Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya gebelik testlerim varda laboquick marka ve güvenilir olmadığı yazıyor o yüzden pek önemsemiyorum açıkcası önemsemek işime gelmiyo çünkü negatif çıkıyo gerçi erkende yapıyorum bunun farkındayım ilk gebeliğimde adet günümde çok çok silik çıkmıştı ve değerimde çok düşüktü geç döllenmeydi şimdi bir de ovulasyon testi yaptım hafifte olsa aynı uzunlukta çizgi belirdi sakin olsam ii olacak ama yapamıyoruz işte beni anlıyorsun değil mi eşime kendime söz veriyorum akışına bırakacam ilgilenmeyecem die ama bu başka bir duygu insan engel olamıyor..
canım sen çizgiyigördün artık bu ay hamile kalacağına inanıyordum tutanacağına seni bırakmayacanada inanıyorum zor bulunan inci tanesi olunca insanın panik olmaması elde değil ama burda birbirimizi frenleyerek olayları akışına bırakacaz onlarda allahın izniyle sağlıklı sıhatli bize gelecekler inşallah..

çok teşekkür ederim canım gerçekten. anlamaz olur muyum canım. önce kaybımızın yerine yenisini koymak istiyoruz. sonra olunca da korkular bitmiyor.
ovülasyon aynı uzunlukta derken anlamadım ne demek istediğini?
aynı koyulukta mı demek istedin?uzunlukları hep aynı oluyor çünkü?
inşallah vardır canım bebiş. 2-3 günün kalmış. hadi inşallah.
zaman geçmek bilmiyor gerçekten.

kizlar gunaydin

herkese tekrar hayirli ve mutlu bayramlar.. benim 3 saat sonra dr randevum var.. bakalim ak koyun mu kara koyun mu belli olacak herhade.. yani kalp atislarini duymam lazim diye biliyorum.. insallah hayirlisi olsun kizlar..bayram boyunca hep bunu dusundum ve kafayi yemek uzereyim coook stresliyim anlatamam..dualarinizi eksik etmeyin ne olur...

renkliatlascim buralardada bayram sonuk geciyor.. ilk gun baya guzeldi ama zaten ilk gunle kaliyor..2. gune bisi yok yani..diyete basladim demissin gecen gun bir yerde okudum hamileligi dusunen bayanlar diyet yapmasin diyordu belki hani alabilecegin vitaminlerden eksik kalirsin falan diye bilmiyorum canim ama sen yinede bir arastir istersen...

kizlar insllah gelince yazicam opuyorum sizleri.. herkesi cok merak ediyorum bayramda neler yasandi.. insallah gelince bolbol anlatin haaa :))) baybay

canim ayy insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin ...mutlaka yaz gelismeleri olur mu? bugun okuyamasakta yarin sabah okurum..tatlim cok ciddi bir diyet degil ekmegi azalttik abur cuburu tatlilari kestik spora basladik.. diyet dedigim bu saglikli beslenme yani p.tesi ve persembe protein diyeti yapiyorum sut yumurta yogurt ve et urunlerini tuketiyorum onun disindaki gunlerim normal saglikli beslenme...
bayramlarimiz buralarda yetim ilk gun cok guzeldi ama...bugunde spora gittim ordan arkadasa ugradim onla yine yuruyuse ciktik parka gittik felan sallandik salincaklarda bi nevi bayram etkinligi öpuyorum seni allah nazarlardan sakinsin pit pitli haberlerle gel banada ismen dua et olur mu?

o zaman seninki baya guzel diyetmis canim .. bencede saglikli beslenme oluyomus.insallah gelince yazicam hemen canim.. simdi esimi ugurladim bulasiklar falan var evi toparlayip cikicam hayirli haberlerle gelirim insallah.. tabiki dualarimda hep varsiniz.

heee birde bayramda devamli hamilemisin sorulariyla bogustum..herkes soruyor bisi var mi.. bende yok diyorum tabiki.. cunku kendim daha gormeden bebisi, kimseye hamileyim diyemiyorum. hatta anlatmistim buraya bir akrabam geldi diye. fatma abla 35 yasinda 2 cocugu var.. simdi tekrar hamileymis 2 aylik falan.. bana bayramda utana sIkIla soyledi..''nuraycim senden bekliyorduk ama soylemek istedim ben hamileyim ne olur cok uzulme'' falan dedi.. bende hayirli olsun dedim ne diyim.. cunku hala ihicbisiyden emin olmadigimiz icin korkular hat safhada... neyse canlar opuyorum

canım merakla bekliyourz. seni çok iyi anlıyorum. ben de aynı durumdayım, resmen zaman durdu. hiç bişey yapmak istemiyorum. bir de sürekli uyuyuyorum. bu tatil iyi geldi bana da perşembe okul var, ne yapçam bilmiyorum. ilk doktor muayenen olacak değil mi? bana da 15 gün bekle dedi doktorum. senin kaç gün oldu hamileliğini öğreneli?keseyi de görmedin dimi?hespini birden göreceksin inşallah.ben de kimseye söylemiyorum canım. sadece bir arkadaşıma söyledim ve de ailelere söyledik.

benim bir arkadaşımın da 5-6 aydır bebeği olmuyordu. o ay diyete başladı, kafasını dağıtmak için ve o ay hamile kaldı. inşallah sana da yarar canım bu diyet.
canım bir de preseed yazmıştın geçenlerde. ben ilk gebliğimde de kullanmıştım, bunda da kullandım.ama tüpte az kaldığı için sadece bir kez kullandım bu ay. ne zaman tuttu bilmiyorum. bacaklarımı havaya dikme olayını da hep yapıyorum zaten. belimin altına da yastık koyuyorum sertçe. bence dene derim. bir tüp almıştım kürtajdan sonraki adetimden sonra hep kullandım. ama 3 ay zaten adet döngüm uzadı. sonar düzene girdi. 4.ayda olamyınca panikten doktora gittim. antibiyotik ve fitil kullandım. yalnız tam yumurtlama dönmelerine denk geldi, tam iyileşemedim, akıntım vardı. 5. adetimi de oldum. ve çok şükür bu ay tuttu 6 olmadan.

canım çizginin boyu aynı uzunlukta ve aynı tonda olması gerek die duymuştum da ondan öle dedim :) tam aynı koyulukta değil biraz açık ama çizgi var şimdi yorumlasammı yorumlamasammı ?? bekliycem ama umudumu yitirmeye başlıyorum sanırım psikolojik belirtiler çıkardım içime doğan gelecek ayın hamişleri arasında yer akacakmışım gibi geliyor allah hakkımızda hayırlı olanı versin bi ay erken bi ay geç gerçekten telaş yapıyorum ama aşırı üzülcek ve yıpranacak değilim...

canım inşallah duyarsın pıtpıtları dualarımız seninle ve miniğinle...

Kıyamam ya! Olsun, gezmiş olmuşsunuz. Eşinin olayı kıvırması da dahiyane doğrusu O zaman bu akşam için iyi yolculuklar

canımyaa girmemişsinn insaallah bir sorun yoktur 2 gün kaldı büyük güne rabbim saglıkla kucagına almak nasip eylesinn bebbişimizin mis kokusunu benim içinde çek içineee çok güzell kokuyorlarr.senden güzel haberler bekliyorumm canım.Allah emanet olun

kizlar hayirli haberleri vereyim ilk basta. keseyi gorduk ve kalp atislarini duyduk cok guzeldi.. Allahima sukurler olsun insallah darisi lonelinescim ve gunlugumun basina ..ve diger arkadaslariminda, insallah en yakin zamanda hamis gorucez onlarida

lonelinesscim aynen bende o kadar cok uyuyorum ki anlatamam ve hep bir yorgunluk hissi.. o gun sadece yemek yapmak yetiyo bana yorulmak icin.. evet canim ilk muayenemdi.benim son adet tarihim 20 ekimdi .. 3gun sonra ogrendim.yani 23 ekimde.. bugun tam 7 haftalik olmus.. doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Detayli ultrasona bakip bebegin gercek haftasini hesaplayacakmis.Daha cok kucuk dedi. Esimde bende gorduk.. Esim evde pitpitpit diyip duruyor.. Canim insallah inaniyorum ki sende duyacaksin.Bizede hayirli vereceksin insalah..benimde daha aileler falan kimse bilmiyor..sadece burda bir arkadasima soyledim. Turkiyeye gitme iside yatti. Doktor izin vermedi. Ocak ayina kadar bir yere gidemezsin diyor. Hellom binmisti galiba ucaga kac aylikti bilmiyorum. Insallah bebis iyi olsunda bizde Ocaktan sonra gideriz ne yapalim simdilik opuyorum gorusuruz. :))))

ay insallah canim bende hamile kalirim ..kafami baska seylere verince belki gelir bebis..preseed jel icin burdaki apotek (eczane) lere bakacaz olmadi siparis vericez..almak istiyorum cok..ne kadar kullaniyordun? sadece yumurtlama gunu mu kullandin?
hadi bakalim canim bebisin saglicakla buyusun ucak yolculugu iyi gelmeyebilir..hem bide sizin cok uzun bir yolculuk avrupada olsaniz en fazla 4 saat ,sizin ordan 12 saat felan demi?...bende ilk gebeligimi isvecte ögrenmistim 7 haftalikken turkiyeye uctuk 10 haftamiz bitmisti bebek dustu..belki ucagin etkisi olabilir bilmiyorum,bazi doktorlar önermiyor bazilari bise olmaz diyor

kızlar merhaba.... öncelikle herkezin geçmiş kurban bayramını kutlarım....

uzun bir ara oldu giremedim....

arefe günü akşam 11 buçukta hastaneden haber geldi...kayınbabam vefaat etti...bayramın birirnci günü defnedildi...bayram boyunca gelen gidenle ilgilendik...

vee cenaze dolayısıyla herkez hamile olduğumu öğrendi...görümcelerim bile o gün duydu..sağolsunlar herşeyi görümcelerim ve eltim yaptı ben hiç birşeye el sürmedim yemekleri ayağıma kadar getirdiler allah razı olsun...benim akrabalarımda daha dün öğrendiler ilk soru ne kadarlık oldu:)) bayramdan sonra gidicem bilmiyorum dedim...ve hiç kimse önceki kayıbımdan dolayı sevinemedi herkezin dileği sağlıklı olsundu tabiii...

benim lekelenmeler bir oluyor bir olmuyor allah daha kötüsünü göstermesinde alıştım lekelerede...ilaca devam ediyorum haftaya dr gidicem..

chnb, inşallah için ferahlamış kafandaki soruların cevapları alınmış olarak dönersin...iyi yolculuklar...

ceza, meraktayız gülüm sonuç nedir? güzel haberi duymak ümidiyle...

minikler, canım benim ovulasyonla test yapmışsın ama seni ümitlendirmek istememde içim kıpır kıpır oldu inşallah doğru çıkar canım son iki gün hayırlısı olsun ayağımı sürekleyerek yürümem ama bu ay ayağımı iyi sürüklemişim nuray, melek, lonelines ohhhhh ceza ve senden alsak haberi süper olacak...

renkliatlas, rejimin hayırlı olsun canım:)) helloda rejime girdiği ay öğrenmişti hamile olduğunu bende kendi çapımda başlamıştım ama benimkide suya düştü:)) inşallah seninkide öyle olur...

senem, dualarımız seninle canım allah bir avazda kurtarır inşallah senin ve bebeğinin sağlıklı haberini alalım başka bişey istemeyiz:))

hellom, nasılsın? yoksa kayınvalidenemi gittin?

loneliness, canım hiç bişey olmayacak kötüyü aklına getirme canım benim allahın izniyle alacağız bu defa bebklerimizi kucağımıza sağlıkla...benim bir arkadaşım var 3 buçuk aylık hamile onun ilk çok kanaması filan olmuştu ağrıları çoktu benim lekelenmelerim başlayınca ben tabii korktum bana çok büyük destek oldu canım hiç bişey olmayacak korkma rahat ol korkma rahat ol dedi her aradığında görüştüğümüzde gerçekten bende rahat olmaya başladım kötü şeyler düşünmüyorum en azından kafam huzurlu yani sağolsun çok yardımcı oldu destek konusunda...sende korkma rahat ol canım henüz yeni olduğu için çok tedirginsin anlıyorum ama dua ve tedbirimizi aldıktan sonra yapcak bişey yok bebğimizide üzmeyelim...

nazlım, umarım bayramın güzel geçmiştir başladımı çalışmalar canım?

candaş, iyi bayramlar canım benim, adaşımın ellerinden öperim bayramını kutlarım....

nurayım, ayyy ne kadar mutlu oldum yazdıklarını görünce allah dualarımızı kabul edecek bu dafa tamamına erdirecek gebeliklerimizi canım benim ohhh pıt pıt larımıza maşallah canım benim yanılmıyorsam senin sat 16 eylüldü benimki 27 eylül ben gebeliğimi senden önce öğrendim ama sen benden önce hamile kalmışsın canım :)) bende haftaya gideceğim bakalım ne kadarlıkmış öğreneceğiz inşallah kalp atışlarınıda inşallah duyarız...

pileo, yamatake, taf, nasılsınız kızlar?

hepinizi öpüyorum çok seviyorum unuttuklarım varsa kusura bakmayın aklıma geldikçe yazarım canlarım....

günlük cnm öncelikle başınız sağolsun veee hoşgeldin artık diğer kızlarda gelsin yahu renkliatlas loneliness ve ben topiğin bekçileri olduk :) cnm bebeği öğrendiklerinde sana olan yaklaşımları çok hoşuma gitti gözlerim doldu ne yalan söyleyim ben elimden gelse eşimin ailesinden doğuma kadar saklamak istiyorum artık lekenmelerede panik yapmadığına da sevindim benim bi arkadaşta hamiş ve lekenmeleri oldu ben de ona moral vermeye çalıştım ama bi taraftan da acaba onu üzermiyim kaybımdan dolayı beni yanlış anlarmı korkusu vardı hep içimde şimdi senn yazdıkların benim yüreğime de su serpti :) inşallah en kısa zamanda pıt pıt haberleri getirirsin bize cnm ve son olarak batıma 2 gün kaldı yazdıklarınla beni çok mutlu ettin dularında yer almak ümidiyle cnm öpüyorum..

cıtaknuray cnm benim gözünaydın olsun allah sağlıklı sıhatli tamamına erdirsin darısı tüm yeni hamişlerimizin başına ve bekleyenlere de tabi

günlük merhaba, başınız sağolsun tatlım..

canım gözün aydın..sağlıklı yaşayacağın bir hamilelik sonucu bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah siz iyi olun da uçak izni çıkar elbet..

minikler, canım benim hep dualarımdasınız zaten ...senin için rahat olsun canım kaybımız var diye biz kötü insanlar yada kötü düşünceli insanlar değiliz allaha şükür arkadaşında yanlış anlamamıştır merak etme insan kayıp yaşayınca karşısındakine öyle içten söylüyorki söyleyeceklerini allah bizim içimi
zi biliyorya o yeter...evet 2 gün hayırlı haberlerin olur inşallah canım...eşimin ailesiyle zaman zaman gerginliklerimiz olmuştur ama sağolsunlar bu tür olaylarda elimi hiç birşeye uzattırmazlar gerçi normalde bile alt kata inince bi yerde otururum:)) buda görümcelerimin çok olmasından kaynaklanıyor sanırım:) 4 görümce var çok iyiler sağolsunlar...

günlük canım başınız sağolsun
lekelenmelerin varmış hala inşallah doktora gittiğinde bebeğinin o minik kalbinin sesini de duyacaksın ben kaç gündür bakamıyordum foruma hem bayram hem de telefonumun internet ayarlarının yine bozulmasından dolayı. şimdi de misafir yokken kayınvalidemlerdeki bilgisayardan giriyorum. geçmiş ebakmadım ama bir hamile daha var galiba:26: bir geçmişe bakayım ben.
ben iyiyim bu arada karnım iyice çıktı herkes ilk bakışta hamile olduğumu anlıyor artıkbayramda tatlıyı fazla kaçırdım galiba bayramdan sonra dikkat bu kadar olmaz bayram sonrası hep güzel haberler alalım inşallah senden ve de senem doğum yapacak ondan

ay bu arada klavyede yazmak çok güzelmiş oh beee

canım zahemet olmazsa bana yazabilir misin bakıp da. anladığım kadarıyla düşük dozmuş. homozigot mu heterezigot mudu, bir de hangi çeşit?
cnm tam değeri evime gittiğim zaman yazarım tabi,suan eşimin memleketindeyiz...ama hatırladığım kadarıyla heterezigottu...faktör v filan yazıyodu...

başınız sağolsun...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar dostlar soğolsun....

taf, tatlı fazla kaçtı demek:)) yaa sorma mide bulantılarım başladı sürekli bişey yemem gerekiyor ağzımdaki tadı hissetmemek için bide hamileyim diye çok çok koyuyorlar ama bende dikkat etmeliyim ekmek yemiyorum kahvaltı dışında...ilk turşu çok yiyordum şimdi biraz tatlıya kaymaya başladım çay içemiyorum ama sabahlarıda kızımın ıhlamırından bir damla kadar sıcak suya koyuyorumki azcık renk versin yoksa kahvaltıda içecek bişeyde yok:)

görümceler iyilerde anlatmışken devam edeyim:)) daha önce bahsetmiştim bir tanesi şizofreni bundan dolayı kocası ve çocuğuyla kayınvalidemlerde kalıyor...tabi cenaze falan derken yukarı yatmaya çıktık benim kızda onun kızını çok kıskanıyor oda hasta olduğu için değişik bir insan tabii iş yapmadım ama çok yoruldum görümcemin kızını kusacaktım nerdeyse yani:)) yaa sanki dünyada bir tek onun çocuğu olmuş allahım artık kızını bize göstermekten sürekli bakın bakın ne yaptı ben sana ölürüm yok ben sana kurban olurum benim kızım çok tatlı herşeyi yer bakın ne yapıyor yaa ayyy kızlar abartmıyorum vallahi gına geldi artık kimi yakalasa yakalanan yandı yanii allahım...herkez hasta olduğunu bildiği için kızına övgüler övgüler bu arada benim kızımda ortamda olduğu için kıskanıyor falan çok başım şişti bu yönden bugünde hiç inmedim yaa:))

Tatlım beklemedeyiz:) Kısmetse yarından sonra kavuşuyorum kızıma. İçimde bir sürü tedirginlik. Her şey yolunda gidecek mi falan... Doğum hayırlısıyla olsun, en kısa zamanda haber vericem. Çok teşekkürler ilgin için.
Nuraycım sende ne var ne yok? Nasıl geçti randevun?

gunlukcum canim basiniz sagolsun.Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabir versin insallh. Bende hep bayramlarda derim, Allahim insallah seneye bayramida gormeyi nasip et diye . cunku ne olacagimiz belli degil canim..ne guzel tabi soyledigin iyi olmus. En azindan fazla kosturmamissindir ama yinede yolruldugundan eminim cunku insanda cok yorgunluk hissi oluyor. canim benimde hic midem bulanmiyor yani oyle ara sira bisi oluyo ama etkili degil.Miden bulanmasi iyiye isaret derler . insallah sende haftaya gidince duyacaksin kalp atislari... Benim bat 20 ekimdi canim. Bende 23 ekimde ogrendim. Cunku son iki ay erken adet gormustum. Beklemistim 3 gun. Hayirlisiyla inslalah saglikli bir hamilelik gecirelim canim..

renkliatlas, minikler , peppe kizlar cok tsk ederim kizlar. Opuyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…