- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #9.041
amin canım cümlemizin.kizlar evime geldim.. ara ara okudum ama cevap yazmak nasip olmadi.. kendi bilgisayarim olmayinca arkadasinkinden yazamadim fazla.
Lonelinessten bomba haber gelmismasallah Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim..bebisin bekletmedi seni fazla nazar degmesin..
senemcim super bir tarih 11.11.2011. nehirimiz geliyorinsallah icini ferah tut canim saglicakla alacaksin bebegini kucagina..bugunde burdaki bir arkadas dogum yapti.. haberlerini eksik etme bizden
gunlukcum yazmissin bana.. iyiyim canim sen nasilsin? benimde bugun dr randevum vardi. Sabah arayip iptal ettiler. doktorum hastalanmis.. bayramdan sonraya kaldi.. kayinpederin nasil oldu? gerci yazmissin ama insallah tez zamanda ayaga kakalr canim.. enistenin yurtdisi olayi varmis.. nereye gidiyor? yada belli mi nereye gidecegi? insallah hayirlisi olsun canim..bende arkadasimda biraz yorulmusum galiba. geldigimden beri yatiyorum.. esim kizip duruyor. yatip dinlenegin zaman kalkip nerelere gidiyosun diye.. adamda hakli ama arkadasta cook israr etti.. insallah bisi olmaz .. korkularim hat safhada yanii..
cezacim aile konusunda bir fikir veremicem canim.. cunku biz boyle yakin olmadigimiz icin(yani turkiye icinde) hic boyle bir durumla karsilasmadim.. ama esin ozur dilemis ne guzel hatasini anlamis.insallah en guzel sekilde bayraminiz gecer..
nazlicim testleri almissin ggule gule kullan canim insalalh ana ugur getirsin.. bende kullandim 2. ayda hamile kaldim .. bu ay beklediginiz son ay olur insallah. nazlicim bide sey soracam. diger topikte bebeklerini kaybedenler varmis. kimler onlar? bende takip ediyordum 1-2 hafta oncesine kadarda merak ettim canim
chnb ablacim hayirli yolculuklar dilerim.. insallah gorusmeler cok iyi gecer. bavul haizrlamayi biilirim ve hic sevmiuorum bende.. kolay gelsin ablacim.. gitmisken bir turla istanbulu.. ben cok ozledim
Candas, renkliatlas, hellom, minikler, kizlar sizler nasilsiniz? insallah hersey yolundadir..
simdi cikiyorum bavulu yerlestireyim bende sonrada biraz uyuuyacam. nerdeyse gunun 15 saati uyuyorum kizlar. birde aksamlari midem bulaniyor sadece . sabahlari hic bisi yok.. mide bulanmasida oyle cok yogun degil. ama onceki hamileligimde boyle olmamisti. bende seviniyorum midem bulaniyor azda olsa diye.. insallah bayramdan sonra hayirli haberleri veririz size... opuyorum herkesi IYI BAYRAMLARRRR
bi ohhh çek artık canım..rahatla ve içini ferah tut.sevindim senin adına 15 gün sonra pıtpıtları duymak dileğiyle:) minnoşunla beraber iyi bayramlaramin canım cümlemizin.
edirneye gittim evet. yeni geldik. doktor epey rahatlattı beni. hamileyim sanıırm ama daha önceden bi kaybım olduğu için erken geldim dedim, detaylı anlattım herşeyi.ilgiyle dinledi ve not aldı, testlerime baktı. ilk kaybının nedeni kan pıhtılaşması değil dedi. değerlerinde bi sorun görmüyorum dedi. kan değerinde adet tarihine göre normal dedi. tekrarlamaya gerek duymuyorum dedi. haliyle beni çok stresli gördü. önce rahat olacaksın, endişe etmeyeceksin,tevekkül edeceksin, bol bol dua edeceksin dedi.iyi bir doktor ama sert bi doktor olarak duymuştum ama çok iyi davrandı.aspirin ve folbiol kullanman yeterli dedi. alttan muayene ettirmemeyi düşünüyordum zaten isabetli oldu hiç muayene etmedi. şu an gözükmez dedi. rahatladım açıkçası.15 gün dua et ve bekle dedi. 15 gün sonra gel dedi.kanaman olursa hemen gel dedi. inşallah olmaz.
bu sabah tets yaptım yine aynı koyulukta çıktı, belli ama koy değil. açık pembe. bakalım yarın tekrar yapçam. her ne kadar rahatlamış olsam da stresliyim.
ilk defa bi bayram evde kalacağız. bi yere gitmiyourzz. planları iptal ettik.
amin canım cümlemizin.
edirneye gittim evet. yeni geldik. doktor epey rahatlattı beni. hamileyim sanıırm ama daha önceden bi kaybım olduğu için erken geldim dedim, detaylı anlattım herşeyi.ilgiyle dinledi ve not aldı, testlerime baktı. ilk kaybının nedeni kan pıhtılaşması değil dedi. değerlerinde bi sorun görmüyorum dedi. kan değerinde adet tarihine göre normal dedi. tekrarlamaya gerek duymuyorum dedi. haliyle beni çok stresli gördü. önce rahat olacaksın, endişe etmeyeceksin,tevekkül edeceksin, bol bol dua edeceksin dedi.iyi bir doktor ama sert bi doktor olarak duymuştum ama çok iyi davrandı.aspirin ve folbiol kullanman yeterli dedi. alttan muayene ettirmemeyi düşünüyordum zaten isabetli oldu hiç muayene etmedi. şu an gözükmez dedi. rahatladım açıkçası.15 gün dua et ve bekle dedi. 15 gün sonra gel dedi.kanaman olursa hemen gel dedi. inşallah olmaz.
bu sabah tets yaptım yine aynı koyulukta çıktı, belli ama koy değil. açık pembe. bakalım yarın tekrar yapçam. her ne kadar rahatlamış olsam da stresliyim.
ilk defa bi bayram evde kalacağız. bi yere gitmiyourzz. planları iptal ettik.
masallah canim rahatlamana sevindim .. ama stresli oluyoruz elden bisi gelmiyor bende ayni durumdayim . insallah 15 gun sonra guzel haberleri verirsin bize.. dikkat et kendine. kizlarin verdigi tavsiyeler vardi okumussundur..Rabbimin izniyle alicaz kucagimiza bebislerimizi simdiden IYI BAYRAMLAR CANIM..
chnb ablacim cok sagol insallah iyiye isarettir.. hazirladin mi bavullari ? yardim lazimsa geleyim tecrubeliyimdir
Canım henüz hazırlamadım kışlıkları çıkardım baza altından. Muayene eder diye temizlik yaptım ama hassas bölgeye henüz yapamadım yarın 4. günüm olacak zaten azaldı yarına leke gibi olur sabahtan yaparım.Gel canım gel, beraber hazırlarız. Şimdi hazırlasam da gidene kadar 10 kere değiştiririm o yüzden sallıyorum biraz. Dr ye soracaklarımı aklıma geldikçe not ediyorum...
Ben de özlemişim İstanbul'u canım...
Loneliness, sevindim canım. Dr ye ısındıysan iyi. Devam edersin ona. İyi olacak inşallah...
bende dün doktora gidecektim ya yapmıştım temizliğimi...tühhhhh boşa gitti yaaaaaaaa
bende dün doktora gidecektim ya yapmıştım temizliğimi...tühhhhh boşa gitti yaaaaaaaa
Canım henüz hazırlamadım kışlıkları çıkardım baza altından. Muayene eder diye temizlik yaptım ama hassas bölgeye henüz yapamadım yarın 4. günüm olacak zaten azaldı yarına leke gibi olur sabahtan yaparım.Gel canım gel, beraber hazırlarız. Şimdi hazırlasam da gidene kadar 10 kere değiştiririm o yüzden sallıyorum biraz. Dr ye soracaklarımı aklıma geldikçe not ediyorum...
Loneliness, sevindim canım. Dr ye ısındıysan iyi. Devam edersin ona. İyi olacak inşallah...
benim kisliklarda bavulda dusun halimi? ben sanki hep bavul hazirlar gibi hissederim kendimi..benim hep unuttugum seylerde terlik ve sac fircasi.. sonra kendime kizarim unuttum diye..koymazsan aklinda bulunsun :)) bende bugun gidecektim dr ama doktorum hasta olmus iptal ettiler.. onceden haber verdiler Allahtan . Yoksa yol yorgunlugu ile bende ugrasacaktim . Not et tabi ablacim.. unutmazsin boylece insallah..
Canım iyi bayramlar...günlük cnaım kayınpederin için acil şifalar tekrar, Eniştem içinde hayırlısı olsun. Sen nasılsın bebişim nasıl, prenses nasıl?
lonileness hobaaa hayırlısı olsun, çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah, yükselir annesi sen de bayram sonrası dr yolu tutunlardan bizde dr yolu gözleyenlerden olduk :))) tekrar çok seivnim kuzu.
nazlım, renkliatlas,candaş,ceza,senem, minikler, citaknuray kıslar selamlar.
topik yavaş yavaş toparlanıyor, kasımda aşk başkadırrr diyorum.
cezacımerkekler böyle genelde, belki takip edebildin biz her bayram ya aydına ya kuşadasına taşınıyoruz eşimin ailesinin yanına, eşimin ailesi rahat tip değiller saygıyı hareketle yada bir anda boş bulunarak söylediğin bir sözle ölçüyorlar, bizim ailede bir o kadar rahattır aklın durur. Hal böyle olunca ben eşimin ailesinin yanına gidince yada dönünce o kadar yorgun geliyorum ki zaten hep bir vukuat oluyor.Strateji oyunu oynar gibiyim hep bir sonraki hamleyi bir sonraki sözü düşünüyorum
. Her bayram eşimin ailesiyle full geçiriyorum günleri ve eşim geçen hafta yok 1günü napıcakmışız yok hep annanemlerde mi olacakmış yok nasıl yatacakmış o yok dinlenmesi gerekiyormuş bende bekliyordum böyle bir durumu. sen bilirsin bana gölge etme keyfimi bozma dedim :)))))programıma dahil etmedim :) hatta geçen gün İzmire uygun uçak buldum sen ailenin yanına gitsene falan dedim. O kadar tedirgin oldu ki anlatamam sana. ulan dedi bana bu kadar rahatlık veriyorsa benden de bu rahatlığı isteyecek bende yapamıcam ailem uygun değil en iyisi ben sesimi çıkarmayayım diyerekten 1.gününü bizle geçirmeye 2. günü de akraba ziyaretleri yapmaya gönüllü olarak ortaya atıldı. Ama suratını şimdiden biliyorum oflıcak puflıcak uykum geldi evde gürültü var uyuyamıyorum moduna girecek veeeee en sonunda eve gelecek. :)))) Benimki kısasa kısastan anlar ve inadımı malesef bilir. Elinde sonunda orta yol bulunacak.
kızlar herkesin bayramı kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı bayramlar olsun mevlam eksiltmesin arttırsın :))) ben yarın sabah itibariyle annaneme geçeceğim gibi 1.günü akşam girebilirsem gireceğim. Hepinizi çok seivyorum.
evet canım çok ısındım doktora. çok rahatlattı beni. yalnız ilk gebeliğimi 21. ayda elde ettiğimi ve zor elde ettiğimi söyledim. yaşımı yazan kağıdı göstererek(27)bu yaşta 21 ay çok normal dedi. hiç uzun bi zaman değil dedi. yaşın daha kaç ki dedi. sanırım daha kötü vakalar görmüş.Canım henüz hazırlamadım kışlıkları çıkardım baza altından. Muayene eder diye temizlik yaptım ama hassas bölgeye henüz yapamadım yarın 4. günüm olacak zaten azaldı yarına leke gibi olur sabahtan yaparım.Gel canım gel, beraber hazırlarız. Şimdi hazırlasam da gidene kadar 10 kere değiştiririm o yüzden sallıyorum biraz. Dr ye soracaklarımı aklıma geldikçe not ediyorum...
15 gün de ancak kese belli olur sanırım emin değilim. sana da iyi bayramlar canım.bi ohhh çek artık canım..rahatla ve içini ferah tut.sevindim senin adına 15 gün sonra pıtpıtları duymak dileğiyle:) minnoşunla beraber iyi bayramlar
masallah canim rahatlamana sevindim .. ama stresli oluyoruz elden bisi gelmiyor bende ayni durumdayim . insallah 15 gun sonra guzel haberleri verirsin bize.. dikkat et kendine. kizlarin verdigi tavsiyeler vardi okumussundur..Rabbimin izniyle alicaz kucagimiza bebislerimizi simdiden IYI BAYRAMLAR CANIM..
chnb ablacim cok sagol insallah iyiye isarettir.. hazirladin mi bavullari ? yardim lazimsa geleyim tecrubeliyimdir
canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. ilk aylar gerçekten zor.içn yanıyordur eminim. ama zaman en iyi ilaç. canım benim de kanamam uzun sürdü ama hafifti, lekelenme şekliindeydi. 10-15 gün içind edoktor kontrole çağırmadı mı?istersen doktorunu ara bi sor.kızlar ben pazartesi günü kürtaj oldum 8 haftalıkken bebeğim hiç gelişmemiş ve kalp atışı yok tu o yüzden oldunşimdi çok kanamam var 4 gün olduğu halde bu normal mı bide bir daha hamile kalmak zor mu oluyor
kızlar ben pazartesi günü kürtaj oldum 8 haftalıkken bebeğim hiç gelişmemiş ve kalp atışı yok tu o yüzden oldunşimdi çok kanamam var 4 gün olduğu halde bu normal mı bide bir daha hamile kalmak zor mu oluyor
kizlar gunaydin dun perisan olduk yaaa....hötorget e gittikcocuklari sinemaya koyduk ama 4 yasinda kiz bide bebek var onlar kaldi tabi 4 yasindaki selma bize kök sökturdu kardesni kiskaniyor..sonrasinda sinemadaki 5 afacanda cikti biyere oturduk biseyler icmek yemek icin , heryerden yiyecek alamadigimiz icin bir turk hamburgercisinden alip yemistik, sonraki yerede oturup cay icmek icin gittik tabi cocuklar hamburgerleri bitirmemis isvecli biri bizi sikayet etmis disardan yiyecek getiriyolar diye, sahibi geldi kovdu bagirdi bende caylari almaya gitmistim almis bulunduk mecbur ictik.sikayet etden kokana da hihh sikayet ettim der gibi nasil bakiyor uyuzz..baya sinir bozucu gecti..hallowen oldugu icin heryer tika basa gezilmiyor bile! pazar kurulmus hepsi turk tabi alisvers yaptim pazardan,blueberry aldim taze taze cok guzel valla..
yani dun cocuksuz olmanin keyfini cikardim aslinda ama eve gelirken selma uyudu abisi yusuf sema ablalara gidelim dedi, bana geldilerbebekte var evde yemek yok tost felan yaptim cocukcegizlere ne kadar zormus ya kizlar 3 cocuk..ruyamda ucuzlerim olacakmis gördum bilinc altima yerlesti
evet canım çok ısındım doktora. çok rahatlattı beni. yalnız ilk gebeliğimi 21. ayda elde ettiğimi ve zor elde ettiğimi söyledim. yaşımı yazan kağıdı göstererek(27)bu yaşta 21 ay çok normal dedi. hiç uzun bi zaman değil dedi. yaşın daha kaç ki dedi. sanırım daha kötü vakalar görmüş.
yalnız edirnme bir güzel olmuş. en son geçen şubat tatilinde gitmiştim. süper bi alışverişmerkezi yapmışlar. hem de mağazaların arası açık hava ve de çok büyük. yani çarşı havası gibi olmuş.
15 gün de ancak kese belli olur sanırım emin değilim. sana da iyi bayramlar canım.
nuraycım sen gebeliğini öğrenince hiç muayene olamadın galiba yanlış mı hatırlıyorum?
ne gibi tavsiyeler canım. ben kaçırmışım galiba.
inşallah canım. yalnız sendeki iyi cesaret. ben türkiye içinde bile kıpırdamıycam biş yere korkumdan. sen uçağa bineceksin
,istersen bir doktorunla konuş canım. havaalanı var mı bir de türkiyede yaşadığın yerde. bir de orda yolculuk yaparsan yorucu olmasın canım.
kitty ve sinua, teşekür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.
ben ilk hamişliğimi yaz tatilinde memlekete gidince öğrendim burdan tokata geçtik artı düğün vardı halaylar çiftetelliler aman allahım hiç oynamamış gibi oynadım bir de topuklularla neyse düğün bitti ben test yaptım bir de ne göreyim hamileyimm doktor bana yolculuğu yasakladı ama memlekette kimseye laf anlatamıuosun baştada kaynanayabişey olmaz hadi köye gidelim bişey olmaz şuraya gidelim deyişleri geldikçe aklıma hala çıldırıyorum baktık rahat edemeyecez bide tekrar evimize yolculuk yaptık ki tam 12 saat sürüyor arası.. burdaki doktor etkisi olmamıştır ilk üç ay sizin yaptıklarınızdan etkilenmez dediysede hala içimde yara.. bu ay biliyosun niyetlendik yine eşim diyo izmire gidelimmi yeğenim var 1 buçuk yaşında ve sıpayı çok özledim buna rağmen diyorum ya orda öğrenirsem yavrucumu tehlikeye atmış olurum ve biz de sizin gibi tatilleri iptal ettik bizler bi acı yaşamış topiğimizin dediği gibi seçilmiş melek anneleri olarak daha dikkatliyiz hep bir korku var içimizde inşallah bişey olmayacak sınavımızı verdik biz diye düşünüyorum ama yinede temkinli olmakta yarar var en güzel kararı vermişsiniz..
Canım dr yiiyi bulmana sevindim. Edirnede nereye yapılmış mağazalar. Kipayı biliyorum da. Çarşıya mı? Canım evde olman iyi olmuş. Riske girmemek lazım. Evet bebeklerimiz dursaydı ben de Hatayda olacaktım.Demek nasip değilmiş. Ama gözlerim doldu... Diğer oğluma da ziyarete gidemeyeceğim. Her bayram gitmiştim oysa...
.
Canım eğlence mi işkence mi belli olmamış sizin gezi. Neyseki evdedinlenmişsinizdir. Şu çocuklara tahammül edemeyenlere kızıyorum. Buraya da Prime Mall açıldı. Oğlan sinemadayken alışveriş yaptık. Sonra oğlanı alıp arkadaşı da bize emanetti. Alışverişe devam. Bizimkiler mağazada yakalmaç oynadılar:)) Ama kimse bir şey demedi...
Canım inşallah miniğin seninledir. Ben de yolculuklardan hep korkuyorum artık. Edirneden İstanbula gitmiştim oğlumda. 29. haftada 4 cm açılma oldu hastanelerde yatmıştım. 25 haftalık doğanda Nevşehir'e gittim. Hataydan gittim geldiğim hafta erken doğum yapmıştım. Bana yaramıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?