtte oturuyo aksam aradi cuma gezmeye gidelim dedi cocuklari sinemaya birakiriz biz dolaniriz dedi..tamam dedim , diyo ki sesler geliyo nerdesin hala dedim nurcan abladayim hala miiii!! evet dedim sanirim yatiya kalacaz ..o da zavalli uzak yerde gelemiyor..

dun neler konustuk neler.. gittigimiz ablanin 3 cocugu var biri daha bebis 2 aylik..karninda durus bozuklugundan dolayi ayagi yanlis gelismis kemik egri olmus alciya felan almislar.. minnacik ayaginda alci var.. o ablada cok dusuk yasamis..bi kere dis gebelik yasamis tuplerinden biri alinmis..ona ragmen hamis kalmis dediki istiyordum ama hani öyle kendiliginden geliversin dedik öyle oldu diyo..ama gecen sene yine bi dusuk yasamis...

benimle ayni apartmanda oturan arkadasla yeni tanistim, oda dis gebelik yasamis ölumlerden dönmus 11 yasinda kizi var 2. istiyor progestoronu fazlaymis ilac kullaniyor , kendime arkadas buldum gecen sene burda bi arkadas daha vardi benden önce dusuk yapmisti..onun suan hamis oldugunu ve dogumuna cok az kaldigini duydum cok sevindim umutlarim artti yaaaa valla...
 

canımyaa nehir bebek saglıkla gelsin insaallahhh ayy bugün ayın 3üüü aaaaa 8 gün kalmış maaşşallahhhh geri sayım başladı rabbim kolay doğum nasip eylesin çok güzel bir bebek olacak eminim annesine benzeyecek bak dedi dersin ama dedigin gibi onun o saglıklı haberi sesi nefesi dünyadaki herşeyden önemli.
bu hastane terligi meseleside fena deilmiş :)) bende isterim eger ismim silinmişse önümüzdeki ay hamiş haberleri artarsa işe yarıyor demektir :))
ben şuanda hasta kabul işlemleri kursuna gidiyorum canım kurs ayın 21 inde bitiyor bakalım iş bulabilirsem çalışmak istiyorum ben zaman çabuk geçer hemde düşünecek hep vaktim olmaz.sen halen çalışıyormusun izne çıktınmı canım.
lütden dualarını eksik etme canım.
 

günaydın tatlım kışın dikkat et kendine tam ayazda yola çıkıyorsu.


selamlar sevindim canım maşallah size, 1 kilo hiçbişi değil asıl ben aldım başımı gidiyorum tartılmadım 1 haftadır aynalara küsmüşsün kıl oldum abi durumlarım var :)))))))))))) aynenn bende geçen gün öyle düşündüm geçen sene kürtaj olmuştum regl olayım diye dualardaydım.



canım günaydın, aminnn allah başımızdan eksik etmesin :) heh bu seferde kanımız kaynadı aman ben ne zaman böyle kanım kaynasa akşam diişiyoruz.
maraton için bol şans ve başarılar tam denk gelmiş cmt, senin ovulasyon testlerin duruyor mu?




canımm ohhh iyi sosyalleşmek gibi si yok, arkadaşlarınla allah muhabbetini arttırsın. Ya işte benimde etrafımda var öyle allah yardımcımız olsun. bebek için acil şifalar nasip olsun.


ben kahvaltı yapıcam, evi süpürcem yine sileceğim toz alacağım gelirim muhtemelen 4 gibi falan oluyor
 
atlas, şekercim size yine iyi gezmeler :) abla ne güzel umut olmuş sana ve de bize :) inş tez vakitte gelsin artık minnoşlar :)

Kıtty, aman maşallah diyelim akşama bozuşmayın sonra :) benim testler yok, attım çünkü bozuktu.100 tane filan vardı hepsi çöpe gitti, ben testlerden korkuyorum valla evde mesela hiç gebelik testi yok. 3 yıllık elilik hayatım boyunca da sadece 4 kez test yaptım.2 si kürtaj sonrası, 1 hamilelikte 1 ide şüphesi gecikmedeydi :) aman benimki boş laf olsun yani benim bu ara hamile filan kalacağımda yok, o ovulasyon aletini alsamda boşa gider vakit yokki yumurtlasam nolcak.allah kısmet edecek ilki gibi denk getirecekte anca.yoksa takla atsam olmaz valla :)
 

insallah bu ay denk gelir canim..bende simdi gun sayiyorum cabuk bitsin adetim diye:44: hemen yumurtlama dönemi gelsin..bu ay adetten sonraki ilk gun yapariz calisma..ama sonrasinda 4 gun ara vericem..peygamberin sunnetini uygulayacam belki ugurlu gelir bize.. 4 gun aradan sonra yine calisma yumurtlama dönemine giriyor o zaman. sonra 2 gun ara ile devam edicem bu sefer zorlayacam esimi ..yapmiycam inatla! bu gece sabaha karsi ödumu kopardi zaten, adet döneminde bile yapismis bana eli göbusumde oksuyo mu gidikliyor mu anlamadim öyle biseyler yapiyor ben uyku sersemi ayy diye firladim örumcek felan sandim yaa baktim hemencek elini cekmis uyuma numarasi yapiyo anladim yani..karnima bakiorum ben böyle acip sanki bisey var bisey gezindi sandim..ama anladim onun yaptigini , ben karnima bakiyom ya oda caktirmadan tek gözunu kismis bakiyo , ben hemen dönuyom ona bakiyorum gözunu yumuyo ! uyanik...anlamamazliktan geldim ,kalk dedim kalk burda bisey var örumcek var dedim ay yinede ses etmio ben yaptim demiyor..sacmalama ne örumcegi diyo , cok korktum ben aklim cikti dedim karnimda bisey dolasiyo benim dedim özellikle korktugumu anlasinda bidaha öyle uykuda garip garip seyler yapmasin bana ...anlasin yani ..ben ona yapsam öyle ?? neyse bise olmamis gibi kalktim sonra kahvalti hazirladim ama inanki yine demiyor ben yaptim diye..kizarim diye demiyo neyse msji aldi yani... cunku ben bazen gece halusinasyonlar göruyorum biliyor hassas oldugumu ,beynimdeki o bölgeyi uyarmasin valla ,aklimi yitiriyor gibi oluyorum inanki
 
kış geldi hava çok soğuk dersane daha bi soğuk. sınıflar fena değil ama koridor ve öğretmenelr odası buz gibi( hasta olursam eşimin dilinden kurtulamıyacam diye kat kat giyindim...
günlük testler temiz çıkmış hadi gözün aydın. herşey yolunda gidecek inşallah herşey güzel olacak....lekelenmelerene çok takılma ilacını iç gerisi Allaha kalmış. içinden gelen sese inan canım benimm.
candass o nasıl bi avatar öyle şu soğuk kış gününde baktıkça üşüdüm valla:)) hele bide ilişkiden korkup yaşamadığımız şu dönemde pek bi ateşli olmuş.))
sinuaa cinsiyet belli mi?
kitttycim yormuyosun kendini artık değil mi temizlikle. az nazlı ol. çınarımızın tekmeleri güçlendi mi annesi. bizimki arada vuruyo ama bi vuruyo 2 gün yatıyo sanki. ha bide sabah eşime dedim ki o nasıl bi içimde gezmedir resmen hissettim tekmelerini kendisini.. sonra acaba rüya mıydı diye düşündüm. hatırlamıyorum gerçek miydi rüya mıydı diye. ama çok güzeldi:))
nazlım senin yumurtalar kist olmuş üzme kendini en son günlüğünde kistti ve o kistler bebiş olur inşallah diye dualar ettik. seninkilerde bebişe döner sağlıkla gelir inşallah...
veeeee toğiğin ilk gözağrısı geliyorr senemcim nasıl heyecanlısındır tahmin edebiliyorum. Allah bi avazda kavuştursun ayyy nehir bebek kime benziyo nasıl bişey acaba ve daha bi dolu merak:)) minik akrebimizi yerimmm
yazmadığım tüm arakadaşlar hepinizi öpüyorum herşey yolundadır umarım
 
Sinua :) hoşgeldin şeker :) valla kanım kaynıyo galiba bu aralar :)) ama size biraz daha eziyet etmeyim biraz ara vereyim sonra tekrar koyayım ki yumurtlama günleri çoşkulu olsun değil mi :)) nasılsın ? oğlun nasıl ? isim düşündünüz mü ?

Atlas, canım valla gül gül öldüm eşine ve anlatımına :)) numaracı bide söylemiyo demek :))) aman ya eşlerimizi allah bozmasın valla bu topiğin babalarıda melek mübarek ben olsam dayanamaz ssöylerdim :)) inş peygamberimziin olayıda uğurlu gelir, onu bilmiyodum öyle bişey varmış yani he ?

bende dışardan geldim sucuk oldum, yağmur yağıyodu dondum :) ıslandım :)
 

kanin kaynasin haftasonuna az kaldi yihuuuu ya peygamberimiz 4 gunde bir calisma öneriyor..bide adetin bitiminden sonraki ilk gun öneriyor...bende öyle yapicam 4 er gun ara vericem yumurtlamaya kadar yumurtlama döneminde 2 ser gun dusunuyorum..hayirlisi belki ugurlu gelir...topigimizin melek babalari en kisa zamanda baba olsunlar artik..
 

ben dün yıkandım, o zman bu durumda dün mü çalışma gerekliydi bugün mü ? ilerde aklımda olsun :) şimdi hatırladım okumuştum öyle bişey.inş uğurlu gelsin be hemşom.ve artık melek babalar gerçek baba olsunlar lütfen :)) en kısa zmanda inş :)
 

canim adet bitiminden sonra hemen o gun öneriyor peygamberimiz. dun yikandiysan dun yapicaktin yani..sonra 4 er gun arayla...bakalim bu ay dayansin biraz cok kisa aralikli iliski oluyor bizde sperm sayisi az geliyor olabilir,bu seferde öyle deneyelim bide preseed alicaz bakalim insallah ise yarar.. senin esin yumurtlama döneminde gelecekti demi 10 gunlugune felan diyordun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…