Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrikler canım. sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..ve kendine dikkat et lütfen..

arkadaşlar ben çıkıyorum. yarına ya da cumartesiye randevu almaya çalışcam. yarın olmaz sanırım. cumartesi olur.
herkese iyi geceler.

nazlım..................................................... 27 kasım

minikler............................................. 11 kasım

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................6 kasım

renkliatlas...................................................1 aralık

_CandaS_...................................................... 27 kasım

senemgy...

yamatake...

hellokity...

melek63...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

günaydın kızlarrrr yeni gebişimiz loneliness in şerefine lsteyi yeniliorum hayırlısı olsun canımmm allahım kucağına almayı nasib etsin inaşllalhhhhhhhh hadi yaa ayaklarınızı sürüyün bizde gelelim arkanızdan:)

6 kişi yukarda kalmışız listede kızzz biz ne zaman aşşa inces he bacım

off yaaa nazlim yaaaaaa biz neden yukardayiz bacim yaaa bu ay inelim lutfeeennnnnnnnnn

Kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar;

1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin ( LAÇKALAŞMIŞ KOCA )
2- Aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor ( ALDATAN KOCA )
3- Ispanağı aldın da yoğurdu neden almadın ( KAZMA TİPLİ KOCA )
4- Yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk ( KALAS KOCA )
5-Tamam alırım ( MONOTONLAŞMIŞ KOCA )
6- Tamam. Başka birşey lazım mı ( NORMAL KOCA )
7- Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (İDEAL KOCA )
8- Amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim,canını sıktığın şeyede bak.Hadi hazırlanda çıkalım..

VAR MI BÖYLE KOCA ..?
YOK BÖYLE KOCA :)

off yaaa nazlim yaaaaaa biz neden yukardayiz bacim yaaa bu ay inelim lutfeeennnnnnnnnn

inşiallah kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmm

ya bi yazı paylaştım okusana benim kocam bazen normal koca bazen ideal koca oluyo demekki:)

arkadaşlar ben çıkıyorum. yarına ya da cumartesiye randevu almaya çalışcam. yarın olmaz sanırım. cumartesi olur.
herkese iyi geceler.

ohhhhhh beeeee ne güzel haber canım..
inşallah bugün doktordan güzel haberlerle geleceksin...Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlarrrrr nasılsınız?

hahaha ..benim ki de tamam canim alirim ,baska bir eksik var mi?? der ekmek var mi? diye illa sorar bu listedekilerden sanirim normal koca kismina uygun..

kendime dun yine bi arkadas buldum yeni tanistik oda komsum, pko luymus...kendi kendime diyordum Allahim herkesin bebegi oluyo benim neden olmuyor diyordum ki bana hemen gösterdi örnekleri:26:

hahaha ..benim ki de tamam canim alirim ,baska bir eksik var mi?? der ekmek var mi? diye illa sorar bu listedekilerden sanirim normal koca kismina uygun..

buna da şükür diyelim:)benimkide hyatım kelimesini kullanmaz zaten canım der kızdığı zaman yaseminnn der bide kocam s leri söleyemiyo peltek accık o yaseminnn diyo kızdığı zaman benim gülceem gelio:)

normal kocaaaaaaaaa
günaydın kuzum senin eşinde bizimkilerden demek şükür halimize naptın sen yaa test yaptınmı bida

kendime dun yine bi arkadas buldum yeni tanistik oda komsum, pko luymus...kendi kendime diyordum Allahim herkesin bebegi oluyo benim neden olmuyor diyordum ki bana hemen gösterdi örnekleri:26:
rabbim çok büyük bak karşına çıkarmış ki daha da üzülmeyesin diye canım bizde listede alta inces söz sana candaşa cezaya chnb ablaya 5 nazar koycam:):)

gençliğin yeni sorunu...çevremde çok arkadaşım var benim gibi..hatta en yakın arkadaşımında olmuyor 2 yıldır...ahhh ahhh eskiden analarımız nasıldı..fırt fırt doğuruyorlardı:)

geçmişi okuyamadım, o yüzden şimdilik sadece günaydın herkeslere :)

nasılsınız canlar ?

lonelines, hamileymiş

ne güzel bi haber bu, canım valla acayip sevindim sana.gerçek niyetimi söyleyeceğim samimiyetine dayanarak.
ilk gebeliğini 24. ayımda öğrendim demiştin ya o yüzden geç bekliyorum bunuda diyodun filan hani, o yüzden bekleyeceksin sanıyodum bide başından geçenleri anlattığında saana nedense daha çok dua etmeye başlamıştım belki beklersen diye.ne mutlu allah çok bekletmeden gönderdi meleğini, inş bu kez kucağına almakta nasip olur :))

darısı artık başımıza, lütfen liste 6 kasımda 5 kişiye düşsün.ve mümkünse o 5 inde bu ayki son adetleri olsun ... sıkıldık ama yani :)

geçmişii yine okuyamasamda lonelinesi gördüm :)) yuppi :)))

peltek dedin ya bi an kulagimda yankilandi yassemin demesi ceza candas naber kizlarr ?? hepinize gunaydinlar..biz bugun toplanip arkadaslarla gezmeye gidicez, cocuklari olanlar cocuklari sinemaya koyacaz ten ten gelmis bizde kaynatiriz orda bir kafede gidecegimiz arkadaslarin da hep dusukleri oldu biri bebek icin ugrasiyor , asil görmek istedigim arkadas gecen sene benden 1 ay önce ikizlerii dusurmustu, gerci 2 cocugu var ama 3. istiyordu cok uzuluyor oda..yani cafedeki muhabbetimiz belli nasilsa herkeste isvecli rahat rahat konusur guleriz...

herkes isvecli dedim de aklima ne geldi esim bana demisti dikkat et konusurken cunku isveclilerin bazilari universitede turkce dersi aliyor, cok iyi turkce bilen insanlar var demisti..bende aman ne bilcek bunlar o kadar diyordum..ama basima geldi hemde dedikodu yapiyordum bi iftar yemeginde isvecliler var cogunluk cok buyuk bir iftar yemegi, benim karsimda isvecli bi adam var muzik ögretmeniymis bende baska biri gördum bizim turklerden ayyy suna bak eline ne bicim eldiven takmis kiro dedim sonra patrick egildi sema o sanirim elinden kaza gecirdi o yuzden takiyor dediii ben soka girdim cunku eger öyle demese patrick hakkindada dedikodu yapacaktim agzimi doldurdum , adam ne yakisikli kivanc in isvec versiyonu karisida gapgara diyecektim rezil olucaktim yaaaa simdi dikkat ediyorum , hic belli olmuyor .bide her isvecli patrick gibi iyi niyetli degil özellikle bildiklerini söylemiyorlar sinsi sinsi dinliyorlarmis

Çok acil yazım var ama aklım burda. günlerdir bi repliği paylaşacağım unutuyorum. lonelineste güzel haber vermişken yazmak istedim..

Geçenlerde yahşi cazibeyi izliyoruz, nazarın hamile olduğu an kemalin barışa bi konuşması vardı.

Baba olmak, matematik bilmine inat 1+1 'in 3 etmesidir !

bi gün umarım bizlerde matematiği yanıltma şerefine nail oluruz. ayyy ben çok katı duygusuz bi insandım.valla hergün ağlayacak oluyorum burda artık hee :)

ceza hakkaten ya analarimiz catir catir patir patir dogurmuslar ama benim annem bana evlendikten 6 ay sonra hamile kalabilmis, kardesimde benden 3,5 yil sonra olmus..annemde öyle hemencek hamis kalamamis..

bende face me hamile kaldigimde 1+1=3 yazmak istiyorum ama 3 aylik olduktan sonra yazarim artiknazar degmesin...insallah bu ay hamile kalacaz benim umutlarim yeniden yeserdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…