aynen beninmkine kalsa oda öyle 2aylıkken falan bana diyoduki kız olursa onun annesinin ismide, benim annemin ismide emine ,taktı ikinci adı emine olsun ama bak dedim sölemek için erken acele etmeyelm sonra ayıp olur koymazsk, üzülürler .her yerde deme diyorm yokk taktı ya kızdım bende.
kızlar bende kaçıyorm hepinize iyi bayramlarrrr
aa bilmiyodum, evet yani düşünülecek bi isim o zman.onlar ilk bildiğimiz anlamla hayırlı , talihli anlamında koymuşlardı. neyse artık iş işten geçti, desem yanlış anlayabilri ...
bayağı damarcı bi öğrenciymiş :))
Neden Ferdi Tayfur...
bilmem öyle bi konuda geçmedi...şıklı bir soru değildi boşluk doldurma idi.bazıları atatürk falan demiş neyse de bu çok saçma olmuş...
Peki cevap ne?
mevlana yazmalıydı....o kadar okuduk çalıştık...iyi ki ismail yk demedi
arkadaşlar test yaptım.
çift çizgi çıktı ama koyu değildi. akşam yaptım. yemekten sonra kan vermeye gittik. şimdi geldi sonuç, inşallah hamileyim.sonuç biraz düşük 78. ama günüm kasımın 4ü yada 5iydi. erken diye düşünüyorum. Allah şükür tekrar nasip oldu, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim.
darısı herkesin başına.
kızlar bu arada eşim ben okulda iken mesaj attı bencillik yaptığı için özür diledi....ama benim sinirirm hala geçmedi
yok öle bi koca canım en fazla ideal kocaya ulaşabiliyoruz :)Kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin ( LAÇKALAŞMIŞ KOCA )
2- Aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor ( ALDATAN KOCA )
3- Ispanağı aldın da yoğurdu neden almadın ( KAZMA TİPLİ KOCA )
4- Yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk ( KALAS KOCA )
5-Tamam alırım ( MONOTONLAŞMIŞ KOCA )
6- Tamam. Başka birşey lazım mı ( NORMAL KOCA )
7- Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı (İDEAL KOCA )
8- Amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim,canını sıktığın şeyede bak.Hadi hazırlanda çıkalım..
VAR MI BÖYLE KOCA ..?
YOK BÖYLE KOCA :)
canım benimkide aynısını söylüyordu ama pes etti artık :) inşallah senin eşinde seni anlar ve eşit davranışması geektiğini farkeder ki sonradan gönderdiği mesajla da anlamış gbi görünüyorgüzelmişşşşşş
annen istisna imiş canım....
yaaa kızlar bu arada canım akşam bişeye sıkıldı.malum bayram yaklaşıyo..hep bu bizim gelip gitmeler dert oluyo.biz cumartesi akşam memlekete gdiyoruz.o akşam kayınvalidemgilde kalacağız.bayramın ilk günü kurban kesilecek.o akşam eşim geri dönecek çünk pazartesi çalışacak.sonra salı akşamı işten akşam 7 de çıkacak yanımıza gelecekti.bende dedim ki 1 gün sizde kaldık o günde bizde kalalım olur mu diye. o zman ben çarşamba sabahtan geleyim diyo..sizde rahat edemiyorum.kalmasam olmaz mı diyo....o böyle yaptığı için çok üzülüyorum.eşim çok iyi hoş ama bizim eviin evladı gibi değilde yabancı gibi..canım buna sıkıldı.böyle olunca biryere gidesim gelmiyo..şimdi ne yapayım..
nazlım canım ne güzel ya benimki kendi kendine çalım atar kocişime bağırır çağırır kızım sana diyom gelinim sen anla hesabı.. elimden geldiğince yaparım ama ne yalan söyleyim hiç içtenlikle yapmadım ve eşimde bunun farkında.. sırf bu aile ayrımı ve rajat edememe problemleri yüzünden bu bayramı evimizde geçircez bi yere gitmiyoruzof benim annemde çok duygusalll ben eşimle ailesiyle ilgili olan hiç bişeyi anlatmam ona eşimede özellikle sölüorum ne olursa olsun aramızda annemin yanında belli etme diye oturur çocuk gibi ağlar ben kaynanamlara gidince hiç bişi yapmam tv izlerim soru sorarlarsa cvp veririm daha bi kez sofra kurmuşluğum misafir ağırlamışlıım yok onların evde haketmiolar çünkü :)
minikler sınıfı ile ilgili komik bişeyler yazmıştı çok gülmüştüm.bugün başıma gelen bi olayı anlatayaım.
sosyal bilgiler dersinden yazılı oldular bugün öğrencilerim.sorunun biri şöyleydi
-hoşgörü felsefesi ile ünlü kişi kimdir?
-ferdi tayfurne güldüm yaaaaa sınıfta..bütün gün öğretmenler odasının dilindeydik:)
Affferimm damadaİnsanın kendi hatasını bilip kabul etmesi kadar güzel bir erdem var mı? Bu arada ben buralardan ahkam kesiyorum ya, biz de tartıştık eşimle uzaktan uzağa. O daha Bodrum'da, yarın izne çıkıyor. Bebeğin yatağını netten sipariş etmiştim. Karyolasına büyük gelmiş. Ölçüp de sipariş vermiştim ama hatalı göndermişler herhalde. "Burada yatak mı yoktu" dan başladı, "her şeyi netten yapmak zorunda mısın" dan çıktı. Halbuki her şeyi anneleri almaya çalışıyor, ben onlara yük olmayalım diye acele acele netten sipariş etmiştim. Şimdi onu göndermek için ayrı çaba sarfedecekmiş,zamanı yokmuş, adamlar bakalım geri alacak mıymış. En sonunda patladım ama. Ya üç kuruşluk yatak şu anda benim moralimden daha mı önemli? Ben iş yerinde de, evde de hamileliğimle kimseyi bunaltmamaya, bunu öne sürüp kullanmamaya çalıştıkça bunlar benim hamile olduğumu unutup her şeyi söylüyorlar. İş yerinde son gün bile seminer verdim, derse girdim. Evde yemek yap, evi temizle, sesimi çıkarmadım. Bari moralimi yüksek tutmaya çalış. Şu anda aklımda kırk tane soru işareti. Bebeğim sağlıklı mı, sezaryen sonuçta bir ameliyat, iyi geçecek mi... Daha bir sürü şey. Adam bana yatak diyor ya. Offff bak çok kızmışım. Neyse Canım, sen de uzatma bence çok. Napalım, sevip almışız bir kere
Affferimm damadaİnsanın kendi hatasını bilip kabul etmesi kadar güzel bir erdem var mı? Bu arada ben buralardan ahkam kesiyorum ya, biz de tartıştık eşimle uzaktan uzağa. O daha Bodrum'da, yarın izne çıkıyor. Bebeğin yatağını netten sipariş etmiştim. Karyolasına büyük gelmiş. Ölçüp de sipariş vermiştim ama hatalı göndermişler herhalde. "Burada yatak mı yoktu" dan başladı, "her şeyi netten yapmak zorunda mısın" dan çıktı. Halbuki her şeyi anneleri almaya çalışıyor, ben onlara yük olmayalım diye acele acele netten sipariş etmiştim. Şimdi onu göndermek için ayrı çaba sarfedecekmiş,zamanı yokmuş, adamlar bakalım geri alacak mıymış. En sonunda patladım ama. Ya üç kuruşluk yatak şu anda benim moralimden daha mı önemli? Ben iş yerinde de, evde de hamileliğimle kimseyi bunaltmamaya, bunu öne sürüp kullanmamaya çalıştıkça bunlar benim hamile olduğumu unutup her şeyi söylüyorlar. İş yerinde son gün bile seminer verdim, derse girdim. Evde yemek yap, evi temizle, sesimi çıkarmadım. Bari moralimi yüksek tutmaya çalış. Şu anda aklımda kırk tane soru işareti. Bebeğim sağlıklı mı, sezaryen sonuçta bir ameliyat, iyi geçecek mi... Daha bir sürü şey. Adam bana yatak diyor ya. Offff bak çok kızmışım. Neyse Canım, sen de uzatma bence çok. Napalım, sevip almışız bir kere
ceza83 nerede öğretmensiniz.NE öğretmenisiniz merak ettim .Ben de öğretmenim de.Yani meslektaşız.
ceza83 nerede öğretmensiniz.NE öğretmenisiniz merak ettim .Ben de öğretmenim de.Yani meslektaşız.
ya bizim eşlerinde geri iadesi olsa:) ya da bilgisyar gibi istediğim özellikleri yüklesem beğenmediklerimi silsem hafızadan:) ne oluyo bu damatlara böyle? eminim eşinde boş yere kalbini kırdığını anlayacaktır...şu güzel günlerin tadını hep dırdır edip kadınlar bozarya(yani erkekler böyle düşünür) devir değişti galiba...eşin bence birazda heyecanlı yatağın büyük geldiğini görünce eli ayağına dolaşmıştır ,paniklemiştir birden..neyse tek sorun yatağın büyüklüğü olsun nasılsa doğunca kucağından indirmezsin..seni mutsuz eden düşüncelerden uzaklaş 12 kasım sabahına nasıl uyanacağına odaklan..
senemgy canım allah kurtarsın kolay ve sağlıklı doğum diliyorum cnm.. artık çok daha rahat olmaya bak cnm ya eşya felan hepsi bebş eve gelincede halledelir bi iki gecelik bebeğe yatacak yer mi yok evin en özel köşesi ayrılır hemen ona zaten hatta anniş ikinci planda kalır bebişini kıskanmaya bile başlayabilirsin (arkadaşım da öle olmuştu )
ya bizim eşlerinde geri iadesi olsa:) ya da bilgisyar gibi istediğim özellikleri yüklesem beğenmediklerimi silsem hafızadan:) ne oluyo bu damatlara böyle? eminim eşinde boş yere kalbini kırdığını anlayacaktır...şu güzel günlerin tadını hep dırdır edip kadınlar bozarya(yani erkekler böyle düşünür) devir değişti galiba...eşin bence birazda heyecanlı yatağın büyük geldiğini görünce eli ayağına dolaşmıştır ,paniklemiştir birden..neyse tek sorun yatağın büyüklüğü olsun nasılsa doğunca kucağından indirmezsin..seni mutsuz eden düşüncelerden uzaklaş 12 kasım sabahına nasıl uyanacağına odaklan..
Makaslar mı? Bırrrrrr:18: Ayrıntılara odaklanmak istemiyorum ama fena korkuyorum aslındaSegemy, Ceza'ya katılıyorum. Son anlar da insan daha da gergin oluyor. Planlı olunca. Normal doğumun en güzel yanı bu. Bize oğlumda pazartesi gelin su yolunu açarız demişti.3 gün önce gece sancım tuttu. Bekleyemeden... Ama sezaryen oldu ben kesilmekten korkarım. Makasları hazırlayın deyince attım kendimi o tuhaf masadan...
çok teşekkür ederim canım, darısı başına inşallah.canımmm gözünaydınnnçok çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli bir hamişlik ve mutlu bir kavuşma diliyorumm..
Doğru diyosun kuzum. Ben stres yapmamaya çalışıyorum da babamız fena halde agresif bu aralar. Şimdiden beni ikinci plana attı gibi
Makaslar mı? Bırrrrrr:18: Ayrıntılara odaklanmak istemiyorum ama fena korkuyorum aslındaEpidural olacak bir de. Allahtan doktorum lağman falan yapmıyor, aç gidiyorsun. O kadar teferruatla uğraşmak istemiyorum. Ya bir de 16 yaşında kuzenim bel fıtığından ameliyat oldu epiduralle. Beni teskin ediyo ; "Senem Abla korkma, hiç acımıyor. Sadece sıcaklık yayılıyor" diye Kazık kadar kadınım, el kadar çocuktan teselli alıyorum ya
kizlar evime geldim.. ara ara okudum ama cevap yazmak nasip olmadi.. kendi bilgisayarim olmayinca arkadasinkinden yazamadim fazla.
chnb ablacim hayirli yolculuklar dilerim.. insallah gorusmeler cok iyi gecer. bavul haizrlamayi biilirim ve hic sevmiuorum bende.. kolay gelsin ablacim.. gitmisken bir turla istanbulu.. ben cok ozledim
Candas, renkliatlas, hellom, minikler, kizlar sizler nasilsiniz? insallah hersey yolundadir..
simdi cikiyorum bavulu yerlestireyim bende sonrada biraz uyuuyacam. nerdeyse gunun 15 saati uyuyorum kizlar. birde aksamlari midem bulaniyor sadece . sabahlari hic bisi yok.. mide bulanmasida oyle cok yogun degil. ama onceki hamileligimde boyle olmamisti. bende seviniyorum midem bulaniyor azda olsa diye.. insallah bayramdan sonra hayirli haberleri veririz size... opuyorum herkesi IYI BAYRAMLARRRR
çok teşekkür ederim canım, darısı başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?