- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #8.901
arkadasim hosgeldin ..okurken gözlerim doldu suan agliyorum ..icime dokundu bianda,bir anda o anlara geri döndum..seni cok iyi anlayacak kisilerin arasindasin..hepimiz seninle ayni seyi yasadik..benim 1 seneyi gecti ama hala icimde acisi, senin yasadiklarini okuyunca kendimi tutamadimMerhabalar herkese.Bu topiği takip ediyordum ne zamandır,yazmak şimdiye nasip oluyor.Benim sıkıntımı yaşayan ne çok insan varmış.Daha yeni evliyim ben 4 ay kadar oldu.Evlendikten 1,5 ay sonrada hamile kaldım.Bilerek,isteyerek.Bekleyecek ne vardı ki severek evlendik,mutluyduk.İlk kontrole gittiğime 5 haftalıktı bebeğim.Kesesini göstermişti doktor.Ama 2 farklı doktora gitmeme rağmen kimse Beta HCG testi istemedi.5 haftalık olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra daha iyi olduğu söylenen bir doktora gittim.O hafta kalp seslerini duymayı umuyordum.Ama ''daha küçük herhalde kese net ama bebeğin kalp sesini alamıyorum'' dedi.Vaginal Ultrasonla canını acıtmayım dedi ve 12 gün sonraya randevu verdi.Bu 12 günlük süreçte çok hasta oldum.Aşerdiğimi söyledi herkes.Ama hissediyordum bir terslik olduğunu.12 gün sonra annemle gittik doktora eşim iş için şehir dışındaydı.Annem babama bugün torunumun kalp sesini dinleyecez İnşallah diyordu.Ama o kötü his yine kesiyordu nefesimi.Olumsuz düşünmeyim dedim çıktık yola.
Doktor ultrasonla bakmaya başladı.Karnından yine net göremiyorum dedi.Vaginal ultrasonla bakmaya karar verdi.O esnada jinekoloji masasına oturttu beni.(Bir kadın için en zor durum o masa olsa gerek)Bakmaya başladı doktor.Keseyi ve bebeği gösterdi.Ama dedi(Ben o esnada çok zorlamasada bebeğime bir zarar gelmese diye düşünüyorum)Bebeğin kalp sesleri yok,gelişememiş..Beynim uyuştu o anda.Varlığına yeni yeni alışmışken doktor onu benden almaktan bahsediyordu.Yarın sabah erken gel yat hastaneye düşük yaptıracaz sana dedi.Ağlaya ağlaya çıktım oradan.Eşim mutlu bir haber bekliyordu benden.Aradım..''Bebeğimiz gelişmemiş,alacakmış doktor''Dondu kaldı.Yukundu ve ağlamaya başladı..Kapattım telefonu.Oradan başka bir doktora daha gittim.Oda aynı şeyleri söyledi.Malesef yapacak birşey yok dedi.
Ertesi gün çok erken saatte yattım hastaneye.Rahim içine ve makattan Cytotec verdiler.Kanamam başladı 2 saat içinde.Parça parça düşürmeye başladım bebeğimi.Parçalar düştü ben ağladım.Doktor akşam üstü kontrol ettiğine kese bozulmuş ama düşük olmamış,bu gecede buradasın dedi.Yattım o gecede ağrısız,kanamasız.Sabah tekrar ilaç vermeye başladılar.Öğlene doğru kanamam arttı ve düşürdüm bebeğimi.Doktor kontrol ettiğinde ufak,tefek parçalar kalmış onları temizlemem lazım dedi.Genel anestezi verdiler.Uyandığımda genital gölgemde kocaman bir gazlı bez ve karnımda boşluk ağrısı vardı..Akşamına hastaneden çıktım.34.gün bugün..Hala adet olmadım.
Benimde hikayem böyle arkadaşlar.Herkesin derdi bambaşka ama şükür olsun halimize.Ben şuan korunma sürecindeyim.Kendimi toparladığımda tekrardan anne olmaya çabalayacağım.Umarım isteyen herkes hayırlı zamanda evladına kavuşur.
senemcigim dogum tarihin cok guzel
buyuk bulusmaya cok az kaldi arada bayram var zaten cabucak gececek gunler
bu arada dun doktorum aradi 4lu test sonucum da normal cikmis cok sukur bir sinavi da basariyla gecti oglumkarnim sibri sivri kendini belli ediyor sadece 1 kg aldim bakalim kilo konusunda takintili degilim de karnim ciktikca galiba kalca agrilarim yogunlasacak:26: cok oturunca veya cok ayakta durunca kalcam cok agiriyor yeterki oglum saglikla buyusun de karnim kocaman olsuncekerim agrilari ben karnimin buyumesi cok mutlu ediyor beni
gunaydin kizlar...dun arkadasa kahvaltiya gittik,abooo oturduk kalkamadik aksam yemeginede kaldik,kocamida aradik oda oraya geldibi arkadas var oda uzak bi semtte oturuyo aksam aradi cuma gezmeye gidelim dedi cocuklari sinemaya birakiriz biz dolaniriz dedi..tamam dedim , diyo ki sesler geliyo nerdesin hala dedim nurcan abladayim hala miiii!! evet dedim sanirim yatiya kalacaz ..o da zavalli uzak yerde gelemiyor..
dun neler konustuk neler.. gittigimiz ablanin 3 cocugu var biri daha bebis 2 aylik..karninda durus bozuklugundan dolayi ayagi yanlis gelismis kemik egri olmus alciya felan almislar.. minnacik ayaginda alci var.. o ablada cok dusuk yasamis..bi kere dis gebelik yasamis tuplerinden biri alinmis..ona ragmen hamis kalmis dediki istiyordum ama hani öyle kendiliginden geliversin dedik öyle oldu diyo..ama gecen sene yine bi dusuk yasamis...
benimle ayni apartmanda oturan arkadasla yeni tanistim, oda dis gebelik yasamis ölumlerden dönmus 11 yasinda kizi var 2. istiyor progestoronu fazlaymis ilac kullaniyor , kendime arkadas buldumgecen sene burda bi arkadas daha vardi benden önce dusuk yapmisti..onun suan hamis oldugunu ve dogumuna cok az kaldigini duydum cok sevindim umutlarim artti yaaaa valla...
kış geldi hava çok soğuk dersane daha bi soğuk. sınıflar fena değil ama koridor ve öğretmenelr odası buz gibi( hasta olursam eşimin dilinden kurtulamıyacam diye kat kat giyindim...
günlük testler temiz çıkmış hadi gözün aydın. herşey yolunda gidecek inşallah herşey güzel olacak....lekelenmelerene çok takılma ilacını iç gerisi Allaha kalmış. içinden gelen sese inan canım benimm.
candass o nasıl bi avatar öyle şu soğuk kış gününde baktıkça üşüdüm valla:)) hele bide ilişkiden korkup yaşamadığımız şu dönemde pek bi ateşli olmuş.))
sinuaa cinsiyet belli mi?
kitttycim yormuyosun kendini artık değil mi temizlikle. az nazlı ol. çınarımızın tekmeleri güçlendi mi annesi. bizimki arada vuruyo ama bi vuruyo 2 gün yatıyo sanki. ha bide sabah eşime dedim ki o nasıl bi içimde gezmedir resmen hissettim tekmelerini kendisini.. sonra acaba rüya mıydı diye düşündüm. hatırlamıyorum gerçek miydi rüya mıydı diye. ama çok güzeldi:))
nazlım senin yumurtalar kist olmuş üzme kendini en son günlüğünde kistti ve o kistler bebiş olur inşallah diye dualar ettik. seninkilerde bebişe döner sağlıkla gelir inşallah...
veeeee toğiğin ilk gözağrısı geliyorrsenemcim nasıl heyecanlısındır tahmin edebiliyorum. Allah bi avazda kavuştursun ayyy nehir bebek kime benziyo nasıl bişey acaba ve daha bi dolu merak:)) minik akrebimizi yerimmm
yazmadığım tüm arakadaşlar hepinizi öpüyorum herşey yolundadır umarım
Merhabalar herkese.Bu topiği takip ediyordum ne zamandır,yazmak şimdiye nasip oluyor.Benim sıkıntımı yaşayan ne çok insan varmış.Daha yeni evliyim ben 4 ay kadar oldu.Evlendikten 1,5 ay sonrada hamile kaldım.Bilerek,isteyerek.Bekleyecek ne vardı ki severek evlendik,mutluyduk.İlk kontrole gittiğime 5 haftalıktı bebeğim.Kesesini göstermişti doktor.Ama 2 farklı doktora gitmeme rağmen kimse Beta HCG testi istemedi.5 haftalık olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra daha iyi olduğu söylenen bir doktora gittim.O hafta kalp seslerini duymayı umuyordum.Ama ''daha küçük herhalde kese net ama bebeğin kalp sesini alamıyorum'' dedi.Vaginal Ultrasonla canını acıtmayım dedi ve 12 gün sonraya randevu verdi.Bu 12 günlük süreçte çok hasta oldum.Aşerdiğimi söyledi herkes.Ama hissediyordum bir terslik olduğunu.12 gün sonra annemle gittik doktora eşim iş için şehir dışındaydı.Annem babama bugün torunumun kalp sesini dinleyecez İnşallah diyordu.Ama o kötü his yine kesiyordu nefesimi.Olumsuz düşünmeyim dedim çıktık yola.
Doktor ultrasonla bakmaya başladı.Karnından yine net göremiyorum dedi.Vaginal ultrasonla bakmaya karar verdi.O esnada jinekoloji masasına oturttu beni.(Bir kadın için en zor durum o masa olsa gerek)Bakmaya başladı doktor.Keseyi ve bebeği gösterdi.Ama dedi(Ben o esnada çok zorlamasada bebeğime bir zarar gelmese diye düşünüyorum)Bebeğin kalp sesleri yok,gelişememiş..Beynim uyuştu o anda.Varlığına yeni yeni alışmışken doktor onu benden almaktan bahsediyordu.Yarın sabah erken gel yat hastaneye düşük yaptıracaz sana dedi.Ağlaya ağlaya çıktım oradan.Eşim mutlu bir haber bekliyordu benden.Aradım..''Bebeğimiz gelişmemiş,alacakmış doktor''Dondu kaldı.Yukundu ve ağlamaya başladı..Kapattım telefonu.Oradan başka bir doktora daha gittim.Oda aynı şeyleri söyledi.Malesef yapacak birşey yok dedi.
Ertesi gün çok erken saatte yattım hastaneye.Rahim içine ve makattan Cytotec verdiler.Kanamam başladı 2 saat içinde.Parça parça düşürmeye başladım bebeğimi.Parçalar düştü ben ağladım.Doktor akşam üstü kontrol ettiğine kese bozulmuş ama düşük olmamış,bu gecede buradasın dedi.Yattım o gecede ağrısız,kanamasız.Sabah tekrar ilaç vermeye başladılar.Öğlene doğru kanamam arttı ve düşürdüm bebeğimi.Doktor kontrol ettiğinde ufak,tefek parçalar kalmış onları temizlemem lazım dedi.Genel anestezi verdiler.Uyandığımda genital gölgemde kocaman bir gazlı bez ve karnımda boşluk ağrısı vardı..Akşamına hastaneden çıktım.34.gün bugün..Hala adet olmadım.
Benimde hikayem böyle arkadaşlar.Herkesin derdi bambaşka ama şükür olsun halimize.Ben şuan korunma sürecindeyim.Kendimi toparladığımda tekrardan anne olmaya çabalayacağım.Umarım isteyen herkes hayırlı zamanda evladına kavuşur.
canımyaa nehir bebek saglıkla gelsin insaallahhh ayy bugün ayın 3üüü aaaaa 8 gün kalmış maaşşallahhhh geri sayım başladı rabbim kolay doğum nasip eylesin çok güzel bir bebek olacak eminim annesine benzeyecek bak dedi dersin ama dedigin gibi onun o saglıklı haberi sesi nefesi dünyadaki herşeyden önemli.
bu hastane terligi meseleside fena deilmiş :)) bende isterim eger ismim silinmişse önümüzdeki ay hamiş haberleri artarsa işe yarıyor demektir :))
ben şuanda hasta kabul işlemleri kursuna gidiyorum canım kurs ayın 21 inde bitiyor bakalım iş bulabilirsem çalışmak istiyorum ben zaman çabuk geçer hemde düşünecek hep vaktim olmaz.sen halen çalışıyormusun izne çıktınmı canım.
lütden dualarını eksik etme canım.
Hem de nasıl bi heyecan :) Korkular da var ama düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım kime benzeyecek. Aaaaa bu arada doğum yapacağım hastane İzmir Egepol Hastanesi. Hastanenin sayfasında, doğumdan bir gün sonra bir gün öncenin bebeklerinin resimleri ekleniyor. Bizimki kısmet olursa "YÜKSEL BEBEK" olarak yazacak, soyadımızla. Resmine bakabilir, hatta yorum bile yazabilirsiniz kızıma. Senin nasıl gidiyor? Her şey yolunda inşallah?k
veeeee toğiğin ilk gözağrısı geliyorrsenemcim nasıl heyecanlısındır tahmin edebiliyorum. Allah bi avazda kavuştursun ayyy nehir bebek kime benziyo nasıl bişey acaba ve daha bi dolu merak:)) minik akrebimizi yerimmm
Merhabalar herkese.Bu topiği takip ediyordum ne zamandır,yazmak şimdiye nasip oluyor.Benim sıkıntımı yaşayan ne çok insan varmış.Daha yeni evliyim ben 4 ay kadar oldu.Evlendikten 1,5 ay sonrada hamile kaldım.Bilerek,isteyerek.Bekleyecek ne vardı ki severek evlendik,mutluyduk.İlk kontrole gittiğime 5 haftalıktı bebeğim.Kesesini göstermişti doktor.Ama 2 farklı doktora gitmeme rağmen kimse Beta HCG testi istemedi.5 haftalık olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra daha iyi olduğu söylenen bir doktora gittim.O hafta kalp seslerini duymayı umuyordum.Ama ''daha küçük herhalde kese net ama bebeğin kalp sesini alamıyorum'' dedi.Vaginal Ultrasonla canını acıtmayım dedi ve 12 gün sonraya randevu verdi.Bu 12 günlük süreçte çok hasta oldum.Aşerdiğimi söyledi herkes.Ama hissediyordum bir terslik olduğunu.12 gün sonra annemle gittik doktora eşim iş için şehir dışındaydı.Annem babama bugün torunumun kalp sesini dinleyecez İnşallah diyordu.Ama o kötü his yine kesiyordu nefesimi.Olumsuz düşünmeyim dedim çıktık yola.
İnsanın karnının büyüklüğünü sevdiği tekan o anlardır her halde. Oğluna maşallh...
İnsan böyle kendi gibi benzer şeyleri yaşamış insanlarla tanışınca kendini yalnız hissetmiyor. Benim de var etrafımda. Onlarla daha yakınlaşıyoruz hemen.. İnşallah olacak bu ay canım. Şu yara ile lgili orada görüneceğin biri var mı? Ne durumda imiş?
Eşin de yaramaz çocuklar gibi...
Canım hava soğudu. Dikkat et kendine...
Geçmiş olsun. Ben de Renkliatlasın yazdığı gibi çok duygulandım. Neden doğrudan kürtaj yapmadılar? Psikolojik olarak daha az etkilenirdin. Ben ilk bebeğimi düşük yaptığımda kürtaja gerek kalmamıştı. Son düşüğümde genetiğe gönderecekleri için yaptılar. Ama malesef verdikleri vajinal hap nedeniyle düşük yaptıktan sonra kürtaj yaptılar. Bir işe yaramadı. Ben de senin gibi kalp atışını duymaya gittim. 7 haftalıktı. Bir de rahimağzı yetmezliği de vardı. Dikişişini konuşacaktık. Birden bebeği göremiyorum deyince doktor ağlamaya başladım. Zaten 8 ay öncesi de erken doğum yapmıştım. Vajinal bakayım deyince senin gibi zararı olmaz dedim ama yine görünmedi. Bir hafta bekledik. Gebelik kesesi bozulmaya başladı malesef. Acı son. Buraya yaz bu süreci beraber atlatalım. İnsana iyi geliyor...
evet sizin ilişki durumu sık olduğu içinde gebelik gecikmmiş olabilir, inş bu kez bebeğin sana sarılır ve bırakmaz.benim de eşim 9 gün burda olacak.yani 8-16. günler arası.inş hayırlısı olur, hayır bu ay hamile kalayım dediğim anda bide umutsuzluk çöküyo içime diyorum ki eşimden uzakta hamilelik geçirmek ne kadar zor, eşim gelsede öyle olsa.sonra diyorum ki yeter artık stresi kötü olsun bitsin.zor olur ama ilkler hep özeldir 2.ler daha sıradan bulunur kıskanırlar filan ya, diyorum bizde ilkte yaşayamadığımızı 2. de yaşarız filan.yani züğürt tesellileri, ama en net bildiğim bişey var ki daha çok uzayacaksa şuanda olsun, ayrılıkta gebelik zor olsun ama uzamasın falan filan.ayyy ne çok uzattım ya :)canim adet bitiminden sonra hemen o gun öneriyor peygamberimiz. dun yikandiysan dun yapicaktin yani..sonra 4 er gun arayla...bakalim bu ay dayansin biraz cok kisa aralikli iliski oluyor bizde sperm sayisi az geliyor olabilir,bu seferde öyle deneyelim bide preseed alicaz bakalim insallah ise yarar.. senin esin yumurtlama döneminde gelecekti demi 10 gunlugune felan diyordun?
canım çok geçmiş olsunMerhabalar herkese.Bu topiği takip ediyordum ne zamandır,yazmak şimdiye nasip oluyor.Benim sıkıntımı yaşayan ne çok insan varmış.Daha yeni evliyim ben 4 ay kadar oldu.Evlendikten 1,5 ay sonrada hamile kaldım.Bilerek,isteyerek.Bekleyecek ne vardı ki severek evlendik,mutluyduk.İlk kontrole gittiğime 5 haftalıktı bebeğim.Kesesini göstermişti doktor.Ama 2 farklı doktora gitmeme rağmen kimse Beta HCG testi istemedi.5 haftalık olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra daha iyi olduğu söylenen bir doktora gittim.O hafta kalp seslerini duymayı umuyordum.Ama ''daha küçük herhalde kese net ama bebeğin kalp sesini alamıyorum'' dedi.Vaginal Ultrasonla canını acıtmayım dedi ve 12 gün sonraya randevu verdi.Bu 12 günlük süreçte çok hasta oldum.Aşerdiğimi söyledi herkes.Ama hissediyordum bir terslik olduğunu.12 gün sonra annemle gittik doktora eşim iş için şehir dışındaydı.Annem babama bugün torunumun kalp sesini dinleyecez İnşallah diyordu.Ama o kötü his yine kesiyordu nefesimi.Olumsuz düşünmeyim dedim çıktık yola.
arkadasim hosgeldin ..okurken gözlerim doldu suan agliyorum ..icime dokundu bianda,bir anda o anlara geri döndum..seni cok iyi anlayacak kisilerin arasindasin..hepimiz seninle ayni seyi yasadik..benim 1 seneyi gecti ama hala icimde acisi, senin yasadiklarini okuyunca kendimi tutamadimRabbim en kisa zamanda evlatlarimiza kavustursun..
Hüzünlendirdiğim için özür dilerim ama biliyorum ki beni en iyi siz,sizleride en iyi ben anlarım.Ama diyorum ya inancım sonsuz.Ben yeniden anne olacağımVe yürekten dilediğimiz duamız umarım kabul olacak.Yeter ki mutlu,huzurlu bir şekilde sabırla bekleyelim onları.Sonuçta birşeyi ne kadar istersek isteyelim Allah'ın dediği olacak.Sabırla bekleyelim ve bundan sonra ki süreçte mutlu haberlerimizi birbirimizle paylaşalım..Buna yürekten inanıyorum ben.
evet canim insan böyle seyler yasayanlari duyunca daha bir samimi oluyor ben normal hayatta hic böyle özel seyler paylasabilen biri degilim cok cekingenimdir..ama iste insanin cani yaninca paylasiyor ortam olunca.insallah istanbulda hersey cok iyi olur senin icin, bakalim ordaki dr ne diyecek hayirli haberlerle gel
evet sizin ilişki durumu sık olduğu içinde gebelik gecikmmiş olabilir, inş bu kez bebeğin sana sarılır ve bırakmaz.benim de eşim 9 gün burda olacak.yani 8-16. günler arası.inş hayırlısı olur, hayır bu ay hamile kalayım dediğim anda bide umutsuzluk çöküyo içime diyorum ki eşimden uzakta hamilelik geçirmek ne kadar zor, eşim gelsede öyle olsa.sonra diyorum ki yeter artık stresi kötü olsun bitsin.zor olur ama ilkler hep özeldir 2.ler daha sıradan bulunur kıskanırlar filan ya, diyorum bizde ilkte yaşayamadığımızı 2. de yaşarız filan.yani züğürt tesellileri, ama en net bildiğim bişey var ki daha çok uzayacaksa şuanda olsun, ayrılıkta gebelik zor olsun ama uzamasın falan filan.ayyy ne çok uzattım ya :)
canım çok geçmiş olsungerçekten bizi eskiye dönderdin yani geçen sene 6 bugüne.geen yıl bugün dr alınacağını söyledi banada ve 6 kasımda ikizlerimiz gitti ( çok zor maalesef ve bende eşimde uzaktaydım dayanamadım bile ona allah yeniden hamile kaldığın günleri göstersin sağlıkla hayırla dünyaya gelsin sizle uzun ömürleri olsun inş. ama bak gel buraya burada umut var. doğacak bebeklerimiz var, inş bizde sıramızı bekliyoruz çok oldu ama beklemekten başka çare yok
( özelliklede bu haberi eşinden ayrı öğrenmek dahada kötüsüydü değil mi inş bu kez herşeyiyle güzellikler getirirler hayatımıza, anneleriyle babalarıyla olur miniklerimiz inş ve artık tez gelirler.. özelliklede sen ve cezanınki çünkü çoook beklediniz ardından lonelines, chnb, nazlım, minikler, dr_alb ... inş hepimize nasip olsun bigün ...
chnb canim yaranin durumunu bilmiyorum..ama cok buyuk bise olsa aci hissederdim degil mi? hic aci agri yok akintimda yok denecek kadar az ,bazi gunler camasirim tertemiz bazi gunler hafif bi sararti var akinti denemez bile..sence yara engel olur mu gebelige? burda dr a gitmek istemiyorum canim ya isvecli bi adama gösteresim hiic yok
Canım çok ilginç bir şey oldu. Az önce İstanbulda görüşmeye gideceğim genetikçi telefonla aradı. Mail atmıştım oraya. 20 dakika konuşmuşuz. O kromozomların hangisinde sorun olduğunu bilmemiz gerekiyor dedi. Ben de 24 şurla olursa gerek olmaz diye düşünmüştüm dedim, doğru gerek olmayabilir genellikle bu teknikte bulunabilir hangisinde olduğu dedi. Ama yine de bazen bulunamayabilirmiş bu teknik dünyadayeni uygulanan bir teknikmiş. Bakalım gidince görüşeceğiz tekrar. Fotoları sordum oradan anlaşılmaz mı dedim. Anlaşılsaydı buradayazılırdı anlaşılmamış dedi. Ben de Cemil Beyin genetikçilerinden bahsettim. Anlaşılmaz dedi. İlginç oldu hatta drye pgttopiğinden bahsettim sizin hastanıza böyle demişsiniz deyince dr şaşırdı. Hatta bilgisayara baktı güldü hakkında yazılanlara. Şeker gibi adam yazısını okuyunca...
Canım insan neleri düşünüyor. İnşallah olsun da aradarapor filan alırsın gidersin yanına. Amin hepimiz için inşallah...
Canım bayan dr yok mu? Acı konusunu bilmiyorum canım. Onun için bir antibiyotik mi kullanmıştın değil mi? Canım bazı durumlarda olabilir ama dr n olmaz demişti galiba. Çünkü fazla değildi galiba. Ben kalamıştım yaktırdım 3 ay sonar kaldım ama 40 gün ilişki yasaktı. Ciddi olsaydı yaktır derdi ama hiç bir şüphe kalmasın dersen dr ye git. Biliyorsun benimdr hobim oluştu.Tek tek de yetmiyor...
ne kadar ilgileniyolar. dha agitmeden aramışlar ne güzel.inşallah olumlu sonuç alırsın.Canım çok ilginç bir şey oldu. Az önce İstanbulda görüşmeye gideceğim genetikçi telefonla aradı. Mail atmıştım oraya. 20 dakika konuşmuşuz. O kromozomların hangisinde sorun olduğunu bilmemiz gerekiyor dedi. Ben de 24 şurla olursa gerek olmaz diye düşünmüştüm dedim, doğru gerek olmayabilir genellikle bu teknikte bulunabilir hangisinde olduğu dedi. Ama yine de bazen bulunamayabilirmiş bu teknik dünyadayeni uygulanan bir teknikmiş. Bakalım gidince görüşeceğiz tekrar. Fotoları sordum oradan anlaşılmaz mı dedim. Anlaşılsaydı buradayazılırdı anlaşılmamış dedi. Ben de Cemil Beyin genetikçilerinden bahsettim. Anlaşılmaz dedi. İlginç oldu hatta drye pgttopiğinden bahsettim sizin hastanıza böyle demişsiniz deyince dr şaşırdı. Hatta bilgisayara baktı güldü hakkında yazılanlara. Şeker gibi adam yazısını okuyunca...
Canım insan neleri düşünüyor. İnşallah olsun da aradarapor filan alırsın gidersin yanına. Amin hepimiz için inşallah...
Canım bayan dr yok mu? Acı konusunu bilmiyorum canım. Onun için bir antibiyotik mi kullanmıştın değil mi? Canım bazı durumlarda olabilir ama dr n olmaz demişti galiba. Çünkü fazla değildi galiba. Ben kalamıştım yaktırdım 3 ay sonar kaldım ama 40 gün ilişki yasaktı. Ciddi olsaydı yaktır derdi ama hiç bir şüphe kalmasın dersen dr ye git. Biliyorsun benimdr hobim oluştu.Tek tek de yetmiyor...
atlas, şekercim size yine iyi gezmeler :) abla ne güzel umut olmuş sana ve de bize :) inş tez vakitte gelsin artık minnoşlar :)
Kıtty, aman maşallah diyelim akşama bozuşmayın sonra :) benim testler yok, attım çünkü bozuktu.100 tane filan vardı hepsi çöpe gitti, ben testlerden korkuyorum valla evde mesela hiç gebelik testi yok. 3 yıllık elilik hayatım boyunca da sadece 4 kez test yaptım.2 si kürtaj sonrası, 1 hamilelikte 1 ide şüphesi gecikmedeydi :) aman benimki boş laf olsun yani benim bu ara hamile filan kalacağımda yok, o ovulasyon aletini alsamda boşa gider vakit yokki yumurtlasam nolcak.allah kısmet edecek ilki gibi denk getirecekte anca.yoksa takla atsam olmaz valla :)
kış geldi hava çok soğuk dersane daha bi soğuk. sınıflar fena değil ama koridor ve öğretmenelr odası buz gibi( hasta olursam eşimin dilinden kurtulamıyacam diye kat kat giyindim...
günlük testler temiz çıkmış hadi gözün aydın. herşey yolunda gidecek inşallah herşey güzel olacak....lekelenmelerene çok takılma ilacını iç gerisi Allaha kalmış. içinden gelen sese inan canım benimm.
candass o nasıl bi avatar öyle şu soğuk kış gününde baktıkça üşüdüm valla:)) hele bide ilişkiden korkup yaşamadığımız şu dönemde pek bi ateşli olmuş.))
sinuaa cinsiyet belli mi?
kitttycim yormuyosun kendini artık değil mi temizlikle. az nazlı ol. çınarımızın tekmeleri güçlendi mi annesi. bizimki arada vuruyo ama bi vuruyo 2 gün yatıyo sanki. ha bide sabah eşime dedim ki o nasıl bi içimde gezmedir resmen hissettim tekmelerini kendisini.. sonra acaba rüya mıydı diye düşündüm. hatırlamıyorum gerçek miydi rüya mıydı diye. ama çok güzeldi:))
nazlım senin yumurtalar kist olmuş üzme kendini en son günlüğünde kistti ve o kistler bebiş olur inşallah diye dualar ettik. seninkilerde bebişe döner sağlıkla gelir inşallah...
yazmadığım tüm arakadaşlar hepinizi öpüyorum herşey yolundadır umarım[/QUOTE
pileom ne güzel oldu yazdığın, aman cici dikkat et kendinize, Oğluşunu yerim senin. Bizde nedense ilişkilden koptuk. Çınar paşa ya tam pileom geçen cmt pazar tekmelerini hissedebiliyordum kaç gündür ehh yani, ben çok kilo aldım canım 10 kilo aldım hafta olarak 28.haftaymdayım.
geçmiş olsun, hepimi malesef geçtik o yollardan, inşallah te zamanda sağlıkla uzun ömürle gelir bebek
Segemy sağ ol canım. Terlik altına yazmışsın sevindim. Bakalım benim için süreç nasıl gelişecek. İstanbuldan dönünce yazarım. Sen de geldiğimde yavrunu kucağına almış olacaksın... Maşallah...
İstanbuldaki arkadaşlar. Hatay çok soğuk. Sizce İstanbula gelirken ne tür giysiler alayım...
canım hava durumuna bakmak gerek bugün yağışlıydı çok soğuk yok, gündüz daha makul akşam daha soğuk daha doğrusu güneş batınca soğuyor. Genelde kurban bayramında yağış olur.
dr ne kadar ilgilenmiş way :) nazar değmesin.
senemcim, kesin bakarız Nehir'e ayyyyyy heyecanlandım.
yani ayrintili tekrar test yapacaklar , yaptirin gitsin canim valla neymis hangi kromozommus ögrenilsin...
ya canim burda özel muayenehane diye bise yok gidersen erkekde olur kadindadusunsene bide burda erkeklerin %80 i kivanc tatlituga benziyor hatta bazilarinin yaninda kivanc bile halt etmis.. simdi bana kivanc gibi bi isvecli dr gelecek %80 ihtimalle böyle bi tipe acmak insani daha bir utandirir yasli kelli felli tipsiz adam olsa utanmam hem kocamda erkek dr a gitmeye cok kiziyor ,gecende erkek dr a gittim diye baya tirip yapti bana, bide isvecli afeti devran bi adam olursa ucurur beni
simdi sen yaktirdin hamis kaldin..dr gerekli demismiydi?? cok akintin oluyormuydu? oluyorsa ne kadar akintiydi? dr bana bebek dusunuyorsun yaktirmaya gerek yok dedi..
ne kadar ilgileniyolar. dha agitmeden aramışlar ne güzel.inşallah olumlu sonuç alırsın.
canım hava durumuna bakmak gerek bugün yağışlıydı çok soğuk yok, gündüz daha makul akşam daha soğuk daha doğrusu güneş batınca soğuyor. Genelde kurban bayramında yağış olur.
dr ne kadar ilgilenmiş way :) nazar değmesin.
senemcim, kesin bakarız Nehir'e ayyyyyy heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?