Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım aynen benim de senin gibi oldu 8 haftalık gelişmedi ve kürtaj oldum. Benim bir hafta leke geldi. Sorun yaşamadım. Bir hafta sonra da kontrole gitmiştim. Bir sorun olmamıştı. 26 gün sonra(kürtajdan sonra) adet oldum...Bence doktora gitmelisin... Kürtaj sonrası parça kalmış mı baktır bence. Çünkü çok kanama olmamalı bence...

chnb ablacım Napıyorsun hiç görüşemiyoruz seni görünce hep aklıma kürtaj günlerimiz geliyor :2: Başlamıssın herhalde bebiş çalısmalarına hayırlısı olsun umarım küçük meleğin seni çok bekletmez biliyormusun ben halaa bekliyorum doktorlar izin vermiyor 7.ayın içindeyim ama daha beklemem gereken 5 ayım daha war ((

Son düzenleme:

Canım sen, ben, Loneliness aralık annelerindeydik. Evet görüşemedik. Yok canım başlamadık. Benim eşimde genetik sorun çıktı. Haftaya İstanbul'da Memorial'e randevu aldım Tüp Bebek Merkezine, ayrıca riskli gebelik uzmanı Doç Dr. Arda Lembet'e. Bakalım ne diyecekler. Biz de en erken sömestır tatili ( o düşük ihtimal) ya da yaz tatilinde düşünüyoruz. Canım çok şükür senin değerin düştü. Çok şükür erken farkettin. İnşallah güzel haberlerini alacağız tatlım...

Kızlar bir saat sonra evden ayrılıyorum. 23.00 gibi İstanbul'da oluruz bu gece. Herkesin bayramını kutluyorum...

Kızlar bir saat sonra evden ayrılıyorum. 23.00 gibi İstanbul'da oluruz bu gece. Herkesin bayramını kutluyorum...

iyi yolculuklar ,iyi bayramlar abla..bende 1 saat sonra çıkacağım evden...çarşamba gece dönerim inşallah..

İYİ BAYRAMLAR HERKESEEEEEEEEEEEEE

iyi yolculuklar ,iyi bayramlar abla..bende 1 saat sonra çıkacağım evden...çarşamba gece dönerim inşallah..

Sana da canım... Hayırlısıyla gidip gelelim inşallah... Öpüyorum hepinizi...

hayırlı yolcuklar arkadaşlar.
herkese de iyi bayramlar.

selam kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun rabbim seneye bebbişlerimiz kucagımızdayken bayramlara çıkmayı nasip eylesin.
kimin ne gönlünde varsa nasip eylesin insaallahh.

slm kızlar
annemlerden yazıorum dün aniden çıktım yazamadım size kusura bakmayın:)
şimdiden herkese iyi bayramlar hepinizi tekkk tekk öpüorum beni özleyinnn

nuraycım bebeğini kaybeden arkadaşları sormuşsun beydağlı ve dumandısen burdasın sanırım öptüm canımm

seni ozlemezmiyim nazlicim mutlu bayramlar canim . evet ben buralardayim yutrdisinda bayram biraz buruk geciyor..anlamiyorum hicbisi.. esimle gezicez ne yapalim..o arkadaslari gordum gercekten cok uzuldum Allah yardimcilari olsun.. ben 2. ci bi kez bile yasamayi goze alamiyorum Allahim tasiyamayacagimiz yukler vermesin..

cezacim , chnb ablacim hayirli yolculuklar sizlere benim icinde gezin.. mutlu mutlu donun insallah hayirli haberler bekliyoruz opuyorummmm

Günaydın kızlar. Herkese iyi bayramlar... Başımıza neler geldi sormayın. Dün akşam havaalanına gittik. Tenha... Şaşırdık. Epey bekledik. Bizim uçağın yetkili kişileri de yok. Bekle, bekle:)) Kimse gelmeyince eşim sormuş. Meğerse bizim uçak bu akşammış, eşim tarihleri şaşırmış:)) Yani yolculuk bu akşama kaldı. Eşim Karadenizli ya, diyor ki Laz fıkraları demek böyle oluşuyormuş:))

Kıyamam ya! Olsun, gezmiş olmuşsunuz. Eşinin olayı kıvırması da dahiyane doğrusu O zaman bu akşam için iyi yolculuklar

benim bi huyum var yazıyı okurken sonuna da tahminler üretirim ama tutturamadım rötar felan yazacaksın sandım sonuna gelince :) gülümsedim.. eşinin cvbı da harika gerçekten :):) bu gün için iyi yolculuklar :)
erkenden kalktım ama hiç bayram tadı yok bu ikinci bayramımız böyle buruk geçen.. inşallah seneye herkes mutlu dilekleri gerçekleşmiş şekilde bayram geçirir...

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum

gunaydin kizlarr herkese hayirli bayramlar, gecmisi okumadim bacilar direk yaziyorum..esimin bayram namazindan gelmesini bekliyorum...pogaca yaptim misler gibi , bir arkadasa kahvaltiya gidiyoruz..sonrada baska bi arkadasa gecicez, aksam burdaki turklerle bayramlasma var bayramlasip gelicez..burda bayramlar yetim... kiymetini bilin.

Segemy 4 saat gezmiş olduk canım:)) Eve geldik uyuduk. Sabah da temizlik yapmamıştım evi süpürüp sildim:)) Şimdi de oğlanın bir sürü ödevi var onları yaptırıyoruz...

olsun canım herşeyde hayır vardır. çocuğun ödevleri bitmiş olur ne güzel.
canım ya ben endişeliyim. testim koyulaştı tekrarladığımda.çok şükür lekelenmem yok. yalnız pıhtılaşma topiğinde benim durumumda olanlara farklı uygulamalar verilmiş. mesela biri yazmış, iki prof iğne kullan dedi, bir kullanma dedi. şimdi hamile değilim, kalırsam ne yapıcam bilmiyorum demiş.
biri yine hamile, aynı benim genim, heterzigot, 3 kaybı varmış. o nedenle kullanıyormuş.
benim bir doktora daha gitmem lazım. içim içimi yiyor. ya iğne kullanmadım diye bişey olursa diye çok korkuyorum.
haftaya cuma-cumartesi ben de mi atlasam istanbula gelsem. eşim nasıl olsa cumaları gidiyor. senin şu arda lembet her konuda uzman mı acaba?
ya da bu konuda uzman başka bi doktor biliyo musun istanbulda?kafam çok karışık.
sonra seni düşünüyorum, iğne kullanama rağmen kaybettin. acaba kadercimi olmalıyım, yoksa bir doktora daha görünmeli miyim?
galiba bir tane kaybı olana iğne vermiyolarlar. ama oturup iki olmasını beklemek istemiyorum. Allah korusun.
bu mübarek günde Allah tüm bebek istyenelerin dualrını boş çevirmesin inşallah ve hamile olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin.
herkese iyi bayramlar.

ceza83 ben muğla nın ilçesinde öğretmenim.sınıf öğretmeniyim.17. yılımı çalışıyorum.Bebeğimi kaybetmenin acısını ,Bu acıyı tadanlarla paylaşarak unutmaya çalışıyorum.Benden çok daha kötü durumda olanları okuyunca kendimi biraz daha şanslı görüyorum.Tabiki buna şans denirse.Ben bu bebeği gerçekten çok istiyordum.Neyse tekrar hüzünleniyorum galiba.Herkese iyi bayramlar.

chnb arkaşım ben sınıf öğretmeniyim.edb ismimin kısaltılmışı. 12 ve 6 yaşında iki kızım,10 yaşında bir oğlum var.Kaybettiğim bebek benim 4.bebeğimdi.Öğretmen olupta 4. hatta ve hatta 3.bebeği düşünen çok azdır herhalde.Ama benim 4. bebeğim yoldaydı.İsteyerek ve planlı olmuştu ,kazara filan değil.Kısmet değilmiş,olmadı.Çok üzüldük çok yıkıldık ama elden gelen yok maalesef.Allah ım daha büyük acılar vermesin. Herkese iyi bayramlar.

nasılsın canım?nasıl geçiyor gurbette bayram?
bizim de kapımızı bir çocuk bile çalmadı. biz de kimseye gitmedik. ilk günü herkesin 1. derecde akrabası gelir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…