bende face me hamile kaldigimde 1+1=3 yazmak istiyorumama 3 aylik olduktan sonra yazarim artik nazar degmesin...insallah bu ay hamile kalacaz benim umutlarim yeniden yeserdi
geçmişi okuyamadım, o yüzden şimdilik sadece günaydın herkeslere :)
nasılsınız canlar ?
inş canım o günleride görürüzde yaparız, aynısını valla bende düşünüyorum ama aynen 3. ayında :)) ilkinde de yazmaıştım, 2. de ilk heves yazamıcam. bari 3. ayı bitince tatmin edelim kendimizi :)
Aaahaaaa rüyalarımdan kaçan bir hamişşşşarkadaşlar test yaptım.
çift çizgi çıktı ama koyu değildi. akşam yaptım. yemekten sonra kan vermeye gittik. şimdi geldi sonuç, inşallah hamileyim.sonuç biraz düşük 78. ama günüm kasımın 4ü yada 5iydi. erken diye düşünüyorum. Allah şükür tekrar nasip oldu, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim.
darısı herkesin başına.
Çok acil yazım var ama aklım burda. günlerdir bi repliği paylaşacağım unutuyorum. lonelineste güzel haber vermişken yazmak istedim..
Geçenlerde yahşi cazibeyi izliyoruz, nazarın hamile olduğu an kemalin barışa bi konuşması vardı.
Baba olmak, matematik bilmine inat 1+1 'in 3 etmesidir !
bi gün umarım bizlerde matematiği yanıltma şerefine nail oluruz. ayyy ben çok katı duygusuz bi insandım.valla hergün ağlayacak oluyorum burda artık hee :)
ceza hakkaten ya analarimiz catir catir patir patir dogurmuslarama benim annem bana evlendikten 6 ay sonra hamile kalabilmis, kardesimde benden 3,5 yil sonra olmus..annemde öyle hemencek hamis kalamamis..
valla canım aynı benim eşimde böyle annem üstüne titriyo ama daha hala sofraya otururken bile çekinir ben bebğimi kybettimde annemlerde kalmış o eve göndermemişler annem diyoki sabaha kadar hiç uyumadı yatağı bzmamış bile hem züntüden hem çekinmekten uykusuz bütün gün durdu ya sofrada bişey olmasın bana söler tuz falan eksik mesela anne tuz varmı diyemez huy meselesi işte sende haklısın ama napcangüzelmişşşşşş
annen istisna imiş canım....
yaaa kızlar bu arada canım akşam bişeye sıkıldı.malum bayram yaklaşıyo..hep bu bizim gelip gitmeler dert oluyo.biz cumartesi akşam memlekete gdiyoruz.o akşam kayınvalidemgilde kalacağız.bayramın ilk günü kurban kesilecek.o akşam eşim geri dönecek çünk pazartesi çalışacak.sonra salı akşamı işten akşam 7 de çıkacak yanımıza gelecekti.bende dedim ki 1 gün sizde kaldık o günde bizde kalalım olur mu diye. o zman ben çarşamba sabahtan geleyim diyo..sizde rahat edemiyorum.kalmasam olmaz mı diyo....o böyle yaptığı için çok üzülüyorum.eşim çok iyi hoş ama bizim eviin evladı gibi değilde yabancı gibi..canım buna sıkıldı.böyle olunca biryere gidesim gelmiyo..şimdi ne yapayım..
valla canım aynı benim eşimde böyle annem üstüne titriyo ama daha hala sofraya otururken bile çekinir ben bebğimi kybettimde annemlerde kalmış o eve göndermemişler annem diyoki sabaha kadar hiç uyumadı yatağı bzmamış bile hem züntüden hem çekinmekten uykusuz bütün gün durdu ya sofrada bişey olmasın bana söler tuz falan eksik mesela anne tuz varmı diyemez huy meselesi işte sende haklısın ama napcan
yaaa kızlar bu arada canım akşam bişeye sıkıldı.malum bayram yaklaşıyo..hep bu bizim gelip gitmeler dert oluyo.biz cumartesi akşam memlekete gdiyoruz.o akşam kayınvalidemgilde kalacağız.bayramın ilk günü kurban kesilecek.o akşam eşim geri dönecek çünk pazartesi çalışacak.sonra salı akşamı işten akşam 7 de çıkacak yanımıza gelecekti.bende dedim ki 1 gün sizde kaldık o günde bizde kalalım olur mu diye. o zman ben çarşamba sabahtan geleyim diyo..sizde rahat edemiyorum.kalmasam olmaz mı diyo....o böyle yaptığı için çok üzülüyorum.eşim çok iyi hoş ama bizim eviin evladı gibi değilde yabancı gibi..canım buna sıkıldı.böyle olunca biryere gidesim gelmiyo..şimdi ne yapayım..
Sağol Canım iyi dileklerin için. Ne güzel meşgale bulmuşsun kendine. Çalışmak iyi geliyor insana. Ben de geçen cuma bıraktım işi. İşte 37 haftamı doldurunca çıktım. Terliğe hepinizi yazdım :) Sürüye sürüye gezicem koridorlarda kısmet olursaHepinizin adı silinsin.
Hem de nasıl bi heyecan :) Korkular da var ama düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım kime benzeyecek. Aaaaa bu arada doğum yapacağım hastane İzmir Egepol Hastanesi. Hastanenin sayfasında, doğumdan bir gün sonra bir gün öncenin bebeklerinin resimleri ekleniyor. Bizimki kısmet olursa "YÜKSEL BEBEK" olarak yazacak, soyadımızla. Resmine bakabilir, hatta yorum bile yazabilirsiniz kızıma. Senin nasıl gidiyor? Her şey yolunda inşallah?
Ceza'cım bizde de benzer bir durum var ama benden yana. Eşim bizde çok rahat eder, hatta annemin yanında ayaklarını uzatır yatar bile. Ama ben onlarda rahat edemem. Söylemedim hiç ama o anlıyor. Benim rahat edememe nedenim, anne babasının saygıyı evdeki hal ve hareketle ölçmesi ve mesafeli olmaları. Annem eşime "annecim" diye seslenir hep. Yanında tartışırız, herşeyi konuşuruz. O yüzden rahat. Ama ben aynı samimiyeti göremediğimden rahat edemiyorum. Eşinle konuş bakalım. Yani annenlerin ona karşı yanlış bir tavrı olmasa bile resmi davranıyorlarsa rahat edemeyebilir. Ya da mesela çok üzerine düşüyorlarsa... O zaman da kendini misafir gibi hisseder. Annem eşimden birşeyler ister, her şeyi önüne koymaz, gider kendi alır mutfaktan falan. Yani eşin sizdeyken çok üzerine düşmesinler. Bilemiyorum, uzaktan tahmin yürütüyorum sadece ama bunlar olabilir sebep. Benim rahatsız olma sebebim bunlar. Her şeyi önüme koyuyorlar, iş yaptırmıyorlar, hep şunu ister misin, bunu ister misin falan diyorlar. Sağolsunlar çok iyi niyetliler ama ben misafirmişim gibi hissediyorum kendimi o zaman. Annem öyle çok misafirperver de değildir zatenEşim ondan rahat. Bak şimdi doğuma bu kadar zaman kala kayınvalidemlere de gidicez bayramda, onlar da ,İzmirdeler. Kara kara düşünüyorum nasıl uzanıcam dinlenicem diye. Sıkma canını. Ailenin iyi niyetle üzerine düşmesinden oluyordur mutlaka. Biraz geri çekilsinler, iş yaptırsınlar azıcık, yani kendi evindeki gibi...
ama istedikleri ile yaptıkları tutmuyor.ben onlara gideyim kalayım hizmet edeyim.ama o hiç kalmak istemiyor.evimize misafir gibi gelip gidiyor..bende şey dedim o zaman bende sizde kalmam sonuçta bende kendi evimde daha rahat ediyorum.bundan sonrada sizde kalmayacağım diyorum tamam kalma diyor.ama iş o ana gelince memlekete gidince fikri değişiyor...
ailem üstüne düşer.gerçektende iş yaptırmaz.el bebek gül bebek bakıyorlar..ben bu konuyu aileme yansıtmadan değiştirmeyi sağlamaya çalışayım evde iş yaptırayım...eşimin ailesinde bu var damat gelin tarafına gider ama yatıya kalmaz babası böyle mesela......ama hep aynı sorunu yaşıyoruz.evde bi bağırış kopuyo sonra ben gözyaşlarımı tutamıyorum...bütün bayram zehir....
kısasa kısas olayıda iyi diil kuzum ama böle zamanlarda napmak lazım ben çözemedim henüz bizde bazen bu konu yüzünden çok kavga edioruz annem babam hep gidelim istiyo yemeğe gidelim oturmaya gidelim ne bilim annem değişik bi yemek yaptıında hemen gidelim yiyelim istiyo eşimde sorun çıkarıyo tartışıoruz onların evine gitmioruz aten biz az çok durumu anlattım iyice ailesinden soğudu ben zorla yolluyorum annen babandır günah git diye acaip karışık durumlar bunlar:)sen sıkma canını
Doğru diyo tabi, afferin onabende senem gibiyim...esimin ailesinde o kadar rahat edemiyorum diken ustunde oluyorum.o yuzden hic gitmiyorum acikcasi en son gecen sene dusukten sonra gittim 2 gun durduk , cok rahatsiz oldum esimde anliyor biise demiyor ama uzuluyor... benim esimde benim ailemin evinde cok rahatuzanip yatmaz bizimkilerin yaninda ama cok rahattir kalkar dolaptan bise alir icer yer felan öyle rahat... hatta gece benle calisma bile yapmaya calisiyo cildiriyorum ya o yuzden canakkaleden 1+1 ev aldim da gittgimizde orda kalalim diye yoksa benim ki rahat, calisma yapar banyoya girer ohoo calismayi yeme icme gibi elzem bir ihtiyac olarak göruyor ,bunda utanacak bisey yok bunu evli olan herks yapiyor diyo bilim adami!!
canım senemin dediği gibi şükürler olsun hepimziin evleri ayrı geçen ay sanırım eşimin bi arkadaşına gittik kaynanasıyla altlı üstlü oturuolar kadın umreden gelmişti misafir gelip gidio sürekli o kızcaaz hiç oturmuyo sürekli mutfakta ve kadın ruh hastası sürekli gelen gidene bişiler yedirme derdinde yemicem deme şansın yok yemek yaptılar yemek yendi sonra çay sonra meyve sonra gazozlar filan kuscaktım artık onların evi bi üst katta dedik oraya çıkalım gençler oturalım kadın naptı biliomusun gelin çıkamaz siz erkekler çıkın kadınlar burdadursun misafirlere kim hizmet etcek ayyy ben çıldırdım eşime dedim yarım saat otur kalkalım böylede olabilirdik bayram gelir geçer sıkma kendini hiçkısasa kısas iyi değil çünkü ailesinden soğuyuorum böylece..bide suratım hep asık geziyorum istemeden..bize gelince ne zaman gideceğiz diye gözüme bakıyo....artık bende kendinin yapmadığı şeyleri yapmak istemiyorum...offf ya çok sıkıcı bayram geçsin artık..bu arada sormuşsun test yaptınmı diye yapmadım canım..gelmezse adetim bayramdan sonra yaparım belki test..
Doğru diyo tabi, afferin onaSanki bi biz yapıyoruz. Olmaz bişey. Ya komik gelecek ama yazlıkta biz kuzenler falan iç içeyiz. Böyle bir durum olduğunda kızlar anlarlarsa imalar falan yapar da sinir eder beni İşin sırrı burada zaten. Ya adamın mizacı rahat olacak, ya da eşinin ailesi çok şımartmayacak. Diyorum ya benim annem kimseye öyle aman şunu önüne getireyim, bunu yedireyim, içireyim demez Canı ne istiyorsa kalkar alır, o ayrı. Misafirperver olmayacaksın arkadaş
ya sorma canim bende öyleyim demeselerde kendi uzerime vazife bilip durmadan yedir icir kosturuyorum, annemlere gidincede öyle esimin ailesine gidincede,perisan oluyorum, bu ramazanda yine millete yedir icir hic oturmadim , esim yanima geldi hadi kendi evimize gidelim neden dedim istemiyorum gidelim dinlenelim ddedi, ben kendi görevim biliyorum ya eee anneme kim yardim edecek dedimcanım senemin dediği gibi şükürler olsun hepimziin evleri ayrı geçen ay sanırım eşimin bi arkadaşına gittik kaynanasıyla altlı üstlü oturuolar kadın umreden gelmişti misafir gelip gidio sürekli o kızcaaz hiç oturmuyo sürekli mutfakta ve kadın ruh hastası sürekli gelen gidene bişiler yedirme derdinde yemicem deme şansın yok yemek yaptılar yemek yendi sonra çay sonra meyve sonra gazozlar filan kuscaktım artık onların evi bi üst katta dedik oraya çıkalım gençler oturalım kadın naptı biliomusun gelin çıkamaz siz erkekler çıkın kadınlar burdadursun misafirlere kim hizmet etcek ayyy ben çıldırdım eşime dedim yarım saat otur kalkalım böylede olabilirdik bayram gelir geçer sıkma kendini hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?