arkadaşlar test yaptım.
çift çizgi çıktı ama koyu değildi. akşam yaptım. yemekten sonra kan vermeye gittik. şimdi geldi sonuç, inşallah hamileyim.sonuç biraz düşük 78. ama günüm kasımın 4ü yada 5iydi. erken diye düşünüyorum. Allah şükür tekrar nasip oldu, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim.
darısı herkesin başına.
çok teşekkür ederim canım.tebrikler canım. sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..ve kendine dikkat et lütfen..
off yaaa nazlim yaaaaaabiz neden yukardayiz bacim yaaa bu ay inelim lutfeeennnnnnnnnn
arkadaşlar ben çıkıyorum. yarına ya da cumartesiye randevu almaya çalışcam. yarın olmaz sanırım. cumartesi olur.
herkese iyi geceler.
hahaha ..benim ki de tamam canim alirim ,baska bir eksik var mi?? der ekmek var mi? diye illa sorar bu listedekilerden sanirim normal koca kismina uygun..
günaydın kuzum senin eşinde bizimkilerden demek şükür halimize naptın sen yaa test yaptınmı bidanormal kocaaaaaaaaa
rabbim çok büyük bak karşına çıkarmış ki daha da üzülmeyesin diye canım bizde listede alta inces söz sana candaşa cezaya chnb ablaya 5 nazar koycam:):)kendime dun yine bi arkadas buldumyeni tanistik oda komsum, pko luymus...kendi kendime diyordum Allahim herkesin bebegi oluyo benim neden olmuyor diyordum ki bana hemen gösterdi örnekleri:26:
kendime dun yine bi arkadas buldumyeni tanistik oda komsum, pko luymus...kendi kendime diyordum Allahim herkesin bebegi oluyo benim neden olmuyor diyordum ki bana hemen gösterdi örnekleri:26:
Çok acil yazım var ama aklım burda. günlerdir bi repliği paylaşacağım unutuyorum. lonelineste güzel haber vermişken yazmak istedim..
Geçenlerde yahşi cazibeyi izliyoruz, nazarın hamile olduğu an kemalin barışa bi konuşması vardı.
Baba olmak, matematik bilmine inat 1+1 'in 3 etmesidir !
bi gün umarım bizlerde matematiği yanıltma şerefine nail oluruz. ayyy ben çok katı duygusuz bi insandım.valla hergün ağlayacak oluyorum burda artık hee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?