Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım internete bak ArdaLembet yazınca Femical Çıkıyor, oku. Bu iğne konusu yoruma açık. Bazı doktorlar tedbiren kullandırıyor. İstersen kk nın doktorlarına sor. Sen bilirsin. Bu arada son gebelikte ben kullandım ama bu bebeğim büyük ihtimal eşimin genetik sorunundan düştü. Çünkü Cem Demirel Memorialden Hataya gelmişti. Ben ona bu dediğimi söyledim. O dabravo doğru iğne olmuşsun ondan düşmemiş demişti. Sen bilirsin canım...Sor birine daha istersen... Benim homozigot değerim de heterizot değerim de var. Protein s de sorunlu. Buna rağmen 38 ve 25 haftaya iğnesiz taşıdığım gebeliğim var...

Allah ömür versin. Benim de 7 yaşında oğlum var. 2 tane 8 haftalık, bir tane de 25 haftalık kaybım var. Her bebeğin yeri ayrı. Üzülmeniçok iyi anlıyorum...

İyi bayramlar artık gerçekten çıkıyoruz...

nasılsın canım?nasıl geçiyor gurbette bayram?
bizim de kapımızı bir çocuk bile çalmadı. biz de kimseye gitmedik. ilk günü herkesin 1. derecde akrabası gelir diye.

iyi değilim canım grip başlangıcı mı yoksa bayramın burukluğumu anlamadım evde pineklemek bana ii gelmedi aynen anlattığın gibi bi çalgıcı geldi o kadar başkada kapımız çalınmadı zaten komşulardan da en küçük biziz ama yarın artıkgidecez bayramlaşmaya.. insan kalabalık bayramlara alışık olunca haliyle zor geliyo ama inşallah bekleyişlerimize değer canım...

hayırlı yolculuk cnm..

hayırlı yolculuklar canım.
iyi bayramlar.

geçim olsun canım. dikkat et kendine.

selam kızlar... ben ilk bebeğimi kaybettikten 3 ay sonra hamile kalabilmiştim... 25 ekimde 2.bebeğimide kaybettim yine hamile kalmam 3 aymı sürer bu döngü hep aynımı gider bilemiyorum... ya daha uzun süre hamile kalamazsam diye korkuyorum...

dumancim gecmis olsun hosgeldin topigimize..insallah tez zamanda hamile kalirsin..

herkese gunaydin...burda bayram bitti is basi oldu..tabi ben evdeyim, diyete basladim bugun..herkes nasillar???

Allah sabır versin canım. araştırma yapıldı mı?galiba seni pıhtılaşma topiğinden hatırlıyorum.
teşhisin neydi?
ben de mthfr 1298 heterezigot var, ama giittiğim prof değerlerin normal dedi, ve iğne vermedi bu gebeliğimde. sadece aspirin kullanıyorum.

dumancim gecmis olsun hosgeldin topigimize..insallah tez zamanda hamile kalirsin..

herkese gunaydin...burda bayram bitti is basi oldu..tabi ben evdeyim, diyete basladim bugun..herkes nasillar???
evde pinekliyoruz canım.
çok fena kaşıntım var. mantar oldum. bu durumlarr için troysd diye bir kremim var ama şimdi kullanmaya korkuyorum. resmen yanıyorum. az önce karbonatlı ılık suyla yıkadım. başka ne yapcağımı bilemiyorum. gebelikte hormon değişimlerinden olurmuş. ben de zaten 2-3 ayda bir olur.

yaaa canim bide sirkeli suyla yika oda iyi gelir ama gecmezse dr a git , iceri yayilmasin ..mantarda cok zor yaaa insallah gecer hemen.. bende simdi yuruyusten geldim terlemisim baya kostum ormanda , ama tilki geyik felan cikar diyede aklim cikti burda cok var geyik tilkide varmis ama hic görmedim...ormana gittim ama korktum adrenalin oldu epey terlemisim

loneliness cnm geçmiş olsun bence de geçmezse ihmat etme..
renklşatlas bak şimdi çok kıskandım seni :) hep hayalimdi yürüyüş ve yaşam boyu spor ama mesleğe geçtiğimin ikinci yılı aldım kiloları tabi yobaz bi köyde yaşamak zorunda kaldığım için yürüyüşmüş spormuş hayal oldu ee şimdi göbek çıkınca şimdide zor geliyor nefes nefese kalıyorum
kızlar yumurtlama günüm geçti ama çok özür dileyerek yazıyorum hiç olmadığım kadar ıslak oluyorum bugün eşimde ilk defa hamiş olabilirsin artık bekleyelim dedi bi zarar vermeyelim dedi onun dışında aşırı iştahım açıldı kendimi durduramıyorum gece yatmadan önce bile yeme ihtiyacı duyuyoorum sık idrar ve hafif yanma oluyo tabi dün çifte bayramım olsun die hemencik idrar testi yaptım sonuç negatif ama çok erken batım11 kasım.. inşallah bu belirtiler psikolojik değildir....... geçmiyo günleeeeeeeerrrrrrrr.....
ceza cnm sen ne yaptın yazdın da ben mi kaçırdım sonucu acaba

canım ya çok geçmiş olsun öncelikle korkuları çıkar at üzerinden dua etmekten ve allaha sığınmaktan başka elimizden bişey gelmiyor ikinci kayıpta araştırma yapılıyor die biliyorum sende araştırma yaptılarmı nedeni ve sonraki süreç hakkında doktor bilgi vermedi mi inşallah bu defa seni bekletmeden gelir ve yüzünü gülürür miniğin..

bende kilo aldim ramazandan beride spor yapmiyorum..bugun diyete basladim sporumada cok sukur...kondisyonum dusmemis epey kostum it gibi

bende 4.5 sene öyle igrenc bi kasabada calistim ama yinede ciktim canim yuruyuse ,kim ne derse desin kulakligimi taktim kostum yurudum...sonra alistilar zaten bana ögretmen arkadaslar bile abes karsiliyordu tarzimi, okula yemek götururum ona bile burun kivirarak bakarlardi, spor yaparim yan gözle suzerler ,sallamam kimseyi ne kadar cok seyi abes karsiliyorlar farkettin mi? insanlara uyarak yasamak bana göre degil onlar beni böyle kabul etsin..ilk öyle yan yan bakarlar sonra alisir insanlar canim..salllaaaa gitsin..
bu islaklik bebege alamet olabilir canim hadi hayirlisi..daha test icin cok erken ama erken gebelik testi felan alabilirsin..

aynen söylediğin gibi öğretmenlerden de tepkili cümleler duymuştum ''bi hocamız vardı utanmadan ip atlar koşardı'' diye bahsedilince yapamamıştım bir de kıyafetler konusunda köylüden ev arkadaşım için sözler duymuştum etekten felan öyle soğumuşum ki giyenlere imreniyorum alıyorum ama dolap bekliyo.. aslında haklısın milleti takmamak gerek ama hayatın sadece onlardsan oluştuğu zaman maalesef önemsemek zorunda kalıyorun ama şi,mdi millet ne der die düşünmüyorumda kendimi frenlemeye alışmışım ona engel olamıyorum
bu gün temmuz annelerinin topiğini gezdim loneliness orda inşallah onu o topikte yalnız bırakmam ayağını sürümüştür İNŞALLAH...

slm.... herkese iyi bayramlar diliyorum... galiba ovulasyonum geçti. belki erken ama bebiş istiyom bende harkes gibi... bakalım nolcek????

hoşbuldum canım sğl...inşallah adetim düzene girer hemencik de hamile kalırım...

evet canım pıhtılaşma topiğine giriyorum... değerimi ezbere bilmiyorum suan yanımda yok.hamileliğimde clexan 0.2 kullandım...

evet canım olacaklara hiçbi etkisi yok,,, artık yine olursa diye daha az düşünmeye çalışıyorum en azından... ilk kaybımda hertürlü alıştırma yapıldı ve pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı....iğne kullandım 2.hamileliğimde ama kalbi hiç atmadıi dr pıhtılaşmadan kaynaklanmaddıgını düşünüyo pıhtılaşmada bebeğin kalbi atarmış sonra dururmuş.henüz test sonuçlarım çıkmadı beklemedeyim..

canım elinde ovulasyon testi varsa yap. onda da kesin belli oluyor. bunu duyuyordum ama hiç denememiştim. elimde gebelik testi kalmayınca ovülasyon yaptım, kopkoyu çıktı. 3 tane gebelik testim avrdı, her gün yapa yapa bitirdim. kafayı yiyorum koyulaşacak mı çizgim diye.

inşallah canım gel beklerim. bir ya da iki kere yazdım, benim durumumda olan var mı diye. pıhtılaşmayla ilgili. ben de çok kaptırmıyorum kendimi korkudan. ne güzel olur, memelekete geldiğim de arkadaş yaparız bebekleri inşallah.
gititğim profa güveniyorum.sadece coraspin ve folbiol yeterli dedi. başaka yapacak bişey yok, 15 gün dua et, bekle dedi. inan eskisinden daha çok dua ediyorum şimdi ve herkes için. çok fazla doktor gezip de kafamı bulandırmanın anlamı yok.
bu aY hiç belirtim olmadı. diğer aylarda mide bulantısından ölürdüm. çıkardığım bile olurdu. kendimi hamile zannederdim hep. bu ay baştan itibaren umudu kestim. kürtajdan beri kullandığım folbiolü bu ay bir tane bile içmedim. test yapmak için yumurtlamadan sonra 12.günü beklerdim, gelir gelemz de test yapardım. ve sonuç negatif çıkardı. bu ay yapmadım. adet sancılarım başlamıştı. sadece cuma günü yola çıkacağız içim rahat gideyim diye perşembe akşamı yaptım. o da 14. ya 15.gündü benim hesaplarıma göre. ama galiba bu sefer geç döllenme. 78 çıktı. diğerinde tam 470lerde çıkmıştı. biraz değerim düşük diye endişelendim baştan. ama yavaş yavaş artsın, istikrarlı gitsin inşallah. doktor değerin normal dedi. hem yaptığım testler de günden güne koyulaştı.

hafifledi canım dünden beri hem karbonatlı, hem de sirkeli, suyla yıkadım. çok hafifledi. inşallah da geçer.
ne güzel stres atmışsın. iyi gelir yürüyüş, koşu.

canım zahemet olmazsa bana yazabilir misin bakıp da. anladığım kadarıyla düşük dozmuş. homozigot mu heterezigot mudu, bir de hangi çeşit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…