kızlar ben pazartesi günü kürtaj oldum 8 haftalıkken bebeğim hiç gelişmemiş ve kalp atışı yok tu o yüzden oldunşimdi çok kanamam var 4 gün olduğu halde bu normal mı bide bir daha hamile kalmak zor mu oluyor
chnb ablacımNapıyorsun hiç görüşemiyoruz seni görünce hep aklıma kürtaj günlerimiz geliyor :2: Başlamıssın herhalde bebiş çalısmalarına hayırlısı olsun umarım küçük meleğin seni çok bekletmez biliyormusun ben halaa bekliyorum doktorlar izin vermiyor 7.ayın içindeyim ama daha beklemem gereken 5 ayım daha war ((
Kızlar bir saat sonra evden ayrılıyorum. 23.00 gibi İstanbul'da oluruz bu gece. Herkesin bayramını kutluyorum...
iyi yolculuklar ,iyi bayramlar abla..bende 1 saat sonra çıkacağım evden...çarşamba gece dönerim inşallah..
İYİ BAYRAMLAR HERKESEEEEEEEEEEEEE
Kızlar bir saat sonra evden ayrılıyorum. 23.00 gibi İstanbul'da oluruz bu gece. Herkesin bayramını kutluyorum...
hayırlı yolcuklar arkadaşlar.iyi yolculuklar ,iyi bayramlar abla..bende 1 saat sonra çıkacağım evden...çarşamba gece dönerim inşallah..
İYİ BAYRAMLAR HERKESEEEEEEEEEEEEE
slm kızlar
annemlerden yazıorum dün aniden çıktım yazamadım size kusura bakmayın:)
şimdiden herkese iyi bayramlar hepinizi tekkk tekk öpüorum beni özleyinnn
nuraycım bebeğini kaybeden arkadaşları sormuşsun beydağlı ve dumandısen burdasın sanırım öptüm canımm
selam kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun rabbim seneye bebbişlerimiz kucagımızdayken bayramlara çıkmayı nasip eylesin.
kimin ne gönlünde varsa nasip eylesin insaallahh.
hayırlı yolcuklar arkadaşlar.
herkese de iyi bayramlar.
Günaydın kızlar. Herkese iyi bayramlar... Başımıza neler geldi sormayın. Dün akşam havaalanına gittik. Tenha... Şaşırdık. Epey bekledik. Bizim uçağın yetkili kişileri de yok. Bekle, bekle:)) Kimse gelmeyince eşim sormuş. Meğerse bizim uçak bu akşammış, eşim tarihleri şaşırmış:)) Yani yolculuk bu akşama kaldı. Eşim Karadenizli ya, diyor ki Laz fıkraları demek böyle oluşuyormuş:))
Günaydın kızlar. Herkese iyi bayramlar... Başımıza neler geldi sormayın. Dün akşam havaalanına gittik. Tenha... Şaşırdık. Epey bekledik. Bizim uçağın yetkili kişileri de yok. Bekle, bekle:)) Kimse gelmeyince eşim sormuş. Meğerse bizim uçak bu akşammış, eşim tarihleri şaşırmış:)) Yani yolculuk bu akşama kaldı. Eşim Karadenizli ya, diyor ki Laz fıkraları demek böyle oluşuyormuş:))
olsun canım herşeyde hayır vardır. çocuğun ödevleri bitmiş olur ne güzel.Günaydın kızlar. Herkese iyi bayramlar... Başımıza neler geldi sormayın. Dün akşam havaalanına gittik. Tenha... Şaşırdık. Epey bekledik. Bizim uçağın yetkili kişileri de yok. Bekle, bekle:)) Kimse gelmeyince eşim sormuş. Meğerse bizim uçak bu akşammış, eşim tarihleri şaşırmış:)) Yani yolculuk bu akşama kaldı. Eşim Karadenizli ya, diyor ki Laz fıkraları demek böyle oluşuyormuş:))
nasılsın canım?nasıl geçiyor gurbette bayram?benim bi huyum var yazıyı okurken sonuna da tahminler üretirim ama tutturamadım rötar felan yazacaksın sandım sonuna gelince :) gülümsedim.. eşinin cvbı da harika gerçekten :):) bu gün için iyi yolculuklar :)
erkenden kalktım ama hiç bayram tadı yok bu ikinci bayramımız böyle buruk geçen.. inşallah seneye herkes mutlu dilekleri gerçekleşmiş şekilde bayram geçirir...
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?