Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

of benim annemde çok duygusalll ben eşimle ailesiyle ilgili olan hiç bişeyi anlatmam ona eşimede özellikle sölüorum ne olursa olsun aramızda annemin yanında belli etme diye oturur çocuk gibi ağlar ben kaynanamlara gidince hiç bişi yapmam tv izlerim soru sorarlarsa cvp veririm daha bi kez sofra kurmuşluğum misafir ağırlamışlıım yok onların evde haketmiolar çünkü :)

benimkinin aileside hic haketmiyor canim...bende hic gitmiyorum zaten, gitsemde 2 gun kaliyorum sadeece , ama is yapiyorum beklemiyorlar ama yapiyorum, kayinvalidemin evini bok göturuyo afedersiniz ,icim kalkiyor mecbur girip mutfagi bir guzel temizliyorum kendim yapiyorum herseyi.. kayinpederimde annesiyle yasiyor onlarin durumuda öyle , ama yinede evleri temiz..yapacak kimse olmaynca mecbur ben yapiyorum babanne cok yasli cunku ama orda severek yapiyorum cok uzuluyorum hallerine cunku..kayinpederim emekli astsubay titiz bi adam en azindan evi temiz yani.. ama kayinanama söylene söylene bir hal oluyorum pis kadin..dunya umrunda degil sigara icsin dedikodu yapsin gezsin baska derdi yok!

benim kendi ailem cok duygusal babamla annem hemen aglarlar valla,bende anlatmiyorum..ama elimden geldigince hep yanlarinda olmaya calisiyorum islerinde yardimci oluyorum, seneye eylulde kardesimin dugunu var insallah gelinleride iyi olur,bizimkiler cok mutlular gelinimiz gelecek diye herseyin en iyisinden almaya calisiyolar bakalim insallah mutlu olurlar böyle hep.

renkliatlas, bakma ya 3. ayda yazarız diyoruz ama bence yazamayız belki belki cinsiyette yazılabilir.inş o günleri görebiliriz.benim k.validemde çok temizdir allahtan sorun yok ama bazen aklı sıra beni beğenmez ama sallamıyorum çünkü ben neyi ne kadar yaptığımı biliyorum ve artık sanırım o bir melek :))

nazlım, inş bu ay bizde minikleri yakalaynlardan oluruz, bizde ihtimalin olduğu bi ay daha ama zor :) artık ciddi anlamda canım sıkılıyo.tamam ayrıyız onun etkisi büyük ama ee milletin bi kere yaptığında olan şey bizi neden bulmuyo diye kızıyorum.yavaş yavaş eşimde takmaya başladı, açktırmıyo ama anladım yani.ömrümüzün sonun dek beklemeyiz inş.her ay adet olduğumda sanırım herkeste olduğu gibi bende de ümitler tükeniyo kırılıyo.evet olmayı bekliyorum ama yine de üzülmesemde sıkılıyorum.içimdeki dert deposuna 1 tane daha ekliyorum.zaten bende kadersizim yani bu konularda.neyse gün doğmadan neler doğarda dilerim bizi tüketmeden gelirler.allah onları gönderir bize inş.geçen sene bu zmanlar laylaylommuşım.hemen oluyodu bebek, ilk aydan kucağımdaydı.şimdi beraber yola başladıklarımızın çoğu doğumunu yaptı (bu topik harcinde) ve ben hala beklemedeyim.zaten ben ne zman bişey için kesin konuşsam aksi başıma gelir.her türlü yalnız kalmaktan gerçekten usandım.evime misafir gibi gidip gelmek zoruma gidiyo.herkesin çocuk yap baskısı zoruma gidiyo.herkesin bilmiş konuşması zouma gidiyo.gidiyo da gidiyo yani ! ve herkesin beni başıboş görmesi herşeyden çok zoruma gidiyo !

cezam, canım canın sıkılmış.umarım aşarsınız bu meseleyi.geçen bayramda böyle bi sorun vardı hatırlıyorum.belkide çok ilgiden kaynaklıdır.halletmen dileğimle.ama tek ricam ağlayıp üzülme.olan bize oluyo çünkü hiç bişey kolaylıkla değişmiyo, o yaşlarda yanımıza zarar kalıyo.

günlük canım hoşgelmişsin.pıtpıtları azimle bekliyoruz...umarım iş konusunda da hakkınızda en hayırlısı olur.

yamatekeninde doğumuna az kaldı sanırım 1,5-2 ay gibi bi süre ?

taf yazamasnda sanada slmlar canım..iyi bak oğluşuna ...

atlas canım bugün gezme varmış çocukalrı sinemaya götürüyomuşsunuz.inş 4-5 sene sonra sende kendi çocuklarını götürürsün sinemaya tiyatroya ...

chnb, ben dr la konuşma olayını anlamadımda erteleme filan olacak mı ? maalesef çok şey düşündürüyo hayat bize oynadığı oyunlarla...

minikler.. canım kurs bitmedi mi daha ? seninde 2. deneme ayın mı olacak ? çalışma dönemin yakın mı ?

selam kızlar,ya bi hamile haberi daha almışız hepimizin gözüaydınallahım sağlıkla kucağa almak nasip etsin,benim cinsiyet daha belli değil bakalım bayramdan sonra allah nasip ederse kontrolum ,hala inanamıyorum hamile olduğuma,bişi hissetmiyorum ya aklım hep bebeğimde aman iyimi sağlıklımı herşey yolundamı?kafayı yicem artık şu bayram geçsede bi gitsem valla kontrole :18:bide sölemesi ayıp insanın eli gözü sürekli orda olurmu??aklım çıkıyo azcık akıntı olsa hemen tuvalete koşuyorum kanamamı diyee,yani anlayacağınız iyice şizoya bağladımsonrasında korkumdan hemen dua etmeye başlıyorm,geçen bi bebek mevlütüne gittim okadar duygulandımki allahım dedim banada nasip et nolur,acayip duygulanmışım ,allah hepimize nasip etsin inşallahhhhhhhhh

hoşgeldin canım, az kaldı inş o günleri göreceksin, burda daha neler konuşulacak.il adım tamam (hamile kalmak) 2. adım ( riskli zamnı atlatmak) o da tamam, 3. aşama sağlıklı bi doğum , inş o da tamam olacak.korkular kucağa gelene dek gitmeyecek eminim ki :) inş herşey güzellik olacak inancımız bu yönde....

insanları geç dicem ama bende valla bayramda kimseye gitmek istemiorum sorular sorular bide ben çenesini tutabilen bi tip değilim kimseyi kırmak istemiorum ama damarıma bastılamrıda dayanamıorum canım yaa diğer topikte iki arkadaş yine kaybetti bebeklerini çok üzüldüm ve birinin 7.gebeliği rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlık evlat versin çok takılmamak lazım elimizden gelen hiç bişi yok rabbim ol demeden dünyaları versin elde edemezsin kendi evladını başka bişi bu evlat olayı

ohhhhhh beeeee ne güzel haber canım..
inşallah bugün doktordan güzel haberlerle geleceksin...Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlarrrrr nasılsınız?

hepinizden Allah razı olsun kızlar. bana ettiğiniz dualar için. nanın ben de dua derken hep herkes için ederim.
şimdi yine dualarınıza ihtiyacım var. doktor rtandevum 5te. ben de kan pıhtılaşması heterezigot çıkmıştı yapılan araştırmada. ne kadar tets varsa götüreceğim.. bu sefer bir profa. gidiyorum. inşallah bu sefer kucağıma hayırlı, sağlıklı bir şekilde almak nasip olur.
Allah herkese nasip eder inşallah. mayısta kürtaj oldum ve 5 kez adet gördüm. sürekli de folik asit kullandım o zamandan beri. ama bu ay ben de bıraktım ve hiç kullanmadım. inşallah değerim artar.

listede alt sıralara düştün canım:)hoşgeldin nasılsınnn

insnaların çocuk yapın laflarına çok takılmasam da içimde kendime itiraf edemediğim bi yarayı kanatırken buluyorum.keşke elden gelse.ama gerçekten olmayınca olmuyo.ve inanıyorum ki bu insnaların çoğu art niyetsiz söylüyo, düşünemiyolar bence ama düşünselrde gizli yaraları kanatmasalar çok iyi, zaten ben pek gezmiyorum bayramlarda durumumuz nedeniylede . mutlaka görüşmem gerekenler var . mesela kendi üzerime algıladığı bir olay var.amcamla teyzem evli benim, çok samimiyizdir, benm çocuk istediğimi biliyo teyzem.gelini hamile kamış 6 aylık filan sanırım.ne bana ne aileme söylemediler, gizliyolar. aramızda bozuk şu ara ama sanki nazarım değecek ya ... işte böylelerini görünce kızıyorum .. allah zorlaştırmayıp kolaylaştırsın işlerimizi.kızlar adına çok üzüldüm . hangileriydi ki acaba ? allah sabır versin ya o da ayrı bi zor (

dualarımız hep senle.inş mükemmel olsun herşey ...

hoşbuldk bitanem inşallahhhhhh,rabbim seninde yüzüne güldüğünde daha iyi anlayacaksn,herkese haykırıcm bidaha olursa dediğinde,herkesten gizlemeye çalışacaksn,yok kesesi gözüksün yok kalbii atsın,yok 3 ay geçsin yok testleri güzel çıksın ben kaç aydr insan içine çıkamadm korkumdan daha yeni yeni insanlar görüyo beni ,şimdide allahım karnım ne zman çıkacak belli olsun istiyorm taf gibi,.şu mübarek bayram arefesi sayılır artık,allahım duy sesimizide bebek isteyen kimsenin karnını kucağını boş bırakma yarabbim yalvarıyorummmarrtık burda hepimiz gelecek hayallerimizden bebeklerimizden konuşalm,kimsenin içi inceden inceye kanamasn,aratmasın

yok canım ya haykırmak gibi bi planım yok, belki 3. ayında bişeyler yazarım ama onu bile yapabileceğimi sanmıyorum.korkusu daha fazla, yaşamadan ghissedebiliyorum.zordu yaşadıklarımız.ben aileme bile söylemek istemiyorum düşünki olsa eğer.ama o tabi mümkün değil. az kaldı karnının çıkmasına :) kıty nın ne güzel çıkmış, çok tatlı olmuş :) şimdi sıra sizlerde..Allah cümlemizin yüzünü güldürsün.bi yanım olsun bi yanım beklesin dediği için hayırlı zamanlarda gelsin inş ne diyeyeim

o zman annesinin dediği gibi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişiiiii

o zman annesinin dediği gibi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişiiiii

inş canım hepimiz için.sen bebeğinin kız olduğunu hissediyosun sanırım değil mi ? ben erkek olabilir diyorum sanki :) bu arada erkekler çoğunluktamı ne ?

nazlım sen napıyosun ? off ruhum daralıyo resmen :))

dr erken söylenmez dedi ama 12. haftada kıza benziyo sanki dedi bayramdan sonra daha belli olur demişti,bende kıza odaklanmadm değil ama sağlıklı olsun yeter candaş teyzesiii.için sıkılmasn canım benimmm,gençsin,sevdiğinle evlisin sağlıklısın,ailen var,daha önce anlatılanlara göre güzelsindeeeeeeeee

Canım ya :)) gülesim geldi :) kızlar sevdiklerinden öyle diyo, güzellik görecelidir ya.bence değilimde bi tek gerçek , utanaraktan diyorum valla şımarıklıktan değil sanırım fiziğim iyi ... aa ben size hiç bahsetmedim mankenlik ajansına kayıtlıydım ya, bi kaç kere programlara katıldık anlaada ünlülerle.bi tanesinde katılım enişti radyo televizyon gazeteileri derneğinin ödül töreninde. vatan şaşmaz vardı valla arkadaşımı götürüyodu az daha :) ben tabi o zman çocuk görtüntüsünden sıyrılamaışım demekki habir göz kırpıp duruyodu yani abisel bi kafa okşama vardır ya onu yapacaktı desem yeri var :) yalnız arkadaşta benden küçüktü aramızda nasıl bi açık ara fark varsa :)))

çok şükür ya, evet gencim, sağlıklıyım, uzaktanda olsa sevdiğimleyim ailemleyim.inş devamıda gelir elbet be :) yesin teyzesi onu :) maşşallah akıllı bıdığa, bencede o zman kızdır değil mi :) ee peki düşündüğünüz isimler var mı minik kızımıza ? :)

İnşallah tatlım benim. Size sıramı veriyorum:))Ben yaza kadar düşünemem...

Amin... Yarın akşam İstanbula gidiyorum. İnşallah döndüğümde güzel haberlerini almış olacağım...

Canım bizim oğlanda yarın sınıfça sinemaya gidecekmiş. Canım ben İstanbulda 2 yere randevu aldım. Canım şimdilik süreç tüp bebeğe doğru ilerliyor. Bu durumda ya sömestır tatili ya da yaz tatili. Yaz daha uygun bu durumda...

Allah hayırlı evlatlar versin.

Canım Edirneye mi gideceksin? Gelince yaz hemen. Memleket işini erteledin di mi?

vayyy beeeeee manken gibi kızsın derler yaaa doğruymuşş demekkiiiiiaman iyi bariii allah korumuşşş biliyosnnn sapık çkk yırtmışsınnvallaa hiç düşşünmedm canım yaa sizin varsa önerin vallaa,ilk gebeliğimde adına varana kadar herşeyi düşünmüştm bunda korkudan mı ne hiç düşünemedm,ilki olsaydı ipek ismini istiyodm ama bunu bulamadm,varmı önerin????

Candaş, demek mankenlikle ilgili faaliyetler var. Eşine güzel güzel yürürsdün evde...

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah....
kızlar bu arada eşim ben okulda iken mesaj attı bencillik yaptığı için özür diledi....ama benim sinirirm hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…