Candaş, demek mankenlikle ilgili faaliyetler var. Eşine güzel güzel yürürsdün evde...
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah....
kızlar bu arada eşim ben okulda iken mesaj attı bencillik yaptığı için özür diledi....ama benim sinirirm hala geçmedi
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah....
kızlar bu arada eşim ben okulda iken mesaj attı bencillik yaptığı için özür diledi....ama benim sinirirm hala geçmedi
sağol canm,konuyu kaçırmş olabilirm canım ama bi iki trip yaptıktan sonra bağrına basabilirsn, bende birden parlayan ama siniri geçince hemen yumuşayan bi tipimm,hiç kıyamam.hem bak özür dilemişşş aferin valla eşine erkekler kolay kolay özür dilemz çünküü
Canım ne güzel baştan hata yapsa da hatasını anlamış. İyi yolculuk dileklerin için sağ ol. Ben de valiz yapacağım daha... Bu valiz işini sevmem... Bir türlü ne götüreceğime karar veremem. Götürürüm hiç kullanmam götürmediklerim lazım olur. Nasıl iştir...
şimdi anladım, inş hayırla gelir bu kez bebeğin ... oğlun içn ne güzel bi aktivite olacak oh :) sen muhtemelen yazın tedaviye başlayacaksın galiba değil mi ?İnşallah tatlım benim. Size sıramı veriyorum:))Ben yaza kadar düşünemem...
Amin... Yarın akşam İstanbula gidiyorum. İnşallah döndüğümde güzel haberlerini almış olacağım...
Canım bizim oğlanda yarın sınıfça sinemaya gidecekmiş. Canım ben İstanbulda 2 yere randevu aldım. Canım şimdilik süreç tüp bebeğe doğru ilerliyor. Bu durumda ya sömestır tatili ya da yaz tatili. Yaz daha uygun bu durumda...
Allah hayırlı evlatlar versin.
Canım Edirneye mi gideceksin? Gelince yaz hemen. Memleket işini erteledin di mi?
yani işte biraz doğru oluyovayyy beeeeee manken gibi kızsın derler yaaa doğruymuşş demekkiiiiiaman iyi bariii allah korumuşşş biliyosnnn sapık çkk yırtmışsınn vallaa hiç düşşünmedm canım yaa sizin varsa önerin vallaa,ilk gebeliğimde adına varana kadar herşeyi düşünmüştm bunda korkudan mı ne hiç düşünemedm,ilki olsaydı ipek ismini istiyodm ama bunu bulamadm,varmı önerin????
yaa sorma ne de güzel yürürüm :) beni her gören at gibi yürüyo der :) hatta daireden arkadaşlar yukardan bakıp gülüyolarmış böyle diyerek :) yasemin kozanoğlu yürüyüşü manken yürüyüşü sayılırsa evet onu yapıyorum :) yani yine at gibi yürüyüş :))Candaş, demek mankenlikle ilgili faaliyetler var. Eşine güzel güzel yürürsdün evde...
ohhh şükür :) anlamış eniştede ya, sende küsmezsin artık ... sadece bi daha yapmasını engelleyebiliyosan fırsatı değerlendirmek yararıa olabilri :)aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah....
canım herzmanki gibi bayrmda bize gidelim sizde kalmayalım muhabbeti.... bende 1-2 trip yapıp eski halime dönerim uzattın mı suçlu durumuna ben düşüyom yoksa..
bende çok şey koyarım vaize herşeyi giyesim geliyor...kolay gelsin ,güzel haberlerle gelirsin inşallah
şimdi anladım, inş hayırla gelir bu kez bebeğin ... oğlun içn ne güzel bi aktivite olacak oh :) sen muhtemelen yazın tedaviye başlayacaksın galiba değil mi ?
yani işte biraz doğru oluyoaman valla daha iyi ya hakikaten sapıktı yani :) benim isimler biraz amaçlı :) pek koymaz kimse kolay kolay... benim favorim (kızlarda) yine yazayım .. ilke, duru, emek, inanç, direnç, övünç, övgü, özgen, zümra, miraç... son 2 si tercih edilenlerden :)
bide dur bi listem vardı anlamlarıyla yazayım ilgiini çeken olur belki ...
Ahsen Çok güzel, en güzel.
Andaç 1. Armağan, hediye, hatıra. 2. Evlât; nesil. 3. Un, şöhret.
Biricik Tek, eşsiz, çok sevilen, benzeri olmayan.
Deren 1. Derleyen, toplayan.
Devran 1. Dünya, felek. 2. Zaman. 3. Talih, yazgı.
Dilem Dil-em. Gönül ilâcı.
Ferah 1. Ar. Gönül açıklığı, sevinç, sevinme. 2. Far. Açık, aydınlık.
Görkem Gösterişli, göz alıcı olma.
Huzur Gönül rahatlığı, baş dinçliği.
Işık 1. Aydınlık, ziya. 2. Mutluluk, sevinç veya zekâdan doğan, yüzde ve gözlerde beliren parıltı. 3. mec. Yol gösteren, aydınlatan, önderlik eden kimse.
Ilgın 1. Akdeniz Bölgesinde yetişen bir ağaç veya ağaççık cinsi. 2. Hafif esen rüzgâr. 3. Kavurucu sıcak. 4. Belli belirsiz, hafif. 5. Serap. 6. Hayal. 7. İnce.
Meriç Balkan yarımadasının güneydoğu kesiminden geçen akarsu.
Mercan 1. Tropik ve ılık denizlerde yaşayan, kırmızı kalker iskeletli hayvan ve bu hayvanın iskeletinden elde edilen, süs eşyaları yapımında kullanılan madde. 2. Açık kırmızı renkte bir balık türü.
Neva 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet, zenginlik, servet.
Nevbahar İlkbahar, ilkyaz.
Nevra 1. Işıklı olma, parlaklık. 2. Çiçek, özellikle beyaz çiçek.
Neval 1. Talih, kader. 2. Bağış, ihsan.
Nuşin Tatlı, lezzetli.
Peyman Yemin, ant.
Sılan 1. Rahat, huzurlu. 2. Levent.
Tuna 1. Çok bol. 2. Yavru. 3. Karaormanlardan doğan, Karadeniz´e dökülen, Avrupa´nın Volga´dan sonra en uzun ırmağı. 4. Görkemli, gösterişli.
Tunay Sessiz, sakin.
Turna Avrupa ve Kuzey Afrika’da toplu olarak yaşayan, göçmen bir kuş.
Vefa 1. Sözünde duran, dostluğu sürdüren. 2. Yetişme, yetme. 3. Ödeme.
Vuslat 1. Ulaşma, yetişme. 2. Kavuşma, sevgiliye kavuşma.
İzgi İyi, güzel; akıllı; adaletli.
Zeren Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.
Zülâl Saf, tatlı, hafif, güzel, soğuk su.
Zümra l. Güzel, iyi ahlâklı. 2. Cesur, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.
Zümrüt Cam parlaklığında, yeşil renkte, saydam, değerli bir süs taşı.
Övgü Birini veya bir şeyi övmek için söylenen söz veya yazı.
Övünç Övünmeye yol açan, övünülecek şey.
Özden 1. Soyca temiz, köleliği olmayan özgür (kimse). 2. Özle, öz varlıkla, gerçekle ilgili. 3. Suların geçtiği yer, su geçidi. 4. Özsu.
Özgen Özü geniş, rahat, sakin kimse.
Özün 1. Öz-ün. Hakkıyla kazanılmış ün. 2. Şan.
Özüm Kardeş gibi tutulup sevilen kimse.
Şölen Bir olayı kutlamak ya da eğlenmek amacıyla yapılan yemekli toplantı.
Şevval Hicri takvime göre yılın onuncu ayı; ilk üç günü Ramazan Bayramıdır.
şekerim bana bi dedin, bin ah işittin gibi oldu ama :) yazayım dedim, bi arkadaş rica etmişti onun için listelemiştim.o dila koydu kızının adını..
çoğununda sadece hitabı güzel sanırım, o arkadaşa bu tarz isimler uygundu ama kocası koydu
yaa sorma ne de güzel yürürüm :) beni her gören at gibi yürüyo der :) hatta daireden arkadaşlar yukardan bakıp gülüyolarmış böyle diyerek :) yasemin kozanoğlu yürüyüşü manken yürüyüşü sayılırsa evet onu yapıyorum :) yani yine at gibi yürüyüş :))
ohhh şükür :) anlamış eniştede ya, sende küsmezsin artık ... sadece bi daha yapmasını engelleyebiliyosan fırsatı değerlendirmek yararıa olabilri :)
Amin... Benim ailem memlekete gitti. Eşimin ailesindeyim doğal olarak... Belki bir gece halamdakalırım. Şişli Memeorial daha yakın çünkü bizimkilere. Bayramda biz bölünürüz. İstanbulun bir ucunda bizimkiler, diğer ucunda eşiminkiler. Ve biz 11 senedir her gittiğimizde yere yatak sereriz. Ben oğlan doğunca 10 ay böyle salonda yattım. Eşim doktoraya başlamıştı İstanbulda ben de izinliydim. Herkes yatsın da salonda uyusam dersin, sabahın köründe de salondan bir şeylerini almaya gelirler... Ama ne yapalım. Gerçi özledim İstanbul'u. Genelde bana iyi davranırlar. Ben de köle Izavra gibi çalışırım...
valla bak ben daha önce bakmıştm bi kaç tanesine bencede gayet güzeller mesela deren,nevra ,şirin,zeren,duru,ışık. ama benimde kocam çk bilmiştr,bakalım.genede sağol hayatım gayet güzel isimler.
İyi tatiller, iyi yolculuklar size.. sanırm yolculuk yarın akşam filan ?
hep zaten kocalardan sınıfta kalıyoruz :) bizde eşimle çok zıttız maalesef.hamza koycam erkek olursa diyo ya :)) güzel ama yani modern ve hafif isimler olabilir.eşimin aileside öyle.kuzenimin bebeğine kayra koyuldu.o ismi bi türlü diyemediler.yaşlı da değillerde onlardaki isimler sabit.ayşe fatma ali veli gibi ... bi isimden en az 3 kiçi var yani ...
İlahi Candaş, güldürdün beni. Güzel yürürsün. Uzun olunca dikkat çekiyorsundur:))
Evet yaz gibi görünüyor. Bakalım İstanbula gidince her şey daha danetleşir...
Bir de doktorlara soru listesi hazırlamam lazım daha:))
İsimler de genelde hoş. Emek, direnç filan biraz riskli ama. Bizim okulda Osmanlıcahocamızın kara kaplı defteri vardı. Her hafta bizlere Osmanlıcaokuturdu. Her hafta en önce Evrim ve Devrim'i kaldırırdı okumaya. Evrim de baş örtülü arkadaştı. Her hafta unutur yine onları kaldırırdı:)) Ben o yüzden ortalama isimlerden yanayım. Yoksa bir tarafa çekiliyor. Gerçi o zamana devran değişir kimse böyle şeylerle ilgilenmez belki...
aynen beninmkine kalsa oda öyle 2aylıkken falan bana diyoduki kız olursa onun annesinin ismide, benim annemin ismide emine ,taktı ikinci adı emine olsun ama bak dedim sölemek için erken acele etmeyelm sonra ayıp olur koymazsk, üzülürler .her yerde deme diyorm yokk taktı ya kızdım bende.
:)) saolasın ablacım ... evet listeyi unutmamak lazım, inş herşey güzel olur yaz döneminde :)
haklısın isimler konusunda ya bende onu düşünüyorum.çocuğada yazık olmasın ama bilmiyorum koymayacağımdanda emin değilim :) özellikle şu aralar saygın, inanç, ilke istiyorum çok. bide Duru koymam lazım.anlamı vardı ya bizim için :) yani bu durumda 2 kız 2 erkek doğurursam tamamdır :)) ilkini hallettim ya hani :))
herkese iyi bayramlar kızlar, hepinizi çok öpüyorum.akşama eşim geliyo benimde..14 üne dek beraber,z inş :) internetide getiriyo ama bizim evde pek çekmiyo çekerse yazarım :) kendinize ii bakın.kazasız belasız bayramlar olsun inş ....Allaha emanet olun ...
:)) saolasın ablacım ... evet listeyi unutmamak lazım, inş herşey güzel olur yaz döneminde :)
haklısın isimler konusunda ya bende onu düşünüyorum.çocuğada yazık olmasın ama bilmiyorum koymayacağımdanda emin değilim :) özellikle şu aralar saygın, inanç, ilke istiyorum çok. bide Duru koymam lazım.anlamı vardı ya bizim için :) yani bu durumda 2 kız 2 erkek doğurursam tamamdır :)) ilkini hallettim ya hani :))
herkese iyi bayramlar kızlar, hepinizi çok öpüyorum.akşama eşim geliyo benimde..14 üne dek beraber,z inş :) internetide getiriyo ama bizim evde pek çekmiyo çekerse yazarım :) kendinize ii bakın.kazasız belasız bayramlar olsun inş ....Allaha emanet olun ...
minikler sınıfı ile ilgili komik bişeyler yazmıştı çok gülmüştüm.bugün başıma gelen bi olayı anlatayaım.
sosyal bilgiler dersinden yazılı oldular bugün öğrencilerim.sorunun biri şöyleydi
-hoşgörü felsefesi ile ünlü kişi kimdir?
-ferdi tayfurne güldüm yaaaaa sınıfta..bütün gün öğretmenler odasının dilindeydik:)
aa bilmiyodum, evet yani düşünülecek bi isim o zman.onlar ilk bildiğimiz anlamla hayırlı , talihli anlamında koymuşlardı. neyse artık iş işten geçti, desem yanlış anlayabilri ...yARIN AKŞAM CANIM. Kayra yı ben de severim. Ama Altay Türklerine ait Yaratılış destanında Kayra Han Tanrı olarak geçiyor. Şeytan Erlik'le mücadeleleri var. 9 dallı ağacın gölgesinde 9 insan ırkını yaratıyor. O yüzden doğru mu olur diye düşünmüştüm...
minikler sınıfı ile ilgili komik bişeyler yazmıştı çok gülmüştüm.bugün başıma gelen bi olayı anlatayaım.
sosyal bilgiler dersinden yazılı oldular bugün öğrencilerim.sorunun biri şöyleydi
-ferdi tayfurne güldüm yaaaaa sınıfta..bütün gün öğretmenler odasının dilindeydik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?