Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erkek olursa deniz diyo eşim..kız olursa çok isim var aklımızda ama en ağır basanı ece:)

Canım iyi bir Tanrı. Yunan Tanrıları gibi çapkın filan değil. Onlar da mesela Tanrılar evleniyor, çocukları oluyor, Çocuklarından korkup onları cehenneme yolluyorlar(kendilerini devirir diye)Sonra çocuklarını yutuyorlar filan. Kendi gibi Tanrı olan eşini birçok kez aldatıyor. Öğrencilere anlatırken, Aşkı Memnu entrikalarını geçti diyorum Bizim destanlardakiler İslam dinine daha uygun. Tek Tanrı var. Gerçi bizim destanlardan Uygur Türklerine ait Türeyiş destanında Tanrı kURT KILIĞINA GİRİP hükümdarın2 kızıyla evleniyor, oradan Türlkler çoğalıyor filan... Destan işte...

bilmem öyle bi konuda geçmedi...şıklı bir soru değildi boşluk doldurma idi.bazıları atatürk falan demiş neyse de bu çok saçma olmuş...

Peki cevap ne?

mevlana yazmalıydı....o kadar okuduk çalıştık...iyi ki ismail yk demedi

Hı... Felsefe filan deyince Mevlana gelmedi aklıma. Yabancı bir isim düşündüm tüh bana

canımmm gözünaydınnn çok çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli bir hamişlik ve mutlu bir kavuşma diliyorumm..

kızlar bu arada eşim ben okulda iken mesaj attı bencillik yaptığı için özür diledi....ama benim sinirirm hala geçmedi

Affferimm damada İnsanın kendi hatasını bilip kabul etmesi kadar güzel bir erdem var mı? Bu arada ben buralardan ahkam kesiyorum ya, biz de tartıştık eşimle uzaktan uzağa. O daha Bodrum'da, yarın izne çıkıyor. Bebeğin yatağını netten sipariş etmiştim. Karyolasına büyük gelmiş. Ölçüp de sipariş vermiştim ama hatalı göndermişler herhalde. "Burada yatak mı yoktu" dan başladı, "her şeyi netten yapmak zorunda mısın" dan çıktı. Halbuki her şeyi anneleri almaya çalışıyor, ben onlara yük olmayalım diye acele acele netten sipariş etmiştim. Şimdi onu göndermek için ayrı çaba sarfedecekmiş,zamanı yokmuş, adamlar bakalım geri alacak mıymış. En sonunda patladım ama. Ya üç kuruşluk yatak şu anda benim moralimden daha mı önemli? Ben iş yerinde de, evde de hamileliğimle kimseyi bunaltmamaya, bunu öne sürüp kullanmamaya çalıştıkça bunlar benim hamile olduğumu unutup her şeyi söylüyorlar. İş yerinde son gün bile seminer verdim, derse girdim. Evde yemek yap, evi temizle, sesimi çıkarmadım. Bari moralimi yüksek tutmaya çalış. Şu anda aklımda kırk tane soru işareti. Bebeğim sağlıklı mı, sezaryen sonuçta bir ameliyat, iyi geçecek mi... Daha bir sürü şey. Adam bana yatak diyor ya. Offff bak çok kızmışım. Neyse Canım, sen de uzatma bence çok. Napalım, sevip almışız bir kere

yok öle bi koca canım en fazla ideal kocaya ulaşabiliyoruz :)

canım benimkide aynısını söylüyordu ama pes etti artık :) inşallah senin eşinde seni anlar ve eşit davranışması geektiğini farkeder ki sonradan gönderdiği mesajla da anlamış gbi görünüyor
nazlım canım ne güzel ya benimki kendi kendine çalım atar kocişime bağırır çağırır kızım sana diyom gelinim sen anla hesabı.. elimden geldiğince yaparım ama ne yalan söyleyim hiç içtenlikle yapmadım ve eşimde bunun farkında.. sırf bu aile ayrımı ve rajat edememe problemleri yüzünden bu bayramı evimizde geçircez bi yere gitmiyoruz

hehehe süpermiş çocuk çok güzel bi çıkarım yapmış ferdi arabeskçi ama aynı zamanda hoşgörülü sevgiyi vurgulayan bi yanı var isyankar değil :) tebrik ediyorum bu öğrencini
yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar diliyorum benim bugün direksiyon eğitimim bitti çok şükür bayramdan sonra sınav tarihimiz belli olacak.. nete giremeyecekler varsa onlarında bayramını en içten dileklerimle kutluyorum öpüyorum hepinizi..

senemgy canım allah kurtarsın kolay ve sağlıklı doğum diliyorum cnm.. artık çok daha rahat olmaya bak cnm ya eşya felan hepsi bebş eve gelincede halledelir bi iki gecelik bebeğe yatacak yer mi yok evin en özel köşesi ayrılır hemen ona zaten hatta anniş ikinci planda kalır bebişini kıskanmaya bile başlayabilirsin (arkadaşım da öle olmuştu )

ceza83 nerede öğretmensiniz.NE öğretmenisiniz merak ettim .Ben de öğretmenim de.Yani meslektaşız.

ya bizim eşlerinde geri iadesi olsa:) ya da bilgisyar gibi istediğim özellikleri yüklesem beğenmediklerimi silsem hafızadan:) ne oluyo bu damatlara böyle? eminim eşinde boş yere kalbini kırdığını anlayacaktır...şu güzel günlerin tadını hep dırdır edip kadınlar bozarya(yani erkekler böyle düşünür) devir değişti galiba...eşin bence birazda heyecanlı yatağın büyük geldiğini görünce eli ayağına dolaşmıştır ,paniklemiştir birden..neyse tek sorun yatağın büyüklüğü olsun nasılsa doğunca kucağından indirmezsin..seni mutsuz eden düşüncelerden uzaklaş 12 kasım sabahına nasıl uyanacağına odaklan..

ceza83 nerede öğretmensiniz.NE öğretmenisiniz merak ettim .Ben de öğretmenim de.Yani meslektaşız.

memnun oldum hocam..buradaki birçok arkadaşımız öğretmen....ben aydının köyündeyim..sınıf öğretmeniyim.ya siz?

Ben de, ben de... Ben edebiyat öğretmeniyim. Edb yazmışsınız, yoksa branşınız edebiyat mı? Yoksa isminiz Edibe mi? Onu mu kısalttınız? Çocuklar kaç yaşındalar?

Ceza ne iyi olurmuş format atsak onlara:))

Segemy, Ceza'ya katılıyorum. Son anlar da insan daha da gergin oluyor. Planlı olunca. Normal doğumun en güzel yanı bu. Bize oğlumda pazartesi gelin su yolunu açarız demişti.3 gün önce gece sancım tuttu. Bekleyemeden... Ama sezaryen oldu ben kesilmekten korkarım. Makasları hazırlayın deyince attım kendimi o tuhaf masadan...

Doğru diyosun kuzum. Ben stres yapmamaya çalışıyorum da babamız fena halde agresif bu aralar. Şimdiden beni ikinci plana attı gibi

Bilgisayar olayını tuttum yalnız, fena olmazdı Anladı zaten eşşek kocam da, ben de hiç nazlanamam, kin tutamam. Hemen indirdim yelkenleri suya Benim çok umurumda değil de oda,yatak falan, beni düşünmediğini düşünüp üzülüyorum. Amaaaaan pek duygusal günler. Kendimi tanıyamıyorum valla.

Makaslar mı? Bırrrrrr:18: Ayrıntılara odaklanmak istemiyorum ama fena korkuyorum aslında Epidural olacak bir de. Allahtan doktorum lağman falan yapmıyor, aç gidiyorsun. O kadar teferruatla uğraşmak istemiyorum. Ya bir de 16 yaşında kuzenim bel fıtığından ameliyat oldu epiduralle. Beni teskin ediyo ; "Senem Abla korkma, hiç acımıyor. Sadece sıcaklık yayılıyor" diye Kazık kadar kadınım, el kadar çocuktan teselli alıyorum ya

kizlar evime geldim.. ara ara okudum ama cevap yazmak nasip olmadi.. kendi bilgisayarim olmayinca arkadasinkinden yazamadim fazla.

Lonelinessten bomba haber gelmis masallah Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim..bebisin bekletmedi seni fazla nazar degmesin..

senemcim super bir tarih 11.11.2011. nehirimiz geliyor insallah icini ferah tut canim saglicakla alacaksin bebegini kucagina..bugunde burdaki bir arkadas dogum yapti.. haberlerini eksik etme bizden

gunlukcum yazmissin bana.. iyiyim canim sen nasilsin? benimde bugun dr randevum vardi. Sabah arayip iptal ettiler. doktorum hastalanmis.. bayramdan sonraya kaldi.. kayinpederin nasil oldu? gerci yazmissin ama insallah tez zamanda ayaga kakalr canim.. enistenin yurtdisi olayi varmis.. nereye gidiyor? yada belli mi nereye gidecegi? insallah hayirlisi olsun canim..bende arkadasimda biraz yorulmusum galiba. geldigimden beri yatiyorum.. esim kizip duruyor. yatip dinlenegin zaman kalkip nerelere gidiyosun diye.. adamda hakli ama arkadasta cook israr etti.. insallah bisi olmaz .. korkularim hat safhada yanii..

cezacim aile konusunda bir fikir veremicem canim.. cunku biz boyle yakin olmadigimiz icin(yani turkiye icinde) hic boyle bir durumla karsilasmadim.. ama esin ozur dilemis ne guzel hatasini anlamis.insallah en guzel sekilde bayraminiz gecer..

nazlicim testleri almissin ggule gule kullan canim insalalh ana ugur getirsin.. bende kullandim 2. ayda hamile kaldim .. bu ay beklediginiz son ay olur insallah. nazlicim bide sey soracam. diger topikte bebeklerini kaybedenler varmis. kimler onlar? bende takip ediyordum 1-2 hafta oncesine kadarda merak ettim canim

chnb ablacim hayirli yolculuklar dilerim.. insallah gorusmeler cok iyi gecer. bavul haizrlamayi biilirim ve hic sevmiuorum bende.. kolay gelsin ablacim.. gitmisken bir turla istanbulu.. ben cok ozledim
Candas, renkliatlas, hellom, minikler, kizlar sizler nasilsiniz? insallah hersey yolundadir..
simdi cikiyorum bavulu yerlestireyim bende sonrada biraz uyuuyacam. nerdeyse gunun 15 saati uyuyorum kizlar. birde aksamlari midem bulaniyor sadece . sabahlari hic bisi yok.. mide bulanmasida oyle cok yogun degil. ama onceki hamileligimde boyle olmamisti. bende seviniyorum midem bulaniyor azda olsa diye.. insallah bayramdan sonra hayirli haberleri veririz size... opuyorum herkesi IYI BAYRAMLARRRR

Canım ben normal doğum masasından inmiştim makaslar deyince. Sonra genel anesteziyle sezaryen oldum canım. O yüzden hatırlamıyorum hiçbir şey...

Ne güzel miden bulanıyormuş. Bu iyiye işaret. Bayramdan sonra da pıt pıtları duyarsın inşallah...

çok teşekkür ederim canım, darısı başına inşallah.

Dr ye gidecektin.Gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…